7. december 2014

Indvandrere i Enhedslisten: Allan Ahmad, anti-anti-sharia – Ahmad Walid Rashidi, anti-anti-Taleban

Selvom Enhedslisten kæmper for et ateistisk samfund, så har partiet underligt nok flere kandidater med indvandrerbaggrund, der intet problem har med en religion der systematisk undertrykker ikke-muslimer. Herunder to lokalpolitikere, der begge står i modsætning til Islamisk Stat, men alligevel vægrer sig ved at forsvare værdier der gør frihed for religion muligt. Den ene er ideologi-nihilist i forhold til sharia, den anden imod bekæmpelse af Taliban, og i disse dage i medierne for at ‘nuancere’ opfattelsen af Syrien-jihadister.

Allan Ahmad, Kurdisk iraker, Enhedslisten Nørrebro, valgt til Borgerrepræsentationen i København: “Nej, fordi sharia er nogle mennesker overbevist om, og så længe at det er noget de tror på, og ikke fører det til handling. Udemokratiske handlinger eller kriminalitet, så er det noget de må selv om. Kommunen skal ikke missionere. Det er, det er, når nogen tror på sharia, (så er) det på lige fod med Rasmus Jarlovs værdier om Gud og Konge og Fædreland. Det er fuldstændig samme, hvad kan man sige. Ja, fantasier, som nogle tror på, og som skal være lov, for, som der skal gælde for alle.” (P1 Debat, 4. december 2014)

Ahmad Walid Rashidi, Afghaner, Enhedslisten Skanderborg: “I fled from war and violence, and now I am starting it again by paying my taxes… You have to be a really good politician to convince the population the fariness of using 13 billion kr. on warfare. I have not seen politicians being that good since Hitler. (CPH News, 14. september 2013)

(For Kommunisme og Sharia: Allan Ahmad, 2009 – Ahmad Walid Rashidi, 2013)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/62002/trackback

18 Comments »

 1. Koranen siger: “dræb de vantro hvor i ser dem”
  Enhedslisten kan altså bruge medlemmer der opfordrer til folkemord.

  Kommentar by k.m. — 7. december 2014 @ 18:00

 2. Jeg kan se han giver den som Robin Hood, han er snarere Sheriffen fra Nottingham.
  En modbydelig og ond skatteopkræver!
  At sammenligne Sharia med Gud, Konge og Fædreland, er en fornærmelse, og som muslim burde han vide at man ikke skal fornærme folk.
  Som dansk nationalist går vi ikke ind for håndsafhugning, stening og afskæring at hoveder, bare lige for at orienterer den naive sjæl!

  Kommentar by Robert R — 7. december 2014 @ 19:03

 3. Jeg talte med en venstrefløjs pige i midt tyverne forleden,et glimrende sødt menneske og kan ikke gøre en flue fortræd den, det er den der typiske mangfoldigheds type med et par tatoveringer og en masse pilsnere i sommerferien og en drøm om et hus på landet med dyr og børn og urtehave og elbil, jeg viste hende hvad der rent faktisk står i koranen og det blev hun faktisk lidt overrasket over…. mange af de der enhedslisten folk aner ikke en hujende fis om hvad de laver, de synes bare ikke man må være racist og så er de imod fattigdom og krig og corporation control og alt det der med wallstreet og de super riges magt. Resten fiser lige igennem.

  Kommentar by Flaskeposten — 7. december 2014 @ 19:26

 4. Selvfølgelig er der også mange Anti nationalister i Enhedslisten, men der er fanmer også mange der ikke har noget som helst begreb om hverken historie eller geografi og demografi i den vælgerskare….. absolut ingen anelse.

  Kommentar by Flaskeposten — 7. december 2014 @ 19:30

 5. Stemme alderen burde helt klart sættes op til 25 år. mindst.

  Kommentar by Flaskeposten — 7. december 2014 @ 19:31

 6. #5 flaskeposten
  det med stemmealder kan diskuteres, den skal i hvert fald ikke ned

  Kommentar by k.m. — 7. december 2014 @ 19:54

 7. Man er nød til at have en form for erfaring når man er med til at træffe så vigtige beslutninger, som f.eks hvorvidt en døds kult som Islam skal have lov til at vokse sig større i et land som Dk, det er de færreste under 25 år i Dk der går op i den slags ting og de er ikke klar over hvad for et djævelsk uhyre der gemmer sig i selve ordene i koranen.

  Kommentar by Flaskeposten — 7. december 2014 @ 20:07

 8. 1
  Meld Islam til politiet.
  Koranen opfordrer jo til vold og Pædofili og en masse andet.

  Kommentar by Sindsro — 7. december 2014 @ 20:11

 9. Islam kommunisme einheizlisten – same shit.

  Kommentar by Fritz — 7. december 2014 @ 20:12

 10. Det er netop det den gør, islam er en biopolar ideologi. I øvrigt skabt af katolikkerne som en slags “front” for deres anliggender, at islam så voksede som islam gjorde var nok ikke meningen…. hvis vi skal anerkende en Abraham religion i Dk, så er protestantismen og det nye testamente den eneste vej frem. Vi har gjort det her før under reformationen, nu er det reformation vol II, godt 500 år senere.

  Kommentar by Flaskeposten — 7. december 2014 @ 20:17

 11. Billedet til højre er en teaser, for en ny DDR2 dokumentar “Dansedrengen og hashsmugleren”, som er en homoerotisk fortælling om en konvertit imam fra Nørrebros kærlighedsforhold til en yngre dansedreng.

  Kommentar by Polka Charlie — 7. december 2014 @ 20:21

 12. 2.
  At sammenligne Sharia med Gud, Konge og Fædreland, er en fornærmelse, og som muslim burde han vide at man ikke skal fornærme folk.
  ——————–
  Jeg siger: Islam har bidraget mindre til menneskets fremskridt end en flok æsler, hvilket er yderst fornærmende for – æslerne. . :)

  Historien og de nuværende begivenheder viser at Islam er den værste forbandelse og pest der kan overgå menneskeheden. Islamiske lande er ringe frembringere på ethvert område, det være sig økonomisk, kunstnerisk eller videnskabeligt. Hvor er de muslimske telekommunikationsvirksomheder? Kan jeg købe en muslimsk bil, eller anden type køretøje udover en æselkærre? Selv den kærre vil have et vestligt design og aksler, hjul og dæk fremstillet i Vesten!

  Hvor er de som kunne sammenlignes med Shakespeare, Dickinson, Newton, Beethoven, Einstein, Lloyd-Wright, Steve Jobs, Rembrandt, Rodin, Niels Bohr, Menuhin, Callis, Gershwin, Cole Porter, Donizetti, Bellini, Rossini, Verdi. Alfred Nobel. Jeg kunne blive ved og ved.

  Det kan muslimerne ikke. Der er ingen i deres dødsverden med had og uvidenhed der svarer til nævnte personer. Jøder har fået 181 Nobel Priser, cirka 22% af personerne i den eksklusive klub. Muslimer siger de har vundet 15 Nobelpriser. Men seks af dem er Freds vindere er ikke muslimer!

  Så lige så vanvittigt det kan lyde, så er det bare sandt at sige:
  I hele sin historie har islamisk civilisation opfundet og bidraget mindre til menneskehedens fremgang end en flok æsler.

  Før nogen kommer med eksempler på store videnskabelige fremskridt foretaget under den såkaldte Gyldne Tid I Islam, så lad mig sige at opfindelserne i den periode blev gjort af borgere, der var tvunget til at blive muslimer, i de nu erobrede dele af Persien, Mesopotamien, Indien, Egypten, Grækenland og Byzantins. Se blot Hagia Sophia i konstantinopel, (Ødelagt af 4 minareter)

  Så denne perioden burde snarere blive kaldt ‘Sammenbrudets Tid hos de Folk som Islam Erobrede.!

  MUSLIMER OPFANDT IKKE ALGEBRA:

  Da araberne oversvømmede Persien, Egypten, Byzantins. og andre lande, hvor de fandt stor litteratur og bøger med indsigt. Men at tilskrive storhed til muslimer for at oversætte de andres ideer til arabisk er som at sige at nazisterne var kunstgenier, fordi de invaderede Europas museer, og bragte store kunstværker til Tyskland.

  Sandheden i sidste ende er, at den ægte ånd i Islam betød at man kom og herskede og kvalte al forskning i de lande man beherskede.

  Kommentar by Sindsro — 7. december 2014 @ 20:26

 13. Den Danske dommerstand samt jurister melder nu etnisk Danske politikere til politiet med påstand om at politikerne opfordrer til optøjer, disse skatteyder betalte jurister burde have en los i deres bare og smides ud af systemet, det er netop juristerne der ophidser Danskerne til mytteri, sådan en flok rablende gale idioter, hvis der bliver optøjer i Danmark så er elitens skyld og det vil de komme til at mærke noget så eftertrykkeligt, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 7. december 2014 @ 21:57

 14. Så længe hudfarven (mørkere end hvid) og religionen (islam) er den rigtige, kan alt godtages i Enhedslisten. Så er der frit slag og ingen grænser for galskaben.

  Kommentar by Fabrice S — 7. december 2014 @ 22:35

 15. @sindsro
  Du har ret, islam er nutidens forbandelse, ganske som kommunismen og nazismen var det i sidste århundrede.
  En ting kan vi dog takke muslimerne for, og det er at bevarer skrifterne om det antikke Grækenland. Historien om vores civilations vugge. Skade blot at de ikke selv har taget ved lærer.

  Kommentar by Robert R — 7. december 2014 @ 22:57

 16. @Robert R
  Enig: De lærer det aldrig, med at sætte tæring efter næring. Koranen forbyder dem det.

  Kommentar by Sindsro — 8. december 2014 @ 00:14

 17. > Kommentar by emmagad — 7. december 2014 @ 21:57

  Hvordan med f.eks. Morten Messerschmidt og Ole Hasselbalch?

  Der er lige så mange gode jurister som der er dårlige. Se du dig hellere sur på universiteterne, det er der gode unge mennesker (velvilligt) lader sig hjernevaske i jagten på endnu et 12tal. Når den venstresnoede undervisers galskab belønnes med ‘flotte karakterer’, unden krav om selvstændig tankevirksomhed, så tror de små puds jo faktisk at vrangforstillingerne er virkelighed.

  Kommentar by Polka Charlie — 8. december 2014 @ 07:23

 18. Enhedslisten bekender kulør ang. sharia i Danmark. Rasmus Jarlov i debat med telefonopkald, samt en tåbe fra Hizb ut-Tahrir i P1Debat fra forleden. Ikke overraskende vandt Jarlovs argumenter helt problemløst.

  http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/p1-debat-712#!/

  Kommentar by LarsB — 8. december 2014 @ 14:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper