31. december 2014

Christiansborg-mand ville have ‘gjort noget’ ved undertegnede: Dragsted ‘husker ikke’ om det var ham

Efter længere tids tovtrækkeri lykkedes det mig for nogle måneder siden, at få aktindsigt i Redox/AFA-sagen. Noget der var vigtigt, når nu der er ‘strukturelle problemer‘ forbundet med fysisk tilstedeværelse. Blandt dokumenterne jeg fik fingrene i, var en debat på Redox’ interne forum 2009-2010, konkret rettet mod min person. Flere detaljer følger i senere posteringer, men jeg kan dog godt afsløre, at manden der fysisk tjekkede min privatadresse anvender initialerne ‘MM’. Identisk med Claus Svart Haagensen. Ejer af ‘Chili foto & arkiv’, der blandt andet leverer til fagblade.

(BT, 31. december 2012, s. 14f)

Fra dagens BT – Farlige forbindelser (ikke online, s. 14f).

“I flere døgn blev den højreorienterede blogger, Kim Møller, overvåget, og flere gange blev han opsøgt på sin private adresse af aktivister fra den yderste venstrefløj. Aktivister forsøgte at finde ’snavs’ på ham og overvejede at hacke hans personlige e-mail. Alt samme på bestilling fra en eller flere personer op Borgen. Det fremgår af bevismateriale fra en retssag mod Redox, som Kim Møller ved hjælp af en advokat har fået aktindsigt i, og som BT nu er i besiddelse af.

Den 2. oktober 2009 skrev administratoren af Redox’ interne sider (AFA-leder Andreas Rasmussen, Kim), at han var blevet kontaktet af en eller flere unavngivne personer fra Christiansborg.

– Vores bekendte på Borgen ringede, og spurgte om vi har lyst til at prøve at samle dokumentation til at gøre et eller andet ved Kim Møller, foranlediget af skandale-artiklen i BT sidste weekend, hvor han stod som kilde, skriver siden administrator.

Kim Møller er chokeret over de ordrer, der tilsyneladene blev udstedt fra Christiansborg.

– Det er foruroligende, at der sidder nogen på Christiansborg og bestiller repressalier mod politiske modstanere. Det er ikke i orden, siger Kim Møller. …

Af dokumenterne fremgår det, at Redox fandt både hans adresse samt navnene på hans børn, at der hele to gange indfandt sig personer fra Redox på hans addresse. Få måneder efter Redox havde gravet i hans privatliv, blev Kim Møller overfaldet ved en demonstration i Aarhus, hvor han fotograferede.

– De råbte ‘Du er Kim Møller, du er Kim Møller’, og så overfaldt de mig. Hvorfra vidste de fra, hvem jeg var, spørger Kim Møller.

(Københavns Politi, Journalnummer 0100-10170-01723-14, Dok. T-168-1, s. 1)

Fra Enhedslisten: Det var ikke os (s. 14f)

“Det var efter alt at dømme en kritisk artikel i BT om enhedslistens folketingskandidat Pelle Dragsted, der udløste overvågningen af Kim Møller.

26. september 2009 medvirkede Kim Møller som kilde i en kritisk BT-artikel om Pelle Dragsted, som dengang var presserådgiver for Enhedslisten. Artiklen beskrev Pelle Dragsteds fortid som maskeret frontfigur i den voldelige aktivistgruppe Antifascistisk Aktion (AFA). …

Få dage senere – 2. oktober 2009 – blev Redox kontaktet af en eller flere unavngivne personer fra Christiansborg. … Da BT ringer til Dragsted og spørger og spørger, om det var ham der ringede til Redox, svarer han:

‘Det kan jeg ikke huske’.

Senere sender han en mail til BT, hvor han afviser ethvert kendskab til sagen:

‘Jeg kunne ikke drømme om at opfordre til den slags metoder. Jeg synes det er langt ude,’ skriver han. …

‘Jeg kan oplyse, at Enhedslisten ikke har et samarbejde med Redox, og jeg har tjekket vores regningskaber… Her kan jeg se, at Redox ikke har modtaget nogen økonomisk støtte fra Enhedslisten’, oplyser partiets pressemedarbejder.

BT har forsøgt at få en kommentar fra Researchkollektivet Redox, men de har ikke besvaret BT’s henvendelse.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/62617/trackback

30 Comments »

 1. Jeg ville gerne havd læst denne artikkel 31. december 2012, s. 14f på BT
  men de har den ikke skriver de.

  Kommentar by Sindsro — 31. december 2014 @ 15:21

 2. Hold da op.

  Det bliver spændende at se hvor stor en skandale det bliver betragtet som i journalist danmark.
  Jeg gætter på tæt ved ingen dækning, og i hvertfald ingen konsekvenser for af betydning for nogen.

  Kommentar by Superman — 31. december 2014 @ 15:28

 3. Jo Jo: Jeg fik den sgu.:
  Linket for satan.
  http://www.bt.dk/krimi/overvaaget-af-yderste-venstrefloej-voldeligt-netvaerk-fik-ordrer-fra-borgen

  Kommentar by Sindsro — 31. december 2014 @ 15:28

 4. “Sjov” dag den breaker på, det er vel kun juleaften der kunne være værre for dækning og opmærksomhed.

  Kommentar by Helmut Kohl — 31. december 2014 @ 15:33

 5. Jeg har lagt linket ind i posten.

  Kommentar by Kim Møller — 31. december 2014 @ 15:36

 6. Kim, det er en super vigtig sag; selvfølgelig for dig personligt, men også politisk, fordi der nu kan tegnes en klar linje mellem AFA/Redox og Enhedslisten.

  Opfordrer dig til at publicere så mange dokumenter som muligt i sagen.

  Kommentar by Absalon — 31. december 2014 @ 15:39

 7. Hvem mon på borgen så har kontakt til REDOX, for når Pelle drengen, der jo er højt på strå i EL, kan afvise et hvert kendskab til dem, må andre jo have skrevet til dem. Men hvad skulle der være galt i at have kontakt til REDOX, jeg ser jo ofte det bliver brugt som kilde i MSM, så de er vel stuerene og overholder god journalistisk etik, ellers er brugen af dem jo værre end se og hør skandalen. Især hvis der skulle være en enkelt lille bitte detalje MSM har bragt, der er fremkommet på ulovlig vis, så må presselogen på TV2 knuzz da sætte en time af til at kaste journalisterne for løverne, som man gjorde med Henrik Q

  Hvordan er det forresten, får REDOX del i mediestøtten, eller hvad var det for en stikkecentrl på venstrefløjen der fik det? For staten må jo ikke støtte ulovlige formål med skattekroner, det ville jo være større skandale end zorning sagen.

  Glæder mig til de kommende afsløringer i sagen og nyder at en avis har bragt historien, det gør nok ondt i den kropsdel man sidder på, når humusen er fortæret og de revolutionære skal del en pibe og tale om deres store sejre med facismen i aften

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 31. december 2014 @ 15:42

 8. I modsætning til de andre venstrefløjspartier, så ved folk, hvad de får, når de stemmer på Enhedslisten: politisk vold grænsende til terrorvirksomhed, samt almindelig løgnagtighed og ansvarsløshed.

  Er det ikke hver femte københavner, der stemmer på dem?

  Kommentar by bastardo — 31. december 2014 @ 15:42

 9. Det overgår min forstand hvordan enhedslistefolkene kan holde masken, når de kalder sig selv antifascister. De er sku ikke antifascister, de er FASCISTER….punktum.

  Og er de anti noget som helst, så er de da antidanske og antidemokratiske. Jeg husker stadig det gamle røvhul Frank Aaen, og jeg har altid været 110% overbevist om, at havde Sovjetunionen invaderet Danmark, så havde det svin stået ved havnekajen og budt besættelsesstyrkerne velkommen.

  Den største og mest ubegribelige skandale i det stadig spæde 21. århundredes Danmark, er at vi har et kommunistparti siddende i folketinget, og at ikke et eneste større medie tilsyneladende finder det problematisk.

  Kommentar by Mackety — 31. december 2014 @ 15:46

 10. At REDOX får økonomisk støtte af Enhedslisten er en dokumenterbar kendsgerning:

  https://nationaldemokraten.dk/enhedslisten-stoetter-ekstremister/

  Så fik vi vist den misforståelse ryddet af vejen, Dragsted.

  Derudover en stor tak til Kim Møller for sit store arbejde for de tusindvis af ofre, der ikke fik nogen retfærdighed under den parodi af en retsag mod REDOX – samt et ønske om et godt nytår!

  Kommentar by Arne Torp — 31. december 2014 @ 15:53

 11. Imens REDOX og Venstrefløjen planlægger politiske attentater på lovlydige borgere fra højrefløjen, jager PET spøgelser på den selvsamme højrefløj som de burde beskytte.

  Hvorfor stoppede PET dem ikke?

  Kommentar by Santor — 31. december 2014 @ 16:01

 12. der er vel ingen der tror, at AFA Redox ikke har forbindelser med Enhedslisten. Længere ud på landet med den, Dragsted

  Kommentar by BB — 31. december 2014 @ 16:05

 13. AFA-Redox er vor tids værnemagere og østfrontfrivillige. Mængnden af forræddere i et samfund synes at være konstant

  Kommentar by Josef K — 31. december 2014 @ 16:36

 14. Politiet bør undersøge Dragsteds computer

  Kommentar by Josef K — 31. december 2014 @ 16:46

 15. De klart største fascister i dag er dem der kalder sig “anti” fascister, og det må i gerne citere mig for redox.
  Jeg kom også til at forsvare pelle dragsted forleden da han et kort øjeblik virkede fornuftig, det trækker jeg hermed i mig igen. Fuck de modbydelige mennesker og deres stasi-metoder!
  Og nåja godt nytår til alle andre, må det blive året hvor enhedslisten bliver sat helt uden for indflydelse.

  Kommentar by Per — 31. december 2014 @ 16:48

 16. Det er et sygt samfund når en terrorist/voldspsykopat som Pelle Dragsted kan komme ind på de bonede gulve i dansk politik!!

  Kommentar by A Andersen — 31. december 2014 @ 17:00

 17. Citat fra link i kommentar #10
  ”Redox laver et sindssygt vigtigt dokumentationsarbejde i forhold til at holde øje med nazisterne og andre ekstreme højrefløjsgrupper i Danmark. Jeg tør ikke tænke på, hvor vi ville være uden dem,” fortæller Enhedslisten’s byrådsmedlem i Fredericia, Cecilie Roed Schultz, om baggrunden for støtten. ”Mine kammerater og gode venner har haft 4 1/2 år i helvede. Og fordi PET og det danske retsvæsen ikke måtte tabe 100% ansigt, har et par af dem fået en lille dom, som nu også kommer til at koste dem en masse penge, som de ikke har.”

  ***
  “Må ikke tabe ansigt” !!!
  Indrømmer Cecilie Roed Schultz her, at PET og domstolene er en del af den yderste venstrefløj, man giver lille symbolsk dom for en ganske alvorlig krænkelse af privatlivets fred + retten til at tale og skrive frit

  Kommentar by k.m. — 31. december 2014 @ 17:36

 18. Ikke ligefrem et overbevisende svar af Dragsted. Man kunne lige forestille sig, at en fra Dansk Folkeparti havde gjort noget tilsvarende den anden vej. (Det ville DF naturligvis aldrig gøre, men bare for tankeeksperimentets skyld). Der ville ingen ende være på forargelsen. Historien ville køre på alle forsider i dagevis. Men når det er venstrefløjen, mon ikke det bliver forbigået i tavshed? Det er ulækkert.

  Kommentar by Peter Christensen — 31. december 2014 @ 17:59

 19. “Kaster os over ham?” Det lyder faktisk kriminelt…

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 31. december 2014 @ 20:56

 20. @18. Desværre sandt, man kan håbe det er en nyhed i mediebilledet i morgen som det burde være men der håber man nok forgæves.

  Kommentar by LarsB — 31. december 2014 @ 22:05

 21. EL indrømmer selv at de er et revolutionært socialistisk parti. Et parti, som er et sammenren af gamle Danmarks Komunistiske Parti, de mest Moskvatro i Vesteuropa, SAP, som er trotskister og VS, der selv var et udbryderparti fra SF.
  I et sådant parti er det tilladt at lyve for de reaktionære, som de siger. Det er et parti som stadig har den voldlige revolution indskrevet i partiprogrammet. De er ikke demokratiske, så hvad kan man forvente! Du burde ikke være overrasket Kim.

  Kommentar by Robert R — 31. december 2014 @ 23:01

 22. Det er åbenbart straf frit at begå terror i Danmark jeg gad godt vide hvordan PET og de Danske politikere håndterer disse problemer på deres møder. Enhedslisten burde forbydes med henvisning til deres politik om samfundsomstyrtelse.

  Kommentar by emmagad — 1. januar 2015 @ 02:30

 23. Success is temporary – loyalty is forever (nederst på Andreas Rasmussens REDOX post)

  Det bliver spændende at se, hvem der trækker det korte strå her.

  Vil AR dukke op og fortælle hvem han talte med?

  Vil PD selv trække sig?

  Vil det lille facist-parti selv kyle ham ud?

  Eller vil man gå videre som om intet er hændt? – og betale prisen for det.

  Kommentar by Hans Und — 1. januar 2015 @ 04:17

 24. Det kunne i øvrigt være interessant, at vide hvor hårdt politiet har efterforsket, hvem opdragsgiveren er. Om overhovedet.

  Kommentar by Hans Und — 1. januar 2015 @ 04:23

 25. 24 ->
  Heldigvis tror jeg at fascist partiet vil være blandt de mest ivrige for at få det afklaret. Se bare det forslag de fremsatte vedrørende samme spørgsmål om Blekingegadebanden og politiets efterforskning:

  https://www.retsinformation.dk/forms/R0710.aspx?id=115676

  Kommentar by Hans Und — 1. januar 2015 @ 12:26

 26. Voldsamøben er en skidt gadedreng og passer perfekt ind hos kommunisterne og perkerelskerne hos Einheitzlisten.

  Clement er allerede ellevild og lur mig, om hans bimboer og voldamøben ikke er fast inventar i alle hans shows – debat er helt udelukket i den skrigende forsamling af kommunister og halalhippier.

  Kommentar by Iznogut — 1. januar 2015 @ 13:19

 27. Kunne være skægt at se den rotterede lukket pga terror eller opfordring til terror. Man kunne her i sit stille sind håber sagen kunne trække Enhedslisten med ned, så man er fri for at se på det slæng i TV.

  Kommentar by Hans01 — 1. januar 2015 @ 16:01

 28. @ 22 Ja! Det er helt straffrit at begå terror i Danmark, det ser vi jo gang på gang. DK brødføder gerne dem, som vil tegnere og andre demokratiske røster til livs, og de bliver i hvert fald ikke smidt ud!

  PETZ, de tøsedrenge, de er såmænd nok i lommen på muslimske organisationer! Bonnichsen har jo altid haft travlt med at ‘kiss ass’ på nogle af de værste typer i det muslimske samfund.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 2. januar 2015 @ 00:14

 29. Det er en meget vigtig afsløring af et samarbejde, som man godt vidste fandt sted, og som er en logisk konsekvens af deres ideologi og historie.

  Enhedslisten har selvfølgelig sit eget efterretningsvæsen og sit eget voldelige politikorps, der opererer hemmeligt under partiledelsen uden for lands lov og ret og er berygtet for deres voldelighed.

  Banden er jo skolet som professionelle revolutionære, der ved brug af undergravende og udenomsparamentariske metoder optræder som fortrop for en ikke-eksisterende arbejderklasse for at erobre statens ressourcer til gavn for deres egen grådighed og magtliderlighed.

  Dragsted svar ‘Det kan jeg ikke huske’ er en helt usædvanlig afslørende reaktion. Sådan svarer man i det splitsekund, hvor man overraskes over, at ens lyssky gerninger er afsløret, men alligevel fornemmer, at problemet godt kan inddæmmes og lægges dødt ved at hele partiapparatet sættes i sving med mørkelægningen og formodentligt med mild intimidering af for nysgerlige journalister, som man normalt har i sin hule hånd.

  Kommentar by traveler — 2. januar 2015 @ 11:48

 30. […] foreligger ikke nogen kendt undsigelse af AFA, hverken fra parti eller Dragsted. Tværtimod viste politiets efterforskning af AFAs terroraktiviteter, at de havde modtaget en ordre fra “vores bekendte på Borgen” om, at […]

  Pingback by DDRs fornemelser for DF | Undskabens Hotel — 22. juni 2015 @ 04:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper