8. november 2014

Fik kopieret sin Facebook-profil: Udhængt som Breivik-sympatisør af Shansen, kontaktede arbejdsgiver

Medierne har nu i nogle dage sat fokus på Onlinechikane og -trusler, naturligvis med røde kvindelige politikere i offerrollen. Når venstreorienterede chikanerer på nettet, så giver det ingen anledning til debat, og der er heller ingen RUC-forsker, som fortæller, at gerningsmændene er ‘frustrerede’ over samfundsudviklingen. Modstandere af kædeindvandring er aldrig frustrerede – de er radikaliserede højreorienterede.

Man skal smede medens jernet er varmt, og Shansen, kvinden bag Netavisen P77, gør ikke overraskende et forsøg på Facebook. En mand ved navn Peter Scheffel har angiveligt rost Anders Breivik, og den slags skal hans arbejdsgiver naturligvis briefes om – eventuelle Breivik-sympatisører får nemlig et bedre menneskesyn, hvis de får en fyreseddel. Eller, ja, det må være logikken…

Der er bare lige et problem. Den profil der giver udtryk for holdningerne, er en hurtig kopi-profil på basis af landets eneste Peter Scheffel, hvad sågar fremgår af Shansens egen dokumentation. Den unikke Facebook-ID er ikke ‘peter.scheffel.5’, men ‘carl.thomsen.39’, der nu er slettet.

Jeg har talt i telefon med den rigtige Peter Scheffel, der fortæller at en person har kopieret hans Facebook-profil, og han i øvrigt har en godt bud på hvem det kan være. At dømme efter hans Facebook-profil er han ikke særlig politisk, og da slet ikke til højre for midten. Eneste politikere han har ‘liked‘ er Rina Ronja Kari, Johanne Schmidt-Nielsen, Helle Thorning-Schmidt og Villy Søvndal.

Han har talt med sin arbejdsgiver om hetzen, og har kontaktet politiet desangående.

Kommenteret dokumentation.

(Shansen offentliggør billeder af Peter Scheffel, 6. november 2014)

(Peter Scheffel roser Breivik – bemærk Facebook-ID’en øverst: ‘carl.thomsen.39’)

(Shansen fortæller, at hun har politianmeldt ‘Peter Scheffel’)

(Shansen retter fokus mod Peter Scheffels arbejdsgiver, veninde skriver klage)

(Shansen har streget fotoet ud, men hun har tilsyneladende fælles ven med den falske profil)

(Peter Scheffels Facebook-profil – bemærk den unikke Facebook-ID: ‘Peter.scheffel5’)

(Peter Scheffel deler BR Danmark-video – dagen før den falske profil gjorde det samme. Se evt. foto 2)

Opdate 9/11-14. Den falske Peter Scheffel har tilsyneladende været vidt omkring.

(Gruppen IMOD pædofiles rettigheder på Facebook, 8. oktober 2014; Google cache)

Oploadet Kl. 19:57 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/61316/trackback

35 Comments »

 1. Det kunne være interessant at vide hvordan hun udvælger sine ofre. Kan man forestille sig at han blot har modsagt hende i en tidligere diskussion et tilfældigt sted på nettet og det så har pisset hende af?

  Kommentar by Santor — 8. november 2014 @ 20:40

 2. Mon det er våbnene. Det tror jeg.

  Kommentar by Helmut Kohl — 8. november 2014 @ 20:55

 3. Ha ha!! åh det er godt , facebook spaderne er fuld gang, og hippie kællingerne går helt amok over noget en 12 årig dreng kunne have skrevet, eller ja måske er hun en af de der psykose kællinger der har et eller andet problem med Peter Scheffel…. de har tid nok.

  Kommentar by Flaskeposten — 8. november 2014 @ 21:08

 4. Flæske og adoptivbarnet er vel begge blevet anmeldt for chikane og injurier?

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 8. november 2014 @ 21:10

 5. Hvornår får det her konsekvenser for shansen ?

  Vedkommende må være sygelig besat af at jagte og udstille andre mennesker for ting hun ikke bryder sig om. Man er ekstremt langt ude når man kontakter en intetanende arbejdsgiver og afslører personlige oplysninger om en ansat i firmaet.

  shansen har ophøjet sig selv til at være den lovgivende, udøvende, og
  dømmende magt i egen person.

  Kommentar by k.m. — 8. november 2014 @ 21:12

 6. Glem ikke dette her. http://www.uriasposten.net/archives/15120

  Hun lagde Kim´s adresse på facebook UNDER falsk navn. ( uskyldig person)
  Det er pisse ulovligt, og burde give hende konsekvenser.

  Jeg mener dog hun slap fra det. Kun en modbydelig person ville gøre dette.

  Kommentar by Spinner — 8. november 2014 @ 21:55

 7. Jeg er ikke jurist,men lugter det ikke af injurier eller det noget mere strafbare bagvaskelse der kan give fængselsstraf?
  Selv hvis det ikke kan bevises at hun har lavet profilen,har hun viderebragt informationerne og forsøgt at få ham fyret.
  Jeg håber hun får et grundigt hak i tuden….hvis der da findes en politimand der har tid til at kigge på sagen i fotovognen.

  Kommentar by jønne — 8. november 2014 @ 21:59

 8. Nåh det ER simpelthen sådan et psykotisk fruen timmer, mon så ikke det er hende selv der leger Peter Scheffel? men det kan hun ikke huske….

  Kommentar by Flaskeposten — 8. november 2014 @ 22:26

 9. Det her er næsten endnu mere grinagtig end dengang hun fandt et billede af en gut med et hardball gevær på Facebook og efterfølgende skrev en febrilsk artikel om at “nazisterne” opruster.
  Denne fedladne polske indvandrer kælling er jo simpelthen helt ristet af i kysen, men samtidigt burde man vel et eller andet sted have ondt af hende for det er vel bare os andre der ikke kan se og påskønne denne reinkarnation af Jeanna D´rac/Batwoman.

  Kommentar by J.... B...... — 8. november 2014 @ 22:36

 10. Kommentar by J…. B…… — 8. november 2014 @ 22:36 : Ha ha haaaaaarh!! “Det her er næsten endnu mere grinagtig end dengang hun fandt et billede af en gut med et hardball gevær på Facebook og efterfølgende skrev en febrilsk artikel om at “nazisterne” opruster.”… hold kæft jeg fik kaffen galt i halsen, der er simpelthen SÅ mange skøre kællinger her i landet.

  Kommentar by Flaskeposten — 8. november 2014 @ 22:43

 11. Jeg håber politiet graver i sagen. Hun er godt nok en meget hadefuld person som stalker på folk nettet. Det er mange år efterhånden hvor hun har kunne udgyde hendes konstrueret historier og hvor folk/pressen har taget hende alvorlig.

  Kommentar by Thorsted — 8. november 2014 @ 23:58

 12. Utroligt at hun ikke er på den lukkede i spændetrøje, men tværtimod bliver brugt som ekspert i nyhedsprogrammer og den slags … Det er en syg syg verden

  Kommentar by A Andersen — 9. november 2014 @ 00:29

 13. Hun er sørgelig på en temmelig ubehagelig måde.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 9. november 2014 @ 00:32

 14. Der eneste det beviser er at i skal holde jer fra det lort.
  Det er en tjeneste der udelukkende er sat i verden for at tjene så mange penge som muligt på jeres trang til at udtrykke en mening i ikke er mand nok til at sige face to face lige som her.
  Den eneste forskel er at Hr.Møller ikke tjener penge på det så vidt jeg ved

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 9. november 2014 @ 01:59

 15. Den fede smatso, kulsoen af Ærø. Den dejlige ø og det lede krapyl – sikke et match made in Hell.

  Nå, men denne gang har den kvapsede kulso da skidt i mere end hendes egne underbenklæder.

  Så skal Christiania og Ønskelistens helt egen “antifascist” advokat Knud “den hellige” fuldafsmog, velsagtens redde en mild bødestraf for injurier, på kulsoens og Co.S vegne? Tja, hvis hun efterhånden kan tages alvorligt af andre end DDR propagandasenderen?

  Kommentar by Iznogut — 9. november 2014 @ 02:31

 16. Alle individer, dog ikke fostre da udvalget endnu ikke er enige om deres retslige stilling, bør kunne sigtes og dømmes uanset alder.

  Ophæv eksistensen af mindstealder for sigtelse og dom, børn kan være store forbrydere.

  Kommentar by Peter Buch — 9. november 2014 @ 04:33

 17. Kan man ikke få det onde (u)menneske straffet for det?

  Hun er jo psykopat, ligesom Breivik…

  Og hvad f….. har den stakkels mand gjort hende???

  Kommentar by Jern Henrik — 9. november 2014 @ 08:15

 18. Mon ikke DR kan lave et helt program om racist konspiration på den ekstreme venstrefløj, for Flæske har da langt mere bruge for at få udstillet alle sine sølvpapirshatte på tv end at lave et program om frygten for islamiske invasioner.
  Mon det er muligt at undersøge hvor mange aliaser Flæske, Knivstikkeren fra Middelfart og Bageren fra djævleøen står bag rundt om på nettet, for jeg har en mistanke om de sidder og lufter deres indre psykopat under falsk flag, for de så kan skrive om det på svinske sider.

  Det kunne også være sjovt at høre Enhedslisten om de synes godt om en af deres medlemmer plejer omgang med sådan en fantast

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 9. november 2014 @ 10:02

 19. Underligt er det, at kaste sig over ofrets arbejdsgiver, fordi det kan da ikke være i afarternes EinHEILSliste stemmernes interesse, at få deres forsørger fyret, for hvem skal så betale deres kontanthjælp.
  Hvis jeg var arbejdsgiver, så ville jeg takke for henvendelsen fra stikkersvinet og oplyse at vedkommende arbejder straks vil blive forfremmet og få lønforhøjelse, da omsorgen for en god uskyldig medarbejder vægter meget højt, da sådan et ondskabsfuldt løgnagtigt angreb, ikke skal ødelægge et andet menneske.
  @ Broholm
  Du kan se i Off Topic at EinHEILSliste kandidat oleg Søderqvaj allerede har kastet sin fulde kærlighed på SOshansen og syntes det er synd for flæske, at hun bliver tiltalt i samme tone som hun selv truer i. Men fred være med de enfoldige EinHEILSliste NARzister, ingen er jo forpligtet over evne.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 9. november 2014 @ 10:29

 20. Det er desværre sådan et eksempel der afholder de fleste Danskere fra at ytre deres reelle meninger om bla. den uhæmmede indvandring til Danmark fra Nord Afrika og Mellem Østen udi offentlig rum, i dag er der ingen Danskere der løfter øjenbrynet når de ser en kulsort neger fra Afrika, så almindelige er de i dagens Danmark, men alle ved at de bringer sygdomme og kriminalitet ind i Danmark, og det behøver Danskerne ikke at finde sig i, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. november 2014 @ 10:35

 21. Ole Søderquist (EL)har også delt Shansens Facebook “dokumentation”.

  Han får så spørgsmålet:”Er der nogen, der har spurgt om det er mandens holdning? Det kunne jo også være at konto var hacket.”

  Ole Søderquist:”Det er den ikke (navn udeladt), det er noget vi er meget opmærksomme på.”

  Ole Søderquist:”Men der er et utal af falske profiler, som vi har svært ved at sætte rigtige navne på.”

  Hvem er “vi”?
  “Vi” har måske spurgt den ven Shansen har fælles med carl.thomsen.39 ??

  Kommentar by Anonym — 9. november 2014 @ 10:56

 22. Shansen er sjov.

  Kommentar by bastardo — 9. november 2014 @ 11:05

 23. Hvor er Margrethe Monica dog en ulækker personage. Mildt sagt.

  Kommentar by Liva — 9. november 2014 @ 12:52

 24. Det kan vel ikke undre nogen, at denne stærkt psykisk uligevægtige (for nu at sige det pænt) person på et tidspunkt var formand for den Radikale partiorganisation på Københavns Vestegn.

  Kommentar by Paulus — 9. november 2014 @ 13:03

 25. Hvad mon det egentlig giver i straf at spilde politiets tid med alle de anklager hun smider omkring sig med? Er det i en drøm om hun igen kan komme på tv som ekspert, der driver det flæsked bæst? For ingen normal person ville dedikere sit liv til at opfinde alle de intriger omkring sig selv, hvis det ikke var for selv at kunne få gavn af det. Det er jo et internet mûnshausen syndrom

  Kommentar by broholm (ordblind) — 9. november 2014 @ 15:04

 26. Som sædvanlig en omgang patologisk verbalt tyndskid.Fjolset er opmærksomhedssøgende parret med trangen til at pleje forfængeligheden, efter en enkelt meget pinlig optræden i fjernsynet for år siden, hvor hun havde tydelige problemer med at formulere sig.

  Det er helt sikkert et psykiatrisk tilfælde, måske “Münchausen syndrom,” opkaldt efter den tyske adelsmand, der fortalte historier uden baggrund i virkeligheden, altså en lystløgner. En meget passende beskrivelse på Shansen.
  Hun er formentlig radigal, de har storhedsvanviddet til fælles, i symbiose med den åndelige forhudsforsnævring.Og her kunne man så tilføje: Logisk sans og overblik er ofte en mangelvare, når man er blevet fanatiker.
  Jeg tror hun har mindst to diagnoser. Vores nationale godhedsindustri hvori Shansen boltrer sig, og hvis imødekommenhed overfor al verdens fremmede (læs muslimer), kender tilsyneladende ingen grænser. Det er efterhånden blevet en besættelse, en alvorlig form for godhedssyndrom, som man i den medicinske litteratur betegner som OCD (Obsessive Compulsive Disorder).
  Altså kan vi konkludere: Münchausen syndrom og OCD.

  Og så skal man i øvrigt ikke undre sig over hendes indlæg, det matcher fint en totalitær, stalinistisk og rødfacistisk holdning.Hun er og bliver rendestenens ukronede dronning.
  Hun er hverken et politisk eller juridisk problem, men et anliggende for psykiatrien. Vil slutte af med at nævne, at ordet psykopat skam stadig er gangbart også blandt psykologer.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 9. november 2014 @ 16:20

 27. Når jeg hører ‘navnet’ Shansen tænker jeg hver gang på sharia. Hun gøder i hvert fald jorden godt for den overtroiske fascismes fremmarch. Hvem skulle have troet det om landets socialistiske rejekællinger, at de en dag ville omfavne islamismens gru men hoppet fra kommunisme er ikke langt. I den grad landets fjender i uskøn forening.

  Kommentar by LarsB — 9. november 2014 @ 16:39

 28. @der adler
  Hvis hun ikke er psykotisk vil hun være staffeegnet og vil ikke få en behandlingsdom. De diagoser du nævner er ikke-psykotike tilstande. Der er sikkert noget galt med hende. Jeg så hun var ven på FB med en Pia som jeg gik på HF med og som er skizofren og blev indlagt nogle gange.

  Kommentar by Thorsted — 9. november 2014 @ 17:29

 29. “Jeg er nyskerig hvorfor…”

  Det peger jo ret meget på Shansen, som jo er “ordblid”

  En del af redegørelsen er lidt teknisk, men er der digitale beviser mod Shansen, Kim?

  Kommentar by Jern Henrik — 9. november 2014 @ 20:09

 30. Shansen er stadigvæk ikke kommet længere, end da hun i starten af sin karriere berettede harmdirrende om en ikke eksisterende israelsk massakre på palæstinensere foretaget af en ikke eksisterne israelsk general.
  Hun er helt igennem en sørgelig stakkel og mere er der ikke at tilføje.

  Kommentar by Menig 442 — 9. november 2014 @ 21:34

 31. – Jern Henrik

  Jeg gider ikke gætte, men tror såmen blot hun har glemt den mest basale kildekritik. Dvs. hoppet i en fælde lagt af person der vil ramme PS.

  Kommentar by Kim Møller — 9. november 2014 @ 22:24

 32. @ 14.
  Hvorfor bringer du afdøde Mærsk Møller ind i dit hadefulde indlæg?
  Jeg mener at huske dig for tidligere røde indlæg.
  Shansen bør retsforfølges for at misbruge andens identitet.
  Opsøg også Datatilsynet.
  Shansen bliver ikke dømt pga. injurier.
  At rette henvendelse til politimyndighed er ligegyldigt, denne myndighed gør intet ved den type sager.
  Held og lykke, Shansen er en modbydelig ondskabsfuld radikal narcissist.

  Kommentar by AK JA — 10. november 2014 @ 14:51

 33. Det er i hvert fald paradoksalt at disse debatødelæggende feminister kun vil censurere deres politiske modstandere. Var det kun for at gøre debatten stueren og kvinderespektabel, så måtte de også gribe ind mod deres kæledæggers hyppige brug af “luder” i tiltale til vantro piger. Eller følgende debattilkendegivelser på http://www.dagens.dk/krimi/slagter-solgte-svinek%C3%B8d-til-muslimer-i-tre-%C3%A5r (læg mærke til de 210 tommelfingre op):

  Ibrahim Hansen
  Giver din mor halal medalje bag fra..
  Besvar · Synes godt om · 210 · for 8 timer siden

  Jaesh Samadi
  Din fucking bums man
  Besvar · Synes godt om · 10 · for 7 timer siden

  Kommentar by perhag — 10. november 2014 @ 17:42

 34. http://ombagbusken.wordpress.com/krimi/pet-glemmer-shansen-i-norsk-terrorsag/
  Her er der dokumenteret at eneste ven med ABB var hende selv.

  Kommentar by Hunden. — 11. november 2014 @ 00:18

 35. Jeg kender tilfældigvis denne Peter scheffel

  Han er næstformand i Roskilde skytteklub, hvor jeg også var medlem.

  Sidste år var der en del medlemmer. som var af det som man kalder anden etnisk herkomst

  Det er ham som styrer pistol afdelingen, og ifølge hans egne og andre bestyrelses medlemmers udtalelser , så er den slags ikke særlig velkomne i den klub. De der 2 etniske medlemmer fik hurtigt kærligheden at føle. Jeg har selv hørt udtalelser fra en frank . der gik på ” gad godt lære dem at ramme så de ikke nøjes med at såre hinanden. Og de forsvandt alle sammen sidste år, for det var synd at sige de havde grund til at føle sig velkomne. Han er absolut imod invaderere , det er sikkert og vist. så jeg må tillade mig at være uening med kim møller. eftersom jeg selv har hørt de forskellige meninger der har floreret i den klub. Hvad der er værrere i den klub er at der er 2 slags medlemmer. han favoriserer de medlemmer der fedter for ham, de må gerne omgå reglerne. men dem som han ikke kan lide de bliver nærmest udsat for chikane. og det har jeg adskillige vidner på. Peter sheffel hører ikke til guds bedste børn kan jeg godt love jer ;)

  Kommentar by Søren Holm — 23. november 2014 @ 23:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper