26. august 2008

Siden 2000 er antallet af anmeldte voldsforbrydelser steget fra 207 til 548 (10-14 årige)

Kyvsgaard på slap line i Nyhedsavisen. Fra Børn begår mere vold.

“Trusler, en knytnæve i ansigtet eller bank med en baseball-kølle.

Både den simple og den meget alvorlige vold begået af 10- til 14-årige børn er steget voldsomt fra 2000 til 2007.

Det viser et udkast fra en ny rapport om ungdomskriminalitet, som Justitsministeriets Forskningsenhed står bag.

På de syv år er antallet af anmeldte voldsforbrydelser steget støt fra 207 til 546…

Ifølge chefen for Justitsministeriets Forskningsenhed, kriminolog Britta Kyvsgaard, er det ikke til at sige, om tallene er udtryk for, at der er kommet flere børn, der begår vold.”

 • 26/8-08 MSN – Danske børn begår mere vold.
 • Oploadet Kl. 12:59 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6091/trackback

  15 Comments »

  1. Mens vi venter på Godot:

   Det er formentlig sådan at de holder fætter – kusinefest sådan multikulti-style.

   Kommentar by Limewoody — 26. august 2008 @ 13:08

  2. Hér er en lignende rapport fra Norge:

   For mer alvorlige lovbrudd er inn-vandrergutter i flertall. Mer enn dobbelt så mange innvandrergutter, sammenliknet med norske, har vært i slåsskamp med våpen. Videre har flere innvandrergutter truet til seg penger eller ting, gjort innbrudd, stjålet noe til en verdi av over 1 000 kroner eller stjålet bil eller motor-sykkel.

   eller…

   Av nordmenn var det 23 straffede personer pr. 1 000 innbygger, når alle aldersgrupper telles med. For ikke-vestlige innvandrere var det 53 personer pr 1 000 innbyggere, eller ca 130 prosent høyere enn for nordmenn.

   http://www.krad.dep.no/filestore/Innvandrerrapport.pdf

   Kommentar by Ab initio — 26. august 2008 @ 13:28

  3. “Ifølge chefen for Justitsministeriets Forskningsenhed, kriminolog Britta Kyvsgaard, er det ikke til at sige, om tallene er udtryk for, at der er kommet flere børn, der begår vold.”

   “at der er kommet flere børn til, der begår vold. Det er nok det, hun mener. Men børnevolden er ikke er stigende. Helt klart. Og knivstikkeriet er heller ikke steget. Danmark er liges så sikkert som det altid har været. Bare send børnene til ballerne og lad dem gå ud om natten, der sker intet.

   Kriminologerne lever derfor op til deres ry. Om så halvdelen af Danmarks befolkning vaklede blødende rudt, så er det ikke sikkert, at volden er stigende. Kriminologerne har nemlig en specielt evne til at få statistikken til danse efter deres pibe. Og hvis den endelig er stigende, så er de voldelige ikke egnet til staf, da de er syge. Jævnfør kriminologen flemming Baldvig.

   Voldsmænd, voldtægtsforbrydere og mordere er også syge. Ligesom de økonomiske kriminelle, hustru-mishandlere, tyveknægte også er det. Nævn en lovovertræder og han er syg.

   I det kriminologiske univers opererer man derfor med et enkelt verdensbillede. Der er i realiteten ingen der er egnet til straf i Danmark. Alle lovovertrædere er syge. Så stod det til landets Flemming Baldvigere og Britta Kyvsgaardere så er politiet for det meste overflødig, medens der til gengæld burde bygges mange flere sygehuse og burde uddannes mange flere læger.

   For folk med forstanden i behold og øjne i hovedet, så er volden og knivstikkerierne imidlertid kraftigt stigende, og vore indvandrere har som i alle de andre europæiske byer sin store del af skylden. Men som alle her på blokken ved, så har virkeligheden ingen interesse her i landet.

   Kommentar by kurt rosenstrøm — 26. august 2008 @ 14:46

  4. Inde på msn.dk’s hovedside var “nyheden” lige blevet strammet en tand op med den noget pudsige;
   “danske børn begår mere vold”

   Hmm, ja helt sikker. Lad os kalde dem danske – så forstår alle jo problemets kerne.

   Kommentar by Superman — 26. august 2008 @ 14:56

  5. At chefen for Justitsministeriets Forskningsenhed Britta Kyvsgaard ikke med materialet i udkastet til rapporten er i stand til at sige om der er flere børn, der begår vold i 2007, end der var i år 2000 tyder på det er et mangelfuldt materiale.

   Problematikken her er vel anmeldelser ikke hvad virkeligheden der ikke er registreret giver belæg for. Det er en anden diskussion.

   Jeg tvivler selv på at der ikke i år 2000 blev lavet registeringer af hver enkelt tilfælde af anmeldelse og at der også dengang fandtes “gengangere” altså at der fandtes de samme personer, der stod bag flere registreringer, den mulighed burde vel kunne afgøres ved at betragte materialet.

   Er der tale om 90 børn der år 2007 er anmeldt 5,5 gange i gennemsnit eller var det i år 2000 flest af de to års registrerede anmeldelser nemlig 100 børn der anmeldtes to gange i gennemsnit? Frem med tallene!

   Kommentar by Peter Buch — 26. august 2008 @ 17:07

  6. => 3

   ……Og hvis den endelig er stigende, så er de voldelige ikke egnet til staf, da de er syge. Jævnfør kriminologen flemming Baldvig.

   Voldsmænd, voldtægtsforbrydere og mordere er også syge. Ligesom de økonomiske kriminelle, hustru-mishandlere, tyveknægte også er det. Nævn en lovovertræder og han er syg.
   I det kriminologiske univers opererer man derfor med et enkelt verdensbillede. Der er i realiteten ingen der er egnet til straf i Danmark. Alle lovovertrædere er syge. Så stod det til landets Flemming Baldvigere og Britta Kyvsgaardere så er politiet for det meste overflødig, medens der til gengæld burde bygges mange flere sygehuse og burde uddannes mange flere læger……

   Det minder mig sgú om en fremtidsroman af Henrik Stangerup “Manden der ville være skyldig”
   Kan bestemt anbefales.

   Vigilius Hafniensis

   Kommentar by Vigilius Hafniensis — 26. august 2008 @ 19:55

  7. Kan stigningen ikke skyldes, at man er blevet hurtigere til at komme igennem bunken med anmeldelser og få dem registreret? Bare vent, om 7 år, i 2014 er vi tilbage på niveau med år 2000.

   Kommentar by Menig 442 — 26. august 2008 @ 21:13

  8. @Kurt
   Det billede kan jeg som domsmand bekræfte. Var med til at dømme en ung tyrker til en behandlingsdom, på trods af at han ikke havde lavet noget spektakulært. Både anklager og forsvarer var imidlertid enige om at han var syg! Jeg følte mig totalt til overs og snydt

   Kommentar by Svend P — 26. august 2008 @ 21:51

  9. 3.kurt rosenstrøm

   “…så har virkeligheden ingen interesse i det her land.”

   Og det er en tragedie mere oven i den, der i forvejen udfolder sig for øjnene af os.

   Desværre bliver resultatet, at vores egne børn osv. kommer til at bære konsekvenserne af vores handlemåder.

   Men selv ikke bevidstheden om dette kan få folk til at forholde sig til de nuværende, og kommende, faktiske forhold.

   Derimod bearbejdes vi nu for fuld skrue for at lære at være og at agere imødekommende og inkluderende overfor folk, der har den Mellemøstelige, inkompatible, kultur i bagagen.

   Kommentar by Vivi Andersen — 27. august 2008 @ 00:06

  10. Netaviserne skriver lige nu om et knivoverfald på Nørrebro, København. Ligesom svenske “Expressen” fjerner “upassende” sort hudfarve på en anholdt, fjerner Politiken i sin afskrift af Ekstrabladet “upassende” etniske oplysninger om formodede voldsmænd:
   Ekstrabladet.dk: “Politiet ønsker ikke i øjeblikket at oplyse andet, end at en mand med et danskklingende navn er blevet stukket i ryggen af to mænd med indvandrerbaggrund.”
   Politken.dk: “Politiet kan ikke oplyse andet end, at der er tale om en mand med et danskklingende navn, og at han formentlig blev overfaldet af to mænd.”
   Fortrængningen af den ulykke, indvandringen har medført,ser vi hele tiden. Det kaldes at være politisk korrekt, men er løgn og bedrag.
   Det ser ud til at rigtig mange gerne vil bedrage os. Jeg har en mistanke om at mange har aftalt at gøre det.

   Kommentar by Niels P. — 27. august 2008 @ 00:14

  11. Hvem fanden læser også Nyhedsavisen?

   Sikke en lokumsrulle. Og jeg vil nu sige, at jeg tror de er syge, de børn. Og de skal nok på mediciin, som alle de andre syge, der slås. Sjovt nok tjener pilleindustrien milliarder, men det er da en mulig løsning.

   F.eks, at hvis du har begået vold, så kommer du ikke i fængsel, du kommer i arbejde samtidigt med at du bliver tvangsmedicineret med medicin, der er så stærk, at du slet ikke kan være voldelig, simpelthen. Begår du vold, så bliver du lavet til robot, der ikke kan klaske en flue. Det er muligt i dag.

   Men sådan et samfund vil vi jo ikke have…

   Så hvad vil vi helst?

   -Have en politistat, hvor alle bliver dømt benhårdt, ( men som er korrupt )-ligesom i muslimske lande?

   – Eller have en stat, hvor du bliver dømt efter din kulturelle baggrund og psykiske profil, således at Danmark stadig forbliver relativt frit at færdes i, hvis man overholder loven. ,,Kulturel differentiering i lovbehandlingen,,

   -Eller vil vi have et land, hvor alle magthavere sidder og tørrer lorten af på hinandens skriveborde og selv bor i ,,beskyttet bolig,, mens blodet flyder i gaderne og pøblen går periodisk amok i selvtækt?

   Pest, kolera eller virkeligheden.

   Kommentar by Tobulisten — 27. august 2008 @ 01:02

  12. Lektor på RUC forsvarer indvandrerforbryderne:

   http://www.information.dk/164320

   Kommentar by Anne Larsen — 27. august 2008 @ 07:43

  13. 3.kurt rosenstrøm

   Jeg glemte helt, men blev erindret gennem en artikel af Mira Skadesgaard Thomsen i Information i dag, at det ikke er INDVANDRERNE der forårsager det høje antal af volds-og anden kriminalitet, men at det især er MUSLIMER.

   Desværre giver det Skadesgaard lidt vind i sejlene at vi altid anvender ordet indvandrere.

   De af indvandrerne der primært er problemer med er muslimerne.

   Det Skadesgaard nu har gang i er det sædvanlige, at det er de hvide(sic) der er årsag til at de brune(sic) ikke opfatter sig inkluderet i det danske samfund og derfor begår lovovertrædelser og ikke mindst isolerer sig fra samme samfund.

   Hun, der selv er af anden etnisk, ikke-hvid oprindelse, vil så hjertens gerne have OS, de hvide, til at acceptere, at problemerne i forbindelse med indvandrere og den manglende integration er vores, de hvides, egen skyld.

   Jeg ved ikke hvad vi skal stille op .

   Vi er så langt ude, at muslimske forældrer til skolesøgende børn ikke engang fatter/ gider rette sig efter, at skolestarten har en dato og at ungerne derfor skal være at finde på deres pladser i klasserne denne dag!

   Alene i Aarhus savner skolerne i dag 157, mener jeg det var, elever, som ikke er kommet tilbage fra ferie .

   Dette taler viser en stigning fra sidste år.

   Disse forældrer er da hamrende ligeglade.

   Kommentar by Vivi Andersen — 27. august 2008 @ 08:41

  14. Der er dog stadig ingen, der har overgået den menneskelige udgave af en søpølse også kaldet Eva Smith, søpølsen har fiflet med tallene og lavet en rapport der viser, at der faktisk kun er 100 rigtige kriminelle kulturbelastninger i DK.
   Man kunne så håbe på, at hun var den næste der blev fyldt men muslimsk glæde, men hun er desværre nok for grim selv for en muslim.

   Kommentar by Fritz — 27. august 2008 @ 08:54

  15. Der er brug for lovændringer, så det bliver meget lettere at få udvist kriminelle og utilpassede fremmede. Det er det eneste de forbryderiske fremmede har respekt for.

   Kommentar by Poul — 27. august 2008 @ 22:14

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper