30. oktober 2008

Nordiske ungdomspolitikere vil have miljøflygtninge til Danmark…

Gode intentioner har aldrig været en mangelvare i politik. Fra Altinget – Nordiske ungdomspolitikere vil have miljøflygtninge til Danmark (kræver login).

“Dansk Folkepartis Ungdom er i oprør over, at de nordiske Ungdomspartier på det netop afsluttede Ungdommens Nordiske Råd, der er en ungdomsudgave af Nordisk Råd har vedtaget en relation om at acceptere, at miljø fremover skal accepteres som gyldig årsag til at kunne opnå asyl i de nordiske lande.

Mennesker, der flygter fra klimaforandringer skal således fremover anerkendes som flygtninge.

– Det er helt ude i hampen. Hvis vedtagelsen blev gjort til virkelighed ville det betyde, at de nordiske lande ville blive oversvømmet af fattigdomsflygtninge. Vedtagelsen viser en helt abnorm virkelighedsfornægtelse. Man er så optaget af at være ”gode”, at man slet ikke kan se, at i jagten på at være gode, så ødelægger man muligheden for de reelle flygtninge, der er personligt forfulgt i deres hjemlande for at kunne skabe sig en ny tilværelse i for eksempel Danmark. De nordiske lande vil aldrig kunne håndtere de mængder af asylsøgere, som vil komme til vore lande, hvis vedtagelsen blev gjort til virkelighed, siger Anders Vistisen, der var delegeret for Dansk Folkepartis Ungdom på UNRs session i Helsinki.

– Selve præmissen for ordningen er helt vanvittig, da FNs klimapanel netop understreger, at alle mennesker i verden i mere eller mindre grad vil blive påvirket af klimaforandringerne. Alle vil dermed have krav på asyl i Danmark. Det er hovedløst, siger Anders Vistisen.”

Oploadet Kl. 05:31 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6267/trackback

27 Comments »

 1. Nordisk Råd er en vittighed. Ungdomspolitiker er en vittighed:

  Ungdommens Nordiske Råd vil snakke engelsk
  Inkludering er viktigere enn språk, og derfor vil Ungdommens Nordiske Råd heretter arbeide på engelsk når det er nødvendig. Dette går i mot offisiell nordisk språkpolitikk hvor arbeidsspråkene er norsk, svensk og dansk.

  -Det nordiske samarbeidet skal være åpent for alle individer i Norden, og ikke være en ekslusiv klubb for de som snakker skandinavisk, sier Ungdommens Nordiske Råd (UNR) mandag 14. april i en uttalelse på engelsk.

  UNR mener at man må endre språket hvis språket leder til ekskludering av individer. .

  http://www.norden.org/webb/news/news.asp?lang=2&id=7807

  Kommentar by steen — 30. oktober 2008 @ 07:06

 2. Det fremsatte forslag vil have den stik modsatte virkning. Når en somalier flytter til Danmark, 16-dobles forbruget af energi og ressourcer. Løsningen er at lade folk blive boende i eget land og i egen kulturkreds.

  Kommentar by elefanten — 30. oktober 2008 @ 07:55

 3. Hvad med “æstetiske flygtninge”.

  Folk, der flygter, fordi der er for grimt i deres nærområde. Listen er uudtømmelig.

  Kommentar by . — 30. oktober 2008 @ 08:08

 4. Off topic…

  “Ny Gellerup-brand: Skole var målet

  Af MADS BONDE BROBERG

  Offentliggjort 29.10.08 kl. 22:45

  Politiet danner en task force, der skal stoppe brandene i Gellerup.”

  http://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article1498961.ece

  Kommentar by Brandmand — 30. oktober 2008 @ 08:16

 5. Hvor skal vi danskere flygte hen? Måske Canada og Argentina
  har plads…

  Kommentar by pk — 30. oktober 2008 @ 08:44

 6. Man burde ikke have stemmeret, før man kunne forsørge sig selv – det kunne måske stoppe de “goe”, også unge og ældre i skandinavien, i at være “goe” for andres midler.

  Vejen til helvede er som bekendt brolagt med “goe” intensioner.

  Kommentar by Bodil — 30. oktober 2008 @ 09:23

 7. Vi husker at Anita Bay Bundegaard fra de Radigale, foreslog at alverdens fattige skulle have fri adgang til DK. Nu ogsaa miljøflygtninge, hvad pokker det saa er for en størrelse, er der ingen ende paa galskaben.

  Kommentar by Sailor — 30. oktober 2008 @ 09:57

 8. i feks.frankrig kan du ikke stemme hvis du har været i spjældet! var det ikke noget for vores politikkere at se at få indført i DK.mens der er borgerligt flertal? så kommer de røde aldrig til magten mere

  Kommentar by per — 30. oktober 2008 @ 10:06

 9. Er der borgerligt flertal ? Det mærker man ikke meget til, det er ligeså slatten og eftergivende en politik som denne regering ellers blev valgt for at forandre.

  Kommentar by pb — 30. oktober 2008 @ 10:25

 10. Flygtningelobbyen og godhedsapostlene slår til igen. De bærer et stort ansvar for nedbrydningen af Danmark.
  Hvorfor ønsker disse ungdomspolitikere Skandinavien oversvømmet med mennesker fra en helt anden kulturkreds, som aldrig vil kunne absorberes i “aftenlandet”.

  Kommentar by Johansen — 30. oktober 2008 @ 10:26

 11. Hovedproblemet i de varme lande er ikke temperaturen, hvad enten den så stiger eller falder, men landenes overbefolkning. Dette problem eksploderer, og her står så nogle skandinaviske ungdomspampere og siger: Lad os få bomben flyttet ind hos os.

  Idiotien kender ingen grænser.

  Kommentar by Crass Børsting — 30. oktober 2008 @ 10:30

 12. @#10:
  “Hovedproblemet i de varme lande er ikke temperaturen, hvad enten den så stiger eller falder, men landenes overbefolkning” – samt systematisk og uhmæmet korruption i ‘den herskende klasse’, skærpet af fravær af evner til at ‘herske’!!

  Kommentar by Hans Henrik Hansen — 30. oktober 2008 @ 10:51

 13. ‘uhmæmet’ -> ‘uhæmmet’; sorry! :)

  Kommentar by Hans Henrik Hansen — 30. oktober 2008 @ 10:52

 14. Touché Hr Børsting..!

  Uhyggeligt – men sandt.

  Men jeg må tilstå, at jeg lo af den med de “æstetiske flygtninge”.
  Jeg håber blot ikke, at dette begreb for alvor slår an, for der ER sgu grimt i mange nærområder – sån’ globalt set.

  Tag f.eks. et kig på Kabul eller Islamabad via Google Earth.

  Kommentar by Prins Danmark — 30. oktober 2008 @ 10:56

 15. At tro at man hjælper flygtninge ved at hale dem til Danmark er da fuldstændig naivt, et pip fra blå stue. Lærer unge/børn ikke idag, at andre etniske grupper også har værdier der er værd at bevare?
  Flygtninge skal hjælpes i deres hjemlande eller nærmeste lande, for at få en bedre tilværelse. Flygtninge der kommer til Danmark, kommer med en forventning om, at alle automatisk har en høj levestandard. Så er det jo frustrerende, det ikke forholder sig sådan.
  Mange af de flygtninge vi har i Danmark er splittede og frustrerede, derfor pendler de mellem deres hjemlande og flugtlandet, tilmed til skade for klimaet.
  Hvad er det iøvrigt, der får naivister i Danmark til at tro at det skulle være så dejligt her i dannevang? Virker flygtningene specielt lykkelige for at være her?
  Det er ikke det jeg hører og ser!

  Kommentar by asgaard — 30. oktober 2008 @ 11:50

 16. Svenskerne mister snart deres land og vi kommer så
  senere.
  Svend Auken og Jelved vandt kulturkampen.

  Kommentar by pk — 30. oktober 2008 @ 15:51

 17. For nogle år siden søgte en hollænder asyl i Danmark fordi der var startet et bordel i den gade hvor han boede. Han blev afvist.

  Kommentar by PeterK — 30. oktober 2008 @ 16:07

 18. “Lad os få bomben flyttet ind hos os”.

  Ha! ja! De er fuldstændig sindssyge, man tager sig til hovedet. Men hvis man gjorde det hver gang, der var et sindssygt forslag på bordet, ville man ikke have mere hår på hovedet. Så nu slår jeg mig på lårene-medens jeg har dem.

  Kommentar by Fønix — 30. oktober 2008 @ 17:56

 19. Husk nu at vesten er rig, fordi vi stjæler fra de fattige.

  Og vesten er skyld i tørke, at vi så også er skyld i, at de kan dyrke mere effektivt landbrug og overleve i deres høje antal, det snakker vi ikke om.

  Men vi burde alle dele det kollektive skyldskompleks og købe pant i konspirationsteorierne, ellers er vi ikke rigtige mennesker!

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 30. oktober 2008 @ 19:06

 20. OT med forlov

  Spil Dansk Dagen må nu ikke mere hedde noget med dansk, siger en RUC ansat ikke overraskende på DR’s hjemmeside:

  “For musikforsker ved Roskilde Universitet, Fabian Holt, er det positivt, at man sætter fokus på den lokale musik. Alligevel mener han, at det er besynderligt, at man i global tid har en Spil Dansk Dag.”

  h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2008/10/30/131936.htm

  Hvis det ikke netop i Danmark skulle hedde noget med dansk i en globaliseret tid, hvor så?

  Mon ikke den danskforskrækkede RUC ansatte og DR (som jo altså er Danmarks? Radio) herved skubber endnu et par vælgere over til Dansk Folkeparti som meget glædeligt ikke lider af så voldsom en kulturel selvforagt.

  Kommentar by Janne — 30. oktober 2008 @ 19:26

 21. Jeg var selv deltager Ungdommens Nordiske Råd, da dette her blev vedtaget. KU, DFU og VU fra Danmark stemte imod, og en hel del andre borgerlige fra norden, mens den politiske midte og venstrefløjen fra de øvrige lande var i stand til at trumfe det igennem. Jeg fandt det hele tåbeligt – dybt tåbeligt. Blind idealisme – hvad jeg også sagde.

  Kommentar by Erik Winther Paisley — 30. oktober 2008 @ 20:47

 22. #8 det var dog et yderst usympatisk forslag, jeg kunne forstå det hvis det var IMENS man sad inde, men bagefter er regningen jo altså betalt.

  Og du skal se der er såmænd nok også en del borgerlige der har spjældet den, og heldigvis for den gruppe er det først nu vi tager deres økonomiske kriminalitet alvorligt.

  Kommentar by whodares (Islam skaber tabersamfund) — 30. oktober 2008 @ 20:49

 23. Jamen der mangler bestemt ikke appeller til vores skyldfølelse:
  For et par dage siden var nyheden at verdensnaturfonden havde regent ud at hvis alle levede som os så ville det forbruge ressourcer svarende til 3 jordkloder, og om aftenen da nyheden kom på TV var tallet så vokset til 4!
  Ikke et ord om at hvis resten af verden havde haft en befolkningsudvikling som Europas oprindelige befolkning så var vi nok kommet ned på 1 jordklode igen samtidig med at resten af verden nok ville have det omtrent lige så godt som os uden at belaste klimaet så meget som nu.
  Men så var dramatikken fuset ud af regnestykket og panikken afblæst og hvad skulle de gode mennesker så bekymre sig om?

  Kommentar by Jens Hansen — 30. oktober 2008 @ 21:19

 24. “Miljøflygtning” er det ikke det man kalder dem, der flytter bort fra de områder, hvor berigelen har sat sig på miljøet?
  Disse unge mennesker med de rigtige tanker, skulle benævne tingene med de rigtige navne. Det sagen drejer sig om, er konsekvensen af den uhæmmede avl og barsel.
  Godhed er at redde 10 nu og overlade deres afkom til skæbnen.

  Kommentar by Menig 442 — 30. oktober 2008 @ 22:02

 25. Har lavet en lille minibiografi om profeten Muhammad, 15 sider med HTML.
  Den skulle nok nogenlunde forklare, hvorfor Islam ikke er en religion som andre, til de fatsvage – dog næppe alle.
  Og give ammunition til jer som ved det i forvejen.

  Kan læses her:

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 31. oktober 2008 @ 00:46

 26. Politiske- og krigsflygtninge hjælpes bedst i nærområdet. Der kan man hjælpe langt flere for de samme penge. De økonomiske flygtninge og lykkeridderne(disse grupper udgør langt over 90% af alle asylansøgere)sendes hjem, så hurtigt det kan lade sig gøre.

  Kommentar by Poul — 31. oktober 2008 @ 22:43

 27. […] it right. Snak er Foreningen  Norden, der forestiler sig et nordisk samarbejde om fremmedpolitik og miljø som asylgrund.Glem det !  England: Foreign criminals involved in some of the most serious crimes in the West […]

  Pingback by »In My Hour of Darkness« « Snaphanen — 8. december 2009 @ 03:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper