7. oktober 2014

Helle Thorning-Schmidt vil have imamer til at undsige jihad: “… bør tale imod… forkvaklede idéer.”

Der er faktisk flere danske moskeer som afviser jihad i betydningen hellig krig, men de tilhører alle Ahmadiyya-sekten. Af samme årsag anerkendes de ikke som muslimer af rettroende muslimer, og bliver forfulgt som enhver anden ikke-islamisk minoritet. Ikke mindst i Pakistan. Herunder dagens hjerneblødning fra statsminister Helle Thorning-Schmidt, set på Politiko – Thorning åbnede tale med stærk appel til danske muslimer.

“Vi har alle et ansvar for at stoppe den strøm af danske statsborgere, der drager til Nordirak og Syrien for at kæmpe på terrorbevægelsen Islamisk Stats (IS) side. Også de imamer og andre forbilleder i de muslimske miljøer i Danmark, hvor der sker en radikalisering af de unge mænd.

Det understregede statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) under åbningstalen til det nystartede folketingsår i en sjælden stærk og meget direkte appel til de muslimske, religiøse autoriteter i Danmark.

Nogle af de unge, som er ved at blive lokket til Syrien, kommer i jeres moskéer og foreninger. Og I bør tale imod deres forkvaklede idéer. I bør vise dem, at der er en anden vej. I har et ansvar,’ siger statsministeren.

Helle Thorning-Schmidt understreger, at IS massakre mod civilbefolkningerne i Syrien og Nordirak og halshugninger af vestlige gidsler står i skærende kontrast til de værdier, vi lever efter i Danmark. Og som det helt overvejende flertal af danske muslimer også lever efter.

‘Vi må ikke lade terrorristerne splitte vores samfund. Det er ikke en kamp mellem islam og vesten. Det er en fælles kamp mod terror. Alle danskere skal stå sammen mod ekstremismen,’ siger statsministeren.”

(fra Ahmadiyya-sektens muslimerforfred.info)

“Djihad betyder ’stræben’. Det bruges først og fremmest om livets indre stræben for at gøre det rette. Dernæst om en betinget selvforsvarskrig, som kæmpes for religionsfriheden, ikke bare islam. Opfattelsen af djihad har været et stort kontroversielt emne i de senere år. Ahmaddiya-muslimernes grundlægger, Hazrat Mirza Ghulam Ahmad fra Qadian (Indien), fastslog dog tydeligt for over hundrede år siden, at ifølge Den Hellige Koran og Den Hellige Profet Muhammad (må Guds fred og velsignelse være over ham) så er brugen af vold totalt forbudt i trosspørgsmål. På denne side præsenterer vi nogle få uddrag fra hans skrifter, relaterende til forskellige opfattelser i tilknytning til djihad.” (fra Djihad – forskellige opfattelser)

Trossætningen vedrørende djihad, som den er forstået og propaganderet af de muslimske teologer som benævnes maulvis i vor tid, er fuldstændig forkert. Den fører til intet andet end, at de med magtfuld prædiken, får almindelige mennesker til at opføre sig som vilde dyr.” (Government Angrezi Aur Jihad, Ruhani Khaza’in, vol. 17, p.7, 1900)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/60770/trackback

45 Comments »

 1. Og “regeringen vil stramme asylpolitikken” – en gang narrefisse, der kun viser at Folketinget (muligvis minus DF) ikke har i sinde at skåne os for at blive indvaderet endnu mere.

  Den nuværende asylstrøm er IKKE en midlertidig krise. Det er begyndelsen på en permanent krise i Mellemøsten-Afrika. Jeg er glad for, at jeg er så gammel, at jeg med lidt held ikke kommer til at opleve de krige, disse idioter påfører os.

  De skader Danmark påføres i disse år er til evig tid. De kan ikke gøres godt igen, det er det fortvivlende ved at overvære den samling ynkelige forræddere på Christiansborg.

  Kommentar by Josef K — 7. oktober 2014 @ 15:55

 2. http://www.politiko.dk/analyser/aabningstalen-i-ordsky-se-hvad-thorning-gentog-43-gange

  De ti mest brugte lange ord:

  Danmark (43 gange)
  regeringen (24 gange)
  mennesker (20 gange)
  milliarder (11 gange)
  arbejde (9 gagne)
  millioner (9 gange)
  uddannelse (8 gange)
  tryghed (7 gange)
  naturen (7 gange)
  gælder (7 gange)

  Kommentar by BB — 7. oktober 2014 @ 16:09

 3. Jo, men – hun er da meget sød, når hun står der og prædiker – ikke?

  Men hvem fanden fandt på, at hun skulle være statsminister?

  Kommentar by bastardo — 7. oktober 2014 @ 16:15

 4. Jeg er ligeglad om de kalder sig ahmaadiya eller socialdemokrater, enhver der siger at “islam er fred” er fulde af løgn!
  Alle kan i dag på under 1 minut finde hundredevis af koranvers der direkte opfordrer til at slå ikke-muslimer ihjel og få det bekræftet i en rigtig koran, og alligevel bliver de ved? Hvem tror de at de narrer?

  Jeg håber (og tror, hendes tidligere udtagelser taget i betragtning) at hun siger disse ting fordi hendes spindoktor har rådet hende til det. Jeg tror alligevel ikke på at hun er SÅ spejlblank men siger det af strategiske årsager, så hun i tilfælde af et terrorangreb kan sige at hun har gjort noget. Ikke at det tæller for “noget” i almindelige menneskers optik, men for en politiker er regel nummer 1 at have sin egen ryg fri.

  Hun ved sgu godt ligesom alle andre at islam er i krig med vesten, og at der er flere IS-støtter blandt danske muslimer end der er socialdemokrater.
  Hun ved dog også godt ligesom alle andre vestlige politikere at det øjeblik de indrømmer det slutter deres karriere.

  Så hellere lyve om det til indtil det (bogstaveligt talt) eksploderer i hovedet på dem i form af et eller flere IS terrorangreb fra de danske statsstøttede koranskoler. Til den tid vil det også kun være “nogle få der har misforstået islam”, islam som religion vil blive frikendt igen, og løsningen vil være flere tvetungede imamer og kriminelle rollemodeller på lønningslisten. Og hun selv vil sidde godt beskyttet et sted i bruxelles til en skyhøj løn, betalt af dig og mig.

  Kommentar by Per — 7. oktober 2014 @ 16:27

 5. -> Per

  “Jeg er ligeglad om de kalder sig ahmaadiya eller socialdemokrater, enhver der siger at “islam er fred” er fulde af løgn! Alle kan i dag på under 1 minut finde hundredevis af koranvers der direkte opfordrer til at slå ikke-muslimer ihjel og få det bekræftet i en rigtig koran, og alligevel bliver de ved? Hvem tror de at de narrer?”

  Ikke så hurtigt Per. Ahmadiyya’erne har deres egen Koran, som ikke anerkendes af rettroende muslimer. Vi skal kritisere apologeter der lader sekten kendetegne Islam, ikke folk der selv jages af maistream-Islam.

  Kommentar by Kim Møller — 7. oktober 2014 @ 16:57

 6. Hvorfor skulle imamerne anvise de unge en anden vej, når de kender den rette vej? Her er en belæring til Obama om IS.
  https://www.facebook.com/video.php?v=881491725194515

  Kommentar by Menig 442 — 7. oktober 2014 @ 17:06

 7. Så det du, Kim Møller, mener er, at Islam og moskébyggeri ikke ville være et problem i Danmark, hvis blot alle muslimer tilhørte ahmadiyya’erne?. Du mener vel også at det er de eneste muslimske flygtninge vi skal tage imod?. Iøvrigt går de også ind for et islamisk herredømme. Men istedet for jihad anvender de kærlighed og fredelig missionering.

  Kommentar by nartin søby — 7. oktober 2014 @ 17:22

 8. “Vi har alle et ansvar…”. Nix, og andre etniske danskere har intet ansvar for muslimske idioter, der foretrækker at slagte hinanden, før de slagter os.

  Faktisk finder jeg, at jo flere muslimer, der tager afsted til Syrien/Irak for at slagte andre muslimer, er det en GOD ting. Når blot de ikke vender tilbage.

  For når de dør deres elskede martyrdød dernede, er vi fri for at finansiere deres kriminalitet, deres overførselsindkomst, deres enorme voldsrate samt de talrige andre dårligdomme, de påfører Danmark.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. oktober 2014 @ 17:53

 9. Som ventet et orgie af de mest fladtrådte floskler. “Vi har alle et ansvar”. Hvem er “vi”, og har “vi” et ansvar for en lalleglad og naiv udlændingepolitik, som føres af en selvudnævnt “elite” og som er totalt ude af samklang med et folkeligt flertal?

  Kommentar by Paulus — 7. oktober 2014 @ 17:56

 10. Godt at Thorning-Schmidt kritiserer trafikken af islamiske krigere mellem nogle moskeer i Danmark og Syrien og Irak. Kritikken kan ikke blive for stor – og såkaldt hellige krigere bør fratages dansk statsborgerskab. Godt at Thorning-Schmidt kritiserer imamer, der radikaliserer unge mænd og kvinder. Det var på tide.

  Kommentar by Liva — 7. oktober 2014 @ 18:07

 11. Per har ret i sin kritik af koranen. Der er koranvers der ikke er fredelige men det modsatte. Det er at læse i dansk oversættelse af koranen.

  Kommentar by Liva — 7. oktober 2014 @ 18:10

 12. -> Kim Møller #5

  Ærlig talt, hvem i vesten tror du bekymrer sig om de forskellige udgaver og udlægninger af koranen samt dens talrige tillæg om hadith og -dat og suraher?

  Personligt er jeg hamrende ligeglad: En muslim er en muslim er en muslim.

  Hvis de gerne vil slagte løs på hinanden, deres spidskompetence åbenbart (og også deres eneste kompetence, så vidt jeg forstår), så go ahead, make my day.

  Jeg er derfor ikke uenig med Per.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. oktober 2014 @ 18:13

 13. -> nartin søby

  Forhold dig til det jeg skriver, ikke det du tror jeg har skrevet.

  Kommentar by Kim Møller — 7. oktober 2014 @ 18:18

 14. Hun ydmyger sig selv, hun beder dem på sine grædende knæ om at tage afstand fra IS.
  Muslimer ser med foragt på en sådan bøn, de ser det som en svaghed som kan udnyttes. Desværre har det danske establishment aldrig forstået islams sande natur.

  Kommentar by Robert R — 7. oktober 2014 @ 19:21

 15. At der angivelige er forskellige udgaver af koranen, gør ikke problemet med jihad-krigere mindre. Hverken i Danmark eller i Syrien og Irak. Det gør heller ikke problemet med islamisering af det offentlige rum i Danmark mindre. Det gør heller ikke problemet med islamisk magtdemonstration i Danmark mindre. Det gør heller ikke problemet med manglende demokrati og ytringsfrihed i islamiske kredse mindre. Det gør heller ikke problemet med radikalisering af unge mænd og kvinder i moskeer mindre. Så kan nogle fredelige koran opdragede være nok så godt.

  Kommentar by Liva — 7. oktober 2014 @ 19:23

 16. IS massakre mod civilbefolkningerne i Syrien og Nordirak og halshugninger af vestlige gidsler står i skærende kontrast til de værdier, vi lever efter i Danmark.

  Det er en kamp mellem islam og vesten. Alle danskere bør stå sammen mod ekstremismen.

  Kommentar by Svend Andersen — 7. oktober 2014 @ 19:26

 17. -> Liva 19:23

  Tak for dit indlæg. Et kort øjeblik – tidligere på dagen – var jeg bekymret for, om du var ved at blive blød i knæene. Men heldigvis ikke.

  -> Svend Andersen 19:26

  Jeg er ked af at bryde din optimisme: Men ekstremisme er en følge af islam, uagtet hvilken tåbelig fortolkning, den måtte ske efter.

  Dog finder jeg, muligvis som du, at IS tager prisen sammen med Boka Haram og Al-Shahabb (tror jeg, de kalder sig?) for at være mest ekstreme.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. oktober 2014 @ 20:36

 18. Selv hvis Thorning blev hals-skåret, i orange dragt, med halvmånen i baggrunden, vil islamkritikere være til evig grund herfor, da fredens religion ikke er imødekommet med den “ære” og “respekt” den fortjener. Og leflen er bestemt ikke det bedste kort at trække….kommer til at tænke på Mogensen og Kristiansen i “hvem vil være millionær” Det er så pisse ynkeligt…

  Kommentar by Wazzla — 7. oktober 2014 @ 20:50

 19. Amerikanske efterretningsvæsner har opsnappet planer om at smugle hellige krigere ind i koalitionens lande i ly af flygtningestrømme. De skulle komme i grupper af fire, som så skulle angribe helt uskyldige.
  Det er åbenbart kun et spøgsmål om hvornår landene, Danmark inklusivt, bliver angrebet!

  Kommentar by Robert R — 7. oktober 2014 @ 21:02

 20. Nogen burde forære Thorning en koran, hvis hun læser bøger.

  Kommentar by BB — 7. oktober 2014 @ 21:34

 21. -> BB 21:34

  Véd du noget, der antyder, at Helle Thorning Schmidt er i stand til at læse ;)

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. oktober 2014 @ 21:45

 22. Ahmadiyya’erne har været i Danmark længe. Deres moske blev bygget i Hvidovre i 1967 (for egne penge), og der har aldrig været vrøvl med dem.
  Hitz but Tahrir står jævnligt for moskeen og demonstrerer i mod dem, da de er ‘kættere’. De har f.eks. en profet mere, en der kom efter Muhammed. Og det må man ikke, derfor skal de kanøfles og helst slås ihjel. I Iran/Pakistan forfølges de indædt.

  At de så også er religiøse tosser er noget andet.

  Kommentar by mb — 7. oktober 2014 @ 21:49

 23. 5, ok det vidste jeg ikke, jeg vil dog gerne se den koran før jeg falder på halen over den, hvis den er renset for samtlige lede ting i den oprindelige koran er der vel nærmere tale om en brochure.

  Kommentar by Per — 7. oktober 2014 @ 22:15

 24. Det vil være rigtigt klogt af os, at afskaffe de muslimer der opholder sig i Danmark og at forbyde islam.

  Kommentar by Nielsen — 7. oktober 2014 @ 22:30

 25. Møjdyret har med sin åbningstale “dokumenteret”, at de helt bevidst har vidst at den er helt gal i DK og Europa og at de bevidst har søgt at skjule sandheden, som nu ikke mere kan skjules. For at holde sig til magten for sig og sine, prøver hun nu at sige og gøre det som de kunne have sagt for årtier siden – Karriere, magt og penge har korrumperet det meste af samfundet og især politikerne er storforbrugere. De er nogle usle løgnere og fortjener kun skam vanære og ringeagt!
  Folketinget, samfundssystemet er bund råddent og man kan ikke mere have tiltro til noget som helst – mine illusioner om et fornuftigt og rimeligt samfund i DK er væk –

  Se dog på dem alle – dumme udygtige snakkehoveder, som ikke ved en skid om driften af samfundet og hvordan man tilpasser det til udfordringerne – Vi burde kunne vælge og forvente, at det var de ypperligste vi fik valgt ind i Folketinget og at de repræsenterede et så bredt udsnit som muligt af befolkningen! Men….
  Dem vi vælger ind kommer fra de få medlemmer af vælgerforeningerne og deres opstillingsmøder/generalforsamlinger – vi taler om få, måske få tusinde medlemmer og kandidater på landsplan, som reelt er på valg – ud af en befolkning på flere millioner stemmeberettigede – og har man en sammenspist klike, familie eller navn bag sig er man næsten sikker på indvalg.
  Vi er alle mere eller mindre bestukket til at adlyde systemet – Skat, afgifter, tilskud, “velfærdsstaten” og finansloven sørger for at vi alle retter ind enten til højre eller venstre – det er et fedt –
  En befolkning bestående af feelgood mennesker og velfærdsnarkomaner vil ikke komme til at ændre en disse på den nødvendige politik, som landet så hårdt trænger til – et opgør og en bundvending med en efterfølgende “fugl Fønix” genopståen – noget som aldrig vil ske –
  En befolkning, et land og et samfundssystem som ikke selv kan og vil se de ekstremt ødelæggende sammenhænge og problemer, og som helt bevidst undertrykker disse og ikke har viljen til at overleve uanset odds – vil gå til grunde før eller siden – og jeg synes vi er godt på vej…!
  Pessimist – Ja det er jeg også i den grad – Nu kommer “ulven” virkeligt og hastigt – men det er sagt for tit og ingen tror på det mere – so fuck it all..

  Kommentar by Black Watch — 7. oktober 2014 @ 22:43

 26. De imamer, der ikke uforbeholdent vil undsige Islamisk Stat, skal naturligvis have alle deres offentlige godkendelser og tilskud annulleret. Vi kan ikke støtte den slags undergravende virksomhed.

  Dertil kommer at PET bør holde øje med deres aktiviteter, med henblik på at anvende Grundlovens §78 mod dem. Det er kun rimeligt, sådan er loven og Danmarks demokrati skruet sammen.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 7. oktober 2014 @ 23:07

 27. Konklusion:
  Islam er rådden. Hvor islam befinder sig er der altid terror og ufred.
  Koranen er satan’s værk som koranbrænderen pastor jones sagde.
  Der er næsten futtet en koptisk kirke af i berlin, så der sker da noget i ny og næ. Moske’erne kan jo så ryge næste gang. Krystalnatten kan jo begynde når som helst, jo før oprydningen begynder des bedre.

  Muslimer= Islamister= Salafister= Jihadister= Extremister= Kalifatister= Al-Qaeda= Al-Shabaab= Hizbollah= Hamas= PFLP= Islamisk-Jihad= Lashkar-Tayibbeh= Jemaah-Islamiyah= Al-Aqsa-Martyrernes-Brigade= Taliban= Boko-haram= Islamisk-stat.

  Alle kører de efter terror manualen, Koranen. Dette lort skal fjernes fra jordens overflade.

  Kommentar by Sindsro — 7. oktober 2014 @ 23:57

 28. Kinnock-konen er spejl blank. Hun vil scanne nummerplader ved grænsen og beder islams fangevogtere om, at hjælpe til med, at standse radikaliseringen af “de unge” som kommer i moskeerne.

  Uden de imamer hun “taler” til, var der ingen radikalisering og “unge” med vanvid på hjernen.

  Den kælling er komplet umulig.

  Kommentar by Iznogut — 7. oktober 2014 @ 23:58

 29. 27. Jeg glemte lige at sætte dette ilnk med.

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ocJIZnoGBAQ

  Kommentar by Sindsro — 8. oktober 2014 @ 00:07

 30. Her en sandsynlig liste skulle min grandfætter x 3 Thulesen Dahl få statsministerposten.

  De ti mest sandsynligt brugte lange ord:

  Danskerne (43 gange)
  Danmark (24 gange)
  EU (20 gange)
  Ballademagere(11 gange)
  De gamle (9 gagne)
  Indvandrere (9 gange)
  “De Gamle” (8 gange)
  Færdes trygt (7 gange)
  “Landbruget” (7 gange)
  “Nye vinde” (7 gange)

  Som en nær slægtning til Krisjan sagde i TV Nord programmet `Mit kæreste eje` -Kristian er en go knejt, han har bare valgt det forkerte parti (selvfølgelig efterfulgt af et lunt Nordjysk grin i bedste Hausgaard stil)

  Ps. Sagt på et DF medlemsmøde i Hjørring -Jeg må erkende, at vi har færre problemer her i egnen med muslimer der spænder ben for vores politik, end vi har med Morten Borup og ligesindende…. Ja det er sgu ikke fordi vi ik har vores andel af muhammedanere selv her i Hirtshals, men de stemmer sgu nok mere for os end de gør i det parti der nærmest hverver “vores” unge talenter…

  Kommentar by pedersen — 8. oktober 2014 @ 00:50

 31. >25 Black Watch
  Din bundvending blev os tilbudt af Mogens Glistrup. Men vi fik at vide vi skulle sige nej tak, og vi sagde nej tak -undtagen de 15,9% stemmeberettigede danskere, der fattede lidt af korruptionens omfang hos levebrødspolitikerne.
  Staten og kommunerne er en direkte trussel mod individets frihed.

  Kommentar by Nielsen — 8. oktober 2014 @ 01:01

 32. -> Henrik Ræder Clausen — 7. oktober 2014 @ 23:07

  Det er jo ikke blot IS, der er problemet. Problemet er Islam, og det gælder hele pakken, som imam Abdul Wahid Pedersen så smukt kalder det.

  Så for mig at se skal hele bundtet af imamer have frataget enhver form for godkendelse og offentlig støtte, og så vidt muligt udvises. Hvilket beklageligvis bliver yderst vanskeligt:

  Grundlovens paragraf 78 stk. 2 har mig bekendt aldrig været anvendt i praksis.
  Men selvfølgelig, én gang skal jo være den første, og jeg ser den gerne prøvet.
  Alternativt bør den ophæves, hvis der alligevel er frit lejde til alle wannabe serial terrorister og deres blæste menigheder.

  Som jeg dog før har nævnt, er det blot nærmest umuligt at ændre i Grundloven, medmindre der er noget royalt, fx Tronfølgelovgivning, indblandet i samme afstemning. Idet ændringer skal følge Grundloven, hvilket ikke er helt let.

  mvh Republikaneren

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. oktober 2014 @ 06:46

 33. >3 bastardo
  “Men hvem fanden fandt på, at hun skulle være statsminister?”

  Det gjorde DR. Den virkelige statsminister hedder Birgitte Nyborg, og hende på Chr.borg er kun en dårlig kopi.

  Kommentar by AN — 8. oktober 2014 @ 07:48

 34. 12

  Henrik

  Jeg er ikke blevet blød i knæene, men jeg mener dog ikke at man kan generalisere om muslimer, som jeg synes at du gør. Der findes en del islamkritiske muslimer og en del, der ikke lever efter koranens bud og så er der en del muslimer, der er homoseksuelle. Disse muslimer har brug for vores støtte, da de har det mere end svært i muslimske kredse – både her i Danmark og i islamiske lande. Senest har muslimer i århusiansk moske hævdet at homoseksuelle muslimer, og andre ditto, er syge. Islam er en intolerant religion.

  Kommentar by Liva — 8. oktober 2014 @ 08:15

 35. “Muslimer for fred”… Hvilke islamiske tekster bruger de som grundlag for denne påståede, fredelige version af Islam, som overtrumfer voldsideologien? Vi er vist ovre i kategorien for jødiske nationalsocialister…

  Jeg vil på samme vis oprette en fredelig version af Nationalsocialismen med afsæt i de flinke passager der, angiveligt, kan findes i “Mein Kampf”. Læste den i gymnasietiden, så jeg husker ikke detaljerne. Men jeg skal nok finde nogle flinke ord i den at bygge min nye politiske sekt på.

  Med hensyn til at støtte de flinke og fredelige muslimer, hvad skal vi helt konkret støtte dem med? Søde ord og forståelse, mens den dræberideologi, de er underlagt, og som styres af de rigtige, rettroende muslimer, dræber videre?

  De flinke muslimer ønsker ingen noget ondt, nej. Men de sender en ideologi videre til deres børn, børnebørn, tip tip tip oldebørn, som dikterer, at en god muslim skal forfølge og dræbe vantro. Det er usle muslimer, der ikke vil det, og de skal nok få helvedes flammer at føle. så kan barn, oldebarn, tipoldebarn til de flinke muslimer med rædsel nå til den erkendelse, at hans forfædre var en samling uslinge, der ikke gjorde deres muslimske pligt. De kan da heldigvis nå at rette op på familiens ære, da kravene til den gode muslim gælder til evig tid. På den måde slipper vi aldrig af med vanviddet.

  Jeg er helt på det rene med, at frafald er lig med dødsstraf. Men sig mig lige, hvem der skal redde muslimerne fra sig selv og deres egen dødsmaskine, hvis ikke de selv skal tage det nødvendige opgør? Et opgør der kræver frafald. Alt eller intet, hvis ikke elendigheden skal fortsætte til evig tid.
  – Ja det er synd for de stakkels muslimske homoer, der har sagt absolut intet om, hvem der forfølger bøsserne i Danmark. Hvorfor råbte de samme muslimbøsser ikke op fra dag ét, de var her i landet, mens, der stadig kunne sættes ind? De er kommet for at nasse på vores frihed, mens de i tavshed har set på, at vi nu ender med samme tilstand for homoer, som der hersker i de muslimske lande. Så kan vi godt sidde og føle med dem, men hvad ændrer det på? Bliver vi mindre islamiseret af al den forståelse?

  Jeg vil hellere end gerne hjælpe dem, der forlader vanviddet, lige som jeg, trods mit ateistiske afsæt, støtter kristne flygtninge fra muslimske lande. De er sådan set frafaldne muslimer, ifølge islam, da alle er født som muslimer. Derfor skal de dræbes. Men se lige engang! De har holdt fast i deres kristne tro, selvom det er lige med en evig plads på dødsgangen i muslimernes åndelige fængsel. Uden viden om, hvornår dødstraffen falder. Men det har de i generationer udholdt at leve med. Det synes jeg ærlig talt de “flinke” muslimer kunne lære noget af og følge trop. Derfor: Forlad islam, bliv ateist eller kristen, hindu whatever, men hæng ikke fast i dødskulten, hvis I ønsker min sympati.

  Kommentar by Margrethe — 8. oktober 2014 @ 10:26

 36. Jeg kender nogle Ahmaddiya muslimer.

  Det positive: Flinke, fredelige og hjælpsomme. Nemme at tale med. Perfekt Dansk. Alle mændene har arbejde. Om nogen har været kriminelle ved jeg ikke.

  Det negative: De er totalt indgifte. Fætter/kusine ægteskab er normen. Handicaps er udbredte. Ægtefæller hentes i hjemlandet blandt fætre og kusiner. Tørklæder er udbredte og kvindens plads er i hjemmet. Ingen af kvinderne har arbejde eller uddannelse. Kvinder må ikke tale med mænd som de ikke er i familie med.

  Jeg aner ikke om de Ahmaddiya’er jeg kender er repræsentative for andre i samme sekt, men jeg har et mere positivt indtryk af dem end af andre muslimer.

  Deres vanvittige ægteskabsforhold + mit eget ønske om at beskytte Dansk identitet gør dog at jeg ikke mener de hører hjemme her i Dannevang.

  Kommentar by Sigwar — 8. oktober 2014 @ 11:10

 37. Op i røven med koranen! Islam er en religion for beduin ørken stammer, der er i evig stammekrig om kameler, kvinder og territorier.
  Den bør ikke tillades i civiliserede samfund.
  Vi bør kun tillade indvandring med baggrund i kristen kultur. Den bør være reguleret af de aktuelle danske behov.
  P.t. mangler vi ikke hænder, men hjerner i et vist begrænset omfang.
  Vi skal ikke samle flere problemer.
  Hvor svært kan det være ?

  Kommentar by A-mad — 8. oktober 2014 @ 11:11

 38. -> A-mad 11:11

  Hvis vi mangler hjerner, skal vi så absolut ikke invitere muslimer/arabere/negre.

  Så hedder det sydkoreanere, visse kinesere og japanere.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. oktober 2014 @ 11:23

 39. 36.

  Ifl koranen, skal en muslim sleske sig ind i folks hjerter, så folk til sidst tror på en muslim. Derfor er det gået så vidt som det er nu, med vores politiker og deres stemmekvæg.

  De vil ikke se at, de har dummet sig gavaldig, følelserne har rendt med dem. Ved at bruge hjernen kan Islam, Koran, Muslim-problemet løses. :)

  Muslimer dyrker pædofili ideologien. Derfor kan alle muslimer tages over een kam og kan generaliseres.

  Indavl er dømt til: der untergang.

  Kommentar by Sindsro — 8. oktober 2014 @ 11:35

 40. 38. Henrik Petersen. Jeg er helt med på, at “sydkoreanere, visse(?) kinesere og japanere” er OK, men vil de ikke isolere sig for sig selv og mest formere sig med hinanden, så der vil opstå isolerede etniske/religiøse grupper med deraf følgende kulturelle/etniske modsætninger? Ellers er det OK med mig.

  Kommentar by A-mad — 8. oktober 2014 @ 11:50

 41. 38. Henrik Petersen. PS. Jeg hører fra kolleger i f.eks London, at kinesere er meger upopulære dér ‘fordi de opfører sig som svin og er uforskammede og ubehøvlede’? Har ikke selv været ude for det, men måske har vi ikke info nok, til at vi uden videre skal byde dem velkommen i kongeriget?

  Kommentar by A-mad — 8. oktober 2014 @ 11:56

 42. -> A-mad

  Tak for dine svar: Jo, i hvert fald nogle kinesere (kender ikke alle 2,5 mia) er svinske og ubehøvlede, kaster affald på gaden, ryger som skorstene og spiser ca. alt, herunder grisehaler og slanger. Peking er vist også den mest smogbefængte by på kloden.

  Men de, der kommer til vesten, kommer for at uddanne sig bedst muligt (er mit indtryk for what it is worth), opfører sig ualmindeligt pænt og assimilierer sig fint. De, der kommer, og der bor altså mange kinesere i Kina ;) er venlige og imødekommende.

  Dem, dine venner har mødt i London, er nok mest turister, der ikke lige har fattet vestlig kultur. Og sejler videre på krydstogtsskibet næste morgen.

  Gid jeg kunne skrive det samme om muslimer….Der har boet her i 30+ år, spytter på gaden, hader dansk kultur, taler ikke dansk men perkerdansk, og ønsker dybest set, omend de ikke forstår begrebet, at Danmark omdannes til en islamisk stat, dén stat, de påstår at være flygtet fra.
  Så der er en smule forskel.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. oktober 2014 @ 12:22

 43. Sjovt, at helle, der ikke kan tælle eller regne sin selvangivelse ud, sådan beder imamerne om at tage afstand fra det de selv prædiker hver fredag.
  Hvis de tager afstand fra ISISlammerne, jamen, så tager de jo også afstand fra det de selv prædiker for deres jihadtilbeder i deres moskéer, men heldigvis for isislam tilbederne så har de jo noget der hedder taqiyaa, så mon ikke de så kan narre den noget blanke ævle bævle helle.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 8. oktober 2014 @ 12:29

 44. Nu når ævle, bævle helle er igang med opfordre imamerne til at at age afstand fra deres religion….øh, ISISlammerne, så kunne hun jo lizzå godt tage sin uldnemund helt fuld og så samtidig bede imamerne om at tage afstand fra alle de muhammedstyrede lande i mellemøsten og alle deres forkvaklede ideer om at hænge homoseksuelle, stene og piske ulydige kvinder, dødsdømme mennesker der krænker isislam Pædofeten muhammed og alle, alle de andre forkvaklede ideer som disse lande praktisere.
  Tja, der er vel ikke den helt store forkvaklede forskel på islamisk stat og så resten af muhammed mellemøstens adfærd.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 8. oktober 2014 @ 12:38

 45. @Henrik Petersen

  Ja det har du helt ret i!!

  Sjovt nok er der stort set ingen “racisme” mod asiatere, indere osv. I danmark. Man kunne blive fristet til at tro at modstanden mod alt den indvandring skyldes faktiske forhold og ikke fordomme og uvidenhed.

  Ja hvis der foregik reel forskning på området og ikke blot statsstøttet rød propaganda kunne man måske endda bevise disse forhold empirisk!

  Men nej det er nok bare os der er nogle fordomsfulde ignoranter der hader negere fordi de har en anden hudfarve end os.

  Kommentar by Mikkel — 8. oktober 2014 @ 15:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper