26. september 2014

Statsminister-alternativ Lars Løkke Rasmussen om Islamisk Stat: “… de har voldtaget islam”

Det virker som en massepsykose, men den rammer tilsyneladende kun vestlige politikere. Muhammedanisme er “as dangerous in a man as hydrophobia (rabies) in a dog… No stronger retrograde force exists in the world… Mohammedanism is a militant and proselytizing faith”, skrev Winston Churchill om Islam tilbage i 1899.

Lars Løkke Rasmussen interviewet på TV2 News.

“Det, jeg gør her, er, at jeg sender et signal. Et meget uvenligt, nærmest krigerisk, signal til Islamisk Stat om, at vi har godt set, at de har voldtaget islam og kæmper en kamp – også mod Vesten – og der er vi parat til at stille op.” (Lars Løkke Rasmussen)

Apropos.

“They are killing and slaughtering thousands of people – Christians, Muslims, minorities across Iraq and Syria. They boast of their brutality. They claim to do this in the name of Islam. That is nonsense. Islam is a religion of peace. They are not Muslims, they are monsters.” (David Cameron, The Spectator, 15. september 2014)

ISIL is not Islamic. No religion condones the killing of innocents, and the vast majority of ISIL’s victims have been Muslim. … ISIL is a terrorist organization, pure and simple, and it has no vision other than the slaughter of all who stand in its way.” (Barack Obama,CNN, 11. september 2014)

“ISIL claims to be fighting on behalf of Islam but the fact is that its hateful ideology has nothing do with Islam. ISIL a manifestation of evil, a vicious terrorist organization and it is an organization that achieves its goals only through violence, repression and destruction.” (John Kerry, RCP, 10. september 2014)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/60457/trackback

43 Comments »

 1. Ja, de kære ledere har travlt med at fortælle os at Islam intet har at gøre med terrorisme. Så bare et spørgsmål som jeg ville ønske at journalister f.eks stille Lars Løkke eller den gode Helle: Er det jeres opfattelse, at der ville eksistere grupper som f.eks: Al-Qaeda, Talibanerne, Boko Haram, Al-Sahbaab og IS drengene…Hvis det ikke have været for Islam?

  Kommentar by Lightmann — 26. september 2014 @ 07:13

 2. Hvis Islamisk Stat har voldtaget islam, har dele af koranen så ikke voldtaget islam? Islamisk Stat henter ikke inspiration og vejledning i Anders And blade.

  Kommentar by Liva — 26. september 2014 @ 07:28

 3. Lad dog islamiske ledere lyve om Islamisk Stat og islam! Vores egne har problemer nok allerede.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 26. september 2014 @ 07:30

 4. De tre statsmænd og den formatløse Lars Løkke, afslører således, at de enten 1) aldrig har sat sig ind i islam og derfor ikke ved, hvad de udtaler sig om, eller 2) de har sat sig ind i islam og ved, at de “hellige” skrifter, koranen og hadith, er en odyssé af vold og had vendt imod de vantro, men vil bilde deres borgere det modsatte ind (Hvorfor? kan jeg ikke svare på!).

  Begge dele er temmelig uhyggeligt, fordi vi i relation til 1) naturligvis må forvente at politikerne/vores ledere har den nødvendige viden, når de handler og/eller udtaler sig afgørende, og i relation til 2)fordi vi har en forventning om, at de taler sandt til os om de, dvs. vores, interesser, som vi har valgt dem til at varetage.

  Jeg tror desværre at alle fire falder under 2). I hvert fald er Obama stensikkert vidende om, hvad islams “hjerte” er for en størrelse, idet hans faders familie (som han har et nært forhold til) er muslimer. I den sammenhæng har mange igennem hans embedsperiode påstået, at han, Obama, ikke er kristen, men muslim.

  Kommentar by Michael Knudsen — 26. september 2014 @ 07:48

 5. Det kan være Løkke forsøger at tage stemmer fra rød blok. Ja – man skal jo prøve at se det positive i alt – særligt i disse tider.

  Kommentar by Sigwar — 26. september 2014 @ 08:02

 6. Den her oversigt er god at hive frem når folk siger at Islamisk Stat ikke er islamisk:
  http://www.jihadwatch.org/2014/09/the-islamic-state-vs-the-quran

  Kommentar by Nicolai Sennels — 26. september 2014 @ 08:14

 7. Jeg er dødtræt af muslimer: Når selv Jyllands-posten omtaler idioterne, der tager til Irak/Syrien wtf for ‘hellige krigere’, i øvrigt på skatteydernes regning, kører det da helt i skoven.

  De er ikke hellige, de er analfabeter, og de kan næppe have læst en stavelse i deres latterlige koran.
  De er ikke krigere, de er slagtere og terrorister, punktum!

  Lad dem endelig dø, og lad dem endelig tage en række andre muslimer med i graven samtidig. Der er alligevel alt for mange muslimer på denne jord.

  CO2-udslip og andet er peanuts ved siden af muslimers massefødemaskiner. Det er deres og subSahara-landenes enorme fødselsrater, der er skyld i forværret CO2-udslip.

  Lightmann og andre har ret: Uden Islam og deres vrøvlekoran + vedhæng ville analfabatiske tosser som Lightmann nævner ikke eksistere.

  De må så hjertens gerne slå hinanden ihjel dernede, blot de selv bliver dernede. Danmark og det øvrige vesten skal blot lukke ned for tåberne. Så kan de klare deres indbyrdes slagterier i egne lande, tak.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. september 2014 @ 09:43

 8. For at det ikke skal være løgn så har vores socialistiske statsminister indkaldt til pressemøde 12:30, sikkert for at meddele at Danmark skal deltage i endnu en af islams tåbeligheder i syrien/irak.

  Selvfølgelig skal vi blandes ind i deres religiøse psykopati så flere Danske unge mænd kan blive slået ihjel til ingen verdens nytte.

  Spild af liv, tid, penge og ærgrelser!

  Kommentar by Santor — 26. september 2014 @ 09:55

 9. -> Santor: Du har nok desværre ret: Unge danske mænd og kvinder skal igen-igen lemlæstes/dø som følge af muslimernes interne konkurrence om at slå flest ihjel.

  Deres religiøse psykopati kan de for min skyld gerne udleve, men i deres egne failed states. Ups, bortset fra at Sverige er godt i gang med at blive omkalfatret. Eller skal jeg skrive kalifaticeret?

  Dette endog med svenskernes billigelse. På den lukkede ville vi have en diagnose for den slags selvdestruktive adfærd.

  I mellemtiden må broen lukkes, det kan kun gå for langsomt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. september 2014 @ 10:21

 10. I det mere oplysende omend ikke muntre hjørne fra Obama og jp.dk

  “Efter en langsom international start, der bragte sygdommen ud af kontrol i navnlig Liberia og Sierra Leone, står lande nu i kø for at bidrage til en løsning af krisen.”.

  Løgn og latin, det er ikke en ‘langsom’ international start, det er negrene selv, der har ansvaret for, at Ebola er ude af kontrol! Og det kan de passende løse selv! Hov, hvor mange af de hårde Nobelpriser (fredsprisen tæller ikke, tænk blot Arafat) er det liiige, der er gået til negre og arabere?

  Hvis jeg skulle være kynisk, ville jeg mene, at AIDS og Ebola var/er en naturlig udvikling for at begrænse en fuldstændig ukontrolleret befolkningstilvækst. Som den sorte pest var i Europa for århundreder siden.

  Men tillykke til ‘Læger uden grænser’ og resten af godhedsindustrien. Atter et sted at promovere selvfedmen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. september 2014 @ 10:32

 11. Jeg hørte Rushis Roulette 24/7 igår.. Der bliver IS omtalt som u-islamisk stat.. Dette er nu den officielle PK term… LLR kommer med sin udtalelse til at fremstå ligeså DUM som Obama, Cameron, Kerry mfl. Men fra deres elfenbenstårne tager de grusomt fejl… hr. og fru Jensen, Jønsson, Johnson mfl. ved mere og mere, godt hvad LORTEN lugter af.. ISLAM

  Kommentar by ny kommentator — 26. september 2014 @ 11:06

 12. At Lars Løkke er en ussel løgnhals synes jeg ikke rigtig der er noget nyt i.

  Kommentar by Vagn Henning — 26. september 2014 @ 11:06

 13. Danmarks næste statsminister hedder Kristian Thulesen Dahl

  Kommentar by Vagn Henning — 26. september 2014 @ 11:07

 14. Urimeligt at sådan nogle idioter skal varetage dansk lovgivning.

  Kommentar by Nielsen — 26. september 2014 @ 11:24

 15. De kan ævle om deres syn på islam alt det de vil. I den sidste ende bliver de alligevel nød til at indrømme de tog fejl – igen..!

  Det er nemlig ikke gjort med at forsøge at udslette IS. Der er meget mere hvor det kommer fra. Selv i vores egne lande.

  Og hvorfor overhovedet tale om, at reformerer islam, hvis det bare er en fredelig religion som muslimerne tilfældigvis har misforstået. Endda igennem 1400 år..!

  Kommentar by Peter Andersen — 26. september 2014 @ 11:33

 16. Pinligt som verdens ledere udstiller deres totale uvidenhed om islam.

  Hvis de gad at sætte sig bare en smule ind i tingene, ville de se, at Islamisk Stat følger koranens ord til punkt og prikke.

  David Wood, som ved mere om islam end de fleste muslimer, har en fremragende 8 minutters gennemgang, som viser, at IS blot tager koranen på ordet, så at sige…

  http://www.youtube.com/watch?v=LXBgqa-xQwY

  Kommentar by Jern Henrik — 26. september 2014 @ 11:41

 17. Oplysning til Henrik Petersen:

  Den muslimske umma, som pt. udgør omkring 1,5 mia personer har i tidens løb fostret i alt siger og skriver 7 Nobelpristagere!!! Medens der er tildelt omkring 120 Nobelpriser til folk af jødisk afstamning – og der findes måske pt. omkring i alt 50 mio jøder i hele verden – og den sammenligning taler vel for sig selv – ikk?

  Kommentar by Jørn Kjær — 26. september 2014 @ 12:08

 18. “… de har voldtaget islam”

  Det må være de håndbroderede boxershorts, der klemmer.

  Kommentar by Svend — 26. september 2014 @ 12:17

 19. Kunne vesten have vundet over USSR hvis den havde undskyld og bortforklaret socialismen og kommunismen ved hver eneste lejlighed?

  ISIS er islam, ægte islam.

  Kommentar by Helmut Kohl — 26. september 2014 @ 13:21

 20. Tak Jørn Kjær. Jeg håber, det fremgår af mine indlæg, at det også var min pointe, selv om jeg ikke lige talte op.

  Gætter på, at Arafats og den meget forhenværende egyptiske præsidents (Anwar Sadat, tror jeg, blev han i øvrigt ikke myrdet af Muslimsk Broderskab, fredens religion ha ha) ‘fredspriser’ tæller i statistiken. Men de gælder – ligesom ‘litteraturprisen’ – ikke blandt de hårde priser, der omhandler naturvidenskab.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. september 2014 @ 14:48

 21. Det er ikke bare den vestlige befolkning disse ledere taler usandt til, først og fremmest er disse absurd naive udsagn rettet mod muslimske lande, det er jo deres olie man har brug for.

  Kommentar by LarsB — 26. september 2014 @ 15:09

 22. Først var de fjender, nu er de venner.
  Højesteret fratog RojTv sendetilladelse. Man påstod den var talerør for kurdisk terrororganisation PKK.

  Nu sender en Radikal udenrigsminister våben til Kurderne så de selv kan slås mod Islamisk Stat.

  Times they are a’ changing

  Erdogan i Tyrkiet har pludselig fået et problem. Han vil gerne med i EU (snablen ned i den store fælles kasse), imens slås hans trosfæller og naboer som gale, og sender kæmpe strømme af flygtninge til hans land. Kan han som muslim klare opgaven? eller bliver det igen os ikke-muslimer i vesten som må skille kamphanerne?

  Truslen fra Islamisk Stat øges dag for dag, de planlægger aktioner flere steder i verden – så “the big bang” venter.

  Enhedslisten er som sædvanlig mod alle initiativer, de har det kun godt når de kan sende deres egne tæskehold på gaden.

  Kommentar by k.m. — 26. september 2014 @ 15:10

 23. Det er nu nok mere fordi de ikke har lyst til at starte “The Clash of Civilizations”; men IS har jo valgt et genialt navn, så ethvert angreb på IS næsten uundgåeligt af muslimer vil blive opfattet som et angreb på deres ide om et kalifat (en islamisk stat).
  For mit vedkommende synes jeg bare vi skal se og komme igang med det totale opgør med islam… det bliver sikkert bare mere blodigt jo længere vi venter…

  Kommentar by hovsada — 26. september 2014 @ 15:17

 24. Sidder i linje 66 mod emdrup og kører igennem nørrebro.
  Har lige set to flotte langebenede nordiske kvinder komme cyklende – den ene med plads til børn på cyklen, og iført islamisk tørklæde.
  Jeg er glad for ånds og fællesskabs-entusiaster, men det vender sig kvalmende i maven på mig ved synet af disse feltmadrasser.
  Kan tydeligt forestille mig, hvordan det var under anden verdenskrig. Tror det er mere intenst i vore dage, for de rendte i det mindste ikke rundt med hagekors i panden den gang… Og så er en muslimsk araber og en verdensdel mere fremmed end en tysker!

  Kommentar by Borger — 26. september 2014 @ 15:26

 25. Problemet for (top-)politikerne er vel, at hvis de siger, at Islamisk Stat følger Koranen, erklærer de dermed 3.verdenskrig!
  Vi er så nogen, der mener, at 3.verdenskrig startede den 11. september 2001.
  Hvis jeg er der til den tid, vil jeg med interesse følge historikernes diskussioner af, hvornår den tredje startede.
  De har vist ikke engang diskuteret færdigt, hvornår 2.verdenskrig startede?

  Kommentar by A-mad — 26. september 2014 @ 15:32

 26. Og så er en muslimsk araber en (verdens)del mere fremmed end en tysker!

  Kommentar by Borger — 26. september 2014 @ 15:36

 27. Alle disse kejser, præsidenter, regenter er jo totalt blanke…..øh, nøgne!

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 26. september 2014 @ 15:39

 28. PS, det er jo ikke andet et løgne, de nøgne kejser, præsidenter, regenter spinder os på ærmet, men de håber vel på lidt letkøbt fred i deres tid, så skide være med freden i vores børnebørns tid.

  Hvor vil jeg skamme mig, når mine evt børnebørn til den tid, vil afkræve mig et svar på, hvordan det kunne gå så galt og hvorfor ingen reagerede i tide, lidt ligesom jeg selv anklagede min farfar for ikke at have gjort noget imod nazismen, men nu forstår jeg hans afmagt dengang, når ingen nøgne kejser, præsidenter, regenter eller det tone fine borgerskab vil se virkeligheden, men kun vil se den ikke eksisterende spindelfine tråd og nedladende udråber, fængsler og forfølger og racisme anklager alle dem som stille pipper op om virkeligheden og ikke falder for deres påtaget spin.

  Fine ord,beskrivelser, begejstring og falske syner om kejser, præsidenter, regenter og det tone fine borgerskabs manglende beklædning udi usynligt spin, gør dem ikke mindre nøgne.
  Alle deres anstrengelser for at få islam til at se pæn ud, vil altid falde til jorden med et brag, fordi islam ikke er pæn, de bliver snydt af simple imam skrædder, der taqiyaa sammensætter deres koran spin efter behov.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 26. september 2014 @ 16:06

 29. “…..de har voldtaget islam.”.

  Øh, plejer muslimer ikke selv at voldtage hinanden (hvis der ikke er en ged, får eller en kamel i nærheden)? Det er jo ligesom en del af dagsordenen? Hvorefter de slår hinanden ihjel med sløve køkkenknive. (Well, hinduisterne er ikke meget bedre, massevoldtægter er dagsordenen i Indien).

  Så undtagelsvist en smule enig med Løkke Rasmussen.
  Bortset fra, at man næppe kan voldtage en religion, in casu en lovreligion.
  Man kan voldtage mennesker, men who cares, Løkke Rasmussen er ikke lige den hurtigste knallert på kajen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. september 2014 @ 16:17

 30. Det er fordi de er bange for at krænke islam. Hedder det islamofobi?

  Lidt i samme stil fra JP

  Radiostationen Radio24syv’s planer, om at arrangere en udstilling med 31 af den fængslede svenske provo-kunstner Dan Parks værker i København i næste uge, har udløst en skarp advarsel mod en ny Muhammed-krise.

  I udstillingen indgår blandt andet en tegning af Jesus i analt samleje med profeten Muhammed og Grisling, der hopper på profeten, mens han råber “dø, dø, dø – din lede pædofile.”

  Beskrivelsen af værkerne har fået Rushy Rashid, studievært og journalist på stationen, til at sende et åbent brev til radioledelsen.

  Udstillingen risikerer at blive “detonatoren” til en ny Muhammed-krise, skriver hun til programcheferne Mads Brügger og Mikael Bertelsen samt Jørgen Ramskov, administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør på radiostationen

  http://jyllands-posten.dk/kultur/ECE7056284/studievaert-advarer-chefer-i-kan-starte-en-muhammed-krise/

  Kommentar by Ole S. — 26. september 2014 @ 16:24

 31. -> Ole S. 16:24

  Ha-ha, lyder lidt sjovt, og for mig at se trænger vi til noget forargelse og krænkelse for herboende muslimer. Glæder mig til at se billeder derfra.

  Desværre tager de ikke konsekvensen og ‘flygter’ tilbage, hvilket ville være bedst for etniske danskere. Overførselsindkomsterne er nok lidt for attraktive for muslimerne….

  I øvrigt er det jo helt i hegnet, at Dan Park dømmes til fængsel for simpel ironi. Mener, at dommen også indebar, at hans værker skal destrueres, men der er så åbenbart nogle, der kan overleve til en udstilling. Fint med det.

  Sverigestan er en failed state, det store flertal af svenskere har blot ikke opdaget det endnu. Jeg kan ellers godt lide svenskere, men her er det bestemt behov for en Reset-knap.

  Men herregud, muslimer og deres efterkommere har levet i ca. 1400 år uden at opdage, at Allan og Mo ikke eksisterer, at Mo, forudsat han overhovedet har eksisteret, var analfabet og derfor ikke har skrevet en stavelse i deres latterlige bog samt vedhæng.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. september 2014 @ 16:37

 32. Ha-ha 30.Ole S. “en tegning af Jesus i analt samleje med profeten Muhammed og Grisling, der hopper på profeten, mens han råber “dø, dø, dø – din lede pædofile.”
  Den har jeg ikke set. Har set (fotos af) et par af de andre bl.a. ‘Min negerslave er bortsprungen’. (Selve billederne kan man vel ikke længere få at se, da de er forbudt?)
  Dan Parks billeder er hård kost for Det Radikale Venstre/Politiken segmentet ligesom Jens Jørgen Thorsens Jesusbilleder var det i sin tid for Kristeligt Folkeparti segmentet. :)

  Kommentar by A-mad — 26. september 2014 @ 19:13

 33. Det er Islam der har voldtaget OS.

  Kommentar by Spinner — 26. september 2014 @ 19:17

 34. #17 Jørn Kjær..
  Til din oplysning er der ca. 12-14 mio jøder på moder jord.. Alle er velkomne til at lave en udregning.. 1,5 MIA muselmænd har fået 7 nobelpriser… en ud af 215.000.000 (primært fredspriser eller afhoppede forfattere..:-)

  12-14 MILLIONER har høstet 120… en ud af 100.000 :-)

  Kommentar by ny kommentator — 26. september 2014 @ 19:19

 35. Det er nu ikke helt galt at sige IS har voldtaget islam. De bruger jo netop vold efter troens forskrifter, mens flere af de højeste retslærde, det gælder både blandt hasjemitterne og sauderne, har godkendt at det i den øjeblikkelige militære svaghedsperiode er tilladt at afstå fra voldelig djihad mod vantro.

  Kommentar by perhag — 26. september 2014 @ 19:27

 36. Nu er vor potentielle statsminister hoppet på apologetvognen. Voldtager Islam?
  Alene denne udtalelse burde henvise ham til den politiske mødding.Manden er en nar, en politisk opportunist og levebrødspolitiker, som har gjort det til en levevej at mene hvad han tror hovedparten af befolkningen mener.
  Nu skal vi bombe IS, og aldrig i krigshistorien er det lykkedes at bombe folk til underkastelse.
  Nu kan det så fortsætte i årevis, med monumentale omkostninger til følge.
  Den eneste løsning er at indkredse problemet, isolere det og eliminere det.
  Fortæl Kuwait, Emiraterne, Saudierne og Qatar at de er første bombemål for et par neutronbomber, hvis de ikke makker ret.
  Iran kan så følge begivenhederne på afstand og lære.
  De lever på vestens nåde og barmhjertighed.
  Luk for mad og vand , træk europæiske og andre udenlandske ud, og gedehyrdernes utopi ville kollapse i en sandhob.
  Jeg har været der, jeg har set det. De kan intet.

  Kommentar by Finn A.Skov — 26. september 2014 @ 21:29

 37. Der er vel ingen her der forventer, at lille Lars er klogere på islam end alle de andre af Vestens top politikere.
  Der er større chancer for at naturvidenskaben opdager verdensrummets mørke stof inden disse politikere opdager islam.
  Nu bomber de kalifatet og bagefter bliver de taget ved røven af dem de tror de hjælper.

  Kommentar by Menig 442 — 26. september 2014 @ 21:36

 38. Det er absolut ikke en umulighed at Løkke´s viden om dette emne er tæt på bundlinien, men det er selvfølgeligt ikke i orden at han så ikke forsøger at tilegne sig denne. Mon ikke vi med god samvittighed kan sige “cut the crap” Løkke. Løkke, Obama, Cameron og alle de andre i kor “det har ikke noget med islam at gøre”. En utilgiveligt leflen overfor et allerede veletableret tyranni og et utilgiveligt forræderi overfor egen befolkning, som indtil nu kun akkurat har tygget sig igennem en klam forret. Resten af menuen venter. Det er vigtigt at DF får så stor en tilslutning som muligt. De skal trods alt have en chance. De øvrige borgerlige partier er desværre totalt utroværdige i værdipolitiken.

  Kommentar by EH — 26. september 2014 @ 22:07

 39. ->22: Vi sender våben til KRG, som er den kurdiske del af Irak. PKK er tyrkiske kurdere, som ikke får våben fra os.

  Iøvrigt er det fint at de kalder sig islamisk stat, det må medføre, at de, som rejser derned, melder sig ind i en anden stat og derfor kan fratages deres eventuelle danske statsborgerskab – eller er det netop for at undgå det, at politikerne har så travlt med at indføre dobbelt statsborgerskab?

  Kommentar by Hodja — 26. september 2014 @ 22:46

 40. I det mindste viser brutaliteten fra IS, at et skide kalifat aldrig nogensinde vil blive til virkelighed endsige accepteret af resten af verden da det vil være en terrorrede til fare for sin omverden.

  Kommentar by LarsB — 26. september 2014 @ 23:29

 41. Jeg er træt af politikere, som siger at det ikke handler om islam, når enhver kan se, at det netop handler om lige præcis islam.

  Kommentar by Robert R — 26. september 2014 @ 23:36

 42. Lars Løkke kan ikke fatte, at islam er islam. Længere er den ikke.
  Mon det nogensinde bliver politisk korrekt, at anderkende, hvad krigsideologien går ud på?

  Uvidenhed er ikke nogen undskyldning.

  Sad den lille tykke mand ikke i en kirke engang, hvor en præst var truet af muhammedanere i et Københavnsk område?

  Virkeligheden interesserer ikke dem, der lever af at forestille en anderledes verden, end den der skider dem lige op i ansigtet.

  Kommentar by Iznogut — 27. september 2014 @ 00:28

 43. Jeg kan stadig huske billedet af den også dengang trinde og dubiøse Lars Løkke Rasmussen i Afghanistan, iført taleban mundering og en AK-47, med et smørret grin.
  Selfølgelig er IS det sande islam, siger man noget andet, må det skyldes at man ikke har læst på lektien, men vel egentlig ganske typisk for ridderne af den gyldne ordstrøm på Christiansborg.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 27. september 2014 @ 12:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper