30. december 2014

Tidl. PET-chef Frank Jensen: Højreradikale stod bag moskébrand, “sådan nogen har vi også i Danmark”

En moské brænder i en svensk provinsby, og pludselig ligner de danske medier til forveksling en kopi af de svenske. Branden lanceres spontant, som den logiske konsekvens af den politiske debat på Facebook. Imamer rabler om mørketal, og tidligt i morges kunne man på TV2 News høre den foreløbige bundskaber. En analyse af tidligere PET-chef Frank Jensen, der med udgangspunkt i episoden, ekstrapolerer om trusler fra højreradikale grupper og ‘meget rabiate højreradikale’. Tidligere på året stod han frem som forfatter på P1, og proklamerede at ‘højreradikalisme er værre end islamisk terror‘, angiveligt baseret på virkelige hændelser. Jeg har ting i brødskabet der ved mere.

Fra TV2 Nyhederne – Svenske Moske-brande: PET holder øje med danske støtter.

– Vi har også højreekstremister her i landet. På det område laver PET fuldstændigt det samme, som man gør i forbindelse med terrorisme. Hvis svenskerne har et spor af, hvilken gruppe der kan stå bag, så kan PET selvfølgelig holde øje med de sympatisører, som denne gruppe måtte have her i Danmark.

Det siger den tidligere operative chef i Politiets Efterretningstjeneste (PET) Frank Jensen efter de seneste dages rapporter om brandangreb på moskeer i Sverige. …

Det svenske Säkerhetspolisen (SÄPO), der svarer til det danske PET, er gået ind i efterforskningen af torsdagens brandattentat mod en moske i Eskilstuna, hvor en stor gruppe mennesker i moskeen kom i livsfare, da der blev smidt en brandbombe ind i bygningen. …

– Hvis svenskerne i SÄPO har et spor af, hvilken gruppe der kan stå bag, så kan man selvfølgelig holde øje med de sympatisører, som denne gruppe måtte have i Danmark. Det kan også være, at det er nogle meget rabiate højreradikale, der laver det her. Og sådan nogen har vi også i Danmark, og så vil man intensivere overvågningen af disse personer og grupperinger for at forebygge det, hvis man skulle have noget i gang, siger han.”

(Svensk-amerikansk journalist konkluderer; Swedenreport; Mere: Uriasposten)

Oprids ved Swedish Report.

“What it increasingly looks like is this: Someone in the muslim congregation starts a kitchen fire, as it gets worse someone panics and smashes a window, which makes the fire accelerate. When the fire department arrives someone makes up a story about a phantom arsonist and then refuses to fess up when it gets real. …

Then the Swedish mainstream media and opportunistic politicians took this one step further and immediately started howling about “islamophobia”, interviewing muslim community leaders who of course pounces on the opportunity to wail about persecution, and even a government minister shrieking hysterically about “hate crimes’.

After that the story is picked up by BBC, AFP and Reuters, who displayed some curiously biased reporting by purposefully weaving together the leaf-thin facts of the case with references to the immigration debate and previous right-wing hate crimes in a painfully obvious attempt to smear nationalist party SD whose involvement in all this regardless of everything is, um, nil.

Finally, the Reuters, AFP and BBC stories get bounced around the globe across some 100+ news outlets, all echoing what turned out to be an epic fail on all levels.”

Oploadet Kl. 16:11 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/62594/trackback

22 Comments »

 1. Ingen er egentlig kommet til skade, kun nogle huller i vinduer og den slags småskrammer. Sindssyge islamister kan jo som bekendt finde på hvad som helst indenfor regulær galskab, så det kan sagtens tænkes det er dem selv der står bag attentaterne for at skabe mere splid, lidt ligesom CIA til dels selv står bag IS, osv.

  Kommentar by LarsB — 30. december 2014 @ 16:16

 2. Sku´ vi ikke vente med at dømme til der er fundet beviser ?

  Hvis Frank Jensen gider slå lyttelapperne ud bliver der sprængt mange moskéer i Mellemøsten af muslimer som slås indbyrdes.

  Kommentar by k.m. — 30. december 2014 @ 16:19

 3. PS – hvis det er på den måde PET arbejder i Danmark er styrelsen kun
  til skade for landet og ikke en stopklods for eventuelle terrorister.

  Kommentar by k.m. — 30. december 2014 @ 16:22

 4. Sig mig, hvor mange idioter er der egentlig som er “tidligere operative chef i Politiets Efterretningstjeneste (PET)”? for de offentlig ansatte politiske galninge popper jo op som padehatte alle steder.

  ALLAHU-AKBAR FRANK JENSEN, MÅ ALLAH SNART BERIGE DIG DIN TOSSE.

  Kommentar by Fritz — 30. december 2014 @ 16:39

 5. Uha, det bliver en stor liste for politiet med “angreb” på moskeer i Danmark.

  Nu må den da også omfatte fodboldklubber
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/broendby-klub-udsat-for-groft-haervaerk-ud-af-vores-by-terrorister/5377943
  Den omstridte fodboldklub i Brøndby Strand, BSI, blev lørdag udsat for groft hærværk 30. dec. 2014

  Mon “Unge kastede med kanonslag mod butikscenter” tæller med?
  John K. — 17. december 2014 @
  http://www.uriasposten.net/archives/62275

  Kommentar by tavsen — 30. december 2014 @ 17:02

 6. Ifølge en artikel i Sydsvenskan har imamen i Eslöv offentligt taget afstand fra IS, og det er jo ikke en stillingtagen, som alle muslimer gouterer.

  Kommentar by Nils — 30. december 2014 @ 18:05

 7. Luk PET -det er en flok landsskadelige,
  østrogenfyldte henkøn.

  Kommentar by - by Proxy - — 30. december 2014 @ 18:29

 8. Sidste gang viste det sig at den “højre-orienterede” ildspåsætter var en 56 årig Iraner!

  http://www.uriasposten.net/archives/4002

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 30. december 2014 @ 18:33

 9. Var bonnichsen på ferie? Ikke at det gør noget, de siger tilsyneladende det samme alligevel. Hvilken indsigt fra dem der skulle forestille at beskytte os..

  Kommentar by Per — 30. december 2014 @ 18:37

 10. Måske det er et internt islamisk opgør. Det sker også i islamiske lande. Det er lige så plausibelt at mene, som det tidligere PET-chef Jensen disker op med.

  Kommentar by Liva — 30. december 2014 @ 18:43

 11. ALLE tidligere moske brande i sverige har været enten forsøg på forsikringssvindel, eller interne opgør imellem muhamedanere.
  Der findes sikkert en psykiatrisk diagnose for det Frank Jensen lider af.

  Kommentar by Danskeren — 30. december 2014 @ 19:22

 12. @11 Danskeren

  “Der findes sikkert en psykiatrisk diagnose for det Frank Jensen lider af.” hæhæhæ…jeg tror at den hedder PET.

  Kommentar by Fritz — 30. december 2014 @ 20:40

 13. De er bange!

  Den virkelige “fare” kommer ikke fra “højre ekstremister” men fra Hr. og Fru. Danmark der ikke gider mere af indvandrernes kriminalitet. Pet vil gøre alt for at stoppe et hvert tilløb til at de organisere sig, også selvom de er nødt til at belyve almindelige lovlydige Danskere.

  PET leger med ilden når de tror de kan påvirke folks retfærdighedssans ved at kalde almindelige mennesker for ekstremistiske. Det vil uvægerligt give bagslag.

  Kommentar by Santor — 30. december 2014 @ 21:26

 14. Næh, det virker som om, at tidligere chefer for PET (Politiets Ekstreme Tosser)har munddiarré og selvpromovering, så det batter.
  Tak og lov for at der er politifolk i lavere rangklasser, som har en helt anden opfattelse af verden.

  Kommentar by "skyggen" — 30. december 2014 @ 21:28

 15. Der er mange konspirationsteorier, her er en mulig løsning for at finde attentatpersonen:

  1. Imamerne ønskede et nyt og større hus, til at dyrke deres Satanisme, eller et indavlet individ der legede med tændstikker.

  2. Jeg tror det er korandyrkerne selv der har stukket ild til lortet, for det er jo positiv at julen blev reddet. Muslimerne (Ofrene) plejer jo altid at samles hvor der er ild, så de kan skyde sten på den enlige brandmand.

  3. Policen og Säpo kunne jo lige afhøre den israelske ambassadør, for han kunne jo være godt sur endnu, fordi sverige godkendte Palæstina som stat.
  Det er Israelernes skyld alt sammen. Det er jo bare drengestrege. De har lært det i Sverige. Åh: Det er kun de utilpassede unge.

  Der er mange løsninger, jeg har skrevet et par stykker for at hjælpe dig, Frank Jensen.

  Os anstændige borgere gør ikke sådan noget, men vi kan tydelig se hvorfor det sker.

  PET og Sâpo samt norske PST, fiser rundt som pissemyrer på en varm stegepande en varm sommerdag.

  Kommentar by Sindsro — 30. december 2014 @ 22:43

 16. @ 6 – ja, ‘offentligt’, og det er det samme som fx løgne-Arafat altid gjorde: Offentligt fordømte han angreb på Israel, indadtil opfordrede han til terror mod Israel og betalte terroristernes efterladte familier mange tusinder dollars (desværre sponsoreret af os: EU).
  Den omtalte moske i Sverige er netop kendt for at støtte ISIS, så det kan sagtens være andre muslimske grupperinger eller kurdere, der står bag.

  Men det kan også være dem selv, der er ildspåsættere, evt. for at lede opmærksomheden hen på noget andet og sole sig i offerrollen (det elsker muslimer jo!), og det er svenske Vimmerby-cops nok ikke så snu, at de kan opfatte…

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 31. december 2014 @ 00:11

 17. Mht PETZ, de latterlige narhatte, så er det såmænd nok os herinde på disse medier, de holder øje med. Det må godt nok være et stort arbejde og meget, meget tidskrævende for dem!!!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 31. december 2014 @ 00:13

 18. Ingen tvivl mulig, om at politiernes efterretningsvæsner er dybt landsskadeligelige og klart landsforræderiske. Det svenske og danske politi, er en hån mod svenskere og danskere.

  Kommentar by Nielsen — 31. december 2014 @ 01:17

 19. @14

  “Politiets Ekstreme Tosser” eller måske bedre ‘Politiets Ekstremistiske Tosser’.

  Kommentar by Fritz — 31. december 2014 @ 02:40

 20. Det der med ildspåsættelser, plejer at være en disciplin muslimer excellerer i .

  Kommentar by Nielsen — 31. december 2014 @ 12:28

 21. Han er jo lige så dum i knolden, som København er vores by-navnebroderen. En smule mindre skadelig da han er eks mens undermåleren aktuelt hærger København.

  Kommentar by Nielsen — 31. december 2014 @ 12:37

 22. Politiledelsen er desværre fjenden idag. Her på Bornholm var vi også så heldige at blive belemret med et flygtningecenter med hvad der dertil hører af grusomheder mod de oprindelige beboere. Efter der havde været det første voldtægtsforsøg, som politiet gjorde sit for at skjule og stemningen inde på de sociale medier ikke var i gerningsmandens favør, meddelte politiet at de ville slå ned med hård hånd over for dem der måtte hævne det.

  Voldtægtsforsøget kom kun frem da en arbejdskollega til offeret skrev til pressen. Politiet havde tilbageholdt de oplysninger i en uge. Vi ved jo alle, at havde det været en dansker der havde forsøgt sig med samme nummer, var det kommet i politirapporten hurtigere end han havde tænkt tanken til ende.

  Kommentar by kratos — 31. december 2014 @ 17:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper