15. august 2008

Fra Urius Oregon til Margrethe Monika S. Hansen og Carl-Erik Zølck

Den tidligere dokumentationsside var efter talrige opdateringer blevet en rodet affære, og jeg har derfor valgt at beskrive sagen igen fra bunden. Lad mig slå fast med det samme – alle indicier peger stadig i samme retning, og der er nu håndfast dokumentation. Der er formentligt flere involveret på et lavere niveau, men det er tid til at lægge kortene på bordet. De tungeste indicier er tekniske og kan være svært at gennemskue for ikke it-kyndige, men gennemsigtigheden i denne gennemgang er i top, og det meste kan umiddelbart efterprøves. Uanset hvad, så uddyber og supplerer jeg gerne over email: kim(a)uriasposten.dk.

Sagen kort

Den 3. august 2008 opstod der på blogspot.com bloggen Urius Oregon, der angreb højrefløjen som sådan, men særligt gik efter ikke-anonyme, og herunder i særdeleshed undertegnede. Fra starten gik den over grænsen med groteske beskyldninger, systematiske injurier foruden klare overtrædelser af min ophavsret. Siden spredte sig i september 2008 til avisen.dk, der dog mistede tålmodigheden i begyndelsen af januar 2009. Personkredsen bag er stadig involveret i adskillige blogs.

Konklusion.

Personen der underskrev sig som Margrethe Monika S. Hansen på min blog den 11. juni 2007 er efter IP-adressen at dømme, den samme som indtil den 18. december 2008 opdaterede Shansens blog på avisen.dk (og i dag på blogspot), og hermed jf. oplysninger fra net-udbyderen, den samme som skrev på Anna Lyttiger, Universalgeniet og Hodjas blog den 3. og 4. august 2008 i navnet Urius Oregon, og som samtidig linkede til hadesiden, i umiddelbar forlængelse af sidens oprettelse. Man må således antage, at samme er en del af Urius Oregon.

Personen der i 2007-2009 gik under pseudonymet Lady-in-Red på avisen.dk, har flere gange kommenteret i navnet Urius Oregon, og var efter indicierne at dømme med helt fra starten. Samme har anvendt pseudonymet Per Jensen, der kan spores til Carl-Erik Zølck, hvilket er definitivt bekræftet.

En nærmere gennemgang, der blandt andet omfatter undersøgelse af IP-adresser, billedservere, database-udtræk, grafiske og sproglige fællestræk, debat-indlæg, exif-data og googling bekræfter ovenstående helt ned i detaljen.

Den lange udgave

Kontekst.

Nyhedsavisens blogdel blev hurtigt hjemsted for adskillige der tidligere debatterede på DR debatten, der som andre politiske debatfora druknede i fasttømrede alliancer og gensidige personangreb. Hurtigt blev mønsteret gendannet på avisen.dk/blogs, og i løbet af 2008 degenererede debatten i en grad, der fik moderatoren til at sende flere bloggere på tvungen ferie. Nyhedsavisen besluttede derfor, at det fremover kun skulle være muligt at blogge i eget navn. Det fik ikke den store betydning, for der var ingen kontrol, men det medførte blandt andet, at den flere gange bannede Lady-in-Red slettede sin blog.

I løbet af sommeren 2008 skrev ‘Lady-in-Red’ mere end 50 kommentarer på Uriasposten, og da indlæggene sjældent omhandlede trådens emne og reelt var spam, besluttede jeg mig for at banne personen, hvad andre blogs allerede havde gjort. Den 30. juli 2008 forsøgte Lady-in-Red alligevel at poste to kommentarer på Uriasposten, og da det ikke lykkedes, kommenterede ‘hun’ dagen efter hos Universalgeniet: “Jeg giver aldrig op.”

(Universalgeniet, 30/7-08: Video fra Fox News – om æresdrab i USA)

Tiden skulle vise, at det ikke bare var ord. Ovenstående er skrevet torsdag aften. Tre dagen senere – søndag Kl. 23.17 reklamerede en ‘Urius Oregon’ for bloggen Urius Oregon (med adressen http://kendantimuslimerne.blogspot.com) hos Anna Lyttiger. Umiddelbart efter hos Universalgeniet, og dagen efter på Hodjas blog.

Jeg har tidligere haft æren af en personlig anti-blog (Uriaswatch, Smartlog), men Urius Oregon anti-muslimers fjende nr.1 med undertitlen Racister og anti-muslimer vogt jer vi ånder jer i nakken var af en helt anden kaliber. Formålet var ikke faktagendrivelse eller modargumentation, men hetz mod højrefløjen som sådan, herunder privatpersoner, særligt undertegnede.

I en af de første posteringer postuleres, at jeg skulle være flygtet fra forældreansvaret for mine tre børn, der nævnes med navne. Det insinueres, at jeg er alkoholiker, gør i hustruvold, og siden associeres jeg rutinemæssigt med alt fra Josef Fritzl og Peter Lundin til nazisme og Ku Klux Klan. Da jeg juleaftensdag bloggede en Youtube-video med en 16-årig pige der sang om kærlighed på tværs af etniske skel, blev jeg associeret med pædofili – det er niveauet.

I forhold til gældende dansk lovgivning, vurderer en jurist, at der er klare overtrædelser af straffelovens § 267 (om injurier) og loven om ophavsret § 70 (om billeder).

Eksempler på grafik (collage).

IP-adresse: Blogger A.

Da det antydes, at undertegnede skulle straffes og siden i sin fremtoning bragte associationer i retning af venstreradikale, besluttede jeg mig for at se nærmere på Urius Oregon. Havde hetzen været forbigående og mindre systematisk havde jeg nok ignoreret siden, men det fortsatte i månedsvis, og det måtte jeg naturligvis forholde mig til.

Det må understreges, at hetzen også er gået ud over andre. Flere navngivne debattører på avisen.dk blev angrebet i selvstændige posteringer, eksempelvis Leon Lerche, der fik sat grisekrop på et privatfoto af sin afdøde mor. Pseudonymet Rie.mener, der anvendte skiftende rødhårede damer som profilfoto, anvendte ligeledes den 7. november 2008 et foto af Shelagh – den kvindelige halvdel af Gates of Viennas afdøde datter.

En blog får ingen læsere med mindre adressen spredes, og jeg bad derfor Anna Lyttiger, Universalgeniet og Hodjas blog om at sende mig IP-adressen på den kommenterende ‘Urius Oregon’. Noget som altid vil fremgå af kommentar-loggen.

De sendte mig alle screencaps med IP-adressen 90.184.134.205, og den kørte jeg igennem min database, der har mere end 80.000 kommentarer. En kommentar kom frem i søgningen – den eneste kommentar avisen.dk-bloggeren Margrethe Monika S. Hansen på daværende tidspunkt havde skrevet på min blog.

Uddrag af kommentarlog fra fire blogs, herunder Uriasposten.

(90.184.134.205: Uriasposten 11/6-07 Kl. 15.10, Anna Lyttiger 3/8-08 Kl. 23.17,
Universalgeniet 3/8-08 Kl. 23.18, Hodjas blog 4/8-08 Kl. 15.16, Uriasposten 13/4-09 Kl. 16.55, Uriasposten 13/4-09 Kl. 17.32 & Uriasposten 14/4-09 Kl. 10.13)

Før jeg offentliggjorde dette IP-sammenfald, kontaktede jeg en gammel ven, der tidligere har været netværksadministrator for en større internetvirksomhed. Han sendte mig følgende redegørelse.

“SHansen, “Urius Oregon” og IP-adressen 90.184.134.205

En IP-adresse har tit, men ikke altid, et hostnavn tilknyttet – dvs. et “alias” for selve IP-adressen. Dette kan give oplysninger om den givne IP-adresse. Man kan få oplyst hostnavnet ved at åbne en kommandoprompt (i Windows, vælg “Kør”, skriv “cmd”, klik ok), og her skrive tracert [ip-adressen] og trykke enter. Hvis vi altså kigger på den som en bruger har underskrevet sig med såvel SHansen som Urius Oregon har anvendt (90.184.134.205) så har denne hostnavnet:

4705ds1-vlb.0.fullrate.dk

Dette siger os et par ting. For det første anvender brugeren udbyderen Fullrate, der udelukkende leverer ADSL-opkoblinger. Skulle man gætte på første del af navnets betydning, så kunne det indikere at der var tale om en kunde tilknyttet DSLAM nr. 1 (ds1) i Vallensbæk, da “VLB” hos såvel TDC som CyberCity indikerer en opkobling på denne lokation.”

Urius Oregons første postering kom ifølge det automatiske tidsstempel online søndag den 3. august Kl. 14.17, men den er ni timer bagud, hvad fremgår når man henter indlæggene med rssfeed.

Første post kom således online søndag den 3. august Kl. Kl. 23.17. Nøjagtig samme tidspunkt for Urius Oregons første kommentar på Anna Lyttigers blog (se evt. her).

Et opslag på IP-adressen (eks. på Ripe.net), fortæller ganske rigtigt, at Fullrate står for IP-adresse-området 90.184.128.0 – 90.184.191.255 til danske kunder. Udbyderen fortæller tillige på fullrate.dk, at alle deres forbindelser som standard leveres med “en fast IP-adresse, der tildeles routeren.”

Indtaster man http://90.184.134.205 i en browser får man følgende skilt der røber tilstedeværelsen af en Zyxel Prestige 2602R-61 – Fullrates standard-router.

Da jeg offentliggjorde den oprindelige post denne gennemgang erstatter, var Shansens modsvar noget tvetydig (19/8-08, Opfølgning på “Urius Oregon sagen” mellem Kim Møller fra Uriasposten og SHansen, nu slettet). Hun sympatiserede tydeligvis med siden, og pointerede eksmpelvis, at det “desvære” ikke var hende, “som har givet ham en lort på hovedet”.

Konkret kritiseredes jeg for at have “offentliggjort op til flere private IP adresser”, og i en senere opdate til samme post blev forsvaret til angreb med ordene: “Jeg har fået kendskab til at Kim Møller også har benyttet sig af et ekstra navn” (se Postulat 1).

Senere har hun i andre sammenhænge forklaret, at hun ikke ejede “den IP adresse som han har offentligjort” (5/9-08), og ligeså kategorisk: “IP-numret er ikke mit” (2/10-08).

Laver man en såkaldt traceroute (eks. via TDCs trace.tele.dk), så ender man i Vallensbæk (se evt. Cirkulære 24). På Radikale.net fortæller hun, at hun er aktiv på Vestegnen. Dvs. Ishøj Kommuneforening der dækker Ishøj, Brøndby… og Vallensbæk.

(Shansen på Radikale.net, 31/10-08: Manu Sareen: Det er ikke godt nok!)

(Webmaster for Ishøj Kommuneforening, jvf. Radikale.dk)

(Næstformand for Det Radikale Venstre på Vestegnen, jvf. Radikale.net)

Blogger A, jvf. IP-adressen: Margrethe Monika S. Hansen.

Blogger A: 38 år, bosat i Ishøj. Medlem af Det Radikale Venstre, løst tilknyttet flere ‘asyl til alle’-organisationer. Sagsøgte Rikke Hvilshøj i oktober 2007 (se evt. DR-indslag).

Blogs: Shansen (blogspot) og Shansen (avisen.dk, bannet 18/12-08). Var efter indicierne at dømme involveret i Urius Oregon (blogspot) fra den spæde start, og har efter alt at dømme bidraget til klon-siderne (Urius Oregon/Miemener/Annalyttiger; alle slettet d. 9. december 2009) på avisen.dk, omend det nærmere omfang ikke står klart.

IP-adresse: Blogger B.

To dage efter Urius Oregons første postering, tirsdag den 5. august 2008, begyndte en kommentator på Uriasposten at reklamere for Urius Oregon-siden, og da kommentarene i sin opbygning mindede en hel del om Lady-in-Reds spam, var det oplagt at sammenligne IP-adresserne. I den henseende må man huske på at Blogger A og ‘Lady-in-Red’ havde kendt hinanden i årevis, og sidstnævnte manisk havde truet politiske modstandere med at vende tilbage.

Et opslag på IP-adressen 80.62.30.241, som Lady-in-Red ivrigt kommenterede fra henover sommeren, fortæller, at TDC står for IP-adresse-området 80.62.30 – 80.62.30.255, og at vi har at gøre med en dynamisk ADSL-opkobling med følgende traceroute-data:

×503e1ef1.virnxx8.dynamic.dsl.tele.dk.

Med undtagelse af bevidste forsøg på at omgå min IP-blokade, er alle Urius Oregons efterfølgende kommentarer her på siden skrevet fra TDC IP-adresse områderne 80.62.30.0 – 80.62.30.255 eller 80.62.172.0 – 80.62.172.255. Traceroute-data ender i alle tilfælde på virnxx8.dynamic.dsl.tele.dk.

Uddrag af Uriaspostens kommentar-log inkl. traceroute-data viser sammenfaldet.

80.62.30.241 -> 0×503e1ef1.virnxx8.dynamic.dsl.tele.dk (Lady-in-Red)

80.62.172.96 -> 0×503eac60.virnxx8.dynamic.dsl.tele.dk (Urius Oregon; 3 stk, 5/8-29/8-) / 80.62.30.229 -> 0×503e1ee5.virnxx8.dynamic.dsl.tele.dk (Urius Oregon; 1 stk, 29/8-08-) / 80.62.172.60 -> 0×503eac3c.virnxx8.dynamic.dsl.tele.dk (Urius Oregon; 9 stk, 30/8-08-) /80.62.172.64 -> 0×503eac40.virnxx8.dynamic.dsl.tele.dk (urius Oregon; 11 stk, 4/9-08-) / 80.62.172.241 -> 0×503eacf1.virnxx8.dynamic.dsl.tele.dk (Urius Oregon; 8 stk, 5/9-) / 80.62.30.177 -> 0×503e1eb1.virnxx8.dynamic.dsl.tele.dk (Urius Oregon; 4 stk, 11/9-) / 80.62.172.198 -> 0×503eacc6.virnxx8.dynamic.dsl.tele.dk (Urius Oregon; 2 stk, 13/9) / 80.62.172.176 -> 0×503eacb0.virnxx8.dynamic.dsl.tele.dk (Urius Oregon; 1 stk, 14/9) / 80.62.30.149 -> 0×503e1e95.virnxx8.dynamic.dsl.tele.dk (Urius Oregon; 1 stk, 23/9) / 80.62.30.29 -> 0×503e1e1d.virnxx8.dynamic.dsl.tele.dk (Urius Oregon; 1 stk, 28/9) / 80.62.172.114 -> 0x503eac72.virnxx8.dynamic.dsl.tele.dk (Urius Oregon; 1 stk, 7/10) / 80.62.172.224 -> 0x503eace0.virnxx8.dynamic.dsl.tele.dk (Urius Oregon; 1 stk, 12/10) / 80.62.30.48 -> virnxx8.ip.tele.dk (7/1-09-) / 80.62.172.219 -> virnxx8.dynamic.dsl.tele.dk (10/1-09-) / 80.62.30.48 -> virnxx8.ip.tele.dk (14/1-09-) / 80.62.172.219 -> virnxx8.dynamic.dsl.tele.dk (22/1-09-) / 80.62.30.48 -> virnxx8.ip.tele.dk (23/1-09-) / 80.62.30.107 -> virnxx8.ip.tele.dk (27/1-09-) / 80.62.30.226 -> virnxx8.ip.tele.dk (23/1-09-) / 80.62.30.218 -> virnxx8.ip.tele.dk (30/1-09-) / 80.62.30.19 -> virnxx8.ip.tele.dk (1/2-09-) / 80.62.172.248 -> virnxx8.ip.tele.dk (11/2-09-) / 80.62.30.19 -> virnxx8.ip.tele.dk (15/2-09-) / 80.62.30.219 -> virnxx8.ip.tele.dk (11/3-09-)

Aktiv (19/10-09-): 80.62.30.36 -> virnxx8.dynamic.dsl.tele.dk.

Dokumentation: 48 kommentarer pr. 16/1-09 (1,0 mb; 883 x 15561 px).

Efter at have forsøgt at omgå filteret med spam fra IP-adressen 87.72.73.155 (3 stk, 10/9-08 kl. 16.20-19.53), blev der forsøgt med forskellige navne (Your comment is awaiting moderation; rius regon; Anne Marie Buch; Anna Lyttiger).

Juleaftensdag kl. 17.30 forsøgte samme at kommentere som Urias Oregon (ikke første freudian slip, se UO 17/8-08) fra IP-adressen 87.60.165.128 – en netopkobling Lady-in-Red anvendte her på siden den 12. juli 2008. Formentligt et familiebesøg, for lidt over midnat (kl. 00.32), blev samme side åbnet hjemmefra, velsagtens for at se om det denne gang skulle være lykkedes at omgå filteret. Det gentog sig, da ‘hun’ stod op (kl. 08.53) og igen senere 1. juledag.

(UO-kommentaren blev ikke godkendt, derfor utydelig; se fuld størrelse)

(uriaposten, 12/7-08: The Guardian om isla… #9; Uriaposten, 24/12-08: Glædelig jul…)

Man kan således fastslå, at ‘Lady-in-Red’ også er involveret. Lady-in-Reds dynamiske IP-adresser henfører alle til TDC i Virum, nærmere bestemt netværksenhed (Dslam) 8, som dog ikke kun dækker Virum-egnen (inklusiv Værløse, se nederst), men et væsentligt større ikke- defineret område.

Tre dage før Urius Oregon-siden kom online, kommenterede Lady-in-Red som nævnt hos Universalgeniet. Emailadressen fremgår af loggen – pr.jnsn(a)gmail.com, og henfører til pseudonymet Per Jensen (mere herom under Facebook id: 1127068106 og Per Jensens venner).

Per Jensen er et oplagt pseudonym, og googler man navnet finder man blandt andet følgende debat på Rødovre Lokal Nyt (25. november 2005).

Jan Quaade: Nu er jeg godt nok noget forvirret. Jeg skriver til Per Jensen og får at vide, at vedkommende hedder Carl-Erik Zølck. Hvorfor nu det?

Carl-Erik Zølck: … Mit efternavne er lidt sjældent, derfor var det muligt via søgemaskinen Google at finde mig på de debatsider hvor jeg havde besluttet mig for at deltage… Derfor fandt jeg det nødvendigt at bruge synonymer.


Der er sikkert flere der anvender, eller har anvendt pseudonymet Per Jensen, men Carl-Erik Zølck var en af de første der underskrev Blogger A’s kampagne mod Rikke Hvilshøj i oktober 2007, og domænet granslam.dk (hvor Lady-in-Red blogger), er registret på en adresse tilhørende Camilla Zølck. Der er ifølge krak.dk kun otte med det efternavn i hele Danmark.

Det endegyldige bevis for at Carl-Erik Zølck er identisk med ‘Lady-in-Red’ og således er en del af hadesiden, kom i forbindelse med en postering på Urius Oregon den 13. januar 2009 med overskriften ‘Stor foto-reportage fra Pro-Israel demonstration med skumle deltagere’. Over mere end tyve billeder udhænges diverse deltagere, herunder særligt bloggere der af sikkerhedshensyn ønsker at forblive anonyme. Billederne kom kort efter samme dag online på Shansens blog (blogspot).

På fotoet herunder ses Carl-Erik Zølck i færd med at fotografere to bloggere med et digitalkamera – Canon Powershot A530. Indsat til venstre er det pågældende billede der kom online på Urius Oregon og Shansen. Indsat til højre er et billede af den pensionerede bager Carl-Erik Zølck, sakset fra NNF-Københavns fagblad (2008/2, s. 16).

Blogger B, jvf. IP-adressen identisk med pseudonymet Lady-in-Red, alias Carl-Erik Zølck.

Blogger B: Ca. 60 år, bosat i Rødovre. Medlem af Socialdemokratiet (ikke verificeret).

Blogs: Urius Oregon (blogspot), Lady-in-Red (granslam.dk, danebrog.dk, Urban), samt adskillige nu slettede alias’er – se siteliste.

For at få det fulde overblik over man kunne kalde LIR-gruppen, er det nødvendig med en lille oversigt over blogs. Listen er næppe komplet, idet personerne bag Urius Oregon er yderst aktive. Målet er først og fremmest Dansk Folkeparti, der dagligt associeres med racisme og nazisme. Niveauet er lavt, ofte latrinært, og der gøres hyppigt brug af grafik og tilfældige Youtube-videoer. Strategien kunne man kalde ‘Shock and awe’ – massive insinuationer og forvredne postulater gentages og gentages som klyngebomber i blogland. Politisk debat er hverken middel eller mål.

Siteliste.

Urius Oregon, blogspot (Blogger A/B; oprettet 3. august 2008; inaktiv fra 18. november 2008, genopstået d. 13. januar 2009 med navneforandring).

Urius Oregon, avisen.dk (Blogger B, muligvis A; oprettet d. 5. september 2008; slettet af blogansvarlige d. 17. september 2008).

Lady-in-Red, Granslam.dk (Blogger B; domæne ejes af Allan Vagn Overgaard, Camilla Zølck).

(link til Uriasposten-kopien og Urius Oregon tilføjet sommeren 2009)

Uriasposten, blogspot (Blogger B: Januar 2009 til 8. juni 2010).

Trykkefrihedsselskabet, blogspot (Blogger B; Kun aktiv fra 5-8. juni 2010).

Shansens blog, blogspot (Blogger A; oprettet d. 29. april 2007).

Youus.dk (Blogger B; domæne registreret af Carl-Eriik Zølck; 26. januar til 1. juni 2010).

Df-nyt.dk (Blogger B; domæne registreret af Carl-Eriik Zølck; 12. juni 2010).

P77.dk (‘Christian Rask’, Blogger A mfl.; domæne registret af ‘Abu Achara’, 27. april 2010).

Rie.mener, avisen.dk (Blogger B, formentligt A, Urius Oregon-klon; oprettet d. 26. september 2008, slettet d. 7. januar 2009).

Mie.mener, avisen.dk (Blogger B og muligvis A, Urius Oregon-klon; oprettet d. 17. september 2008, slettet d. 9. januar 2009).

Anna Lyttiger, avisen.dk (Blogger B; oprettet d. 7. januar 2008, slettet d. 9. januar 2009).

Yahoo, avisen.dk (Blogger B; oprettet d. 29. januar 2009; slettet omk. 12. februar 2009).

Engler.mener, avisen.dk (Blogger B; oprettet d. 13. februar 2009; slettet omk. 26. februar 2009).

Seusol, avisen.dk (Blogger B; oprettet d. 27. februar 2009; slettet 1. marts 2009).

Siadinfo, blogspot (Blogger A og B; oprettet ca. 20. maj 2009).

(se evt. fuld størrelse)

(se evt. fuld størrelse)

Avisen, BT (Blogger A; oprettet d. 28. februar 2009 – ‘Alf’).

Juliea, avisen.dk (Blogger B; oprettet d. 23. marts 2009; slettet omk. 4. juni 2009).

Ljgdaory, avisen.dk (Blogger B; oprettet og slettet d. 4. juni 2009).

Istegade, avisen.dk (Blogger B; oprettet d. 4. juni 2009; slettet omk. 8. juni 2009).

Syvtisyv, avisen.dk (Blogger B; oprettet d. 7. juni 2009; slettet d. 8. juni 2009).

Misser1, avisen.dk (Blogger B; oprettet og slettet d. 4. juni 2009).

Idagerengoddag, avisen.dk (Blogger B; oprettet d. 8. juni 2009; slettet d. 10. juni 2009).

Vigiraldrigop, avisen.dk (Blogger B; oprettet d. 8. juni 2009; slettet d. 11. juni 2009).

(første post på bloggen ‘Vi gir aldrig op’, 10. juni 2009 kl. 16.52)

(Blogger B erkender den her på siden dokumenterede sammenhæng)

DenUkuelige6, avisen.dk (Blogger B; oprettet d. 11. juni 2009; slettet d. 11. juni 2009).

DuTrorDetErLøgn, avisen.dk (Blogger B; oprettet og slettet d. 11. juni 2009).

SåErDetSøndag, avisen.dk (Blogger B; oprettet og slettet d. 14. juni 2009).

XODER, avisen.dk (Blogger B; oprettet og slettet d. 15. juni 2009; slettet d. 16. juni 2009).

NuFårDuChancen, avisen.dk (Blogger B; oprettet d. 16. juni 2009; slettet d. 17. juni 2009).

CostaDelSol, avisen.dk (Blogger B; oprettet og slettet d. 17. juni 2009).

EtAnstændigtDanmark, avisen.dk (Blogger B; oprettet og slettet d. 18. juni 2009).

BirtheGoesToIraq, avisen.dk (Blogger B; oprettet og slettet d. 23. juni 2009).

Ankerolsen, avisen.dk (Blogger B; oprettet ig slettet d. 23. juni 2009).

Konservertivungdom, avisen.dk (Blogger B; oprettet d. 23. juni 2009).

Sologbadeferie, avisen.dk (Blogger B; oprettet og slettet d. 2. juli 2009).

Sofipetersen, avisen.dk (Blogger B; oprettet d. 11. juli; slettet d. 12 juli 2009).

Ojensen, avisen.dk (Blogger B; oprettet og slettet d. 12 juli 2009).

Sørenandersen, avisen.dk (Blogger B; oprettet d. 13. juli 2009; slettet d. 14. juli 2009).

Basshunter, avisen.dk (Blogger B; oprettet d. 15. juli; slettet d. 16. juli 2009).

Abbelone, avisen.dk (Blogger B; oprettet og slettet d. 16. juli 2009).

Grethejensen, avisen.dk (Blogger B; oprettet d. 27. juli 2009).

Lisette, avisen.dk (Blogger B; oprettet d. 9. august og slettet d. 15. august 2009).

Franksteein, avisen.dk (Blogger B; oprettet d. 19. august og slettet d. 29. august 2009).

Søndagsskribenten, avisen.dk (Blogger B; oprettet d. 29. august og slettet d. 31. august 2009).

Cpnielsen, BT (Blogger A/B; oprettet d. 23. marts 2009 – ‘K. Nielsen’).

Ka.Nielsen, avisen.dk (Blogger B; oprettet d. 12. marts 2009).

Gamledanmark’s Blog, wordpress.com (Blogger B; opr. d. 5. februar 2009; inaktiv).

Lady-in-Red, Urbanblog (Blogger B; ofte Mannstaedt-indlæg).

Lady-in-Red, avisen.dk (Blogger B; slettet ultimo juli 2008).

Lady-in-Red, Danebrog.dk (Blogger B; domæne ejes af Stephan Mannstaedt; oprettet 27. november 2008, formentligt hoax).

Uriasposten, blogspot (Blogger A og B; oprettet 16. januar 2008).

Mannstaedt, avisen.dk (formentligt Stephan Mannstaedt alene; oprettet feb. 2007, inaktiv siden til 2. juli 2008).

Alephnullus.com (ejes af avisen.dk-bloggeren Sameh Niazy; oprettet 30. maj. 2008, inaktiv siden 6. august 2008; ofte indklip fra Lady-in-Red).

Derudover.

Kendantimuslimerne, Youtube (Blogger B; oprettet 3. september 2008; inaktiv siden oktober 2008).

Juliea100, Youtube (Blogger B; oprettet 13. maj 2009, lukket august 2010).

(videoer røber facebook-alias ‘Per Jensen’; se evt. fuld størrelse)

Mmhhjh, Youtube (Blogger A; oprettet 25. april 2009).

Lookatitful, Youtube (Blogger A; oprettet 2. marts 2010).

Tilbage til det mere tekniske.

Carl-Erik Zølcks alias ‘Per Jensen’ har en profil på facebook (id: 1127068106), som Urius Oregon, Rie.mener og Miemener i nogle måneder anvendte som billedserver. Per Jensen-kontoen er særlig interessant, fordi det kan konstateres, at Lady-in-Red bloggede en historie om Dansk Kultur d. 28. maj 2008, mere end tre måneder før Urius Oregon gjorde det samme, og der i begge tilfælde er anvendt grafik oploadet på Per Jensen-kontoen, men i forskellige variationer. Det indikerer således, at Carl-Erik Zølck var involveret i Urius Oregon helt fra starten, ligesom brugen af samme facebook-profil på Rie.mener og Miemener røber slægtskabet.

Facebook id: 1127068106.

(Lady-in-Red, Granslam.dk: Er foreningen ”Dansk Kultur” lovbrydere?, 28/5-08)

(Urius Oregon, Blogspot: Foreningen “Dansk Kultur” politianmeldt, 12/9-08)

Posteringen på Urius Oregon har efterfølgende fået tilføjet en henvisning til to Lady-in-Red blogs. Tegnsætningen afslører dog også dette, idet Lady-in-Red starter og slutter sine kommentarer med et eller flere punktummer (eller anden markering) – formentligt fordi det skrives i et tekstbehandlingsprogram og kopieres ind. Se evt. her.

Blogspot id: _3xmt_a-9OOk.

Foruden Facebook-profilen, anvendes også en blogspot-konto (Id: _3xmt_a-9OOk) som billedserver. Den er formentligt oprettet af Blogger B, men Blogger A har enkelte gange anvendt billeder i andre formater, og man må gå ud fra, hun på den ene eller anden måde har haft adgang til kontoen. Herunder eksempler, der atter dokumenterer koblingen mellem Urius Oregon og de to avisen.dk-blogs: Rie.mener og Miemener.

(Urius Oregon, 14/10-08: Exotisk trafikkampagne! De små synger med Urin-møller)

(Rie.mener, 2/11-08: SIAD/SIOE-Lægen fra Uriasposten i dårligt selskab)

(Miemener, 30/9-08: Så er der fyret op under DF-gyllekanonen igen!)

Per Jensens venner.
Per Jensens samlede venneliste på facebook, herunder Blogger A, er alle kendte fra politiske debatter på avisen.dk – Blogger A og tre hangarounds. Den ene, Marianne M. Rosengren Pacarada (MihaneP) er en irakiskgift integrationskonsulent fra Svendborg, og en af de få der linker til Urius Oregon fra et ikke-anonymt site.

Gennemgående stavefejl.

Blogger A lider som fem pct. af befolkningen af ordlblindhed, og det gør hendes stavning karakteristisk. Der kan derfor konstateres klare fællestræk mellem flere af de første Urius Oregon-posteringer (blogspot), visse posteringer på beslægtede blogs og Shansens private blog (avisen.dk, blogspot). Hun har problemer med orddelinger (holdkæft, ladvære), endelser (kritisere/kritiserer), dobbelt konsonanter (gamel/gammel) og ord staves ofte mundret. Af eksempler kan nævnes mistænkliggøre, fjendlige og Ufaglærdte. Det samme med samfundkritisk , der indgår som tagline på flere blogs, herunder på Stephan Mannstaedts nu forsvundne blog på Ekstra Bladet. Det indikerer et vist samarbejde.

Shansen, Blogspot (stavefejlen er efterfølgende blevet rettet).

Lady-in-Red, Granslam.dk (stavefejlen er efterfølgende blevet rettet).

Lady-in-Red, Urban (stavefejlen er efterfølgende blevet rettet).

Mannstaedt, Ekstra Bladet (Ebblog er nu erstattet af Nationenblog).

Såvidt de tunge tekniske fund, der indikerer en sammenhæng mellem Urius Oregon-siden og Blogger A og B.

Øvrige indicier.

Det kan ikke stå alene, men som et supplement til ovenstående (IP-adresse, billedservere, tagline-stavefejl), er visse indicier også interessante, selvom det naturligvis er en fortolkning, hvor megen vægt man tillægger dem. For ikke at flytte fokus fra det tekniske, holder jeg det på et absolut minimum.

Retorikken.

Der er mange pudsige sammenfald i sprogbrug, og her tænker jeg ikke kun på stavningen og vendinger. Det latrinære sprogbrug på Urius Oregon er i en klasse for sig selv, men blev pludselig i løbet af november/december 2008 en del af debatterne på avisen.dk/blogs. Shansen/Rie.mener/Miemener var ikke alene om det, men typen af skældsord mindede til forveksling om Urius Oregon (lort/urin, abe/svin, nazist/racist).

Eksempel, vending: Racister og anti-muslimer.

“Men jeg forstår på dig at du mener at du fortjener at have racister og anti-muslimer sidende i folketinget…” (Shansen, avisen.dk d. 26/7-08; nu slettet)

Racister og anti-muslimer vogt jer vi ånder jer i nakken.” (Urius Oregon, blogspot d. 3/8-08; tagline)

Eksempel, stavefejl: Politikker.

“… man er en ualmindelig dum politikker hvis man ikke kan se den slags.” (Shansen, 7. oktober 2007

Eksempel: langt ubrudt afsnit, inkl. stavefejl.

“… i Birthe Rønn Hornbechs tilfælde er der hverken tale om sølv eller guld derimod er der tale om at hendes tavshed både er skadelig for det danske demokrati og et tegn på at vi har en regering som praktiser sin magt bag lukkede døre hvor offentligheden og pressen ikke er velkommende.” (Shansen 28/4-08: SHansen: Integrationsministerens tavshedstyranni skader det danske demokrati)

“Urias Oregon opfordre derfor alle som ser SIADs racistiske KKK dukker til at klistre Anders Gravers grimme svinefjæs på og sende et foto af ham ind til os her på Urias Oregon.” (Urius Oregon, 17/8-08: Anders Gravers er et rigtigt dumt svin)

Grafikken.

Grafikken understøtter det retoriske på alle måder, og adskillige har eksempelvis fået sat grisekrop eller grisetryne på et portrætfoto. På Urius Oregon var ofrene typisk højreorienterede, på avisen.dk’s klon-blogs, også flere af LIR-gruppens mod-debattører.

(Lady-in-Red på Stiftenblog 12/2-08 & Urius Oregon 16/9-08)

Urius Oregons spydpige-grafik er figuren DeMonika fra World of Warcraft. Hun er i øvrigt rødhåret, som alle Lady-in-Reds profilbilleder.

Gensidighed.

Informationsniveauet.

Da Shansen i midten af august 2008 på grund af denne postering truede med en injuriesag, søgte jeg juridisk hjælp hos professor Ole Hasselbalch. På hans opfordring sendte jeg en imødekommende email til Margrethe Monika S. Hansen, cc (i kopi) Ole Hasselbalch.

Privat er han medlem af Den Danske Forening. Citat fra en postering på Urius Oregon (avisen.dk 16/9-08; grafik fra Urius Oregon 12/9-08).

“DANSKEREN udgives af Den Danske Forening… Juridisk konsulent: Prof., jur. dr. Ole Hasselbalch… Så har jeg vist overholdt Den Danske Forenings Copy-regler ellers er det bare ærgerligt. Vi må huske på, det er Kim Møller fra Uriaspostens aller-bedste-venner, så jeg må være meget omhyggelig… Juridisk konsulent for den racistiske og fremmedfjendske forening, Prof., jur. dr. Ole Hasselbalch, Kim Møller fra Uriaspostens aller-bedste-ven…

I slutningen af november besluttede jeg at nærlæse debatten på avisen.dk, og der herskede tydeligvis en gensidighed i personkredsen.

Kronologi.

Rie.mener og Miemener blev typisk opdateret lige efter hinanden, og altid med et karakteristisk kolon (eks. fra 2. november 2008).

Der blev heller ikke gjort store anstrengelser for at skjule slægtskabet.

Rie.mener & Miemener.

(Rie.mener, Miemener, 20/12-08: Årets Erhvervspolitiker; begge slettede)

Krydsblogging.

Først kom Urius Oregon på blogspot. Den kan næppe have haft mange besøgende, og derfor blev Urius Oregon oprettet på avisen.dk. Da den blev slettet herfra, opstod klonerne Rie.mener og Miemener, der gengav indlæg fra Urius Oregon. I november 2008 var originalsiden ved at dø ud, og energien blev lagt på Rie.mener/Miemener, der gradvist nærmede sig niveauet fra Urius Oregon. I flere tilfælde henviser Rie.mener/Miemener-posteringer til Urius Oregon-siden, før historien overhovedet er blogget. I et enkelt tilfælde, en post om Line Barfod med et Christiania-flag, henvises til Urius Oregon, selvom den aldrig blev blogget på originalsiden (5/12-08 kl. 7.55: Rie: Er der nogen der kan få DF- tossernes pis i kog så …..).

Foruden indlæg i Urius Oregon-stilen, blev der ofte bragt indlæg i fuld længde fra Lady-in-Reds mere anonyme blogs. Den 18. december 2008 blev Shansen bannet fra avisen.dk, men indtil avisen.dk definitivt stoppede festen, blev hendes indlæg konsekvent gengivet i sin helhed på Rie.mener/Miemener.

Siden forvisningen fra avisen.dk, har samme startet ‘Uriasposten’ (blogspot).

Shansen-kommentar blev Rie.mener-postering.

Der anvendes ny-oploadet grafik fra ‘Per Jensen’-kontoen.

(Shansen, 1/12-08 kl. 20.00)

(Rie.mener, 2/12-08; nu slettet)

Fra Facebook til Avisen.dk.

“Rie: Befolkningen bakker op bag pet chef Hans Jørgen Bonnichsen” (Rie.mener, 30/11-08; nu slettet)

Rygtedannelse.

Se evt. Postulat 2 nederst på siden.

“Disse blogge, udkom alle med de her indlæg på samme tid – og de sammenarbejder. Jeg har en stærk mistanke om at de er finansieret af den danske forening. (Rie Rasmussen, 11/11-08 kl. 23.21)

“Jeg har en mistanke om at han modtager almisser fra den Danske Forening.” (Shansen på Ole Wolfs blog, 12/11-08, kl. 21.52: Når Kim laver historiske afdækninger)

Bemærk Ries stavefejl: “Den danske forening i sammenarbejde med højre ekstremister med forbindelse til White Pride.” (Shansen, 21/12-08)

Tre dage senere bloggede Rie.mener en historie om ‘Betleri på Uriasposten’, hvorefter Rie.mener/Shansen kunne diskutere eventuelle ulovligheder i den henseende.

Citatfusk.

Når nu formålet er at fordreje virkeligheden, hører de eksempler på citatfusk jeg har fundet til i småtingsafdelingen. Det fortæller dog en del om fremgangsmåden. Den 1. december 2008 blev jeg kædet sammen med Gertrud Johnsen. Posteringen kom på Rie med overskriften: Rie: ‘Gertrud Johnsen Galster’ anbefalet af ‘Uriasposten’, med ledsagende tekst: “Som det ses herover så anbefaler Uriasposten indlæg skrevet af ‘Spydpigen’…”.

(Rie.mener, 1. december 2008: Rie: ‘Gertrud Johnsen Galster’ anbefalet af ‘Uriasposten’; nu slettet)

Først vises i grafisk form resultatet af en googlesøgning, der inkluderer to linier af en post på Uriasposten omhandlende den tyske sociolog Gunnar Heinsohn. Der er søgt på ‘Spydpigen’, og følgende citat dukker op (på Uriasposten.net): “Bloggeren Spydpigen har nogle glimrende korte og koncise indlæg omkring disse aftale forhold…”.

Associationen bekymrer mig ikke, men det citerede er skrevet af en kommentator på Uriasposten, hvad ‘Rie’ må have vidst.

(Uriasposten, 6. juli 2007: Gunnar Heinsohn og den demografiske kapitulation)

Debatten.

Har man fulgt debatten på avisen.dk, så opdager man hurtigt en form for gensidighed mellem Blogger A og B. Den går langt tilbage, længe før Urius Oregon og Rie.mener/Miemener opstod, da pseudonymet Lady-in-Red stadig var aktiv på avisen.dk

Eksempel: I forsøger at skabe splid mellem mig og Lady-in-Red (9. september 2007).

(Se evt.: Lady-in-Red svarer for Shansen)

I løbet af november 2008 bloggede Rie.mener/Miemener flere gange dagligt, og hvor de fleste venstreorienterede i starten betragtede det som et sjovt, men også lidt underlødigt indslag, så faldt flere med-debattører efterhånden fra. Enkelte stod dog fast, herunder Blogger A.

“Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvorfor du har ondt et vist sted over at Rie/mie afdækker den yderste højrefløj og deres nyttigeidioter.” (Shansen til Janette, 17/11-08 kl. 09.20)

“I min familie siger man en mand er en mand og en lort er en lort. Rie har tydeligt tilkendegivet sin holdning til hvem som er en lort:-)… respekter Ries og andres ytringsfrihed.” (Shansen 17/11-08 kl. 23.08)

“… i modsætning til dig så formidler Rie en holdning og sin mening til det emne hun nu engang har valgt.” (Shansen til Steen Hansen, 26/11-08 kl. 14.32: Mie: Dansk Folkeparti og RINSO)

Slægtskabet fornægter sig ikke.

“Holger – er det ikke dine børn som er blevet tvangsfjernet fordi du er syg i hovedet ?” (Rie.mener, 29/10-08 kl. 13.22)

“Kaj er det nogen af dine børn som man ser på videoen.” (Shansen om en af Ries nazi-videoer, 29/11-08 kl. 11.06)

I en følelsesladet debat kommer man nemt til at skrive noget man fortryder senere.

“Din fede gamle so… Desuden er det utroligt hyklerisk at læse jeres kommentar om at Leons mor er blevet udstillet med en svinekrop… Intet i forhold hvad i selv… skriver om mig og andre… I for bare som i har lagt op til. Hvor mange svinske kommentarer har I ikke skrevet om Mie?” (Shansen til Kirsten Hansen, 13/12-08 kl. 20.33)

“… så skal jeg personligt indlevere samtlige af de mange perfide kommentar Leon har skrevet , direkte til Mie.” (Shansen, 13/12-08 kl. 20.42)

Det sidste ville jo nok blive svært, idet Mie Rasmussen kun eksisterede på avisen.dk og ikke havde en offentlig kontaktadresse. Det havde Urius Oregon til gengæld: “Alle fotos er hentet med tilladelse fra Urius Oregon”.

(Shansen, 13/1-09: Den Danske Forening og venner til Pro-Israel demonstration i København)

“Alle fotos er hentet med tilladelse fra Urius Oregon”, skriver Shansen, og undgår på den måde direkte at associere sig med Urius Oregon-projektet. Et par måneder senere deltager hun i et demonstration på Nørrebro, og oploader herefter en række billeder på radikale.net. Da digitale kameraer automatisk gemmer oplysninger (EXIF-data), er det oplagt at sammenligne billedserierne.

Det viser sig, at Urius Oregon-billederne og Shansens ligtog-billeder er taget med samme kameramodel, hvad sammenholdt med billedernes fortløbende nummering indikerer, at det formentligt er et og samme kamera (Radikale.net’s asp-server omdøber IMG til img).

Urius Oregon, 10/1-09 (Kl. 12.30-14.09), Rådhuspladsen: Stor foto-reportage fra Pro-Israel demonstration med skumle deltagere, 13/1-09. Kamera: Canon Powershot 530A; Billeder: IMG_0943 til IMG_0998.

Shansen, 14/3-09 (Kl. 13.52–15.18), Nørrebro: Med Serkan og Monika til Mustafas ligoptog den 14 marts 2009 på Nørrebro, 15/3-09. Kamera: Canon Powershot 530A; Billeder: img_1040 til img_1079.

(Urius Oregon 10/1-09 & Margrethe Monika S. Hansen 14/3-09)

Statpress-plugin og udtræk fra database.

Da Urius Oregon-klonerne Rie.mener og Miemener i slutningen af november 2008 stadig bloggede om undertegnede, fik jeg den 2. december sat et overvågningsplugin på Uriasposten, som efter en IT-mands modificering, ikke bare gjorde det muligt for mig at se hvilke IP-adresser der åbner hvilke sider og hvornår, men også kvalificere de mange informationer (for mere info om Statpress, se her).

Jeg fik et mindre chok – det viser sig, at Shansen er en af de mere trofaste læsere af Uriasposten. Fra onsdag d. 3. december til og med tirsdag d. 6. januar 2008 (5 uger, 35 dage) har Blogger A (fra den faste Fullrate-opkobling i Vallensbæk) gæstet Uriasposten hver eneste dag en eller flere gange, med undtagelse af den 2. januar 2009. Det er korte besøg, og databasen fortæller at der er 176 side-åbninger, dvs. 80-100 unikke besøg – to-tre gange om dagen. Besøgene kommer hele døgnet, med undtagelse af nattetimerne 03:15:42 til 06:24:27.

Blogger B har i samme tidsrum (fra den dynamiske TDC-opkobling i Virum, fysisk placeret i Rødovre) gæstet Uriasposten hver eneste dag. Det er korte besøg, ofte på samme tidspunkter som Blogger A, og databasen fortæller at der er hele 311 side-åbninger, op imod 150-200 unikke besøg – fem gange om dagen. Besøgene er jævnt fordelt over hele døgnet med undtagelse af nattetimerne 01:45:02 til 06:24:57.

(0,1 mb; 540 x 6256 px)

De to kendte IP-adresser der har været brugt til at reklamere for Urius Oregon-siden følger således Uriasposten tæt – ikke mindst denne postering du sidder og læser ligenu: http://www.uriasposten.net/?p=6062).

Et udtræk af databasen viser følgende besøg på denne dokumentationsside i perioden.

90.184.134.205, Blogger A: 8 besøg (December: 4-7, 12, 30; Januar: 4)

80.62.172.224, Blogger B: 30 besøg (December: 6-7, 9-13, 16-17, 20-21, 25, 27, 30)

Det er interessant af flere årsager, men særligt fordi Miemener og Shansen (avisen.dk) indenfor et døgn på hver sin måde ironiserer over samme side. Miemener blogger først den 6. december, men de to foranliggende dage er det kun Shansen som har åbnet siden. Hun blogger så dagen efter Miemener. Da begge linker, har de begge åbnet siden inden, for at kunne kopiere adressen over, og som de fleste bloggere, har de efterfølgende – enten som kladde eller efter opload tjekket at linket fungerer som det skal. Det gør det muligt, at få be- eller afkræftet, hvorvidt IP-adresserne på Urius Oregon-kommentarene vitterligt kan henføres til Blogger A og Blogger B og blogs på avisen.dk.

Miemener, 6. december 2008 kl. 16.10: Har du læst Hanrej-postens juleeventyr ’Jagten på den røde lady’?

(Miemener; slettet, rekonstruktion)

(Samtlige besøg fra 80.62.172.224, 6. december 2008)

Shansen (avisen.dk), 7. december kl. 14.17: CIA har betalt en dansk blogger for informationer om SHansen gruppen

(Shansen; slettet, rekonstruktion)

(Samtlige besøg fra 90.184.134.205, 7. december 2008)

Det fortæller, at Blogger A har samme IP-adresse, som hun havde, da hun den 7. juli 2007 kommenterede i eget navn på Uriasposten, den 23. marts 2008 på Anna Lyttigers blog (dokumention haves), identisk med den hun brugte, da hun den 3. og 4. august 2008 underskrev sig som Urius Oregon og linkede til hadesiden.

At Margrethe Monika S. Hansen stadig har den pågældende IP-adresse, som Urius Oregon skrev fra august 2008, bekræftede hun selv definitivt ved tre kommentarer på Uriasposten d. 13. og 14. april 2009 (se grafik længere oppe på siden).

Samme fremgangsmåde, at sammenholde IP-adresse og tidspunkter for besøg på Uriasposten, med posteringer om Uriasposten, anvendte jeg på udvalgte posteringer på Miemener/Rie.mener i de første uger i december. Det passede næsten altid med et eller flere besøg lige før opload, og kort efter et opfølgende besøg.

Loggen giver mange pudsige informationer. Eksempelvis kan man se at Shansen 33 gange (på 35 dage) har åbnet en postering med overskriften Utilstrækkelig eksotisk trafik-kampagne, som jeg bloggede den 16. august 2008, formentligt fordi adressen er blandt hendes foretrukne, og hun således bruger den som indgang til Uriasposten.

Urius Oregon har kommenteret adskillige af mine posteringer, men ikke bagudrettet. Der er dog en enkelt undtagelse – en postering med smædesange fra 14. oktober 2008, med en underlig titel: ‘Exotisk trafikkampagne!’.

(Urius Oregon, 14/10-08: Exotisk trafikkampagne! De små synger med Urin-møller)

“Nazilort i spandevis, flyder som altid i Hr. Møllers blogavis…

Jeg har set et rigtigt højresvin,
og det var Jonni Hansen og han var bare helt til grin…

Ham Møller er en kæmpe nar
Fugle kigge han på end han hellere vil være en far…

Vi spurgte ham, hvad er du da for én,
Så lo ham blot og sa’ så disse ord…
Mine venner kommer helt fra Greve af.”

Siden jeg offentliggjorde ovenstående den 16. december 2008, har Shansen ikke loadet den pågældende postering. Hendes indgangsside er nu Løbeseddel: “Kill jewish people evry where”, som hun ugen efter har åbnet 5-6 gange om dagen.

Anonymiteten giver gode muligheder for rygtespredning, og det går nemt i selvsving. For god ordens skyld har jeg lavet en lille gennemgang, der medtager eksempler fra hardlinere Allan Lindemark Hansen og Ole Wolf – to venstreradikale bloggere, der begge har udtrykt sympati for projektet.

Diverse postulater.

Postulat 1 (Shansen): Jeg har skrevet under flere navne på avisen.dk.

Svar: Jeg mindes ikke nogensinde at have skrevet på Nyhedsavisen, men et hurtigt tjek viser at jeg har oprettet profilen Uriasposten under eget navn, og skrevet tretten kommentarer i perioden 26. januar til 2. maj 2007.

Postulat 2 (Urius Oregon, Rie.mener, Miemener): Jeg skriver for, er medlem af, og/eller finansieres af Den Danske Forening.

Svar: Jeg har aldrig skrevet for dem, er ikke medlem af foreningen, og har aldrig modtaget en eneste krone for noget som helst.

Postulat 3 (Urius Oregon, Rie.mener, Miemener): Jeg er tilknyttet Trykkefrihedsselskabet.

Svar: Trykkefrihedsselskabets Bibliotek udgav mit speciale, men jeg er ikke, og har aldrig været medlem.

Postulat 4 (Shansen): Jeg er arbejdsløs.

Svar: Jeg har fast lønnet arbejde, ofte mere end godt er.

Postulat 5 (BittenB mfl.): Alle der har hjemmeside på blogspot har samme ip-adresse.

Svar: Ukorrekt. En IP-adresse er unik, og alle enheder der kommunikerer på nettet har sin egen. Den omtalte IP-adresse (90.184.134.205, der både har været anvendt af Shansen og Urius Oregon) henfører til en Router af mærket Zyxel Prestige 2602R-61 fysisk placeret på en privatadresse i Vallensbæk-området. Det er ganske rigtigt at blogspot har masser af blogs på deres servere tilknyttet samme IP-adresse, og det er ligeledes sandt, at Uriasposten deler mailservere med andre sites på samme IP-adresse, men det har i sagens natur intet at gøre med den IP-adresse der registreres når man kommenterer på eller besøger en hjemmeside fra sin private opkobling.

Postulat 6 (Janutte): Det at Shansen og Urius Oregon har samme IP-adresse kan skyldes, at de tilfældigvis skriver fra samme netcafe.

Svar: Principielt, men udtræk fra logfilerne gør muligheden yderst teoretisk. Der kommer besøg fra 90.184.134.205 fra tidlig morgen til sen aften, typisk spredt over hele dagen fra syv morgen til 01 nat. Det anvendte modem Zyxel Prestige 2602R-61 er standard-modem for Fullrates Bredbånd.

Postulat 7 (BittenB): Jeg har ændret ip-adresser.

Svar: Hvor blogger A skriver fra en Fullrate-opkobling i Vallensbæk-området med fast IP-adresse, så skriver blogger B fra en dynamisk TDC IP-adresse fra netværksenhed 8 i virum. De sidste fire cifre skiftes automatisk med jævne intervaller, herunder formentligt ved genstart af modem. Jeg opdaterer listen løbende, men foregående IP-adresser fremgår af listen, og er en integreret del af argumentationen.

Postulat 8 (flere): Shansen og Lady-in-Red er den samme.

Svar: Personerne er ofte online på samme tid, og da IP-adresserne peger mod to byer med 15 kilometers afstand, kan det udelukkes definitivt.

Postulat 9 (Ole Wolf): Jeg blev smidt ud af Dansk Front?

Svar: Jeg har aldrig været medlem eller på anden måde tilknyttet organisationen, og kan derfor i sagens natur heller ikke være blevet ekskluderet.

Postulat 10 (Allan Lindemark Hansen): Jeg opfordrer til mord på muslimer.

Svar: Allan Lindemark Nielsen har en alternativ virkelighedsopfattelse. På hans blog Mavepusteren kan man læse, at Dansk Front har infilteret regeringen, Jyllandsposten og DR (11. juli 2006), og fornyligt proklamerede han at Barack Obama var “højreekstremist” (5. november 2008).

Postulat 11 (Allan Lindemark Hansen mfl.): Jeg hænger folk ud med navne og adresser, eller tillader andre at gøre det i kommentarene.

Svar: Der er mere end 110.000 kommentarer på Uriasposten, og konkret husker jeg tre tilfælde hvor debattører har bragt andre debattøres privatadresse. En klar overtrædelse af de af mig udstukne retningslinier for debat, og indlæggene blev omgående slettet. Se evt. Kommentar-moderation.

Postulat 12 (Carl-Erik Zølck): Jeg er medlem af Dansk Folkeparti.

Svar: Jeg er ikke, og har aldrig været medlem af Dansk Folkeparti.

Spredte citater.

“HVIS du VIRKELIG gerne vil have kontrol med brugerne, så skal du også gøre det på en ordentlig og SIKKER måde, for ellers har du ikke opnået andet, end at de ordentlige og redelige mennesker, som gerne vil debatere på et højt niveau, men som ikke er interesserede i, at udsætte sig og sine nærmeste for trusler og lignende – ja, de vil forsvinde.”

– Stephan Mannstaedt undsiger anti-anonymitetspolitik, 29. august 2007

———-

“… jeg har en god erfaringer med at sætte kampagner i gang.”

– Margrethe Monika S. Hansen, 31. Oktober 2008

———-

“Jeg giver aldrig op.”

– Lady-in-Red efter at være blevet bannet, 31. juli 2008

———-

“En borgerlig stemme der er gået til kamp for mere anstændighed og menneskelighed i Dansk politik.”

Shansens blog for et mere anstændigt Danmark, tagline

———-

“Her på min blog er der imodsætning til feks. Uriasposten plads til alle også til dem der er uenige så længe de holder sig fra at slynge omkring sig med sygdoms diagnoser osv..”

– Margrethe Monika S. Hansen, 30. maj 2007

———-

“Jeg håber at der er flere anstændige borgerlige der vil slutte sig op i rækken af dem, der vil have de her børn og deres familier ud af centrene.”

– Morten Østergaard, DRV samme dag som Shansen politianmeldte Rikke Hvilshøj, 12. juli 2007

———-

“Som konservativ er jeg slet ikke glad for den indflydelse DF har, og heler ikke for den måde hvor V læner sig op ad DF på.”

– Margrethe Monika S. Hansen, 27. februar 2007

———-

“Hvad du tilsyneladende helt har misset er, at Kim Møller startede denne hetz helt uopfordret. Desuden har Margrethe kun gengivet, hvad Kim Møller SELV har fortalt i al offentlighed!!”

– MihaneP til Jakob D, 14. december 2008 kl. 22.15

———-

“Fra den da hvor man ikke længere kan blogge anonymt uden billede, fra den dag blogger jeg ikke længere på avisen.dk.”

– Aleph Nullus / Sameh Niazy, 27/12-08

———-

“De IP- adresser er adresser til blogspot.coms server. Det er ikke IP- adresser til hverken Shansens eller Urius Oregons private pc`ere. Blogspot.com har selvfølgelig ikke en server tilknyttet hver blog. Der kan være flere hundrede blogs tilnkyttet en server. Der er tale om ren uvidenhed når det påståes, at disse IP- adresser skulle bevise at Shansen og andre med blog hos blogspot.com skulle være samme personer.”

– BittenB, 29/10-08 kl. 21.17

———-

“… jeg tror også der ligger en stor portion misundelse bag hetzen på Margrethe… Hun lykkes at gøre dem både urolige og bekymrede. Og som alle mennesker der ikke kan hamle op med hjælp af argumenter, må de nøjes med regelrette angreb. Så Margrethe, tag hetzen som en kompliment.”

– BittenB, 14/12-08 kl. 21.44

———-

“… med alle dine mange ondskabfulde løgne så er du nød til at gemme dig, så anstændige mennesker ikke spytter efter dig på gaden.”

– Margrethe Monika S. Hansen, nov. 2008

———-

“One of the painful signs of years of dumbed-down education is how many people are unable to make a coherent argument. They can vent their emotions, question other people’s motives, make bold assertions, repeat slogans — anything except reason.”

– Thomas Sowell, Random Thoughts)

NB: Udover Lady-in-Red bloggen på Stephan Mannstaedts domæne danebrog.dk, og en række pudsige sammenfald, er der intet konkret der forbinder Stephan og Soheila Mannstaedt med Urius Oregon-siden. Jeg beklager eventuelle forviklinger.

Opdate 29/4-09. Urius Oregon-kampagnen er også gået ud over højskoleforstander Thue Kjærhus, der i et læserbrev i Information d. 18. april 2009 tager til gemæle – Sandheden som impressionisme. Debatten om læserbrevet gik hurtigt i selvsving, med bidrag fra tre af Shansens hangarounds fra avisen.dk. Sameh Niazy gik efter Thue Kjærhus, Marianne M. Rosengren Paracada (hende der linker til Urius Oregon) gentog en loonistisk traver, om at de heilende demonstranter til den meget omtalte Pro-israel demonstration januar måned “VAR forklædte højreekstremister!”. I forhold til min person, postulerede Bitten Bergløv (Bitten B.B.) følgende…

“Rigtig sjovt har det været, at Kim Møller først dokumenterede, at Margrethe og en anden var samme person. Og nu i stedet har dokumenteret, at det er de ikke.”

Dette er ikke korrekt. Første udgave af dokumentationssiden udpegede Margrethe Monika S. Hansen, idet hendes (faste) IP-adresse på en tidligere kommentar på Uriasposten, var identisk med den IP-adresse Urius Oregon kommenterede fra på flere blogs kort efter sidens opstart. Anden udgave af dokumentationssiden medtager blot flere indicier. Shansens IP-adresse er senest blev bekræftet ved tre kommentarer på Uriasposten d. 13. og 14. april 2009 (se evt. sammenklip).

Opdate 22/5-09. En enslydende kommentar af en ‘Søs Hansen’ på Zølcks Juliea-blog (20/5-09 kl. 12.55).

“… du har vist lyttet for meget til Kim Møller. Manden der først dokumenterede, ar LIR og Shansen var den samme, og som nu tværtimod har dokumenteret, at de er det ikke… Folk gør stadig sig selv til grin her på avisen, ved at henvise til hans dokumentation af, at LIR og Shansen er den samme, fordi de slet ikke har opdaget, at han er trukket i land på det punkt.”

‘Søs Hansen’, og det senere ‘Kaja Larsen’ (avisen.dk) er tydeligvis alias’er for Bitten Birgit Bergløv. Se evt. her

Opdate 9/6-09. Tirsdag d. 26. maj uddelte Margrethe Monika S. Hansen løbesedler ud mod SIAD foran Christiansborg, ved en ikke-annonceret moddemonstration. Senere samme dag bloggede hun et opstillet foto af sig selv (i posten Fremmedhad i demokratiets højborg, 26/5-09), som ifølge EXIF-data var taget med et Canon PowerShot A530 – Carl-Erik Zølcks kamera. Han var ganske rigtigt til stede.

(Christiansborg Slotsplads, 26. maj 2009 kl. 14.58)

Opdate 17/6-09. Da IP-adressen Urius Oregon skrev fra i august 2008, nu kan henføres til Margrethe Monika S. Hansen både før og efter, vil afsnittet der sammenholder hendes ‘IP-adresse og tidspunkter for besøg på Uriasposten’ ultimo 2008 udgå i en kommende omskrivning.

Opdate 20/6-09. Torsdag eftermiddag deltog Margrethe Monika S. Hansen og Carl-Erik Zølck i en demonstration til fordel for afviste irakiske asylansøgere. Sidstnævntes billeder kom online på Lady-in-Red (granslam.dk) og Shansens blog (blogspot).

Opdate 13/7-09. Den 23. juni oprettede Margrethe Monika S. Hansen facebookgruppen Birthe Goes To Iraq. Carl-Erik Zølck indsendte et par manipulerede billeder af Birthe Rønn Hornbech under facebook-alias’et Per Jensen (se eks. her), og de eksperimenterede lidt med muligheder for at anonymisere.

(sammenklip: trods anonym officer fremgår sammenhæng klart)

Carl-Erik Zølck oprettede samme dag (i navnet ‘Åse Olsen’) en blog på avisen.dk med titlen Birthe Goes To Iraq for at reklamere for gruppen. Blogansvarlige slettede dog også denne (se evt. her).

Opdate 14/7-09. Jeg debatterede kort med Carl-Erik Zølck på hans seneste blog (‘Søren Andersen’), og fik denne kommentar fra en nyoprettet profil ved navn ‘Sara Lyst’. En direkte henvisning til adressen Saralyst Allé med truslen: “du tror muligvis at din rede er lun og sikker”.

Opdate 11/8-09. Shansen har blogget en Urius Oregon-video, inkl. manipuleret foto af undertegnede.

Hetzen fortsætter samtidig på facebook, hvor en ‘Kim Øller’ sender venskabsinvitationer til nazister oa.

Opdate 25/8-09. Mandag i sidste uge bloggede Carl-Erik Zølck et foto af Margrethe Monika S. Hansen på sin Lady in Red-blog (granslam.dk), taget under Kirkeasyl-demonstrationen i København torsdag d. 13. august. Det antydes, at han tilfældigt spottede hende. Her et foto af de to tidligere på dagen.

(Margrethe Monika S. Hansen og Carl-Erik Zølck; foto: Kirkeasyl)

Opdate 28/8-09.

Opdate 30/8-09. SIAD demonstrerede fredag eftermiddag på Christiansborg Slotsplads. Carl-Erik Zølck var tilstede, og tog billeder, der efterfølgende kom online på Urius Oregon, Shansens blog, Uriasposten (kopi-side), Søndagsskribenten (avisen.dk) og Lady-in-Red (granslam.dk). Shansens blog kom først.

(Christiansborg Slotsplads, 28. august 2009)

Opdate 5/9-09. Kirkeasyl demonstrerede tirsdag aften foran Integrationsministeriet i Holbergsgade. Margrethe Monika S. Hansen og Carl-Erik Zølck var tilstede. Sidstnævnte tog billeder, bl.a. af førstnævnte, der kom online på Lady-in-Red (granslam.dk).

(Holbergsgade, 2. september 2009)

Opdate 19/9-09. De senere dage har en ‘Kim Ølleer (to e’er) forsøgt at tilføje mig som ven på facebook tre gange. Flere af mine venner har fået samme anmodning.

Opdate 20/9-09. Her til morgen fik jeg en facebook-anmodning fra ‘Lars Hedelaard’, tydeligvis samme ophav.

På Politikens blogforum fortsætter Shansens netvenner med at gengive Urius Oregon-relaterede postulater. Eks, at jeg skulle opfordre til mord (‘Michael Nielsen’, se evt. kopi), og at jeg modtager støtte fra Den Danske Forening (Flemming Nakinge Nielsen, se evt. kopi). Jeg henviser til min gennemgang af postulat 2 og 10 længere oppe på denne side.

Opdate 22/9-09. Nu er kopi-siden også på facebook: ‘Uriasposten, nu på FaceBook!’.

Opdate 25/10-09. Hetzen fortsætter. Margrethe Monika S. Hansen bloggede i forgårs private kommentarer sakset fra Anders Gravers’ personlige facebookprofil, og igår var det Carl-Erik Zølck der på Uriasposten-kopi-bloggen pralede med hetz under aliaset ‘Lars Hedelaard’. Carl-Erik Zølck havde også lagt vejen forbi Tingbjerg Kirke tidligere i dag, for at fotografere folk der sympatiserede med byens fordrevne præst. Han valgte at køre, da Gudstjenesten startede. Billederne kom senere online på Lady-in-Red blog (granslam.dk).

(Tingbjerg Kirke, 25. oktober 2009)

Opdate 15/11-09. Margrethe Monika S. Hansen har siden d. 9. oktober læst Uriasposten fra IP-adressen 83.91.54.231 – en dynamisk TDC opkobling fysisk placeret i Svendborg.

0x535b36e7.svgnxx4.dynamic.dsl.tele.dk (traceroute-data)

Opdate 3/12-09. Et kig i databasens refererer-data, fortæller at Margrethe Monika S. Hansen d. 11. oktober 2009 besøgte Uriasposten via et link opslået på faceprofilen for SIADs Birgitte Andersen. For at kunne trykke på linket, må hun have haft adgang til profilen via et facebook-venskab. Hun er ikke ven med Birgitte Andersen i eget navn. Samme dag bloggede hun et foto af Birgitte Andersen til SIAD-demonstration, taget af Carl-Erik Zølck i sommers, hvad hun med vanlig foragt navngiver “Grimme+tøser+SIAD+8.jpg”. Se evt. her.

Shansens (dynamiske) IP-adresse er henover weekenden skiftet til 83.91.156.70. Derudover kan det oplyses, at Bitten Birgit Bergløv under ophedet debat med andre loonier i forbindelse med kommunalvalgets konstitueringer røbede sit Kaja Larsen-alias. Se evt. opdateringen 22/5-09.

(Urius Oregon, 27. august 2008 & Lady in Red (granslam.dk), 30. november 2009)

Opdate 2/1-10. Carl-Erik Zølck linker nu permanent fra Lady in Red (granslam.dk) til Uriasposten-kopisiden. Samme udnævner undertegnede som “Danmarks klammeste blogger” (30/12-09) – en naturlig fortsættelse af sidste års såkaldte Urius Oregon-pris (Urius Oregon, blogspot; nomineret d. 4/8-08), der indledte hetzen dokumenteret her på siden.

Posteringen illustreres blandt andet af et vægbillede fra min facebookprofil, og det er således lykkedes Carl-Erik Zølck (eller Margrethe Monika S. Hansen) at blive facebookven med undertegnede i falsk navn.

Forbindelsen til det organiserede venstreradikale miljø bliver mere og mere håndfast med foto-udveksling begge veje. Senest d. 22. december 2009, hvor Redox anvender et bredere udsnit af et foto Carl-Erik Zølck tog og bloggede den 18. april 2009. Se evt. her. Foruden Redox linker Zølck også til erklærede militante Projektantifa.dk.

(Carl-Erik Zølck, 18/4-09 & Redox, 22/12-09)

Opdate 3/1-10. Den 28. november sidste år bloggede Shansen historien om hvorledes Bill Warner nu “har set sig nødsaget til at tage afstand fra sine tidligere samarbejdspartnere”. Her henvises til Bill Warners foredrag under et SIAD-arrangement tidligere samme år. Shansen forveksler her forskeren Bill Warner, manden bag Center for the Study of Political Islam med den lidet troværdige ‘net-detektiv’ Bill Warner. Se evt. Insane P.I.

Shansen opdagede dagen efter forvekslingen og rettede posteringen, men den findes stadig i kopi på Lady-in-Red (granslam.dk).

(Bill Warner & Bill Warner)

Opdate 19/1-10. Margrethe Monika S. Hansen er ikke mere tilknyttet Det Radikale Venstre i Ishøj. Jungletrommerne fortæller, at hun er flyttet permanent til Marstal på Ærø.

(profil på radikale.net, ændret medio januar 2010)

På JP blogs, konfronteres hun med denne her gennemgang, der afvises med ordene: “Kim Møllers side er en ren konspirations side som ingen andre end hans ligesindet tager alvorligt.” (12/1-10).

Opdate 18/2-10. Lørdag d. 6. februar blev jeg sammen med ven overfaldet af 8-10 maskerede venstreradikale på Park Allé i Århus. Nettets overdrev gav den fuld skrue, og blandt de jublende var bl.a. Allan Lindemark, Ole Wolf, Gülay Kocbay, Margrethe Monika S. Hansen og to Enhedslisten-politikere – Per Jensen (blev undsagt af partiet, og meldte sig ud) og Bjarne Thyregod. Konkrete citater her.

Flere påstod mere eller mere direkte, at jeg løj, herunder Karin Bennedsen, Bitten Bergløv og Carl-Erik Zølck. Sidstnævnte skrev på sit nye domæne Youus.dk (der afløser Lady-in-Red på granslam.dk) en postering med titlen Hvorfor lyver Kim Møller, der redigerer den politiske blog Uriasposten? (10/2-10).

“Som det ses her på billedet… så er der ingen skader på fotolinsen eller kameraet. Så hvorfor lyver Kim Møller?”

(foto af smadret linse taget med mobiltelefon – Canon’en er til reparation)

Den 12. februar blev jeg portrætteret som en rotte på Carl-Erik Zølcks Uriasposten-kopi (blogspot). Et citat fra Jeg er Kim Møller…

“Kim Møller, der er den daglige bestyrer af informationssiden Uriasposten.net, er med øjeblikkelig virkning blevet ekskluderet af Dansk National Front.”

Posteringen er stort set identisk med Ole Wolfs forsøg på at associere mig med Dansk Front (2006; se postulat 9).

Opdate 26/2-10. Siden Carl-Erik Zølck fik Youus-bloggen online med en nogenlunde åben identitet, har der kun været enkeltstående posteringer på Lady-in-Red bloggen (granslam.dk). SIAD valgte tidligere i dag, at offentliggøre Zølcks privatadresse – et træk, og en udvikling jeg absolut ikke bifalder.

(fra DK Hostmaster; adresse sløret)

Margrethe Monika S. Hansen blogger kun sporadisk på egen blog (blogspot), men samarbejdet med Carl-Erik Zølck fortsætter som hidtil. Den 12. februar bloggede hun om undertegnedes vennekreds på Facebook, med grafik oploadet på Carl-Erik Zølcks Youus-domæne, og tidligere i dag, i et indlæg med titlen “Så blev jeg hædret af Anders Gravers” indsatte Zølck grafik med ikke-godkendt kommentar af Shansen på SIADs meget omtalte Undalslund Plantage-blog.

(Zølck blogger Shansen-kommentar; “Din kommentar afventer bedømmelse”)

Flere medier har siden overfaldet, mere end antydet at jeg skulle være højreradikal eller militant, og det er ikke lykkedes mig at få en forklaring, der ikke baserer sig på ‘der må jo være en grund til at antifascisterne ser dig som fjende’. Skulle journalister søge informationer på nettet, så vil de møde en mur af bevidst misinformation, udelukkende baseret på den mest primitive brug af associationstricket. Herunder tre eksempler fra Shansens “Højreradikale og nynazister samler penge ind til Uriasposten og Kim Møller” (blogspot, 12/2-10).

“… højreradikale og nynazister syntes at Kim Møller er en person som de vil gøre rigtigt meget for…” / “Det kan godt være at Kim Møller selv hverken er ekstremist eller tilhængere af vold men…” / “Hvis Kim Møller er en “fredens” mand…”.

Den tidligere Enhedslisten-kandidat Per Jensen tager dog også denne gang prisen i en længere kommentar mod liberale Ole Birk Olesen, der ifølge alsingen danner parløb med undertegnede, til lejligheden betegnet som “nazisten Kim Møller” (Ole Birk Olesen – Superliberalismens flueknepper fra Agerskov, 25/2-10).

Opdate 11/3-10. Den 3. marts bragte Information en længere artikel om ’højrerabiat hetz’ mod venstrefløjskritikere, baseret på tre debattører omtalt her på siden – Margrethe Monika S. Hansen, Carl-Erik Zølck og Allan Lindemark. Fikspunktet var fysiske trusler, og Uriasposten involveres indirekte med Shansens kommentar til denne dokumentationsside: “det er rene injurier”. For god ordens skyld kommenterer jeg postulaterne slavisk, og supplere med eksempler fra debat på Radikale.net, og uddybende argumentation på Shansens blog (blogspot).

Artiklen er skrevet af praktikant Sofie Frederikke Tholl, der tidligere har skrevet for venstreradikale Modkraft.dk, og det er ren mikronholder-journalistik. Der er for eksempel intet modspil, når Shansen advarer mod, at debattens hårdhed kan betyde at “det ender med at almindelig mennesker ikke tør ytre sig i debatten”.

(Information, 3. marts 2010: Højrerabiate truer kritikere på livet)

Det overordnede formål med Urius Oregon, har selvfølgelig ikke været at gøre politiske modstandere til meningsfæller, men netop at stresse politiske modstandere til tavshed.

Allan Lindemark fortæller, at der på Uriasposten blandt andet blev linket til hans hjemmeadresse i kommentarene, en vag udlægning af en af de ofte anvendte beskyldninger mod undertegnede – at jeg bringer politiske modstanderes privatadresser, eller accepterer det i kommentarene. I debatten under artiklen, huserer flere kendte fra samme segment, herunder Bitten Bergløv og Marianne M. Rosengren Paracada. Førstnævnte fortæller, at jeg overdramatiserer og “lyver om overfald”, hvad formentligt er baseret på første artikel i Politiken (Blogredaktør overfaldet ved demonstration, 6/2-10), der kunne forstås således, at jeg (blot) fik kastet en flaske efter mig. Sidstnævnte fortæller, at “jeg skrev løgne” om hende, men da jeg dokumenterer hendes forbindelse til Urius Oregon med screencaps, så er det svært at se hvad jeg har gjort forkert. Eventuelle unøjagtigheder vil blive rettet ved henvendelse.

På Radikale.net debatteres artiklen (Rabiate truer kritikere på livet, 4/3-10), og da en debattør konfronterer Shansen med min dokumentation, går Flemming Nakinge Nielsen i selvsving. Konkret omtales jeg som “en kronisk løgnhals”. Som eksempel på min løgnagtighed fortæller han at ”Lady in rødt er i øvrig en mand”, hvad fremgår utvetydigt af denne her side (se evt Postulat 8). Derudover fortælles det, at “Uriasposten får støtte fra den danske forening” (se evt. Postulat 2). Eneste sandhed relateret til ovenstående, er muligvis hans viden om Urius Oregon-projektet: “de er 4”. Jeg har siden den spæde start haft flere emner i kikkerten, og indledningsvis pointerer jeg specifikt, at “der formentligt (er) flere involveret på et lavere niveau”.

(Flemming Nakinge Nielsen, Radikale.net; 5. marts 2010)

Blandt de injuriende kommentarer i denne debat, må fremhæves Cand. Polit Ole Brandts benævnelse af undertegnede som “højreekstremisten Kim Møller”. Jeg er en af flere med “tæt relation til de højrerabiate kræfter i Europa”, og en person med et “et nazistisk tilhørsforhold”.

Da flere radikale debattører imødegår Flemming Nakinge Nielsen, henviser han til en lang postering på Shansens blog, der dog kun perifært omhandler undertegnede. Herunder er alt konkret kommenteret (Informationen skriver : Højrerabiate truer kritikere på livet dvs. mig, Shansens blog; 5/3-10).

“Også på Facebook ser man disse grupperinger koordinere deres smæderangreb via medlemskab i lukket grupper… Sådan en gruppe er feks den lukket gruppe som kalder sig selv for Uriasposten. Uriaspostens lukket gruppe på Facebook er oprettet af Kim Møller og i den netværker han med folk som han helst offentligt ikke vil forbindes med.” (Shansen)

Den væsentligste grund til at jeg oprettede Uriasposten som gruppe på facebook, var at jeg ikke ønskede andre skulle bruge bloggens titel til modsatrettet hetz. Der er ingen aktivitet i det pågældende forum, og den er reelt en bredt funderet fanside, hvad også fremgår af tagline: “For læsere af Uriasposten.net”.

“Et godt eksempel på en smæderkampagne er Uriaspostens evigheds historie om at jeg har hængt Kim Møllers børn og ham selv ud. Dette har intet på sig og Kim Møller undlader også at henvise dvs linke til det sted hvor denne i følge ham grove udhænging skulle finde sted.” (Shansen)

Jeg henviser atter til den fremlagte dokumentation. Som søgemaskinen Google er indrettet har jeg ingen interesse i, at henvise til hadesider rettet mod min person, men det vil rent praktisk også være en umulig opgave, når posteringer rettes løbende, og blogs forsvinder. Jeg gemmer systematisk dokumentation, og fremlægger den gerne på forlangende.

“Sandheden er mere at Kim Møller igennem et år har hængt mig samt andre kritikere fast ud på sin side, han har offentligjort mit opholdssted og fast vist mit IP nummer samt bragt fotografier af mig taget af ukendte personer rundt omkring i København.” (Shansen)

Tidligere var det ikke den rigtige IP-adresse, nu er det pludselig den rigtige. Jeg forstår dog fint hendes afmagt overfor fotografier taget til offentlige demonstrationer, der dokumenterer den ikke-erkendte forbindelse mellem hende og Carl-Erik Zølck.

“Foruden mig har flere andre kritikere oplevet at blive hængt ud på Uriasposten med navn og arbejdsplads…” (Shansen)

Jeg forsøger i vidt omfang at undgå at blive personlig, og derfor accepterer jeg ikke privatadresse eller arbejdsplads (se Postulat 11).

Opdate 30/4-10. Carl-Erik Zølck har siden min opdatering af 18. februar ændret overskriften på sin post fra Hvorfor lyver Kim Møller, der redigerer den politiske blog Uriasposten? til Man høre det hele tiden, Kim Møller lyver. Den 8. marts forsøgte han igen uden at forholde sig til dokumentationen.

(Youus.dk, 8/3-10: Hvorfor lyver Kim Møller, spurgte jeg)

I mellemtiden har jeg fået kameraet tilbage fra reparation. Som det ses herunder, så blev den indleveret til Japan Foto d. 11. februar kl. 16.55, hvor jeg betalte 550 kroner for at få et reparationstilbud hos deres eksterne værksted Visual Service. Efter jeg i marts accepterede reparationsforslaget, blev den reparereret og afhentet d. 14. april kl. 12.42, hvor jeg betalte den resterende beløb. Som det ses fotoet herunder, så er der masser af sorte prikker, formentligt pga. ridser ‘på spejlet’.

(Faktura inkl. kassebon, februar-april 2010)

Carl-Erik Zølck er stadig aktiv på Facebook, og bruger ofte oplysninger fremskaffet ved falske facebook-profiler. Det er blandt andet gået ud over ‘Belinda Hansen’ (Youus.dk, 24/4-10), og Chelle Lund Simonsen.

(kommentar på Youus.dk, 24/4-10: Nu bliver Bloggens domeneejer snart sat i spjældet)

Opdate 4/5-10. Rutinemæssig rygtespredning.

(Shansens blog, 20. april 2010 & Carl Erik Zølcks Youus.dk, 4. maj 2010)

De nærmere omstændigheder omkring seneste UO-relaterede blog er endnu ikke blotlagt, men foreløbigt kan det konstateres at en ‘Abu Achara’ bosiddende i London har registreret domænet P77.dk, der blev aktiv den 27. april 2010.

(via søgning på dk-hostmaster.dk)

Info-siden om P77 er skrevet af ‘Christian Rask’, der også har oprettet Netavisen P77 på Facebook med et foto af Ole Ernest som nihilisten Ole Jastrau i filmatiseringen af Tom Kristensens Hærværk (1977). ‘Christian Rask’ har ikke mange venner på Facebook, faktisk kun Margrethe Monika S. Hansen. Se evt. her.

På collagen herunder, kan man se at bloggens første post blev skrevet d. 25. april af Margrethe Monika S. Hansen, to dage før domænet blev aktiv. Grundlovens paragraf 77 har tidligere været anvendt, bl.a. til den falske Facebook-profil ‘Kim Øller’. Se evt. opdateringen d. 28. august 2009.

(Paragraf 77 som grafik til den falske Facebook-profil ‘Kim Øller’)

Opdate 9/5-10. En facebook-gruppe med titlen ‘Advarsel imod Carl erik zølck (landsforrædder)’ opsamler en række Carl-Erik Zølck-alias’er, herunder ‘Frank Lundgaard’, ‘Susanne Jensen’, ‘Jack Andersen’, ‘Anette Jensen’, ‘Jens Jensen’ og ‘Polle Jensen’. Et af Zølcks første kendte alias’er var ‘Eva Jensen’ (Stiften blog, 12. februar 2008), og der er ingen grund til at betvivle, at nyoprettede profiler der pludselig spammer diverse facebook-grupper med links til Urius Oregon-relaterede blogs, ikke også har sit udspring i Zølck.

For god ordens skyld så jeg nærmere på ‘Polle Jensen’, der lørdag (8/5) i Dansk Folkepartis facebook-gruppe linkede til en postering på Youus.dk. I den ledsagende debat anvender han et Don Quijote-citat om SIAD – samme anvendte han i en post på Lady-in-Red bloggen 13. juni sidste år. Se evt. her.

Efter jeg tidligere på ugen her på siden noterede, at ‘Christian Rask’ kun havde Margrethe Monika S. Hansen som ven på facebook, har ‘han’ valgt at slette sin profil.

Opdate 24/5-10. Margrethe Monika S. Hansen indrømmer med en artikelserie på P77.dk, at hun har anvendt den falske facebook-identitet ‘Bjarke W P Jensen’. I den forbindelse har jeg beskrevet den UO-relaterede facebookhetz i en særskilt artikel. Anmodningen blev naturligvis afvist.

(Vennesanmodning fra ‘Bjarke W P ‘Jensen’, 9. maj 2010)

Med oprettelsen af Youus.dk (Zølck, feb. 2010) og P77.dk (Shansen, april 2010) forsøger de tydeligvis at ryste fortiden af sig. I naturlig forlængelse er den oprindelige Urius Oregon ikke mere offentlig.

Opdate 6/6-10. Shansen valgte i sidste uge at offentliggøre min privatadresse, og jeg gik atter til politiet, der dog kunne fortælle, at det formentligt ikke er ulovligt. Mere om sagen her.

Flere personer som Carl-Erik Zølck gennem en længere periode har udhængt på hans Youus.dk gik i sidste uge til politiet og Datatilsynet, og tirsdag den 1. juni blev blog-modulet fjernet fra domænet. Domænet er efterfølgende taget af nettet. Det samme gælder et par af hans blogs under pseudonymet Lady-in-Red.

(forsvundne Zølck-blogs, 6. juni 2010; fuld størrelse)

Flere af Zølcks falske facebook-profiler er i samme ombæring slettet (eller gjort inaktiv). Det gælder foruden ‘You us, blandt andet ‘Susanne Jensen’, ‘Jack Andersen’, ‘Jens Jensen’, ‘Anette Jensen’ og den ofte anvendte ‘Frank Lundgaard’. Her et udsnit fra gruppen Bevar Grundloven, før og efter.

(Frank Lundgaard, før og efter)

Opdate 18/6-10. Dagen før jeg skrev forrige opdate, havde Zølck allerede oprettet bloggen ‘Trykkefrihedsselskabet’ (blogspot.com) og facebook-profilen ‘Shappo Trykkefrihedsselskabet’. Han har tidligere lavet mindre navne-ændringer i håb om at det ville gøre en forskel juridisk, og havde eksempelvis indregistreret hans Youus.dk-domæne i navnet Carl-Eriik Zølck (to i’er, se evt, Opdate 26/2-10).

Den nye blog forsvandt dog efter få dage. Det samme skete med kopi-siden ‘Uriasposten’ – begge hostet af blogspot.com.

(Uriasposten, blogspot – “Indsendt af Uriasposten”; fuld størrelse)

(Trykkefrihedsselskabet, blogspot – “Indsendt af Uriasposten”; fuld størrelse)

(fjernet fra nettet ca. 8. juni 2010)

Opdate 21/6-10. Zølck fortsætter med bloggen Dansk Folkenyt på nyt domæne i eget navn.

Opdate 25/7-10. Den 2. juli bloggede Carl-Erik Zølck en historie om undertegnede, hvad indledes med“Dansk Folkeparti medlemmet, Kim Møller fra Bloggen Uriasposten.net”. Jeg er ikke, og har aldrig været medlem af Dansk Folkeparti. Se evt. Postulat 12.

(DF-nyt.dk, 2. juli 2010: Volds-Fokuseret Psycho-Blogger dømt for overtrædelse af våbenloven)

Carl-Erik Zølck reklamerer fortsat for sine mange posteringer i Facebook-gruppen ‘Danmarks Løver’. Søndag d. 18. juli under navnet ‘Kim Jensen’, hvad han dagen efter rettede til sit eget. Se mere her.

Opdate 14/8-10. Youtube-kontoen ‘Juliea100’, som Carl-Erik Zølck og Margrethe Monika S. Hansen anvendte til SIAD-dokumentationsvideoer på forskellige blogs, er nu lukket.

Chikanen fortsætter på Facebook. Adskillige får i disse dage venneanmodninger fra ‘Summer Love’, et alias Zølck særligt har anvendt mod præsten Mogens Tilsted Christensen, der er blevet emne for flere personfikserede posteringer på DF-nyt.

(seneste aktiviteter, ‘Summer Love’s væg, 14. august 2010)

(Zølcks linker til sin blog DF-nyt under sit alias, 8. august 2010)

Opdate 16/9-10. Margrethe Monika S. Hansen bekræfter med et læserbrev i Information d. 31. august, at hun nyder multikulturen blandt stokroser i det sydfynske øhav (se evt. Opdate 19/1-10).

Den 7. september associerede hun undertegnede med nazisme, fordi jeg på Uriasposten gav udtryk for, at jeg betragter en konkret Koran-afbrænding som en “fin symbolsk handling”, der glimrer sig ved at “ingen lider overlast”. I posteringen hævdede hun, at jeg under Muhammedsagen “tog kraftigt afstand, fra visse muslimers afbrænding af det danske flag”. Jeg har aldrig følt et behov for at kommentere på tilfældige Dannebrog-afbrændinger, og argumentet leveres da også uden citater.

Blandt kommentarene til artiklen, forsøger en ‘Michael’ sig med en personlig anekdote fra Aarhus Universitet. Det undrer mig han husker mig fra AU, da jeg tog min bachelor på Syddansk Universitet, og på grund af arbejde, London-adresse og manglende interesse, slet ikke fulgte undervisningen på Aarhus Universitet.

(Netavisen P77, 7. september 2010: Kendt dansk højreblogger støtter Koran afbrænding)

Fokus og sprogbrug (eks. ordet ’syvtal’; se I & II) indikerer at ‘Michael’ er identisk med Michael Pedersen. En hadsk venstreradikal, der i mere end tyve selvstændige kommentarer til min oprindelige post om Urius Oregon, afkrævede mig svar på, hvorvidt Urius Oregon havde ret i sine beskyldninger om min person (se evt. Urius Oregon-debat).

Carl-Erik Zølck associerer fortsat politiske modstandere med nazisme, men er presset rent juridisk. I en nylig post finder han det nødvendigt at understrege, at “pressenævnets etiske regler er overholdt ved offentliggørelsen”. Seneste Facebook-profiler fra hans hånd er foruden ‘DF-nyt’, en falsk profil med navnet ‘Adam Angelheart‘.

På 9-årsdagen for terrorangrebene på USA, den 11. september, demonstrerede SIOE foran den amerikanske ambassade. Carl-Erik Zølck bloggede siden enkelte billeder på DF-nyt.dk.

(Dag Hammerskjölds Allé, 11. september 2010)

Opdate 4/10-10. Onsdag den 22. september, var Margrethe Monika S. Hansen gæst i Go’ Morgen Danmark for at fortælle om politisk debat på Facebook. Her kom det frem, at hun havde lagt en drukvise om Lars Løkke Rasmussen på dennes Facebook-profil. Ikke desto mindre erklærede hun, at hun ikke var “en af de mest grove”. Indslaget kan ses på her. Urias-postering her.

(Go’ Morgen Danmark, TV2, 22. september 2010)

I en stort opsat konspiratorisk artikel, lagt online på P77.dk igår, beretter Shansen om et ‘antimuslimsk’ samarbejde kaldet ‘Netværket’. Her gøres Uriasposten til en “del af netværket”, der inkluderer “højreekstremister, nationalister, ultrakristne, neo-konservative og zionistiske muslimhadere… Mange er racister, og nogle er kendte holocaustbenægtere”.

Zionister, holocaustbenægtere og andre samlet i et hemmeligt netværk (ala “det muslimske Al-qaeda netværk”), der stod bag Jyllandspostens Muhammed-tegninger…

“… når et af de største dagblade i Danmark vælger at vise den muslimske profet Muhammed, karikeret på sådan en måde at religionen Islam og terrorisme bliver til et, så er det Netværket.” (Shansen, 3. oktober 2010)

Shansen er således godt i gang med gengive teorien om at Flemming Rose iscenesatte Muhammedsagen efter aftale med Daniel Pipes, hvad første gang blev formuleret af antisemitten Christopher Bollyn. Bollyn har mange teorier. Eksempelvis at Mossad stod bag 11. september. Se evt. Daniel Pipes: De danske tegninger og mig.

Det burde ikke være nødvendig, men for god ordens skyld: Jeg er ikke medlem af, aktiv i, eller på anden måde involveret i offentlige eller hemmelige netværk.

(P77.dk, 3. oktober 2010: Netværket del 1: Et netværk af netværk; fuld størrelse)

Opdate 22/10-10. Den 8. oktober bloggede Carl-Erik Zølck på df-nyt.dk en post om Lars Martin Erichsen baseret på en Facebook-opdatering, hvad dokumenteres med en lille video, der blandt andet fremhæver LME’s venskab med undertegnede.

(Lars Martin Erichsen, Facebook-ven med ‘Summer Love’ alias Carl-Erik Zølck)

‘Christian Rask’ er efter et fire måneders pause tilbage på Netavisen P77, og lagde hårdt ud med kritik af Politiken-bloggeren Rune Engelbreth der ‘glemte’ at kreditere Margrethe Monika S. Hansen for at have fundet en for kampen brugbar tale af Lars Hedegaard. Lidt for prætentiøst for kampfællen gennem flere år, Sameh Niazy, der på Løvernes Facebook-gruppe, blandt andet fortæller, at han har hjulpet dem “ufattelig mange gange”, og slutteligt pointerer, at de tidligere venner, skriver for deres “eget ego’s skyld”. Se evt. her.

Tidligere på ugen, i forbindelse med Ole Sohn-debatten var der atter uro i lejren. Shansen forsvarede Ole Sohn i en artikel på P77, hvor hun blandt andet sammenlignede Sohns tid som Sovjet-tro DKP-formand med Søren Espersens og Karen Jespersen tid i VS. Som bidragyder til P77 og en fortid i VS og Enhedslisten følte Jacob Olesen sig trådt på, og noterer bittert i kommentarfeltet: “Jeg… skal måske fremover betragte mig som uværdig til at skrive indlæg eller artikler på denne side?” Se evt. P77, 18. oktober 2010: Dansen om håndvasken eller her.

Opdate 30/11-10. Trods systematisk brug af diverse Facebook-grupper, kan artikler på Netavisen P77 ikke have mange læsere, og i starten af november forsøgte Margrethe Monika S. Hansen, ‘Christian Rask’ og DF-Nyt (alias Carl-Erik Zølck) hver især at gøre samme P77-artikel til forsidehistorie på 180Grader.dk. Den lykkedes at skabe debat, men først og fremmest fordi en kommentar fra redaktør Ole Birk Olesen blotlagde en række falske profiler. Shansen,’Christian Rask’, Heidi ‘nymann’ med flere, skrev fra samme IP-adresse.

(mere på Uriasposten, 8. november 2010: Slaget om 180 Grader, november 2010…)

I forlængelse af Shansens deltagelse i Go’ Morgen Danmark relateret til Facebook som socialt medie, bragte Ugebladet Søndag, den 15. november et længere interview med hende under overskriften Facebook udvider min verden. Fokus er ikke på det politiske, men artiklen er alligevel groft eufemisk. Bemærk billedteksten: “Tonen på nettet bliver ofte meget hård.”

“Hun er medlem af Det Radikale Venstre, og det er flere år siden hun begyndte at blogge… Når man blogger som Margrethe, får man hurtigt både ‘venner’ og ‘fjender’ på nettet… – Når man deltager i politiske diskussioner på den måde, jeg gør på nettet, så risikerer man at blive udsat… for mig er det at være politisk debattør et kald. Det er ikke bare noget, jeg kan stoppe med, selv om det har haft omkostninger, at jeg står frem og melder ærligt ud.

(Ugebladet Søndag, 15. november 2010, Nr. 46, s. 20)

En artikel på P77 problematiserede for nyligt en støtteforening for danske krigsveteraner. Den er skrevet af Shansen og ‘Carl-Erik Zølck’, der afslutningsvis noterer: “Tak til Carl-Erik Zølck for input.” (se evt. her).

Opdate 19/12-10. Carl-Erik Zølck hetzer fortsat på Facebook, hvor han med falske profiler anmoder politiske modstandere om venskab. Det lykkedes nogenlunde i navnet ‘Jerry Anderson’, hvorimod ‘Ingelise Jensen’ og afløseren ‘Rikke Olsen’ hurtigt blev afsløret. Sidstnævnte anmodede i starten af december min kæreste om venskab (se indsat), som dog afslog. Mere held havde samme med Aalborg Billardklub, hvor jeg for 10-12 år siden var aktiv. Min tilknytning til ABK31 er ikke offentligt kendt.

(Carl-Erik Zølck som ‘Rikke Olsen’)

Opdate 7/3-11. Den 1. marts bloggede Margrethe Monika S. Hansen en historie på P77 om rygtedannelse på “højrenationale blogs” relateret til en konkret episode i et svømmebad i Stockholm.

(P77.dk, 1. marts 2011: Sverige: Racister angreb asylcenter efter falske internetrygter…)

I den forbindelse omtales Uriasposten specifikt, som en af de blogs, der hævdede at det ene offer blev “udsat for en fuldbyrdet gruppevoldtægt” Det har jeg aldrig påstået, endsige insinueret. Jeg pointerer i min blogpost om emnet den 28. februar, at 11-årige piger blev “forulempet af 20 unge arabere” , og refererer nøgterne Politically Inkorrekt for detaljer, der til fulde underbygger samme.

Opdate 10/3-11. Shansen har siden hun startede sin nethærgen underskrevet sig som som Margrethe Monika S. Hansen. Lidt længere tilbage, kaldte hun sig i enkelte tilfælde for ‘Monika Mølgaard Hansen’ eller ‘Monika Mølgaard Rasmussen’ (efter manden Carsten Mølgaard Rasmussen). Hun har polske aner, og Margrethe Monika S. Hansen er identisk med Małgorzata Monika Strzelbicka Hansen. Margrethe er en ordret fordanskning af Małgorzata.

Opdate 4/4-11. Lørdag demonstrerede adskillige organisationer på den yderste venstrefløj mod det borgerlige folketingsflertal. Blandt demonstranterne var Carl-Erik Zølck, der herunder ses i selskab med blandt andre Jesper Kristensen (del af Shansens ‘Siadinfo’, se opdate 9/6-09) og Marianne M. Rosengren Paracada (se under ‘Per Jensens venner’). Senere sluttede Peter Mandrup Jørgensen fra Nyhedsavisens blogunivers sig til gruppen. I selskabets nærhed sås sortklædte venstreradikale og store røde bannere for ‘Kommunistisk Parti’.

(Vesterbrogade, 2. april 2011)

Opdate 2/6-11. I en debat på Freddy Hagens Facebook-væg antyder Margrethe Monika S. Hansen, at den venstreorienterede fotograf er mandschauvinist. Hagen pointerer korrekt, at Shansen da selv er “en mester til at putte folk med højreorienterede holdning i masser af kasser”. Dialogen blev dagen efter udgangspunkt for et blogindlæg på P77.dk (27/5-11: Er du krænket så hold din kæft), der vanen tro blev lagt ud som reklame på Løvernes Facebook-væg. Her kommenterer Hagen samme dag.

(Danmarks Løver på Facebook; 27. maj 2011)

27/9-11. Oslo-massakren gav fokus på bloggosfæren, og Shansen blev i kraft af sit engagement pludselig en del af nyhedsstrømmen. Allerede dagen efter proklamerede hun på P77.dk, at anholdte Anders Breivik var identisk med bloggeren ‘Fjordman’ (~ højrefløjens ‘chefideolog’), og samme aften kunne man se hende i Deadline på DR2. Her forsøgte hun uden noget håndfast, at tale en forbindelse frem mellem massemorderen Breivik og “danske bloggere og debattører”.

(Shansen i Facebook-note, 23. juli 2011; fyldig dokumentation her)

Jeg kontaktede ‘Fjordman’ over Skype, og dementerede hurtigt postulatet. Et par uger efter stod 36-årige Peder ‘Fjordman’ Jensen frem i medierne, og aflivede definitivt rygtet. Deadline beklagede senere sin brug af Shansen som kilde.

Ingen andre medier gengav Shansens postulat, men en afslørende stavefejl fortæller, at Politikens grove forsøg på at associere Breivik med danske bloggere, herunder undertegnede, hidrører fra en forlængst slettet blogpost af Shansen, dateret 22. januar 2009. Avisen dementerede min påståede rolle nogle dage senere.

I forsøget på klinke skårene fra Breivik/Fjordman-forvekslingen, måtte Shansen modvilligt indrømme, at hun havde været venner med Anders Breivik på Facebook siden 2009. Jeg bloggede historien den 29. juli, og et par uger senere var Shansen på forsiden af norske Dagbladet og danske BT. Stort interview, men stadig intet konkret der involverer danske højrebloggere.

(Uriasposten, 10. august 2011: Shansen i BT: “Med min falske profil… blev jeg ven…)

Efter BT indirekte forsøgte at kæde mig sammen med Breivik, tog venstreorienterede Rune Engelbreth Larsen undertegnede i forsvar i en blogpost på Politiken.dk. Det var hård kost for Shansen, der samme dag gik til angreb på Rune Engelbreth Larsen, der efter hendes vurdering måtte have indtaget “et par svampe på en kokasse” (P77.dk, 8. august 2011).

Det blev hurtigt personligt for Shansen, der i de her uger bragte flere underlødige posteringer om undertegnede. Da Breivik-sagen midt i august blev afløst af ORG-sagen, bloggede hun eksempelvis om undertegnedes forbindelse til lige netop dette netværk. Ud af mine mere end 500 venner på Facebook, var syv ifølge Shansen en del af ORG. Jeg kendte ikke ORG før Politiken skrev om historien, og ud af de syv har jeg kun mødt den ene. Det faktuelle er som sædvanlig heller ikke på plads, og kun fire af de syv har optrådt på min venneliste, hvor jeg i øvrigt kun sorterer falske identiteter fra. Klassisk associationstrick.

(P77, 18. august 2011: Højreblogger forbundet til højreekstremt netværk)

Mine oplevelser med de danske medier beskrev jeg for nogle uger siden i et gæsteindlæg på Firozeeh Barafkans JP-blog, hvor jeg blandt andet kommenterer mediernes brug af Shansen.

“Samme Margrethe Monika S. Hansen er i skrivende stund eneste danske forbindelse til Anders Breivik, idet hun efter eget udsagn har været ven med ham på Facebook siden 2009. Formentlig ikke med samme falske identitet, som hun anvendte sidste år, da hun agerede agent provocateur i højreradikale grupper på Facebook med kommentarer som ”jeg skal komme efter dem”, ”røde landsforræder svin”, ”skal vi ikke snart tage Danmark tilbage” og ja, den mindst flatterende – ”Nak de røde svin” fra 16. maj 2010.”

(Margrethe Monika S. Hansen som ‘Bjarke WP Jensen’, 16. maj 2010)

Shansen skulle ifølge P77.dk (17. august 2011) have anmeldt undertegnede til politiet et par måneder tidligere, hvilket vil sige i midten af juni. Jeg ved ikke for hvad, og har da her tre måneder senere, heller ikke hørt noget fra politiet selv. Venstreorienterede Polyb betegner i den henseende Shansen som en ‘hykler’, og kommer i debat med ‘Christian Rask’, der presset af bevisets stilling foretager en strategisk retræte. Det kan godt være ‘Margrethe’ har underskrevet sig som Urius Oregon, og har linket til Urius Oregon (som selvfølgelig blot er en satireside), men det beviser ikke hun har haft noget med siden at gøre.

(‘Christian Rask’ laver strategisk retræte på Polybs blog, 17. august 2011, I & II)

Opdate 3/11-11. Sidste sommer fortalte jeg i opdatering her på side, at domænet P77.dk var registreret af en i London bosiddende ‘Abu Achara’. Intet tyder på personen eksisterer under det navn, selvom Hostmaster forleden kunne oplyse, at ‘Abu Achara’ nu er flyttet til Danmark og deler adresse med domæne-fuldmægtig Margrethe Monika S. Hansen.

Opdate 5/12-11. Den 17. august i år proklamerede Netavisen P77, at Margrethe Monika S. Hansen havde meldt mig til politiet ‘for personregistrering’, hvad i vanlig associerende stil blev koblet sammen med ORG’s såkaldte ‘landsforrædderarkiv’ og anonyme ‘dødstrusler’. Jeg har netop modtaget følgende brev fra Fyns Politi, der fortæller at efterforskningen bliver afsluttet, da “der ikke er en rimelig formodning om, at der er begået noget strafbart”. Mere om sagen her.

Opdate 23/4-12. Kort før jul opstod der en anonym hadeblog ved navn ‘Tosseanstalten’, der tydeligvis havde sit udspring i debatten på Netavisen P77, og en person med hyppigt skiftede alias’er, eks. ‘Øst’ og ‘Sydvest’. Opmærksomheden samlede sig hurtigt omkring Martin Toivo Salo, der nærmede sig kliken fra flere sider.

(Carl-Erik Zølck linker til Salo.dk, 6. oktober 2011 & Shansen/Salo på P77.dk, 17. november 2011)

Salo.dk stoppede opdateringerne den 15. december 2011. Tre dage senere opstår anonyme ‘Tosseanstalten’.

Eksempel 1: ‘Valbys Guantanamo’ og Karsten Nonbo, der skulle have ‘hele pakken’.

(Martin Salo på Facebook & ‘Tosseanstalten’, 26. og 28. januar 2012: Jubelidioten Karsten Nonbo)

Eksempel 2: Morten Uhrskov og PISA-etnisk, s. 35.

(Martin Salo på JP Blogs, 20. juli 2011: Til fattiggården & ‘Tosseanstalten’, 30. januar 2012: Jyllandsposten – en…)

Forbindelsen mellem Shansen og ‘Tosseanstalten’ blev blotlagt, da de gæstede Århus den 31. marts i anledningen af demonstrationer for og imod islamisering. I den forbindelse hævdede Shansen, at undertegnede var set i selskab med kendt nazist, hvad jeg tilbageviser her.

(Martin ‘Tosseanstalten’ Salo og Margrethe Monika S. Hansen, Århus, 31. marts 2012)

Senere (7. april 2012, Uriasposten og Kim Møllers og sans for logik) gør ‘Tossenanstalten’ sig lystig over kvaliteten af ovenstående foto, og fortæller at han kunne tage bedre fotos med sit østtyske kamera. Jeg skal ikke gøre mig klog på kameramodeller, men blot konstatere at ‘Tosseanstalten’ anvendte et Sony DSC-W70 da han var i Mølleparken den pågældende dag.

I samme indlæg fortælles det, at jeg mangler “noget så banalt som bevis for påstandene”, og det at den fotograferede følges med Shansen, ikke siger noget om “hvem der står bag denne glimrende blog”. Her er lidt mellemregninger…

Grafik 1: ‘Tosseanstalten’ filmer Michael Mannheimers tale. Lørdag eftermiddag, klokken 15.38.

Grafik 2: Michael Mannheimers tale lagt på Youtube-profilen ‘Tosseanstalten‘, 4. april 2012. Blogget på ‘Tosseanstalten’ samme dag under overskriften Antimuslimsk tossetale.

Opdate 26/8-12. På årsdagen for Utøya anvendte Politiken atter Shansen som kilde til højrebloggerne, hvad jeg i en post omtaler som en ‘vævende fortælling forankret i usandheder’.

Selvom Shansen tidligere har været aktiv i Det Radikale Venstre, så er der ikke meget liberalisme på Netavisen P77.dk. Hun involverede sig på 3F’s side i deres kampagne mod Restaurant Vejlegården, og selvom restauratør Amin Skov har iranske aner, så var der ingen pardon.

Den 1. august (P77.dk, Hvem er Amin Skov?), få dage efter medierne kunne fortælle om dødstrusler (inkl. patron) mod restauratøren, valgte hun at offentliggøre hans privatadresse. Det samme gjorde hun mod undertegnede tilbage i 2010, tre måneder efter jeg blev slået ned med flasker af venstreradikale (se evt. opdate 6/6-10 eller her).

Rationalet for ovenstående forbliver ukendt, men det fortælles at Amin Skov for mange år siden gik konkurs med et restaurant, og senere skiftede navn. Han er som det kan ses herunder ikke den eneste. Jeg bloggede om historien her, og forholder mig til den usammenhængende kritik i kommentarsporet (#25).

(Margrethe Monika S. Hansen/Malgorzata M. Strzelbicka Hansen, Tele 0 Europe ApS)

Nogle dage senere var der demonstrationer for og imod Vejlegården, og i en stort anlagt post fortælles det, at en ‘formodet nynazist’ skabte ballade ved demonstrationen.

(P77.dk, 4. august 2012: Formodet nynazist anholdt ved Vejlegården)

Umiddelbart lyder det mærkeligt, at en nationalsocialist skulle støtte en iransk indvandrer mod ‘forsvarere af den danske model’, og jeg besluttede mig for at se nærmere på historien. Selvom udtrykket ‘formodet nynazist’ anvendes hele seks gange i artiklen, så er der ingen dokumentation udover henvisning til ‘flere kilder’. Det lykkedes dog en vedholdende kritiker på P77.dk, at fremprovokere baggrunden for ordvalget. Ikke fra Shansen selv, men (meget sigende) fra ‘Tosseanstalten’: “Vi kan fortælle, at vi sidder inde med et billede af en nazitype”.

(‘Tosseanstalten’ forsvarer Shansen-postulat: “vi sidder inde med et billede af en nazitype”)

Jeg gik videre med sagen, og fandt hurtigt det omtalte foto. Det viser en skaldet mand med dåse-øl, der i en kommentar til min post om affæren identificeres som værende ‘Jacob’. En familiefar fra Vejle, der er ukendt i politiske sammenhænge, og mest kendt som sine aktiviteter til fordel for hjemløse og andre udsatte på Vejle-egnen. Fulde navn haves.

Opdate 2/10-12. Sidste år bloggede Carsten Holbeck på P77.dk om fodnotepolitikken. Han har længe kommenteret under alias’et ‘Carlos Hernandez’, men det er nu også hans P77-blog-alias.

Opdate 18/11-12. Seneste skribent på Netavisen P77.dk er Carsten Halvorsen, populært kaldet Carsten ‘Køkkenknive’ Halvorsen, fordi han tilbage i 2005 sad varetægtsfængslet otte måneder for i medicin- og alkoholpåvirket tilstand at have truet eks-konens nye ven med køkkenknive. I 2009 kom han med slet skjulte trusler mod undertegnede på Uriasposten, og de fleste af hans posteringer på P77.dk omhandler i lighed med den første om undertegnede om Uriasposten.

Sideløbende har han debatteret med min politiker-kæreste i Fyens Stiftstidende, og forleden lykkedes det ham at flette det samme i et læserbrev rettet mod en helt tredie.

“… Kim Møller er indehaver af landets mest berygtede højreekstremistiske blog, Uriasposten, og kæreste med Pernille Bendixen.” (Fyens Stiftstidende, 14. november 2012, s. 13; Uriasposten)

Opdate 11/12-12. Med Carsten Halvorsen integreret i kliken begynder Netavisen P77 efterhånden at ligne en klassisk hadeblog, der dog (i modsætning til ‘Urius Oregon’) ikke er anonym. Sidste tirsdag bloggede Halvorsen om ‘Falkeøje’, der siden 2007 blandt andet har kommenteret på Uriasposten. Formålet var tydeligvis at associere undertegnede med ekstreme ytringer fra ‘Falkeøje’, og selv min kæreste inddrages i en post der flyder over med associationer.

“Er www.uriasposten.net en højreekstremistisk blog? Det mener blogejer Kim Møller i hvert fald ikke selv. Han kalder sig national-konservativ, og det lyder jo også lidt bedre end national-socialistisk.

Desuden er han nødt til at opretholde en pæn facade, fordi han er kæreste med DF´eren Pernille Bendixen, som er politiker og sidder i byrådet i Odense.

Men holder facaden nu også? Kim Møller passer meget på, hvad han gør og selv skriver på Uriasposten. I hvert fald når han skriver under sit eget navn. Men så er der jo alle kommentatorerne, som skriver under pseudonym. De er langt fra moderate og pæne. Dog får det de skriver lov til at blive stående på Uriasposten.” (Carsten Halvorsen, Netavisen p77, 4. december 2012: Uriasposten Danmarks mest hadefulde blog)

Jeg er ikke socialist, og da slet ikke nationalsocialist. Jeg havde min blog, adskillige år før jeg mødte min kæreste, og ingen har beskyldt mig for at blive mere midtsøgende. Jeg er ikke medlem af Dansk Folkeparti (se Postulat 12), og føler mig selvfølgelig ikke forpligtet til at følge linien i et parti jeg ikke er medlem af. I modsætning til Margrethe Monika S. Hansen, Carl-Erik Zølck (‘Urius Oregon’ mfl.) og Carsten Halvorsen (‘Hugigen’, ‘Holgers ven’), skriver jeg heller ikke under andre navne (se evt. Postulat 1).

Artiklen afrundes meget sigende med ordene: “Mon ikke ham og Kim Møller kender hinanden?” I kommentarene til posten får den fuld skrue. Den faste kommentator ‘Rio Bravo’ går hele vejen. Bemærk den afsluttende ’samme skæbne’-kommentar.

(Kommentar af ‘Rio Bravo’ på P77.dk, 5. december 2012)

Jeg kender ikke ‘Falkeøje’, og har aldrig mødt ham privat. Har aldrig udvekslet en email med ham, men har omvendt adskillige gange slettet kommentarer fra hans hånd, jeg mener overtræder gældende dansk lov. Han tager ikke den slags pænt, og en enkelt gang reagerede han således.

(Kommentar af ‘Falkeøje’ på Uriasposten, 19. maj 2009; #26)

Jeg har tidligere omtalt ovenviste trussel mod undertegnede i debat på Nyhedsavisen, hvor flere fra P77-kliken kommenterede, herunder Carl-Erik Zølck (under alias’et ‘Juliea’). I min gennemgang omtaler jeg også en ikke-slettet kommentar fra en ‘voldsdømt fynbo’, der på Uriasposten citerede Bob Dylan: “Jeg håber du dør / og at din død kommer snart”.

(Kommentar af P77-blogger Carsten Halvorsen på Uriasposten, 24. januar 2009; #331)

Kommentarene fra ‘Falkeøje’ og Carsten Halvorsen blev ikke slettet, da jeg vurderede, at det ikke er ulovligt at ønske andre død, og på samme måde forventer jeg heller ikke Shansen sletter ‘Rio Bravo’s’ ønske om mit endeligt.

Politiet har aldrig henvendt sig til mig med henblik på ‘Falkeøje’, så helt galt har jeg ikke lagt snittet. Jeg henviser iøvrigt til min formulerede moderationspolitik, der specifikt pointerer at der kan forekomme ‘ubehagelige’ kommentarer.

Den omtalte P77-artikel blev gengivet af Halvorsen på sin private Halvorsensk-blog (WordPress), samt DF-nyt.dk (Carl-Erik Zølck).

To dage senere havde Margrethe Monika S. Hansen været inde over emnet, og så var der tid til en P77-‘afsløring’, Falkeøjes sande identitet. Noget han mig bekendt aldrig har lagt skjul på, hvad sågar fremgår af hans Nyhedsavisen-profil oprettet tilbage i 2006. Et blogunivers ingen kender bedre Shansen.

(P77.dk, 6. december 2012: Afsløring: Her er manden bag Falkeøje)

Den nye P77-artikel om ‘Falkeøje’ medtager flere citater, og Uriasposten nævnes hele 12-14 gange, ligesom det problematiseres at jeg har “valgt at udgive “Falkeøjes” udgydelser” . Selvom Shansen konstaterer, at ‘Falkeøje’ har kommenteret utallige steder på nettet, er det Uriasposten som er problemets kerne. Tankevækkende, når nu han har haft blog på Denmarkonline.dk – en nyhedsside ejet af af Flemming Leer Jakobsen, tidligere pressetalsmand for ‘Vejle mod Racisme’ og folketingskandidat for Enhedslisten.

Det er selvfølgelig en tilfældighed, at en revolutionær ‘antiracist’ faciliterer en mand som ‘Falkeøje’, men jo mere man graver i sagen, jo tydeligere bliver det, at ‘Falkeøje’ har mere til fælles med Carsten Halvorsen og P77-segmentet end med undertegnede og Uriasposten.

Opdate 18/12-12. Jeg har tidligere nævnt, at ‘Tosseanstalten’ anvendte et Sony DSC-W70 kompaktkamera, da han fotograferede Defence Leaguerne i Århus den 31. marts i år. Martin Toivo Salo blogger ikke mere på Salo.dk, men opdaterer stadig billedarkiverne på undersiden pics.salo.dk. Her er for eksempel et foto fra en debat med Morten Messerschmidt i Nørrebrohallen måneden efter, ligeledes taget med et Sony DSC-W70. Herunder med billedernes skjulte oplysninger, de såkaldte EXIF-data.

(‘Tosseanstalten’, Århus d. 31. marts 2012 – Martin Salo, Nørrebro d. 26. april 2012)

Opdate 25/12-12. Blandt de mange politiske modstandere, det er lykkedes Carl-Erik Zølck at fremprovokere trusler fra, er en Simon Skovmand fra Bramming, der angiveligt var aktiv i Facebook-gruppen for Stop Islamiseringen af Danmark.

“Simon Skovmand, som bragte tanken om likvidering på banen, – vil gerne vise sig frem – og syntes han er rigtig sej. Men er han det? Han ligner da kun en lille dum dreng som forældrene har svigtet da de nåede til at skulle lære ham om god opførsel i det offentlige rum.” (Carl-Erik Zølck, 2. juli 2010)

(DF-nyt.dk, 2. juli 2010: Simon Skovmand fra Bramming…)

De mange screencaps fra Simon Skovmands Facebook-profil er fjernet fra DF-nyt.dk, efter den vordende pokerstjerne natten til Lillejuleaftensdag blev stukket ihjel af sin far. Mere på EB.dk.

Opdate 4/3-2013. I februar skrev Carsten Halvorsen adskillige gange om undertegnede. Det være sig på Halvorsensk (WordPress), P77.dk, men også tre gange på Fyens Stiftstidendes online-sektion for abonnenter, kaldet ‘Baglandet’. Herunder lidt fra en klumme på Fyens.dk, der associerer undertegnede med Anders Breivik, vold mod herboende muslimer og massemorderen Peter Lundin.

“Men også Dansk Folkepartis andet byrådsmedlem i Odense, Pernille Bendixen, taler med to tunger. Privat kommer hun sammen med den berygtede højreekstremist Kim Møller, som bestyrer Danmarks mest hadefulde og antimuslimske blog Uriasposten. Kim Møller gør alt, hvad kan for at skabe had til muslimer og venstreorienterede og på hans blog findes detaljerede diskussioner sted om nødvendigheden af en kommende borgerkrig mod muslimer og venstreorienterede. I forbindelse med det seneste kommunalvalg brugte Kim Møller sin hjemmeside til at reklamere for sin kæreste, Pernille Bendixen.”

(Urius Oregon-grafik anvendt på Halvorsensk.wordpress, 28. februar 2013)

Opdate 11/3-2013. Fyens Stiftstidende valgte af indlysende årsager at slette Carsten Halvorsens online-klumme, og den sidste uges tid har kliken været yderst aktive. Halvorsen fortsatte den personlige stil på Halvorsensk (WordPress).

“Disse afsløringer har nu medført, at Stiftstidendende har fjernet min artikel fra Baglandet efter klager fra – guess who? – Alex Ahrendtsen og Pernille Bendixen. Ahrendtsen benægter i en klage til Stiftstidende ethvert kendskab til ”No-Kay”, og Bendixen benægter ethvert kendskab til Kim Møller. … Jeg kender heldigvis ingen af de to, og det kan da godt være, at eksfru Bendixen måske har gjort det forbi med Kim Møller – måske endda efter et vink fra partitoppen i Dansk Folkeparti. Hvem ved?” (Carsten Halvorsen, 4. marts 2013)

To dage efter ovenstående bloggede Halvorsen atter om sletningen, og genbrugte her klassiske injurier tidligere anvendt af ‘Urius Oregon-bloggen – den oprindelige baggrund for denne dokumentationsside.

“… her ser vi Kim Møller før han blev skilt og formentlig også før han kom på antabus, og forhåbentlig da også inden han kendte Pernille Bendixen i den bibelske forstand af ordet.”(Carsten Halvorsen, 6. marts 2013)

Halvorsen postulerer også, at jeg ikke ‘tør’ lade ham kommentere på Uriasposten. Et grotesk postulat al den stund jeg aldrig har slettet en kommentar fra hans hånd, hverken de 252 kommentarer under alias’et ‘Holgers ven’, den han skrev som ‘Hugigen’ eller “Jeg håber du dør”-kommentaren han undtagelsesvis skrev i eget navn. Sidste kommentar jeg kan finde fra hans hånd er dateret 12. juli 2012 (som ‘Holgers ven’) – tre måneder før ‘Halvorsensk’-bloggen opstod. Der er intet fra kendte IP-adresser eller alias’er i Akismet-filterets spambakke.

(Carsten Halvorsens 2012-blog under alias’et ‘Hugigen’ på WordPress)

I går beskrev han i særskilt post hvorledes højreekstreme jeg var blevet endnu mere radikaliseret, men når man har siddet otte måneder i fængsel for angreb med køkkenknive, og alligevel kan finde på at oprette en blog kaldet ‘Hugigen’ med den advarende undertitel ‘Have told you’, så er dømmekraften ikke helt i orden.

Margrethe Monika S. Hansen benyttede Halvorsens mange artikler til at lave en opsamlende postering om undertegnede, Dansk Folkeparti i Odense og Anders Breivik. Her lidt fra P77.dk – Lokal DF-politiker dater højreradikal blogger (6. marts 2013).

“Endnu en lokalpolitiker for Dansk Folkeparti på Fyn flirter med den yderste højrefløj. Pernille Bendixen lokalpolitiker for Dansk Folkeparti i Odense på Fyn, dater manden bag den fremmedfjendske blog Uriasposten.”

Blandt de mange usandheder i artiklen kan jeg fremhæve to eksempler. Shansen fortæller, at en offentlig rapport om ekstremisme, fortæller at Uriasposten var en af de blogs ‘Breivik besøgte på nettet’. Det er der ikke meget der tyder på, og det står da heller ikke i den omtalte rapport, der blot refererer en venstreorienteret engelsk avis, der fortæller at Breivik i sit 1516 sider lange kompendium inkluderer en artikel af Fjordman, der i en note henviser til Uriasposten (der citerer fra en kronik trykt i Jyllands-Posten).

Shansen hævder også, at jeg ‘mener’, “det mere er venstrefløjen… som burde klandres for Breiviks terrorhandlinger”. Det har jeg aldrig hævdet, endsige skrevet noget der kunne fortolkes i den retning, og der er da heller ikke inkluderet en kildehenvisning.

Carl-Erik Zølck har i løbet af ugen skrevet tre posteringer om undertegnede, der hovedsageligt gengiver Halvorsens og Shansens luftige associationer. Han får dog også flettet ind, at den meget omtalte JP-kronik jeg bloggede tilbage i 2006, var skrevet af Poul Erik Andersen fra Dansk Folkeparti (Odense). Kronikken er dog ikke skrevet af den nævnte journalist, men af en tidligere domprovst med samme navn. Se evt. Pouleandersen.dk.

(DF-nyt, 10. marts 2013: Brevik-webhad Uriasposten.net)

Efter en uge hvor de nævnte har begået syv artikler der på den ene eller anden måde relaterer til mit privatliv, så må det være på sin plads at gengive en sms kæresten modtog fra anonym afsender lørdag eftermiddag (9. marts 2013, Kl. 16.21). Bemærk hvorledes “kan læse du flirter med højrefløj” minder om Shansens “flirter med den yderste højrefløj”, lagt online tre dage forinden.

(Shansens P77.dk, 6. marts 2013 – Anonym sms modtaget af kæresten, 9. marts 2013)

Carsten Halvorsens forsøgte i øvrigt, at omgå Fyens Stiftstidendes sletning af hans injuriende klumme, ved at lave en lille post om ytringsfrihed på vegne af ‘Socialistisk skytteforening’, hvor han linker til sine beskyldninger på egen blog. Den blev dog hurtigt slettet af redaktionen.

Halvorsens maniske ageren minder til forveksling om den Carl-Erik Zølck udsatte politiske modstandere for omkring 2009-2010, og det vil nok være naivt at tro det slutter her.

(Carsten Bruun Halvorsen, 2012; Set på Youtube)

Opdate 17/8-13. Efter længere tids hetz, valgte jeg den 14. marts at blogge lidt om Carsten Halvorsens forhistorie, der ifølge Fyens Stiftstidende blandt andet inkluderer en “en dom for incest mod sin steddatter”. Se evt. her. Det gav en del debat, men herefter nogle rolige måneder.

Ledende politikere fra Dansk Folkeparti har et par uger i sensommeren sejlet Danmark rundt i en lejet skonnert, og søndag i sidste uge landede den i Assens. Min kæreste deltog i arrangementet, og jeg tog med, om end jeg tidligt forlod selskabet for diskret at iagttage det hele lidt på afstand. Her kunne jeg se Carsten Halvorsen se situationen an, og lidt senere besøge DF-standen med et videokamera.

Min kæreste valgte fornuftigt ikke at tage en konfrontation, der i sagens natur ikke ville have haft meget med politik at gøre.

(Carsten Halvorsen og veninden Inga Pedersen, Assens Havn, 11. august 2013)

Małgorzata Monika Strzelbicka Hansen, der i en årrække har under det fordanskede navn Margrethe Monika S. Hansen, har nu ændret navn til Margrethe Monika Mølgaard Rasmussen efter manden Carsten Mølgaard Rasmussen, med hvem hun driver IT-firmaet Essentive. (se evt. opdate 10/3-13 og her)

Opdate 19/4-14. Det er småt med opdateringerne på Netavisen P77, DF-nyt og Tosseanstalten, men undertegnede og Uriasposten er som tidligere, ofte emnet på den ene eller anden måde. Carsten Halvorsen postulerede for et par måneder siden at DF-politikeren Jens Henrik Thulesen Dahl, var identisk med Urias-kommentatoren ‘Jern Henrik’ (Halvorsensk, 23. februar 2014: Jern Henrik). Dette er ikke korrekt.

Herunder lidt tør info om Margrethe Monika S. Hansen.

(Maj Christensen undsiger Shansen, 19. april 2013; Facebook)

“Håber du ser min besked via en af dine fakeprofiler du stadig har på min venneliste frk disinfo!” (Maj Christensen om Shansen)

(Shansen om fotos der bevidner holdninger, 7. marts 2014; Folkets.dk)

“Der er fotos som kan bevidne at Lars kender meget godt Anders Graves og deler hans holdninger.” (Shansen)

Opdate 12/11-14. Den 31. juli 2014 bragte norske NRK.no en kronik af Shansen med postulatet om, at norske nynazister var farligere end tilsvarende i Sverige. Venstreradikale Tor Erland Bach, redaktør for Vepsen kommenterede efterfølgende Shansens analyse i en modkronik. Fulde citater her.

“Når mennesker som utgir seg for å ha kunnskap om disse fenomenene viser seg å fare med det reneste sludder, da er det betimelig å si fra… Påstanden er sensasjonell, men tatt fullstendig ut av løse luften.Dette savner simpelthen rot i virkeligheten… blir derfor helt meningsløst. … Ting kan forandre seg og derfor skal vi overvåke dem og ha et våkent øye. Mens vi gjør det klarer vi oss uten skremsler og overdrivelser.” (Tor Erland Bach om Shansens analyse, NRK.no, 7. august 2014)

Eksemplerne på Shansens manglende analytiske evner er legio, men for god ordens skyld har jeg dokumenteret det i selvstændige posteringer.

A) Den 27. september 2014 ‘afslørede’ hun i en artikel skrevet i samarbejde med Carl-Erik Zølck på Netavisen P77 (i et forsøg på at fremmane et samarbejde mellem Dansk Folkeparti og militante højreradikale), at Den Danske Forening tilbage i starten af 1990’erne havde en hemmelig celle, der planlagde at dræbe flygtningevenlige politikere. Enhver der har fulgt lidt med, vil huske ‘Hjemmeværnssagen’, der hurtigt blev optrævlet som værende en medieand. Et par citater herunder. Fuld gennemgang her.

Altsammen bluff. (Ekstra Bladet, 2. september 1994: DR-reporter risikerer fyring for at lyve)

(Politiken, 3. september 1994: Pressedigt)

B) Den 6. november 2014 valgte Shansen at hænge en Peter Scheffel ud på Facebook, fordi han angiveligt havde rost Anders Breivik. Hun meldte ham til politiet for trusler, og iscenesatte klager til hans arbejdsgiver, tydeligvis med det formål at få manden fyret fra sin arbejdsplads gennem 18 år. Dokumentationen for Peter Scheffels netvirke var screencaps, hvor man blandt andet kunne se at den unikke Facebook-ID for profilen var ‘carl.thomsen.39’, ikke ‘peter.schefffel.5’ som den rigtige. En person havde lavet en falsk Peter Scheffel-profil. Mere om sagen her.

(Fake-profilen Peter Scheffel roser Breivik – bemærk Facebook-ID’en øverst: ‘carl.thomsen.39’)

Et par af mine artikler om ‘eksamensterroristen’ Alisiv Ceran vakte debat på sociale medier, og i den henseende spurgte Radio24syv den 2. september 2014 om jeg havde lyst til at medvirke i ‘Reporterne’. Jeg takkede ja, i den opfattelse, at jeg skulle debattere med hovedpersonen. Det var ikke tilfældet. I stedet kom jeg på live efter Shansen havde fået taletid om undertegnede, og da jeg ikke ønskede at medvirke i en debat om graden af egen ondskab, sagde jeg pænt farvel. Jeg forklarede mig efterfølgende her.

Oploadet Kl. 20:50 af Kim Møller — Direkte linkSkriv!
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6062/trackback

No comments yet.

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post.

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper