16. august 2008

Utilstrækkelig eksotisk trafik-kampagne

Det er desværre ikke lykkedes mig at finde den pågældende plakat. Fra torsdagens Metroxpress. Michala C. Bendixen i læserbrev – Pas på børnene – de lyshårede.

“For nøjagtig et år siden skrev jeg et læserbrev til Politiken om kampagnen, som opfordrer os i København til at passe på de nye skolebørn i trafikken. Det faldt mig dengang for brystet, at man havde fundet fem lyshårede, blåøjede børn med gode, danske navne pånær et engelsk – men det gentager sig gud hjælpe mig igen i år!

Grotesk i en by, hvor en tredjedel af skolebørnene har sort hår og hedder Aisha, Nura, Mohammed og Reza. Skal vi ikke passe på dem?

Apropos forfatteren.

 • 19/8-08 Information – SF’ere i oprør over flygtningepolitik.
 • “En række SF’ere, der i et såkaldt asylpolitisk netværk har arbejdet for at udvikle partiets politik på flygtningeområdet, melder sig nu ud af partiet i protest mod en partiledelse, der efter deres mening har solgt ud af idealerne…

  “Det nye SF står for en tankegang om, at indvandrere mere eller mindre skal assimileres og indordne sig… SF’s ledelse er mere optaget af, hvad der er stemmer i. Man sælger flygtninges rettigheder og respekten for indvandrere ved at give køb på idealerne”, siger Michala Clante Bendixen, der er aktiv i Komiteen Flygtninge Under Jorden, og som var med til at stifte det asylpolitiske netværk under SF for et år siden.”

  Oploadet Kl. 23:32 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer
  Arkiveret under:

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6072/trackback

  33 Comments »

  1. Jo!

   Kommentar by Nikolaj — 17. august 2008 @ 00:26

  2. Michala C. Bendix er da lidt af en Morten Korch-dansker, siden hun implicit kategorisere Aisha, Nura, Mohammed og Reza som ikke-danske navne, ja det er nærmest racistisk – føj, Michala!

   /ironi/

   Kommentar by DMX — 17. august 2008 @ 01:09

  3. Jo, det skal vi da, de kører som regel ulovligt på knallert med 60 i timen på naturstier, eller også kører de rundt i trafikken i et stinkende vrag af en gammel mercedes, de blinker ikke, når de drejer og de klipper gerne cyklister, hvis de kan komme til det. Desuden dobbeltparkerer de, eller står og snakker på cykelstien og flytter sig ikke.

   Dem skal vi passe på. Om de så skulle komme til at slå sig selv ihjel på motorvejen, så skal vi passe på med at fornærme nogen af venstrefrelserne, for deres kriminalitet eksisterer jo ikke. Bortset fra at den smitter til etniske danskere som bliver frustreret af voldsniveauet og gør ,,skik følge eller land fly,,

   Jeg synes vi skal passe på med at give dem kørekort og så skal vi også passe på når vi burer dem inde, at de ikke slipper ud, før de rejser hjem til deres koranskole-naziland igen.

   Men det er nu synd for børnene at de bliver mishandlet af deres egen kultur. Og det er helt langt ude at de bliver yderligere mishandlet af danske redder-idiotkvinder oveni.

   Kommentar by Tobulisten — 17. august 2008 @ 01:09

  4. Michala C. Bendix (eller Bendixen, som hun retteligt hedder) fra Vesterbro tilhører den yderste venstrefløj i Socialistisk Folkeparti. Hun er drivkraft i partiets “Asylpolitiske Netværk”, der hårdnakket stritter imod Villy Søvndals fremmedpolitiske realisme.

   Søvndal er formenligt ikke specielt truet af Bendixens opposition. I juli måned talte hendes netværk hele 19 ud af omkring 15000 partimedlemmer.

   Michala C. Bendixen er tillige en kendt aktivist fra Flygtninge Under Jorden (FUJ), der angiveligt er stiftet i 1986. Ti år senere præsenterede gruppen sig for det autonome miljø i “Propaganda”, et anonymt blad udgivet fra Enhedslistens hovedkvarter.

   I medierne portrætteres FUJ gerne som upolitiske idealister. Men i det interne interview i “Propaganda” indrømmer FUJ, at man er “venstreorienterede og politiske i vores arbejde”.

   Af samme interview fremgår det, at FUJ samarbejder med et mindre netværk af autonome kollektiver i København om at skjule undvegne bekvemmelighedsflygtninge for de danske myndigheder.

   Under optrevlingen af brandstiftergruppen “Homo Aktion” i 2001 stormede politiet netop et kendt kollektiv tilhørende Antifascistisk Aktion. Som en uventet gevinst indfangede man en mindre gruppe grænseoverløbere, der så vidt vides alle efterfølgende blev udvist.

   FUJ holdt i flere år til i Foreningen Demos, der i en dommerundersøgelse beskrives som vitalt led i det autonome miljø. FUJs hjemmeside er da også registreret af en gammel kending fra “Fællesinitiativet Mod Racisme”, der var et voldeligt samarbejde mellem Demos og BZ-Brigaden (senere Antifascistisk Aktion).

   FUJ har dom for ulovlig pengeindsamling og fik i 2004 frataget sit statstilskud fordi dets virksomhed lægger op til kriminalitet.

   Kommentar by Junikredsen — 17. august 2008 @ 03:34

  5. Nu forsvarer de liberale også illegal indvandrin:

   http://www.180grader.dk/leder/Leder_En_illegal_indvandrer_er_en_god_indvandrer.php

   Kommentar by Anne Larsen — 17. august 2008 @ 07:07

  6. Hvordan læser Michala C. Bendix sig frem til, at vi ikke skal passe på de børn?

   Hvad er mere bekymrende er den demografiske udvikling. Se hvor hurtigt muslimer udgør 30% af befolkningen i København. Muslimsk flertal er skræmmende tæt på, og man er naiv hvis man tror de ikke vil begynde – på demografisk vis – at kræve indflydelse.

   Hvad blev der af de politikere, der hævdede at et par promille indvandrere ikke betød noget?

   Kommentar by Jakob — 17. august 2008 @ 08:34

  7. Rådet for Større Færdselssikkerhed – Leverandør af oplysning om trafiksikkerhed, for “hvide” ;o)

   http://www.sikkertrafik.dk/db/files/paa_vej_til_skole_180506.pdf

   Endnu et eksempel på hvordan de “oprindelige” forsøger, at holde de “urørlige” udenfor væsentlige dele af det dansk samfund… LOL

   Pamfletten er jo helt fyldt med fotos af Arier… Fydaføj!

   Kommentar by Ab initio — 17. august 2008 @ 08:38

  8. ->2

   Du glemte at man for guds skyld ikke må dytte ad dem, da det betyder at de har ret til at skyde efter dig.

   Kommentar by Fritz — 17. august 2008 @ 09:17

  9. Det er ikke kun grisefarven pigen på skiltet har, der kan krænke nogen. Hun har søreme bare ben og hun har ikke nogen hijab på. Hvor anstødeligt og mangel på multikulturel og global ånd at vise en dansk pige der ikke er indpakket religiøst og politisk korrekt.

   Kommentar by Janne — 17. august 2008 @ 10:04

  10. Vi er snart nået dertil, at det ikke er velset at være lyshåret og have blå øjne i Danmark.

   Kommentar by Cykelsmeden — 17. august 2008 @ 10:18

  11. “Grotesk i en by, hvor en tredjedel af skolebørnene har sort hår og hedder Aisha, Nura, Mohammed og Reza. Skal vi ikke passe på dem?”

   Selvfølgelig skal vi også passe på dem. Ved at undgå at færdes i ghettoområder, og på uoplyste stiger og i parker. Ved ikke at have værdigenstande på os, kaste et blik i deres retning, eller lade vores børn gå i mærkevaretøj.

   Trafikrådet har handlet helt rigtigt ved ikke at være årsag til en signalforvirring der kunne forlede os til at tro, at her måtte vi holde øje med vores lommer i stedet for på vejen.

   Kommentar by Balder — 17. august 2008 @ 11:27

  12. 10.Cykelsmeden

   Jeg er i så tilfælde glad over at have grønne øjne og mellemblondt hår.

   Desværre er et par af børnebørn, pigerne, både meget lyshåret og har stærkt blå øjne – og de øvrige 6, drenge, har som mig mellemblondt hår, men blå øjne!

   Iøvrigt skyldes mit engagement omkring EU, Danmark, Islam og muslimer primært disse småunger.

   Jeg kan blive noget så forbandet over den fremtid vores generationer er med til at stykke sammen for vores egne efterkommere.

   At vi vil være det bekendt overfor dem !

   Kommentar by Vivi Andersen — 17. august 2008 @ 11:28

  13. I trafiken er det en god ide at være forsigtig, især hvis der kører “kulturberigere” fra middelalderøsten og nordafrika rundt i deres gamle og nedslidte BMW’er og Mercedes’er. De kører ofte meget råddent.

   Kommentar by Poul — 17. august 2008 @ 11:40

  14. Kørte engang i (H.C.Andersen) taxa igennem Nørrebro, og vi kom til at snakke om alle chikanerne der var lavet på vejene, som chafføren sagde: Den jeg var ung (i 1940’rene) da legede vi børn på gaderne uden særlig trafikale hensyn til os, i dag er gaderne fyldt med perker-afkom og nu er der lavet vejbump, chikaner og mange gader er lukket for trafik !

   Kommentar by M16 — 17. august 2008 @ 11:58

  15. Lad mig med det samme gå imod den politiske korrekthed.
   Gu skal vi ej passe på de møgunger fra det middelalderlige mellemøsten, lad dem dog kradse af i trafikken i en tidlig alder, så de ikke kan vokse sig op og blive fødemaskiner eller arabiske kriminelle der hærger lokalområdet…

   Kommentar by Onion — 17. august 2008 @ 12:36

  16. Off topic

   Angående den meget omtalte trafiksag fra Århus, hvor en knallertkører blev slået ihjel af en flugtbilist. Flugtbilisten blev omtalt som en familiefar fra Grenaa. Mon dog?! Efter ulykken flygtede han mod Gellerupplanen. Men etniciteten er behændigt udeladt fra de fleste retsreferater.

   Kommentar by Pap — 17. august 2008 @ 12:45

  17. Engang imellem tror man ikke sine egne øjne og ører. Der er snart ikke den detalje, som ikke af en eller anden idiot bliver til et spørgsmål om racisme. Og lad mig lige tilslutte mig det synspunkt at den samme ildhu sjældent er at finde, når grove urimeligheder bliver begået mod etniske danskere af, ja hvem mon. Det er så sandeligt her skævheden er tilstede. Indlægget er åbenbart sendt til Politiken. Har læst rigtig mange af denne avis´læserbreve. Kun for underholdningens skyld, bestemt ikke for det informative. En mærkelig samling kvalmende selvgode narcissister disse radikale.

   Kommentar by EH — 17. august 2008 @ 13:23

  18. Trafikjihad er kommet for at blive, da de fremmede er kommet for at blive.

   Men Jihad works both wayes. Jeg vil aldrig opfordre til at man rammer så mange af deres unger som muligt. Det ville være lige så uansvarligt som de fremmede er i deres trafikopførsel.

   Men det ville være spændende at høre statistiksen om hvem der laver flest ulykker. Det må koste samfundet kassen at have jihad piloter i lavgående jager-“fly” fisende rund i vores gader.

   Det har militære associationer, som f.eks. når tyrkerne vinder i fodbold. Da bliver gaderne som kampzoner for almindelige mennesker og nattero bliver som en by i tyrkiet.

   Kommentar by kpetersen — 17. august 2008 @ 13:46

  19. Overvejelser omkring sammenblanding af kultur: http://islamic.dk/forum/viewtopic.php?f=1&t=511195

   Kommentar by BE — 17. august 2008 @ 14:14

  20. Som de fleste andre allerede har sagt: Jo, gu fanden skal vi passe godt på dem, så vi ikke ender livløse i en rendesten.

   Jeg ser frem til at Michala C. Bendixen snart bliver kulturberiget, så hun lærer forskellen mellem at “passe på” og at “passe på”.

   Kommentar by RettenTilSelvforsvar — 17. august 2008 @ 14:29

  21. Er der ingen “problemer” der er for små til de selvfede hallalhippier ?

   Kommentar by Santor — 17. august 2008 @ 16:14

  22. Man tror det er løgn, at nogen kan finde på at skrive sådan et læserbrev. Michala Bendixen må mangle livsindhold.
   Hvad er det, der mangler på planchen? En hijab-klædt pige?

   Jeg forstår vitterligt ikke, hvad disse venstreorienterede danskere går ud på!

   Kommentar by Johansen — 17. august 2008 @ 18:59

  23. Det er da altid noget at hun indrømmer at der er 30% muslimer i skolerne (i København?). Mon hun vil oplyse os om det rigtige tal totalt ?

   Her er i øvrigt lidt mere berigelse. “Mand skudt på åben gade [Nørrebrogade København], ingen alarmerede politiet.”
   http://jp.dk/indland/krimi/article1411952.ece

   Bemærk også at de 5 anholdte i Brøndby røveriet betegnes som hhv. danske og svenske _statsborgere_. Ikke danskere eller svenskere.

   Min farmnor fortalte mig, at man under besættelsen (den forrige) skulle huske at læse mellem linjerne, og specielt det der ikke blev skrevet. Sådan er det også nu.

   Kommentar by PeterK — 17. august 2008 @ 20:33

  24. Jeg genkender plakaten som vejskilt på private veje, der som oftest har et ekstra skilt underneden, tror jeg, hvor der står “Højst 10km i Timen” eller “Højst 15km i Timen”.

   http://www.sikkertrafik.dk/15000c/base/2103e80

   Scroll ned til (år) 1957.

   Kommentar by +M+ — 17. august 2008 @ 20:49

  25. 19.BE

   Det er en smule ubehageligt at læse indlæggene på denne blog.

   For ret megen tolerance og åbenhed overfor f.eks. den oprindelige befolkning her i landet finder man ikke.

   Og så blev jeg en smule mopset over at een af deltagerne, som tilsyneladende er konvertit til islam, som avatar har et Vikingeskib for sejl med en halvmåne i sejlet !

   Det er sgu frækt !

   Kommentar by Vivi Andersen — 18. august 2008 @ 01:11

  26. @Vivi Andersen

   At gifte sig på tværs af kulturer inkluderer åbenbart ikke danskere.

   Det ser ikke godt ud med en stigende befolkningsandel, der ikke føler sig knyttet til vores nationalstat.

   Kommentar by Walther — 18. august 2008 @ 09:59

  27. Uhyre intelligente kommentarer, som altid her på siden. Not.

   Kommentar by Laura — 18. august 2008 @ 21:52

  28. Det som Michala sagde i Kims opdatering var ikke kun ovenstående.

   “Det nye SF står for en tankegang om, at indvandrere mere eller mindre skal assimileres og indordne sig. Man ser ikke længere integration som en tosidig ting og accepterer ikke, at vores samfund er ved at ændre sig. SF’s ledelse er mere optaget af, hvad der er stemmer i. Man sælger flygtninges rettigheder og respekten for indvandrere ved at give køb på idealerne,” siger Michala Clante Bendixen, som var med til at stifte det asylpolitiske netværk under SF for et år siden, til Information.

   Uhyggeligt med sådan en undergravende tankegang. Naivisme af en anden verden.

   Og fra billedteksten i linket:
   SF og Socialdemokraternes fælles integrationsudspil var dråben, der fik Michala Bendixen til at melde sig ud af SF: -Det er den mest triste del af socialdemokratisk politik, SF er gået ind på: Nemlig tankegangen om, at der er noget galt med dem, der kommer hertil.

   Der behøver ikke at være noget galt, men er alting lige godt (for os)? Skal man ikke være opmærksom?

   Kommentar by LWB — 19. august 2008 @ 15:45

  29. 28

   Kommentar til SF’eren (eller ex’en?)

   “Det er den mest triste del af socialdemokratisk politik, SF er gået ind på: Nemlig tankegangen om, at der er noget galt med dem, der kommer hertil.”

   Der er ikke nødvendigvis noget galt med dem, der kommer hertil. Der er også kommet mange imødekommende og dygtige mennesker til Danmark.

   Men der KAN være noget i vejen med nogle menneskers måde at praktisere religion på i offentlige og ellers sekulære danske institutioner, f.eks. når religionspraksissen begynder at regulerer kvinders påklædning og adfærd og begynder at regulere mad og kræver bederum her der og alle vegne etc. og særrettigheder hvor det er muligt i det offentlige rum, og ikke mindst kan der være noget galt med hvor meget religion fylder i vores samfund og hvis den fylder for meget – og det gør den efterhånden – og hvis den ensretter og har det skidt med mangfoldighed f.eks. homoseksualitet og kvinders ret til selvbestemmelse og med grønlændere og andre der godt vil drikke alkohol, ja, så generer den – religionspraksissen – vores sekulære, mangfoldige og tolerante samfund og ikke mindst generer den vores ligestilling og frihedsrettigheder og det skal den ikke have lov til, hvis nogen spørger mig.

   Kommentar by Janne — 19. august 2008 @ 17:21

  30. Der er i øvrigt splid i SF vedr. fastholdelse af 24-års-reglen og tilknytningskravet:

   “Jeg er imod de to regler. Når der kommer et forslag i folketingssalen, så stemmer jeg for en afskaffelse af 24-års-reglen. Det vil jeg gøre. Jeg kan ikke sidde dernede og stemme for, at man skal fastholde 24-års-reglen og tilknytningskravet,” siger Özlem Sara Cekic til Ritzau.”

   http://nyhederne.tv2.dk/politik/article.php/id-14443919.html?forside

   SF ved man ikke hvor man har.

   Kommentar by Janne — 19. august 2008 @ 17:46

  31. […] af Junikredsen på 19 august, 2008 Lørdag den 18. august havde Uriasposten spot på indholdet af et læserbrev i MetroXpress, der emmede af xenofili. Læserbevet var begået […]

   Pingback by Fremmedelskere føler sig presset « Junikredsen — 19. august 2008 @ 18:03

  32. >19 Absolut fascinerende læsning. Mellemkulturel forståelse diskuteret på dansk uden en eneste gang at diskutere spørgsmålet om ægteskab mellem danske kristne og tilrejste muslimer. Det er ikke en splint fra troldspejlet de har i øjet. Det er simpelt hen et ikke-eksisterende problem! Og hvor fantastisk at man må henvende sig til en lærd! Det glade vanvid…

   Inde på religion.dk kan man finde lignende “moderate” synspunkter, som lukker effektivt af for den nødvendige sammenblanding mellem danskere og indvandrere.

   Jo mere jeg beskæftiger mig med denne problemstilling, jo gladere bliver jeg for at jeg gør det. Uanset hvordan man vender og drejer det er islam i danmark en stat i staten.

   Kommentar by Joiker — 19. august 2008 @ 19:44

  33. 32 Joiker

   Problemet er blot, at jo mere man beskæftiger sig med bogstavtro muslimers vragvillighed til integration/assimilation i den danske kultur, desto mere frustreret og bekymret bliver man også.
   Personligt er jeg nærmest fortvivlet over den kedelige afvikling af vort frie samfund, som vi kender det.

   Der er regulære islamiske enklaver i Danmark, som bare synes at vokse i omfang og brede sig som ringe i vandet. Inden for disse områder ser man middelalderkultur stortrives i form af regulation med islamiske regler i folkeskoler, svømmehaller, øget tilsløring af kvindehud og hår samt generel øget kønsapartheid.

   Bogstavtro muslimer har “glemt” at tilpasse sig det moderne, sekulære vestlige samfund, som de er tilvandret. De insisterer på at fastholde middelaldertraditioner fra de hjemlande, som de udvandrede fra. Dette til stor skade for det danske samfund.

   Kommentar by Johansen — 20. august 2008 @ 10:05

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper