8. november 2014

Judenrein Krystalnat: “Asyllovgivningen strammes.. en.. påmindelse om, at Krystalnatten kan ske igen”

Transformationen er fuldendt. Spørgsmålet er nu kun om Enhedslisten & Co. selv vil iscenesætte fysiske angreb mod et konkurrerende Krystalnat-arrangement der inkluderer jøder, eller om deres stakkels forfulgte minoriteter gør det helt automatisk. Vi lever i absurde tider. Fra Uwe Max Jensens Den Frie – Muslimer og den ekstreme venstrefløj har kapret Krystalnatten.

“Enhedslisten-København indkalder på Facebook til en markering af Krystalnatten under overskriften ‘Nej til diskrimination i alle dens former – aldrig mere krystalnat’. Det foregår søndag 9. november 2014 fra klokken 15.00 til 16.30 på Dronning Louises Bro, Nørrebrogade, København. Overskuddet fra arrangementets salg går til Gaza, og på arrangementets plakat er der ingen spor af jøder. Den mest markante person på plakaten er en muslimsk kvinde iført tørklæde.

Om arrangementet skriver Enhedslisten-København på Facebook:

‘Vi vil bo i en mangfoldig by. Den 9. november 1938 blev ca. 26.000 jøder fængslet – og det der var værre – i Tyskland som led i en nazistisk aktion, der blev kendt som Krystalnatten.

I år er 76-årsdagen for den nat, der markerede optrapningen af den systematiske forfølgelse og udryddelse af jøder, handicappede, seksuelle minoriteter og anderledes tænkende i Tyskland og de senere besatte områder. Det var kulminationen på årtiers – faktisk århundreders – propaganda og sanktioner rettet mod minoriteter i Europa.

I København ved vi, at etnisk motiverede sanktioner, arrestationer, visitationer og deportationer ikke kun hører til fortiden. I København ved vi, at racismen, sexisme og fobi mod transpersoner lever – mellem mennesker i hverdagen; i myndighedernes måde at møde borgere på; i statens måde at adskille borgere fra ikke-borgere. …

Asyllovgivningen strammes ubønhørligt, diskrimination på baggrund af seksuel orientering og køn eskaleres, og minoriteter og anderledes tænkendes rettigheder angribes og undermineres. Alt dette er en uhyggelig påmindelse om, at Krystalnatten kan ske igen. På 76-året går Københavns beboere på gaden for mangfoldighed i alle dens skønne former og farver.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/61308/trackback

29 Comments »

 1. Enhedslisten er garant for at vi får en ny krystalnat. Og med de fremmedes lige så store intolerance over for os danskere bliver det et kæmpe sammenstød.

  Kommentar by k.m. — 8. november 2014 @ 14:13

 2. Så kan skabsracister og skabsnazister
  åbenlyst mødes om deres fælles jødehad.
  Man skal da være ekstremt dum, hvis man
  ikke kan gennemskue hykleriet.
  Og jeg ville ikke blive forbavset hvis de også
  får kommunale støttekroner til hjælp.

  Kommentar by - by Proxy - — 8. november 2014 @ 14:37

 3. Enig k.m. Krystalnatten er skabt af antisemitter og nu føres den videre af antisemitter. Stormtropper i tilknyttet Enhedslisten/SF skal hidses op til igen at gå løs på anderledes tænkende med køller og smadre deres boliger.

  Kommentar by A-mad — 8. november 2014 @ 14:43

 4. Smart træk med at donere overskuddet til Gaza, på den måde opnår venstreekstremister og islamister en Judenfrei markering af krystalnatten, Samtidig undgår Enhedslisten, at deres tilhængere angriber kalotklædte jøder, netop den dag..

  Infamt og skamløst som vi kender Venstrefløjen, men smart.
  Hvor er Journalistisk Venstreparti i denne sag?

  Kommentar by Geert — 8. november 2014 @ 14:57

 5. Det bliver meget Orwell’sk det her, når notoriske jødehadere markerer Krystalnatten til ynk for sig selv. Som når AFA står for Anti-Fascistisk Aktion. Som når religion bliver til race. Som når Islam bliver til fredens religion. Som når galopperende vækst i kriminalitet bliver til kulturberigelse.
  George Orwell forstod ordenes og symbolernes magt som få. At gøre sort til hvidt (eller omvendt) i sproget og symbolerne er ingenlunde ligegyldigt, det kan betyde forskellen på liv eller død i den fysiske virkelighed.
  Desværre forstår totalitaristerne på venstrefløjen det også. De forstår det så godt, at det er strategisk for dem, at gidseltage Krystalnatten, selvom Krystalnatten egentlig burde give dem anledning til at skamme sig. Det var især deres forbilleder i SA, der førte an i løjerne i den rigtige Krystalnat.
  Ingen forstår det dog bedre end islamisterne. De har et så veludviklet instinkt for at vælge de rigtige ord og symboler, og ikke mindst timing, at det lykkes dem at manipulere og kontrollere den Vestlige politiske og kulturelle elite fuldstændigt. Det er så fænomenalt dygtigt at man næsten må tage hatten af for dem, hvis ikke lige det var fordi, at det er så forfærdeligt.

  Kommentar by monse — 8. november 2014 @ 15:08

 6. >4 Geert
  Pæstilensiske ambulancer bliver brugt i terrorøjemed.

  Kommentar by Nielsen — 8. november 2014 @ 15:26

 7. Det er krystaldag hver dag, spørg blot Europas jøder…

  Kommentar by Jern Henrik — 8. november 2014 @ 15:43

 8. Vi har ikke nogen stram udlændingelovgivning – så længe antallet af indvandrere og efterkommere vokser med raketfart – og det gør det jo.

  Først når antallet af indvandrere og efterkommere falder som % del af befolkningen – kan vi tale om en stram udlændingepolitik.

  Kommentar by Sigwar — 8. november 2014 @ 15:55

 9. Det er forventeligt. De mener vel at det er danskernes skyld at Krystalnatten overhovedet fandt sted.

  Ikke et ord om nutidens etniske udrensning og myrderier af kristne i Mellemøsten eller dagligdags trusler og vold mod jøder i Vesteuropa. Det hele handler om mangfoldighed for de særligt udvalgte – venstrefløjen, muslimer og homoseksuelle.

  Kommentar by Ole — 8. november 2014 @ 16:07

 10. ‘Død over jøder’
  Selv er den tidligere politiker blevet skubbet og råbt af i byen.

  – De råbte ’død over jøder’ – og jeg er slet ikke jøde. Selv om jeg ikke tænker over det i hverdagen, så er forfølgelsen noget, der giver mig mareridt.

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article5292027.ece

  Kommentar by mb — 8. november 2014 @ 16:18

 11. Ord kan ikke forklare det absurde i denne sag. Og pressen vil være totalt ligeglad. Den lever i den samme absurde verden.

  Kommentar by Pk — 8. november 2014 @ 16:54

 12. Danske jøder vrede over Gaza-støtte fra Krystalnatten.

  http://www.b.dk/nationalt/danske-joeder-vrede-over-gaza-stoette-fra-krystalnatten

  Kommentar by Multikulti ist tot — 8. november 2014 @ 17:11

 13. Det har nok ikke strejfet dem, at en stramning af asylpolitikken kunne være et redskab til at undgå nye “krystalnætter”.

  Kommentar by Anonym — 8. november 2014 @ 17:34

 14. Enhedslisten er trods sine 9% Gallupvælgere et impotent parti. Regeringen kan vade dem i ansigtet, i deres diminutive kønsdele og over fødderne uden at de er i stand til at mønstre anden reaktion end en forkølet bjæffen. Sådan går det når ledelsen frivilligt har ladet sig forsyne med halsbånd og kort snor. Det er klart at dette blandt en broget skare af medlemmer og voldelige sympatisører udløser stor frustration og vrede. Nu er partiet jo ikke anderledes end andre partier, det vil sige totalt topstyret, så lederne bliver ikke umiddelbart skydeskive for denne frustration. Andre må lægge ryg til denne pøbels perversiteter. Overfald på en statsminister, ildspåsættelse hos minister, vold mod politi og anderledes tænkende, hærværk mod uskyldige butiksejere, banker og civilbefolkning, registrering af ”folkefjender” og nu altså et beskidt parløb med en befolkningsgruppe, som i bedste fald opfatter dem som ”nyttige idioter”. ”Spidserne” på Borgen fralægger sig naturligvis ansvaret for de værste af disse uhyrligheder, men bag kulissen er accepten temmelig sikkert ganske bred. Enhedslisten er det eneste parti i folketinget med egen fascistisk gadehær. Hvordan kan S og SF se igennem fingrene med dette? Voldtægten af mindelser om ”Krystalnatten” i tredivernes Tyskland er en rigtig venstrefløjsperversitet. At der ikke er langt mellem Castros politistat og partiets” drømmeland” er en fastslået kendsgerning, men at forbindelsen til et palæstinensisk terrorregime er blevet så udtalt må alligevel vække alvorlig bekymring. Det er altså rigtigt. Gammel kærlighed ruster ikke.

  Kommentar by EH — 8. november 2014 @ 17:35

 15. Enhedslisten er sjov.

  Kommentar by bastardo — 8. november 2014 @ 17:35

 16. Hvorfor har den uskønne tørklædekvinde fået tegnet en næse formet som en penis?

  Kommentar by Rosenkavaleren — 8. november 2014 @ 17:41

 17. Svært valg for demo på søndag?
  -10 årsdagen for mordet på Theo van Gogh
  -25 årsdagen for Murens fald
  -76-årsdagen for Krystalnatten

  Kommentar by A-mad — 8. november 2014 @ 18:34

 18. Bare så vi aldrig glemmer, hvem der til hver en tid er den største og mest stakkels offerminoritet.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 8. november 2014 @ 18:35

 19. – og så en FOA ansat filippinsk kvinde, tidligere Au Pair, blandt talerne.

  Human Rights Watch
  Middle East Failing to Protect Domestic Workers 28.10.13
  ht tp://www.hrw.org/news/2013/10/28/middle-east-failing-protect-domestic-workers

  ht tp://www.hrw.org/news/2012/03/23/lebanon-stop-abuse-domestic-workers

  S: Usmageligt at blande Krystalnatten og Gaza sammen 2014
  ht tp://www.politiko.dk/nyheder/s-usmageligt-at-blande-krystalnatten-og-gaza-sammen

  Kommentar by anno — 8. november 2014 @ 18:46

 20. Som jeg altid plejer at foreslå ved den slags begivenheder, hvor vi alle skal synge, le og danse sammen til den lyse morgenstund, uanset hvem vi er, og hvor vi kommer fra:

  Prøv at invitere Fatima med tørklædet på en hotdog og giv dig så til at bage på hende, mens fætrene ser på. Så skal vi se, hvor langt vi er kommet med integrationen og det velsignede samfund, hvor der er plads til alle.

  Kommentar by Arne Torp — 8. november 2014 @ 19:33

 21. @16 Kommentar by Rosenkavaleren — 8. november 2014 @ 17:41

  Jeg var nu mere forundret over, hvorfor hun var så sort under øjnene, men alt har vel en forklaring.

  PS. spørgsmålet er, om hun bare er træt af det hele, eller fået vippet sig et par huskekager af broderen eller onklen.

  Kommentar by Neuhammer — 8. november 2014 @ 19:51

 22. Hvis nazister havde haft mørk hud ville de forlængst have inviteret dem til arrangementet som en forfulgt minoritet.. Kæmpe idioter.

  Kommentar by Per — 8. november 2014 @ 20:46

 23. Stop Tortur!! Mød op til arrangement hvor vi torturerer mennesker for at sætte en stop for tortur!! Sammen kan vi få stoppet alt tortur, lige meget hvor mange mennesker vi skal torturere for at opnå det!

  Kommentar by Mikkel — 8. november 2014 @ 21:13

 24. Hmm, LGBT og muslimer?? Lyder som at skulle blande olie og vand, umuligt efter min opfattelse.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. november 2014 @ 21:39

 25. Sjældent har man set en plakat, der er så naiv, regnbuen og det muslimske tørklæde i skøn forening mod racismen, men det passer fint ind i venstrefløjens glansbillede, hvor løven græsser fredeligt side om side med lamet
  Hvis vi lige ser bort fra jøder er bøsser og lespiske nok dem muslimerne hader mest.

  Kommentar by Robert R — 9. november 2014 @ 00:47

 26. 19 anno,

  Det er ganske morsomt med hende Jean G. Det er lykkedes hende/FOA at vække opmærksomhed så langt væk/højt oppe, som hos den filippinske vice-præsident, Binay, med en påstand om, at 9 ud af 10 filippinske au-pairs bliver misbrugt/abused (ordene har et noget forskelligt indhold alt efter filippinsk eller dansk context).

  Han har så reageret meget fornuftigt, med en bemærkning om, at han vil have en opklarende undersøgelse ved den stedlige filippinske ambassadør, inden han siger / gør noget.

  Og da jeg jo gerne vil være behjælpelig i den sammenhæng, så kommer der en post over hos mig selv om FOA, Dennis Kristensen, kommunistisk indflydelse i FOA osv til orientering for vice-P. Ikke mindst vil der blive trukket på Hr. Møllers arbejde til den ende…

  Men ellers er det jo ganske absurd. Man vil markere krystalnatten og hidkalder en homofil, en filippiner og en muhammedaner som talere. Ikke at det er udelukket, at de kan sige noget begavet om emnet, men man fornemmer lizzzom hvad retning vinden kommer fra…

  Kommentar by Hans Und — 9. november 2014 @ 05:06

 27. @ 16 Rosenkavaleren
  Nåh, er det en kvinde, tænk jeg fik det til at være en bøddel, helt fremme i felten med halal halsoverskærer galgen…øh, kniven.
  Men underligt er det, at fjolserne støtter imamernes ret til at kræve deres kvinder opbevaret i en affaldsæk, hvorfor ikke lave en oplysende kampagne om at sætte muhammed kvinderne fri og kræve ligestilling for kvinderne i muhammedaner sekten. Nej, jeg kommer aldrig til at fatte alle de selverklæredes mangfoldige former for selvbedrag og leflen for netop ondskabens ideologi isislam.
  Men det er jo ikke nogen nyhed, at de blodrøde venstrefjolser altid satser på den forkerte hest, moske det havde været bedre, at 1989 muren ikke faldt, for så havde de røde fjolser jo stadig noget ondt at kæmpe for, så havde muhammedanerne nok ikke deres opmærksomhed.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 9. november 2014 @ 11:01

 28. Ups 25
  Der skuller stå jøder og bøsser

  Kommentar by Robert R — 9. november 2014 @ 15:07

 29. Tomme tønder buldrer mest . Israels svar til den mode-rigtige antisemitisme på venstrefløjen vil første blive klart når en bestemt grænse bliver overskredet .Dette er ikke sket endnu , men hvis og når DET sker , vil nogen af de mest højt buldrende tønder pludselig finde ud af at det ikke er for sjov mere …Det vil gå dem som det er gået for en forbavsende stor mængde kernefysikere , giftgas specialister og raketvidenskabsmænd , allesammen personer som overskred samme grænse . Ormene får os alle tilsidst , men i deres tilfælde blev processen fremskyndet .

  Kommentar by Ole Burde — 9. november 2014 @ 18:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper