26. september 2014

2011-2012: 51 procent af alle uledsagede flygtningebørn løj om deres alder – var over 18 år gammel

Asylsvindel får næppe konsekvenser, og godt det samme – ingen rejser alligevel hjem igen. Fra Metroxpress – Hvert andet asylbarn er i virkeligheden voksen.

“Uledsagede flygtningebørn nyder flere fordele og har nemmere ved at få asyl. Derfor har politi og Udlændingestyrelsen i årevis brugt Retsmedicinsk Institut til at aldersteste uledsagede flygtningebørn ved blandt andet at røntgenfotografere håndknogler og tænder.

327 ud af de 637 uledsagede flygtningebørn, der ankom til et asylcenter i 2011 og 2012, viste sig ifølge retsmedicinere at lyve om deres alder og være over 18 år – altså 51 procent.

I de første fire måneder af 2013 vurderede man tre ud af fire af de 43 testede uledsagede flygtningebørn til at ‘være over 18 år,’ ifølge Justitsministeriets årstatistik.”

Oploadet Kl. 05:54 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/60451/trackback

11 Comments »

 1. Det ligger dybr ibaraberens natur at snyde. Hans religion tillader ham det, for nogle er det et påbud.

  Kommentar by Robert R — 26. september 2014 @ 06:38

 2. Hvis vi andre lyver for myndighederne bliver vi i bedste fald afvist, i værste sat i fængsel for bedrageri, men rejser man hertil med det formål at lyve og bedrage får man en lejlighed og et fast månedligt beløb for sit besvær.

  Hvad blev der iøvrigt af dublin aftalen som siger at de skal søge asyl i det første EU land de ankommer til eller returneres dertil?

  Kommentar by Per — 26. september 2014 @ 07:04

 3. Jeg rødmer, når jeg hører begrebet “uledsagede flygtningebørn” anvendt i ramme alvor.

  “Børn på flugt fra krig, der finder vej hertil” …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 26. september 2014 @ 09:02

 4. Disse ‘uledsagede flygtningebørn’, typisk mænd med dyb røst og stor skægvækst, har bare fået den rigtige historie. Formålet er asyl, herefter permanent opholdstilladelse og det allervigtigste: Familiesammenføring!
  Sjovt nok aldrig i Afghanistan eller de andre hjemlande, men i Europa.

  Og da kvinderne jo ikke må tage uledsaget til Europa, er det altid-altid de unge mænd, der pudsigt nok har råd til en flybillet til Kastrup eller Stockholm.
  For så vidt jeg ved, er problemet temmelig meget større i Sverige, hvor man udsteder PUT på samlebånd til enhver, der sætter foden på svensk jord.

  Det næste kalifat er Sverige.

  I DR-debatten mente flere, at flygtninge primært skal hjælpes i nærområderne. Men de og menneskesmuglerne har regnet ud, at det langt bedre kan betale sig at tage til fx Skandinavien, hvor de lynhurtigt får opholdstilladelse, familiesammenføreing samt førtidspension begrundet i PTSD. En lidelse, der kun eksisterer som følge af arabernes og negrenes interne religionskrige.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. september 2014 @ 12:08

 5. I DR-debatten var det i øvrigt Mikael Jalving (blogger på jp), der som den mest fornuftige pegede på, at det umuligt til hver en tid skal være vestens ansvar at løse alle de problemer, arabere og/eller negre skaber for sig selv. http://www.dr.dk/tv/se/debatten/debatten-110

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. september 2014 @ 12:15

 6. tre ud af fire af de 43 testede uledsagede flygtningebørn til at ‘være over 18 år…

  Tåbelig beskrivelse. Går 4 op i 43? Det regnestykke giver 32,25.

  Ville det ikke være nemmere, at skrive 33 personer ud af 43 løj om deres alder? Eller er det for afslørende?

  De har alle dage løjet. For at komme ind i paradiset. osv.

  Muslimske børn i børnehaven var temmelig store af en 2-3 årig at være.

  Men det giver selvfølgelig børnepenge i flere år.

  Kommentar by tavsen — 26. september 2014 @ 12:51

 7. […] “Uledsagede flygtningebørn nyder flere fordele og har nemmere ved at få asyl. Derfor har politi og Udlændingestyrelsen i årevis brugt Retsmedicinsk Institut til at aldersteste uledsagede flygtningebørn ved blandt andet at røntgenfotografere håndknogler og tænder. 327 ud af de 637 uledsagede flygtningebørn, der ankom til et asylcenter i 2011 og 2012, viste sig ifølge retsmedicinere at lyve om deres alder og være over 18 år – altså 51 procent. I de første fire måneder af 2013 vurderede man tre ud af fire af de 43 testede uledsagede flygtningebørn til at ‘være over 18 år,’ ifølge Justitsministeriets årstatistik.” Urias-Metro […]

  Pingback by Katedral og bedehus « Snaphanen — 26. september 2014 @ 13:36

 8. Et krydstogtskib har samlet bådflygtninge op som sendte nødsignal.
  Nu vil de ikke forlade skibet før de er lovet asyl i Europa.

  Det kalder jeg asyl-terrorister.

  Kommentar by k.m. — 26. september 2014 @ 14:07

 9. Henrik Petersen, enig. Det er et problem i de klasser i skolerne, der har ’12-årige’indvandrerdrenge med skæg og dyb stemme, der måske i virkeligheden er 16 år. De fristes over evne af de 12-årige piger i klassen og de danske m/k får ikke en chance for at udvikle et naturligt (alders svarende) forhold til hinanden pga af halvvoksen muslim dominansadfærd! :(

  Kommentar by A-mad — 26. september 2014 @ 15:46

 10. Sædvanlig propaganda
  http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2014/09/26/102902.htm
  Eksperter: Flygtninge er for det meste en god forretning

  Mon de stadig tror på integration? :-D

  Kommentar by tavsen — 26. september 2014 @ 16:55

 11. Det er selvfølgelig en gammel nyhed, som så egentligt kommer ud på ok tidspunkt. I Sverige har børnene både kraftig skægvækst, rynker og problemer med skaldethed. Men har den været på TV? Hvorfor bliver man ved med at holde hånden over denne destruktive kultur? Hvorfor tror man at dette er en holdbar langsigtet strategi? Folks vrede og frustration når ikke igennem til de skrækslagne og feje politikere og medieredaktioner. Det er virkelig en elite, kun af navn men bestemt ikke af gavn, som forestiller sig at de kan holde dette tryk under låg i ubegrænset tid.
  Jeg har læst Jalvings stærke kronik og havde følelsen af ubehag, vel som de fleste andre, ved hans afslutning: ”Mærk dig disse dage, det er dage, der forandrer verden, herunder din egen. Tiderne skifter, jeg siger det bare.”

  Kommentar by EH — 26. september 2014 @ 23:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper