17. november 2008

Komplementært

Billeder siger mere end ord. Illustrationer fra dagens Berlingske Tidende & Politiken.

(formindskede og redigerede)

 • 17/11-08 Berlingske Tidende – Til Stregen (af Jens Hage). Tekst på port: Danmark – Skrub af. Tekst nederst: “Omgåelse. Den restriktive danske udlændingepolitik udhules nu igen af mere lempelige EU regler.”.
 • 17/11-08 Politiken – Smæk! (Roald Als). Tekst i talebobbel: “Så kan du lære det, vi er imod revselsesretten!” Tekst nederst: “Søren Krarup er ikke længere glad for at være i politik.”
 • Mere.

 • 16/11-08 180 Grader – Lisbet Røge Jensen og Eva Krzeminski: Til reception med Arbejderen (om Birgitte Erhardtsen).
 • The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6315/trackback

  14 Comments »

  1. Ja, Dhimmitikken og tante tandløs synes at være to alen ud af et stykke.

   VKO er de onde. DF er direkte urene, hvilket er det tema, som er gennemgående hos Roald Als. Pia K. tegnes konsekvent som mudderkvinden, der er snavset ind i skidt og “urenheder”. Hende skal man ikke røre, dersom man er et “anstændigt” menneske. Så snavses man til.
   Det synes at være holdningen hos den totalitære pænhed og “det gode selskab”.

   Kommentar by Johansen — 17. november 2008 @ 18:37

  2. Well, Pia K. skal da i hvert fald have stor ros for at være gået skarpt i rette med fætter Krarup i hans opbakning til vold mod børn – også kaldet revselses”retten”.

   Kommentar by Johnny — 17. november 2008 @ 20:22

  3. Roald Als er en ekstremt hadefuld mand. Det er trist, at Politiken giver ham løbepas. Det, Roald Als udgyder, hører ikke hjemme i en avis, men på en psykiatrisk institution.

   Kommentar by . — 17. november 2008 @ 22:24

  4. Jeg er også imod revselse af børn, ser al fysisk afstraffelse som tegn på mangelfulde kommunikationsevner, men SK har fat i en meget spændende tanke derudover, nemlig at det er typisk socialistisk topstyring at millimeterbestemme folkets adfærd.

   Man må gerne bruge sine børn som udstillingsvindue for sin egen egoistisk velfærd! Man må gerne lade være med at læse den mindste 1ste-hjælps-psykologi, når man får børn, og kan mishandle dem psykisk som det passer een og bruge dem som politiske gidsler i offentlige børnehaver. Man må gerne give dem knallert når de er 16, så de kan skynde sig at køre sig selv ihjel, fulde.
   – Men man må bare ikke slå dem. Således med dogme-dumheden, har man frikendt sig selv fra alt ansvar, ligesom Islam, så tager gud (STATEN) alt ansvaret på sig.

   Med andre ord: Bare vi er dumme sammen, så gør det ikke noget. Det er jo også derfor socialisterne ikke kan tåle kritik.

   Og nu til ytringsfriheden.

   Hvorfor er der ikke en morsom tegning af en dansk velfærds-flæske-muslim der står og tigger rettigheder med store hundeøjne foran socialkontoret, med BMWen holdende ulovligt udenfor, mens hans fætter i iran, der er kranfører, er i frejdig færd med at løfte en homoseksuel op i halsen og som glæder sig til en dansk familiesammenføring?

   Eller en tegning med en smuk hættenazi, som smadrer sit barn derhjemme.. ,,fordi det er vores kulturelle rettighed,, – taleboble.

   Osv osv osv..

   Faktisk går Krarup jo muslimers ærinde her, for islam elsker vold på alle planer.. som det jo var lederes hædersret og kutyme før middelalderen. Man udrydder da sine fjender!.

   Vold vil de have, og vold skal de få. Er det ikke det man siger?? Giv folket(islamoDanmark) hvad folket ønsker! Indtil de holder helt kæft og ligger helt stille.

   Kommentar by Solipsisyfos — 17. november 2008 @ 22:28

  5. Krarup har jo ret, det virker som om alle dem der kritiserer ham slet ikke har læst den tekst der ligger til grund for forargelsen.

   Staten har stjålet vores børn, og fradraget forældrene alt ansvar, tværtimod skal forældre der som sidste udvej giver den umulige unge en røvfuld frygte for at ungen stikker dem som voldsmænd, samme fornemmelse må forældre i DDR og Nazityskland have haft det i den ideoogiske skoling der.

   Og staten kan ikke just siges at have gjort et godt job, for unge nu om dage er en flok overforkælede møgunger der som små børn ter sig hver gang de ikke får deres vilje, bare se i KBH omkring et vist hus.

   Vold mod børn er derimod en helt anden sag, det er altså ikke alt man kan “tale” om så det der med at det er afmagt og bla bla bla vi taler kun med vore børn er ærligt talt kvalmende, for jeg vil vædde på at de fleste forældre på et eller andet tidspunkt har givet deres afkom et rap over nallerne eller en bagi.

   Selvfølgelig skal man stræbe efter at kunne klare sagerne via dialog, men ligesom i virkelighedens verden også mellem stater er det altså ikke alt man kan snakke sig til…………Og da slet ikke med en skruphysterisk møgunge der er gået i totalt selvsving.

   Så ud fra den optik må jeg vel så være voldsmand (uha man må da håbe det er forældet nu)

   Men opdragelsen af vores børn og unge i disse tider går da virkeligt fantastisk især de sidste mange år.

   Nå ja også glemte Pia pigen altså liiige at hun også selv “før” havde været imod revelsesloven, men nu er man jo både blevet stueren og magtgal så duer sådanne synspunkter jo slet ikke mere.

   Jeg fatter ikke at Krarup gider de vendekåber i DF !

   Kommentar by whodares (Islam skaber tabersamfund) — 17. november 2008 @ 22:56

  6. Søren Krarups intelekt vil være overlegen i ethvert politisk parti og i forhold til en hvilken som helst journalist i Danmark. Så hvis han af og til bliver træt af sit politiske virke, er det forståeligt, men vi må håbe, at han holder ved mange år endnu.

   Kommentar by Purellif — 17. november 2008 @ 23:55

  7. Nu når Frau DDR Knudsen har fyret Lars Hedegaard og den fornuftige pige Kathrine Winkel er flygtet til Jyllands Poste, hvor Lars Hedegaard har “tålt ophold” og Kastholm overvejer sin fremtid i det Frau DDR Knudsenske mareridt, så syntes jeg ikke mere vi skal skelne mellem karikatur-tegninger og indhold i de TO gigant leders aviser, for det er jo et fedt!!
   De har nok ikke set muligheden, for at skåne nogle træer for døden! og så udgive deres Socialdemokratiske Radigale pamflet sammen.
   Så som miljøbevidst aktivist, Nej, jeg dræber dem ikke eller kaster med brosten eller stener dem for deres fælles forhold!!! vil jeg foreslå Giganterne en sammenslutning.
   Deres tisskrift kunne muligvis hedde Bæhlinskepølletiken eller Pøllebæhlinske eller kort og godt LORTE-avisen….

   Kommentar by li — 18. november 2008 @ 03:27

  8. Roald Als har et meget interessant kvindesyn. Særligt når det gælder kvinder han er uenig med. Hans kvindesyn kommer bl.a. til udtryk i tegninger i Politiken. De bedste tegninger han har lavet forestiller Pia Kjærsgaard. Han viser et stort talent og en ægte dedikation i sine skildringer og ikke mindst viser han stor interesse for at tegne mudder og skidt sammen med en kvindefigur. Kvinde og mudder og skidt hører sammen i mange af hans tegninger. Uden kvinden Pia Kjærsgaard ville Roald Als ikke få mulighed for at udtrykke præcis det kvindesyn og alt det mudder og skidt (i alle afskygninger) han viser os igen og igen. Man kan se på tegningerne at han nyder at tegne en kvindefigur i skidt og mudder. Det er lige så mudder og skidt damper. Tegningerne er sanselige.

   Pia Kjærsgaard er for længst blevet Politikens yndlings muse (en figur kunstneren er afhængig af for at kunne skabe) og bliver det måske også på Berlingske Tidende. Uden en stærk, dynamisk og magtfuld Pia Kjærsgaard kvindefigur – ingen Roald Als mudder og skidt tegninger og ingen kombination af kvinde og mudder og skidt. Jo mere magt og indflydelse til politiker og kvinde Pia Kjærsgaard, jo mere mudder og skidt i Politiken.

   Kommentar by Janne — 18. november 2008 @ 09:42

  9. Janne

   Hvis du endnu ikke har læst Geoffrey Cains “Gensyn med ondskabens ikon” vil jeg varmt anbefale dig den. Karikaturerne af Pia Kjærsgaard er nederdrægtige og hadefulde.
   Man fornemmer vitterligt, hvorledes ophavsmændene ønsker at dæmonisere og udstøde hende. Jeg havde i hvert fald aldrig set noget lignende fraset de jødehadske karikaturer i Der Stürmer og i de arabiske medier.

   Som jeg har skrevet tidligere, så er det bemærkelsesværdigt, hvorledes man også (mis)bruger det, at hun tilhører kvindekønnet. Det giver en ekstra dimension til de giftige paraplystik, som Cain kalder dem. Hun fremstilles som luder, Ellemanns kønsorgan, horemutter, forførerske, etc.

   Kommentar by Johansen — 18. november 2008 @ 11:06

  10. så så – ro på. Dén tegning hvor Pia K. giver Søren K. smæk i den bare er faktisk ret morsom.

   Ikke at jeg skal godkende eller ikke godkende politiske tegninger på baggrund af min egen subjektive vurdering af hvad der er morsomt (så fik jeg fik lukket “smagsdommer-hylekoret”).

   At især DF og Pia K er blevet dæmoniseret kan der ikke herske tvivl om, men som vi har råbt om ytringsfrihed ifb. muhammed-tegninger, må vi jo også “tillade” Pia K. tegninger. Selvom de virker mere hadske, dæmoniserende og propagandistiske end så mange andre. men det er jo mine egen, subjektive vurdering. Er de for grove, kan der lægges injurie sag.

   vi skal nok passe en hel del på ikke altid at automatisk at erklære os på DF’s side bare fordi de andre angriber DF. Dte er jo samme “knee-jerk reaction” som vores modstandere på venstrefløjen så hyppigt falder for…lidt den samme mantra som dyrene i Kammerat Napoleon (Animal Farm – “Two legs bad, four legs good”)

   Kommentar by Vantroende — 18. november 2008 @ 11:24

  11. -> 10 Vantroende

   “så så – ro på. Dén tegning hvor Pia K. giver Søren K. smæk i den bare er faktisk ret morsom…

   At især DF og Pia K er blevet dæmoniseret kan der ikke herske tvivl om, men som vi har råbt om ytringsfrihed ifb. muhammed-tegninger, må vi jo også “tillade” Pia K. tegninger.”

   Posteringen handler om ligheden mellem Politiken og Berlingske Tidende. Såfremt man, som jeg, mener at aviserne hetzer, så lader man være med at købe dem – konceptet er simpelt.

   Det h

   Kommentar by Kim Møller — 18. november 2008 @ 12:43

  12. ->8 Janne:

   Kvinder og mudder er en god blanding. Et eller andet HAR ham Als forstået :-)

   Kommentar by Kim Poulsen — 18. november 2008 @ 14:07

  13. -> 11 Kim

   Enig – er man ikke tilfreds med sin avis, skal man ikke støtte denne.

   Jeg er forsåvidt også enig mht. sammenligningen (eller er ordet sammensmeltningen) af Politiken og Berlingske Tidende.

   Kommentar by Vantroende — 18. november 2008 @ 15:03

  14. 12

   Kim Poulsen

   Jeg kunne heller ikke lade være med at fnise lidt af Als’ forkærlighed for en stærk og modig kvinde og mudder. Der kæles lidt for lystent med farveladen og stregerne. Det bliver faktisk utilsigtet underholdende. :)

   10

   Vantroende

   Jeg synes ikke at tegninger af Pia Kjærsgaard skal forbydes. De kan analyseres og de kan give et overraskende billede af den der har lavet dem.

   Kommentar by Janne — 18. november 2008 @ 17:02

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper