11. januar 2015

Rushys Roulette om rettroende antidemokrater, og skræmte muslimer der frygter Pegida’s gaskamre

Medierne er stadig præget af Charlie Hebdo-sagen, og centralt i debatten bliver mere og mere muslimernes følelser. Det er den overordnede vinkel i adskillige artikler, i fredagens sene Deadline, og flere magasinprogrammer.

Ingen kører offerrollen længere ud end Rushys Roulette på Radio24syv, hvor Rushy Rashid uge efter uge, med liberale plusord i pseudo-journalistiske opsætninger gøder jorden for islamiseringen. Sidste udsendelse blev sendt onsdag formiddag, og dialogen herunder fandt sted nogenlunde samtidig med at to muslimer koldblodigt likviderede tegnere med maskinpistoler ved en avisredaktion i Paris. Det giver lidt ‘habanero’ til læsningen.

Når muslimer diskuterer Islams forbrydelser, er der altid en elefant i rummet. Spørgsmål der ikke stilles. I dialogen mellem Rushy Rashid og Jan Mansur Hussain, kom de indirekte til at bekræfte kritikken. Konvertitten der rejste til Syrien blev ‘mere religiøs’, og tanken om ‘en islamisk nation’ har enhver ‘rettroende muslim’ fortælles det, nogle sekunder før Rushy Rashid kalder sådanne holdninger for udemokratiske.

Rettroende muslimer er krigeriske antidemokrater.

Rushy Rashid, Radio24syv: … og udråbt ham som helt, på hjemmesiden, det var i hvert fald hans udtale, at Victor Kristensen i hans øjne var en helt, og det blev han også forholdt i udsendelsen i går, hvor han gentager sin heltehyldst, men gentager samtidig at det ikke er noget han har opfordret Victor Kristensen til at gøre. Han kan godt huske den unge etnisk-dansker kom i moskéen, og kunne godt huske, at han efter en tur til Egypten blev mærkelig, eller, nej, ikke mærkelig – han blev meget mere religiøs end han havde været før, og ifølge Oussama El Saadi, så har Victor Kristensen jo blot fulgt sit hjerte, taget til Syrien og gået i krig for det han egentligt står for. …

Jan Mansour: … jeg krummer altid tæer, når der er nogen der udtaler sig på vegne af en hel befolkningsgruppe, for alle muslimer, men jeg hører altså også denne her formand, at han bliver misfortolket, jeg tror ikke at han siger at han støtter IS, men han støtter tanken om en islamisk nation, og enhver rettroende muslim støtter den tanke.

Rushy Rashid: … han siger nogle ting vi ikke bryder os om, demokrater som os fire, jeg kan vel sige det om alle fire her i studiet – vi kan ikke lide det han siger, han er udemokrat af pommeren til, han skulle have et ordentligt los i bagen, og så skulle han simpelthen fyres af pommeren til.

Senere i udsendelsen diskuteres tyske Pegida, og med på telefonen var en Susi Meret fra Aalborg Universitet. Hun lød som en parodi på en rablende kulturmarxist. En googling bekræfter alt. En artikel i kommunistiske Dagbladet Arbejderen fortæller, at Susi Meret tilbage i 2003, sammen med Demos’ Erik Jensen, var oplægsholder til en temaaften om ‘højrebølgen’ og Dansk Folkeparti. Et parti hun tilsyneladende stadig betragter som ‘radical right wing’. Hendes forfatterskab er ikke omfattende, men i en bog om anti-muslimske fordomme, gengives det der må være hendes idehistoriske tvangstanke – at modstanden mod muslimer er en afledt effekt af liberalisme.

Pegida er udtryk for arbejdsløshed, økonomisk krise og social usikkerhed.

Rushy Rashid: Hvis vi tager det der sker i Tyskland i øjeblikket, der har Pegida-bevægelsen fået rigtig mange mennesker på gaden, hver anden mandag siden oktober, med budskabet om at stoppe islamiseringen af Tyskland. … Også i Danmark der har danske SIAD varslet demonstrationer. De er blevet inspireret af de tyske demonstrationer, de holdt så den første af slagsen, af 25 demonstrationer som de har planlagt over hele landet, og der var 20-30 mennesker der mødte op i Haderslev med en moddemonstration på 200 mennesker, og politiet havde nok at gøre med at holde de to grupper adskilte. … Hvad er det der foregår over hele Europa? Nu har jeg Susi Meret med mig fra Aalborg Universitet. Susi, du følger jo de her grupper, eller de her bevægelser. Prøv lige at komme med nogle ord på, hvad er det for noget der er i gang?

Susi Meret, post doc.: Ja, god morgen. Ja, det var lige en interessant introduktion, vi starter med Pegida, så. Det synes jeg, er lige en af de sidste bevægelser der går i den retning, som måske er lidt mere kompliceret, end sådan som det blev beskrevet i mainstreampressen. I hvert fald udenfor de tyske grænser. Pegida har som du fortalte, især succes ved at kalde folk ud på gaden i Dresden, og det der er meget interessant, når man kigger på Dresden og omegn, det vil sige Sachsen-regionen, eller føderalstat, og prøvet også at se hvor mange indvandrere eller flygtninge, eller folk med muslimsk baggrund der er i regionen, så er det forholdsvis et meget lille tal, kan man sige. I Dresden er der mellem syv og otte procent der ikke har tysk statsborgerskab… I forhold til resten af Tyskland, især de vestlige del af Tyskland, så er der ikke særligt mange i rene tal, til at sige, at det skulle udgøre et problem. Og, det er ligeledes for indvandrere med muslimsk baggrund.

Rushy Rashid: … men hvad er denne bevægelse så udtryk for? … Hvad er konsekvenserne af det her? Da jeg hørte om det her, der må jeg sige, at der blev jeg bekymret. Og nogle af de reaktioner jeg har kunne finde på Facebook omkring denne her bevægelse, det er – okay, næste gang, der ryger røg ud af skorstenene i tyske lejre, så er det garanteret muslimer der bliver futtet af. Det var faktisk en af reaktionerne på de sociale medier. På, had er det for et uhyre, hvad er det for et monster vi nu har vækket til live i Tyskland. Er det noget du ligesom kan genkende, at vi så småt er på vej til?

Susi Meret: Altså, jeg synes måske de skal ses i lidt bredere kontekst, der har jo så også været, kulturelle aspekter ved Østtyskland, det har ikke kun med indvandring at gøre, det har jo så i høj grad at gøre med for eksempel arbejdsløshed, og krisen, og usikkerhed over fremtiden. Det er nu spørgsmålet om de her faktorer, har mere at gøre, om andre aspekter, der drejer sig om arbejdsmarkedet, om økonomisk og social usikkerhed at gøre – bliver så brugt for at skabe nogle usikkerheder (sic) der kun fokuserer på indvandrere, især på Islam, og muslimer, så. Jeg tænker, at det er så lige en generalisering, men så også nogle kræfter der presser stærkt imod den retning. Og det er så faktisk et fænomen, som ikke kun kan ses i Tyskland, men for eksempel også i Italien, og andre steder.

Mikael Jalving, historiker: Ja, tak for analysen. Ja, jeg ved ikke helt hvor du har haft dit hoved henne de seneste måneder, hvor det forekommer mig at du reducerer hele denne her bevægelse, og den underskov af utilfredshed den bygger på, til tal, til noget lokalt demografi, til sociale faktorer, der synes jeg er en grov reducering af problemet. Det Pegida jeg ser, og lignende bevægelse in spe rundt omkring i Europa, det er jo i høj grad skuffede borgerlige. Det er borgerlige vælgere, og det er middelklassen, altså folk der går på arbejde, folk der betaler skat, folk der har familie, der er utilfredse med den generelle strukturelle udvikling i Europa, ikke bare i forhold til EU, men også i forhold til indvandring. Og det er altså en meget dybere stemme, end lokale østtyske, utilfredshed med det ene eller andet. I kan godt blive ved i forskere med at tale om statistik og sociale forhold, men så undervurderer i den kraft der er i de her bevægelser. Vi kommer til at se den rundt omkring i Europa…

(Susi Meret, Post doc., Institut for Kultur og Globale Studier, Aalborg Universitet)

I panelet var også denne gang Jan Mansur Hussain, der fra et ophævet intellektuelt stadie, pointerede at DF’ere var landsbytosser. Han er tidligere kriminel, noget han tørrede af på Dansk Folkeparti for et par måneder siden i samme program. Selvom hans generalieblad inkluderer grov vold, så er han som muslim bange for SIAD og andre der demonstrerer mod Islam.

Eks-kriminel rollemodel er bange for Islamkritik: Vi ser moskéafbrændinger i Sverige…

Jan Mansur Hussain: Jeg synes det er rigtigt skræmmende. Jeg kender lidt til SIAD herhjemme, og var til en moddemonstration her for to år tilbage. Og jeg vil sige, at selvom det er de der 25-50 tosser, kalder jeg dem, der står der, og tordner imod Islam og muslimer, så er det rigtigt skræmmende hele det der bagland der ligger bag, specielt på nettet. Og jeg synes det er rigtigt skræmmende, det kommer tæt på. Vi ser moskéafbrændinger i Sverige og så videre, det er jo frygteligt hvad der foregår i Europa. At muslimerne er blevet syndebuk for alting. … altså de skylder skylden på muslimerne for alting. … Meget af det jeg hører, det er ligesom noget der gør mig bange. … Som muslim føler jeg mig bange for det der skal til at ske…

(Brandattentat mod Hamburger Morgenpost, natten til søndag; Vice.com; Eskilstuna-opdate)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/62971/trackback

35 Comments »

 1. Radio24syv er værre end P1…

  Kommentar by Jern Henrik — 11. januar 2015 @ 23:38

 2. Muslimernes forbandede offerkort – u s t a n d s e l i g t – jeg brækker mig. De er helt konspiratoriske i retorikken, sådan som de lefler for dem selv…

  Kommentar by LarsB — 11. januar 2015 @ 23:40

 3. Jeg er voldsomt imponeret over at du orker at lytte disse frygtelige udsendelser igennem. Rushys Roulette er en glimrende moralsk undskylding for dem der ikke betaler licens.

  Kommentar by Geert — 12. januar 2015 @ 00:01

 4. Deadline i aftes (søndag) var for en gang skyld opløftende at se, et interview med flemming rose der sagde ALT rigtigt i et studie tapeseret med væg til væg muhammedtegninger! Der er nogen på DR der har taget sig gevaldigt sammen, det var en fornøjelse at se.

  Kommentar by Per — 12. januar 2015 @ 00:23

 5. Er du ikke lige lovlig hård (urimelig) overfor Rushy Rashid?

  Kommentar by Kim — 12. januar 2015 @ 00:28

 6. -> Kim

  Nej, hun er en kvindelig udgave af Trads. Som vært stiller hun modspørgsmålene, men emnet er altid graden af højrefløjens ondskab.

  Kommentar by Kim Møller — 12. januar 2015 @ 00:35

 7. Jan Mansur Hussain:…” Som muslim føler jeg mig bange for det der skal til at ske”…
  Det der skal til at SKE, er at DU skal hjem Mansur, sammen med 50 mill af dine venner i Europa.. Og jo mere du kæmper imod… Jo hurtigere går det.. Katten er ude af sækken og det kan ikke vendes… MIn omgangskreds er PKere, men en ting er vi enige om…. MUSLIMER har intet at gøre i Europa…. Dertil elsker vi kunst, kultur, frihed, bacon, øl og hvidvin for meget… :-)

  Kommentar by ny kommentator — 12. januar 2015 @ 00:41

 8. #3 Geert

  Rolig nu. Hr. Kim Møller er i det mindste ikke så modtagelig at han tror på noget af det.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 12. januar 2015 @ 00:44

 9. Rushy Højmarkfamilie Rashid soen, er et lige så odskabsfuldt menneske, som Uffe Ellemann Jensen. Måske ondere end Hækkerupperne. Må de rådne i helvede med Hans Gammeltoft Hansen ved deres sider.
  Hvorfor skal dansk jord belemres med den slags skadedyr?

  Kommentar by Nielsen — 12. januar 2015 @ 02:17

 10. >7
  ENIG

  Kommentar by Nielsen — 12. januar 2015 @ 02:20

 11. Det er mærkeligt at folk er så blinde. Det er tydeligt for enhver at steder som Paris, Bradford, Rotterdam, Malmø, Leciester, Marseille og efterhånden mange forstæder i de store europæiske byer er blevet ulidelige for folk at bo i. Folk flytter eller overvejer at flytte, først jøderne så de kristne. Jeg kender personligt en “flygtning” fra Malmø, som ikke kunne holde ud at bo der længere, og vi hører reporteren fra Paris sige at mange som hun kender overvejer at flytte fra Paris jeg har læst det samme om hollændere og London har en voldsom fraflytning af etniske englændere.
  Grunden: Muslimer! Jo flere de bliver jo mere agressive, der skal mindre og mindre til før de reagerer voldsomt på dybest set ligegyldige ting, svinekød, badeforhæng, kvindelige kondiløbere, hunde, aviser og andre dagligdags ting.
  Man kunne have lyst til at citerer Glistrup, med fare for at ingen så gider lytte: Når de bliver mange nok, begynder de at slå os ihjel.

  Kommentar by Robert R — 12. januar 2015 @ 07:08

 12. BREAKING!!!
  Mette Frederiksen vil bekæmpe islam og have mere grænsekontrol!

  »Vi har behov for at vide, hvem det er der rejser med fly imellem de europæiske og vestlige lande, og så er det også nødvendigt med en mere intelligent kontrol ved vores grænseovergange. Det handler om at bekæmpe terrorismen, når den flytter sig, det handler om at finde nye redskaber internt i landene, og så handler det om at bekæmpe den ideologi, som ligger bag terrorismen,« lød det fra Mette Frederiksen.

  http://www.politiko.dk/nyheder/mette-frederiksen-oensker-flyregister-og-bedre-graensekontrol

  Lad os lige se, om hun mener det samme om en uge, når alle ceremonierne er overstået…

  Kommentar by Jern Henrik — 12. januar 2015 @ 08:04

 13. For mig at se er det ret tydeligt at der lægges an på mere kontrol, overvågning, racismeparagraffer osv.. Her bruges muslimsk terrorisme for at forebygge hvad magthaverne egentlig frygter; patrioternes truende kommende demokratiske magtovertagelse. Alle disse love, derunder love som Dansk Fjolseparti har foreslået eller er med til at støtte; love som henter deres begrundelse i den muslimske trussel, men som stækker ytringsfriheden og gør borgerne til efterretningstjenester og statsapparatets retsløse slaver.

  I Frankrig har de allerede indført vilkårlige eller hemmelige anholdelser og sletning af hjemmesider efter behov. I Danmark arresteres en muslim og får ransaget sit hus og pc fordi han udtrykte en form for støtte til attentatmændene. Så det hopper folk på, klapper og mener det er glimrende.

  Men virkeligheden er, at der bliver skabt et klima af angst omkring ytringer, som selvfølgelig vil ramme de mest ængstelige allermest, og de mest ængstelige er selvfølgelig de patriotiske danskere som bliver lagt for had i alle medierne dag og nat.

  Så hvad er der vundet ved den slags love? Det er spredehagl på hele befolkningen, som trods alt stadigvæk tæller flere danskere. Derfor vil også flere danskere bliver ramt af alle de her totalitære tiltag.

  Kommentar by Balder — 12. januar 2015 @ 09:10

 14. Det Jan Mansur Hussain & Co har lært (ikke mindst i DK), er at skal man udnytte situationen, så skal man optræde som OFFER. Jo værre retorik jo bedre.

  De kom til Danmark ved at optræde som ofre, og Godhedsindustrien tog imod dem med kyshånd og alskens godhed, for der var nogle ofre, de kunne være gode (selvgode) over for. Halleluja.

  Og de fik penge og støtte og integrationsprogrammer i lange baner ved at optræde som stakkels ofre, der ikke kunne tage vare på sig selv I dette fremmedfjenske land.

  Derfor: Det første, de forsøger, er igen igen at erobre momento ved at udråbe sig til ofre. Nu som potentielle ofre: “Tænk hvis vi blev overfaldet (siger voldsmanden), tænk hvis vi blev gasset af de onde etniske danskere (siger sharia-tilhængeren af dødsstraf)…” Og ikke et øje er tørt for de små stakkels pus.

  De har, som de altid har levet højt på, en gennemført korrupt tankegang.

  Hvis disse såkaldte moderate muslimer tog et ansvar, så meldte de sig ud af denne terrororganisation, som islam også er, og dannede deres eget anstændige moderate islam, hvor halvdelen af koranen blev sat ud af kraft og smidt på den historiske mødding.

  Sådan har Ahmadiyya bevægelsen gjort, og det kunne de lære af.

  Også kristne har utallige gange splittet sig ud i egne bevægelser, fordi de var utilfredse med en herskende tolkning af de koraniske skrifter. Danskeres surhed over paven giver stadig ekko på gangene, selvom adskillelsen (reformationen) snart er 500 år gammel.

  Kommentar by traveler — 12. januar 2015 @ 09:48

 15. Denne bløde isislamist baby Rusky RaSKID er mere farlig end selv den mest hjernedøde imam, der hylder enhver form for koran baseret islamisk stat.
  Hvis taqiyaa isislamist baby Ruske Raskid virkelig var så demokratisk, så havde hun ikke lemlæstet sit drengebarn efter islamiske foreskrifter,men givet sit barn den demokratiske mulighed selv at træffe sit valg når barnet blev myndig, men nej drengebarnet skulle udemokratisk lemlæstes for livet, ja brændemærkes med isislam.
  Så denne isislamiske baby Ruske Raskid er kun taqiyaa demokrat indtil muhammedanerne er mange nok, så vil sækken stå frem og hylde det demokratiske flertals valg, der forlanger en koran baseret isisslamisk stat indført, så meget “demokrat” er denne isislamiske baby Ruske Rashit.
  Nej, så foretrækker jeg den ærlige tale fra islamist imamer og ikke denne farlige baby Ruskey Rashit med sit søde indpakkede islamist pis, offersyge, danskerne er racister, mere tolerance for baby mishandlinger og andet dogme affald fra skod ideologien isislam.
  Formår kun at høre brøkdele af baby Ruske Raskids roulade….øh, islamiske roulette med kugler i alle kamre, så hovedindholdet i programmet er skudt helt ud i splatter ideologien isislams forherligelse. Kvalmende.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 12. januar 2015 @ 09:50

 16. Ups rettelse: “de koraniske skrifter” skal hedde “de kanoniske skrifter” Jeg har fået galoperende Koran-itis på hjernen.

  Kommentar by traveler — 12. januar 2015 @ 09:54

 17. Hele søndag eftermiddag kørte TV2 reportage fra Paris. Hele 3 tåbelige dame-journalister har set lyset og gentager igen og igen mantraet : “Front National og Marine le Pen må IKKE profitere på terrorismen” !!!!
  SÅDAN. At partiet nu nok er Frankrigs største, har INTET at sige.
  De franskmænd, der stemmer FN, er nok allesammen islamober, fascister og klamme kældermennesker.
  Utroligt, som de venstresnoede fortsætter med deres sindssyge verdensopfattelse.

  Kommentar by ramses 2 — 12. januar 2015 @ 10:59

 18. @ramses 2

  Morten Uhrskov beskriver meget godt netop dette segment i artiklen ‘Uffe Ellemanns politiske testamente’

  Som Morten Uhrskov skriver:

  Ifølge Uffe Ellemann er det de ”nationalkonservative politiske bevægelser[s]” skyld og ansvar, at Europa sejler afsted mod borgerkrigslignende tilstande. Det er ikke tilhængerne af uendelig indvandring fra den tredje verden, der bærer ansvaret, nej, det er de kræfter, der kritiserer og med lovlige midler kæmper imod Europas balkanisering.

  En større fejlanalyse gives vel næppe, skønt Uffe Ellemann ikke vil få besvær med at finde ligesindede i eliten, der i deres visdom er nået til samme konklusion. Nemlig at alt ondt kommer fra de ”nationalkonservative”, som skamløst tillader sig at påpege, at den førte politik har nogle temmelig uheldige sidevirkninger.

  Det passer præcist til de tre journalist-damer som hatten på en hattedame.

  Kommentar by traveler — 12. januar 2015 @ 11:15

 19. Mikael Jalving er præcis i sin analyse af protesterne imod islamiseringen i Europa, mange Europæere har fået nok, siden de første terrorhandlinger mod Vesterlændinge for halvtreds år siden med den Nobel prisvindende terrorgeneral Arafat i spidsen for islamister har terroren kun eskaleret, voldtægter, pyromanbrande, shariadomstole plus meget mere som de socialistiske såkaldte demokrater ikke har reageret på, hver gang kommer de med en løsning for at berolige den brede befolkning, men det bliver sværere og sværere at skjule islams skadelige virkning på demokratiet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 12. januar 2015 @ 11:19

 20. Jeg er kvinde, men hvor ER jeg dog hamrende træt af de uduelige madammer, der sidder og tror, at de kan styre Danmark!! Der er, for mig at se, kun to kvinder i DK, der har pondus og intelligens nok til at være i politik, nemlig Pia K. og Birthe Rønn-Hornbech! Mette Frederiksen burde blive hjemme ved kødgryderne, for hun aner jo ikke, hvad islam og muslimer er for en størrelse, og nu vil hun fratage potentielle Syriens-terrorister passet!? Hvor stupid har man egentlig lov til at være?? Hun skal fængsle ALLE, der har været i Syrien og dræbe uskyldige, for det kan vi godt regne med, at de alle som én har gjort dernede.

  At fratage de lede, brune muslimdjævle passet og spærre dem inde i DK med os, det svarer til at lukke sig selv inde i et bur med en aggressiv chimpanse! Forstår hun ikke, at koranen påbyder at indføre kalifatet, og at disse mordere så blot vil udføre mord og ødelæggelse her på dansk jord??

  Vi må have dødsstraffen indført igen, og man kunne passende begynde med alle, der har været nede og myrde løs i Syrien. Herefter bør man lukke adskillige moskéer i DK og resten af verden, for hvor mange gange skal det bevises, at moskéer er terrorist-reder?!

  Jeg tager mig til hovedet over folks dumhed, ligesom jeg tager mig til hovedet over det latterlige optog i Paris. Mage til klovneri. Hvad nytter det? Ingen har gået i optog for de mange titusinder kristne, der er blevet brutalt slagtet i Syrien, Irak, Nigeria og Ægypten de seneste år.

  Vent og se: Frankrig har sandsynligvis blot set indledningen til en ny og farlig æra. Om så hele Frankrig marcherede i latterlige optog, så vil de aldrig kunne dæmme op for 10 mio. gale muslimers kalifatønske.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. januar 2015 @ 11:21

 21. @li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 12. januar 2015 @ 09:50

  Sådan har jeg det også.

  Kommentar by Balder — 12. januar 2015 @ 11:38

 22. @20 Løsriv Jylland

  Hørt! Det optog i Paris er en gang klovneri – “jesuischarlie” urrrrr er der én der rækker mig brækspanden?

  Kommentar by Johnson — 12. januar 2015 @ 12:09

 23. Mette F. er typisk sosser hykler, DF har i årevis skreget på mere grænsekontrol og så sker der massemord og så vågner sosserne. Arrogancen og snyderiet er total og alligevel har de stadig vælgere tilbage, forstå det hvem der kan.

  Kommentar by LarsB — 12. januar 2015 @ 14:29

 24. @23
  Der skal åbenbart lig på bordet, før pk-segmentet vågner.

  Men vent bare og se; om et par måneder er alt ved det gamle…

  Kommentar by Jern Henrik — 12. januar 2015 @ 16:03

 25. Da jeg så demonstrationen i Paris tænkte jeg- det her er ikke fangernes kor(fra Nebukaneser) men hyklernes kor fra Paris.

  Det er hvad der kommer ud af at træde på hele Europas befolkninger.
  Vi blev ikke spurgt, og når vi fortalte sandheden om islams forbandelse blev vi gjort til grin eller retsforfulgt for racisme.

  Den sørgelige march af regeringsledere gav mig kvalme, de har forrådt
  demokratiet og friheden i mindst 30 år, nu går de bodsgang gennem Paris men de har ikke overbevist mig om at de vil køre nul-tolerance over for islam fra nu af.

  Kommentar by k.m. — 12. januar 2015 @ 16:33

 26. Rushy Rashid er i sig selv ret betydningsløs. Hun opnåede en mediekarriere efter at have diskuteret muhamedanerfare mod Glistrup på TV3 i 1997. Glistrup blev anklaget og dømt for at kalde dem “verdensforbrydere par excellance”, selv om han kunne føre sandhedsbevis for udsagnet men blev afskåret fra det. En del af bevisførelsen findes i bogen Retssagen mod Islamlobbyen http://www.dendanskeforening.dk/side20.html .

  Radio 24-7 kan muligvis påstå at have ansat radioværter med alle politiske observanser. I hvert fald stemte den mest fremmedleflende af reporterne Asger Juul efter eget udsagn overraskende nok på DF ved sidste valg, og på den måde kan alle partier formelt set være repræsenteret.

  Kommentar by perhag — 12. januar 2015 @ 22:12

 27. I spørgsmålet om brandattentater skal man følge særdeles godt med for at opnå viden om de egentligt skyldige. De 3 episoder ved moskeer i Frankrig natten efter drabet på Charlie Hebdo vil næppe blive endegyldigt afklaret i danske medier, også selv om fransksprogede kilder måtte finde frem til baggrunden for de 3 påståede attentater. Hverken danske journalister eller blogskribenter følger nemlig med på den fransksprogede del af internettet.

  Nogle gange kan sandheden dog findes i almindelige danske massemedier. For mange år siden var brandattentater mod asylcentre meget omtalt i danske medier. Især tyske sager stod højt på dagsordenen efter et tilfælde i Mölle, hvor tyskere var skyldige. Et brandattentat i Lübeck med flere ofre blev derfor slået stort op, men i Jyllands-Posten kunne senere læses at dørene til asylcentret havde været låst, så kun en beboer kunne have anstiftet branden. Så i det mindste kunne læsere af et enkelt medie få den sande baggrund for brandattentatet oplyst på samme måde som læsere af Uriasposten kan vide at den omtalte moskebrand i Eskilstuna var deres egen skyld.

  Kommentar by perhag — 12. januar 2015 @ 22:33

 28. Hun skal UD.

  Kommentar by Iznogut — 12. januar 2015 @ 23:00

 29. Den ene afart af vanvidsbarbarer brænder en anden afart af vanvidsbarbarers hadecentral af. So fucking what?

  Rødnazisterne beskylder alle andre end de skyldige. Hvad ellers er nyt?

  Kommentar by Iznogut — 12. januar 2015 @ 23:03

 30. 26:

  Ja, hvis han stemmer DF, så tror jeg på, julemanden.

  Angående Rushi Rashid, så, er det faktisk mere uhyggeligt at hun fik sin mand (talsmand for politiet) til at konvetere til islam samt
  acceptere lemlæstelse af sine børns kønsorganer.

  Jeg tror faktisk engang Rushi kaldte sig selv for integreret, men det er vist et spørgsmål om det ikke er det modsatte der sker.
  Det er ikke det jeg forstår ved at integrere sig, sådan at tage børne-skamfering med til danmark.

  Kommentar by jesper — 13. januar 2015 @ 06:17

 31. Og hun taler om gaskamre, hun der forlangte at hendes mand skulle konvertere til en anden religion, før de blev gift.

  Kommentar by Liva — 13. januar 2015 @ 17:41

 32. Når man demonstrerer mod en demonstration imod voldelig islam, demonstrerer man så ikke automatisk FOR voldelig islam?

  Kommentar by Peter Krogsten — 14. januar 2015 @ 16:09

 33. Birthe Rønn-Hornbech var en af hovedpersonerne bag Islams tildeling af betegningen “godkendt trossamfund”. Det betyder blandt andet at imamer automatisk får opholdstilladelse.

  Kommentar by Gammmelsmølt — 14. januar 2015 @ 16:18

 34. 30:: Jesper, der er ingen tvivl om at Asger Juhl fra Reporterne angiver at stemme DF. Det sagde han 8 jan 2015, kl. 16.25 på Radio 24-7. http://www.radio24syv.dk/programmer/reporterne/10787884/reporterne-08-01-2015-2/ 21 minutter inde i 2.time af programmet. Jens Anton Klinken stemmer Soc.

  Enten må Asger Juhl være noget rådvild, eller også kan han bare godt lide at provokere, og blandt journalistkollegaer må det være ret uhørt at sige man har stemt DF.

  Kommentar by perhag — 15. januar 2015 @ 00:10

 35. Free Denmark
  CMOOD
  og så er vi af med de fleste

  Kommentar by Kjeld — 16. januar 2015 @ 00:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper