12. november 2014

“… forudsigelige konflikter, der udspringer af de libyske soldaters kulturelle baggrund og traditioner”

Det kan lyde lidt barsk at kæde ‘voldtægter, overfald, tyverier, vold og trusler’ sammen med libyernes ‘kulturelle baggrund og traditioner’, men Krigeren.dk skrives af soldater med praktisk erfaring, ikke af folkevalgte kulturrelativister. Fra Træning af libyske soldater i England afbrydes øjeblikkeligt.

“For at rette op på den kaotiske tilstand, der har hersket i Libyen siden den NATO-støttede borgerkrig i 2011, ville man hente 2.000 libyske soldater til England og give dem træning, således de kunne vende hjem og håndhæve lov og orden. … Men projektet – kaldet OP VOCATE – er nu standset, efter at byen Cambridge og træningslejren Bassingbourn har været udsat for voldtægter, overfald, tyverier, vold og trusler.

Indtil videre er tre engelske kvinder blevet udsat for voldtægtsforsøg, og en enkelt mand er blevet voldtaget af to libyske rekrutter i en park. Derudover er flere englændere blevet udsat for gaderøverier, og politibetjente er flere gange blevet udsat for trusler. I byen Cambridge er cykler blevet stjålet i stort antal, og efterfølgende fundet i træningslejrens område.

En instruktør på kasernen er blevet tæsket, og en anden måtte tage flugten efter at være blevet overfaldet af en ophidset flok af libyske rekrutter. Rengørings- og kantinepersonale er også blevet truet med jævne mellemrum.

Godt 300 engelske soldater har fået inddraget deres orlov indtil de sidste libyske rekrutter har forladt landet. De skal nu bevogte træningslejren, så libyerne ikke længere kan komme i kontakt med lokalbefolkningen.

Man har allerede fra starten vidst, at man ville rende i et kultur sammenstød. Libyerne stillede bla. fra starten det opsigtsvækkende krav, at der kun måtte deltage mandlige instruktører.

– ‘De dele af uddannelsen, der fordrer ‘hands-on’ kontakt med libyske soldater – eksempelvis at rette på en libysk soldats skydestilling på skydebanen – gennemføres af mandlige instruktører. Herved undgås forudsigelige konflikter, der udspringer af de libyske soldaters kulturelle baggrund og traditioner’ – forklarede oberstløjtnant Henrik Lyhne fra Hærens Operative Kommando (HOK) over for DR Nyheder tilbage i marts 2014.”

(Libyske soldater i Bassingbourn-lejren, november 2014; Snaphanen, Daily Mail)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/61403/trackback

14 Comments »

 1. Tænk, jeg troede, homoseksualitet var haram i den muslimske verden, men dér kan man bare se: “..og en enkelt mand er blevet voldtaget af to libyske rekrutter..”. Men en marokkansk mand belærte mig for nogle år siden om denne side af islam. At den slags var helt normalt i NordAfrika. Hvis der ikke lige var en ged eller kamel ved hånden ;)

  Og jeg undrer mig stadig over, hvorfor Danmark bidrog med seks F-16 jagere i dette – for mig at se – aldeles interne muslimske opgør.

  Muslimer gør, hvad de nu engang er bedst til, nemlig at slagte hinanden. Nå ja, voldtægt hører så åbenbart også til agendaen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 12. november 2014 @ 13:21

 2. Jeg mener at huske, at ekstra bladet under “Amber Express” rapporterede om voldtægt af en mandlig pensionist og tyveri af høns, begået af britiske soldater.

  Intet på nettet hvilket ikke er overraskende da øvelsen var tilbage i 1981. Men den såkaldte “fredsbevægelse” var naturligvis oppe, at køre over det.

  Men det er åbenbar noget andet når det er ædle muhammedanere, der voldtager britiske kvinder og mænd?

  Men lad os nu vente lidt. Der kommer sikkert en stærk fordømmelse fra de islamofile feltmadrassaerne Johanne Schimdt og Trine Mach over, at de muhammedanske rekrutter vanærer islam.

  Kommentar by Hans Und — 12. november 2014 @ 13:37

 3. Haha hvor er det sindssygt, i vestlige lande er der hegn om kasernerne for at der ikke bliver begået indbrud osv på kasernen, men når libyske soldater kommer ind på området fungerer det som hegnet i en zoo!

  Vi må sgu da for helvede snart lære af de erfaringer vi dagligt gør os i tusindvis med folk fra den muslimske verden, det er ikke bare en anden verdensdel men en helt anden tidsalder. Ifølge den muslimske kalender er de i år 1435 nu, prøv at sammenligne deres kultur og gerninger med med europa på det tidspunkt og lighederne er uhyggeligt påfaldende.

  Med andre ord er zenia stampes udtalelse “om 20 år er de som os” skudt 559 år forbi.

  Kommentar by Per — 12. november 2014 @ 13:59

 4. 2.Hans Und. obs til “ekstra bladet under “Amber Express” rapporterede om voldtægt af en mandlig pensionist og tyveri af høns, begået af britiske soldater.”
  Jeg tror også de voldtog hønsene, men såvidt jeg ved ikke de to navngivne?
  :)

  Kommentar by A-mad — 12. november 2014 @ 16:20

 5. Lad os da uddanne psykopaterne til at slå ihjel. Gad vide hvem det kan ramme? Hvem var den nu der havde lært Bin Laden sine hundekunster? DEM DET RAMTE!!!!! Lærer vi aldrig. 1 Hold nallerne fra mellemøsten, 2 lad være med at give dem de våben vi selv skal bruge til at forsvare os med mod dem.

  Kommentar by Jens Jensen — 12. november 2014 @ 16:47

 6. Hvad er det med muslimer og deres jagt på anal tilfredsstillelse, for gaddafi skulle jo også lige analysemetodernes inden de dræbte ham

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 12. november 2014 @ 17:19

 7. Det er som en statssponsoreret Jackass video.

  What could posible go wrong?

  https://www.youtube.com/watch?v=6Vpuh6q2O_c

  Kommentar by Santor — 12. november 2014 @ 18:16

 8. Det er ikke pænt at tage fra andre uden i det mindste at angive kilden. Og det bliver bestemt ikke bedre af, at ‘krigeren’ direkte adspurgt i kommentarfeltet henviser til alle mulige andre kilder end den rigtige.

  Fy ha, krigeren.dk :)

  https://nationaldemokraten.dk/libyske-rekrutter-amok-paa-engelsk-civilbefolkning/

  Kommentar by Arne Torp — 12. november 2014 @ 18:20

 9. Idioterne opfører sig som en ræv i en hønsegård, alla er åbenbart ikke flyttet til området, men herrefolket er flyttet ind.
  Jeg troede engang at englænderne var realister, men naiviteten har tilsyneladende kronede dage.
  At man skal mobilisere hæren for at holde psykopaterne inde, skriger til himlen.
  Lærer vi da for fanden aldrig noget?

  Kommentar by Finn A.Skov — 12. november 2014 @ 21:54

 10. > 8 Arne Torp

  Så vidt jeg kan se er historien på KRIGEREN.dk baseret på de engelske medier

  Se f. eks. Daily Mail:

  11. november: Soldiers in court on rape charge
  http://www.dailymail.co.uk/wires/pa/article-2829678/Soliders-court-rape-charge.html

  7. november: Inside a village under siege: How one of the most peaceful corners of England was turned into a state of anarchy by Libyan cadets accused of rape and violence… that left residents in constant fear
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2826076/It-couldn-t-tranquil-corner-England-Libyan-cadets-arrived-train-claims-erupted-rape-violence.html

  6. november: What’s happened in Bassingbourn is ”completely unacceptable”
  http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1133653/Whats-happened-Bassingbourn-completely-unacceptable.html

  5. november: Now 300 soldiers are guarding out 240 Libyan cadets… but Cameron insists we won’t grant them asylum
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2821967/Cameron-demands-military-brass-explain-unacceptable-breakdown-discipline-allowed-Libyan-cadets-rampage-outside-barracks.html

  Fortsæt selv søgning. Historien er udførligt omtalt i samtlige engelske medier.

  Kommentar by monse — 13. november 2014 @ 00:00

 11. Santor.

  Det minder om den Russiske viceminister, der kaldte Vestens udenrigspolitik (indirekte Obama) for en “abe med en håndgranat”.

  Kommentar by Sigwar — 13. november 2014 @ 08:15

 12. @10

  Såvidt jeg kan se, er krigerens artikel en næsten ordret afskrivning af den på nationaldemokraten.

  Kommentar by Arne Torp — 13. november 2014 @ 10:56

 13. > 12
  Nogle, men ikke alle sætninger er identiske. Forståeligt at rejse spørgsmålet, men kan stadig skyldes brug af samme orignalkilder. KRIGEREN.dk bør vel kunne svare præcist på spørgsmålet.

  Kommentar by monse — 14. november 2014 @ 07:05

 14. Det må jo være rent slaraffenland for de anus-begejstrede sådan at ligge i anal-formation, når de tilbeder deres afgud ved fredagsbønnen! Fy for en stank for dem bagved.. Det er sørme mærkeligt, at Vesten vil uddanne de idioter og mordere, for der har været mange drab på fx amerikanere, som er blevet skudt af nogle af disse trainees i militærlejrene. Den vestlige stupiditet og naivitet har ingen grænser.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 14. november 2014 @ 14:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper