18. oktober 2008

Svenske blondiner kaldes ludere – stakkels indvandrere

Snaphanen har stort kendskab til Sverige, så når Blekinge Läns Tidning skriver at “Gymnasietjejer utsätts för sextrakasserier”, så præsenteres historien med kort ikke-uddybende citat og overskriften ‘Multikulturel gymnasium’. Før jeg bloggede en sådan historie, ville jeg altid forsøge at finde dokumentation for det multikulturelle element, hvad kan være umuligt grundet pressens berøringsangst, ikke mindst i Sverige. Lidt baggrundstof er ofte et godt supplement. Hvordan er eksempelvis den etniske sammensætning på det pågældende gymnasium? Det spørgsmål førte mig til skolens hjemmeside, og en officiel præsentation med et forsidefoto af arke-svenske elever. Ikke ligefrem noget der underbyggede Snaphanens postulat.

(forside, Välkomna til Törnströmska gymnasiet 2008-2009!; pdf, 24 s.)

Nuvel. Det er selvfølgelig også nødvendigt at se nærmere på detaljerne, og her bliver det interessant. Det viser sig at Törnströmska gymnasiet har ansat vagter for at sikre de kvindelige elever, og hermed stoppe et problem der blev sat ord på af en anonym pige i et læserbrev i skolebladet Kontrast. Fra Rop på hjälp från utsatt elev: “De kallade mig hora” (overordnet link).

“Det gänget som ”hänger” nere i entrén varje morgon, varje rast, ja varje gång de får chans till det, tycks vara väldigt omedvetna om vad de ställer till med. Tjejerna som passerar får oftast, ja nästan alltid, sliskiga, äckliga blickar på sig. De viskar saker och tittar sexuellt förnedrande på oss, ibland slänger de ur sig ett och ett annat snuskigt och vidrigt ord, ibland långa meningar. Varför? Hoppas de på att en av tjejerna ska nappa på ”tjena blondie”? Eller tror de att vi uppskattar när de tafsar oss på rumpan? Eller när de kallar oss ”svenska hora”?

En bande der kalder gymnasiepiger for “tjena blondie” og “svenska hora” består næppe af svenskere, og Snaphanen fik således også denne gang ret. De fleste ved at de svenske medier nedtoner etnicitet og alt der kan styrke modstanden mod multikulturen, men det er nu alligevel tankevækkende at det gøres så systematisk. Man skulle jo tro sådan noget virker kontraproduktivt. Sverige er (trods alt) ikke DDR.

Således valgte Blekinge Läns Tidning at dække historien…

 • 15/10-08 BLT – Gymnasietjejer utsätts för sextrakasserier (uden etnicitet).
 • 15/10-08 BLT – “Det finns problem i huset” (uden etnicitet).
 • 15/10-08 BLT – Så skriver en av de drabbade (dokumentationsside inkl. “svenska hora”).
 • 16/10-08 BLT – Efter sextrakasserierna: Polisen söker kontakt (uden etnicitet).
 • 16/10-08 BLT – Ledarkrönika: Vi fick freda oss – varje dag, varje stund (leder).
 • “Jag berördes enormt illa av gymnasieflickornas berättelser om sexuella trakasserier i gårdagens BLT… Många av kommentarerna på nätet till artikeln i går gick ut på att det är “invandrarna” och det “mångkulturella” som är orsaken…

  Jag gick i högstadiet för över tjugo år sedan, i en så kallad helsvensk klass, mellan åren 1985 och 1988 i Kristianstad… Ett gäng killar hade tagit över ruljansen och gjorde i princip som de behagade… Sexuella trakasserier av den sort som beskrevs i gårdagens artikel var legio.

  Vi tjejer fick fysiskt och verbalt freda oss – varje dag, varje stund. Vid skåpen, i korridorerna, i matkön, i klassrummen… En vinter när det var mycket snö fick några grabbar för sig att de skulle ha kul. De drog ut oss tjejer en efter en på gårdsplanen, höll oss i armar och ben, drog upp våra tröjor och smorde in oss med snö. Det var ett överfall, inget annat…

  Nej, kom inte och snacka om att det här beteendet har med “utländska kulturer” att göra.

  Hele fem artikler. Kioskbaskeren og to supplerende artikler er helt uden omtale af det etniske element. Det antydes på dokumentationssiden med “svenska hore”, men omvendt bruges der en hel leder på at afvise at problemerne skulle have noget med kulturforskelle at gøre. Skolens rektor afviser i en af artiklerne, at banden skulle være elever på hans skole, men det er ikke noget Blekinge Läns Tidning spørger ind til.

  Skolebladet Kontrast der trykkede læserbrevet er ikke stort bedre. De skrev…

 • 14/10-08 Kontrast – Tjejer sexuellt trakasserade på Törnströmska – dagligen! (uden etnicitet).
 • 14/10-08 Kontrast – Rop på hjälp från utsatt elev:”De kallade mig hora” (inkl. “svenske hore”).
 • 14/10-08 Kontrast – Trakasserierna ökar – rektorn kallar in väktare (uden etnicitet).
 • 16/10-08 Kontrast – Läget på skolan stabiliseras tillfälligt (uden etnicitet).
 • Da Törnströmska gymnasiet og Fischerströmska gymnasiet har samme adresse, så hører denne her artikel også med til helheden.

 • 16/10-08 Kontrast – Fischerströmska elever pekas ut i trakasseridramat.
 • “Individuella programmet på Fischerströmska gymnasiet pekas ut för de sexuella trakasserierna mot unga tjejer… Att majoriteten är invandrare på Fischerströmska gymnasiet har inte undgått någon, därför pekas nu hela programmet ut. Alexis Jönsson är fritidspedagog på programmet och har läst kommentarerna på BLT:s hemsida om trakasserierna.

  – Det här är skrämmande, nu dras alla invandrare över en kant. Tobias Ekblad är programrektor för det individuella programmet och han håller med om detta. – Nu skäms våra killar för att gå ner i entrén, det är många som tittar snett på dem, säger Tobias.”

  Ringen er sluttet: Svenske piger kaldes ludere – stakkels indvandrere.

  Mere.

 • 16/10-08 Ekstra Bladet – Gymnasiepiger udsat for sexchikane .
 • Oploadet Kl. 13:48 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6237/trackback

  18 Comments »

  1. Tjaa, der er vel ikke så meget at sige til de svenske medier og deres hykleri.

   Men mon ikke selve tendensen, altså at det er piger/kvinder/feminister/ligestillingshalløj der først oplever multikulturens bagside, er kommet for at blive.

   Og på et tidspunkt må det vel selv for dem kamme over – de kan jo ikke kæmpe for to modstridende sager på en gang i det uendelige..

   Jeg vælger at se et lille lyspunkt deri.

   Kommentar by Superman — 18. oktober 2008 @ 14:16

  2. Jeg kan godt forstå, at araberdengserne kalder piger for ludere, for det minder jo dem om deres mødre..

   Skolens rektor tør vel ikke sige fra overfor de kommende kriminelle perkere i forhallen, han ved jo godt at responsen er et nedbrændt gymnasium og chikane/vold på hans hjemmeadresse – to ting som er ren rutine for mudderfolket..

   Kommentar by Onion — 18. oktober 2008 @ 14:25

  3. Kartoffelferien er snart slut, så et sidste brøl fra folkedybet.

   ” Ifølge Håkan Petersson skal en SSP-gruppe nu prøve at tale drengene til fornuft, så man kan få en løsning på problemet.”

   Europæerne hjernesvind har nået katastrofale dimensioner. 50 års socialisme har slået næsten al fornuftig hjerneaktivitet ihjel.

   Se bare Fogh. Han lader konen – angivelig med strutrøv (eller var det trutrøv?) – spjætte rundt på tv, medens han selv voldfører danskerne med en folkeafstemning om arvefølge ligestilling. – Lissabon traktaten, som er et af de afsluttende elementer i Danmarks afvikling, må vi almindelige danskere ikke stemme om. Vi er ganske enkelt for dumme.

   Det er efterhånden mange år siden, at jeg for første gang påpegede Foghs kejserdrømme, og PSMs gud i FN ditto. Disse afstumpede psykopater bruger Danmark for at fremme deres egne magtsyge drømme. Gennem DR og TV2 og den resterende presse fylder de os med hjernedød soma.

   Tilbage bliver det evige spørgsmål: Hvad gør vi!? Kan ikke bare en enkelt klog person fortælle mig om en løsning, der kan lukke lidt lys ind i enden af tunnelen?

   Mvh. Børge.

   Kommentar by Børge — 18. oktober 2008 @ 14:26

  4. Lærerne på skolen er naturligvis imod vagterne – de mener problemet skal løses “pædagogisk”:

   http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=39&tekstid=2085

   Kommentar by Søren Rasmussen — 18. oktober 2008 @ 14:48

  5. ja,ja, jeg ved godt at gisninger ikke tæller, men jeg må fremføre et par ting til mit forsvar. ALLE søgninger på gymnasiet + hora, der havner udenfor de officielle medier, bekræfter at det selvfølgelig ikke drejer sig om indfødte sex galninge. På enkelte debatfora er tråden simpelthen væk, hvad der yderligere bekræfter antagelsen. Og så HAR jeg 35 års erfaring i at tyde svensk PRAVDA, så jeg havde ikke svært ved at tyde den historie.

   Man kan enten søge “Törnströmska gymnasiet” eller f.eks. tjekke denne ucensurerede tråd:

   http://www.exilen.eu/showthread.php?tid=4129

   Kommentar by steen — 18. oktober 2008 @ 14:50

  6. “AT TYDE PRAVDA” – jeg skal lige forklare hvad jeg mener. Svensk journalistik er fanget i et schizofrent dilemma. Ligesom blandt rigsdagspartierne hersker der konsensus i pressen om at skjule eller nedtone omfanget af de skader, landet er blevet tilføjet.

   På den anden side ligger det dybt i den protestantiske folkesjæl, at løgn er en synd.

   Altså: hvordan lyver og fortier man og taler sandhed på samme tid ? Man lægger små markører ud i teksten som alle, der er fortrolige med sagen forstår.

   I dette tilfælde signalord som “gäng” (bande) “blond tjej” “hora” og muligvis flere. Gider ikke læse det hele igen. Og vupti kan man gå hjem og se sig selv i spejlet.

   Kommentar by steen — 18. oktober 2008 @ 15:29

  7. “Nej, kom inte och snacka om att det här beteendet har med “utländska kulturer” att göra.“

   Svensk debat på Dansk firserniveau og de har ikke 20 år til at vende skuden, ak.

   Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 18. oktober 2008 @ 15:51

  8. Seksuel frigørelse vs Etnisk sexisme.

   Gad vide hvad Ungdomshusets feminister har at sige om det ?

   Kommentar by DaLi — 18. oktober 2008 @ 16:36

  9. apropo svenske skoler så er den film “vikarien” (2006) som dr2 viser nu, virkeligt et interessant studie i moderne multikulti humanisme tænkning –

   Kommentar by Lotte — 18. oktober 2008 @ 17:49

  10. Den islamiske kulturkreds er kvindefjendsk!
   Og ophavet til dette finder man i adskillige suravers.

   Kommentar by Johansen — 18. oktober 2008 @ 18:18

  11. Også hvide piger/unge damehold til håndboldtræning i sportshallerne
   bliver chikaneret med sexistiske tilråb fra araberdrenge omkring tilskuerpladserne. Politisk Korrekthed hindrer personalet i at smide
   araberdrengene korporligt ud.
   Værre er det, at der er tre gange så mange af deres lillebrødre parat til at tage over om nogle år.
   De etniske (drenge/unge mænd) opdrages til karakterafvigende adfærd
   mod ikke-muslimer. -Det er min mening.

   Tilskynder EU til øget indvandring fra de islamiske lande til Europa,
   ender dem fra de Gulhåredes lande at komme på museum.
   Askeblond og blå iris er recessive gen.

   Kommentar by HelgeD-H — 18. oktober 2008 @ 19:51

  12. Det er en næsten håbløs opgave at integrere korantilbedende bekvemmelighedsflygtninge og lykkeriddere samt deres pårørende. Det ville være langt bedre og billigere at stimulere dem til at rejse ud af landet.

   Kommentar by Poul — 18. oktober 2008 @ 21:49

  13. #12 Du skriver tit om at DE skal hjemsendes eller tvangs fjernes, når man ser hvordan DE opføre sig nå der kommer brand-/poilitibiler, ind i DERES besatte områder, hvordan tror du så DE vil reagere hvis en eller flere af DERES famillie medlemmer skal fjernes. Så vil den flinke GRØNTHANDELER eller PIZAEJER ikke være så moderat, som mange tror DE er.
   Min lille datter har holdt mig vågen hele natten, nu sidder jeg her ved pc’en, og tøsen ligger ved min arm og sover. Hvor er livet dog dejligt nå man ser på sådan en lille størelse, om 18 år er hun en ung kvinde, og hun skal til at leve sit ejet liv. Men hvordan ser hendes Danmark ud til den tid ?
   Ikke godt som tingende går, det bliver kun være og være. Derfor er vi nødtil gå aktivt til modstand mod DEM, helst med ord men ord hjælper ikke meget, bare se hvormeget godt og rigtigt der bliver skrevet på denne blog, men hjælper det……………….
   nej vel, så der er snart kun aktiv modstand tilbage.

   Kommentar by M16 — 19. oktober 2008 @ 08:25

  14. Alle har ret til beskyttelse imod diskrimination.

   Men nogle har mere ret end andre.

   Kommentar by DaLi — 19. oktober 2008 @ 10:25

  15. Rigtig godt eksempel på hvor kunstig og hul multikultur er, Kim Møller.

   Vi kunne kalde din post for ”Multikultur Land med bodyguards!”

   I feminismens højborg Sverige har kvindernes frihedsrettigheder fået vagter på. Det svenske skolesystem ligeså. Kvinders frihedsrettigheder eksisterer kun med vagter på i flere områder af Sverige. Med andre ord kun med krykker på. Lige indtil tilpas mange politikere mener at der ikke mere skal vagter på – så er det slut med at pigerne kan være i fred på lige fod med drengene. Så er det på med tørklæde og burka.

   Jo, multikultur har vist sig mindre kultiveret – faktisk visse steder barbarisk.

   … og venstrefløjens betonfeminister har ’forlovet’ sig med religiøs macho kultur…

   Kommentar by Janne — 19. oktober 2008 @ 17:47

  16. […] opstået denne automatreaktion, så upassende følelser kanaliseres over i offertænkning. Se også Svenske blondiner kaldes ludere – stakkels indvandrere på Uriasposten. Det burde være så oplagt: En kultur der ingen skrupler har i forhold til at […]

   Pingback by Snaphanen » Stop Durban 2 — 20. oktober 2008 @ 12:35

  17. Jag går och äter på Törnströmska, och invandrarkillarna där är faktiskt väldigt sliskiga. Ibland försöker de tafsa på en när man går förbi dem. :(

   Kommentar by Cecilia — 3. juni 2009 @ 15:15

  18. Haha blondiner er nu sjovest!

   Kommentar by Blondiner — 2. december 2011 @ 23:18

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper