17. december 2014

Rød valgkamp under stikordet ‘medmenneskelighed’: Dansk pas til arabere, mindre fokus på antallet

Landets røde regering har accepteret, at det kommende folketingsvalg bliver et udlændingevalg, som de ikke kan vinde på luftige ord om stramninger. Angreb er det bedste forsvar, og strategien er ved at være klar. De Radikale vil give arabere dansk pas (mine ord), og Socialdemokraterne vil have debatten til at handle om alt andet end antallet. Nogenlunde samtidig lykkedes det Ugebrevet Mandag Morgen at sætte dagsordenen med et ledende spørgsmål, blandet andet fortolket af en tidligere venstresocialist.

Sidstnævnte i et interview med Interview med Mette Gjerskov i Information – ‘Vi er alt for optaget af at holde folk ude af landet’, socialdemokratisk formand for Udenrigspolitisk nævn.

“‘Når det handler om flygtninge, så oplever jeg, at vi er mere optaget af, hvordan vi undgår at få dem ind i vores land end af, hvordan vi kan hjælpe,’ siger Mette Gjerskov. De seneste 20 år har hele det politiske spektrum gradvis rykket sig til højre, mener hun.

‘For 20 år siden snakkede vi om, hvordan vi kunne hjælpe; om tortur, urimelige henrettelser og alt det, folk flygtede fra. I dag er vi meget mere optaget af diskussionen om, ‘hvad skal de her?’,’ siger Mette Gjerskov. …

‘Det er bekymrende. Vi skal holde op med kun at tale om, hvem der giver et nettobidrag til samfundet i kroner og øre, men tale om de gode ting, der også ligger i, at vi som land påtager os et socialt og globalt ansvar. Og være stolte af det.’

– Hvis du mener, at vi alle sammen – inklusive Socialdemokraterne – har rykket os for langt til højre, hvorfor så ikke kritisere linjen i dit eget parti? …

‘… Vi er alle sammen påvirket af de store overskrifter. Vi har et problemfokus og taler kun om problemer, problemer, problemer. Det synes jeg godt, man kan tillade sig at have en mening om…'”

(Ugebrevet Mandag Morgen, 15. december 2014: Halvdelen af danskerne skammer sig…)

“Resultatet viser, at politikerne er ude af trit med vælgerne i udlændingepolitikken, vurderer professor i statskundskab ved Aalborg Universitet Jørgen Goul Andersen, der har fulgt danske vælgeres holdning til indvandrere siden 1979. … Han bakkes op af professor i migration og medier på Aalborg Universitet Peter Hervik, som har bemærket samme skævvridning af den offentlige debat om indvandrere.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/62278/trackback

39 Comments »

 1. Mette Gjerskov var en katastrofe som minister – men hun er jo stadig farlig med sine imbecile udtalelser om vores modstand mod at blive klædt af til skindet økonomisk af “flygtninge”.
  Forstå det dog kvinde – vi vil gerne hjælpe, de der har hjælp behov, men vi bryder os ikke om at blive gjort til grin

  Kommentar by jens peter godmand — 17. december 2014 @ 16:10

 2. Er professor i migration og medier på Aalborg Universitet Peter Hervik ikke for længst fyret for videnskabelig fusk og inkompetence? Efter Necef & Beck afslørede hans uduelighed i “Er Dankerne racister? – indvandrerforskningens problemer” burde han være en færdig mand i indvandreforskningen?
  Necef & Beck lægger ikke fingrene imellem:
  “Umït Necef fortsætter: »Den her forskning foregår i et lukket, ukritisk kredsløb, der fremmer en lemfældig kildebrug.
  Man er ikke bekymret for, at videnskabelige fejl bliver opdaget, for det er en forskning, hvor man er vant til at prædike for de frelste. Man har jo de politisk korrekte synspunkter, og alle er enige om, Danmark er blevet et racistisk land.« Henning Bech supplerer: »Vi skriver ikke, at de mange dokumenterede fiflerier, vi har identificeret, er noget, som forskerne har gjort bevidst. Jeg tror nærmere, at problemet er, at de fleste forskere deler et multikulturelt paradigme, der handler om, at indvandrernes kultur ikke må bruges som forklaringsfaktor, når det handler om integrationsproblemer. Her er det kun sociale faktorer, der dur. Til gengæld må den vesterlandske kultur godt bruges til at forklare danskernes angivelige racisme. Et sådant paradigme betyder, at der opstår blinde pletter i forskningen, fordi empirien ofte ikke stemmer med paradigmet.«
  … I Er danskerne racister? bliver den ene forsker gennemgået efter den anden. Et af de grelleste eksempler på manipulation er, ifølge bogen, lavet af professor Peter Hervik fra Aalborg Universitet. Han har været en central indvandrerforsker siden 1990erne.
  Hans forskning om de »fremherskende nyracistiske tendenser i Danmark« udkommer i internationale forskningsfora, hvor han har stor gennemslagskraft. Bech og Necef fortæller, at Hervik i forbindelse med racismeundersøgelser har interviewet og citeret en lang række personer, hvis udtalelser åbenbart bliver forvansket.[…] Vi ser her et typisk forløb inden for dansk indvandrerforskning, påpeger Mehmet Ümit Necef: »Først er det gisninger og pludselig er det ubetvivlelige sandheder. For så vidt er talen om den udbredte diskrimination på arbejdsmarkedet blevet lidt af en vandrehistorie,« siger han, mens forforfatterkollegaen Bech med henvisning til deres kildekritiske tour de force tilføjer: »Man kan få den tanke, at der eksisterer en art offentlig tvang med hensyn til diskriminationsundersøgelser på arbejdsmarkedet. De skal komme til det resultat, at der er diskrimination mod indvandrere og flygtninge…”
  http://www.uriasposten.net/archives/category/forskere/bech-henning

  Kommentar by A-mad — 17. december 2014 @ 16:29

 3. I går var der heldigvis en anden meningsmåling i JP der viste, at 6 ud af 10 danskere mener at den dårlige integration er indvandrernes egen skyld.

  Man kan Google:

  “Danskerne: Dårlig integration er indvandrernes egen skyld.”

  Kommentar by Erik — 17. december 2014 @ 16:30

 4. Problemet med Mandag Morgens undersøgelse er, at den er lavet over nettet og ikke pr. telefon. Netundersøgelser giver sjældent et korrekt billede, fordi bruger af nettet er meget uens i befolkningen.

  Kommentar by Absalon — 17. december 2014 @ 16:32

 5. bruger = brugen

  Kommentar by Absalon — 17. december 2014 @ 16:32

 6. Jeg vover pelsen en gang til og siger at rød blok lider af en menneskelig brist, noget der har sat alle socialistlande i stå
  økonomisk og menneskeligt.
  Mens danske landmænd kæmper mod fallit og tvangsauktion snakker madammen om: “Vi skal holde op med kun at tale om, hvem der giver et nettobidrag til samfundet i kroner og øre”

  Hold da kæft hvor arrogant overfor danske selvstændige der kun ønsker at drive et velfungerende landbrug. Hun kan sagtens, (her undlader jeg at skrive hvad jeg mener om Mette Gjerskov), hun har sin fede ministerpension. Hun ved ikke hvad det vil sige at sidde med gæld på flere millioner i en forretning som måske aldrig kommer op at køre igen.

  Kommentar by k.m. — 17. december 2014 @ 16:35

 7. Jeg synes at medierne skal give Mette Gjerskov meget mere taletid. Kom nu! Gå efter sejren!

  Kommentar by BE — 17. december 2014 @ 16:37

 8. PS. Jeg kan også erklære mig enig i sprørgsmålet: “Jeg skammer mig nogle gange over den danske udlændingedebat” ;)
  Hørte lidt af P1 debat i dag, hvor de DR-indoktrinerede ’skammen’.
  Da jeg hørte Mette Gjerskov følte jeg den virkelig, skammen, og det i en sådan grad, at jeg slukkede.
  Per Stig Møller og Bertel Haarder kunne jeg kun lige klare uden at at skamme mig, men ‘DR-intervieweren med englevinger’ fik mig i en grad til at føle skam. Jeg slukkede derfor hurtigt, så jeg ikke kastede.

  Kommentar by A-mad — 17. december 2014 @ 16:45

 9. op

  Kommentar by A-mad — 17. december 2014 @ 16:47

 10. A-mad
  Flot, at du kunne høre P1 i par minutter. Jeg hørte det sidst i 2009,

  Kommentar by Thorsted — 17. december 2014 @ 16:55

 11. Mange skammer sig over halalhippiers naive pladder.

  Kommentar by Nils — 17. december 2014 @ 17:05

 12. “Vi skal holde op med kun at tale om, hvem der giver et nettobidrag til samfundet i kroner og øre, men tale om de gode ting….”

  Nej, nej, selfølgelig skal vi ikke tale om, hvad de udefra kommende koster det danske samfund. Det er uvæsentligt. Her er ingen smalle steder. Fra dag 1, bliver der udbetalt penge til alle, efter 3 måneder er der retskrav på bolig. Samfundet har aldrig krævet noget, men accepteret snablen ned i statskassen, generation efter generation. Hvad fanden er meningen!
  Vores gamle der har knoklet for samfundet, bliver nedskåret i hoved og r.., men selfølgelig, de hedder jo heller ikke Muhammed eller Hussain.
  Når man accepterer,at alle der formår at slæbe deres dovne krop over den danske grænse, får ophold med efterfølgende familiesammenføring, endvidere at kriminelle og dem der helt åbenlyst er her på forkert grundlag, ikke bliver smidt ud, så kan det kun gå galt.

  Det er mig ubegribeligt, at man som samfund ikke skrider meget meget langt hårdrere ind, ingen konsekvens, lalleri hele vejen, og hvem skal betale, selfølgelig de etniske danskere. Hvornår stiller vor tids Skipper Klement sig op, og får vakt danskerne til dåd, inden det er for sent!

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 17. december 2014 @ 17:44

 13. “Vi skal holde op med kun at tale om, hvem der giver et nettobidrag til samfundet i kroner og øre, men tale om de gode ting….” (Mette Gjerskov)

  MM er dog ikke i tvivl om hvem og hvad de arbejder for. Fra deres mission statement:

  “Mandag Morgens mission er at gøre risici til muligheder for samfundets beslutningstagere.”

  – risikoen for at muhammedaner importen resultere i anale jihad voldtægter af 10 årige og lignende smører vi af på danskere i de lavere klasser. Gevinsterne putter vi i egen lomme.

  Men i øvrigt skal det nok gå galt for dem, hvis de virklig selv skulle tro på den omgang BS de lukker ud.

  Peter Hervik analysere noget som helst??????? Manden er taget i fusk, b

  Kommentar by Hans Und — 17. december 2014 @ 18:32

 14. …begået for at nå på forhånd ønskede resultater.

  Kommentar by Hans Und — 17. december 2014 @ 18:37

 15. Muhamedanerne i Danmark koster en dansk gennemsnitsfamilie ca. 5.000 kroner om måneden.

  5.000 kr mere om måneden. Det kunne nok sætte gang i 10’erne.

  Kommentar by bastardo — 17. december 2014 @ 18:39

 16. @ 15 Barstardo.
  Kan de tal verifiseres? Vi ved godt det er dyrt, men er det så dyrt?
  Har du medregnet alle dem som har været her i årevis og som stadig suger oseaner af penge ud af systemet.
  Det helt rigtige og uangribelige tal kan være meget vigtigt i den kommende valgkamp?

  Kommentar by Robert R — 17. december 2014 @ 18:59

 17. 4,5,

  Jeg mener som udgangspunkt, at man sagtens kan producere retvisende undersøgelser over nettet.

  Men det er lige så oplagt, at metoden lægger op til, at man kan bestille de resultater man ønsker.

  Og det har jeg på fornemmelsen er tilfældet her. Bagmændene på MM ønsker, at drive især socialdemokraterne til, at tage nogle bestemte beslutninger og indtage nogle bestemte holdninger. Ideen er så ikke, at socialdemokraterne vinder det kommende valg på det, men at der vil være en “spill over” effekt på Venstre med det resultat at de ikke bevæger sig mere end højest nødvendigt mod DFs holdning i spørgsmålet om muhammedaner import.

  De ved godt deres undersøgelse er BS, men de kan have den med i lomme og den er tilstrækkelig til at rokke med båden når den optræder sammen med andre forhold, f.eks en professor titel.

  Jeg medgiver gerne det lyder spekulativt og konspiratorisk. Men jeg tror simpelthen ikke på, at folkene på MM er så åndsvage at de selv tror på det de lukker ud her.

  Kommentar by Hans Und — 17. december 2014 @ 19:00

 18. Socialdemokratiet og resten af venstrefløjen og den liberale højreføj begærer inderligt at udrense danskerne fra denne jord – det er ikke længere en hemmelighed.

  Kommentar by toøjede dansker — 17. december 2014 @ 19:32

 19. Jeg skammer mig over hvordan nogle politikere behandler danskere. Særligt danskere i ghetto-områder. Men også danskere, der nu tvinges til at være nabo til flygtninge, hvoraf mange er krævende mænd, der har forladt familie i hjemlandet. Nogle er endda rejst til Norden i privatfly. Nogle hævder at de vil bruge advokater for at blive i Danmark..

  Kommentar by Liva — 17. december 2014 @ 20:45

 20. Forøvrigt ville jeg også kunne sætte kryds ved “helt enig, jeg skammer mig over den danske udlændinge debat.

  Det gør jeg f.eks. når en göbbelsagtig demagog som Peter Hervig, rundsnakker muhammedaner problemet til et “udlændinge problem” og på den måde får sat lighedstegn mellem hæderlige og arbejdsomme kinesere og brazilianere m.v. og så en muhammedansk børnevoldtægtsmand.

  Så sagen er nok, at der er en masse falske positive i de 24%, der angiveligt skulle skamme sig (altså ikke halvdelen som det dækningsløst påstås). Jeg ville begrænse antallet der skammer sig til SF, El og radigalningenes vælgerkorps. Altså cirka 25%, men ikke engang blandt dem er det alle.

  Kommentar by Hans Und — 17. december 2014 @ 20:51

 21. Er der nogen på dette “website”, der kan forklare mig, hvorfor vort samfund (Danmark) er i gang med at begå et “kollektiv selvmord”? – Jeg forstår det simpelthen ikke. – Er DK dummere end resten end andre nationer (bortset fra Sverige)? Hjælp mig! Jeg forstår ikke mine “danske landsmænd”. Hvorfor skal DK ophøre som stat? Og hvorfor hader de radikale og de røde DK så meget, at vi ikke længere kan bestå som en stat?

  Kommentar by Torben F. — 17. december 2014 @ 21:43

 22. R lærte selvfølgelig intet af 2001 valget. S ikke ret meget.

  V,K og LA ….tjahhhh. DF. Vi får se.

  De kender godt opinionen, og alligevel lusker de sig frem og vil gære alle tilpas, måske undtagen danskerne, der betaler deres eventyr. Noget sige til, at man er hammertræt?

  Kommentar by Josef K — 17. december 2014 @ 22:01

 23. @ 16, Robert R:

  Jeg har estimeret (mener jeg selv) konservativt og ædrueligt) en cost på 60 mia/år, idet jeg har taget højde for overrepræsentation i sundhedssektoren, kriminalitet, samt sammenhængskraft, effektivitet, tillid.
  Det kunne da være dejligt, om vi kunne finde nogen præcise tal.

  Jeg har så brugt den samme tommelfingerregel, som jeg altid kunne bruge, da jeg og konen stadig var på arbejdsmarkedet, nemlig at min familie med 2 børn ca. svarede til 1 milliontedel, når vi kiggede på statsfinancer, skat, afgifter osv.

  Derfor 60 mia om året divideret med 1 mio = 5.000 pr. måned for en gennemsnitsfamilie.

  Det kan såmænd godt være, at tallet i virkeligheden er det dobbelte, men det er mindre væsentligt. Det vigtige er, at folk nu lige pludseligt kan se, hvorfor vi tilsyneladende bliver fattigere og fattigere samtidgt med at vi rent faktisk bliver rigere og rigere.

  5.000 kr mere om måneden. Tænk hvis de kunne blive investeret i erhvervsudvikling (eller for den sags skyld i bleer til de gamle).

  Kommentar by bastardo — 17. december 2014 @ 22:13

 24. Jeg skammer mig også over dansk udlændingedebat. Præget af Radikale Venstre.

  Kommentar by Ole S. — 17. december 2014 @ 22:24

 25. @ ups oceaner er ikke med s. Blunder!
  Et interessant tal kunne være ikke så meget hvad hver enkelt må betale, men hvad hver enkelt skatteyder må betale! Babyer betale f.eks ikke meget i skat. Eller endnu bedre, hvad er det pr. betalt skattekrone. Jeg er ikke sikker på jeg bryder mig om at hører det!

  Kommentar by Robert R — 17. december 2014 @ 22:43

 26. 21.Torben F. Ja jeg har også undret mig længe over “hvorfor vort samfund (Danmark) er i gang med at begå et “kollektiv selvmord”?”
  Jeg vil ikke sige, at jeg har fundet det endelige svar, men disse ‘hypoteser’ er dem jeg pt arbejder videre med:
  1.Ja, DK er dummere fordi de er socialistisk indoktrineret i børnehaven, folkeskolen og gymnasiet og befolkningen holdes i et ideologisk jerngreb ad de dominerende, statsejede socialistiske massemedier, DR og TV2.
  2.De radikale og de røde hader DK så meget, fordi de inderst inde ved, at de selv ikke kan klare sig i det private erhvervsliv, som vi lever af, og som de derfor vil forhindre i at eksistere
  3. Indvandringen sikrer, at de radikale og de røde beholder magten og får flere stemmer og stakler, de kan ‘behandle’

  Kommentar by A-mad — 17. december 2014 @ 23:53

 27. @ Bastardo – Robert R.

  Problemet er jo at regeringen, en hvilken som helst regering, ikke vil lave de statistikker på religion og geografisk tilhørsforhold der er nødvendige for at få et klart billede.

  Så længe vi ikke har de rigtige og klare tal kan vi ævle videre i en uendelighed og det er det de ønsker, nemlig at holde Danskerne hen i uvidenhed.

  Kommentar by Santor — 18. december 2014 @ 00:14

 28. Selvfølgelig handler det lige netop om, hvad Mette Gjerskovs medmenneskelighed koster mig, ufrivilligt:
  1) i kroner og ører
  2) i forringet livskvalitet på grund af:
  2a) utryghed, som de overvejenede muslimske indvandreres høje kriminalitet medfører,
  2b) tillidstab i samfundet som følge af multikultur (kompenseres af politisk korrekthed som er repressiv og kontraproduktiv af natur, modsat tillid)

  Kommentar by monse — 18. december 2014 @ 01:09

 29. 28 fortsat, kom til at trykke Sig det! for tidligt, der var mindst et vigtigt punkt mere:

  3) i tabte muligheder for mine børn og børnebørn, som på et tidspunkt bliver i mindretal i deres fædreland

  Der er muligvis flere punkter til tabslisten når kommer i tanker om dem, men nok for nu, da der allerede er tilstrækkeligt til at vise, hvor uhyrlig Mette Gjerskovs medmenneskelighed er.

  Kommentar by monse — 18. december 2014 @ 01:22

 30. Det er fanme typisk.

  Spørgsmålet, stillet via nettet til dem, der læser “de helliges” sider, går på om man NOGEN GANGE skammer sig……

  Konklusionen bliver at halvdelen skammer sig HELE TIDEN….

  Iøvrig, de store fed læs skrald er ikke 5 potter pis værd og hun har været en skandale ALLE steder, hvor hendes omfangsrige korpus har hærget.

  De såkaldte “professorer” er en oplagt område for psykiatrien.

  Kommentar by Iznogut — 18. december 2014 @ 02:03

 31. “Vi skal holde op med kun at tale om, hvem der giver et nettobidrag til samfundet i kroner og øre, men tale om de gode ting….”
  Hold da kæft hvor ville der blive stille!

  Kommentar by skræp — 18. december 2014 @ 06:14

 32. Uanset om man er for eller imod tilstrømningen af indvandre/fupsylanter eller what ever de kaldes efterhånden.
  Men en ting vi alle burde skamme os over, det er den kynisme og menneskesmugler fremmende politik “vores” politiker udøver.
  Det er en ond overfladisk problem behandling af alle flygtninge/fupsylanter, det svare til, at vi befinder os på en skadestue, hvor lægen står oppe ved grænsen…øh, skranken og kun hjælper de tilskadekomne, der er i stand til at komme op til skranken, enten ved egen hjælp eller betalt hjælp af en godt betalt menneskesmugler…øh, god medmenneskelig sjæl til at tilbagelægge afstanden op til skranken, så skide være med de virkelige trængte uden penge og virkelige behov for lægehjælp, men som ikke har kapital eller førlighed nok til at nå hjælpen, det er denne kyniske onde overfladiske politik alle “vores” politiker dyrker og uden nogen som helst sjovnalist stiller kritiske spørgsmål til nogen som helst af de onde menneskesmugler bevarende politiker, for deres modbydelige overfladiske behandling, eller manglende på samme, af problemet.
  Se det skammer jeg mig over, kyniske menneskesmugler bevarende politikere, der fremhæver deres “godhed” ved kun at hjælpe de fupsylanter der har råd til at springe køen over!
  DE skulle skamme sig, alle den som vil bevare det nuværende berigende menneskesmugler system.
  Fupsylanter på første klasse og i private luksus fly, det er kun dem “vores” onde kyniske overfladiske politiker ønsker at hjælpe, altså alle dem som har råd til at springe køen over eller efterlader deres koner og børn i krigshelvede, for at kræve ind i sikkerhed i Danmark, føj, hvor jeg skammer mig over “vores” politiker og alle de statsbetalte sjovnalister og andre fæhoveder der dyrker den overfladisk godhed.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 18. december 2014 @ 06:33

 33. @ BE

  Godt og helt korrekt spottet! Jeg er nok tættest på socialdemokratiet politisk, men krummer simpelthen tær når jeg hører udtalelser som dette. Det er en gave til DF, da det udstiller hvor langt væk nogle poltikere egentlig er fra almindelige danskere.

  Selvfølgelig betyder antallet af indvandrere noget. Og selvfølgelig betyder det noget om de bidrager positivt. Det er kun radikale der burde være uenige, men socialdemokratiet er åbenbart blevet overendt med skabsradikale. Suk.

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 18. december 2014 @ 08:38

 34. @25, Robert R:

  Skatter og afgifter 2012: 615 mia (heraf indkomstskat: 336 mia)

  Dvs at en tiendedel af, hvad du betaler i skatter og afgifter, går til at dække de 60 mia.

  Kommentar by bastardo — 18. december 2014 @ 08:53

 35. > 32 Glimrende billede, Li.
  De store vindere i asylspillet er netop menneskesmuglerne. Ikke engang alle asylanter, der kommer ind, er objektivt set vindere spillet, da mange af dem jo slet ikke får en god tilværelse i Danmark. At dette så stort set altid er selvforskyldt gør det kun så meget desto mere tragisk. Det gælder også mange af dem, der kommer i næste bølge gennem familiesammenføring, som næsten altid er formålet med den første asylants asylansøgning. Den danske befolkning er de store tabere i spillet: økonomisk, med hensyn til forringet livskvalitet pga utryghed og nedbrydning af samhørighed og tillid, med hensyn til dårlige fremtidsudsigter for næste generation danskere.
  Politikerne er måske en slags vindere i den forstand at mediebilledet er snævert fokuseret på de stakkels asylanter, der når frem til Danmark. Ved at hjælpe dem, kan politkerne sole sig i deres egen politiske korrekthed og gode menneskeyn og medmenneskelighed. Det gør godt i maven at være god.
  De uhyggelige konsekvenser af godheden, som holdes udenfor mediebilledet, må andre bære. Kynismen og hykleriet hos politikerne er monumentalt.

  Kommentar by monse — 18. december 2014 @ 11:46

 36. Gjerskov er en skandale som politiker, højtråbende hadefuld og bitter socialist ala Margrete Auken, som stod hun nede på bodegaen og skreg sin fulde galde ud på værste rejekællinge facon. DR forsøger med P1Debat at opdrage landets naive unge, hvad de røde regeringer fejler med konstant prøver D-DR rød og trofast. Den her regering er så stendød allerede, den har på sine krykker bare ikke opdaget det selv endnu. Dvs. inderst inde ved de det er slut, men facaden skal holdes som var der styr på tingene mens spillet reelt er forbi og man kun tæller dagene.

  Kommentar by LarsB — 18. december 2014 @ 13:35

 37. Underligt sprogbrug at spørge folk om de skammer sig over debatten. Vi burde være nået videre end at indblande et religiøst-moralsk begreb som skam i samfundsdebatten.

  Nogle gange kan man da blive irriteret over at så mange højereprioriterer hensynet til internationale konventioner end hensynet til danskernes ve og vel, men at bruge følelsesbegrebet skamme sig over disse tossede menneskeretshumanister er ikke dækkende.

  Kommentar by perhag — 18. december 2014 @ 14:28

 38. Det handler om mennesker, ikke vælgere…

  http://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE7300043/Otteårig-vækket-i-sin-seng-af-formodet-voldtægtsmand/

  Kommentar by Vagn Henning — 18. december 2014 @ 15:28

 39. @26, A-mad. Tak for dine udmærkede svar. Jeg tror, at svarene er helt korrekte. Desværre – må jeg sige.

  Kommentar by Torben F. — 18. december 2014 @ 15:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper