19. januar 2015

Løgnerpressen om Pegida-fænomenet: “Hvorfor ikke demonstrere mod alle former for ekstremisme?”

Jeg følger mediedækningen af Pegida, og har hørt en del nonsens, men intet overgår Orienterings to indslag tirsdag i sidste uge, der næsten er en opvisning i venstreorienteret bias.

(‘Stop Pegida’, inkl. banner for erklærede militante Antifascistische Aktion; Orientering, DR.dk/radio)

Min kritik, kort fortalt:

På intet tidspunkt citeres eller refereres Pegidas offentliggjorte ‘Positionspapir’. I stedet refereres kommentar fra unavngiven Pegida-demonstrant, sakset fra tysk dagblad, ligesom hele dækningen tager udgangspunkt i venstrefløjens kritik. Herunder særligt en udtalelse fra ‘franske karikaturtegnere’ på en Facebook-gruppe lavet til formålet. Næsten irrelevant, al den stund at Pegida-demonstrationerne er kulminationen af årtiers pres fra Islam, og etablere flere måneder før de seneste terrorangreb i Frankrig.

Jeg var i Dresden til omtalte demonstration, og forsøgte at tage billeder af alle slogans. Det eneste af de tre nævnte, jeg så, var ‘Die lügenpresse’. En banal sammensætning af to ord, der intet specifikt har med nazisme at gøre. Faktisk blev begrebet også brugt af venstreorienterede tyskere mod den borgerlige presse i 60’erne. Det tog mig fem sekunder at finde ikke-nazistisk brug af ‘Überfremdung’ i 1970’erne.

Nicolai Sennels konfronteres hårdt af to journalister, der er meget interesseret i hans holdning til eventuelle racistiske demonstranter. Hvis P1’s morale er at fredelige middelklasse-islamkritikere smittes med racisme ved en erklæret ikke-racistisk demonstration, så skulle de nok nærmere gå tæt på ‘Stop Pegida’-bevægelsen. På billedet der ledsager indslaget på DR.dk, kan ser man en moddemonstration i Düsseldorf, inkl. banner for erklærede militante Antifascistiche Aktion. I flere byer har der været venstreradikale angreb på fredelige Pegida-demonstrationer.

Det kritiseres også at den danske demonstration specifikt udpeger ‘fundamentalistisk Islam’ og at det ikke er katolicisme og ‘kristne såsom Brevik’ der demonstreres imod. “Hvorfor ikke demonstrere mod alle former for ekstremisme?”, lyder det fra journalisten om Pegida DK, der foreløbigt kun eksisterer som en Facebook-gruppe med et profilbillede der forestiller en mand der smider fire symboler i skraldespanden: Et nazistisk hagekors, et kommunistisk flag med hammer og segl, Antifascistisk Aktions tobanner-logo og Islamisk Stats flag. Man savner ord.

Jeg er ikke vild med udtrykket ‘Løgnerpressen’, men det dækker sådan set fint over P1, der må betragtes som ideologisk leder af venstrefløjens systempresse. Tilmed licensfinansieret, det bliver ikke ringere.

(Venstreorienterede demonstrerer med ‘Lügenpresse’-skilt, 1968 – Pegida DK mod ekstremisme, 2015)

Delvis transskription af to på hinanden følgende indslag.

Fra Tyskland splittet efter fransk terror (13. januar 2015).

Tage Baumann, P1: Tyskerne står med et reelt problem i den forstand, at Tyskland jo tager rigtig mange flygtninge og indvandrere, og er en magnet for folk der gerne vil flytte til for at få arbejde et sted hvor de regner med at de kan skabe sig en ordentlig tilværelse. Så det er et problem for Tyskland at takle de her ting. … Pegida-bevægelsen repræsenterer nogle synspunkter som der måske er 20 procent af tyskerne der bakker op om, men de slår ikke igennem i politisk handling endnu. 25.000 i en befolkning på 80 mio., det er ikke så forfærdeligt mange når det kommer til stykket. Problemet er selvfølgelig, at det er koncentreret i netop Dresden, og derfor bliver det så synligt.

Reaktionen er der lige med det samme. Også fordi Pegida-bevægelsen bruger nogle slagord, jeg nævnte ‘Wir sind das volk’, men også nogle andre slagord som vækker rigtige stærke følelser i Tyskland. De taler om, med det tyske ord ‘Überfremdung’, altså for mange fremmede, de taler om ‘Die lügenpresse’, løgnepressen, og de taler om ‘Vvolksverräter’, altså forræder mod folket. De tre ord blev brugt af nazisterne i de tidlige 30’ere, da de var ved at befæste deres magt. … Dels er det selve den der tanke, at der er en kristen-jødisk kultur som kunne være under pres, Pegida-folkene i Tyskland husker altid at sige jødisk med også, fordi der er ligesom en fortid her som man skal tage højde for. De husker at sige kristen-jødisk kultur, som er under pres, og som vitterlig er under pres, fordi går du igennem den indre by i en hvilken som helst tysk storby, så vil du se idvandrerforretninger alle mulige steder. Du vil se indvandrerkulturer der ikke naturligt plejer at være en del af den kristen-jødiske kulturarv. Og alle der har en vag fornemmelse, at at være marginaliseret i sit eget land, kan godt føle sig tiltrukket af det her. … Det rækker videre end en rent islamofobisk ting…

Britta Kvist, P1: … nu kommer terrorangrebet med og bliver en årsag til de seneste demonstrationer. Det har franske karikaturtegnere så frabedt sig, altså at blive omfavnet af Pegida, hvad er det de siger?

Tage Bauman: De siger, jamen hov, vi har hørt hvad Pegida går og siger. Vi har godt hørt at Pegida går rundt og siger, at det værste i hele verden, det er altså pressen og det frie ord, og det gider de overhovedet ikke have noget med at gøre. De er blevet stemplet en gang som alle som løgneprese, og så siger de franske karikaturister – fint nok, så stå i bare i det hjørne, men i skal ikke komme og omfavne os, i skal ikke komme hen og sige, at i pludselig demonstrerer for ytringsfrihed, for det ved vi at i ikke gør. De har selvfølgelig også læst Frankfurter Allgemeiner Zeitungs reportage, hvor et reporterhold fik at vide, af en af demonstranterne i Dresden,at ‘hvis vi engang får magten, så bliver i de første der får kærligheden at føle’. Og så er det pludselig svært, og derfor reagerer karikaturisterne på den her måde.

Fra Ny dansk afdeling af Pegida vil demonstrere mod ekstrem islam (13. januar 2015)

Thomas Alling, P1: … Den favner rimeligt bredt den her bevægelse. Den bruger blandt andet sloganet ‘Vi er folket’, et slogan som går tilbage til Murens fald i 1989. Er det også et slogan i bruger? … Er i bange for at blive forbundet med en eller anden form for nationalisme?

Nicolai Sennels, Pegida DK: Vi har ikke lyst til…

Thomas Alling: Jeg undrer mig alligevel over, at i har lyst til at bruge det her navn Pegida. Tage Baumann talte også om nogle andre slagord de bruger, ‘For mange fremmede’, ‘Forrædere mod folket’, og så taler de om ‘Løgnepressen’. Altså slogans som går tilbage til den nazistiske bevægelse i 30’ere. Hvad siger du til det? Vil du gerne forbindes med det?

Nicolai Sennels: Nej…

Thomas Alling: Som man også kunne høre Tage Baumann fortælle, så ønsker de franske tegnere på Charlie Hebdo, de ønsker ikke, at blive omfavnet af Pegida. Nu laver i så en demonstration i Danmark i forlængelse af terrorangrebet i Paris. Hvorfor gør i det, når de franske tegnere altså ikke på nogen måde vil omfavnes af navnet Pegida?

Nicolai Sennels: Ja, jeg ved ikke om det er alle tegnere på Charlie Hebdo, der…

Thomas Alling: Er det ikke noget du burde have overvejet, inden du valgte at bruge navnet – hvad det er den bevægelse egentligt står for?

Nicolai Sennels: For mig at se, så står bevægelsen for en særlig folkelighed.

Thomas Alling: Gør den også det med de slogans der er refereret her?

Nicolai Sennels: – Lad mig lige tale færdig… den folkelighed, den brede appel, den vil vi gerne læne os op ad?

Thomas Alling: Og så er det lige meget hvilken slogans, de så i øvrigt bruger i Tyskland. … Der findes mange former for ekstremisme, og i vil så gerne demonstrere imod ekstrem Islam, men i Sverige for eksempel, bliver moskeer udsat for brandattentater, i Østeuropa bliver homoseksuelle overfaldet af bevægelser der udspringer af katolske, der var terrormanden Breivik der erklærede sig selv som kristen og så videre og så videre. Hvorfor ikke demonstrere mod alle former for ekstremisme? I stedet for at rette fokus mod Islam.

Nicolai Sennels: … Nu er det en trussel som truer Europa og Danmark…

[…]

Britta Kvist: Nu sagde du tidligere, at du ikke ville have at der kom racister. Hvordan forhindrer man folk i at komme til en demonstration, fordi de ikke hører med – hvis de nu selv mener de hører med.

Nicolai Sennels: Ja, man kan jo ikke vide, hvad folk inderst inde føler og tænker…

Thomas Alling: … Du er tidligere folketingskandidat for Dansk Folkeparti… Du har flere gange blandet dig i debatten om Islam. I december måned skrev du for eksempel på hjemmesiden 10news.dk, at islams mål er verdensdominans, og en central del af enhver muslimsk praksis er at udbrede sin tro med alle midler til de dækker jorden totalt. Det kan godt lyde som om det er Islam som religion og muslimer i det hele taget, du bekæmper, og ikke bare den her ekstreme Islam du taler om. … Man kunne godt få det indtryk, at i bruger Pegida, fordi det er lykkedes dem, som nogle af de moddemonstrationer der er undersejling imod jer siger, at Pegida med deres moderate udtryk formået at få deres hadske budskab ud om en muslimsk sammensværgelse i Europa og resten af den vestlige ud over de sædvanlige rabiate kredse. Er det det som er jeres formål?

Nicolai Sennels: Det er ikke noget hadsk i det her…

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/63195/trackback

36 Comments »

 1. jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7370828/Tysk-Pegida-til-løgnepressen-Vi-kan-ikke-leve-med-at-blive-kaldt-islamhadere/

  Der demonstreres i Berlin, Düsseldorf, Magdeburg, Leipzig og München.

  Kommentar by Liva — 19. januar 2015 @ 17:48

 2. livesending fra demonstrationerne lige nu: http://ekstrabladet.dk/webtv/live-tv-antifascister-demonstrerer-mod-fremmedhad/5405258

  Kommentar by Per — 19. januar 2015 @ 17:49

 3. venstrefløjen bekræfter alle fordommene i det live-link, de har vist sat de allermest “udfordrede” i forreste række. HOLD da op..

  Kommentar by Per — 19. januar 2015 @ 18:01

 4. haha, ekstra bladets live-reportere gik fra stedet med kommentaren “hold kæft nogle idioter at høre på!” før de fik slukket mikrofonen, de er nu på vej over mod pegida’s demonstration. Nu vil jeg se resten, men jeg håber det er muligt at gense det hele senere for det fortjener virkeligt en gengivelse. Hitzb-ut-tahrir ligner en flok mønster-demokrater ifht den gruppe fra den yderste venstrefløj jeg lige så, de var HELT væk.

  Kommentar by Per — 19. januar 2015 @ 18:13

 5. De fylder os med perkere…

  ..

  http://news.yahoo.com/eu-calls-anti-terror-alliance-arab-countries-090954530.html

  hvorfor…???

  Kommentar by islam er farlig — 19. januar 2015 @ 18:41

 6. Regeringen snakker lige nu om togfonden der mangler 18 milliarder.
  Benny Engelbrecht er ikke bange, han mener pengene nemt kan findes andre steder og kalder manøvren småjusteringer i statens budget.
  Regeringen sjakrer med “husholdningspengene”, og for at komme tilbage til indlægget så fortsætter journalister med at afbryde de mennesker der stiller op til interview. Det tyder ikke på ret meget overblik
  og almindelig høflighed hverken fra trafikpolitikere eller Danmarks Radio.

  Kommentar by k.m. — 19. januar 2015 @ 18:48

 7. Det er jo sådan med islam og tobak, at når man først har fået smag for varerne, kan man blive afhængig.
  Mikrofonholderne opfører sig som inkarnerede storrygere, der ikke fatter, hvordan folk der ikke ryger og dem der er stoppet med at ryge, kan udholde at leve.
  Ja livet i Danmark før islams indtog var så fredelig, at det nærmet var kedelig. Ingen journalist med respekt for multikulturen har brug for et tilbageblik for at få et sammenligningsgrundlag.
  Gør plads til islam ellers får jeg abstinenser. (Et fint journalist slogan)

  Kommentar by Menig 442 — 19. januar 2015 @ 19:07

 8. Kim, jeg mener at “Lügenpresse” er et fortræffeligt ord, som også rammer vores egen presse lige på og hårdt.
  Den danske presse er dhimmiseret og rød-nazificeret. Alt det positive om ideologien islam bliver fremhævet i gloriepudsning og det negative bliver shamet i PK savl.
  Hovedparten af den danske presse har fortjent at blive påklæbet “Lügenpresse”.

  Opsig konvektionerne, start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 19. januar 2015 @ 19:47

 9. jyllands-posten.dk/indland/ECE7371191/Dæmpede-Pegida-demonstrationer-i-danske-byer/

  Stor tak til Nicolai Sennels for at arrangere en flot og fredelig Pegida demonstration i København.

  Kommentar by Liva — 19. januar 2015 @ 20:00

 10. TV2 News kalder Pegida for den yderste højrefløj. Sikke noget vrøvl.

  Kommentar by Liva — 19. januar 2015 @ 20:03

 11. Lidt om løgnerpressen:

  http://m.tagesspiegel.de/medien/panorama-interview-bei-pegida-umzug-demonstrant-war-rtl-reporter/11148544.html

  I TV interviewes en PEGIDA-demonstrant. Det viser sig bagefter, at han er tv-journalist undercover…

  Kommentar by Ole S. — 19. januar 2015 @ 20:14

 12. “at islams mål er verdensdominans, og en central del af enhver muslimsk praksis er at udbrede sin tro med alle midler til de dækker jorden totalt”

  Dette er en fuldstændig ukontroversiel udtalelse fra Sennels side, og man skal godt nok være ret venstreekstrem for at kunne finde det kritikværdigt.

  Jeg spurgte engang den “moderate” Fatih Alev om der skulle indføres Sharia i Danmark, hvis muslimer kom i flertal. Hans svar var – ja, selvfølgelig.

  Forskellen på ekstreme og “moderate” (troende) muslimer består kun i, at de moderate ønsker at afskaffe demokratiet og frihedsrettighederne uden brug af vold. Men resultatet bliver i sidste ende det samme umenneskelige islamiske samfund.

  Eneste sande moderate muslimer er de, der reelt ikke længere er muslimer. Den helt uomgængelige sandhed er, at islam ER ekstrem. Der findes ikke et moderat islam, og hvis vi hiver flere muslimer ind i landet, får vi også mere islam.

  Multikulti = med spirende dikatur.

  Kommentar by Mackety — 19. januar 2015 @ 20:32

 13. Det var en god pegida-gåtur i kbh. Politiet beskyttede os godt mod voldspsykopaterne fra venstrefløjen.

  En fredelig og god aften i frihedens tegn.

  Kommentar by Johnson — 19. januar 2015 @ 20:59

 14. TV2 news er nu så fuld og løgn og manipuleringer, udeladelser og man gør det helt bevidst og åbenlyst!

  De kan rende og hoppe…vold og trusler er vejen frem – det betaler sig for alle andre..Jeg er så færdig med Danmark og danskerne – vi er dødsdømt!

  Kommentar by Black Watch — 19. januar 2015 @ 21:32

 15. Var ikke selv med i demoen men tændte lys i vinduerne og så også lys flere steder.

  Kommentar by Santor — 19. januar 2015 @ 21:34

 16. BT tophistorie: http://www.bt.dk/udland/manden-bag-pegida-er-en-narkodoemt-kok

  Manden bag Pegida er en narkodømt kok
  Af: Peter Ølholm Hansson 19. jan. 2015 – kl. 20:38

  Stifteren af Pediga er den 41-årige slagtersøn Lutz Bachmann. Han er født i Dresden og er oprindeligt uddannet kok. I 1992 fik han sit eget reklamebureau, som han har drevet siden.
  Gentagne gange har tyskeren været på kant med loven og er i den forbindelse blevet dømt for forskellige lovovertrædelser. I 1998 blev Lutz Bachmann idømt tre år og otte måneders fængsel for indbrud og tyveri. Han reagerede ved at tage flugten til Sydafrika, hvor han boede i to år under falsk navn.
  Siden blev han fanget og hentet tilbage til Tyskland for at afsone sin dom. I 2008 blev han dømt for besiddelse af kokain og fik en betinget dom, som udløber i februar 2015.
  Lutz Bachmanns mødtes også med det tyske retsvæsen i maj sidste år. Her blev han idømt 80 dagbøder af 20 euro, fordi han ikke havde betalt børnebidrag til sin søn.
  Tyskeren har evnet at mobilisere tusindvis af mennesker i demonstrationer mod Islam, med sin distinkte fremtoning – ofte ulasteligt klædt i parka-jakke – og så er han kendt for at starte sine ugentlige kampråb til Pegida-tilhørere med et høfligt ‘Godaften Dresden’.
  Ifølge Yahoo News er adskillige nynazister blevet spottet blandt Pegidas tilhørere, men Lutz Bachmann nægter ifølge det amerikanske medie enhver relation til den yderste højrefløj.
  Han er en ivrig bruger af Facebook, hvor hans private profil fungerer som affyringsrampe for markedsføring af Pegida. Hans Facebook-profil omfatter også private billeder og bryllupsfotos.

  Kilde: tagesspiegel.de/Yahoo News.

  Kommentar by Træt — 19. januar 2015 @ 21:54

 17. “Hvorfor ikke demonstrere mod alle former for ekstremisme”

  Det synes jeg ellers billedet til højre meget fint illustrerer at man netop gør.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 19. januar 2015 @ 21:57

 18. Jeg hørte i eftermiddag Radio 24/7 opfordre til at gå til moddemonstrationen mod PEGIDA.

  Kommentar by Hodja — 19. januar 2015 @ 22:07

 19. For DR’s kulturmarxistiske propaganda er ‘Orientering’ stadig juvelen i kronen.

  25 år efter Murens fald.

  Kommentar by Axel — 19. januar 2015 @ 22:10

 20. Jeg fulgte også de forskellige livetransmissioner. Det må være svært for journalisterne at holde masken, og skrive ukritisk som de gør, når man ser, hvordan de selv blev svinet til af de militante autonome, og ved selvsyn kan konstatere, hvordan de autonome skabte sig hysterisk, råbte “4 – 0 til Palle” og det der var værre, og i øvrigt ved flere lejligheder infiltrerede pegidademoen og skabte tumult.

  Et muntert indslag var dog på EB, hvor journalisten havde glemt at slukke mikrofonen og storgrinende til en kollega sagde noget i retning af: “hold kæft hvor nogle idioter at høre på”. En lille dosis virkelighed slap igennem.

  Fulgte man transmissionerne kunne man i øvrigt

  Kommentar by Live — 19. januar 2015 @ 22:23

 21. Lige hjemvendt fra en dejlig aftengåtur med PEDIGA, som jeg kun kan anbefale andre at tage med på denne dejlige aftentur fra Statensmuseum til den lille Havfrue og retur. Der var en god og glad stemning på hele turen, politiet passede rigtig godt på os, de vidste jo godt det ikke var os der var problemet, men de voldsliderlige afa mandslinge og deres umodne skrige 14 årige pigebørn.
  Det var kun få gange de dirrende voldsparate afa mandslinge kom lidt i nærheden af os, men politiet var effektive og hurtigt henne og få fjernet disse tåber, som kun magtede at råbe “ingen racister i vores gade” men dertil kunne nogle af os smilende råbe tilbage “ingen idioter i vores gade” selvom vi godt vidste og havde fået besked på ikke at lade os provokere af disse jihad afa samfundsomvæltere.
  Jeg var meget positiv overrasket over, hvor mange unge mennesker jeg gik sammen med i denne demonstration, stille og rolige unge mennesker, der ikke monotont bare lirede nogle maxistiske floskler af, men virkelig kunne argumentere for hvorfor de var bekymret for den stigende islamisme og dermed den truede frihed vi er vant til.
  Da vi kom til den lille Havfrue, satte jeg mig på en bænk, her kom så en iransk kvinde og satte sig, og hovedrystende fortalte hun, at hun havde flygtet fra iran fordi hun havde demonstreret imod præstestyret og nu ca 30 år senere at stå i samme situation bare i Danmark og demonstrere imod islamismen, jeg fik nærmest kuldegysninger over at se hendes fortvivelse, over at stå overfor det samme igen, som hun var flygtet fra.
  Til alle Jer der ikke var med på denne tur, så kan jeg fortælle, jeg mødte ingen nazister eller andre fremmedhader, kun fredelige høflige og søde mennesker der ikke ønsker sharia terror tilstande i Danmark, kun afbrudt et par enkelte gange, hvor en islamist i mængden begyndte at skrige op, men hurtigt blev fjernet fra os fredelige mennesker, godt politi arbejde, tja, man kunne godt fornemme at politiet ikke modarbejdede os, og ikke syntes “vi selv er uden om det”, når de dirrende voldsparate påtrængende afa mandslinge syntes de skulle aflire deres ynkelige uopdaterede floskel galpen efter os, de blev prompte fjernet, ja, det var nærmet ynkeligt, hvordan de dirrende voldsparate påtrængende afa mandslinge opførsel blev afværget, man fornemmede hvordan “deres” gade ikke mere var “deres” de blev fjernet, som vi andre hundelufter fjerner hundelorten med det samme.
  Selv en ynkelig gammel sikkert “asyl til alle dementbedstemor”dame ved Østerport station blev omringet af store politifolk, der bad den forvirrede galpende asylkone tie og ikke forstyrre den offentlige ro og orden, hun blev selfølgelig mødt med smil og klapsalver, for hendes virkelighedsfjerne teater optræden.
  Nå, det var en rigtig god aftentur, med mange gode oplevelser, tak til alle deltager og politiet, som desværre efterfølgende nok har travlt med at ryde op i de upopulære ikke folkelige afa mandslinge og deres 14 årige pubertets truede pigebørns uopdragne voldsparate jihad adfærd.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 19. januar 2015 @ 23:31

 22. DanMarx Radios taleradio eller nyeste skud på liceensopkrævernes årgamle træ: 24syv er notorisk konfrontationsforskrækkede. Der er simpelt hen ingen medlemmer af sjournalistisk vensdreparti, der evner at stille spørgsmål, der afkræver den interviewede et ja eller et nej. Samme halvaber fortsætter med at stille samme spørgsmål, som de fik utilfredsstillende svar på, efter at have fået klart svar på diffust spørgsmål. De er mildest talt røven af en eller anden division. Og det er ufatteligt, at folk gider blive ved med at lytte til deres vrøvl.

  Kommentar by Nielsen — 19. januar 2015 @ 23:40

 23. Tak li for en god beretning!

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. januar 2015 @ 00:04

 24. @21
  Li, dejligt at høre.

  Kommentar by Fritz — 20. januar 2015 @ 00:15

 25. Ligeledes tak til li, som tydeligvis er blevet meget inspireret!

  Jeg fulgte også lidt med i radio 24/7 først noget med Lars Trier Mogensen og så muligvis noget andet. Det handlede om Charlie Hebdo, Pegida mm., og det var ikke andet end en gang bodegasnak blandt nogle dårligt formulerede kaglende venstretosser. Værst for dem selv. Og det gør ingen forskel hvilken DR-kanal man tænder for så er det den samme historie.

  Kommentar by Balder — 20. januar 2015 @ 00:21

 26. Kommunisterne på DDR og Margrethe (P)Vestagers slyngvenindes TV-2 kan simpelthen ikke fordrage andre menneskers aversion mod krigsideologien islam.

  Hussein Obamas hærgen i USA har medført, at det er forbudt at forbinde terror med islam.

  Hvad fanden er der galt i hovederne på de mennesker?

  Tilsyneladende skal man demonstrere uden budskaber, kun daffe afsted i mørket med en fakkel, førend man ikke er racist, nazist eller kældermenneske.
  Fanden hytter sine, siger jeg bare.

  Det går den rigtige vej med PEGIDA og man kan kun håbe på massiv opbakning. Omend ikke alle, så fra dem som er blevet “beriget” og ved, hvad multi-kulti betyder for vores danske fremtid.

  Landssvigerne hyler som hunden i flokken, der blev ramt af pisken. De kommer til at hyle endnu mere skingert i fremtiden.

  Kommentar by Iznogut — 20. januar 2015 @ 02:12

 27. Går man på twitter kan man allerede se adskillige tweets fra de venstreekstremistiske voldsforbrydere og samfundsnyltere, hvor ham idioten der ikke var andet end en provokatør fra de autonome tabere, gøres til offer, fordi nogen råbte “hjem til Gaza” efter ham.
  Skal noget som Pegida lykkes, så skal der meget mere aggressivitet til overfor den statsbestukkede, landsforræderiske journaliststand. Deres løgnhistorier skal tilbagevises super aggressivt på hvert eneste forum og alternativ medie der findes på nettet, og ikke bare på enkelte fora som uriasposten og 180grader, som ikke læses af Hr og Fr Jensen.
  Og så skal der simpelthen “vagter” til, der får luget ud i det autonome bærme der infiltrerede demoen, da HR og Fr Jensen får det serveret som om det er en eller anden nazist der står og hyler op, når det i virkleigheden er provokatører fra de autonome..
  Redox er allerede ude med billeder og smædekampagner mod deltagerne, ført an af ingen andre end den landsforræderen Monika Hansen. Er det i øvrigt lovligt at offentliggøre billeder og navne af folk, uden deres accept? Ellers så skal der laves en politianmeldelse.
  Niklaj Villumsen har også tweetet om nynazister og pis og lort.
  Landsforræderiske kommunistsvin som Villlumsen skal udstilles overalt på nettet med hans udtalelser, i læserbreve, på alternative medier, jans facebokkside, Enhedslisten facebookside og alle andre politikeres sider for den sags skyld, så Hr og Fr Jensen kan se hvilke syge mennesker de støtter på den yderste venstrefløj, hvis de tier stille og samtykker.
  Der skal arbejdes hårdt på at få almindelige mennesker til at slippe angsten for at blive kaldt racist, nazist og for at blive udstillet af det røde bærme, ellers dør Pegida meget hurtigt ud, som alt andet før det.
  Jeg har aldrig selv været til en demonstration,har aldrig været “aktivistisk” og skriver normalt hellere aldrig på hjemmesider, men betragter mig selv som en gennemsnitsdansker fra middelklassen, der følger godt med i politik både i MSM og på alternative medier, og jeg kan love jer for at vi er mange almindelige borgere der har fået nok af de røde, landsforræderiske svin.
  Mig selv og en meget stor del af min omgangskreds er ved at nå dertil at vi er klare til at smide fjernbetjeningen til X faktor og risikere arbejde, navn og ry, for det det går virkeligt stærkt nu, og bliver det ikke stoppet NU, så er løbet kørt.
  Jeg er rasende over hvordan de korrupte medier og venstrefløjen manipulerer ALT og det er jeg ikke i tvivl om at mange, mange danskere er, men der skal en del til for at få dem ud af stolen. Der skal meget mere aggressivitet til, det er de røde fascister desværre meget bedre til, og derfor fører de allerede med 10 mål.

  Kommentar by Henrik Jeppesen — 20. januar 2015 @ 03:39

 28. Var med på Pegida turen i går.
  Kan kun bekræfte beskrivelsen af turen fra li. Helt hyggelig tur, fredelige og rare meddemonstranter. Det var ganske morsomt da vi på vej tilbage fra den lille havfrue, endnu engang oplevede at en lille gruppe af de hjernevaskede voldsrobotter stop på afstand og hylede ” ingen racister i vores gader “, så startede en af Pegida deltagerne med at råbe det samme, og i løbet af et øjeblik lød det højt og taktfast fra det meste af demonstrationen ” Ingen racister i vores gader” !De små voldsrobotter gik helt i stå, som var stikket trukket ud, og vidste ikke hvad de skulle gøre. Politiet passede godt på os, stor tak herfra. Jeg vil anslå antallet af deltagere til et sted mellem 400 og 500. Jeg kan stærkt anbefale at møde op næste gang.

  Kommentar by Danskeren — 20. januar 2015 @ 06:39

 29. @ 21 og 27

  Kan kun tilslutte mig jeres oplevelse af aftenen, men vejret var jo også med os. Men ret beset, så tror jeg ikke det rykker så meget ved situationen i Danmark.
  Politikernes holdning til at tage imod revl og krat fra muslimske lande, ændrer sig ikke ved at gå en aftentur.
  At høre børnene råbe “ingen racister i vores gade”, ja,-da havde jeg lyst til at træde ud af flokken, og give dem en endefuld, og så bede dem om at skrubbe hjem, og måske komme igen når de var nået til skels år og alder.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 20. januar 2015 @ 07:09

 30. nyhederne.tv2.dk/2015-01-19-demonstrationer-mod-islamisering-af-vesten-spreder-sig

  På flere måder tak til li.

  Kommentar by Liva — 20. januar 2015 @ 07:09

 31. nyhederne.tv2.dk/samfund/2015-01-20-danskernes-opbakning-til-muhammed-tegninger-er-rekordstor

  Både Hebdos og Kurt Westergaards Muhammedtegninger var med til demonstration i går.

  Kommentar by Liva — 20. januar 2015 @ 07:14

 32. @27

  Det vil nok være gavnligt, måske endda yderst gavnligt, hvis der kom flere facts på bordet, fx på en internetside, som man kunne læse selv eller linke til som dokumentation til egen skriverier osv.

  En type af fakta vil være linksamling af løgnejournalisternes artikler og udsendelser med link til tweets, statusopdateringer eller blogindlæg, der indholder selve “påpegningen” af løgnen. På den måde ville man få opbygget en fin samling af både løgn og løgnere, og man kunne lave rankinglister blandt de journalister og medier, der oftest manipulerer befolkningen. Stemme om “ugens løgn”. Osv.

  Det er vigtigt at det bliver simpelt, og at folk kan bidrage selv i meget, meget, bitte små mængder.

  Kommentar by John — 20. januar 2015 @ 08:37

 33. @29

  “Politikernes holdning … ændrer sig ikke ved at gå en aftentur.”

  Nej. Men vi taler om en lille snebold, der skal rulles i gang. Det kan endda være, at Pegida er en prøvesnebold. Men det hjælper alt sammen. Tak fordi du deltog i går og rapporterede det her.

  Vi har en ting, de andre ikke har: Sandheden.

  Kommentar by John — 20. januar 2015 @ 08:41

 34. Det er værd at huske på, at flertallet altid har bestået af idioter. Kvantitet er ikke lig med kvalitet, men ofte direkte dumhed. Bare se på det lort TV viser, som folk alligevel sluger råt. Derfor er der intet underligt i, at anti-Pegida demo’er kan samle flere folk end de fredelige på anti-islamiseringens side.

  Kommentar by LarsB — 20. januar 2015 @ 16:58

 35. -27. Henrik Jeppesen.
  Kan anbefale Led lenser P7.2 og lignende lommelygter til brug mod uønskede fotografer.

  Kommentar by fidibus — 20. januar 2015 @ 18:43

 36. #35 fidibus, tak for tippet. Blev selv lidt overrasket over hvor mange ‘fjendtligsindede’ fotografer der var til stede. Hue, hat, kasket, hætte, halstørklæde kan også gøre det lidt sværere for dem at chikanere, det kommer lidt an på hvor kamerasky man er.

  Kommentar by Johnson — 20. januar 2015 @ 20:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper