2. november 2014

Özlem Cekic ramt af Instant Facebook Karma: Flere øjenvidner halalslagter offerrolle-modellen…

Özlem Cekic var lørdag en tur i Bella Centret. BT har historien, men nok så interessant er Facebooks mange øjenvidneberetninger der halalslagter offerrolle-modellen.

“Folketingspolitikeren Özlem Cekic (SF) blev lørdag sammen med sin mand og to af sine børn udsat for en behandling fra to vagter ved en tøjmesse afholdt i Bella Center, som hun betegner som både ‘ekstremt ubehagelig’ og ‘ydmygende’.

Ifølge Özlem Cekic sagde en af vagterne ‘fis hjem med jer’ i forbindelse med episoden, hvor hun også fik at vide, at politiet ville blive tilkaldt, hvis familien ikke forlod stedet. …

‘Jeg ved ikke, med hvilken hensigt han sagde det, men det er ikke den mest høflige måde at tale på. Han havde åbenbart behov for at sige, at jeg skulle fise hjem,’ siger SF-politikeren og uddyber: ‘Jeg ved bare, at jeg blev afvist, selvom jeg ikke gjorde noget forkert.‘”

(Øjenvidne kommenterer på Özlem Cekics Facebook-væg, 1. november 2014)

Jeg stod forest i køen med min kæreste og så det hele. Det der skete var at øzlem stod i køgangen med sine 2 børn, der var ikke meget plads og vagten beder hende derfor pænt om at træde inden for vinduerne så de andre gæster ikke er i tvivl om de må gå ind, da flere havde stilt sig i kø bag hende. Det nægter hun da hun venter på sin mand, og han beder hende pænt flere gange efterfølgende. Hun bliver ophidset og siger at hun jo ikke er til gene og hvad er problemet. Han forklarer hende flere gange hun skal rykke ind med en hårdere tone men hun bliver mere ophidset og føler sig virkelig krænket. Hun spørger så om hun må stille sig ved hegnet og får først et nej, derefter må vagten stå og diskutere med hende om sagen og det ender med hun får lov at stille sig ved hegnet. Dette brokker hun sig nu også over og siger ‘nå nu må jeg godt, og kræver at tale med chefen!’ Mens hun står ved hegnet, ringer manden til hende som ummiddelbart står ca. 10m væk, da han kommer står de og diskuterer mere og vi rykker videre kort tid efter. Vagten passede sit job og ham agerede ikke racistisk eller uproffesionelt efter min mening.” (Mathias Christian Johansen, 1. november 2014)

“Og hele sagen kunne være løst ved at gå 100 meter, lige som alle andre der forsøgte at gå ind den forkerte vej. … (Jeg stod 3 meter fra hende da det skete) … Özlem, du var selv skyld i den behandling. Når man ikke behandler mennesker i arbejde med den respekt de fortjener, så kan man desværre ikke forvente at blive respekteret tilbage. Vagten havde helt ret i at bede dig om de ting han gjorde. Jeg var nød til at stå i kø 5 minutter ekstra, fordi du satte dig for at diskutere sagen med den vagt der skulle lukke os ind. Så tak for det “ (Michael Hansen, 1. november 2014)

Min datter og jeg stod også forrest i køen lige ved siden af dig ôzlem Cekic og har oplevet det samme som Matias tidligere i denne tråd. Du blev pænt spurgt om du ville rykke dig, hvilket du ikke ville – jeg oplevede at du ikke var særlig samarbejdsvillig, hvorfor situationen spidsede til. Havde du gjort hvad du pænt blev bedt om så var I jo kommet ind sammen med os andre uden bøvl” (Mai Zahl Skernby, 1. november 2014)

“Hej Özlem. Jeg så selv optrinet til diskussionen i køen. Helt objektivt så forstår jeg ikke hvorfor du ikke flyttede dig når vagten bad om det. Der var en grund til han bad dig om det. Nu er der som regel to sider af samme sag, og jeg synes ikke du skriver sandheden her. Samtidig synes jeg det er lavt at du kaster racismekortet samt at du er politiker. Skal du have flere fordele af den grund?” (Troels Bay, 1. november 2014)

Oploadet Kl. 01:57 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/61178/trackback

39 Comments »

 1. Man havde vel ikke forventet andet af en person, der fra tid til anden overgår sig selv i at optræde åndsfraværende offentligt.
  Så det er vel hvad man kan forvente fra hendes side af.
  Eneste grund til, at vores ræverøde medier ikke kører kampagne mod Bellacenter, er vel at selv medierne kan se, at danskerne godt ved at det er for åndssvag en sag hun forsøger at blæse op.

  Hvad der virkelig er uhyggeligt, er de tilsyneladende danske fæcesbook-brugere, der har travlt med at forsvare dette bælgøjede, åh-så-uretfærdigt-behandlede fruentimmer.

  Det gøres kun positivt igen af den overvejende størstedel af kommentatorer der godt kan se klovneskoene under hendes nederdel…

  Mon Holger Danske er ved at vågne?

  Hvordan smager karmaen, Oslem? :)

  Kommentar by mættehågen — 2. november 2014 @ 02:55

 2. Hun er valgt på hendes etnicitet. Hendes syn på psykiatrien er også helt naivt hvor stærkt psykotiske patienter skal have lov til, at sige nej til medicin -derudover må man ikke bruge tvang imod dem -som fastspændelse. De skal mandsopdækkes. Hele fattig Karina historien var også en ren tabersag. Der skal nok være nogle i folketinget, som skal få de andre til, at virke som oplyste fyrtårne med deres viden.

  Kommentar by Thorsted — 2. november 2014 @ 03:08

 3. Latterlige istanpulerskodsæk fis hjem til Tyrkiet og tag din familie med.

  Kommentar by Nielsen — 2. november 2014 @ 03:42

 4. Øslem Cekic er valgt til folketinget som repræsentant for en del af befolkningen, og som muslim smider hun offerkortet i offentlig rum, og det viser hendes tilhørsforbehold som ikke Dansker, som Inger Støjberg skriver, er du utilfreds med den måde tingene bliver gjort på i Danmark så fis tilbage til hvor du og din familie kommer fra, etniske Danskere er trætte af at se og høre på de underkulturelle, utilpassede islamister der ikke passer ind i den Vestlige kultur.

  Kommentar by emmagad — 2. november 2014 @ 03:49

 5. Der er snart folketingsvalg og så er det godt at udstille sig selv som en forfulgt stakkel.
  Det lader til at hun bare har været arrogant og blokeret andres adgang til messen fordi hun ventede på hendes mand.
  Jeg er spænt på hvor længe MSM fastholder historien om at hun er udsat for racisme?

  Kommentar by Robert R — 2. november 2014 @ 07:05

 6. Ren herrefolksatitude. Lad dannelsen af et “Danmarks Frihedsråd” ske snart!

  Kommentar by Slyrgraff — 2. november 2014 @ 07:23

 7. LOL@ Instant Facebook Karma

  Kommentar by A Andersen — 2. november 2014 @ 07:39

 8. Vi er alle udstyrede med arvelige egenskaber. Muslimer har fået den særlige gren der hedder offerrolle mentalitet. Måske skulle hun gå til læge og få stillet en diagnose.

  “Hvis man har en narcissistisk personlighedsforstyrrelse, føler man at man er noget helt specielt. Og at man derfor har krav på at blive behandlet bedre end andre.
  Man er meget optaget af rigdom og berømmelse, og man bliver vred, hvis nogen kritiserer en eller står i vejen for ens planer.
  Man betragter sig selv som en der naturligt skal være i centrum, og man har svært ved at sætte sig ind i andres situation. Man lægger stor vægt på det ydre, og det er meget vigtigt hvilken titel man har, hvordan man bor, og hvilken bil man kører i.
  Man opfører sig grandiost, dvs. at man føler, at man er fantastisk. Bag storhedsfornemmelserne gemmer der sig imidlertid en dyb usikkerhed og tomhedsfølelse. Der er derfor stor risiko for at man får en depression eller kommer ud i et misbrug, hvis man kommer ud for en krise, der sårer ens følelser.”

  Kommentar by k.m. — 2. november 2014 @ 07:47

 9. En anden vinkel citeret fra facebook:
  “Selim Baran : Mærkeligt at det er 1 november, internationale kobani dagen og alle kurder er på gaderne i hele verden for at demonstrerer, vælger vores kurdiske øzlem at tage til tøjmesse i bellacenter.”

  Kommentar by poul sørensen — 2. november 2014 @ 08:06

 10. Nu har hun desværre vist sine børn det betaler sig at mase sig frem
  og opføre sig urimelig over for os, d.v.s. næste generation med offermentalitet er sikret.

  Kommentar by k.m. — 2. november 2014 @ 08:33

 11. I en tid med alverdens problemer og udfordringer er det betryggende at en af vores folkevalgte vælger at fokusere sin energi på påstået diskrimination i en kø til en outlet-messe.

  I Özlem Cekics verden er det vigtige hendes egne problemer og danskernes ansvar for dem snarere end at se på danskernes problemer og hendes ansvar som MFer for at medvirke til at løse dem.

  Kommentar by Ole — 2. november 2014 @ 08:40

 12. Hun er bare en typisk muhamedansk so der bør ekspederes ud af Danmark hurtigst muligt.

  Kommentar by Danskeren — 2. november 2014 @ 08:43

 13. Lidt baggrundsstof om Jacob Holdt og hans venskab med Özlem Cekic
  http://www.american-pictures.com/gallery/friends/Ozlem.Cekic/
  “Til folketingsvalget i 2007 var det derfor sjovt også at hjælpe hende under valgkampen med at sætte plakater op i lygtepælene. Det var lidt svært for mig som gammel aktivist og ulovlig plakatopsætter at vænne mig til IKKE automatisk at stikke af hver gang jeg så en politibil og det blev således muslimske indvandrere, som skulle lære mig for første gang at arbejde indenfor demokratiet.”

  Hun bevæger sig altså i kredse med aktivister og halvkriminelle, Jacob Holdt er vist ikke en af verdens bedste børn.

  Kommentar by k.m. — 2. november 2014 @ 09:08

 14. EB har historien med nogle af øjenvidneberetningerne fra FB:
  http://eb.dk/nyheder/samfund/article5279992.ece

  Kommentar by Hertz — 2. november 2014 @ 09:34

 15. BT vender rundt nu

  http://www.bt.dk/danmark/oejenvidner-vagten-passede-bare-sit-job-oezlem

  Det kommer til at ramme hende i nakken det her, hvis altså ikke medierne hurtigt dysser historien ned.

  Nielsen i #3. Tal pænt. Der er ingen grund til svinere. Som vi ser i dag med hende politikeren, så arbejder indvandrernes egen adfærd for os. Mvh

  Kommentar by Martin — 2. november 2014 @ 09:57

 16. Jeg har nu altid haft et blødt punkt for Özlem C, for hun er så dum, så det næsten er charmerende. Nu er hun så ude i at give den som parodi på en opbragt perkerkælling. Jeg synes hun gør det godt. Men dumme mennesker afslører altid sig selv på et bestemt punkt: De tror andre er lige så nemme at narre som de selv er.

  Kom til at tænke på en fyr, der var med øresundstoget forleden, han skulle vise billetten, men havde selvfølgelig ikke nogen. Så kaster den sig ud i en højrøstet enetale, hvor essensen er: Jeg har ingen billet og derfor er jeg nu meget krænket, KRÆNKET. Man forstår forstår godt hvorfor deres lande ser ud som de gør.

  Öslem stillede sig et forkert sted og stoppede hele logistikken og derfor er hun nu krænket. Det er logik, dog ikke for perlehøns.

  Kommentar by Nils — 2. november 2014 @ 10:27

 17. Jeg vil lade andre om at bruge pæne ord om skadedyr.

  Kommentar by Nielsen — 2. november 2014 @ 10:32

 18. Det er dig selv, der er et skadedyr, Nielsen.

  Kommentar by Nils — 2. november 2014 @ 10:34

 19. Ret beset behøver hændelsen ikke at have noget at gøre med hverken Özlem Cekics etniske oprindelse eller religiøse orientering. Der kan gives mange andre forklaringer på, at en hændelse udfolder sig som på Bella centret i går.
  Personlig sidder jeg og kommer i tanke om dengang, da en storebæltsfærge med hundreder af biler og endnu flere passagerer pænt måtte udsætte afgangen fra færgelejet, fordi Ritt Bjerregaard led af akut storhedsvanvid.
  Mon ikke sådanne aspekter bør drages ind i overvejelserne?
  Også blandt socialister hænder det tit, at valgte ledere glemmer deres udspring og ender med at slutte der, hvor aristokratiet var ved start.
  gunnar.

  Kommentar by Gunnar — 2. november 2014 @ 10:53

 20. HAHAHAHA….samtlige Mohammedanske medier taget med racisme bukserne helt nede om anklerne, og hvad gør danskerne? – INTET.

  ALLAHU-AKBAR MOTHER FUCKERS, DANMARK ER FÆRDIG.

  Kommentar by Fritz — 2. november 2014 @ 10:57

 21. Har vi ramt et ømt punkt, Gunnar?

  Vi ved godt de røde ikke er de skarpeste knive i skuffen, men her handler det om en erklæret muslim der ville holde ramadanfest på Christiansborg, kurdisk nytårsfest på Chrisiansborg, inviterer Københavns hjemløse ind på Christiansborg, som om det hus der lægger mure til vores folkestyre er en forlystelsespark.

  Hvis du går ud i nattelivet vil du se at det næsten altid er ikke-danskere der afvises ved døren, og de forstår ikke et nej. Enten hiver de en kniv frem eller sms’er til 25 fætre som kan hævne at “lille Hassan” ikke må komme på diskotek. Hvad vil de egentlig også der når de ikke drikker alkohol ? tror du ikke de er ude for at gafle en naiv dansk pige der er dum nok til at gå med dem hjem ?

  Kommentar by k.m. — 2. november 2014 @ 14:07

 22. Det er virkelig sørgeligt, at vi har folketings politiker, der ikke kan finde ud af, at gå ind ad en dør.
  Det kan vil ikke siges at være helt forkert, at påstå Övslam Cekuk kuk er dum som en dør!

  Moske vi af hensyn til den dørfobi ramte övslam Cekuk kuk skulle indføre lidt mere isis slam og indfører kønsadskilte indgange, så övslam ikke behøvede at blokere indgangen for at vente på sin mand i døråbningen, for at kunne forser døren isis slamisk korrekt med manden først.

  Altså, vi må gøre mere plads til isis lamme ritualer ellers kommer vi jo til at opildne islamisterne med vores racistiske vestlige dør og kø kultur. Uha uha….

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 2. november 2014 @ 14:33

 23. Kan i huske fattig Carina?

  Özlem Cekic er ikke værd at spilde sin tid på. Som politiker er hun godt til at virke indigneret, men har aldrig foreslået en eneste løsning på et reelt problem. Hun fik ene mand (kvinde) trukket venstrefløjen ned i en diskussion med Joakim B. Olsen (af alle mennesker!). I en sag der startede som en oplagt vindersag. Det var en gave til højrefløjen, og i burde takke hende…

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 2. november 2014 @ 14:43

 24. Jeg synes ikke vi spilder tiden ved at drøfte Özlem Cekic.
  Hun er frivillig gået ind i politik og er en offentlig person.

  Det er dumt at hidse sig op over omtalte bagatel, og det er mig en gåde hvem der ansatte hende som sygeplejerske på børnepsykiatrisk afdeling, hun er sgu da ikke i stand til pleje børn med psykiske lidelser.

  Kommentar by k.m. — 2. november 2014 @ 15:14

 25. Du kom hurtigt med denne nyhed i forhold til MSM. Rigtig godt, Kim.

  Kommentar by Liva — 2. november 2014 @ 15:16

 26. @ k.m.

  Jeg er helt enig i at Cekic er en offentlig person, der må finde sig i at blive diskuteret, men det gør det ikke nødvendigivs interessant.

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 2. november 2014 @ 16:40

 27. Mette Walsted Vestergaard fra Journalistisk Venstreparti forsvarer Özlem Cekic på Facebook:

  Lars Seier Christensen:
  -Se mig, se mig…. Jeg er et offer!

  Mette Walsted Vestergaard:
  -Øh, bare til opklaring: Hvor er det helt præcis, I ser Özlem Cekic trække det såkaldte racismekort? Jeg kan ikke finde citatet nogen steder?

  Lars Seier Christensen:
  -Det virker ret klart at der er adskillige vidner, der oplevede noget helt andet, og mere vigtigt, at dette andet passer perfekt ind i denne politikers historik, der ikke består af meget andet end selvpromovering, klynk og offer retorik. Get real.

  Kommentar by Geert — 2. november 2014 @ 17:42

 28. Bær over med hende, hun har bevist med “fattig-karina” og diverse andre sager, at hun nærmest er mentalt udfordret – jeg tror vitterligt hun ikke kunne finde ud af at stille sig i den rigtige kø.

  Kommentar by Johnson — 2. november 2014 @ 17:47

 29. Danmarks Løver forsvarer hende. De har travlt med at dele.

  Vi skammer os over at være danskere osv.

  Jeg orker dog ikke alle 2700 kommentarer. De har sikkert skrevet en del.

  Kommentar by Spinner — 2. november 2014 @ 17:56

 30. Sæ’fø’li finder den overfladiske Nærsynet Halalhippo det ikke er interessant, at hans ynglings isislamist övslam Cekuk kuk udøver jihad overfor en uskyldig vagtmand, der bare passer sit job og behandler alle ens, og taqiyya beretter om denne racistiske vagt, som hun vil klage over, så han kan jihad fyres og udskammes, så han ikke kan få noget job mere.
  Desværre for isislamisten övslam Cekuk kuk så var de andre vestligt opdragede kø kultur dansker, så ikke underkuet nok, til at de ville tie om denne taqiyaa beretning og se denne vagtmand politisk korrekt halalslagtet af denne primitive ukulturelle kø-fascist övslam Cekuk kuk. Hun var lidt for hurtig ude med halalskalpetten…øh, riven.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 2. november 2014 @ 18:21

 31. hvem vil du hellere tage fat i, nærsynede hippie ?

  Det er yderst relevant at blotlægge Cekic’ mangel på høflighed og situationsfornemmelse, og at hun viser tegn på at være svagt begavet,
  Jeg tror hvis nogen gider grave grundig i hendes fortid vil der komme
  ubehagelige ting frem. Hun har selv sagt hun blev gift i arrangeret ægteskab som 20 årig. “Alligevel fortryder hun ikke sit ægteskab, fordi der kom et barn ud af det.”
  Arrangeret ægteskab sker gerne med nære slægtninge, og måske blev hun gravid ved en voldtægt. Hvordan hendes egne forældre har plads i stamtræet kan man kun gætte på, måske er der også noget galt her.

  Kommentar by k.m. — 2. november 2014 @ 18:36

 32. Hvem det er mere relevant at tage fat i, end Øzlem? De, der stemmer på hende og tror på hende. Dem er det mere interessant at taget fat på. De er langt farligere end Øzlem.

  Hvad angår Øzlems ægteskaber, så er første kriterium, faderen til hendes børn skal opfylde, at han har “kurdisk blod i årerne”. Hendes stamtavlebaserede krav bør dog ikke forlede nogen til at insinuere, at hun så ikke kan være dansk.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 2. november 2014 @ 22:51

 33. Åh den hjernedøde kælling og hele hendes hjernedøde vælgerskare burde smides ud af landet.

  Kommentar by Flaskeposten — 2. november 2014 @ 23:48

 34. En muslim tager ikke ordrer fra en vantro. Ramadan-gåsen er en typisk muslim og hun er uønsket i Danmark.

  Kommentar by Iznogut — 3. november 2014 @ 01:23

 35. @ Morten

  Lidt opskruet retorik men ellers enig. At Cekic kan få nogen stemmer er i sig selv problematisk, men det er nok en uheldig “sidegevinst” ved det demokrati vi alle støtter helhjertet … right?

  @ k.m.

  Det er da nok at tage fat på, men bagatelgrænsen er væsentlig lavere når det er folk fra venstrefløjen der får fingrene i maskinen.

  Hendes fortid er ikke umiddelbart interessant, med mindre hun aktivt foretog sig noget kriminelt. Det er ikke kriminelt at havne i et arrangeret ægteskab.

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 3. november 2014 @ 08:53

 36. Hippie: “Det er da nok at tage fat på, men bagatelgrænsen er væsentlig lavere når det er folk fra venstrefløjen der får fingrene i maskinen.”

  Nå, så sammenlign lige MSMs behandling af Løkkes bilagssager med Boyes telefonregninger.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 3. november 2014 @ 14:14

 37. Muslimer er pr. definition racister ! – de SKAL foragte andre mennesker og er indbildt, de er en overklasse, vi andre fornuftige mennesker i fremtiden skal være slaver for. I virkeligheden har alle muslimer stoppet deres kulturelle og samfundsmæssige udvikling ved en tilbagestående foragtelig krigerisk primitive stamme-u-kultur. Islam er ren oldtid, hulemands-mentalitet, som selvfølgelig præger alle de mennesker (muslimer) som er indoktrineret med den forfærdelige og forfærdeligt gamle forstokkede intolerante stamme-overtro. Gælder også bemeldte dame, at ingen kan være i kontakt med islam uden at tage skade. Tror fandme, de ejer hele verden.

  Kommentar by Karsten Larsen — 3. november 2014 @ 18:17

 38. Du er selv charmerende dum Nils.

  Kommentar by Nielsen — 3. november 2014 @ 23:26

 39. Jeg har ikke snakket om noget kriminelt ved arrangeret ægteskab, men Özlem Cekic’ mentale tilstand, hun er tydeligvis ikke i stand til at overskue noget så simpelt som at stå i kø, og følge de ansattes anvisninger.

  Kommentar by k.m. — 4. november 2014 @ 15:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper