22. november 2014

Radio24syv lader DF-hader skønmale ghetto – Borgmester: Tingbjerg skal ikke være rekvisit i valgkamp

Jyllands-Posten fortsætter sin pseudo-journalistiske kritik af Den Korte Avis, og efter Berlingske har interviewet en række Tingbjerg-beboere om deres virkelighed, har Radio24syv ligefrem dedikeret et 25 timer langt tema, der har til hensigt at stoppe bekymringen. Journalisten bag modhistorien er Kristoffer Eriksen, der under valgkampen i 2011 lancerede en kampagne for at vise hvad Dansk Folkeparti ‘i virkeligheden’ står for.

Interview med ‘John’ i Berlingske – ‘Jeg vil ikke tilbage. Aldrig i livet’.

“Bydelen, der blev opført ved Utterslev Mose, skulle være med til at virkeliggøre den socialdemokratiske velfærdsdrøm om at flytte arbejderklassen ud af byens beskidte baggårde. I dag har 70 pct. af beboerne anden etnisk baggrund end dansk, og bydelen er præget af store sociale problemer. I den forstand gik drømmen galt for både Tingbjerg og John. …

John oplevede, at Tingbjerg ændrede karakter omkring 2005. Kvarteret, der til at begynde med var et rart sted at være, blev et utrygt sted at bo og opholde sig. Det begyndte med en container i flammer, som senere efterfulgtes af flere containere i brand. …

Efter ildspåsættelserne blev kriminaliteten i Tingbjerg kun værre. En ung mand blev dræbt af skud, der blev stukket ild til en boligbloks kælder, og familien selv havde indbrud. En morgen, hvor John skulle på arbejde, fandt han sin bil uden sidespejle. De var knækket af. En anden morgen var bilruden knust, og en tredje morgen da Johns bildæk flade. Skåret op.

… statistikkerne ændrer ikke ved, at nogle oplever Tingbjerg som utrygt, herunder John.

‘Det var usikkert ikke at vide, hvad jeg kom hjem til efter en arbejdsdag. Jeg sagde nej til invitationer, fordi jeg var bange for, hvad der ville ske, mens jeg var væk. Et nyt indbrud? Mere ild?’ …

Kulminationen på Johns tilværelse i Tingbjerg blev mursten. Familien var gået i seng, da de hørte badeværelsesvinduet splintre og fandt en mursten på gulvet. Nogen havde kastet den ind fra gaden. Ti minutter efter lød samme smæld efterfulgt af en klirren fra soveværelset. Endnu en mursten. ‘Se,’ siger John og finder politiets billeder frem. Murstenen ligger i parrets seng.

‘Det er sengens fodende, men vi kunne lige så godt have haft vores hoveder dér. Hvordan kan man leve på den måde,’ spørger John, der mener, at murstenene skyldtes, at Tingbjergs kriminelle ikke kunne overtale hans børn til at begå kriminalitet.”

(Politiets anmeldelsesstatistik 2011-2014, der viser en god udvikling)

Overborgmester Frank Jensen kommenterer – Drop skræmmebillederne af Tingbjerg.

“Berlingskes historier og leder om Tingbjerg bygger på et spinkelt grundlag. … Det er selvfølgelig fuldstændig uacceptabelt, at præsten nu tilsyneladende har fået en brosten gennem vinduet til sit kontor, fordi han ytrer sig i den offentlige debat. Men det ændrer ikke ved, at vi bør have en debat, som bygger på fakta…

På Radio24syv i en anden del af Berlingske-koncernen har man en mere nuanceret og faktuel tilgang til Tingbjerg. På Facebook fortæller journalist Kristoffer Eriksen, at han i sommer boede i Tingbjerg for at lave 25 timers dokumentar sammen med sin kollega Ayşe Dudu Tepe. Om Berlingskes artikel skriver han:

‘Den her historie om Tingbjerg har virkelig grebet mig. Især fordi den på ingen måde passer med det billede, jeg fik af bydelen, da jeg boede der det meste af sommeren. Og det passer heller ikke med noget, som nogen af de mere end 100 mennesker, som Ayşe Dudu Tepe og jeg talte med i perioden. Ja, lige med undtagelse af kirken, herunder Ulrich Vogel og hans medarbejdere i Diakoniens hus, som så vidt jeg kan se er de eneste kilder, som Berlingske har på den her historie. ‘Radio24syvs journalist skriver videre, at Radio24syv har forsøgt at efterprøve påstandene om, at de lokale forretningsdrivende betaler beskyttelsespenge ved faktisk at tale med dem. De forretningsdrivende afviser blankt påstandene. … Hvis man skal udtrykke det pænt, så kan man nok tillade sig at sige, at Berlingske undlod at researche historien ihjel.‘ …

Der er ingen tvivl om, at Tingbjerg er et udsat boligområde… Alene i kommunens budget for 2015 har vi sat penge af til ni indsatser. Vi satser blandt andet på feriecamps for udsatte børn, og så har vi afsat 25 millioner kr. til cykelstier, som åbner Tingbjerg mod resten af byen. …

Tingbjerg har ikke brug for mediepanik og råben op om mafia og parallelsamfund. Tingbjerg har ikke brug for at være dørmåtte og rekvisit i en kommende valgkamp. … lad os nu droppe de letkøbte skræmmebilleder.”

(Kristoffer Eriksen på Facebook, 21. november 2014; via Eva Agnete Selsing)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/61667/trackback

35 Comments »

 1. Mads kastrup i berlingske om den korte avis: http://kastrup.blogs.berlingske.dk/2014/11/22/den-korte-avis-versus-journalistisk-venstreparti/

  De sveder lidt derinde på de store medier efterhånden.. Fuldt fortjent.

  Kommentar by Per — 22. november 2014 @ 17:57

 2. Er der nogen der ved om Danmarks Radio modtager støtte fra Qatar ?

  http://denkorteavis.dk/2012/qatar/

  Kommentar by k.m. — 22. november 2014 @ 18:06

 3. Hvordan kan politiets søglediagram indeholde tal for 2014? Hvorfra stammer grafen? Er der tal for andre bydele?

  Er Kbh.s officielle politik – at flytte problemerne til andre bydele – lykkedes? Jeg synes problemerne er tiltagende i min bydel.

  Kommentar by Niels P — 22. november 2014 @ 18:30

 4. 1) Frank Jensen, at “præsten TILSYNELADENDE har fået en brosten gennem vinduet”
  2) Der er altså også rigtigt mange af de muhamedanske unge, der kører på cykel, lad os få nogen flere cykelstier. Gerne en på hver etage.

  Kommentar by bastardo — 22. november 2014 @ 18:49

 5. Jag lyssnade under en period på Radio 24/7, men kände att det fanns en underliggande agenda och kanalen egentligen fungerar som ett “femtekolonn-media”.

  Kommentar by PFEP — 22. november 2014 @ 19:25

 6. Københavns overborgmester Frank Jensen er opskriften på den ultimative levebrøds socialist, den savlende sexkrænker koster det Danske samfund ligeså meget som kongehuset, og svinet Frank Jensen kan ikke nøjes med mindre, at der er etniske Danskere der stemmer op til denne politiske kvindeundertrykkende monster er et under, manden er et svin af dimensioner.

  Kommentar by emmagad — 22. november 2014 @ 19:33

 7. Diagrammet bør have en femte søjle, der viser antallet af anmeldelser som politiet ikke har taget imod eller som folk har opgivet på forhånd.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 22. november 2014 @ 19:38

 8. Op mod det kommende valg vil vi opleve et mere og mere desparat forsøg, fra MSM side, på at få de danske ghettoproblemer til at fremstå som succeshistorier.
  Vi vil blive overdænget med forfalskede statestikker og rollemodeller med succes i lange baner, og det til trods for at enhver med øjne i hovedet kan se hvad der sker og hvor det bærer hen. Tag til Bradford, Leciester, Rotherham eller Luton. tag til Parises østlige forstæder eller Marseille. Tab til Malmø eller forstæder i Stockholm og Gøteborg. Tag til forstæder i Berlin og Wien, Tagt til Rotterdam, Amsterdam og Bryssel og sådan kunne vi blive ved, vold, sexoverfald, mafia metoder som beskyttelsespenge og no go zoner for myndigheder, jødeforfølgelse og sågar terror.
  Som Churchill sagde jeg har kun tiltro til en statestik jeg selv har forfalsket, eller som han også sagde, der er løgn, forbandet løgn og så er der statestik!

  Kommentar by Robert R — 22. november 2014 @ 19:38

 9. 7, eller de har taget imod, men ikke har oplyst offentligheden om “for ikke at skabe utryghed blandt områdets beboere” som da sagde da de gjorde det i gellerup eller volds mosen ifm de mange containerbrande forrige år tror jeg det var. (Uriasposten skrev vist om det dengang)

  Vi kan ikke stole på politiet længere, de taler imod bedre vidende alt for ofte.

  Kommentar by Per — 22. november 2014 @ 19:53

 10. Hvorfor bor Frank Jensen i tingbjerg. ?
  Er det fordi han er socialdemokrat, eller vil han undgå en evt kulturberigelse. ?

  Socialdemokraterne og de radikale, de to værste partier, er total ligeglad med hvad den indfødte dansker er oppe imod, lige som det lorte politi er.

  Det er helt utrolig at politikerne ikke kan finde ud af, hvorfor tonen er så barsk som der en blevet, ja selv springeren fra DF, Søren Espersen ved det ikke og det forbavser mig faktisk.

  Jeg så på tv News, at der var en idiot der sagde, at det skal der lov gives om og dermed tror fjolset, at så er dette problem løst. :)

  Nej det er ikke løsningen på de fæle ytringer. Politikerne skulle tage og bruge hovedet, det er det de får appenagen for, og finde ud af, at hvorfor hadet i disse ytringer er stigende, beror på den uansvarlige indvandringspolitik og integrationspolitik der føres.

  Derfor udtrykkes der voldsom had, disse ytringer og som er en indestængt frustation over hvad der foregår i dette land.

  Hvis disse taburetklæbere vil Danmark noget godt, retter de ind efter grundloven, inden det er forsent. Politi: :) op i røven med dem, de har jo valgt side, skide islamleflere D.D.S.P Det Danske Sharia Politi.

  Kommentar by Sindsro — 22. november 2014 @ 21:41

 11. tænk at sådan noget er foregået i Danmark.
  Folk er dumme.
  https://www.youtube.com/watch?v=qAm_4hyoxLc

  Kommentar by Sindsro — 22. november 2014 @ 23:26

 12. Skal vi gætte på følgende handlingsforløb? Eriksen til en bandeleder: ” Salam aleikum, mit navn er Kristoffer og det er min ven Dudu. Vi har hørt nogle utroværdige ting om jer herude, f.eks om nogle uheldige utilsigtede hændelser og at bøssepræsten ikke kunne lide jer. Jeg har mit staffeli med og nu skal vi lige have pyntet lidt på det billede”. Og så blev der ellers retoucheret. Faktisk endte det med at man smed det gamle grimme billede ud og lavede, under kvalificeret vejledning af repræsentanter for bander og den lokale politiledelse et helt nyt. Hjemme i radiostudiet betragtede man i god afstand fra virkeligheden dette nye mesterværk, og alle var såre tilfredse. Nå, spøg til side. Sandheden er ganske rigtigt at MSM køre en kampagne mod Den korte Avis. Ingen tvivl om det. Det gør virkelig ondt på ”Stenalder pressen” at nogle få personer banker en lille ”biks” op og lammetæver dem i antallet af læsere. Mads Kastrup ævler (som sædvanligt) noget om journalistik, Paradise Hotel og kvantefysik og andre om tyveri af artikler OG som noget nyt RACISME. Denne uhørte udvikling er foranlediget af en udtalelse fra en franskmand, som i øvrigt formentlig har fået de famøse ord lagt i munden, idet manden hverken forstår eller taler dansk. Desperationen er ganske udtalt og tonen er ved at blive SVINSK. Tonen. Ikke sandt? Den hårde tone som først efter at venstrefløjen er begyndt at få denne ubehagelighed at føle, er blevet et rigtigt højaktuelt avisemne. Den korte Avis tager de fleste af disse angreb med ophøjet ro og ”højlydt” latter. De kender de involverede journaliste og får hurtigt ”klædt dem af”. Derfor smider man nu racismekortet. Hvor hjælpeløst og ynkeligt. Den lille ”bingomand”, som nogle forvirrede personer har gjort til bykonge i København, er det ikke nødvendigt at ofre mange ord på. Det viser kun hvilken politiske tilstand denne by befinder sig i. Til jer i ”journalistisk venstreparti”. I kan rende og hoppe. Dette angreb vil ikke betyde en fjert for os, men tværtimod forstærke vores afsky for jeres løgnagtige og politisk korrekte journalistiske linie.

  PS. Så en morsom kommentar til journalistikken på Den korte Avis”.
  ”Den var ikke gået på Billedbladet”. Fik I den. Den skal vist i kategorien ”Spøg og Skæmt”.

  Kommentar by EH — 23. november 2014 @ 01:04

 13. ”-når jeg kommer på Nørrebro, tænker jeg altid på, hvor fantastisk det er at være overborgmester for en by, der har så bred en mangfoldighed- her mødes en myriade af forskellige kulturer på kryds og tværs og beriger hinanden i et fælles samspil.” (Overborgmester Frank Jensen´s Nytårsbrev til Nørrebro/Nordvest 2. Januar 2013).

  Det er overvurderet, hvor attraktivt Danmark er for flygtninge. Vores sprog og klima afholder mange fra at søge hertil.”
  (Kirsten Lee (Radikal), Jyllands-Posten 1.6. 1990 ).

  ”Efter min mening er flygtningene hverken nogen samfundsøkonomisk eller kulturel trussel.”
  (Kirsten Lee, (Radikal), BT 18.6 1990).

  ”Der er intet belæg for at snakke om hvor meget flygtningene koster det danske samfund.”
  (Kirsten Lee, (Radikal), BT 18.6.1990).

  ”Nogen…hævder, at der ligger rene proformaægteskaber bag en række familiesammenføringer. Det er der overhovedet ikke dokumentation for.”
  (Kirsten Lee (Radikal), Jyllands-Posten 4.8. 1990) .

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 23. november 2014 @ 03:50

 14. Jens Olaf Jersild og DDR betalte i sin tid 20k+ for at få nogle “grøn jkkaer” til at spille nazister i et tv-program.

  Mon noget lignende er i spil her?

  Kommentar by Hans Und — 23. november 2014 @ 05:41

 15. Jfr 8 og 13 aner de der skal vaertage nationens interesser,ikke et klap om hvad der foregaar i verden? hvis de paa een eller anden maade kan skimte et moenster hvorfor goer de ikke noget,hvem betaler dem for ikke at goere deres pligt.Jeg ved godt pligt er et lidt unerligt ord nu om dage ,men det er godt Dansk ord.

  Kommentar by Dunk — 23. november 2014 @ 06:18

 16. Hvis der ikke er nogen problemer i Tingbjerg, hvorfor så sætte 25 millioner af til ni indsatser i 2015?

  Kommentar by Liva — 23. november 2014 @ 09:20

 17. Apropos politiets indeks, så har politiet fået islamisk bederum og vil ikke forstyrres – i det der skulle være arbejdstiden.

  Kommentar by Liva — 23. november 2014 @ 09:32

 18. Har lige hørt Lisbeth Knudsen fortælle i presselogen, at hun har fået tilbudt historier, hvis hun ville hænge præsten ud som racist…… Som man siger i monty Python “don’t mention ze war”

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 23. november 2014 @ 10:37

 19. Lisbeth Knudsen i Presselogen: “Jeg bliver nødt til at sige, at jeg sidder her med en mail fra en person, som er meget tæt på socialborgmesteren, som forsøger at indgå en byttehandel med os, hvis vi vil være med til at svine præsten til som racist. Og beskrive hvor racistisk, han er. Det synes jeg vidner om, hvad det er, der foregår i Tingbjerg.”

  Kommentar by kira — 23. november 2014 @ 11:48

 20. Og socialborgmesteren det er så Jesper Christensen (S), der selv bor i Tingbjerg og er meget optimistisk omkring udviklingen. Bloody hell.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 23. november 2014 @ 12:19

 21. “Borgmester: Tingbjerg skal ikke være rekvisit i valgkampen”

  Jamen, hvis vi i et demokrati ikke skal diskutere hvad der foregår, så må de jo bare se at få løst problemerne – i går.

  Kommentar by mb — 23. november 2014 @ 12:58

 22. Kristoffer Eriksen:
  -Det vi prøver i virkeligheden er at lægge os imellem det rosenrøde og det mafialignende parrallesamfund hvor jungleloven raser, og det tror jeg er vigtigt..

  Jørgen Ramskov:
  -Vi har i hvert fald forsøgt at ligge os imellem det rosenrøde og det meget skræmmende..

  Hvad med at forholde jer til virkeligheden og fakta, røde FJOLSER!

  Kommentar by Geert — 23. november 2014 @ 12:59

 23. Konvertitten Jens Harder Højbjerg, propagandachef for Købehavns dhimmi politi, slap ualmindeligt dårligt fra at medvirke i Presselogen.
  Dansk Politi overhaler snart brugtvognhandlere, journalister og politikere nedenom!

  Kommentar by Geert — 23. november 2014 @ 13:23

 24. Det værste er at denne her sag i virkeligheden er en forlængelse af “truslerne mod kvindelige FM´ere” som også fes ud i sandet men memet, den slemme højrefløj, består.

  Inden for den næste uge vil vi se en lignende sag der “bekræfter” memet og de 30% Etniske Danskere der bor i Tingbjerg vil være lige så dårligt stillet som de var i sidste uge.

  MSM, politiet og politikerne bruger den slags mod-artikler/reportager til at forplumre indvandre debatten.

  Kommentar by Santor — 23. november 2014 @ 13:35

 25. Kommunikationsarbejder Jens Harder Højbjerg siger i programmet Presselogen flere horrible ting, bl.a. noget i retning af, at når man påviser ulovlighed, kan det skabe flere problemer/ulovligheder. Altså problemer bør forties af pressen. Han er langt ude.
  Selvfølgelig skal pressen kunne skrive om ulovligheder. Og politiet skal kunne tale om det. Alt skal kunne debatteres, som Georg Brandes sagde.

  Kommentar by Liva — 23. november 2014 @ 13:36

 26. Jens Harder Højbjerg, det er da ham, der er gift med Rushy Rashid fra Radio 24-syv?

  Kommentar by Ruby Tuesday — 23. november 2014 @ 13:41

 27. Hvor er det dog bundråddent. Jeg er akut konspirationsteoritruet.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 23. november 2014 @ 13:42

 28. 26/Ruby

  Jo, det er ham.

  Kommentar by Liva — 23. november 2014 @ 13:58

 29. Ingen i hele verden ville acceptere en nazist til at lede Presselogen.
  Præcis lige så mange ville heller ikke acceptere en kommunist til at lede, spørge og følge op.
  Ingen ved hvad Mette Vibe Utzon stemmer, men efter hendes spørgsmål at dømme, ville en pendant til kommunisterne være et godt gæt.
  ”Er præster troværdige?”, forsøgte Mette flere gange.
  ”Er journalister? Er Mette?
  Føj for en omgang med en ræverød ved roret.

  Kommentar by mister jones — 23. november 2014 @ 14:59

 30. @ mister jones kl. 14:59

  Enig!

  Mette Vibe Utzon er en skandale som vært i “Presselogen”. Og når man så inviterer konvertitten Jens Harder Højbjerg, så skal det gå galt!

  Kommentar by Erik — 23. november 2014 @ 17:11

 31. ->8: I UK alene – Leicester, Southall, Staines, Hayes, Wembley, Ealing, Oldham, Rochdale, Tower Hamlets, Toxteth, Tottenham, Nottingham, Leeds, Manchester …

  Kommentar by Hodja — 23. november 2014 @ 23:08

 32. “Det startede på et debatmøde om medier i Odense, og tog for alvor fart efter en paneldiskussion om Danmarks Radios idegrundlag i Århus i søndags. I Odense kom DR-generaldirektøren med følgende udsagn, som illustrerer hans udgangspunkt: “Hvis Danmarks Radio skal tage sit idegrundlag alvorligt, så bør vi bevidst i den samlede sendeflade forsøge at dæmme op over for den højrebølge i indvandrerspørgsmålet, der strømmer igennem landet.”… Selv om Nissen i dag siger, at han fortryder brugen af ordet “højrebølge”, så står han ved den udtalelse, som har været med til at rejse kritik af generaldirektøren.”“Hun har fået præsenteret et billede af flygtninge og indvandrere på TV, som hun ikke kan kende. Og det har muligvis fremmedgjort hende fra denne problemstilling, så der over en periode er opbygget indestængte aggressioner. Og så kommer Pia Kjærsgaard og bliver den forløsende gnist. Det bør vi overveje i en selvransagelse på DR.” (Nissens selvkritik, som egentligt gentager bemærkningen han beklagede)

  JP 15/11 97

  Kommentar by Hodja — 23. november 2014 @ 23:14

 33. 24syv er lige så uinteressant og fordummende som DhimmiRadioens lydside.
  Millionærklubben og Aflyttet stikker dog ud fra normen.
  Sveriges Röst var også et hit.

  Kommentar by Nielsen — 24. november 2014 @ 01:25

 34. Ingen integration/inklusion af de såkaldte flygtninge. De må hjemsendes, så hurtigt det er muligt. Fremover bør “flygtninge” hjælpes i nærområdet, og nærområdet er ikke Norden for asylsøgere/velfærdsflygtninge fra f.eks. menap-lande.

  Kommentar by Filip — 24. november 2014 @ 20:06

 35. tja

  Kommentar by boe — 28. november 2014 @ 14:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper