27. december 2014

“Kunne dette betyde, at han tilhører den yderste danske højrefløj og at overfaldet… ikke var tilfældigt?”

Hvis man overfaldes af indvandrere med jernkæder, så er det racistisk at beskrive oplevelsen på Facebook. TV2-ansatte Rune Skyum-Nielsen startede hetzen mod Nanna & Mads, og så fik den ellers fuld skrue fra et ideologisk overdrev, der reagerer hårdt og kontant når multikulturens facade slår revner. Fra TV2 Online – Voldsoffer beskyldt for racisme: Det gør os kede af det.

“Facebookbrugeren Nanna Skovmand delte i går et billede af sig selv i forfærdelig tilstand, efter hun og hendes kæreste Mads Schøllhammer havde fået bank af unge indvandrere med flasker og kæder på Vesterbro i København. Opslaget gik omgående viralt og blev delt over 30.000 gange. Alle de danske netmedier hoppede med.

Mens der selvfølgelig var masser sympati til parret, så var der også lidt snakken i krogene. Mads Schøllhammer har nemlig et coverbillede på sin Facebookprofil, hvor han skriver at han er ‘proud to be danish’. Kunne dette betyde, at han tilhører den yderste danske højrefløj og at overfaldet alligevel ikke var tilfældigt?

De rygter skyder parret nu ned på Facebook:

– Hej alle, må desværre lige slå fast med det samme, at jeg ikke er fra nogle højre – eller venstre orienterede miljøer. Der er gået en del rygter omkring mit coverbillede – nu er det så nået så vidt på diverse forums – at det er vendt til et coverbillede med teksten ‘Danmark for danskere’, skriver Mads Schøllhammer. …

Også Nanna Skovmand kommenterer beskyldningerne:

– At det kommer til at handle om racisme, bliver vi kede af, for det er ikke dér, fokus skal ligge. … De keder sig, er vrede, har ikke en vigtig funktion i samfundet er ikke integreret eller føler sig inkluderet, og de kan kun finde ud af at agere med vrede og vold! Det handler ikke om tro eller hudfarve, det handler om ikke at føle sig som en del af et fællesskab, om ikke at VIDE hvad man selv skal gøre, for at blive en del af fællesskabet!”

(TV2-ansatte Rune Skyum-Nielsen på Facebook, 25. december 2014; Opdatering slettet igen)

(DR-ansatte Peter Carstens på Facebook, 26. december 2014; LinkedIn)

“Statusopdateringen havde fået over 10.000 likes – og den kommentar, der har fået flest likes i tråden var en kommentar, hvor i der stod noget i retning med: De fucking perkere. De skal bare smides af helvede til, hvor de kommer fra, så de kan mærke straffen dér, hvor den gør ondt – noget i den stil… den kommentar havde fået over 1200 likes i sig selv. Efterfølgende væltede det frem med racistiske bemærkninger – og vreden fik frit spil. Husk, at stem DF til næste valg osv. Tråden kom i virkeligheden til at handle om ‘de fucking perkere’ – at det var somaliere – og hadet var dræbende.

Jeg kunne slet ikke overskue at læse tråden til ende – fik det skidt. Samtidig læste jeg, at endnu en moske var blevet brændt ned i Sverige – imens der sad mennesker og bad inde i moskéen. En ting kan jeg konstatere, og det er hadet – hadet der tillægges religion og race – og som kommer til udtryk i vold. (Puk Sabber, Local Eyes-blog, 27. december 2014)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/62527/trackback

73 Comments »

 1. Fuck dig rune skyum nielsen. Det er folk som dig der holder hånden over de sjakaler der smadrer ikke bare samfundet men også dets beboere, der er medvirkende årsag til at de fortsætter. Når folk bliver smadret med jernkæder er det GERNINGSMÆNDENE der er de skyldige, IKKE OFRET! Hvor svært er det at fatte. Idiot.

  Kommentar by Per — 27. december 2014 @ 18:32

 2. Rune Skyum Nielsen, du er klam og afstumpet! Så kort kan det siges.

  Kommentar by NulTolerance — 27. december 2014 @ 18:38

 3. Det er sjovt, at folk på ventrefløjen er så selektive og blinde i deres syn på etnocentrisme. De tillægger danskene og svenskerne en masse etnocentrisme men er totalt blinde når det handler og indvandrenes etnocentrisme som ofte er meget værre og ofte sanktioneret med vold. Jeg har nogle gange mødt nogle somaliere gennem en bekendt. Somaliere er ikke bare etnocentritiske men meget klanbevidste ofte med et voldsom had til folk fra bestemte klaner. Mange somaliere er ofte bange for arabere og mange arabere foragter dem selvom de også er muslimer.
  Det, der er problemet med folk fra ventrefløjen er, at de lever i en normativ drømmeverden som de gør alt for, at fastholde. Derfor er de så selektive i deres perception af verden. Det er et problem hvis sådanne mennesker får en dominerende magt i kerneområder i samfundet.

  Kommentar by Thorsted — 27. december 2014 @ 18:40

 4. Det er meget social kontrol i ventrepressen, Nanna og Mads er blevet kaldt tilbage i folden igen. Og typer som Peter Carstens og Rune Skyum-Nielsen kan nu fortsætte med at spille klaver på første klasse, imens skibet fortsat tager vand ind..

  Kommentar by Geert — 27. december 2014 @ 18:45

 5. Hipster Skyum er en billig luder forklædt som journalist.
  Men der kommer nok en dag hvor berigelsen rammer ham selv,
  eller en af hans nærmeste – og der vil jeg være der som en mis
  der lugter fløde, og beskylde ham for at være racist i uomtvistlige vendinger.Jeg vil også kæmpe en indædt kamp for at de helt sikkert uskyldige overfaldsmænd skal frikendes.Men Skiden…undskyld…
  ..Skyum viser jo bare al sin tolerance og rummelighed over for
  vold mod etnisk Danske kvinder og mænd. Med venner som ham – hvad
  skal man så med fjender.Mon ikke Skiden skulle lade hashpiben ligge,
  …bare en dag eller to?!Deporter Skiden til Sverige!

  Kommentar by - by Proxy - — 27. december 2014 @ 18:56

 6. http://ekstrabladet.dk/112/nanna-efter-grov-julevold-det-handler-ikke-om-hudfarve/5373542

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 27. december 2014 @ 18:57

 7. Spinner lagde et link ind under artiklen om mads og nanna til en anden idiot på facebook som skrev om sagen: “Hvor kommer alle de her historier fra – hvem sidder og forfatter dem?” men det er tilsyneladende blevet slettet igen.

  Det siger dog en del om realitetssansen hos disse “gode” mennesker, de kan simpelthen ikke tro på at deres yndlings-minoritet er istand til at opføre sig så bestialsk uden at være blevet provokeret først af onde danske højreradikale. (som sjældent eksisterer andre steder end i deres fantasi)

  Man kunne jo så passende vende den om og spørge hvorfor de tænker sådan? Hvem har indoktrineret denne “al ondskab kommer fra højreorienterede” tankegang i dem?
  Røde gymnasie og universitets lærere er mit bud, suppleret med diverse ungdomsafdelinger som feks SUF & co. Jeg håber næste generation er væsentligt klogere end denne.

  Kommentar by Per — 27. december 2014 @ 18:59

 8. Det gør den, Per. Nødvendigvis. For vi kan ikke synke ret meget dybere.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 27. december 2014 @ 19:05

 9. Ærgerligt med sådan en negativ historie når nu venstrepressen har haft så travlt i hele december, vi har set alt lige fra halal-ænder til iransk/irakiske julemænd der smilende banker på hos samfundets bund. Det hele har været så smukt og rent i venstrepressen, også kommer virkeligheden i form af Nanna og Mads og ødelægger hele det karikerede julebudskab, hvor kunne de.. Havde Nanna og Mads dog bare været lige så farveblinde som den liljehvide venstrepresse, eller i det mindste tiet.

  Kommentar by Geert — 27. december 2014 @ 19:07

 10. Rune Skyum Nielsen er da en sjældent suspekt personage. Som journalist skulle man jo umiddelbart tro han researchede før han drog konklusioner, men det faldt ham åbenbart meget let at se bort fra de journalistiske dyder da han så sit snit til at bortforklare primitive menneskers racistiske vold mod danskere med ofrenes ifølge ham tvivlsomme sindelag, og det gjorde han på så tyndt et grundlag, at han, da sandheden kom frem, skyndte sig at slette sin Facebook opdatering, nedsunket i skam over egen svinskhed, som han formentligt har været.

  Mest interessant er dog hans rent instinktive venden sig mod de uskyldige ofre og hans lige så instinktive forsvar for de skyldige voldsmænd.

  Hvis han mente ofrene løj, skulle han som journalist måske bare have holdt sin kæft indtil han havde fået det be- eller afkræftet. Jeg er ikke i tvivl om, at Rune skammer sig, og det bør han også, men det er ikke nok, for hans instinkter afslører ham, lige som de afslører hans endnu mere svinske makker fra DR Peter Carstens.

  Det der afsløres er, at når indvandring fører til racistisk vold mod de indfødte, vil de to journalister altid instinktivt stå på de indvandredes side imod de indfødte.

  Denne specifikke sag, kunne i teorien have været en løgnehistorie, hvad den ikke var, men jeg vil vove den påstand, at Runes modvilje mod at tro historien intet har at gøre med hvorvidt den er sand eller ej. Rune VIL simpelthen bare ikke tro den, fordi den og mange andre tilsvarende sager får hans multikultirelle sandslot til at vælte – nej, så hellere tro det værste om de indfødte danskere. DERFOR bør Rune fyres fra sit job snarest muligt – han kan ikke fortsætte som journalist efter dette.

  Kommentar by Mackety — 27. december 2014 @ 19:10

 11. Hvor er det dog et sygt samfund, når det er voldsofrene der skal sidde bagefter og undskylde. Nanna og Mads I har intet at undskylde. God bedring til jer begge.

  Og til dig Rune Skyum-Nielsen hvor er det usselt og nederdrægtigt at gå efter voldsofrene på den svinagtige måde. Du burde skamme dig. Har du overvejet at give Nanna og Mads en undskyldning? Men det er du sikkert for lille en person til…

  Kommentar by Multikulti ist tot — 27. december 2014 @ 19:17

 12. Jamen, rune AFSKYum nielsen fungere vel bare som imamernes forlængede sharia arm og arme og stakkels dem som viser hvordan had-religionen virker, så kommer den altid parate rune AFSKYumma nielsen krybende frem med sine løgne og ubegrundede racisme anklager, om så ofret bare havde en blå beklædnings genstand på, jamen, så ville racisme stikkeren rune AFSKYumma nielsen kunne udlede, at ofret selv var skyld i det! at ofret var racist og højre orienteret, ja, et kælder menneske et ikke-menneske.
  Jo, afskyelige rune er klar, islamist skægget er klart. Totalitær ideologien isislam ophidser ham.
  Allah buhh Afskyum

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 27. december 2014 @ 19:33

 13. @Mackety

  Meget velskrevet
  Jeg er meget enig med det du skriver, måske lige på nær det med at Rune Skyum-Nielsen er en sjældent suspekt personage. Blandt journalister er jeg overbevist om at Rune Skyum-Nielsen blot er en blandt mange.

  Kommentar by Geert — 27. december 2014 @ 19:33

 14. <Spinner lagde et link ind under artiklen<

  Da Rune slettede sit opslag blev ALLE delinger også slettet.

  Kommentar by Spinner — 27. december 2014 @ 19:38

 15. @ #7

  “Hvor kommer alle de her historier fra – hvem sidder og forfatter dem?” blev skrevet af Martin B. Justesen, Business developer at Copenhagen School of Entrepreneurship. Uddannet af RUC.

  Se her:
  http://www.uriasposten.net/archives/62498#comment-3469497

  https://www.facebook.com/martinbjustesen?fref=ts

  Kommentar by Helmut Kohl — 27. december 2014 @ 19:49

 16. Endelig, den rigtige debat!

  Der er mennesker, eller meninger, som man GODT KAN; slå, terrorisere, marginaliseret og udsigeregere mener danmarks medie adel.
  Jeg har lige set Nanna Skovmand på TV Lorry stille spørgsmålet “hvorfor lige os…?”. Selve indslaget kom ikke ind på gerningsmænd eller mulige eller ikke mulige højreorienterede forbindelser. Meningstyrantiet er der stadigt. Alle overfald er enkeltstående til fælle, eller også er ofrene selv ude om det fordi de er højreorienterede.
  Selvfølgelig er ofrene kede af debatten omkring hudfarve, racisme, og/eller muslimers overhyrpighed i kriminalstatestikkerne. Nanna Skovmand og Mads Schøllhammer vil bare vide hvorfor DE skulle være ofre. De offentlige gjore deres historie for at fortælle deres omgivelser og venner om overfaldet. Der var ingen politiske motiverede holdninger der skulle promoveres igennem offentliggørelsen.

  Det er Rune Skyum-Nielsen der fremkommer med fortolkningen om højreorienterede sympatier. Dette er det egentlige problem, nemlig at der er personer ansat i medier som vinkler alt, fortolker alle handlinger udfra deres helt personlige holdninger oftest fra et venstreorienterede, marxistisk synspunkt.

  De umotiverede muslimske dominans overfald, hvis mål er at “sætte sig på gaden”, og vise at “her styre vi”, er en metode hvormed man presser danskere ind i dirhim rolle, som underlegende og krybenden personer, der kun bevæger sig udenfor i dagtimerne. Jeg har selv observeret hvordan aften/nat- “patruljer” af unge muslimer crusier rundt og “bevogter” indvander tætte områder.
  Jeg har gentagende gange ydret mig her på blogen, om denne adfærd her på Nørrebro og i nordvest, hvor disse fænomener med umotiverede overfald og knivrøverier(røveri af penge, mobiltelefoner, m.m. under trussel af kniv) sker gentagende gange af grupper af unge indvandre(muslimer).

  Så længe vi , dvs. politikerne og politiet ikke ser dette for hvad det er, nemlig islamisk dominans adfærd, så vil vi ikke kunne reagere ordentligt på udfordringerne. Nå den del(pressen) af vores samfund der skulle “tage emner op til diskussion og debat” hele tiden vinkler og fortolker udfra deres egne politiske ideologiske synspunkter kommer samfunds-problemerne ikke til debat, men vokser sig større.
  Problemet er som, også Kim Møller så rigtigt påpegede, da han skabte denne blog, nemlig pressen og dennes dækning af samfundets problemer der er selve PROBLEMET. Jeg ved ikke om andre har det samme problem, men her i juledagende er man jo sammen med mange familie medlemmer, som man måske ikke ser hverdag , og nogle gange kan det være MEGET TRÆLS, at debattere politik og samfund med dem der abonnerer alt for meget på Politikens og Informations synspunkter. Ligeledes er Ekstrabladet også blevet svært at klare, den er nærmest parti avis for socialdemokraterne. De nuancer man ser i dækningen af f.eks. mellemøsten på Hoja blog eller Monokultur ses nærmest ingen andre steder. Derfor når man frem kommer med valide argumenter imod den omsiggribendeene antisemitisme , anti-isral politik som gennemsyre medierne ses man nærmest som underlig.
  Når man referer til Uriasposten og Snamphanen slår folk nærmest korsets tegn for sig, og påpeger at disse site`s er “radikale højreorienterede”, nærmest nazistiske. Så er det, at jule snakken drejes over på maden, vejeret, tv-programmerne og den udendørs julebelysning, der er dog stadig ting vi kan blive enige om, heldigvis.
  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 27. december 2014 @ 20:23

 17. -Helmut Kohl –

  Fandt dette på hans væg. Det siger det nok det meste.

  Martin B. Justesen :

  – Nationalpartiet er skabt, et landsdækkende parti, hvis vision er at fremme et samfund hvor danske værdier som respekt, tolerance og fredelig sameksistens er i fokus.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152846101229610&set=a.10150136259499610.330502.639019609&type=1&theater

  Kommentar by Spinner — 27. december 2014 @ 20:30

 18. “imens der sad mennesker og bad inde i moskeen”
  Hvorfra ved han det? Nu er moskeers formål meget andet end et bedested, f.eks. også et militært hovedkvarter.
  Men selvfølgelig, den eneste forudsætning for at medierne kan bruge en som islam ekspert er jo, at vedkommende ved, at islam har intet med islam at gøre.

  Kommentar by Menig 442 — 27. december 2014 @ 20:32

 19. Hvorfor har Rune Skyum-Nielsen behov for at skrive, at det er en “blond, dansk kvinde”, der er “angiveligt” er blevet tæsket?

  Kommentar by Liva — 27. december 2014 @ 20:37

 20. “og at overfaldet alligevel ikke var tilfældigt?”

  Det kan da være hamrende ligegyldigt om overfaldet var tilfældigt!. Overfald af enhver slags er forkert, uanset hvem der overfalder, og uanset hvem det går ud over.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 27. december 2014 @ 20:43

 21. Næste gang Rune Skyum-Nielsen skal anmelde musik på TV2 vil hans GRUMME respons på overfaldet på det unge danske par på Vesterbro stå bøjet i neon.

  Kommentar by Liva — 27. december 2014 @ 20:47

 22. Hende Puk Sabber er godt nok ulækker. BVADR !

  Kommentar by Spinner — 27. december 2014 @ 20:56

 23. Som om vold… og af den kaliber… nogensinde kan være ok? Uanset hvad de 2 unge, Mads og Nanna står for – eller ikke står for, er vold ikke en mulighed. Al vold bør straffes, gerningsmændene skal findes og stilles for en domstol. Det er så klamt, at alt skal vendes på hovedet – når det gælder islam og dens udøvere… Føj! Det er som om en masse bare ser forbi volden, blodet og smerten – og finder en skyld hos ofrene i stedet. Vold er aldrig ok!!!

  Kommentar by G. M. Nielsen — 27. december 2014 @ 22:02

 24. Det var en fornøjelse at se hvordan en Jakob Bagterp fuldstændig udraderede Rune Skyum-Nielsen på Runedrengens Facebookside.

  Jakob Bagterp dokumenterede muslimernes overrepræsentation når det gælder vold, grov vold og voldtægter.

  Da Rune blev gjort bekendt med virkelighedens verden valgte han åbenbart at slette sit opslag på facebook. Hvor YNKELIGT kan det blive Rune Skyum-Nielsen??

  Kommentar by Erik — 27. december 2014 @ 22:12

 25. Det gør mig sur det her. De skal ikke komme og spille smarte på Vesterbro, så bliver far sur.

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 27. december 2014 @ 22:23

 26. Og du Rune, du lukker bare røven, og klapper hælene i.

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 27. december 2014 @ 22:27

 27. Dem der har skabt hadet er Politikerne, både i EU og DK samt deres vælgere.
  Rune Skyum-Nielsen er een af disse vælgere. :)

  Kommentar by Sindsro — 27. december 2014 @ 22:55

 28. Det afgørende spørgsmål i forhold til overfaldet er selvfølgelig ikke Mads og Nannas holdninger, det er motivet bag indandrerdrengenes overfald. Hvorfor gjorde de det? Det virker lovlig planlagt, hvis de pludselig springer ud af baggård bevæbnet til tænderne. Det er det man skal diskutere. For det nye i denne historie, eller det grundlæggende interessante, hvis man vil overfaldene til livs, er hvorfor.
  Det sker ikke i et vakuum. Man kan bilde sig ind at det er tilfældigt, men når man kender til den sociale kontrol der føres i de miljøer, specielt med de unge, så er det ikke tilfældigt, det er en del af en plan af en eller anden art.
  Når nu man ved, at Islamisk Stat har kaldt til verdensomspændende jihad imod vestens civilister. Er det så ikke en fornuftig tanke at kæde tingene sammen? Da København er fuldstændig overrendt af islamister. Så giver det jo sig selv, Mads og Nanna er offer for en offensiv islamistisk agenda, og skal ydes beskyttelse og opbakning som sådan. Ikke hånes af sådan en skidespræller som Rune.
  Det er en direkte støtte til islamisternes terrorregime af slaveri og perverteret retfærdighed når Rune blander sig i diskussionen på terroristernes side. Det kaldes også for medløberi, og under krigen havde man kaldt manden en stikker. Og så på er stort offentligt medie.

  Det er bare ikke i orden.

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 27. december 2014 @ 23:04

 29. For at citere Benyamin Netanyahu; if it walks like a duck, if it quacks like a duck, It’s a duck!

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 27. december 2014 @ 23:33

 30. #29 Asger Trier Engberg

  Jeg er ret så sikker på at andre end Netanyahu har sagt de ord før ham. ;P

  Kommentar by Erik Jørgensen — 27. december 2014 @ 23:48

 31. Jeg håber, at denkorteavis.dk hænger disse journalist-svin til tørre og rister dem over en sagte racistild.

  Fandens til røde svin vi er belemret med, betalt af andre folks skattekroner.

  Kommentar by Iznogut — 28. december 2014 @ 00:29

 32. Asger, hvad er der galt med at være stolt af at være dansk?

  Dit usle forædder svin. Føj hvor er du et usselt menneske i danskernes land. Skrub endelig til Tyrkiet eller et andet tvangsunderkastet diktatur. Vi gider ikke din lede type i vores elskede land, Danmark.

  Piss af.

  Kommentar by Iznogut — 28. december 2014 @ 00:31

 33. Jeg læste lige hende der puk sabber’s blog indlæg, hun skriver gudhjælpemig at hun bor i samme gade hvor det skete, at hun på ca samme tidspunkt så nogle fyre der passer på beskrivelsen hænge ud i gaden, og hun har åbenbart ikke meldt det til politiet. Istedet satte hun sig til at skrive et indlæg imod racisme (hvid mod sort selvfølgelig, aldrig den anden vej rundt selvom det var det der skete) hvor hun forsvarer drengene og forklarer hvor synd det hele er for dem!!

  mon politiet ved dette?? Hvis de da overhovedet er begyndt at efterforske sagen?

  Kommentar by Per — 28. december 2014 @ 01:40

 34. > 32 Iznogut
  Hvad sker der for dig? Asger har da ikke skrevet noget om, at det skulle være forkert at være stolt af at være dansk.
  > 16 Historyman
  Du har helt ret i det du sriver. Det er pissehamrende irriterende, at politikere ikke vil adressere problemet.

  Kommentar by Nielsen — 28. december 2014 @ 02:05

 35. Ikke videre heldigt af ham Skyum, hvis udlægningen da ellers er korrekt, må man sandelig da nok sige. Men så er det vel heller ikke værre! Uigennemtænkte dumheder ved tastaturet fra journalisten var det, og de blev rettet. Og journalister – vi ved det fra vor daglige avislæsning – er jo tydeligvis ikke alle udklækket på undervisningsanstalter som eksempelvis RUC, der finder det nødvendigt at opdyrke de mere intellektuelle sider af de studernedes personligheder. Og det (journalistens blinde tastaturtamperi) er da trods alt ikke helt så blodig en akt som gentagne schwung med motorcykelkæden. Og forresten da heller ikke specielt ophidsende! Med mindre, selvfølgelig, man i forvejen i al almindelighed på gennemgående daglig basis konstant er så rødglødende af raseri, at denne formasteliges af andre beskrevne handling lige var den sidste spids, der skulle til for at få ovenstående skribenter til (sikkert endnu engang på rygmarvsrutinen; de virker så øv’ede) at vælte al deres galde ud over deres egne stakkels, efterhånden godt og grundigt gennemtæskede tastaturer.

  Kommentar by Jamesol — 28. december 2014 @ 04:54

 36. Karsten Holt Larsen Jeg har sendt den her besked til ham der Rune Skyum-Nielsen ” Hvor er du da et sygt og beskidt svin. Fy for fanden hvor er du et beskidt svin “

  Kommentar by Karsten Holt Larsen — 28. december 2014 @ 06:20

 37. @ iznogut, der er da bestemt ikke noget galt i at være dansk. Tværtimod.

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 28. december 2014 @ 08:12

 38. Bare lige for at forklare min holdning omkring jøder. Jeg kan vitterlig ikke se, hvad man skulle have imod jøder. Jeg mener, hvis der er nogen som islamisterne hader mere den danskerne, så er det da jøder. Benjamin netanyahu kæmper en brav kamp imod de samme bavianer som vi gør. Det er ikke fordi jeg ikke er blind for nogle af jødernes fejl. Jeg kan godt se dem, men lige nu er de nu engang vores naturlige ven. Jeg er på Churchill vognen når det handler om jøder. Ja jeg er på Churchill vognen i alle spørgsmål både når det handler jøder, arbejdere, nation, forsvar osv.

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 28. december 2014 @ 08:43

 39. Jeg tror(ved dog ikke) at Rune Skyum-Nielsen virker som mange andre radikal-venstre folk som egentlig ikke bryder sig om Danmark. Han bære et nationalt selvhad til det land som sikkert har givet ham uddannelse ,næring og ellers hvad han ellers kan berøre. Rune Skyum-Nielsen virker også som en skrøbelig person i sin holdninger men også i hans fysiske evner. Der mangler noget mandlighed og noget robust som burde karaktere sig som det køn han repræsentere. Han virker slap, lidt halv-feminin og byboagtig. Men det er sikkert de typer som TV-2 kan bruge. Jeg er dog glad for jeg ikke betaler direkte til den kanal.

  Kommentar by Jens R — 28. december 2014 @ 09:49

 40. Blandt de kaglende klasser må du hellere være fortaler for pædofili, pædofil voldtægtsforbryder eller udnytter af mindreårige 3-verdenskvinder (Braad-thomsen, Polanski, Leth – fortsæt selv listen) end højrenationalt voldsoffer.

  Kommentar by Hodja — 28. december 2014 @ 10:33

 41. Asger, sorry mate… jeg var vist “for træt” og læste ikke sammenhængen ordentligt.
  Kim, du må gerne slette min røffel til Asger… det var et fejlskud. :D

  Kommentar by Iznogut — 28. december 2014 @ 11:18

 42. 32. Asger, hvad er der galt med at være stolt af at være dansk?

  Iznogut, Den er ikke slettet, så jeg retter det. :)

  Der skulle have stået:
  Rune Skyum-Nielsen, hvad er der galt med at være stolt af at være dansk? I stedet for

  ” Røflen”

  Jeg ved du mener Rune Skyum-Nielsen og ikke Asger.
  og her er jeg enig.

  Kommentar by Sindsro — 28. december 2014 @ 12:22

 43. >39 Anders

  Hey. Prøv lige at tænke, før du skriver. Det svineri du hælder ud på Kims webside vil helt sikkert blive brugt imod Kim af typer som Rune.

  Du kan selvfølgelig være ligeglad, men det kan Kim desværre ikke, da det er ham det går ud over.

  Idiot!

  Kommentar by Mackety — 28. december 2014 @ 12:44

 44. -> Mackey

  Jeg har (efter at have set din henvisning) slettet Anders’ ‘voldshåbende’ kommentar. Jf. IP-adressen den første han nogensinde har skrevet på Uriasposten.

  Kommentar by Kim Møller — 28. december 2014 @ 12:49

 45. Et alvorligt spørgsmål udestår vist stadig:
  Har Københavns politi behandlet sagen ordentligt og professionelt, for så må det være en smal sag at gå ud og få fat i voldsmændene og få dem straffet?
  Har man derimod sløset så bevismateriale er gået tabt så er mulighederne for opklaring forpasset, og så kan Mette Frederiksen larme som en hel gåsefarm uden at det kommer til at gøre nogen forskel!

  Kommentar by Jens Hansen — 28. december 2014 @ 12:59

 46. >44 Kim Møller

  Tak. Jeg ved du har endog meget vide rammer og generelt foretrækker helt at undgå censur, hvilket desværre ofte er blevet brugt imod dig, men Anders kommentar var, hvis ikke direkte kriminel, så forbandet tæt på. Man kan som altid spekulere på, om det var et fjols, der skulle have holdt sine tanker for sig selv, eller en venstreradikal provokatør der ville rode lidt i myretuen, som en hvis norsk ekstremist udtrykte det for nogen tid siden.

  Jeg vil vurdere det til at være 50/50, om det er det ene eller det andet.

  Kommentar by Mackety — 28. december 2014 @ 12:59

 47. Nå man ham Rune Skyum-Nielsen har stadig ikke svaret på min besked. Jeg skal nok sige til her hvis jeg modtager et eller andet lort fra ham. Men han er vel for fej til at så på mål for egne handlinger. Så vil folk som ham hellere sparke til andre der ligger ned.

  Kommentar by Karsten Holt Larsen — 28. december 2014 @ 14:41

 48. Samme taktik bliv anvendt i Hedegaard attentatet, hvor der også blev sat spørgsmål ved om det egentligt var foregået, eller Lars Hedegaard selv havde opfundet det.

  Man husker lige frem den røde kælling Karen Thisted, der mente Lars Hedegaard selv var ude om det.. hvad er det for mennesker der bebor dette land?

  Kommentar by Hans01 — 28. december 2014 @ 15:45

 49. Nu er det således Nanna og Mads og gerningsmændene ikke kendte hinanden før episoden, og da slet ikke hinandens politiske synspunkter. Men det vel ikke sådan at Rune Skyum-Nielsen syntes det er i orden at Nanna og Mads skulle skamferes bare fordi de ikke har samme politiske synspunkt som ham? Eller fordi de er stolte over at være danske? Hvis det er tilfældet, og meget tyder på det, så er det Rune Skyum-Nielsen, der er ekstremist. Han er faktisk farlig for demokratiet.
  Er Rune Skyum-Nielsen ikke stolt over at være dansker, eller hader han landet, alt tyder på at han hader det.
  Det er mig ubegribeligt at TV2 kan ansætte en person der er så ubegavet, det faktisk en del om journaliststanden!

  Kommentar by Robert R — 28. december 2014 @ 15:55

 50. Hvor er det dog heldigt at en platform som Uriasposten kan eksponere denne trælse fanatiker-adfærd hos Skyum-Nielsen.

  Til gengæld er jeg ved at brække mig over at se, hvordan den brutalt voldsoverfaldne Nanna nu tilsyneladende er blevet ramt af roterende Stockholm-syndrom: Eller måske er snarere blevet “talt til rette” af Jens Harder Rashid (eller hvad han nu kalder sig, ham kommunikationskonvertitten ved Københavns Politi?) eller andre røde “anti-racister” af Skyum-Nielsens direkte værnemageragtige type?

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 28. december 2014 @ 16:05

 51. Enig: Fuck dig Rune Skyum Nielsen.

  Du holder hånden over en bande muslimer, som intet godt vil vort land og som koster os blod, sved og tårer på en daglig basis.

  Fuck dig!

  Kommentar by Niels B. Larsen — 28. december 2014 @ 16:32

 52. -> Anders PJ

  Nannas reaktion var forventelig, og bør ikke bruges imod hende. For folk der ikke går videre op i politik og medier, er det voldsomt lige pludselig at blive kaldt racist.

  Kommentar by Kim Møller — 28. december 2014 @ 16:35

 53. Der er åbenbart mange tumper der hedder Rune i dag; Skyum, Kristensen, Engelbreth. Hvilken udansk samling. Er knægten overhovedet journalist? Der er jo så mange ansat hos det politisk korrekte TV2, dansk TVs svar på BBC eller ZDF. Han kunne jo være en nede fra kantinen og ikke en ved et skrivebord, for er han det sidste udviser stationen en rigtig dårlig stil men det er åbenbart ansættelseskriterie at have bestemte holdninger. Neutralitet/objektivitet en journalistisk saga blot hos de store medier, nu er man meningsdanner.

  Kommentar by LarsB — 28. december 2014 @ 17:31

 54. Det er faktisk ufattelig at de svin inde ved politiet ikke allerede har anklaget hende for racisme.
  Men det kan vel også nå at ske endnu.
  Politiet er nogle svin!

  Kommentar by Karsten Holt Larsen — 28. december 2014 @ 18:09

 55. Hvorfor skal vesten fyldes med perkere..?

  Er der en skjult agenda..?

  Kommentar by fick yhimble — 28. december 2014 @ 21:48

 56. TV 2 er ikke en skid bedre end DR.

  Kommentar by Spinner — 28. december 2014 @ 21:55

 57. Rune Skyum-Nielsen burde tage på sygebesøg med en kæmpe undskyldning og en buket blomster.

  Netop nu spreder sig en historie….

  “historie”

  det er en ækel måde at beskrive de afskyelige billeder. Som om lemlæstelserne var opdigtede.

  For nogle år siden måtte DR’s generaldirektør til Jylland med en buket blomster og en undskyldning.

  “Journalister” havde lavet en udsendelse om en dagplejemoder, og klippet det sådan, at hun tilsyneladende slog børnene.

  Er der noget at sige til, “journalister” skraber bunden sammen med brugtvognsforhandlere i troværdighedsundersøgelser?

  Puk Sabber
  Jeg kunne slet ikke overskue at læse tråden til ende – fik det skidt…..

  Men hun fik det altså ikke skidt ved at se billederne????

  AFSTUMPEDE MENNESKER

  Kommentar by tavsen — 28. december 2014 @ 22:01

 58. Jeg kunne slet ikke overskue at læse tråden til ende – fik det skidt. Samtidig læste jeg, at endnu en moske var blevet brændt ned i Sverige – imens der sad mennesker og bad inde i moskéen. En ting kan jeg konstatere, og det er hadet – hadet der tillægges religion og race – og som kommer til udtryk i vold.“
  Skrevet af Puk Sabber.
  En person der er voldsomt selektiv i hvilken “svag gruppe” hun støtter, nogle er gode nok, andre er ikke.
  Det er vel hvad man lærer når man er vokset op på “fri”staden.
  I øvrigt er der vel ingen religion der som islam har været med til at decimere menneskeheden.
  Vågn dog op Puk!

  Kommentar by Frank Hagmann — 28. december 2014 @ 23:25

 59. 55. Agenda 21

  Kommentar by Sindsro — 29. december 2014 @ 01:12

 60. Rune ser barsk ud. Det skyldes ikke personligt mod, men at han føler sig som medlem af en stærk bevægelse. Sådan ser den arketype ud. Det gjorde de også tilforn, til alle tider, de, der søger den voldsdyrkende gruppeidentitet, deres tid tilfældigvis tilbyder dem. Kun uniformen skifter.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 29. december 2014 @ 04:33

 61. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lost_Honour_of_Katharina_Blum

  og dansk wiki.

  http://da.wikipedia.org/wiki/Katharina_Blums_tabte_%C3%A6re

  der kan citeres for:

  Katharina Blums tabte ære er en af den tyske forfatter Heinrich Bölls mest læste romaner. Romanen udkom i 1974.

  Romanen beskriver hvordan en ellers ukendt dame bliver genstand for boulevardpressens opmærksomhed, da hun indleder et forhold til en kriminel. Til sidst slår hun en reporter ihjel, der er ved at drive hende til vanvid.

  I et forord til bogen skriver Heinrich Böll “Personer og handling i denne bog er frit opfundne. Skulle visse journalistiske praksisser i bogen minde om dem der bruges i Bild-avisen, så er det hverken tilsigtet eller tilfældigt, men snarere uundgåeligt.”

  Kommentar by Hans Und — 29. december 2014 @ 11:32

 62. @ iznogut; alt forladt :)

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 29. december 2014 @ 12:38

 63. Bare lige for at gøre mit politiske perspektiv helt klart. Jeg synes, at mit perspektiv er nødt lidt op efter min start i modstandsbevægelsen. Det er nok noget der sker når man får børn og sådan noget. Jeg synes vitterlig ikke, at man skal skyde bøsser og der skal også være plads til sådan nogen som ikke er helt hvide i huden i Danmark, forudsat, at de respekterer grundreglerne og engagerer sig i dansk kultur. Jeg er dyb afstander af forskellige racistiske holdninger, og jeg mener ikke at kvinderne skal tilbage til kødgryderne. Jeg har det fint med at være lige med kvinderne, på den betingelse, at det handler om kærlighed og ikke om lighed.

  Når det så handler om islam, så mener jeg her, stadig den holdning at man skal skelne imellem islamister og sekulære muslimer. Der er ikke så mange sekulære muslimer, men der er nogen, og dem skal man respektere.

  Jeg forsøger altså, at skabe en ideologi som dækker både og venstre, idet jeg mener at vi skal stå sammen imod den fare som vi er oppe imod. Indtil videre virker det, jeg synes, at der både på venstre, såvel som højrefløj er store dele af det ideologiske bagland som bevæger sig i min retning. Som vi siger i EDL og DDL: United we stand, divided we Fall.

  På det sidste er der så en interessant bevægelse i Mellemøsten, hvor jeg, sammen med amerikanerne, har arbejdet for fred, som bevæger sig i vores retning, og forsøger at finde fred. Det er noget vi, som militærmænd og forsvar skal respektere.

  Med andre ord, flugter min ideologi vel sådan nogenlunde med forsvarets. Som jeg også har et finde forhold til. Man skal kæmpe for fred ikke for at dominere. Ligesom vi har gjort i Afghanistan og Irak, og stadig gør i Mellemøsten.

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 29. december 2014 @ 12:52

 64. Omvendt racisme!? BULLSHIT – det er renlivet forlæns racisme muslimerne udviser. Stop dog denne ord-leg for at feje ondskaben ind under gulvtæppet og lefle for dem. Kald det hvad det er: RACISME

  Kommentar by Leif Knudsen — 29. december 2014 @ 15:01

 65. Mon Rune Skyum-Nielsen hører noget for sin bommert, forårsaget af dårlig dømmekraft?

  Ellers sanktionerer TV2 sådan nogle “historiefortællinger”. Journalistik eller ønskedrømme? Det er svært at se forskel på nutidens statsstøttede mediemoguler.

  TV2 må også synes, at karaktermord på Nanna er rimelig dobbeltstraf for hendes brøde.

  Kommentar by tavsen — 29. december 2014 @ 20:22

 66. Hvorfor er Rune Skyum så stille ? :)

  Kommentar by Spinner — 29. december 2014 @ 22:18

 67. Det er grotesk at læse, gang på gang, at det jo nok er ofrenes EGEN SKYLD at de bliver overfaldet – dette er ikke “drengestreger” det er rendyrket Islam-racisme – Imamerne opfordrer til angreb på ikke-muslimer hver eneste dag – læs for helvede Koranen, så kan I selv se, hvad doktrinerne siger, at muslimer skal gøre for at komme i paradiset – vi andre kommer i himmelen, når vi dør, muslimerne kommer kun halvvejs – for paradiset var her på jorden – Adam og Eva levede i paradiset, så jeg kan ikke rigtig se, hvad der er så attraktivt ved at komme derhen.
  Vi hører gang på gang, at disse voldelige overfald intet har med Islam at gøre – det har alt med Islam at gøre – for disse unge bliver “opdraget” til at tro, de kan gøre lige hvad det passer dem imod ikke-muslimer – Koranen siger direkte, at de skal slå jøderne ihjel – et nyt arabisk ordsprog hedder “først kommer lørdag og så kommer søndag!” – “først slagter vi jøderne og så tager vi de kristne bagefter!” – Jeg har intet imod farvede mennesker, altså ikke racist, men jeg har sgu noget imod det, Imamerne og Koranen propper ind i hovedet på diverse individer – vi har jo set, hvad det fører til – der er ingen undskyldning for at overfalde Danskere(eller andre for den sags skyld) på gaden – og så en højhellig juleaften! Skam jer – alle jer der holder hånden over disse utilpassede unge – det er ikke samfundets skyld, det er fand’me deres egen skyld(og politikernes), at der bliver flere og flere, der tager afstand fra folk, der underkaster sig denne afskyelige ideologi!

  Kommentar by mette — 29. december 2014 @ 22:35

 68. #24: Til Erik.

  En bekendt bemærkede, at jeg er nævnt i denne tråd. Det er jeg ikke specielt glad for, nu hvor galden over Rune Skyum-Nielsen er ved at skvulpe over i perfiditeter. Uriasposten tilhører ikke mit blogunivers, og jeg abonnerer ikke på denne tråds unuancerede sprogbrug.

  Jeg havde ingen interesse i at “udradere” RSN. Tværtimod. Han er en bekendt og ikke mindst en journalist, jeg ynder at læse. De fleste har sikkert læst hans mange historier fra Ud & Se eller andre større, landsdækkende magasiner. Måske endda uden at vide det, for man bliver ofte fænget af hans pen. RSN er en af sin generations bedste portrætjournalister. Måske den bedste.

  Selvom RSN’s opdatering spredte sig viralt forleden, var der flere, der stillede spørgsmålstegn ved indholdet. Jeg forstod ikke, hvad han mente. (Læs hele opdateringen – den er citeret i sin fulde længde andre steder, selvom det oprindelige Facebook-oplæg er slettet – og ikke blot ovenstående løsrevne citat, og husk hertil, at opdateringen blev skrevet, et par timer før historien om overfaldet ramte webredaktionernes kriminalspalter.) For mente RSN virkelig, at Nanna Skovmands overfald var opdigtet?

  RSN skrev jo, at hun “angiveligt er blevet tæsket af en flok unge mænd med udenlandsk udseende”, men ikke at hun “er blevet tæsket af en flok angiveligt unge mænd med udenlandsk udseende”. Heri var en væsentlig forskel.

  Et vidneudsagn er ikke alene et hårdt bevis. Men billeder fra en hospitalsseng og en patientjournal hører til blandt hårde beviser. Enten var billederne af Nanna Skovmands skrammer sande eller falske. De kunne ikke falde mellem to stole.

  Mente RSN ligefrem, at Nanna Skovmand og hendes kæreste var racister? Ikke rigtigt. Men deres troværdighed blev ikke løftet i bemærkningen om, at kæresten flashede “en “Proud to be Danish”-grafik som bagtæppe på sin profil”. Altså at overfaldet muligvis var selvforskyldt eller for godt til at være sandt. Men ville overfaldet også være selvforskyldt, hvis kæresten tronede med “Proud to be German” eller “Proud to be Palestinian” på Facebook? Nej, vel. Dette er blot nationale symboler, som ændrer betydning, så snart man går til fodboldlandskamp eller står på Amalienborg Slotsplads. Ikke noget man kan bruge til snarrådige konklusioner.

  Hertil skrev RSN senere i udvekslingen, at Nanna Skovmand skrev “2.generationsindvandrer” eller “somalier” påfaldende mange gange i sin beskrivelse af overfaldet. Hvordan kunne et signalement – såfremt det var et sandfærdigt signalement – være racistisk?

  I så fald er politikredsenes liste over efterlyste personer også racistisk, når lignende signalementer noteres. Et signalement kan i sagens natur ikke være andet end blot en konstatering, uanset om den eftersøgte er en fynbo i lædervest, tatoveret islandsk rocker eller fra Marokko. Sådan er det bare:

  https://www.politi.dk/da/hjaelppolitiet/efterlystepersoner/

  Det skal siges til RSN’s forsvar, at han skrev en tilføjelse, hvor han tog afstand fra vold og så videre (jeg erindrer ikke den præcise ordlyd), et par timer senere, og inden Facebook-oplægget blev slettet.

  Men historien om Nanna Skovmand, hendes kæreste og overfaldsmændene var ikke den væsentlige. Den væsentlige historie var RSN’s ledsagende skærmprint med eksempler på såkaldte “dybt racistiske og stærkt ignorante neandertalkommentarer” fra to personer. Godt nok med afsenderne udvisket, men dog ikke så sløret, at de ikke kunne identificeres. Billedet blev efterfølgende slettet sammen med indlægget.

  Nu er vi ved kernen. En erfaren journalist, der hænger to tilfældige, navngivne personer ud som racister. Uden egentlig bevisførelse ud over to løsrevne citater med tvivlsomme skældsord. Uden at kende dem. Uden mulighed for at forsvare sig imod RSN’s kliniske diagnose udført i fuld offentlighed med hundredevis af virale delinger og mere end 4.000 like-tilkendegivelser. Bare fordi man har en fin uddannelse, så er der ingen ære i at hænge socialklasse 4-5 ud. De ytrer sig sjældent hverken grammatisk eller politisk korrekt, når de ser uretfærdig, tilfældig og afstumpet vold mod medmennesker. Sådan er ytringsfriheden – så længe ytringer ikke er trusler – og den er ikke altid skolet med en universitetsgrad. Hvis man ellers går ind for ytringsfrihed og respekterer andres ret til at ytre sig.

  Dette og Mehmet Ümit Necefs videnskabelige påmindelse om, at det er en myte, at danskere samlet set er fremmedfjendske, var tilsyneladende nok til, at RSN efterfølgende blokerede mig på Facebook. Fair nok. Det er hans valg.

  Kommentar by Jakob Bagterp — 30. december 2014 @ 02:32

 69. Heri var en væsentlig forskel. ?????

  Sørme en mærkbar forskel for Nanna????????

  Angiveligt er da udtryk for skepsis. De afskyelige billeder var altså ikke bevis nok.

  Og straks skulle fokus flyttes, og karaktermordet startede for alvor.

  Mon karaktermorderen har været på sygebesøg med undskyldning og blomster?

  Kommentar by tavsen — 30. december 2014 @ 12:00

 70. Jeg vil opfordre til at vi ikke finder os i en skid fra de svin. Prøv at se den tone de har på overfor os. Jeg lå den artikel om det overfald på elmindelig fasebookside. Jeg vil sige at nogle af de andre der ikke havde nogen hæmninger.
  Folk i gode stillinger som ingeniører og reklamefolk gik fuldkommen amok over at deres billede af samfundet ikke blev beskæftiget. De blev som ville dyr. Oplevelsen har overbevist mig om at vores kamp på ingen mode er slut. Der er lang vej endnu. Og vores modstander vil opfører sig stadig mere som rotter der kradser og bider og som vilde dyr og rotter jo mere de trænges op i en krog. De her ikke tænkt sig at give op. De må kæmpes ned hver for sig.

  Kommentar by Karsten Holt Larsen — 31. december 2014 @ 17:42

 71. https://www.facebook.com/278185745592116/photos/a.433306610080028.1073741825.278185745592116/737392623004757/?type=1&theater

  Kommentar by Karsten Holt Larsen — 1. januar 2015 @ 10:26

 72. Reporterne 29-12-2014 (2)
  Debatten om kriminalitet blandt indvandrere er blusset op efter voldsomt overfald på Vesterbro i København juleaften.

  http://www.radio24syv.dk/programmer/reporterne/10765600/reporterne-29-12-2014-2/

  Kommentar by Karsten Holt Larsen — 2. januar 2015 @ 16:18

 73. Kommentar til artiklen i EB:

  Det den flinke politimand egentlig mener er vel: På grund af det voldsomme pres fra borgere der har henvendt sig har vi ikke kunnet undgå at anholde nogen. Selv om vi egentlig ikke gad. Uagtet vi altid har vist hvem det var. Men nu det er sket skal forbrydernes race naturligvis ikke frem og så glæder vi os til at forkæle dem med luksusrejser og kampsorttræning inden for rammerne af socialeforsorgen.

  ekstrabladet.dk
  14. jan. 2015 – kl. 12:53 Opdateret 14. jan. 2015 – kl. 13:02

  Fem anholdt efter julevold

  Fem personer blevet anholdt i sag om grov vold mod kærestepar på Vesterbro julenat

  Af: Carsten Norton , Peter Roelsgaard @carstennorton

  Citat fra artiklen:

  “- Vi er utrolig glade for alle de henvendelser vi har modtaget fra borgerne. Henvendelserne har bidraget til, at sagen er blevet belyst i en sådan grad, at vi har kunnet foretage anholdelser af de mistænkte personer. “

  Kommentar by Karsten Holt Larsen — 14. januar 2015 @ 18:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper