12. november 2008

Satanic Reds – Satanistiske Kommunister

Jeg ville gerne have skrevet en sjov introduktion, men kan ikke rigtigt finde vinklen: Satanic Reds.

Fra Satanisk Forums hjemmeside under overskriften Ole Wolf.

“Den anden af de to personer, der skulle bringe dansk satanisme til Internettet, var Ole Wolf. I modsætning til de fleste satanister havde Ole Wolf ikke læst Satans bibel, da han erklærede sig som satanist. Hans almindelige opførsel og holdninger havde været skyld i, at andre i mange år havde kaldt ham for satanist, og i slutningen af gymnasietiden accepterede han betegnelsen, idet den efter Ole Wolfs eget udsagn måske gav nogle forkerte associationer til en kristen kultur, som han anså for latterlig, men at den bortset fra det var en meget beskrivende betegnelse.

Ole Wolf antog en videnskabelig indgangsvinkel til tilværelsen, og konkluderede i sine teenage-år, at universet synes styret af et entropisk kaos, hvor kaos som en mørk motivator både destruerer og konstruerer uophørligt, og at den med den gængse opfattelse af Satan havde fortjent navnet… Efter læsning af flere af teksterne, hvor Tani Jantsang klargjorde et ideologisk tilhørsforhold til Church of Satan, meldte Ole Wolf sig ind i Church of Satan. Det var også hans enighed med Tani Jantsang, der fik ham til at være medstifter af Satanic Reds i dens begyndende form i 1997. Ole Wolf blev senere medlem af Prometheus Grotten, som han forlod i 2001 som medstifter af Satanisk Forum.”

Oploadet Kl. 05:55 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6298/trackback

7 Comments »

 1. Akkeja – nutcases uden indhold bliver jo nødt til at profilere sig, og i disse “Vild-med-dansk“-tider og et stort kvindeligt kundegrundlag som tror på engle og hvad har vi, skal Wolff jo nok få kradset nogen penge hjem, og det skal da være ham vel undt.

  Hvis folk er parat til at betale for ydelsen, så er det sådan.

  Det var så Ole. Skal vi se at komme videre?

  Kommentar by Anna Lyttiger — 12. november 2008 @ 06:43

 2. Satans yngel har de altid været, kommunisterne og man får jo næsten ondt af staklen nu han og ligesindede er overhalet indenom af Islam.

  Som bekendt har Satan ikke en rød stjerne i sin tuban, men en bombe.

  Kommentar by Bodil — 12. november 2008 @ 07:45

 3. Sjovt. Red Warzawa har en sang af samme navn hvor der bliver gjort grin med konceptet. Satanisk kommunisme må være der hvor alle er lige onde mod alle :)

  Kommentar by Joe — 12. november 2008 @ 09:36

 4. 1#.Man kan nu godt ,af og til, i mere dystre øjeblikke,feks. hvis man også spilder tid på at se fjernsyn ,godt få den tanke at Europa har passeret Zenit og kulturelt og moralsk er en civilization på vej ned.
  Romerrigets fald ,i vor tids udgave.

  Kommentar by PB — 12. november 2008 @ 10:16

 5. Ole Wolf – manden der midt under optøjerne på Nørrebro i marts 2007 fandt det oportunt på sin blog at offentliggøre en detaljeret kogebog for fremstilling af molotovcocktails.
  http://blog.blazingangles.net/soapbox/2007/03/molotovcocktails.html

  Kommentar by Als — 12. november 2008 @ 11:00

 6. Det må være svært at skulle håndtere 2 religioner på en gang. Måske satanismen og kommunismen er nært beslægtede? ;-)

  Kommentar by Svend P — 12. november 2008 @ 12:41

 7. Wolf har givet en kommentar til Kims indlæg…

  Bemærk, hvordan han i sin sidste kommentar til mig går helt i barndom og iøvrigt får kompromiteret sin egen højt priste videnskabelighed.

  Min sidste kommentar slettede han helt som lovet: Jeg spurgte ham om ikke han påstod, at en videnskabelig undersøgelse kunne frikende ham personligt fra at være opmærksomhedskrævende.

  Manden er en gasballon, og det var nemmere end jeg havde regnet med at prikke hul… :-)

  Per

  Kommentar by Per — 13. november 2008 @ 15:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper