6. januar 2015

Mødeterror: Voldelig venstreradikal gruppe planlægger angreb på ‘Spadseretur mod ekstrem islam’

Som tidligere fortalt, så afholdes den første danske PEGIDA-demonstration mandag d. 19. januar i København. Denne ‘Spadseretur mod ekstrem islam’ starter klokken 18.00 ved Kongens Have, og er tydeligvis hverken racistisk eller militant. Nystartede Revolutionære Antifascister (RA) mødes en time tidligere ved Israels plads og går mod Kongens Have, tydeligvis med konfrontation for øje.

RA er efter alt at dømme en dansk udgave af Revolutionäre Fronten (RF), der i Sverige er mere voldelige end AFA, og problemet begrænser sig ikke til voldsforherligende logoer. I en ikke-afsluttet retsag, fik 14 medlemmer af RF domme på i alt 12 års fængsel, herunder for hærværk (økse, køller, ammoniak, røgbomber…), voldelige angreb (slag med knojern, spark mod hovedet, på liggende…), forsøg på ‘mordbrand’ og forberedelse af samme.

Direkte adspurgt om det ikke var problematisk at have slagvåben i logoet, pointerede talspersonen for Revolutionære Antifascister i et interview med sympatiserende Modkraft, at gruppen har frie rammer for militans, men i øvrigt har ‘mange måder’ at udtrykke på.

Tirsdag vil dagbladene skrive at to grupper stødte sammen i Kongens Have. Angreb på lovligt anmeldte demonstrationer foregår næsten efter en skabelon. Det samme kan man sige om mediedækningen.

(Revolutionære Antifascister, tidl. Københavnske Antifascister; Uriasposten)

Om Spadseretur mod ekstrem islam – mandag 19/1 kl 18 Kongens Have (ved Pegidadk).

“Sympatidemo med de tyske demoer imod ekstremisme
Rask vandring fra Kongens Have til Den Lille Havfrue og så tur retur
Kort holdt ved Den Lille Havfrue klokken 18.30
Medbring varm the og varm kakao, og varmt tøj og varmt fodtøj
Vi ønsker en fredelig og moderat demo, hvor alle almindelige borgere kan deltage
Begræns beklædning fx med militaristisk symbolik og/eller fanatisk sportsfan påklædning, samt fx beklædning fra Danish Defence League og lignende
Muskelhunde må ikke medbringes
Facebooktilmeldte som udstråler semimilitarisme og lignende på deres facebook mv kan blive bedt om at holde sig væk”

Om Demonstration mod PEGIDA-DK (ved Revolutionære Antifascister).

“Den 19. januar har PegidaDK indkaldt til spadseretur mod ekstrem Islamisme. De forsøger at ride med på den bølge af fremmedhad og islamofobi, der for tiden fejer over Europa, og derved give deres racisme et folkeligt ansigt og legitimitet. Med nedtonede paroler forsøger de at skjule deres racistiske ærinde, men vi genkender ulven, selvom den iklæder sig fåreklæder.

Derfor indkalder Revolutionære Antifascister til moddemonstration. Vi mødes på Israels Plads, og går derfra mod Kongens Have for at vise vores modstand mod racisme og fremmedhad!”

Oploadet Kl. 15:01 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/62793/trackback

31 Comments »

 1. Grundloven 78, 2: “Foreninger, der virker ved eller søger at nå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende, bliver at opløse ved dom.”

  Kommentar by Per — 6. januar 2015 @ 15:49

 2. 1) Ekstrem islamisme? Kontra.. den… moderate…. variant?

  2) “Bølge af fremmedhad og islamofobi”. Nej, der er tale om modstand imod videre “kulturberigelse” med et supremacistisk vanvidsfænomen der netop er kendt for sit ekstreme fremmedhad, mysogynisme og sine voldintolerante pg helt konkretiserede forlangender om udførsel af et globalt holocaust begået imod anderledes tænkende der blot afviser underkastelse under islam – hvilket forresten også inkluderer den islamiske supremacismes multikulturelle nytteidioter! Anderledes tænkendes frygt for islam er defor ikke en fobi (som er betegnelsen for irrationel frygt) men en 100% forståelig og historisk velfunderet frygt, da det nu også er dokumenteret af blandt andet Gatestone Institute og PEW at langt de fleste muslimer sætter sharia over al anden lov og ret og derfor er fundamentalister pr. definition.

  3) “Med nedtonede paroler forsøger de at skjule deres racistiske ærinde”: Nej, problemet har intet med race at gøre, men alt med supremacistisk religiøs hadfilosofi I hjernen på folk og resten her er ren selvretfærdiggørende motivfortolkning fra de socialistiske galninges egen side.

  Vi genkender det sædvanlige socialistiske hykleri: Alle de klassiske værdikampe og mærkesager på venstrefløjen aflyses hver gang islam kommer I klemme. Kampen imod mysogynisme og for kønslig ligestilling, forsøges bortrelativeret – ofte af grimme feminister der bare vil have flotte kvinder pakket væk. Kampen imod udbredelsen af reaktionær religion og kampen for minoritetsbeskyttelse ryger også. Grønlængere, homosexuelle, hjemløse, jøder og lyshårede kvinder chikaneres, forulempes og overfaldes konstant af islamisk konservative på Nørrebro der også kan holde kæmpe hadmøder med langt over 1200 xenofobiske og “racistiske” deltagere uden nogensomhelst opstandelse fra socialstisk side.

  Hyklere har ingen prædkeret!

  Kommentar by Jacques d´Biann — 6. januar 2015 @ 15:55

 3. Måske er Revolutionære Antifascister (RA) hemmeligt betalt af DR/TV2+Politiken og Information?
  Derfor. Forbyd moddemonstrationer mod lovlige demonstrationer. Formålet er at skræmme andre fra at bruge deres grundlovssikrede demonstrationsret evt med køllebank.
  Man bør heller ikke slukke den offentlige belysning, som man gjorde i Køln, hvilket åbenlyst glædede Bo Lidegaard og Lykke Friis i DR2 Deadline i går
  http://www.dr.dk/tv/se/deadline/#!/ (7:54)
  Det er også et overgreb mod demonstrationsretten (og det faciliterer de køllebankende stormtropper)

  Kommentar by A-mad — 6. januar 2015 @ 16:35

 4. Uha, nu skal de rigtig ud og udøve anti-fascistisk vold mod Hr og Fru Danmark, som fredsommeligt demonstrerer IMOD ISIS, Al Shabab og lign. ekstremister.

  Men eftersom de selv er ekstreme, må de på et eller andet punkt have sårede følelser.

  Små forvirrede nyttige idioter, de er selv det de kæmper imod, de kan bare ikke selv se det.

  Kommentar by NulTolerance — 6. januar 2015 @ 16:37

 5. Jeg ved godt hvordan man kan løse problemet med RA!

  Kommentar by Sigwar — 6. januar 2015 @ 16:37

 6. Jeg skal nok møde op , i det mindste for at ha et svar når børnebørnene engang spørger : Hvad gjorde du morfar ?

  Kommentar by PBrad — 6. januar 2015 @ 16:44

 7. Så mangler vi bare tilsvarende spadsereture i Odense, Århus og Ålborg i kombination med de omrejsende.

  I hvertfald vil fascisterne/nazisterne, hvad man nu skal kalde de røde mødeterrorister, være fuldt optagede, grænsende til at de er en håndterbar størrelse.

  Kommentar by Hans Und — 6. januar 2015 @ 16:46

 8. Det er naturligvis ikke første gang det observeres, men hvor er det da slående hvor meget de gode venstreaktivisters symboler minder om nazimens.

  Kommentar by Vagn Henning — 6. januar 2015 @ 16:57

 9. Jeg håber fanme at politiet tager deres opgave alvorligt. Jeg er træt af at se og høre om Venstrefløjens mødeterror.

  Kommentar by Santor — 6. januar 2015 @ 16:57

 10. Så skal den her jo nok ind for at give et mere sandfærdigt billede af hvad der rører sig , aka de forhold den danske befolkning forventes at acceptere:
  Dansk politi bløder. Og det går stærkt, advarer en politimand, der mildest talt er træt af forholdene på sit job:
  http://denkorteavis.dk/2015/dansk-politi-bloder-og-det-gar-staerkt-advarer-en-politimand-der-mildest-talt-er-traet-af-forholdene-pa-sit-job/

  Kommentar by PBrad — 6. januar 2015 @ 17:30

 11. På logoet med de korslagte baseball-bats ser man “Revolutionære Antifascister” forkortet RAF – ligesom Rote Armee Fraktion.

  Hvornår vågner myndighederne op?

  Kommentar by Niels P. — 6. januar 2015 @ 17:34

 12. “Vi ønsker en fredelig og moderat demo” – skriver Pegidadk. Og sådan skal det være – uanset hvordan de såkaldte antifascister opfører sig. Dansk Pegida skal på ingen måde lade sig provokere.

  Det virker utrolig stærkt, når både danske og udenlandske Pegida roligt demonstrerer islamkritik. Det vil Pegida vinde på.

  Kommentar by Liva — 6. januar 2015 @ 17:45

 13. Efter 1945 sagde danskere “aldrig mere en 9. april”

  Nu er det desværre sådan at AFA med vold sørger for at vi får en ny 9.april, her hedder besættelsesmagten islam.

  Jeg anbefaler siden literally.smartlog.dk
  man kan vælge at tro på hvad “literally” skriver eller lade være,
  men der er i hvert fald grundig gennemgang af islam, feminisme, venstrefløjen og hvordan de griber ind i hinanden.

  Kommentar by k.m. — 6. januar 2015 @ 18:01

 14. Hvad kæmper de røde nazistiske fjolser egentlig for? Det de selv står for er jo nøjagtigt det samme, de påstår at være imod. Det bliver ikke dummere end det.

  Kommentar by LarsB — 6. januar 2015 @ 18:14

 15. I Tyskland tager flere politikere afstand fra Pegida, fordi de går ind for forskellighed. Men det er samme argument, som man kan bruge som islamkritiker. Det er fordi man går ind for forskellighed, at islamkritik er nødvendig, fordi islam har et meget anstrengt forhold til netop forskellighed.

  Kommentar by Liva — 6. januar 2015 @ 19:25

 16. P1 annoncerer, at PEGIDA møder stigende modstand . Så henviser man til, at en række politikere og kulturperonligheder har udsendt en proklamation. Disse henviser bl.a. til Nazi-tiden, altså arvesynd. Dermed er de tydeligvis gået over til fjenden. Men det er jo netop dem, demonstrationen er rettet imod, så det er der ikke noget opsigtsvækkende i. Mediemanipulation. Pegida beskylder dem for ikke at varetage Tysklands interesser. Sagen er, at de underkaster sig de hemmelige aftaler med USA, hvorefter Tyskland er besat område og ikke en suveræn stat. Indvandringen er et led i flere planer om at opløse Europa, f.eks. Morgenthauplanen.

  Kommentar by Søren — 6. januar 2015 @ 19:54

 17. Wir sind das Volk forstår jeg som at magthaverne ikke er folket.
  (Politikere, journalister, kulturel elite, etc.) Altså lige som for 25 år siden.

  Kommentar by Ole S. — 6. januar 2015 @ 20:20

 18. Måske er det på tide at begynde at komponere nogle slagord som er let at genkende i larm og kaos – også noget som svarer til “løgnepresse” f.eks. Systemet er tæt på sit fald, jeg så også Judas Lidegaard og nervevraget med de tyske aner i Deadline i går.

  Lidegaards reaktioner og kropssprog viser at han er rådvild og rædselsslagen. Han er klog nok til at forstå, at fra nu af går det kun én vej; ad helvede til for kulturmarxister, landsforrædere og multikulturalister. De omvæltninger som venter os kan have meget alvorlige konsekvenser for mange af nutidens magthavere, politikere pressefolk og lignende. It’s a hard rain gonna fall!

  Kommentar by Balder — 6. januar 2015 @ 20:34

 19. Det handler altsammen om identitet. PEGIDA er en protest mod det identitetstyveri, som vestlige politikere udøver mod deres vælgere. Politikerne er tricktyve, som prøver at bedrage og stjæle fra deres deres vælgere. Dette gælder også i Danmark. 

  Socialdemokraternes seneste kampagne, “Det Danmark, du kender”, er det seneste eksempel på et identitets-trick-tyveri, begået ved højlys dag. Socialdemokraterne vil forsøge at blænde vælgerne med en nationalt forankret semiotik og symbolik og i forvirringen fortsætte deres transnationale revolution. De forsøger at stjæle danskernes identitet med velkendte og elskede kategorier, men deres snak dækker bare over at fortsætte kampen mod Danmark og danskerne. Vi ser vel også snart de Radikale slå nationale toner an?

  Men nu går den ikke længere. For første gang længe vokser troen i mig på, at det virkelig ikke er forbi med Danmark og Europa. De næste årtier bliver ikke kønne, men jeg begynder så småt at tro, at de europæiske folk vil rejse sig til værn for deres identiteter. Med et vågent tysk folk og et engelsk folk og et dansk, norsk, svensk, finsk, hollandsk og alle de andre europæiske folk i stærk forening kan vi så let som ingenting vinde kampen. Europa er et uhyre stærkt centrum for kultur og kamp, imod hvilket svage og splittede islamiske stater og bevægelser ikke har en chance, fordi islam er så svagt i sig selv. 

  Kategorien “nationalkonservativ” er allerede veletableret som politisk position. Dette er en bedrift, som i Danmark kredsen om Nomos var blandt de første til at igangsætte. Nu lever kategorien og er ikke til at komme udenom. Selv tågehornet og vindbøjtelen Hans Hauge har indset det. 

  Næste vigtige kategori er “identitet”. Den kamp føres allerede nu i Frankrig af Generation Identitaire. Kampen for identitet vil brede sig til hele Europa. Dernæst vil følge kampen om kategorien “folk”. Endnu står den kategori ikke tydeligt frem, men om fem år er det min overbevisning, at ‘folket’ vil have momentum. De nationale kategorier som “fædreland” og “modersmål” vil følge med i strømmen heraf. I årtier er disse blevet italesat i rammen af de fremmedes “hjemlande” og “modersmål”. Nu kæmpes der for at vinde disse kategorier tilbage på folkelig grund. 

  Danmark vil blive stærkere af denne kamp. Europa vil blive stærkere af denne kamp. Måske er det ikke utænkeligt, at Den Europæiske Union langsomt og virkelig forvandles til en union af europæiske nationer og således kommer til at stå i centrum af de kommende årtiers kamp.

  Kommentar by Boethius Victor — 6. januar 2015 @ 21:05

 20. Politiet skal holde op med at lede moddemonstrationen indenfor kasteafstand (og helst også høreafstand). De gør det hver eneste gang, selvom utallige episoder vidner om, at de dermed bringer de fredelige demonstranters liv og førlighed i fare. Det er forkasteligt.

  Vi har tidligere i Odense set, hvordan politiet uden tøven greb ind og præventivarresterede en flok højreorienterede, som havde taget opstilling langs en marchrute. De røde skulle åbenbart for enhver pris have lov til at gennemføre en fredelig demonstration.

  Patrioters demoer skal med djævelens vold og magt gøres så kaotiske som overhovedet muligt. Man håber dermed at kunne afskrække hr. og fru Danmark i at deltage.

  Men husk det, den dag en fredelig demonstrant vælter død om efter at være blevet ramt af en brosten. Politiet var medskyldig!

  Kommentar by Arne Torp — 6. januar 2015 @ 22:38

 21. Når de officielle myndigheder også begynder at acceptere afgivelsen af territorium:

  http://denkorteavis.dk/2015/politiet-bad-rabiate-muslimer-om-at-sikre-lov-og-orden-i-muslimsk-domineret-omrade/

  Kommentar by PBrad — 6. januar 2015 @ 23:41

 22. Er RA da fuldstændigt hjernedøde?! Vil de bekæmpe en fredelig demo imod rettet imod fx ISIS, der har henrettet langt over 100.000 kristne sidste år?! Andre muslimer med andre gruppenavne henrettede også over 100.000 kristne, herunder kvinder og børn, i 2012!

  RA synes måske, at det er okay at henrette, fx halshugge små to-årige kristne piger og korsfæste små 8-årige kristne drenge?? Jeg har set de grufulde billeder af dette.

  RA er en skamplet på demokratiet, og de afslører deres antidemokratiske, pro-muslimske og antikristelige holdninger via deres perfide opførsel. Der må være nogle gode ISIS-terrorist-emner i RA-gruppen… Begge grupperinger er feje kujoner, som angriber fredelige og forsvarsløse mennesker.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 7. januar 2015 @ 00:10

 23. Santor Nej du kan være ganske sikker på at politiet ikke gør det de skal.
  Kan nogen i øvrigt forestille sig presseoverskrifterne hvis f.eks. Pegida satte sig effektivt til modværge overfor disse ss-uniformerede fascisttyper?

  Kommentar by skræp — 7. januar 2015 @ 05:34

 24. “Vi genkender ulven”. Hmm… hvad er det nu moralen er i historien om drengen der altid råbte ulv?

  Kommentar by Henrik — 7. januar 2015 @ 06:28

 25. Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at møde op, men efter jeg har læst disse RA dukker op for at bekæmpe “racister”, stiller jeg op til demo.

  Ikke fordi jeg er racist eller ønsker konfrontation (intet kunne ligge mig mere fjernt), men simpelthen fordi jeg bliver provokeret over RA støtter op om ekstreme organisationer såsom ISIS ved at demonstrere imod PEGIDA.

  Håber der er mange der gør det samme!

  Kommentar by NulTolerance — 7. januar 2015 @ 07:29

 26. Boethius Victor (#19): Faktisk var det os i Dansk Forum, der begyndte at anvende betegnelsen “nationalkonservativ” om vores position. Medlemmer herfra var senere med til at stifte Nomos, hvor man fortsatte med at bruge udtrykket.

  Arne Torp (#20): I 1983 blev pensionisten Albert Mariner dræbt af kasteskyts fra de røde, da de angreb en demonstration arrangeret af National Front i Tottenham. Pressen løftede ikke et øjenbryn og politiet trak på skulderne.

  Selv om det er mere end 30 år siden og foregik i en anden EU-stat, så kunne jeg være bange for, at forholdene ikke har ændret sig nævneværdigt.

  Kommentar by Martin Kasler — 7. januar 2015 @ 07:46

 27. Var det Churchill, der sagde, at når fascismen dukker op igen, bliver det under navnet antifascisme.

  Kommentar by Ole Madsen — 7. januar 2015 @ 09:34

 28. @16. Hvornår fatter folk i Europa at politikerne er forbrydere, der leder os i uføre. De vil os intet godt, og nu hjælpes sågar de borgerlige politikere som Merkel indirekte af venstrefløjens pøbel, i kampen mod os andre der har opdaget deres plan.

  Kommentar by LarsB — 7. januar 2015 @ 10:02

 29. Islam er diktatorisk, krigerisk stamme-kultur, hvis fascistiske ideologi næsten overlapper nazismen. Islam er total mobilisering af alle muslimer til bekæmpelse af alle andre stammer og folkeslag specielt arvefjenden jøde-stammen og så kristne. Islam er ultra-højre-orienteret stamme-kultur fra Jernalderen. Islams mål er så ekstremt højreorienteret som noget:oprettelse af et religiøst diktatur. Tilbage til oldtiden – er Islams mål. Besynderligt at AFA og RF vil forsvare det mest ultra-højreorienterede nazistiske religiøse stamme-diktatur, som Islam er. Muslimer er et tvangs-overtro-indpodet stammefolk. AFA og RF er venstreorienterede fascister, der – mærkværdigvis – stiller op for at forsvare ultra-højreorienterede fascisme, Islamismen. Venster-fascisterne AFA og RF vil forsvare højre-fascisterne……

  Kommentar by Karsten Larsen — 7. januar 2015 @ 16:47

 30. Disse HIPO-folk, som igen gerne vil agere hjælpepoliti for en besættelsesmagt, er i deres egen selvforståelse “venstreorienterede”. De må have misforstået Karl Marx’ tese om religion som opium for folket. I deres omtågethed tror de, at Marx anså opium for noget godt. De opfatter derfor tesen som “religion er guf for folket”.

  Kommentar by Harry Vinter — 8. januar 2015 @ 16:03

 31. Nu hylder de gode ytringsfriheden, og hælder en masse bræk ud. Sandheden er, at når det gælder retten til at demonstrere over for masseimmigration af ikke mindst muslimer eller islamiseringen af samfundet, så betyder de fine ord intet. Så har vi fortjent bank!

  Kommentar by Britta Due Andersen — 9. januar 2015 @ 10:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper