25. september 2008

Rockere vs “nogle kriminelle bander”

Indvandrer/rockerkrigen fortsætter, og grupperne er skarpt definerede. På den ene side har vi rockerbander, og på den anden side har vi “nogle kriminelle bander”.

Fra tirsdagens Metroxpress Århus (s. 10) – Våbenfund hos bander (ikke online).

“Under ransagning af en række adresser i bydelen beslaglagde politiet en maskinpistol af mærket AK 47 Kalashnikov, en håndgranat, fire slagvåben og en del ulovlige dopingpiller, bolske steroider. Ifølge chefpolitiinspektør hos Østjyllands Politi John Jacobsen ser politiet med stor alvor på sagen. »Vi fandt våbnene i et hus, som vi ikke tidligere har haft kig på i forbindelse med de øjeblikkelige uroligheder mellem banderne. Men huset har relation til de kriminelle grupper,« siger John Jacobsen.

Chefpolitiinspektøren ønsker ikke at oplyse, om det var hos kriminelle med tilknytning til rockerne eller indvandrerbanderne, at de ulovlige fund blev gjort. Han vil heller ikke uddybe, om der var konkrete planer for at bruge våbnene. »For os er de blot nogle kriminelle bander, som vi skal have fat i. De nye oplysninger indgår derfor nu i den videre efterforskning,« siger John Jacobsen.”

 • KomVidere Mediebilledet af etniske minoriteter (arr. med Rikke Andreassen mfl.).
 • Jeg gider ikke have et i øvrigt godt indslag ødelagt af, at jeg ved, at folk sidder derhjemme ved kakkelbordet og bliver distraherede af, at det er indvandrere – jeg kan høre min egen far sidde og kommentere på det. Det trækker simpelthen energi ud af indslaget og skaber forvirring.” (Jesper Nilausen, TV2-journalist til Nyhedsbrevet A4, 10/10-05)

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6178/trackback

  14 Comments »

  1. Aydin Soei, journalist og næstformand i Foreningen Ansvarlig Presse, har skrevet en bog, der stort set er en apologi for den ene af de tyrkere, der for nogle år siden knivdræbte den italienske turist på Nørrebro.

   Kommentar by ytr — 25. september 2008 @ 16:59

  2. Jesper Nilausen´s kommentar;

   “Jeg gider ikke have et i øvrigt godt indslag ødelagt af, at jeg ved, at folk sidder derhjemme ved kakkelbordet og bliver distraherede af, at det er indvandrere – jeg kan høre min egen far sidde og kommentere på det. Det trækker simpelthen energi ud af indslaget og skaber forvirring.”

   – er udtryk for en ubeskrivelig naivitet, koblet med en utilgivelig arrogance.

   For Faktum æst: Selv den største idiot i dette plagede land, ved nemlig godt hvilken gruppering der er tale om, når forbrydere IKKE UDTRYKKELIGT bliver udstyret med et prefix á la “rockere” eller “etniske Danskere”. Restsegmentet – gæt selv hvilket – omtales nemlig altid netutralt. (Gud forbyde en objektiv tilgang.)

   Og HOV forresten – var det ikke kakkelbordet som kom på banen igen ?
   En journalist burde sgudda vide, at det ikke fører noget positivt med sig at introducere det begreb i offentligheden – spørg bare Helle Thorning.

   Men det kan den såkaldte journalist selvfølgelig diskutere med sin far ved lejlighed – nu han alligevel er udstillet som en gammel uoplyst nar.

   Kommentar by Prins Danmark — 25. september 2008 @ 17:13

  3. Hvad der er forkert, er den konstante brug af ordet indvandrere. Der er masser af indvandrere fra forskellige folkeslag og kulturer som der ikke er problemer med her i Danmark og som bliver hængt ud af den grund. Skriv nu kære medier hvad det hele drejer sig om, nemlig de formørkede og voldsparate arabere fra det fordummende mellemøsten og især de, der er blevet opdraget med volds og pædofili-manualen koranen..

   Kommentar by Onion — 25. september 2008 @ 17:32

  4. #3 -> Det kan siges meget enklere: Islam, ikke indvandrere som sådan, er problemet.

   Kommentar by Anna Lyttiger — 25. september 2008 @ 18:42

  5. Hvis Jesper Nilausen havde været min søn, havde han stået til røvfuld og stuearrest!

   Kommentar by Slyrgraff — 25. september 2008 @ 20:23

  6. Faderen er nok i lighed med Søren Kierkegaards journalistlede aldrig kommet over, at sønnen blev journalist.

   Kommentar by Menig 442 — 25. september 2008 @ 21:33

  7. Negere og jøder ødelægger samfundet. Hvad fanden er det for noget selvhadspis. Fuck nogle kommunistidioter!

   Kommentar by SaSpIan — 25. september 2008 @ 23:05

  8. Gadeplans medarbejder!!! Rikke Andreassen…..
   Åh, det med gader er vist ikke Rikkes store kundskab! hvem husker ikke Rikkes faren vildt omkring! TO gader fra sin bopæl! så hun “uforskyldt kom til” at stå i vejen for politiet, der over højtaler havde bedt folk forlade gaden!!
   MEN, stakkels Rikke “kom til” at forvilde sig ind i netop DEN gade politiet ville have folk til at forlade!
   Det udløste et meget primitivt “forudrettet” læserbrev for den vildtfarne Rikke, der TO gader fra sin bopæl, ikke kunne finde hjem!
   Håber inderligt politiet husker Rikkes selv “uforståelige” ophold i en gade, som politiet ville have lukket!
   Håber politiet igen vil følge ænder over gaden! og IKKE Rikke.
   Håber de menige politifolk, sørger for vores ænder! og overlader jobbet til Pink-panser-klude-clouso Per lyserød, at følge Rikke hjem!
   Den autonome fascistiske anti-fascistiske Rikke, som ikke kan lide middelaldrende HVIDE mænd og menige politifolk, og som går ind for ligeværdig!? tildækning af KUN kvinder!!!og seperate svømmehaller, så skabs-lebben Rikke undgår HVIDE mænd og menige politifolk!skal ikke mere lide under sine antipartier, så lad Rikke svømme! sin egen sø! unden hjælp fra OS VAN(D)tro.
   Tror ikke engang en GSP kan redde Rikke fra hendes dødsprojekt!!
   Kragh’s vejviseren Rikke!! kan ikke anbefales!
   Moské Rikke kan finde vej til Stockholms syndromet!
   MEN, hvad skal vi der?

   Kommentar by li — 26. september 2008 @ 04:52

  9. Nyt fra ghettoerne:

   http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/298832:Danmark–Indvandrerdrenges-misbrug-ude-af-kontrol

   Kommentar by Søren Rasmussen — 26. september 2008 @ 07:36

  10. @3 onion – helt rigtigt, lad os kalde en spade for en spade!

   Alle i det her land ved, at i 10 ud af 10 tilfælde når pressen nævner kriminalitet og vold fra folk af anden etnisk baggrund, så er der tale om mellemøstlige, utilpassede unge fra 1. 2. 3. 4. genneration!

   Jamen så lad os da kalde dem, hvad de er og ikke lade det gå ud over fx. vietnamesere, indere, kinesere og andre ikke hvide, som er velintegreret.

   Ta sku da og vågt op alle I skinhellige, radigale socialister, der sidder rundt omkring i medierne og kalder sig journalister.

   Kommentar by bodil — 26. september 2008 @ 07:50

  11. Jesper Nilausen ??? Journalist???
   NEJ, det er at trække faget ned i sølet.
   Han er jo ikke journalist. Han tror, at danskerne er de rene idioter.
   Skriv sandheden, Jesper, og KUN sandheden. Alt det andet skinhellige dækken over ISLAM og MUSLIMER gennemskuer normalt tænkende mennesker.
   Ubegribeligt, at hans IQ er så LAV, at han ikke fatter, at han opnår det MODSATTE ved at prøve at manipulere med danskernes opfattelse aaf VIRKELIGHEDEN. Få et job hos Beate Winkler eller Morten Kjærum, de vil vide at værdsætte dine fordrejelser af virkelighedens verden.
   FØJ

   Kommentar by ramses-2 — 26. september 2008 @ 12:01

  12. Jyllands-Posten: http://jp.dk/indland/krimi/article1445637.ece
   kunne allerede mandag knytte dette dødsens alvorlige våbenfund sammen med indvandererbander. De øvrige medier bygger på Ritzau, hvor det hedder “bandemedlemmer”.
   J-P skriver bl.a. “Såvel våben som stoffer tilhører indvandrerbander… Politiet giver i en pressemeddelelse udtryk for, at ransagningerne skal ses som en intensivering af kampen mod indvandrerbander.”
   Et Kalashnikov-gevær kan dræbe mange mennesker. Men den “ansvarlige presse” er ligeglad. Folk må ikke blive distraheret af, at det er indvandrere med muslimsk baggrund der står bag. Det kunne ellers fremme opklaringen om folk vidste det. Derimod må vi godt vide, hvilke forbrydelser rockere stå bag. Politiken bringer således samme dag et billede af en Hells Angel-rocker set bagfra.

   Kommentar by Anonym — 26. september 2008 @ 18:30

  13. OT

   Religiøse regler kræver angiveligt at 13-årig har kniv med i skole:

   http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1061809.ece

   Kommentar by Janne — 26. september 2008 @ 21:33

  14. Hold nu op. Perkerbanders terrorisme er jo kun drengestreger, mens de fæle hvide rockere og 12 forkølede (hvide) nazier i Greve er DEN største nationale sikkerhedstrussel i århundreder !

   Det vil Lommeknivs-Lene og resten af det rød/liberale slæng sikkert give mig ret i.

   Kommentar by Tolder — 27. september 2008 @ 20:56

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper