10. oktober 2014

Baggrundsmusik til rød demonstration for bedre studievilkår: “We don’t need no education”

Snaphanen kom tilfældigvis forbi torsdagens ‘Unge kræver handling’-demonstration, og har lagt en meget sigende video på Vimeo. Røde studerende demonstrerer for bedre studievilkår til lyden af Pink Floyd-klassikeren The Wall. Den med “We don’t need no education”. Socialistisk sorgløshed på niveau med det fantastiske ‘Luxus til alle‘-slogan.

(Foto: Snaphanen.dk)

We don’t need no education

We dont need no thought control

No dark sarcasm in the classroom

Teachers leave them kids alone

Hey! Teachers! Leave them kids alone!

All in all it’s just another brick in the wall.

All in all you’re just another brick in the wall.” (Pink Floyd, The Wall, 1979)

(Socialistisk Ungdomsfront Næstved mfl.)

(‘RUC kræver handling’ mfl.)

Oploadet Kl. 06:16 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/60821/trackback

26 Comments »

 1. Gad vide hvornår det går op for disse fjolser, at grunden til nedskæringerne, om det så er inden for uddannelse, sygehuse, plejehjem og omtrent alt vi betaler skat til, skyldes at det der bliver brugt utallige milliarder på udefrakommende (arbejdskraft?)Velfærden daler i takt med at skatten stiger og servicen daler. Men, er der virkelig ingen af de røde djævle, som kan se at man ikke kan få i pose og sæk? Eller er der gået for meget Curling barn i det? Velfærd eller indvandring. Sværere er det ikke, jo mere af det ene, jo mindre af det andet. Ingen af dem der stemmer til venstre for socialdemokratiet vil nogensinde fatte det, eller lægge to og to sammen og komme op med virkeligheden.

  Kommentar by Lightmann — 10. oktober 2014 @ 06:26

 2. Enig Ligthmann

  Og den er jo helt gal med ‘de unges’ selvopfattelse: Education er lige præcist, hvad de har rigtig meget brug for. Da de jo aldrig har fået den i folkeskolen, hvor didaktiken har været sært fraværende, muligvis som følge af den inkluderende pædagogik fra den pladrende klasse.

  Og det er naturligvis ærgeligt, at sprogfaget Arabisk bliver sparet væk på KUA (/ironi).

  Til gengæld så jeg gerne, at sprogfaget Kinesisk bliver bibeholdt, og at KU i stedet bortsparer fx Antropologi, Etnisk minoritetsuddannelse, Eskimoisk Etnologi og andet vrøvl.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. oktober 2014 @ 06:48

 3. De unge har god grund til at være vrede- desværre er de for indoktrinerede til at se årsagerne. Hvis de kunne se deres fremtid ville de for alvor blive rasende.

  Kommentar by Marius — 10. oktober 2014 @ 07:28

 4. Hvis de ikke vil have noget uddannelse – så kan de sgu da bare lade være med at tage en. Der er ingen som tvinger dem. Alle SUF’ere kan få en skovl hver og så gå i gang. Vi har brug for unge idealister, der vil tage fat, når der skal graves fundamenter ud til de nye flygtningelejre i Afrika.

  Kommentar by Sigwar — 10. oktober 2014 @ 07:58

 5. Hvis unge ikke vil have undervisning, men gerne SU, så bliver det jo bare en anden form for bistandshjælp. Det må være meget trist at være ung og ikke have lyst til at lære noget – ikke at have nogen appetit på lærdom og viden.

  Kommentar by Liva — 10. oktober 2014 @ 08:28

 6. Tror ikke man skal tolke for lang tid på deres valg a musik. Jeg er sikker på at de fleste unge gerne vil have en uddannelse, selvom nogle ikke altid har forstået at det også kræver hårdt arbejde fra deres side.

  I det mindste har de god muskiksmag.

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 10. oktober 2014 @ 09:11

 7. -> Nærsynet Hippie 09:11

  Musikken er sådan set fin nok, holder også af den, men teksten er idiotisk: Hvis ‘de unge’ ikke ønsker at lære og tage en uddannelse, er jeg helt enig med Sigwar og Liva: Så skal de blot lade være. Vi skal nok forsørge dem så rigeligt…

  RUC er Danmarks største vits: Vi sidder i rundkreds i basisgruppen og fortæller hinanden en masse vrøvl. Og vi gider ikke at blive undervist. Det gør nemlig riiigtig ondt på sjælen at blive klogere.

  Fire undervisningstimer (sjovt nok kaldet konfrontationstimer på RUC) må være mere end rigeligt. Og derefter er jeg sociolog, hvilket der er vældig megen brug for i Danmark (/ironi off).

  Imponerende, at der er innovative blandt andet ingeniører fra DTU, der har gennemført langt mere krævende uddannelser og derfor beriger landet samt økonomisk understøtter disse RUC-fjolser, der burde deres afart af uddannelse frem for at demonstrere.
  Hvem er i øvrig denne Sofie, som de henviser til på nederste foto??

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. oktober 2014 @ 09:30

 8. Her kan unge mænd finde en kæreste. Det er bedre end “enkebal”. Og så er der ingen løsgående muslimske mænner. Smart …

  Enhver af disse unge er totalt karriere-orienterede, og ved, at det her er det helt rigtige karrieretræk for tiden. Vi ser dem igen. Snart er de alle “eksperter” m. m.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. oktober 2014 @ 11:18

 9. Der var også demonstration af kurdere i aftes. Det er der ikke meget om. Der var ellers mange kurdere. Se videoen
  http://www.avisen.dk/kurdisk-demonstration-i-koebenhavn-stop-massakren-i_289001.aspx

  Til gengæld oplyses der intet om dette lille klip

  Jeg kunne forstå på politiet, at der havde været nogle dansk-kurdere og demonstrere mod Islamisk Stat inde på Rådhuspladsen, der var blevet generet i starten af deres optog……
  http://ekstrabladet.dk/112/article5164402.ece
  Politiet afspærrede Langebro i København torsdag aften på grund af en mistænkelig genstand om bord på en bus….

  Generet af hvem? Hellige krigere?

  Kommentar by tavsen — 10. oktober 2014 @ 11:24

 10. De forkælede lorteunger, skulle selv have lov til at betale deres uddannelse. Inkl. lærerlønninger, uddannelsesinstitutioner, undervisningsmaterialer og madpakker. Det kan ikke være rimeligt, at skatteyderne skal financiere sådan nogen vandal-møgdyrs lediggang. Ikke engang universiteterne kan producere redelige videnskabsmænd m/k. Man kunne med fordel Flytte halvdelen af uddannelsessetorens udgifter til hospitalsområdet, og sløjfe den anden til fordel for lavere skatter.

  Kommentar by Nielsen — 10. oktober 2014 @ 11:24

 11. At uddanne sig til udemokratisk socialist, kræver et par semestre på RUC samt udøvelsen af vold i deltagelse af AFA demonstrationer, pludselig er man ekspert i Mellem Østlig konflikt håndtering, intelligens niavuet er stærkt faldene i dette århundrede.

  Kommentar by emmagad — 10. oktober 2014 @ 11:28

 12. Konforme rebeller. Egopleje pakket ind i samfundsengagement. Flokversionen af alfa-adfærd. Se mig, tøser, jeg tør kræve flere gaver. Det handler, som Morten påpeger, om status, som er et andet ord for sex.

  Kommentar by JensF — 10. oktober 2014 @ 12:02

 13. De unge fjolser vil ha, ha & hahaha, For det bliver jo allerede brugt til det de vil ha. Nemlig: Import af muslimske vandaler. :) :)

  Opdragelse med et par flade vil gøre underværker. !!

  3. Marius.
  De unge har selv valgt det med deres stemme, så der er ingen undskyldning. !!

  Forældrenes opdragelse af deres unger /børn ses tydelig, men æblerne falder som sagt ikke langt fra stammen. :)

  Kommentar by Sindsro — 10. oktober 2014 @ 12:15

 14. Åh, de fucking hippier, hvornår slipper vi for det lort.

  Kommentar by Flaskeposten — 10. oktober 2014 @ 12:58

 15. No education, og borgerløn – så kører det for de røde.

  Kommentar by k.m. — 10. oktober 2014 @ 13:09

 16. Sangvalget er vel ironisk ment, det er jo bla. en demo FOR mere uddannelse/flere uddannelser

  Demonstration: For uddannelse, job og bolig
  ht tps://www.facebook.com/events/662224070542696/

  Kommentar by anno — 10. oktober 2014 @ 13:38

 17. […] går på Christianshavns Gymnasium.2.000 elever i demonstration: Hvad med vores fremtid? (Se også: Baggrundsmusik til rød demonstration for bedre studievilkår: “We don’t need no education”. […]

  Pingback by »We don’t need no education« « Snaphanen — 10. oktober 2014 @ 14:53

 18. @anno: Jeg ved ikke, hvad jeg tror, men jeg synes det måtte med på en video, så jeg kunne tænke nærmere over det.

  Kommentar by Snaphanen — 10. oktober 2014 @ 14:56

 19. @ anno

  Sangvalget er ironisk, det vil jeg også mene.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. oktober 2014 @ 14:57

 20. Ironi er noget indforstået blandt meningsfæller. De kæmper for at få flere af mine penge mens de studerer, alt imens de underholdes af ‘We don’t need no education’. De mener sikkert det er en ironisk kommentar, men jeg synes ikke det er sjovt.

  Kommentar by Kim Møller — 10. oktober 2014 @ 15:05

 21. Nej, men det synes de. Og det er desuden, som Jens F. siger, sex. Og sex er magt. Selvom man tilsyneladende ikke må sige det i årstal, der ender på 14.

  Hverken i 2014, 1914, 1814, eller 1714.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. oktober 2014 @ 15:55

 22. Nu er jeg jo nok nærmest socialdemokrat af den gamle skole, os der frygter liberalister ligeså meget som vi frygter kommunister, så ka’ godt se evt. ironi i ensretning af uddannelserne “liberalistisk tankekontrol”. Det har vi ikke brug for – tak, men nej tak.

  Hvordan skal teksten egentlig forstås? Står der ikke: “Vi har ikke brug for INGEN uddannelse?” Måske er det systemkritik a la Orwells ‘1984’?

  Det er lige før teksten, her i 2014, ku’ være en kapitalistisk kritik af det ’socialistiske’ skolesystem’ :-)

  Jeg må ha’ googlet den tekst en dag.

  Kommentar by anno — 10. oktober 2014 @ 20:26

 23. -> anno 20:26

  Du har bestemt en pointe, men britisk er vanskeligere end som så: We don’t need no education betyder faktisk, at børnene bestemt ikke ønsker undervisning. Med en smule kendskab til det britiske undervisningsssystem behøver man ikke være uenig…

  Det følger faktisk også af den følgende linie: “Teachers, leave us kids alone”.

  Men ok, britisk er en svær ting.

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. oktober 2014 @ 00:38

 24. Manden bag albummet The Wall Roger waters er socialist selvom pink floyd nu har lavet nogle gode sange her og der er han ikke lige min kop te med hans politiske udtagelser.

  Kommentar by Lion — 11. oktober 2014 @ 01:17

 25. Folkene bag Pink Floyd har i deres alderdom sagt rent ud, at deres “samfundskritiske” sange blev skabt med eet formål: At tjene så mange penge som muligt, så hurtigt som muligt.

  Men det vidste vi jo også godt. Og i virkeligheden allerede dengang, hvis vi gad vide det. Man kan godt stole på intuitionen.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. oktober 2014 @ 06:46

 26. Var The Skids ironiske da de lavede “Days in Europa”, “Blood and Soil”og “Strength through Joy”? Måske!

  Var David Bowie ironisk in sin Nazi periode i 80’erne? Det var han vel?

  Er Death in June et Nazi band? ?

  Og 1984 blev skrevet af en socialist (Orwell) og Fagre Nye Verden af en traditionalist (Huxley).

  Der er simpelthen dybder i den Britiske folkesjæl, som ikke lige er gennemskuelige ved første øjekast.

  Kommentar by Sigwar — 13. oktober 2014 @ 13:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper