8. december 2014

Nørrebro-muslimer gad ikke deltage i anti-sharia demo, selvom det var uden ‘antimuslimske slogans’

Som protest mod Borgerrepræsentationens nye integrationsaftale, der gør front mod sharia, afholdt Hizb ut-Tahrir søndag et møde i Nørrebrohallen under overskriften ‘Stolt over sharia’. Arrangementet samlede godt 1000 muslimske tilhørere. Udenfor var der planlagt en moddemonstration under parolen ‘Nej til Hizb ut Tahrir og deres fascisme’. På Facebook kan man læse, at demonstrationens formål var “at tage afstand fra sharialov”.

Initiativager Jaleh Tavakoli, tidligere Enhedslisten, betegner demonstrationen, der blandt andet inkluderede en Modkraft-blogger for ‘en tværpolitisk protest’, hvad Venstres Inger Støjberg på TV2 News meget sigende opsummerede med ordene ‘fra den yderste venstrefløj til os borgerlige’ (sic).

(Jaleh Tavakoli inviterer til Anti-sharia demonstration uden ‘antimuslimske slogans’; Facebook)

Politikere fra Dansk Folkeparti kan ikke færdes frit på Nørrebro, og var da heller ikke blandt de programsatte talere. Herunder var dog flere gode kræfter, men også Liberal Alliances Karen West, der i en meget typisk kommentar påpegede, at demonstrationen skulle manifestere en art 3. vej væk fra ‘islamister’ og de såkaldte ‘muslimkritikere’.

Wests kommentar er helt analog med invitationen, hvori det understreges at man ikke vil acceptere, og jeg citerer – “antimuslimske slogans eller råb”. En midtsøgende demonstration mod sharia, hvor ‘antimuslimske slogans’ ses som udtryk for højreradikalisme, virker som en artikel på Rokokoposten, og arrangementet var tydeligvis et skizofrent forsøg på at mobilisere det store tavse flertal, de her mange demokratiske muslimer, pæne ikke-generaliserende islamkritikere taler om ved festlige lejligheder.

(Unge muslimer & ældre danskere demo’er på Nørrebro uden ‘antimuslimske slogans’, 2014; YT, TV2)

Det gik helt som forventet. Islamistiske revolutionære forstyrrede arrangementet, der ifølge TV2.dk kun tiltrak godt 50 tilhørere. Uden politibeskyttelse, så havde der slet ikke været en moddemonstration. Med eller uden en taletid til Dansk Folkeparti. Lykkedes det så at mobilisere gode danske muslimer mod de her fæle sharia-tro islamister? Nej! Efter billederne at dømme, så kan potentielle muslimske indvandrere til arrangementet tælles på en hånd.

Gårsdagens arrangement bekræftede blot det indlysende. Det bedste man kan gøre for eventuelle demokratiske muslimer bosat i Danmark, er at lukke grænsen helt for yderligere islamisk indvandring. Det er selvfølgelig også det bedste for Danmark og danskerne, og det har vel stadig lidt at sige. I det mindste hos partiet der ikke fik taletid…

“Vi ønsker ikke, og vil på ingen måde finde os i at højreradikale og antidemokratiske grupper på nogen måde skal ødelægge demonstrationen. Vi vil med andre ord ikke finde os i racistiske og antimuslimske slogans eller råb. Politiet vil blive kontaktet…” (Jaleh Tavakoli, 30. november 2014)

“Jeg kan se i opslagene og kommentarerne, at vi tiltrækker fløjene. Både dem der mener, at muslimer skal rejse sin vej, gamle modstandsarmbind, og så HuT’ere der vil omdanne verden til et khalifat. Jeg vil hermed sige, at jeg ikke støtter nogle af fløjene. Jeg har mange muslimske venner, også troende, som jeg ikke kunne drømme om at ønske nogle steder hen. Jeg er netop sammen med dem i et fælles ønske om demokrati, frihed og retten ti lat tro på det, man nu vil – også Allah. Og for at sige det ærligt, er jeg vanvittigt træt af denne fløjdannelse mellem islamister og muslimkritikere.” (Karen West, 2. december 2014)

“Men hutterne de er jo nogle hidsigprop’,
og med deres krop’ de gør et hop:
‘Vi laver jihad til I holder op,
Når kalifatet kommer, skal det nok bli’ stop.’
Men demokrater bliver ikke bange,
ikke bange, ikke bange,
vi holder hånd og danser et par gange,
og en to tre, så er HuT væk!

Mel: På loftet sidder nissen…; Jaleh Tavakoli, 4. december 2014)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/62039/trackback

46 Comments »

 1. “afholdt Hizb ut-Tahrir søndag et møde i Nørrebrohallen under overskriften ‘Stolt over sharia’”

  Dette møde – og tema, har nok givet bispevældet en kæmpe stivert på

  Kommentar by centerpoint — 8. december 2014 @ 21:32

 2. Jeg tror ikke man kan stoppe muslimsk indvandrig uden repatriering. Jeg kan heller ikke se hvorfor man ikke skulle gøre det. De fleste er værdimæssigt i deres egen kultur og har ingen reel relation til det danske civil samfund -den eneste relation de har til Danmark er rent økonomisk til statskassen. Det gælder iøvrigt de øvrige europæiske lande. Økonomisk, ordensmæssigt vil det brase sammen så det bliver en løsning som vil rejse af sig selv uanset hvad politikerne vil sige idag.

  Kommentar by Thorsted — 8. december 2014 @ 21:32

 3. Det er problematisk at der er områder i Danmark hvor etniske Danskere ikke kan færdes uden politibeskyttelse, hvordan kan skatteyder betalte politikere stiltiende acceptere sådanne tilstande, Danmark er ikke en del af Mellem Østen og bliver det aldrig, det er ufattelig at der findes Danskere der stemmer på politikere der afgiver områder af Danmark til islamister, eliten i Danmark bør udskiftes, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 8. december 2014 @ 21:36

 4. Alt er som det plejer.

  1) Ingen muslimer er så nervøse for islamismen at de ligefrem har lyst til aktivt at modarbejde den. Meget mærkeligt taget i betragtning hvad mange af dem hævder at være flygtet fra.

  2) “anti-racister” vælger at udeblive selvom det er i deres eget nærområdet at den mest eksplicit racistiske og fascistiske organisation samler et forbløffende antal medlemmer.
  Enten er de bange eller også er de dybt hykleriske.

  Kommentar by Superman — 8. december 2014 @ 21:38

 5. Man er bange og har givet op – det bliver alles kamp mod alle..Den stærkeste overlever…hvem mon?…Blowing in the wind (B. Dylan 1963).

  Kommentar by Black Watch — 8. december 2014 @ 21:42

 6. Det er da også naivt eller mangel på viden om muslimer, at tror de vil demonstrere mod Sharia.
  Hvordan skulle muslimer vide, hvordan de skulle banke konen, tørre sig i røven eller fange spøgelser i ørkenen, hvis det ikke var for denne samling af idiotiske
  forskrifter at leve på?

  Kommentar by Peter Larsen — 8. december 2014 @ 21:53

 7. Er det ikke Adnan Avdic i den video ?

  Kommentar by Spinner — 8. december 2014 @ 22:01

 8. Ja, det var også derfor, jeg ikke tog derud. Man kunne se på talerlisten, at det havde udviklet sig til et LA-rally. Og jeg gider altså ikke stå på ydre Nørrebro i regnvejr og blive kaldt for en ekstremist af Karen West.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 8. december 2014 @ 22:26

 9. Deltager i denne demo accepterer pædofili og grundlovsbrud. Da hele banden accepterer at Islam er her i DK.

  Islam tilkendegives jo ved at demoen var uden antimuslimske slogans. :)

  Kommentar by Sindsro — 8. december 2014 @ 22:28

 10. Godt DF og SD er i fremgang.

  Karen West vil jeg ikke bruge ord på. Hun er snotdum.

  Kommentar by Spinner — 8. december 2014 @ 22:31

 11. Jov, det er ham Spinner.

  Kommentar by Kim Møller — 8. december 2014 @ 22:44

 12. Tak, Kim. Han er jo bindegal. Bare den måde han går på.

  Kommentar by Spinner — 8. december 2014 @ 22:49

 13. Det er jo lige til at komme julestemning af.

  Hvorfor lyver MSM for os, når vi nu med egne øjne kan se at det de siger er forkert.

  Muslimer kan ikke demonstrerer mod sharia, det er jo selve kernen i Islam.

  Tag ikke fejl af at nogle af del “velintegrerede” muslimer, gerne ville demonstrerer, men de tør ikke, for straffen er hård hvis du er muslim, og det er ikke de “moderate” som bestemmer. Der holdes en streng justits og det kan blive ganske ubehageligt.
  Endnu er det hovedsageligt blandt deres egne, at truslerne og det der er værre tages i brug, for at få sin vilje igennem. Turen kommer efterhånden også til os!
  For at citerer John Cleese, så laver men ikke sjov med muslimer, man kan naturligvis godt, men så slår de en ihjel! Og så har man en tendens til at holde lidt igen.

  Kommentar by Robert R — 8. december 2014 @ 22:54

 14. Ha ha Ruby Tuesday 22:26. Jeg havde selv samme begrundelse for ikke at tage derud.

  Gider ikke blive kaldt ekstremist af forskellige idioter, fordi jeg tilfældigvis mener, at det er HuT, der er er helt skæve. Skal de i øvrigt ikke ned og dø for IS i Irak og Syrien samt Kalifatet? For min skyld må det gerne gå hurtigt. Og de må gerne tage hele storfamilien med, tak!

  Shawarma-Street og Nordværst burde blot indhegnes af en berlinmur, så ville der blive dejligt fredeligt i cph.

  -> Sindsro 22:28
  Udover pædofili og grundlovsbrud går Hut også ind for ekstrem indpakning af kvinder (eller er det geder, hvem ved?).

  Sjovt, at Tyskland, der ellers har noget af en historisk byrde at bære, forlængst har forbudt HuT. Men næ nej, i Danmark er vi vældig tolerante overfor potentielle terrorister.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. december 2014 @ 22:57

 15. Jomana Jojo Joy holdt da en god tale. ( med Burka)

  https://www.youtube.com/watch?v=0SpAXsc1Hn4&feature=youtu.be

  Kommentar by Spinner — 8. december 2014 @ 23:01

 16. Ok Spinner 23:01. Den var god. Og til fortsættelse af mit tidligere indlæg til Sindsro: Om det er er en niqab/burka eller whatever, der skjuler kvinden eller geden, trænger de begge til en barbering. Aj, den var ond, ved det.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. december 2014 @ 23:17

 17. Samme gamle historie. Også ekstremisterne kommer til at bestemme islams udvikling i Europa

  Why the Peaceful Majority is Irrelevant

  http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/6996#.VIYjVVWBaub

  Kommentar by Snaphanen — 8. december 2014 @ 23:17

 18. Og det var en ok tale fra Jomana Jomo Joy btw.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. december 2014 @ 23:18

 19. Jeg kan sådan set godt forstå at de muslimer der bor dør om dør med hitzb-ut-tahrir og deres bande-håndlangere ikke tør demonstrerer imod deres fanatiske naboer. Om det skyldes frygt eller at de er enige med dem ved jeg ikke, det er nok en blanding.

  Men at lave en demonstration imod sharia og samtidig true med at politianmelde eventuelle deltagere som udtaler sig kritisk om islam, det nærmer sig en psykisk diagnose.

  Kommentar by Per — 8. december 2014 @ 23:22

 20. JoJo vs Adnan i Ekstra bladet.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154959854465441&set=a.295737425440.326724.613650440&type=1&theater

  Kommentar by Spinner — 8. december 2014 @ 23:28

 21. -> Per 23:22

  Du sagde det bedre end jeg. Det er helt blæst, lige så blæst som HuT. Min respekt for Jaleh Tavakoli er helt væk.

  I øvrigt er jeg ligeglad med, om det hedder niqab, burka eller tørklæde. Hvis kvinder gerne vil undertrykkes og nedværdiges samt behandles som småslaver, så smut med jeres mænd og børn hjem til jeres sandørken. Vi behøver jer ikke. Og dér finder manden nok lige et par yngre kvinder, er det ikke ca. fire koner, muslimer må have som koner?
  Hvilket nok er en del af årsagen til overbefolkningen i mellemøsten og Afrika.

  Omend jer er så heldig at bo i et stort set muslimfrit område.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. december 2014 @ 23:30

 22. Henrik Petersen
  Det er ikke bare overbefolkningen som er årsag til deres problemer. Det er deres kultur mm. Det vi ser nu er ikke af ny dato. Europæere specielt de kristne var tilbage i 1800-tallet meget forudrettet over hvad de så i disse samfund og dele af kolonisering fra 1850-tallet om frem var faktisk en art forsøg på “udvikling”. David Livingstone som rejste i Afrika og beskrev det i hans bøger fik kristne i England til, at tale om kolonisering. Det var biblen og engelsk administration som skulle hjælpe. 2.verdenkrig og af-koloniseringen var et mellemspil. De “kristne” missionærer har nu udskiftet biblen med demokrati og menneskerettighederne. Kolonierne er væk -så det er Europa, som skal koloniseres.

  Kommentar by Thorsted — 8. december 2014 @ 23:49

 23. > 22 Thorsted
  Jeg ser ingen grund til at skønmale koloniseringen af Afrika med bibel og kristendom. Det var et kolonialt ædegilde med territorium og råstof resourcer på menuen. Kristendommen var glasperlerne, der skulle hypnotisere de indfødte, og dulme evt. samvittighedskvaler hos hjemmepublikum.
  Jeg ser ingen grund til at skamme sig over udviklingen. Sådan var tiden. Vi hvide blev klogere, mere civiliserede, om du vil.
  Desværre havde vores, dvs. europæerenes, nordamerikanernes historiske modning til civiliserede, respektfulde verdensborgerne kun meget begrænset afsmittende virkning på de sorte, og på ørkenens nomadefolk, muslimerne, for den sags skyld.
  Det er jo sådan den dag i dag, at forudsætningen for fred og blot nogenlunde funktionelle samfund i de nævnte varme lande er et benhårdt undertrykkende diktatur. Måske om 1000 år vil befolkningerne i disse lande være modne til det liberale, egalitære demokrati vi kender i Vesten.
  Nå, hov, jeg røg vist lidt ud ad tangenten. Men pyt. Min pointe var, ingen grund til at stikke noget under stolen mht Afrikas kolonisering. Lad os blot forhindre at muslimerne nu begår et europæisk ædegilde på os!

  Kommentar by monse — 9. december 2014 @ 01:20

 24. -> Thorsted 23:49

  Tak for info. Og det er desværre nok rigtigt, at negre og perkere nu koloniserer Europa. Men for mig at se er det stadig delvist en følge af en enorm overreproduktion, vist værst i subsahara, men de holder sig sandelig heller ikke tilbage i fx Gaza.

  Hverken USA, Canada eller Australien skal nyde noget, østeuropa slet ikke og Finland kun i yderst beskedent omfang, så den sikre vej for overbefolkningen er vesteuropa via Lampedusa = Italien og Grækenland, der skynder sig at sende disse mennesker nordpå. Og så pyt med Dublin-aftalen, den er jo bare et stykke papir, som middelhavslandene i et svagt øjeblik har skrevet under på og som de ikke regner for noget.

  Men vi har jo den tidligere svenske Statsministers ord på, at der er masser af plads i Skandinavien.
  Mærkeligt nok fortalte han ikke, hvem der skulle betale for alle disse velfærdsflygtninge. Men ok, de må gerne tage dem i NordSverige og Lapland, så lukker vi lige Øresundsbroen i mellemtiden.

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. december 2014 @ 01:42

 25. Ad overbefolkning,

  Der er flere steder, hvor man bor meget tæt uden det giver anledning til problemer i sig selv. Hong Kong og Singapore eksempelvis, hvor tillige er rige og multietniske (men ikke særligt multikulturelle).

  Filippinerne, hvor man ikke er med økonomisk, men trods at befolkning er vokset faktor 25, fra 4 mil omkring 1900 til 100 mil i dag er der trods alt nogenlunde fredeligt og en vis fremgang. Ligeledes: (multietniske, men ikke særligt multikulturelle)

  De(n) væsentligste faktor(er) ser ud til, at være (fravær af) islam og socialisme. I den nævnte rækkefølge.

  Kommentar by Hans Und — 9. december 2014 @ 05:28

 26. @25 Hans Und
  Filipinerne har temmelig store problemer med muslimske oprørsgrupper!
  14,7 % er muslimer i Singapore.

  Kommentar by Robert R — 9. december 2014 @ 06:20

 27. “Jeg har mange muslimske venner, også troende, som jeg ikke kunne drømme om at ønske nogle steder hen. Jeg er netop sammen med dem i et fælles ønske om demokrati, frihed og retten ti lat tro på det, man nu vil – også Allah.” (Karen West)

  Hvor var alle dine muslimske såkaldte venner til demonstrationen mod islamisme/HUT, Karen West? De kan ikke være mange, når det kommer til stykket.

  Kommentar by Liva — 9. december 2014 @ 07:42

 28. Per 19 m. fl.

  En stor del af det vi kalder for enighed er baseret på frygt og undertrykkelse og autoritetstro.

  Sådan fungerer mennesker psykologisk. Uanset om vi taler om Gaza, Nordkorea, Sverige eller Tingbjerg eller noget helt andet.

  Derfor vender situationen først den dag muslimerne og de multikulturelle frygter nogen, der ikke er enige med dem. Frygt er et forfærdeligt ord og ikke det rigtige, men jeg har ikke lige et andet.

  Kommentar by Sigwar — 9. december 2014 @ 07:44

 29. Torben Mark Petersen om fjenden(islamisterne) på Nørrebro

  puls.politiko.dk/fjenden-paa-noerrebro/

  Kommentar by Liva — 9. december 2014 @ 08:17

 30. 13. @Robert R. “det er ikke de “moderate” som bestemmer.” Hele enig, for de findes ikke. :)
  25. Det problemer alle vejne hvor der er Islammer.

  Kommentar by Sindsro — 9. december 2014 @ 09:58

 31. “Den muslimske sejr er nær”, siger skiltet.

  Hvis ikke det var så tragisk, ville det jo være til at dø af grin over. Islam er en verdensreligion for undertrykte tabere, og mange kan ikke engang selv se det.

  Kommentar by Morten Andersen — 9. december 2014 @ 10:09

 32. Enten er Karen ikke helt ærlig om, hvor mange venner hun har, eller også er det lidt sværere for dem at forlige islam med liberale idealer end Karen lige forestiller sig.

  Kommentar by Vagn Henning — 9. december 2014 @ 10:15

 33. Ud af alle ekstremismer har Politiken udvalgt én, som vi ikke skal give opmærksomhed.

  http://politiken.dk/debat/ledere/ECE2478454/politikere-sikrer-glemt-islamist-nyt-martyrium/

  Kommentar by BE — 9. december 2014 @ 10:49

 34. Jeg har altid undret mig over, hvilke fakta der ligger til grund for at en vantro kan proklamere, at vedkommende har mange muslimske venner. Muslimer har jo forbud mod at tage vantro venner.
  Men der er jo selvfølgelig meget ved mangfoldigheden man ikke forstår.

  Kommentar by Menig 442 — 9. december 2014 @ 10:53

 35. 26 Robert,

  Ganske rigtigt.

  På Filippinerne er det dog koncentreret på det sydvestlige Mindanao, Sulu øerne og syd spidsen af Zambonga halvøen. Og socialisterne er ved at være sat ud af spillet. Man kunne overveje at løse problemet ved at sparke dem helt ud. Men en kompliceret affærer, fordi ordningen er med til at holde andre og mere slagkraftige muhammedanere i skak. Der er i øvrigt et forsøg med en ny ordning på vej. Og det holder næppe.

  Singapore holder deres muhammedanere i skak benhårdt.l.a. er fredagsbøn underlagt forhånds cencur. Og den tidligere premierminister konstatere tørt i en bog, at alle kan integreres, med en enkelt gruppe som undtagelse…

  Men det var nu også mere det, at befolknings tilvækst i sig selv er et problem, eller at det nødvendigvis tricker andre problemer jeg ankede imod. Hvis der er tilstrækkelig energi produktion så kan fødevarerproduktionen også holdes tilstrækkelig. Ligeledes kan fattigdom undgås.

  Kommentar by Hans Und — 9. december 2014 @ 11:49

 36. Karen West: “Og for at sige det ærligt, er jeg vanvittigt træt af denne fløjdannelse mellem islamister og muslimkritikere.”

  Flot Karen! Så fik du lige gjort mig til et lige så stort problem som koranpsykopaterne.
  Har du overvejet den mulighed, at der ikke ville være islamkritikere uden den sindssyge religion?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 9. december 2014 @ 13:49

 37. Thorkild Høyer er lige så utiltalende som sin klient.
  Hvis vi tager en sag hvor en dansk mand misbruger børn, står politikere på nakken af hinanden for at fordømme ham, der skal strammes op og laves procedure for indberetning om misbrug.
  Når det gælder en muslim der ønsker at indføre sharia, og er villig til terror for at nå sit mål, så skal den danske befolkning ifølge Høyer holde kæft. Enhver har ret til en forsvarer, men Høyer misbruger sit embede (og politiske ståsted) til at give politikere mundkurv på. Det bliver større og større problem, og vores politikere kommer til at bruge meget tid på at diskutere med psykopater som ikke tager mod fornuft.
  Når “moderate” muslimer i Danmark siger de er bange, har vi allerede sharia i visse områder. Hele ideen i Islam er jo konsekvent brug af trusler og vold for at holde flokken samlet.

  Kommentar by k.m. — 9. december 2014 @ 16:05

 38. Men hvem var hende her, der tog billeder af alle mod-demonstrations deltagerne ? ( lånt af Jørn Rosenmeiers side)

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152957017714074&set=p.10152957017714074&type=1&theater

  Kommentar by Spinner — 9. december 2014 @ 16:55

 39. Jeg vil også gerne vide hvordan hun(kontanthjælpsmodtager) har råd til et kamera i 10.000kr. klassen

  Måske ved Redox noget om hvem hun er, det kan endda være billeder ender hos dem.

  Kommentar by k.m. — 9. december 2014 @ 17:16

 40. Det er næppe hendes eget. Det kommer nok fra Hizb ut Tahrir selv ?

  Kommentar by Spinner — 9. december 2014 @ 17:43

 41. #40 spinner
  og hvor mange af dem har fast arbejde ?

  Kommentar by k.m. — 9. december 2014 @ 17:55

 42. Nok ingen *LOL*

  1-0 til dig.

  Kommentar by Spinner — 9. december 2014 @ 18:22

 43. spinner
  Københavns Kommune må vide hvor mange af deres borgere der er i arbejde. Udgiften til de arbejdsløse Hizb ut Tharir kunne let finansiere Underholdningsorkestret.

  Kommentar by k.m. — 9. december 2014 @ 19:47

 44. Det kunne det sikkert.

  Kommentar by Spinner — 9. december 2014 @ 19:50

 45. Nu er det ikke muslimkritikere, der generaliserer. Det er Islam selv, der gør det. En god muslim skal forfølge vantro og “skære hoved og fingre af dem, hvor de end møder dem” osv, osv. osv. Her finder man ingen “nuancer”. Det er dårlige muslimer, der ikke vil efterleve disse befalinger. Hver evige eneste muslim på denne klode, accepterer altså at være medlem af et parti, der har de målsætninger i sit partiprogram. Hvordan kan nogen få sig selv til at kalde det at være moderat?
  Det er en gang akademisk flik-flak, når vi bliver formanet om, at der så sandelig er forskel på at kritisere islam og så muslimer. Uden muslimer, ingen islam. En ideologi er ikke andet end kruseduller på papir, hvis det ikke liiige var for dem, der praktiserer den, og dermed holder den i live, passive eller ej.

  Jeg antog Jaleh for at være klog nok til gennemskue den slags. Karen West derimod har altid været dum som en snotklud, der flagrer i alle vindretninger.

  Kommentar by Margrethe — 10. december 2014 @ 11:19

 46. Karen West er en nyttig idiot.

  Kommentar by Spinner — 10. december 2014 @ 19:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper