26. november 2014

Jørgen Fahlgren, Beboerformand: Greve Byråd vil ikke ‘erkende virkeligheden i Askerød og i Hundige’

Før Radio24syv iværksatte en kampagne for at redde mediedækningen af multikulturen i Tingbjerg, havde journalist-aktivisten Kristoffer Eriksen bragt flere indslag om multikulturen i Askerød. Herunder lidt fra et interview med Jørgen Fahlgren, beboerformand i Askerød, bragt på Radio24syv den 10. oktober under den lyserøde overskrift – Sådan er politiet kommet bandekriminaliteten til livs i Askerød.

Kristoffer Eriksen, Radio24syv: Jeg har nu fået besøg af Jørgen Fahlgren, beboerformand her i Askerød, og selvom du anerkender at der er sket fremgang her i Askerød, specielt med kriminaliteten, så mener du at politiet og kommunen maler et lidt for lyserødt billede af bydelens udvikling.

Jørgen Fahlgren, Beboerformand: Ja, det er helt korrekt, hvad du siger der, og det er ikke bare mig der siger at det er for lyserødt – det er ren postkort, og det er lidt for idylisk, det billede som borgmesteren Pernille Bechmann maler, og det som Bo Mouritzen, der er leder af Greve Nord-projektet maler. … Vi har et problem med de der tidligere bandemedlemmer, og de der unge mænd, nu er de blevet mænd – før var de store drenge, nu er det mænd på 18 til 30 år. Vi har et problem med dem. De står og har stået rundt om i Askerød, de har stået ved indkørslen, ved Fælleshuset, ved STAMhuset og blokeret, og chikaneret beboerne. Det har de så ikke gjort en måned eller to…

[…]

Kristoffer Eriksen: … og lige præcist Pernille Bechmann havde jeg besøg af tidligere på morgenen. Hun er Greves borgmester, men hun sagde, og nu citerer jeg bare, ‘vi har nogle afdelingsbestyrelser der lukker sig om sig selv’. Det fremhæver hun som et af de vigtigste problemer her i området. Det er jo dig hun peger på! Du er beboerformand.

Jørgen Fahlgren: Det er lige præcis mig. Jeg sprang også ti meter op i stolen, da jeg hørte det klokken 6.30 her til morgen.

Kristoffer Eriksen: – Den gjorde avs.

Jørgen Fahlgren: Nej, den gjorde ikke av. Det er historieforfalskning så det batter noget. Dem der lukker sig om sig selv, dem er ikke vil erkende virkeligheden i Askerød og i Hundige, det er faktisk Greve Byråd, og det er i særdeleshed borgmesteren. Den gamle borgmester var heller ikke for god, men Barlach erkendte dog at der var problemer. Og jeg kan huske at han spurgte mig, hvad de største problemer er i Askerød, og jeg svarede, at det er den fuldstændige skæve beboersammensætning, og den store store arbejdsløshed blandt beboerne. Arbejdsløsheden i Askerød er 30 procent, på landsplan er den fem. Beboersammensætningen – over halvdelen kommer fra ikke-vestlige lande, og det er traumatiserede familier, familier der er samspilsramte, og ikke er så ressurcestærke som borgmesteren vil bilde befolkningen ind.

Kristoffer Eriksen: … det bliver jeg nødt til at holde dig lidt op på. Der er jo godt nok 54 procent efterkommere og indvandrere i Askerød, men de laver jo ikke så megen kriminalitet, at det er på en ghettoliste.

Jørgen Fahlgren: Nej, man har lavet kriterierne om. Nu er der fem kriterier for at være på en ghettoliste, før var der tre. Men i virkeligheden betyder det ikke noget om man har de lister eller ikke har dem. Det betyder ikke noget om man er et udsat boligområde eller en ghetto eller hvad. Det der betyder noget er de to faktorer: Er der mange indvandrere, folk fra 3. verdenslande, der er samspilsramte, der er traumatiserede, der har deltaget i borgerkrige. Hvis man anbringer dem, to tredjedele er det i Askerød. Hvis de er anbragt i et lille boligområde, og de er de i Askerød, så giver det problemer, og vi har behov for hjælp. Det med at jeg og min afdelingsbestyrelse lukker sig om sig selv, det er helt forkert. Vi går den ene gang efter den anden til spørgetime i Greve Byråd, og forklarer dem de problemer vi har, og beder om hjælp, og vi får det sjældent.

Oploadet Kl. 13:13 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/61381/trackback

17 Comments »

 1. Et af utallige beviser på at politikere ikke er poitikere for Danmark og danskerne, men for dem selv ene og alene. Sjovnalistisk venstreparti værner godt om dem.

  Kommentar by Nielsen — 26. november 2014 @ 13:47

 2. Det var den store jubelhistorie i går på Kbh. radio
  http://www.dr.dk/Nyheder/Regionale/Koebenhavn/2014/11/25/093529.htm
  Unge fra ghettoområder strømmer til uddannelse og job. Det skyldes en blanding af pisk og gulerod fra kommunerne…

  Den positive udvikling er blandt andet skabt ved, at de kriminelle er blevet truet med at blive smidt ud af deres lejligheder, hvis de bliver taget i at begå ulovligheder.

  Det har stoppet banderne til stor glæde for Greves borgmester, Pernille Beckmann (V).

  Politiet kan også mærke, at mange af bebyggelsens unge er begyndt på uddannelse og i job.

  Vores statistikker viser faktisk, at Askerød og Greve Nord er det mest fredelige område i hele politikredsen…. siger Kurt Worsøe

  Kommentar by tavsen — 26. november 2014 @ 14:23

 3. og julefreden sænker sig
  http://sn.dk/Sydkysten/Netto-medarbejder-overfaldet-i-Greve/artikel/450900
  Kl. 02.33 natten til søndag blev politiet kaldt til Netto i Greve Midtby Center, hvor der blev holdt julefrokost.

  Kommentar by tavsen — 26. november 2014 @ 14:25

 4. Sjovt som muslimer kan arve psykiske traumer fra deres forældre, ofte bedsteforældre, da de fleste af dem der laver kriminaliteten er født her i danmark. Det er da nærmest en biologisk sensation man burde kigge nærmere på.
  De har aldrig været i det pågældende land, alligevel har de traumer derfra? Er “traumatiserede” 2-3-4 generations muslimer mon beviset på reinkarnation?

  En anden ting man kunne undersøge er hvorfor de er over 3 gange så kriminelle som danskere med samme indtægt, hvis det er fattigdommen der gør dem kriminelle.

  Der er mange spørgsmål der burde blive stillet, men som “eksperterne” aldrig nogensinde tør nærme sig selvom de er indlysende for alle andre.

  Og kommer de en sjælden gang i nærheden ved et uheld, er det danskerne pilen peger på. “Tonen i debatten” kan også udløse kriminalitet må man forstå.

  Hvorfor det ikke er racistisk at påstå at muslimer er SÅ fintfølende og ude af stand til at tænke for dem selv at der ikke skal mere til end det før de bliver kriminelle, det skal man nok være “ekspert” for at forstå..

  Kommentar by Per — 26. november 2014 @ 14:29

 5. Apropo: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/hver-fjerde-unge-indvandrer-begik-lovbrud-i-2013/5324837

  Kommentar by Per — 26. november 2014 @ 15:22

 6. Det er utroligt, så elendige politikere vi må trækkes med. De aner ikke deres levende råd, så i deres desperation skyder de på budbringeren i stedet for at konfrontere problemerne.

  Når nu det desværre er niveauet, var vi faktisk bedre hjulpet helt uden politikere. Dysfunktionelle typer som Greve-borgmesteren gør simpelthen mere skade end gavn.

  Hvorfor bliver folk dog ved med blindt at stemme på den slags umuliusser?

  Kommentar by Mogens Justesen — 26. november 2014 @ 15:41

 7. Magtens sprog (Greves borgmester og byråd) var her i første omgang forholdsvis pæn: ‘vi har nogle afdelingsbestyrelser der lukker sig om sig selv’.

  Men hvis Jørgen Fahlgren ikke forstår, at han skal makke ret på den rigtige multi-agtige måde, så bliver han formodentligt kaldt racist næste gang. Den derved skabte vrede mod ham kan suppleres med et par brosten igennem ruden og overfald på hans børn.

  Så kan han lære det!

  Magtsproget skabes af politikerne og ‘forskerne’, mens den praktiske magtudøvelse overlades til fornærmede indvandrerbander, subsidiært voldelige venstreradikale. Medierne og politiet dækker af og slører problematikkerne gennem sproggymnastik om de udsatte kriminalitetsramte ‘unge’.

  Da hele setup’et er forløjet og mentalt uholdbart, har man brug for en slags lynafledning i form af at aflede al den ophobede negative energi på en ægte etnisk hvid dansker, der begår en eller anden grim, racistisk-lignende handling.

  Hvis det ikke var så tragisk. ville man latre sin røv i laser.

  Kommentar by traveler — 26. november 2014 @ 19:24

 8. over halvdelen kommer fra ikke-vestlige lande, og det er traumatiserede familier, familier der er samspilsramte, og ikke er så ressurcestærke som borgmesteren vil bilde befolkningen ind.

  arj – hold nu op med det P.K. pis. Igen og igen og igen danser og svanser I omkring den varme grød, lukker øjnene for elefanten i værelset og ytrer tomme gloser med alle sanser pakket godt ind i vat.

  Skal vi nu høre om “traumatiserede familier” igen mens hovedforklaringen stirrer jer lige ind i fjæset.

  Det er ikke andet en islam og den muslimske herrefolks mentalitet der er hovedårsag til disse kriminelle’s handlinger og holdninger.Intet over og intet ved siden af.

  Man bliver så træt i sit lille hoved at de fandens politikere og deres løgne. Og det tragiske er, de tror sgu ikke selv på deres egne udtalelser.

  Kommentar by Vantroende — 26. november 2014 @ 19:49

 9. Du har fat i noget 4.Per. Der må kunne bygges et helt universitetscenter til at forske tvær-videnskabeligt i den her:
  “Er “traumatiserede” 2-3-4 generations muslimer mon beviset på reinkarnation?”
  Der noget Einstein og Bohr over den?
  (Måske er de alle reinkarnationer eller efterkommere af Mo ? ;)

  Kommentar by A-mad — 26. november 2014 @ 21:03

 10. Det er det jeg siger igen og igen…Løgn – løgn – løgn og man gør det helt bevidst – med fuldt overlæg!
  Det må da engang komme til at koste…eller hvad?

  Kommentar by Black Watch — 26. november 2014 @ 22:29

 11. Det er ikke kun et dansk problem. Fornægtelse af sandheden og fakta er et europæisk ja et vestligt problem.
  Vi kunne lærer meget, rigtigt meget, af Japan og Sydkorea. I disse lande har tilnærmelsesvis ingen muslimer.

  Kommentar by Robert R — 26. november 2014 @ 23:24

 12. Greves borgmester Pernille Bechmann illustrerer jo egentlig meget godt det problem Venstre og den borgerlige fløj har , de vil ikke for alvor erkende eller for den sags skyld gøre noget ved problemet.
  Der er stadig meget langt til at nogen politikere fra blå blok vil begynde at tale om at ophæve de fuldstændig utidssvarende konventioner der lammer vort samfunds overlevelses kraft.

  Kommentar by PBr — 27. november 2014 @ 18:41

 13. DhimmiRadioen sender for tiden Yes Minister. Intet nyt under solen.
  https://www.youtube.com/watch?v=sihzOScOCG4

  Kommentar by Nielsen — 27. november 2014 @ 21:52

 14. Nu er DF da heldigvis hos selv Megafon blevet største parti, det var også på tide men det har de jo været hos mange andre også, men altid noget det også er sket her. Mon ikke de 21% bare er en forsmag.

  Kommentar by LarsB — 27. november 2014 @ 22:19

 15. LOL, politiet kalder Askerød og det omkringliggende område for det fredeligste i politikredsen. Af de lidt grovere episoder i år kan nævnes : Mindst fem bilbrande – To skudepisoder – Adskillige knivstikkerier (den ene gang blev en 52 årig stukket 6 gange, hvor ca 10 personer efterfølgende løb ind i Askerød) – Tre indbrud i den samme butik, hvor der er blevet stjålet for mere end 1,5 millioner kr (alle tre gange løb 10 til 14 personer ind i Askerød) og sådan kan man blive ved.

  Kommentar by Lillekren — 28. november 2014 @ 05:46

 16. Der må godt nok være travlt i den øvrige del af politikredsen.

  Kommentar by Lillekren — 28. november 2014 @ 05:48

 17. Usandt, at disse mennesker er traumatiserede. Langt flere etniske danskere udviser tegn på traumer og mistrivsel end indvandrere.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 25. august 2019 @ 19:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper