17. december 2014

300 uledsagede flygtningebørn ‘aldersvurderet’ det seneste år – Hele 215 viste sig at være voksen

I sidste uge problematiserede Red Barnet og Røde Kors, at afviste uledsagede flygtningebørn ikke administrativt var sikret permanent ophold når de fyldte 18 år. En historie i naturlig forlængelse fra Jyllands-Posten – Hundredvis af flygtningebørn er i virkeligheden voksne.

“Hvert år kommer flere hundrede flygtningebørn til Danmark alene – uden deres forældre. De har krav på særlig beskyttelse, men flere af de uledsagede ‘børn’ viser sig at være over 18 år, viser nye tal fra Justitsministeriet ifølge Radio24syv.

Fra oktober sidste år til 27. oktober i år blev 300 børn aldersvurderet ved blandt andet at røntgenfotografere knogler og tænder. 215 viste sig ifølge Udlændingestyrelsen at være voksne.

Det er ikke alle flygtningebørn, der kommer til Danmark, som bliver aldersvurderet. I alt er der i 2014 frem til oktober 659 uledsagede flygtninge, der har søgt om asyl og hævdet at være under 18 år. Under halvdelen er blevet vurderet.”

Oploadet Kl. 05:46 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/62273/trackback

11 Comments »

 1. I samme artikel beskrives Enhedslistens lallende, naive tilgang til spørgsmålet:
  “De her mennesker er ofte desperate, og så kan jeg godt forstå, at man kan finde på at gøre nærmest hvad som helst for at få asyl, siger hun.

  – Man skal også vide, at der er mange af dem, der ikke aner, hvor gamle de er, fordi de ikke har papirer, og det er ikke noget, man er gået så meget op i, der hvor de kommer fra, påpeger Johanne Schmidt-Nielsen.”
  Kan det blive dummere?

  Kommentar by skræp — 17. december 2014 @ 07:33

 2. I Sverige er godt og vel 200.000 skægbørn kommet ind i landet fordi man ikke tjekker disse børn. Det ville være racisme at stille spørgsmålstegn.

  Kommentar by Martin — 17. december 2014 @ 09:00

 3. Danskerne er blevet i den grad fremmedgjort overfor de penge vi betaler i skat.
  Det var penge som skulle gå til fælles vælfærd, et ordentligt sundhedssystem, et system som kunne tage sig af os når vi bliver gamle, et uddannelsessystem i verdensklasse som skulle vedligeholde vores eneste råstof nemlig viden og virkelyst og en infrastruktur så vi kan komme omkring uden alt for stort besvær.
  Men nogen har kidnappet systemet til at forsørge 800.000 mennesker i den arbejdsdygtige alder og hvad værre er, det flygtningeindustrielle kompleks har røret dybt og inderligt nede i kassen, så de kan forsørge den halve verden. De bringer så mange mennesker til landet, at Danmark ophører med at være Danmark.
  Danskerne vil med tiden ikke kunne se fornuften i at bidrage til den fælles kasse og samfundet vil gå i opløsning.
  Der er opbygget en hel sektor omkring flygtninge indvandring, både offentlig og privat, denne sektor lever at en konstant tilførsel af nye flygtninge og indvandere, de må for alt i verden ikke søge ud i samfundet og forsørge sig selv, de må for sektorens overlevelses skyld endelig forblive i systemet. Det gøres bedst ved at gøre dem til ofre.
  De lever i et samspild med MSM, som tilstadighed kan fremgrave folk rundt omkring i verden som det er synd for og så endelig må komme her til landet og sådan vil det blive ved indtil landet går i opløsning. Vi behøver bare at se på Sverige som snart ophører med at være Sverige.

  Kommentar by Robert R — 17. december 2014 @ 09:23

 4. @3 Kommentar by Robert R — 17. december 2014 @ 09:23

  Det er ikke alt jeg er enig med dig i, men denne gang rammer du hovedet på sømmet i første hug.

  Kommentar by Neuhammer — 17. december 2014 @ 10:18

 5. Muhamedanerne i Danmark koster en gennemsnitsfamilie 5.000 kroner om måneden.

  5.000 kr mindre hver måned.

  Kommentar by bastardo — 17. december 2014 @ 10:53

 6. “De her mennesker er ofte desperate, og så kan jeg godt forstå, at man kan finde på at gøre nærmest hvad som helst for at få asyl, siger hun. – siger Johanne Schmidt-Nielsen.

  At de kan finde på hvad som helst, skal vore politikere forholde sig til. Asylcentre bør placeres i nærområder, så religiøse desperado mænd ikke havner i Danmark.

  Kommentar by Liva — 17. december 2014 @ 13:02

 7. Man må også huske på, at mange af dem er kannibaler der hvor de kommer fra,så man kan ikke bebrejde dem at de fortsætter med at være det her.

  Hilsen
  Johanne Schmidt-Nielsen

  Kommentar by Danskeren — 17. december 2014 @ 15:16

 8. De her mennesker er ofte desperate, og så kan jeg godt forstå, at man kan finde på at gøre nærmest hvad som helst for at få asyl, siger hun. – siger Johanne Schmidt-Nielsen.

  Jeg håber også at Johanne Schmidt-Nielsen vil vise forståelse for, når nogle danskere på ét eller andet tidspunkt vil føle sig så udfordret, ydmyget, belastet og plaget af de muslimske kulturberigere, at “de vil kunne finde på næsten hvad som helst for at slippe for asylsøgere”.

  Når man så også kender til Enhedslisten og omegns kendte opfattelser angående “næsten hvad som helst”, (husk Blekingegade, de mange dømte røde terrorister – og væbnet revolution som en legitim form for systemskifte i ELs program) så er det lige som et signal til indvandrerramte danskere om ikke at holde sig tilbage.

  Kommentar by Balder — 17. december 2014 @ 15:53

 9. (Ironi/On)I Sverige er debatten kommet meget meget længere, der er argumentet “DET ER JO BAAAAAAAARN” skreget af en gal feminist! (Ironi/off)

  Lidt perverst at se 35 årige mænd med daggamle skægstubbe der sidder og krammer et udstoppet krammedyr.

  Kommentar by Santor — 17. december 2014 @ 16:24

 10. Vi har brug for ret til at bære våben.

  Kommentar by Nielsen — 17. december 2014 @ 20:02

 11. @6 Liva
  jamen, jeg er sikke på en udtalelse fra nazi-kort johanne også ville lyde:
  “De her mennesker er ofte desperate, og så kan jeg godt forstå, at man kan finde på at sprænge danske skoler i luften for at få asyl,siger hun. – siger Johanne Schmidt-Nielsen.

  Så er det, man kan spørge, forstår nazi-kort stikkeren johanne virkelig noget som helst!

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 18. december 2014 @ 06:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper