24. september 2014

USA bomber Islamisk Stat i Raqqa, Syrien – Asmaa Abdol-Hamid er imod ‘terror’ mod en islamisk stat…

Den danske udenrigspolitik sejlede under Villy Søvndal, men Martin Lidegaard er på ingen måde bedre. Tidligere på sommeren ville han bevæbne ‘moderate oprøre’ i Syrien, hvad i ideologi formentligt vil være identiske med Christian Friis Bachs burkaklædte demokrati-aktivister.

I går bombede en koalition ledet af USA Islamisk Stats hovedkvarter i Raqqa (Syrien), og selvom det er historisk at fem arabiske lande er en del af koalitionen, så er værd at huske på, at det inkluderer shia-muslimske Bahrain, og delvist shia-muslimske Qatar og Forenede Arabiske Emirater. Tilbage resterer Saudi-Arabien og Jordan, hvis diktatorer risikerer at miste magt, såfremt IS spreder sig sydpå. OIC lister 58 islamiske lande, herunder Den Arabiske Ligas 22 lande. Op imod 53 islamiske lande forholder sig passive.

Obamas udenrigsminister John Kerry betegner kampen som værende ‘a war against this enemy of Islam’, men det er der absolut der tyder på. Moskeer vil ikke tage afstand fra IS. Muslimer vil ikke demonstrere imod samme, og de de evigt ‘fejlciterede’ holder klogt mund. Ja, okay, ikke dem alle. Asmaa Abdol-Hamid er naturligvis imod bombninger af IS (en islamisk stat), nøjagtig ligesom hun var imod kampen mod Taleban. It’s the Quran, Stupid!

(via Den Frie)

For mig er Koranen en brugsanvisning på, hvordan livet skal leves på bedst mulig måde. Alt, hvad jeg gør i min hverdag, relaterer jeg til religionen. Koranen har været en kanonstøtte for mig. Den hjælper mig utrolig meget. Jeg har aldrig befundet mig i en situation, hvor den ikke slog til.” (Asmaa Abdol-Hamid i Information, 31. marts 2003)

Oploadet Kl. 17:12 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/60423/trackback

45 Comments »

 1. Det er vel ikke hende perkerkællingen som politiet ansatte til at løse konfligter i voldensmose, som der her er tale om?

  Det danske politi er en joke… en dårlig joke!

  Kommentar by jesper — 24. september 2014 @ 17:23

 2. Med al respekt for dit arbejde: Men Bahrain (trods shiamuslimsk majoritetsbefolkning), Emiraterne og Qatar er 100% sunnimuslimskstyrede monarkier, så du kan overhovedet ikke bruge shia/sunni forskelle som argumentation for hvorfor de deltager i “koalitionen”. Qatar er det mest radikale af de arabiske monarkier, så det er lidt af en overraskelse at de deltager, men det skyldes nok at USA og SaudiArabien har presset dem voldsomt. Hvis du vil skrive om “koalitionen” synes jeg det er mere relevant at skrive om hvor modvilligt NATO og EU-ansøgerlandet Tyrkiet samarbejder med USA og hvordan hovedparten af de udlændinge der strømmer til IS, rejser til Syrien og Irak gennem Tyrkiet.

  Kommentar by JS — 24. september 2014 @ 17:37

 3. ” Koranen har været en kanonstøtte for mig. Den hjælper mig utrolig meget. Jeg har aldrig befundet mig i en situation, hvor den ikke slog til.” (Asmaa Abdol-Hamid i Information, 31. marts 2003)”

  Så skulle hun prøve et motorhaveri midt i Atlanterhavet, der er motormanualen + reservedele lidt mere brugbart end Koranen.

  Kommentar by Jørn Boye — 24. september 2014 @ 17:43

 4. Når befolkningen er shia eller delt er det selvfølgelig nemmere at støtte kampen mod IS. Spredes IS spredes intra-islamiske konflikter.

  Kommentar by Kim Møller — 24. september 2014 @ 17:48

 5. Hun er et kæmpe islamistisk fjols, mod IS terror har hun intet modtræk eller kritik åbenbart. Hun ved udmærket disse galninge (vis grundlæggende overbevisning det stærkt må formodes hun selv tilhører) kun forstår eet sprog, nemlig jernnæven, den har hun åbenbart intet imod at de deler ud men mod dem må man altså ikke selvom der tydeligvis ikke er andre svar de forstår eller skal mødes med. Hun er hykler og tvetunget som alle islamister.

  Kommentar by LarsB — 24. september 2014 @ 17:49

 6. It’s the Quran, Stupid! Nemlig. Læs bogen, for helvede. Mogens Glistrup læste bogen og udtalte: “Når muhamedanerne er mange nok, vil de aflive os”. Det blev han dømt (fængsel?) for. Den udtalelse ville han næppe være blevet dømt for i dag, hvor vi har fået syn for sagn med Islamisk Stat?
  Det står i bogen, stupid. Det stod også i bogen – Hitlers Mein Kampf – nøjagtigt hvad hans planer var. Men ingen læste bogen.
  Selvfølgelig kan Asmaa Abdol-Hamid ikke tage afstand fra bogen. Ingen kan tage afstand fra bogen, fordi det er sandheden fra ‘chefen for det hele’ skrevet ned af Mo. Ifølge bogen er alle født muslimer og de der ikke vil indrømme det er vantro og skal af med knoppen. Længere er den ikke.
  Jamen, siger det Radikale Politiken segment ligesom sidst…
  Så et sted et interview med en af indbyggerne i Raqqa i Syrien, Islamisk Stats hovedkvarter. Han var selv muslim, men havde hemmeligt sammen med nogle ligesindede i byen optaget Islamisk Stats opretholdelse af streng sharia med offentlige steninger af ytro kvinder, henrettelser af vantro bla.a 5 børn og sendt optagelserne ud som dokumentation. Han flygtede til Tyrkiet, da hans ligesindede, der også havde optaget rædslerne, blev fanget Islamisk Stats hellige mænd (han frygtede hvad der var sket med ham).
  Han forklarede meget nøgternt at mange af indbyggerne i Raqqa bød bomningerne af Islamisk Stats hovedkvarter velkommen, men mange var imod pga af bomberne og pga at det var amerikanere, der bombede og så sagde han AT HAN ANSLOG AT 20% af indbyggerne var tilhaænger af Islamisk Stat! Tyve procent! For mig var dét et wake-up call hjemme i sofaen. It can’t happen here?
  http://www.youtube.com/watch?v=svdrAHn_LGo

  Kommentar by A-mad — 24. september 2014 @ 18:13

 7. Asma siger at koranen er en støtte for hende. Nuvel, koranen er også en støtte for andre. F.eks. bruger Islamisk Stat koranen i deres bekæmpelse af Vesten. Og i bekæmpelse af muslimer, der ikke retter ind efter Islamisk Stat.

  Obama og andre politikere siger at Islamisk Stat intet har med islam at gøre. Men så kunne han lige så godt sige at koranen intet har med islam at gøre.

  Kommentar by Liva — 24. september 2014 @ 18:35

 8. Hvorfor har vi ikke skilt os af med hende forlængst? Nå nej, danskerne vil bedrages.

  Håber vi snart får et regeringsskifte, gerne så kan hun blive sendt hjem til ørkenen. Men det er nok et for spinkelt håb.

  Kommentar by NulTolerance — 24. september 2014 @ 19:30

 9. selvom det er historisk at fem arabiske lande er en del af koalitionen

  Historisk? Tre ud ad de fem var også med i 2003’s koalition.

  Ifølge folket fra Strategy Page: “the Saudis do not mention that they are higher on the ISIL hit list than the West, Israel or Turkey”. Det er da forståeligt at de hiver deres små brødre med i forestillingen.

  Asmaa og hendes meninger giver jeg ikke fem flade ører for. Hun spiller bare rollen som den gode lille muslim for de frelste.

  Kommentar by jdm — 24. september 2014 @ 19:37

 10. Mærkeligt at linket kom ikke med… ak! forkert formuleret. Her er den for sig selv.

  http://strategypage.com/qnd/israel/articles/20140912.aspx

  Kommentar by jdm — 24. september 2014 @ 19:41

 11. “Jeg har ikke altid et svar, ej heller kan jeg fremlægge hurtige løsninger på flere store spørgsmål”

  Hvad fanden bruger hun så Koranen til ?
  med hendes egne ord :“For mig er Koranen en brugsanvisning på, hvordan livet skal leves på bedst mulig måde.

  Islam = fredens religion
  Asmaa Abdol-Hamid kan i hvert fald ikke svare på hvorfor IS er noget af det mest bestialske der findes i den muslimske verden

  Kommentar by k.m. — 24. september 2014 @ 19:57

 12. Astma Adolf-hadefuld og hendes klan hører ikke hjemme i Danmark, som ægte korandyrker taler hun med dobbelt tunge når hun skal ytre sig, det er en skændsel at hun er ansat i det offentlige, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. september 2014 @ 20:47

 13. Asmaa-Adolf er for Islamisk Stat. Alt hvad hun signalerer, ikke at ville give hånd til mænd, hendes “alien-kyse” og alt det andet lort hun dyrker er bevis på det.

  Kommentar by Johnson — 24. september 2014 @ 20:58

 14. Herregud, vad gör denna pingvin här i landet?
  Det är bara för långt ute det hon säger, varför reser hon inte ned till Islamsk Stat och med sin kropp delar med sig till alla potenta “krigare” där kan behöva lite försmak på de 72 jungfrur där väntar i himmelen efter den oundvikliga martyrdöden?

  Kommentar by PFEP — 24. september 2014 @ 21:04

 15. Hvorfor bliver den omvandrende afaldssæk og hendes kriminelle familie ikke sparket ud af Danmark? Vi er sgu for dumme.

  Kommentar by Nielsen — 24. september 2014 @ 21:06

 16. Jeg er ikke overrasket. Asmaa støttede også drab på danske soldater tilbage i 2003.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 24. september 2014 @ 21:20

 17. Hun er fascist som altid.

  Kommentar by Fabrice S — 24. september 2014 @ 21:34

 18. 15 Nielsen
  Politiet våger over hende, da hun er een af deres ansatte.

  Kommentar by Sindsro — 24. september 2014 @ 21:48

 19. ASSmaa Abdol-Hamid passer perfekt sammen med de danske bevæbnede p-vagter, for de har sku også en brist i skallen mange af dem.

  Kommentar by Fritz — 24. september 2014 @ 21:57

 20. Asmaa modsiger sig selv: Under Irak-krigen støttede hun irakernes ret til at gøre oprør. Men irakerne brugte terror. Og nu siger hun at hun ikke støtter terror mod terror? Tsk, alle de krumspring et ego kan få en ud i..

  Kommentar by Morten — 24. september 2014 @ 22:11

 21. “For mig er Koranen en brugsanvisning på, hvordan livet skal leves på bedst mulig måde.”

  Ak! At leve sit liv efter en 1400 år gammel brugsanvisning med rødder i oldtidens mest uoplyste område. At tilbede en Allah som ikke har haft en eneste tanke siden. Som kun ønsker uselvstændige og underkastende tilbedere, der kan slå op i hans manual og henleve deres liv i frygt for at ende i det helvede, hans manual på næsten hver side truer med, hvis den ikke følges.

  Resultatet er, som vi kan se, fattigdom og moralsk armod i samtlige muslimske lande.

  Kommentar by Niels P. — 24. september 2014 @ 22:31

 22. Hvordan er Danmark blevet saa dum. Hvor soergeligt, men kun borgerkrig kan forandre situationen.

  Kommentar by a.v.duch — 24. september 2014 @ 23:07

 23. Hvis hun kalder IS for en stat, må hun mindst acceptere, at de, der rejser til Syrien og Irak for at slutte sig til IS, kan fratages deres danske statsborgerskab.

  For vi må komme Marianne Jelveds ord i hu: “Et statsborgerskab skal man ikke skalte og valte med.”

  Kommentar by Hodja — 24. september 2014 @ 23:10

 24. Nå så fik ASSmaa Abdol-Hamids fredens religion savet hovedet af endnu et menneske. Et stort tillykke til muslimerne og deres stat.
  ALLAHU-AKBAR MOTHER FUCKERS.

  Kommentar by Fritz — 24. september 2014 @ 23:12

 25. 24. Fritz.
  Ja og et stort tillykke til regeringen, Obama.

  Kommentar by Sindsro — 25. september 2014 @ 00:17

 26. http://jyllands-posten.dk/blogs/jalehtavokoli/ECE7050531/obama-fogh-haramiserer-demokratiet/
  Jaleh Tavakoli:
  -Hvem er Obama som USA’s præsident, og Anders Fogh som Natos generalsekretær, til at fortælle hverken muslimer eller resten af verden at Islamisk Stat ikke er islamisk?

  -Islam er en religion i krise, det behøver man ikke at være forsker for at opdage, det er klart for enhver der følger med hvor som helst på denne klode.

  -Det som vesten må indse er at de her konflikter, krige og værst af alt terroren vil fortsætte, den vil fortsætte i en uendelighed nede i de muslimske lande, og den vil konstant true den vestlige verden og Israel, indtil at politisk islam og islamisme som ideologi er pillet fra hinanden og afviklet iblandt muslimer.

  Kommentar by Geert — 25. september 2014 @ 00:20

 27. Den islamiske møgsæk har kun skadet Danmark. Hende og hendes klan har danskerne har et regnskab at gøre op med, når islam og krigsideologiens støtter skal fordrives fra danskernes fædreland.

  Kommentar by Iznogut — 25. september 2014 @ 03:21

 28. Asmaa er en meget styg tante.

  Kommentar by Hans01 — 25. september 2014 @ 03:29

 29. Meningsforstyrrende tastefejl (mangler et ord):”.udenrigsminister Kerry..men det er der absolut (mangler:intet;sic) der tyder på”

  Kommentar by barfbag — 25. september 2014 @ 05:45

 30. De folk som vi inviterer til at bo i vores land, hvad enten det er imamerne eller Asmaa Abdol-Hamid, må vi kunne forvente vil have en vis sammenhørrighed med os. Det vi oplever nu er at deres følelser og solidaritet ikke er med os men med et eller andet sted i mellemøsten.
  Det mest chokerende er TV2 Østjyllands journalister undersøgelse af holdningerne til IS, hvor kun 2 tog afstand til IS, samtidig hører vi nu Asmaa Abdol-Hamid udtale sig tvetydigt med uld i mund, hun vil ikke tage afstand!
  Jeg mener faktisk godt vi kan forlange af dem at de tager vores parti, eller er vores værdier døde og vi gør alt som islam siger, som den franske filosof Michel Onfray siger.

  Kommentar by Robert R — 25. september 2014 @ 07:10

 31. Jaleh Tavakoli er jo tidligere medlem af Enhedslisten, men ikke desto mindre en værdig repræsentant for den eneste type flygtninge vi burde huse, nemlig dem der er modstandere af det islamiske styre i deres hjemland og islam i det hele taget.

  Man må så leve med at hun føler det nødvendigt at lægge afstand fra DF og Pia Kærsgaard med jævne mellemrum, for ikke at blive stemplet som en ren “Onkel Tom”

  Kommentar by Træt — 25. september 2014 @ 07:28

 32. Det er foruroligende og uforståeligt at dansk politi har en ansat, der mener – og deler synspunktet på sociale medier – at bekæmpelse af islamisk ekstremisme er terror.
  Det er også uforståeligt at dansk politi samarbejder med imamer, når det er fastslået at flere imamer ikke vil tage afstand fra IS.

  Kommentar by Liva — 25. september 2014 @ 08:38

 33. Endnu et retorisk klovnenummer fra AAH.
  Dumhed, uvidenhed og selvovervurdering ses ofte hånd i hånd.Endnu et eksempel på, hvor meget af sin uvidenhed AAH stiller til skue.
  Det nemmeste ville have været, at afskrive hendes udtalelse med, at AAH og hendes ligesindede havde fået solstik. Desværre bakker sommervejret ikke op om den teori, så jeg tror AAH mener det.

  De muslimske galskaber, har vist, at de har djævelen som ophavsmand. Og i civilisationernes udvikling, ligger muslimerne på en pinlig sidsteplads.
  Læs i dag professor Bent Jensens kronik i Jyllands-Posten s.33, “Hvad er koranen for en bog?”
  Når man har læst indlægget, så kan man kun tilslutte sig hvad jeg skrev først i indlægget, nemlig at dumhed og uvidenhed meget ofte går hånd i hånd.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 25. september 2014 @ 09:08

 34. Vi får at vide at mange arabiske lande er med i bekæmpelse af IS, men hvordan deltager de? Hænger det ikke bare på USA og lidt os? Det er deres kamp, de bør være i første række og slås!

  Kommentar by Britta Due Andersen — 25. september 2014 @ 09:16

 35. Asmaa ser IS som rigtige. Hun tør endnu bare ikke sige det. Hun er bare en sæk lort(ligner det i hvert tilfælde).

  Kommentar by jens r — 25. september 2014 @ 09:45

 36. […] siden interviewet på FOX om IS. Bortset fra at det illustrerer en muslimsk tankegang, der iøvrigt ligner Asmaa Abdol Hamids, er det et håbløst […]

  Pingback by Anjem Choudhary arresteret for opmuntring til terror « Snaphanen — 25. september 2014 @ 11:07

 37. Og de griner af os – igen – igen!!

  Ufatteligt at det bliver ved med at foregå!!

  Den lede sæk og karpylideologien islam skal stoppes og ud af vort land – For helvede det er til at blive helt voldelig af!

  Kommentar by Black Watch — 25. september 2014 @ 11:45

 38. Det er ikke bare Asma Abdul Hamid, der finder IS også støtte, da de halshugger små kristne børn og sælger deres mødre på slavemarkede.

  Kommentar by Vivian Clayborn — 25. september 2014 @ 13:28

 39. Der fandtes engang et pornobillede af Asmaa. Nogen, der ligger inden med det?

  Kommentar by Frit Palæstina — 25. september 2014 @ 13:56

 40. Som stenings-Petersen siger: Det er en samlet pakke. Man kan ikke tage noget eller dele/afsnit ud af koranen eller (ideologien) islam, det er en samlet pakke som ikke kan tolkes forskelligt.

  Hvornår indser vores fattesvage feelgood-politikere alvoren i det!

  Kommentar by Neuhammer — 25. september 2014 @ 15:41

 41. For en ækel islamist som hende må kun muslimer bruge terror, når andre så bruger det igen mod terrorister er hun imod. Hykleriske møgkælling, burde for længst have pakket sydfrugterne og være smuttet til hullah-bullahland nede hos f.eks. IS. Hvad skal vi med en islamist heroppe.

  Kommentar by LarsB — 25. september 2014 @ 16:15

 42. “Jeg har aldrig befundet mig i en situation, hvor den ikke slog til.”.

  Næh, det ville jo også forudsætte tankevirksomhed. D-vitaminmangel og dens følgevirkninger har åbenbart ramt hættemågen.

  Må man anbefale denne kvinde at rejse ned til de varme lande, hvor hun kan opleve Muslimistan på egen krop? Nå nej, det kan hun jo også i Vollsmose.

  Kommentar by Henrik Petersen — 25. september 2014 @ 17:26

 43. Når nu AAH forhåbentlig snarest rejser tilbage til hjemlandet, måske endda sammen med familien, må de yderst gerne tage skægaben hér med:

  http://www.bt.dk/udland/ville-indfoere-sharia-og-omdoebe-christiansborg-til-muslimborg-nu-er-han-anholdt

  Lige bortset fra, at han er anholdt for terrorvirksomhed. Men mon ikke idioterne dernede kan skære knoppen af ham med en sløv køkkenkniv?

  Kommentar by Henrik Petersen — 25. september 2014 @ 17:56

 44. Først, på billede af ASSmaa Adolp-Hamas har hun så ikke udskiftet sin hoved affaldssæk med en isolerende is-islamisk sølvpapirhat ?
  Dernæst vrøvler den is-islamiske sølvpapir tildækning om, at hun ikke har svaret på alt, men påstår hun ikke længere nede, at hun kan finde svar på alt i hendes Mein koran ?

  Næste gang nogen er så uheldig at støde….øh, møde denne is-islamiske møgsæk, så spør’ lige hvordan hun har det med koranens andenrangs placering af kvinderne og om det virkelig er det hun stræber efter, at være nummer to og tvangsunderlagt en muhammedmandslinge.

  Hvis is-islamist ASSmaa Adolf-Hamas så gerne vil dialogen, jamen så syntes jeg vi skulle opfordre hende til at rejse ned til de hellige jihadkrige og skabe lidt rundkreds dialog med dem, hun kan bare tage sin bror med, ham der har slået en dansk pige i gulvet og derpå sparket hende i hoved så hun mistede bevistheden, lad os få denne is-islamiske klan familie ned, der hvor de hører hjemme i deres elskede kalifat drøm.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 25. september 2014 @ 23:41

 45. Problemet med tosser som Asmaa er, at hun har det udmærket med som kvinde at være andenrang. Det er den muslimske form for det svage køn og den stærke ridder. Det er det vanvid hun forsøger udbrede, i islam er man allerede en slave og det ønsker man at gøre alle andre også.

  Kommentar by LarsB — 26. september 2014 @ 15:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper