8. januar 2015

Charlie Hebdo-terroristerne: 34-årige Said Kouachi, 32-årige Cherif Kouachi og 18-årige Hamyd Mourad

Der gik kun få timer, så var gerningsmændene identificeret. To brødre på 32 og 34 år, begge født i Frankrig, begge med et islamistisk cv der blandt andet inkluderer ophold i Syrien. Derudover en 18-årig uden fast bopæl. Sidstnævnte overgav sig til politiet natten til torsdag. Brødrene er stadig på fri fod. Der vil komme flere detaljer de kommende dage, men intet der rykker ved det centrale.

Politimanden, hvis endelig blev dokumenteret på video, hed Amed Merabet. Hans sidste ord til attentatmændene blev ‘Je suis muselman’, ‘Jeg er muslim’. Det hjalp ham ikke, men det har reddet andre muslimer ved lignende lejligheder, og var vel et forsøg værd.

(34-årige Said Kouachi, 32-årige Cherif Kouachi og 18-årige Hamyd Mourad; Snaphanen)

Der har været utallige terrorangreb, også i Europa, og onsdagens attentat mod Charlie Hebdo giver ingen ny viden. Medierne væver løs om alt andet end islamisk ideologi, og dækningen på TV2 News gjorde ingen klogere. I Sverige går de som altid hele vejen.

“Det är ju inte oskyldiga människor som har attackerats…” (SVT-journalist Alice Petrén via Avpixlat)

Før terrorangrebet truede medierne med at lukke Grimhøjmoskéen, men ord er gratis, og politikere fra højre til venstre vil hellere spille hazard med danskernes liv end risikere at komme i clinch med indvandredes menneskerettigheder. Lars Løkke Rasmussen, der formenligt bliver statsminister senere på året, lyder nøjagtig ligeså håbløs som den nuværende. Man græmmes.

Der er nogen, der øjensynligt har voldtaget en af verdens største religioner… Det skal der tages afstand fra, og det skal der gøres af alle dele af det danske samfund og i særlig grad måske også netop fra de grupper, som har en kærlighed til den religion, som i dag er blevet misbrugt i et morderisk angreb.” (Lars Løkke Rasmussen på TV2 News, 7. januar 2015)

For underholdningens skyld tog jeg onsdag aften et kik på Facebook-gruppen ‘Allah ved bedst’. Jeg havde forventet at finde enkelte der bifaldt terrorangrebet, men det var langt mere omfattende. Koran-læsende muslimer er af en eller anden grund altid ekstreme.

(Gennemsnitlige holdninger i ‘Allah ved bedst’ på Facebook, 7. januar 2015

Der var ikke muslimer, jøderne står bag, False flag-operation.

“Det lugter af 9/11, når sikkerhedes folk er taget på ferie” (Muhamed Sari)

“så ved vi ikke engang om de muslimer, læste på de arabiske nyheder at det skulle være selve Paris som har stået bag det angreb (Abu Hamza)

“Krig mod Islam.. Hvornår indser folk det??” (Abu Anwar Muhamed)

Charlie Hebdo fik som fortjent.

vi må aldrig acceptere vores profet blive hånet. at håne profeten er et angreb på islam. hvis vi ikke forsvar profeten saw, så ville Allah swt spørg os hvorfor vi ikke beskyttede profetens ære… disse kuffar siger at det er et angreb på ytringsfriheden og demokratiet, og til det siger vi at i har erklæret angreb på islam, ved at angribe vores profet.” (Mervan Ali Kart)

“Lad dem bare trykke derudaf. De skal bare vide deres handlinger vil få konsekvenser (Zelina Sørensen)

“Denne gang håber jeg muslimerne ikke bare kigger på.. De skal bare få igen! … Har ikke sagt vold er løsningen overhovedet! Men det jo det ytringfriheden bringer… Personligt synes jeg ytringsfriheden skal begrænses sån så man ikke støder andre mennesker.” (Ahmad Jendawi)

Nogle mennesker skal bare lære hvornår grænsen er nået! Så må det være på den hårde måde.” (Asiyah Umm Ishaaq-Ibraheem)

Hvorfor er det vigtigt?, relativering.

“Muslimerne bliver dræbt dag og nat. Hvor var hele verden under krigen i iraq? Hvor var hele verden under krigen i Syrien? Hvor var hele verden under krigen i Gaza?” (Abu Hamza)

“Hele verden er oppe og kører på denne nyhed… hvorfor skal vi have ondt af dem, de dræber og ødelægger muslimer i vores lande hver dag? Gaza? Irak? Afghanistan?” (Hasib Tawakal)

“lige så snart KUN 12 af deres bliver dræbt så kommer det på alverdens medier og de går helt amok over det og kalder det for terrorisme hvad med de uskyldige mennesker der dør bogstaveligt talt være minut er det lige meget de jo bare muslimer er muslimer ikke mennesker som jer ‘jeg troede at i gik ind for menneskerettigheder'” (Abdul Karim)

– og så lige den obligatoriske: Frygt for backlash.

“… der er en svær dage vente til franske muslimer” (Senan H. Mahmoud)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/62859/trackback

50 Comments »

 1. I et normalt samfund ville man kunne forvente at den slags skribenter- selv om de er småt begavede- sad på næste fly til deres oprindelsesland. Så det kan vi altså være helt sikre på at de ikke gør.
  Skulle nogen i øvrigt, have nogle forventninger til en kommende borgerlig regering kan de blot høre på Lars Lykke som påstår, at nogle har voldtaget islam. Kan eller vil den skovl ikke indse at disse bestialske handlinger netop ER islam.

  Kommentar by skræp — 8. januar 2015 @ 07:27

 2. Den var ikke gået i vikingetiden. Der var det heller ikke bøsser og feminister der satte dagsordenen.

  Kommentar by kratos — 8. januar 2015 @ 07:46

 3. Man må snart kunne spørge, om vi fortsat skal have religionsfrihed i Danmark? Ifølge Grundloven kan foreninger, der opfordrer til vold opløses. Kan Islam sammenlignes med en forening, der opfordrer til vold?

  Kommentar by Ole Madsen — 8. januar 2015 @ 07:47

 4. Frygt for backlash. Det er nok snarer Vores politikere og deres jurister, der (bør/kan/skal) forvente det. Muhammedanerne skal blot hjemsendes.

  For mit vedkommende mener jeg det bør ske gennem stemmeboksen og retsager mod de centrale personer, som naturligvis bør idømmes dødsstraf.

  Kommentar by Hans Und — 8. januar 2015 @ 07:53

 5. Lars Løkke er et kæmpe fjols mage til uduelighed. Men det er spændende tider der går nationalismen i møde.

  Kommentar by Lion — 8. januar 2015 @ 08:19

 6. Lars Løkke lød præcist som alle de andre tosser fra venstrefløjen men det var vel hvad vi kunne forvente.

  Det får mig til at tro at politikerne taler ud fra et fælles manuskript der er vedtaget i hemmelighed for lang tid siden.

  Selve angrebet er vel også hvad man kunne forvente, det er jo ikke noget vi ikke har set før, det sker hver eneste dag, overalt i verden fordi islam er i krig med hele verden!

  Kommentar by Santor — 8. januar 2015 @ 08:42

 7. LA’s Mette Bock: Rigtig mange muslimer er helt fredelige mennesker

  http://ksdha.wordpress.com/2015/01/08/las-mette-bock-rigtig-mange-muslimer-er-helt-fredelige-mennesker/

  Kommentar by KSD — 8. januar 2015 @ 08:43

 8. Så er handlingen retfærdiggjort.

  Allerede i 2005 skrev The New York Times ifølge heavy.com om Chérif Kouachi, der beskrev, at han var blevet inspireret til hellig krig i kølvandet på skandalen om Abu Ghraibs fængselsvogteres tortur mod fangerne…

  Forældreløse brødre er på flugt efter massakre
  http://www.fyens.dk/udland/Foraeldreloese-broedre-er-paa-flugt-efter-massakre/artikel/2638728

  Kommentar by tavsen — 8. januar 2015 @ 08:50

 9. ““Nogle mennesker skal bare lære hvornår grænsen er nået! Så må det være på den hårde måde”

  Jeps – glæder mig til den dag de selv fatter det når pendulen svinger tilbage igen.

  Kommentar by Vantroende — 8. januar 2015 @ 08:56

 10. Franske islamister var allerede i politiets søgelys.

  ekstrabladet.dk/112/broedre-var-allerede-i-politiets-soegelys/5388096

  Hvad hvis det, der skete i Frankrig i går, sker i Danmark? F.eks. studerer 10 Islamisk Stat krigere i Aarhus. Hvad med de andre Islamisk Stats tilhængere/krigere i Danmark?

  Kommentar by Liva — 8. januar 2015 @ 09:00

 11. HUSK SÅ OGSÅ, og det “glemmer” de danske medier helt bevidst, at vi i Danmark har haft terror og at flere har været dømt for planlægning af terror – Danmark kunne have været i samme ragnarok som Paris, Madrid og London:

  I1985 var der 3 terrorangreb i København. Det første mod Northwest Orient Airlines, det næste mod synagogen i København og det tredje mod El AL i København. Alle angreb samme dag udført af islamister som alle blev anholdt senere.

  Terrorsagen fra Glasvej er en dansk terrorsag fra 2007, hvor Hammad Khürshid og Abdoulghani Tokhi blev dømt for forsøg på terrorisme. Sagen begyndte, da Hammad Khürshid vendte hjem fra et ophold i en al-Qaeda træningslejr i Pakistan den 30. maj 2007. Politiets Efterretningstjeneste mødte efter tip fra amerikanske efterretningsfolk op i Københavns Lufthavn og skyggede ham. Der blev også sat overvågning op i Khürshids lejlighed på Glasvej i Nordvestkvarteret.

  Efter et halvt års tid med overvågning af Khürshid og hans omgangskreds, turde PET ikke vente længere, og den 4. september 2007 blev otte personer anholdt i sagen. Det var dog kun Khürshid og Tohki, som blev tiltalt, og som nu er dømt. De to dømte påstod oprindeligt, at det bare var pral og drengestreger, når de har talt om kontakter til terrornetværket al-Qaeda, og når de har prøvesprængt en lille mængde hjemmelavet TATP i en trappeopgang.[1]

  Den 21. oktober 2008 blev de fundet skyldige i at have forberedt bombeterror og idømt henholdsvis 12 og 7 års fængsel. Landsretten stadfæstede den 27. juni 2009 byrettens dom på 12 års fængsel til Hammad Khürshid, og skærpede straffen for Abdoulghani Tokhis vedkommende til 8 års fængsel.[2] Khürshid og Tohki er dømt for at planlægge terrorvirksomhed og ikke for udførelse af en terrorhandling. Det blev aldrig kendt, hvad der var de dømtes planlagte mål.

  Terrorsagen fra Glostrup er en bosnisk-dansk terrorsag fra 2005. Sagen begyndte den 19. oktober 2005 i Sarajevo i Bosnien-Hercegovina. I en lejlighed i en af byens forstæder anholdt bosnisk politi den 18-årige svensk-bosnier, Mirsad Bektašević (med øgenavnet “Maximus”), og den 19-årige dansk-tyrker Abdulkadir Cesur (AC) fra Hvidovre ved København. I lejligheden fandt politiet 20 kg sprængstof, et færdigmonteret selvmordsbælte med tre gange 100 g sprængstof og en skarpladt pistol. I lommen på Mirsad Bektašević lå et videobånd, der indeholdt en optagelse med to camouflageklædte mænd, der demonstrerede, hvordan man laver en selvmordsbombe. På båndet siger en stemme, at de to mænd er klar til ofre deres liv for Allah, og der trues med, at våbnene vil blive brugt imod de lande, der har styrker i Irak og Afghanistan.[1][2]

  Bosnisk politi fandt hurtigt ud af, at de to anholdte havde tætte forbindelser til fire unge mænd fra det storkøbenhavnske område. Det viste en gennemgang af de telefonsamtaler, de havde ført fra Bosnien. Dansk politi blev underrettet, og efter flere dages nøje forberedelser slog betjente den 27. oktober 2005 til på adresser på Frederiksberg, Nørrebro, Avedøre og i Brøndby Strand. I første omgang blev både mistænkte og familiemedlemmer anholdt, men i løbet af kort tid blev alle på nær en lille gruppe bestående af fire unge mænd med indvandrerbaggrund løsladt.

  Politiets teori var, at de fire havde planlagt at begå en terrorhandling et sted i Europa sammen med de to personer, der siden blev dømt i Sarajevo. Ifølge anklageskriftet gik planen ud på, at de terrordømte efter aftale med deres kammerater i København rejste til Sarajevo. Formålet med rejsen var at anskaffe våben og sprængstof, der siden kunne bruges til et terrorangreb, der havde til formål at slå mennesker ihjel. Sagen var den første herhjemme, hvor den paragraf 114 i straffeloven om terrorisme blev taget i brug. Straframmen går op til fængsel på livstid.

  Volsmose-sagen(kort):
  11 års fængsel blev det til for såvel den 34 årige statsløse palæstinenser Mohammed Zaher som den 22-årige kurdiske iraker Ahmed Khaldahi. En 32-årig konverteret dansker Abdullah Andersen fik en dom på 4 år, mens en 19-årig statsløs palæstinenser blev frifundet. Det skriver Berlingske Tidende.

  Gruppen har blandt andet downloadet bombemanualer, eksperimenteret med fremstilling af bomber, omtalt bombemål i Danmark og opfordret til hævn over Danmark og mord på Jyllands-Postens Muhammedtegninger.

  Terrorsagen mod JP:
  De fire dømte personer kørte den 28. december 2010 fra Stockholm i en lejet sølvgrå Toyota Avensis på vej mod Danmark. Den svenske efterretningstjeneste, Säpo, havde gennem flere måneder overvåget gruppen og skyggede dem på vejen. Säpo vidste fra overvågningen at gruppen var bevæbnet og skulle overnatte i en lejlighed på Mørkhøjvej 82 i Herlev. Undervejs til Danmark stod en af de fire af efter en uenighed. De tre andre fortsatte over Øresundsbroen, hvor det danske politi overtog overvågningen. I København stod de af ved en tankstation for at spørge om vej og fortsatte derefter ind til Tivoli, hvor de mødtes med en dansk-iraker, som havde sørget for lejligheden. De kørte derefter til lejligheden hvor de tre svenskere sov.[3]

  I lejligheden havde Politiets Efterretningstjeneste (PET) installeret skjulte overvågningskameraer og kunne følge dem næste morgen den 29. december 2010, hvor svenskerne vågnede og begyndte at bede. Samtidig tog Politiets Aktionsstyrke (AKS) opstilling og efter at en af svenskerne råbte “Allah, giv os velsignelsen til at slagte de vantro” stormede aktionsstyrken lejligheden. Da en af svenskerne angreb politibetjentene blev han pacificeret med peberspray og de tre blev anholdt. Omtrent samtidig anholdt politiet personen i Greve der havde sørget for lejligheden, og i Stockholm anholdt svensk politi den person der var blevet i Sverige.[3]

  Ifølge politiet var et terrorangreb nært forestående ved anholdelsen, hvor de dømte ville forsøge at trænge ind i JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen i København og dræbe så mange som muligt. Terrorplanernes baggrund skulle være Muhammed-tegningerne i 2005. Ved ransagninger fandt politiet en maskinpistol med tilhørende skarp ammunition og lyddæmper samt en 9mm pistol. De fandt også plastikstrips som politiet hævder kan anvendes som håndjern. Ransagningen fandt også 20.000 dollar i kontanter.[4][5]

  Ifølge anklageren ville de dømte gennemfører et angreb under Årets Fund-arrangementet som skulle foregå i underetagen i JP/Politikens Hus den 29. december 2010. Til arrangementet var over 100 sportsfolk, sportsledere og andre gæster samlet. Kronprins Frederik ville også være tilstede som æresgæst, men ifølge anklageren vidste de dømte ikke det.[5]

  Under retssagen i april 2012 kom det frem at de nu dømte også diskuterede andre muligheder. Fra en lydoptagelse, der stammer fra den 24. december 2010, sagde en af de dømte: “Det er ikke sikkert, at vi trænger ind til avisen. Måske trænger vi ind i en villa, hvor der er mange mennesker. Det var min plan. Det er den dag, hvor folk sidder og spiser i dag

  Eksplosionen på Hotel Jørgensen var en eksplosion på Hotel Jørgensen i København fredag den 10. september 2010. Ved en større politiaktion og under stor mediebevågenhed blev den formodede gerningsmand til eksplosionen pågrebet og undersøgt for bomber. Politiet havde svært ved at identificere ham, da han hverken opgav navn eller havde materiale på sig, der kunne identificere ham. Den 15. september lykkedes det dagbladet B.T. at identificere ham som den tjetjensk-belgiske Lors Doukaiev.

  Politiet mente, at Doukaiev var i færd med at fremstille en brevbombe af TATP med stålkugler, og at bomben skulle sendes til Jyllands-Posten. I maj 2011 blev den mistænkte kendt skyldigt i forsøg på terrorisme og idømt 12 års fængsel.

  Kommentar by cicero — 8. januar 2015 @ 09:10

 12. Politimanden, hvis endelig blev dokumenteret på video, hed Amed Merabet. Hans sidste ord til attentatmændene blev ‘Je suis muselman’, ‘Jeg er muslim’. Det hjalp ham ikke, men det har reddet andre muslimer ved lignende lejligheder, og var vel et forsøg værd.

  Måske det var derfor han lå helt stille og med hænderne over hovedet, og ikke prøvede at gøre det han blev betalt for,nemlig at beskytte og prøve at skyde muzlimerne,endnu en grund til at muslimer ikke skal ind som politi,og måske han ligefrem havde noget med det at gøre,måske han gav informationer.

  Kommentar by notty — 8. januar 2015 @ 09:14

 13. @notty

  Politimanden blev øjensynligt dræbt, fordi han havde skudt på de to geværmænd, så jeg tror, at din teori er for langt ude.

  Kommentar by Frit Palæstina — 8. januar 2015 @ 10:19

 14. “Det är ju inte oskyldiga människor som har attackerats…” (SVT-journalist Alice Petrén)

  Den udtalelse er lidt af en tilståelse, sådan at forstå, hun VED at islam er i krig med resten af verden og at det var at forvente.

  Deri har hun jo fuldstændig ret, selvom det ikke var hendes budskab!

  Kommentar by Santor — 8. januar 2015 @ 10:50

 15. Islamisk Trossamfund: Tag afstand og bevis du er et fjols

  Verden over har muslimer taget afstand fra terror-drabene i Paris – men i Danmark advarer Islamisk Trossamfund mod at tage afstand

  http://ekstrabladet.dk/nationen/islamisk-trossamfund-tag-afstand-og-bevis-du-er-et-fjols/5388053

  Kommentar by mb — 8. januar 2015 @ 11:33

 16. Du skriver “geværmænd”. Hvorfor skriver du ikke “terrorister”?

  Ellers er jeg enig i dine betragtninger.
  For muslimer, helliger målet midlerne. En fra eller til i regnskabet, i kampen for kalifatet betyder ingenting. For hver vesterlænding, er der gået tusindvis af muslimer til, i muslimernes egne kampe.
  Så ved vi her i vesten, hvad som er i vente.

  Kommentar by Neuhammer — 8. januar 2015 @ 11:39

 17. Den ovenstående er til:

  Kommentar by Frit Palæstina — 8. januar 2015 @ 10:19

  Kommentar by Neuhammer — 8. januar 2015 @ 11:41

 18. Det, der sker, er hvad konspiratorerne blandt vore vestlige “venner” ønsker. Og der kommer mere til. Indvandringen er en konspiration, der skal destabilisere Europa.

  Kommentar by Søren — 8. januar 2015 @ 12:26

 19. Nogle danske reaktioner på Hebdo massakren:

  http://monokultur.dk/?p=13895

  Kommentar by PBrad — 8. januar 2015 @ 12:32

 20. Her forklares meget direkte, uden det sædvanlige muslim sludder, og kvinder elsker at høre. hvorfor muslimer gerne må slå vantro ihjeld.

  https://www.youtube.com/watch?v=maHSOB2RFm4

  Kommentar by Hans01 — 8. januar 2015 @ 12:46

 21. Jeg er total ligeglad med hvordan Muslimer dør, det være sig om vedkommende er statsansat, i politi eller dommer eller hvad fanden det nu er: I den sidste ende kan man ikke stole på en muslim.
  Koranen forbyder muslimer at indordne sig i et vandtro land. (kristent land).
  Når en muslim er smuttet op til de 72 småpiger, så har jeg det udmærket.

  Kommentar by Charles Nielsen — 8. januar 2015 @ 12:49

 22. I er ikke Charlie, Politiken !

  http://www.trykkefrihed.dk/blog/1635/Politikens-hykleri-bor-ikke-glemmes.htm

  Kommentar by mb — 8. januar 2015 @ 14:01

 23. Lars løkkes udtalelse om at de har voldtaget izlam,jeg kan kun sige at lars løkke har voldtaget ham selv,venstre og resten af danskerne,håber ikke han bliver overminister næste gang.

  Kommentar by notty — 8. januar 2015 @ 14:46

 24. @notty

  Politimanden blev øjensynligt dræbt, fordi han havde skudt på de to geværmænd, så jeg tror, at din teori er for langt ude.

  Geværmænd,hvis du endelig skal nedtone navnet terrorister,så er det automat riffel du skal bruge ikke gevær,men det er jo nok heller ikke iq der trykker dine fødder flade.

  Kommentar by notty — 8. januar 2015 @ 14:50

 25. Islam-professor: Angrebet har intet med islam at gøre.

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/islam-professor-angrebet-har-intet-med-islam-at-goere/5388366

  Kommentar by Spinner — 8. januar 2015 @ 14:53

 26. “Der var ikke muslimer, jøderne står bag, False flag-operation.”

  Problemet er, at der findes flere såkaldte “danskere” som fuldstændig støtter dette udsagn.

  Som jeg har sagt i årevis – de er en ligeså stor trussel mod vores kultur og samfund som islamisterne.

  Kommentar by Michael Jensen — 8. januar 2015 @ 14:57

 27. @

  “Der var ikke muslimer, jøderne står bag, False flag-operation.”

  Problemet er, at der findes flere såkaldte “danskere” som fuldstændig støtter dette udsagn.

  Som jeg har sagt i årevis – de er en ligeså stor trussel mod vores kultur og samfund som islamisterne.

  Kommentar by Michael Jensen — 8. januar 2015 @ 14:57

  Og det er ca 80% af befolkningen:(

  Kommentar by notty — 8. januar 2015 @ 15:04

 28. Bare lige så I ved det:
  Islam-professor: Angrebet har intet med islam at gøre

  Ifølge Mark Sedgwick, professor på Aarhus Universitet med speciale i Islam, har terrorangrebet intet med Islam at gøre

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/islam-professor-angrebet-har-intet-med-islam-at-goere/5388366

  Kommentar by mb — 8. januar 2015 @ 15:13

 29. Jeg har enda læst et sted på nettet,kan ikke huske hvilken hjemmeside,men der mente man at det var højreextramister der stod bag, og at de havde plantet muslimske id kort for at skyde skylden på dem.

  Kommentar by notty — 8. januar 2015 @ 15:13

 30. Bare lige så I ved det:
  Islam-professor: Angrebet har intet med islam at gøre

  Ifølge Mark Sedgwick, professor på Aarhus Universitet med speciale i Islam, har terrorangrebet intet med Islam at gøre

  Der er da ikke noget nyt i, intiligensiaen har jo altid taget fejl lige fra at jorden var flad til at månen var lavet af ost, og hvis du ikke tror på det bliver du brændt på bålet

  Kommentar by notty — 8. januar 2015 @ 15:34

 31. Jeg har ikke meget tid i dag, derfor kommenterer jeg kun DR P4formiddag på 4’eren. Værten stiller spørgsmålet om hvordan vi kommer videre efter Paris-skyderiet.
  Vi lyttere kan ikke se de beskeder studiet får ind, jeg fik det indtryk at studieværten helst ringer op til dem der siger vi skal
  tilgive og at det ikke drejer sig om islam. Man spørger en ung muslimsk pige hvad hun synes. Hun lyver os på i ansigtet, og er mest fortørnet over at hun igen skal stå for skud for de mord hendes trosfæller begår.
  Mit arbejde forhindrer mig i at høre radio hele tiden, men jeg synes ikke der kom islamkritiske røster igennem.
  Man fornemmer alt bliver sat ind på at snakke uden om islam, og det er frygtelig at høre hvordan tyske politikere mistænkeliggør tyske borgere, hvor mindst 60% allerede nu er skeptisk over for islam.
  Der er nok ingen risiko for at terrorister likviderer alle Die Linke’s partimedlemmer i Bundesregierung, fordi de er på islams side.

  Kommentar by k.m. — 8. januar 2015 @ 15:53

 32. Tegnestilen i karikaturtegningen til venstre ser bekendt ud. Gad vide om det er den libanesisk-brasilianske kommunist Carlos Latuff der har lavet den.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 8. januar 2015 @ 16:01

 33. Dansk imam efter fransk angreb: ‘Hvorfor i alverden skal vi tage afstand?’

  http://www.bt.dk/danmark/dansk-imam-efter-fransk-angreb-hvorfor-i-alverden-skal-vi-tage-afstand

  Fordi vi gerne vil vide om du er 5. kolonne eller ej.

  Kommentar by mb — 8. januar 2015 @ 16:16

 34. @Erik Jørgensen

  Det er jeg ret sikker på at du har ret i. Tegningen af Netanyahu ser med 99% sikkerhed ud som hans andre tegninger af ham. Han har også brugt den samme måde at afbillede en hånd før.

  Kommentar by Michael Jensen — 8. januar 2015 @ 16:22

 35. 30:

  Det sjove er, at han argumenterer med:

  “Det er den sidste gruppe, der er problematisk, men den vrede har intet med islam at gøre. Der står ingen steder i de hellige skrifter, at tegninger af profeten skal hævnes med død til følge”

  Han burde nok vide, at billeder var tabu på den arabiske halvø selv før Muhammad.

  De skrev dog gerne digte, og når muhammad blev kritiseret via kunst, var det typisk gennem digte.

  Han burde vide, at Muhammad fik slået flere digtere ihjel, der tillod sig at kritisere ham:

  http://wikiislam.net/wiki/List_of_Killings_Ordered_or_Supported_by_Muhammad

  Intet med Islam at gøre? Nej, Alt med Islam at gøre – profeten Muhammad er jo “det perfekte forbillede for alle mennesker til alle tider”, også når vi taler hans halshugninger med sværd af uskyldige mennesker, og hans mord på kritikere. Jihad mod vantro osv.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 8. januar 2015 @ 16:22

 36. Typisk af Løkke af lefle for muhammedanerne og forsøge at lyve for befolkningen! Han er vel bange for optøjer, ja uha, tænk om nogen i befolkningen ikke ville finde sig i masseimporten af muhammedanske voldspsykopater længere! Smut tilbage til Ørkenen, I småtbegavede! Vi ønsker jer ikke i vore lande. Ingen af jer!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 8. januar 2015 @ 16:24

 37. “Intet med Islam at gøre?

  Nej da! Ligesom folk der råber Heil Hitler heller ikke har noget med nazismen at gøre ;)

  Og iøvrigt har jeg afskrevet Løkke som leder af Danmark. Foruden DF er vort eneste håb at de konservative bliver rigtig konservative igen. Mads Holgers kandidatur er et lille håb i mørket.

  Kommentar by Michael Jensen — 8. januar 2015 @ 16:32

 38. @37

  Jeg vil råde dig til at se nærmere på Mortens Uhrskovs hjemmeside, der er der lys. De konservative er det kun af navn, ikke af gavn. DF er mere konservative end de konservative.

  http://mortenuhrskov.dk/hvornaar-og-hvordan-stiller-dansk-samling-op/

  Kommentar by Jens Jensen — 8. januar 2015 @ 16:47

 39. Løkke er og bliver et blødt skvat af en bette mandsling, udlændingespørgsmålet (danskernes bekymring #1) har aldrig interesseret ham, det er så tydeligt det rager ham en fjer når han som en robot taler om det. Hans nye dumsmarte pointe om islam er altid det han vil hurtigt hen på. Vore ledere i Vesten er generelt svage, og må lefle for det muslimske mindretal eftersom her bor en del, ikke så underligt politikerlede griber om sig. Selv Thorning er her mere troværdig i sin kritik. Som leder er Løkke en færdig mand på sigt, han ved det bare ikke selv endnu men han holder næppe længe fordi folk senest nu har set igennem ham, det er muligt han er en fighter der nægtede at give op men som statsminister er han en papfigur. Meget ala Cameron, samme generation og burde vide bedre, men lige naive og egocentriske.

  Kommentar by LarsB — 8. januar 2015 @ 16:54

 40. @Jens Jensen

  Det er sådan set også det jeg siger :)

  DF har alle dage været et socialtkonservativt parti. Præcis som det gamle konservative folkeparti.

  Ang. Dansk Samling, så er jeg ikke overbevist endnu. De har nogle gode ting, bl.a omkring sydslesvig (som DF også har), men jeg kan ikke støtte en forenings ide om at blive et politisk parti før de har et klart og tydeligt partiprogram.

  Kommentar by Michael Jensen — 8. januar 2015 @ 17:04

 41. Her er en til af ‘ikke noget med religion at gøre’
  Dominique Bouchet er vist kendt her på posten, så hut jeg visker

  Sociolog: Angreb har ikke noget med religion at gøre 08.01.15
  (og på Dr1 ttv 118)
  Fransk sociolog er overrasket over, at også muslimer i Frankrig fastholder retten til at mene og sige, hvad man vil.
  http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2015/01/08/090619.htm

  Ridder af Dannebrog (det må da være ham?)
  http://www.fyens.dk/nyborg/SDU-professor-udnaevnt-til-ridder/artikel/2572887

  Kommentar by anno — 8. januar 2015 @ 17:09

 42. Ridder af Dannebrog hænger man efterhånden på enhver. Kommandør af Dannebrogsordnen er derimod et stort skridt opad. Det er Pia Kjærsgaard forøvrigt lige blevet.

  Kommentar by Michael Jensen — 8. januar 2015 @ 17:31

 43. Ahmad Siyar Salehi

  18 timer
  .

  Det er ikke fordi, jeg er en nazist, men for at gøre det lidt mere forstående for ikke-muslimer, hvor hårdt det rammer en muslimer, når den ser de tegninger af vores profet, så er kunne man sammenligne det med at have en nazibånd på og gå rundt i hele byen. Tro mig. I vil have hele byen efter jer. Jeg mener, hele byen! Tro mig, man ville komme i retten og få en kæmpe bøde. Det er ufatteligt. Hvis man må lave disse tegninger uden at de går ud fra at det skaber vrede, så hvordan ville de føle det hvis man gik med dette bånd rundt i byen?

  Dike Bekim Iseni : Lad dem dø allesammen det tegner vores profeten

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=557025111100534&set=gm.530801610394210&type=1&theater

  Kommentar by Spinner — 8. januar 2015 @ 18:11

 44. Tro mig, man ville komme i retten og få en kæmpe bøde

  Nej, det ville man faktisk ikke lille Ahmad. Nazisymboler er ikke ulovlige i Danmark.

  Kommentar by Michael Jensen — 8. januar 2015 @ 18:15

 45. Dike Bekim Isenis kommentar er meldt til FB.

  Kommentar by Spinner — 8. januar 2015 @ 18:16

 46. Den såkaldte professor som eb.dk citerer er konvertit!
  Han kan derfor ikke regnes som upartisk og mon ikke det er derfor det udelades af artiklen som ej heller kan kommenteres!

  Kommentar by Jesper J. — 8. januar 2015 @ 18:18

 47. @ 12 notty
  Det var dog en sær bemærkning.
  På det tidspunkt han lå med hænderne over hovedet og bad for sit liv, var han allerede blevet ramt i benet.
  Hvis jeg lå på jorden uden at kunne forsvare mig, ville jeg også tilslutte mig enhver tænkelig og utænkelig religion for at undgå samme skæbne som ham.
  Manden prøvede faktisk at udfører sit job som politimand, men han var bare ikke så god en skytte.
  Jeg syntes dine bemærkninger er upassende og et udtryk for dårlig smag!

  Kommentar by Robert R — 8. januar 2015 @ 21:57

 48. Jeg ved ikke hvad den gennemsnitlige muslim mener om tegninger og ytringsfrihed og terrorangreb. Men jeg er MEGET bange for at den gennemsnitlige muslims logiske sans og kritiske sans er sat forholdsvis meget ud af kraft.

  Findes der en gruppe af folk så stor som de muslimske grupper, der kommer med så fladpandede, hadske, nedladende, modbydelige og ondskabsfulde kommentarer når det handler om modstanderne af Islam?

  Altså når jeg feks læser Liveleak så kommer bunden af bunden frem, men selv det bliver ret trivielt og uintelligent i længden. Og de udgør vel på ingen måde i Danmark feks bare en 1/10 af muslimerne på Facebook feks?
  Det er først når de griber til våben og vold at de bliver farlige, disse primitive.

  Hvem er de mest primitive, barbariske, ondskabsfulde, menneskefjendske gang på gang? Muslimerne. Brillierer altid i at ramme bunden af menneskeheden. Disse folk er sgu lavet af et specielt stof.

  Der kan vel ikke herske tvivl om at de er menneskehedens største fjende hvor de end er? På den ene eller anden måde skal de nok ødelægge og undergrave de samfund de bor i.

  Jeg kan MEGET nemt forstå hvorfor så mange hader dem så inderligt.
  Tvetungede, dobbeltmoralske, hadske, overfladiske, primitive osv osv.
  Det er pissegeneraliserende, men jeg er ikke et sekund i tvivl om også rammende for en STOR del af de danske muslimer. Den religion er og bliver det rene gift for mennesker, det rene ondskab.

  Kommentar by Endnu en vantro — 8. januar 2015 @ 23:35

 49. lars lykke: din kommentar om voldtægt af muslimer håber jeg koster dig statsministerposten. Enten er du dum eller også er du utrolig uforskammet

  Kommentar by katrine andersen — 9. januar 2015 @ 08:58

 50. @
  Manden prøvede faktisk at udfører sit job som politimand, men han var bare ikke så god en skytte.
  Jeg syntes dine bemærkninger er upassende og et udtryk for dårlig smag!
  Kommentar by Robert R — 8. januar 2015 @ 21:57
  Manden troede han var safe fordi han var muzlim,man ligger ikke og ber for sit liv med et lille sår i benet,man skyder videre,og til dig kan jeg kun sige du er en muzlim leflene klaphat,hvad man også tidliger har kunnet læse i dine indlæg

  Kommentar by notty — 9. januar 2015 @ 09:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper