21. januar 2015

Hvis Jomfru Maria var talskvinde for Pegida, så ville medierne hænge hende ud som nazistisk skøge…

Debatten om Pegida DK er hård på de sociale medier, hvor ellers fornuftige islamkritikere står i kø for at tage afstand. Dele af venstrefløjen vil gerne deltage i en demonstration imod ‘fundamentalistisk Islam’, men ønsker ikke at blive associeret med kritik af Islam som sådan, formentligt ud fra den betragtning, at det virker ekskluderende overfor danske muslimer. Som om det var fysisk muligt, at demonstrere mod nogen form for Islam uden at støde muslimer.

(Pegida-debat på Facebook: Vil godt demonstrere mod ‘fundamentalistisk Islam’, men ikke ‘Islam’)

For langt hovedparten af de kritikere (det er nødvendigt at forholde sig til), er det frygten for, at Pegida er mere nationalistisk end godt er. Selv borgerlige kan eksempelvis have aversioner mod Dannebrog, noget jeg personligt erfarede sidste år til Mosbjerg Folkefest. Vejen til Sverige er brolagt med politisk korrekthed.

Man skal selvfølgelig være kritisk overfor alle organisationer, eksempelvis vil mene det er nødvendigt at problematisere ‘Borgerinitiativet Kirkeasyl’ der vil åbne grænserne, når bagmændene tilhører revolutionære organisationer der vil smadre nationalstaten. På samme måde som moddemonstrationen ‘Århus for mangfoldighed’, der bag facaden planlægger hvordan lovlige demonstrationer skal angribes fysisk.

Medierne spiller en stor rolle, og selvom venstreradikale moddemonstrationer har slagvåben i sit logo, og har som erklæret formål at krænke andres forsamlingsfrihed, så vælger medierne stadig at kalde dem for ‘antifascister’, undtagelsesvis ‘venstreorienterede’.

Når medierne ikke problematiserer organisationer der bekæmper politiske modstanderes grundlovssikrede rettigheder, har den yderste venstrefløj reelt carte blanche til mødeterror. Det handler kun sekundært om at overfalde politiske modstandere, men først og fremmest om at befæste gaderummet – at skræmme enhver form for demokratisk borgerskab væk fra nationale massebevægelser. Den gennemsnitlige dansker har fået nok af Islam, og trods det at Dansk Folkeparti er tæt på at være danmarks største parti, så manifesterer det sig langtfra tydeligt i samfundet som sådan.

Det Antifascistisk Aktion og beslægtede frygter mest er således ikke at 15-20 tattoverede overarme fra Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse (DNSB) eller Danmarks Nationale Front (DNF) demonstrerer offentligt, men at nationalsindede danskere får ’security in numbers’. Islamkritikkens folkelige potentiale er enorm, og det den revolutionære venstrefløj frygter er ideologisk balance, der risikerer at forstyrre nationalstatens gradvise deroute. Set herfra har Pegida sine mangler, men udgør klart en trussel for den ideologiske venstrefløj.

Flere brave islamkritikere har de senere dage danset efter mediernes pibe, hvis hånd på mange måder føres af den yderste venstrefløj. Det er god demokratisk skik, at man i en debat tager udgangspunkt i hvad folk vitterlig siger. Når Pegida DK inspireret af det officielle 19 punkts-positionspapir, demonstrerer imod ‘fundamentalistisk Islam’, så må det som udgangspunkt være det der demonstreres for.

Medierne har helt fra starten været uinteresseret i de officielle udmeldinger, og mediedækningen har typisk fokuseret på Nicolai Sennels’ fortid, ikke mindst en klumme fra 2010 om indavl. Mediernes fokus præger debatten, og flere jeg kender vil ikke deltage i demonstrationen fordi de ikke vil associeres med Sennels. Bizart, al den stund at samme skriver grovere ting om Islam end Sennels nogensinde har gjort.

Da Jyllands-Posten forleden portrætterede dansk nationalkonservatisme var fokus også rettet på Morten Uhrskovs tekster om IQ-point, hvad diskret blev koblet på min kritik af mediernes dækning af race-uroligheder i Ferguson. Medier der ikke kan se det revolutionære aspekt i Revolutionære Antifascister, kører rutinemæssigt den store motivanalyse mod højrefløjen ud fra det journalistiske udgangspunkt, at enhver nationalkonservativ er en nazist der venter på afsløring. Uhrskov og Sennels henviser til forskning, men det lugter jo altid lidt.

Næsten tragikomisk bliver det når gode islamkritikere ikke vil deltage i Pegida fremover, fordi Researchkollektivet Redox har fotograferet ‘nazister’ til mandagens demonstration. Det gjorde de også ved en tværpolitisk mimose-demo imod Hizb-ut tahrir – det siger intet om noget. Enhver der kender lidt til den yderste venstrefløj vil vide, at ‘nazist’ i venstreradikal optik blot er et skældsord, og sjældent har noget med ideologisk nationalsocialisme at gøre. At kalde Stop Islamiseringen af Danmark, Vederfølner og Danish Defence League for nazister udvander blot begrebet. Man kunne også vende det om – hvis nazister vitterligt er villige til at demonstrere fredeligt imod hagekors-symbolet, så er de jo blevet mindre radikale af Pegida. Hvem kan være imod det? Kun folk der lever for konfrontationen.

(Pegida DK, 19. januar 2015)

I forbindelse med min aktindsigt i den store retsag mod Redox, kom det frem, at gruppen havde en kontaktperson på Christiansborg, der opfordrede Redox til at kaste sig over mig. Herunder første kommentar i tråden fra ‘GG’, der beklager at mit demokratiske sindelag gør det svært at hænge mig ud som nazist. For Redox er det væsentlige ikke hvorvidt undertegnede er rabiat rent politisk, men hvorvidt det er muligt at udhænge mig som sådan.

Hvis de fotograferer mig nedenfra når jeg åbner bildøren, kunne jeg sikkert godt ligne en der heiler, og sidste år fik fik jeg og et par konservative venner sjovt nok bord ’88’ (talkode for Heil Hitler) på Restaurant Flammen. Hvis alt kan bruges, så er dokumentationen derude.

(Redox’er kommenterer om nødvendigheden af at kaste sig over’ undertegnede; Se evt. her)

Når nu venstrefløjen praktiserer et ‘Ingen fjende til venstre’-rationale, så giver det selvfølgelig ikke mening, at højrefløjen bruger sit politiske liv på at positionere sig ideologisk ren ud fra en uskreven parole om at ‘ekstremisterne er alle til højre for mig lige nu’. Der er en iboende ubalance, og kampen mod Islam må derfor starte med en generel antipati overfor mediernes og de venstreradikales trumfkort – definitionsmagten.

“As Churchill tried to forge an alliance with the United States, Hitler made him the gift of another powerful ally – the Soviet Union. Despite his intense hatred of the Communists, Churchill had no hesitation in sending aid to Russia and defending Stalin in public. ‘If Hitler invaded Hell,’ he once remarked, ‘I would at least make a favourable reference to the Devil in the House of Commons.'” (Churchill College Cambridge)

Hvis man i ramme alvor mener, at ideologier smitter via telelinse, så skal man naturligvis blive hjemme fra ethvert arrangement hvor nogen form for national højrefløj kunne tænkes at deltage. Den logiske konsekvens af et krav om 100 procent ideologisk renhed er status quo – at nationalsindede heller ikke fremover kan mødes offentligt. Ingen er fejlfri, men set herfra er Nicolai Sennels den helt rigtige til opgaven. Medierne og de venstreradikale vil angribe enhver der står frem med navn, og det er ganske enkelt grundvilkåret anno 2015.

Hvis Jomfru Maria stod frem talskvinde for Pegida, så ville medierne hænge hende ud som nazistisk skøge.

Oploadet Kl. 16:20 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/63232/trackback

32 Comments »

 1. Fundamentalistisk Islam og Islam er det samme.

  Islam LIGHT findes jo ikke.

  Kommentar by Spinner — 21. januar 2015 @ 17:04

 2. Spinner, du har ret – det er en absurd sondring.

  Kommentar by Polka Charlie — 21. januar 2015 @ 17:32

 3. Danmark er ved at blive besat og alt, hvad vi har kært, står foran udslettelse – medmindre vækkeuret ringer hos mange flere, snart.

  Islam er fjenden, ingen andre.

  Islam er rykket hen over Europa takket være bedrag overfor journalister, embedsfolk, undervisere, som typisk også er dem, der er venstreorienterede. Som os andre, har disse personer i skolen lært, at islam er en slags eksotisk Kristendom.

  Pludselig fornemmer den indoktrinerede person, at verden er anderledes, og her kommer den store udfordring: At indrømme at man har taget fejl.

  Det er meget svært at indrømme, at man har taget fejl så godt som hele livet. I stedet for at indrømme det ligeud, graver man sig endnu mere ned og går til yderligheder for at undgå at indrømme fejlen.

  Det er problemet lige nu.

  Det gælder for journalister, som jo forventes at formidle sandheden, men i stedet opdager, at de i årevis har formidlet løgne.

  Det gælder for venstreorienterede, der i egne fantasier er “de gode mennesker”, men som virkeligheden nu har indhentet, således at de står ansigt til ansigt med den kendsgerning, at de i årevis har legitimeret allertiders værste terrorregime.

  Men det gælder også for “højrefløjen”, f.eks. her Uriasposten ser man, hvordan man bruger energi på at nedgøre hinanden, også efter devisen: “jeg har ret”.

  Drop det, er mit forslag.

  Vi har en fjende, og det er Islam. Pegida er et godt skridt fremad. Vi er nødt til at skubbe uenigheder til side om alt andet end terrorbevægelsens invasion. Al energi skal bruges mod fjenden og deres brohoved, som er journalister og det fascistiske miljø omkring Enhedslisten.

  Kommentar by John — 21. januar 2015 @ 17:51

 4. – Polka Charlie-

  Husker du Villy Søvndal ? Han troede på sharia LIGHT.

  Der er mange dumme blandt os.

  Kommentar by Spinner — 21. januar 2015 @ 18:05

 5. “..flere jeg kender vil ikke deltage i demonstrationen fordi de ikke vil associeres med Sennels. Bizart, al den stund at samme skriver grovere ting om Islam end Sennels nogensinde har gjort.” skriver Kim.

  Den der skriver det groveste om islam er dog koranen.

  Kommentar by Liva — 21. januar 2015 @ 18:10

 6. Frankrig skal bruge milliarder på terrorbekæmpelse.
  Det er en ny udgift i en i forvejen anstrengt økonomi, og hvor er det lige terror kommer fra ? et par forvirrede nynazister eller hur?

  Kommentar by k.m. — 21. januar 2015 @ 18:16

 7. F 1 Om regeringens værdipolitik.
  http://www.ft.dk/samling/20141/forespoergsel/F1/index.htm
  Af Pia Kjærsgaard (DF) , Peter Skaarup (DF)
  Til statsminister Helle Thorning-Schmidt (S)

  Forespørgslen
  Vil statsministeren redegøre for regeringens værdipolitik med fokus på de udfordringer, der følger af indvandringen, og som presser/tvinger danskerne til at ændre levevis og adfærd og »rette ind« af hensyn til indvandrere?

  Kommentar by tavsen — 21. januar 2015 @ 18:43

 8. Hvem er denne “GG”?

  Kommentar by Hans Und — 21. januar 2015 @ 18:45

 9. Så er vi – måske – igen bombet tilbage til stenalderen…

  http://nyhederne.tv2.dk/udland/2015-01-21-pegidas-leder-gaar-af-efter-hitler-billede

  “Lederen af Tysklands islamkritiske Pegida-bevægelse siger, at han træder tilbage på grund af et foto, hvor han poserer som Adolf Hitler, skriver The Guardian, som også bringer billedet.”

  http://www.theguardian.com/world/2015/jan/21/pegida-leader-styled-adolf-hitler-lutz-bachmann-german-islamist-terrorists-facebook

  Kommentar by Polka Charlie — 21. januar 2015 @ 18:54

 10. Medierne vil stønne af fryd over det billede. Det vil blive betragtet som en tilståelse af hele balladen af overfladiske medier bigtime… fuck hvor er det noget pis

  Kommentar by Martin — 21. januar 2015 @ 19:38

 11. ‘Hvis Jomfru Maria var talskvinde for Pegida, så ville medierne hænge hende ud som nazistisk skøge…’

  måske, men som Polka Charlie siger er pegidas leder en serieforbryder der godt kan lide at klæde sig ud som Hitler

  Kommentar by Fritz J — 21. januar 2015 @ 19:41

 12. De 19 punkter i Pegidas program er dem, man skal forholde sig til. Er det noget man kan “spadsere” en protestmarch under? Eller ikke?

  Længere er den faktisk ikke.

  Nicolai Sennels er belastet af hans viden og deler gerne ud af den. Han er et åbent og ærligt menneske, som har dokumenteret hans udsagn. Om man er enige eller ej, det er sagen helt uvedkommende. Han holder måske også med AGF… hvilket er helt hul i hovedet… men også sagen helt uvedkommende (sorry Kim :D ).

  Kommentar by Iznogut — 21. januar 2015 @ 19:53

 13. “Lederen af Tysklands islamkritiske Pegida-bevægelse siger, at han træder tilbage på grund af et foto, hvor han poserer som Adolf Hitler, skriver The Guardian, som også bringer billedet.”

  Ha, ha, afsløret og skak mat!

  Kommentar by Jesper Hansen — 21. januar 2015 @ 19:55

 14. Sur røv ja, men langt fra skak mat

  Kommentar by Jesper J. — 21. januar 2015 @ 20:08

 15. Polka Charlie (#9): Det tror jeg ikke. Kathrin Oertel synes at stå klar som den nye profil for PEGIDA. Hun klarede sig overmåde godt under pressekonferencen i mandags.

  Og som organisator er den populære Luz Bachmann der uden tvivl stadigvæk.

  Kommentar by Martin Kasler — 21. januar 2015 @ 20:11

 16. Men islamister kan give folk fingeren helt uden at de opdager det: http://www.bt.dk/krimi/ven-til-31-aarig-sigtet-for-terrortrusler-han-er-psykisk-syg

  Kommentar by Per — 21. januar 2015 @ 20:33

 17. > Martin Kasler

  Jeg håber du har ret, Kathrin Oertel virker velfunderet og retorisk skarp, men jeg tror desværre at denne “Hitler-selfie” sværter hele Pegida-bevægelsen voldsomt.

  Kommentar by Polka Charlie — 21. januar 2015 @ 20:39

 18. Polka, episoden vil i hvert fald blive brugt af Løgnepressen til at svine PEGIDA til. Ingen tvivl om det.

  Kommentar by Martin Kasler — 21. januar 2015 @ 20:56

 19. Hvis man kan tegne Muhammed som karikatur
  Hvorfor så ikke gøre grin med Hitler? Uden man behøver være nazist?

  Kommentar by k.m. — 21. januar 2015 @ 21:24

 20. enhver kan jo se at billedet er en joke. Men løgnepressen æder den råt!!

  Kommentar by Erik — 21. januar 2015 @ 21:24

 21. “Selv borgerlige kan eksempelvis have aversioner mod Dannebrog, noget jeg personligt erfarede sidste år til Mosbjerg Folkefest. Vejen til Sverige er brolagt med politisk korrekthed.”

  Vejen til Mosbjerg fører ikke til Sverige. Der vil selvfølgelig igen være Dannebrog til årets folkefest. Uden Dannebrog, ingen Mosbjerg Folkefest. :-)

  Kommentar by Svend Andersen — 21. januar 2015 @ 21:53

 22. Har lige set 22-nyhederne på TV2. Her gav løgnepressen den fuld skrue i dækningen af demonstrationen i Leipzig. Uffe Dresen var et fremragende eksempel som repræsentant fra løgnepressen. Efterhånden er TV2 mere islamleflende end DR – og det siger ikke så lidt!!

  Kommentar by Erik — 21. januar 2015 @ 22:18

 23. Pegida leder gør grin med Hitler, skakmat eller noget… Hold op hvor er pressen løgnagtig. Det er et under at nogle faktisk stemmer borgerligt på trods af den konstante manipulation.

  Kommentar by Helmut Kohl — 21. januar 2015 @ 22:39

 24. For at Pegida ikke skal virke udvandet, skal man tilkendegive på kæmpe store bannere, hvor og hvordan grundloven er kastet i grams. Og hvor politikerne overtræder den.

  Oplæg: Koranvers i forhold til §’ene i grundloven, hvor de er overtråde osv osv. Der er mere end nok at tage af.

  Under en sådan demo, skal man ikke hakke på småting, som venstresnoede medier, msm, løgnekanaler og andet bras. Det er hovedet man skal gå efter. Nemlig vælgerne.

  Kommentar by Sindsro — 21. januar 2015 @ 22:55

 25. Pegida får ingen betydning i DK – glem det.

  Man er alt for sent ude…sagen er tabt!

  Lev livet som dhimmi..det er allerede sket på mange måder og vil blive fremtiden!

  Kommentar by Black Watch — 21. januar 2015 @ 23:09

 26. Så er der total forvrænging af sandheden igen, jeg var med og så hvad der skete:

  ’Skrid hjem til Gaza’
  Takket være en massiv politiindsats forløb mandagens demonstrationen fredeligt, men da en ung mand med indvandrerbaggrund pludselig dukkede op i mængden, blev han mødt af hårde tilråb.

  – Skrid hjem til Gaza, råbte en meget ophidset fakkelbærer.

  Han “dukkede” ikke bare op i mængden. Jeg lagde mærke til ham fra begyndelsen ved statens museum for kunst hvor han ligesom førte sig frem/spillede smart/havde et fjoget smil på. Da vi var ved at være fremme ved den lille havfrue råber han noget ala “ja til medister, nej til halal” og jeg hørte nogen bad ham “holde kæft”. Da “fællessangen” (ville ønske de havde valgt noget andet) går igang forsøger han at obstruere det ved at råbe en anden sang og altså overdøve os andre.

  Bottomline: han “dukkede” ikke bare fredeligt op. Han blev ikke hetzet pga hans hudfarve. Han var ude på ballade.

  Kommentar by Johnson — 21. januar 2015 @ 23:11

 27. Johnson du har helt ret, han var ude på ballade. lagde mærke til det samme som dig, og jeg stod ret tæt på ham da han flippede ud. Se også hans lumske smil da han bliver interviewet efterfølgende og trækker offerkortet.

  Kommentar by NulTolerance — 21. januar 2015 @ 23:27

 28. 26 & 27, ekstra bladet ville hurtigt kunne dementere den historie om at han var et uskyldigt offer da episoden hvor han råber op i demoen for at provokere blev optaget i live sendingen på deres hjemmeside, jeg så den selv. Men om de ønsker at gøre det er måske noget andet..

  Kommentar by Per — 22. januar 2015 @ 06:44

 29. Ifølge JP var der i aftes 15.000 tyskere i Pegidas anti-islamisme demonstration i Leipzig. Så der har sikkert været flere.

  jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7379287/I-Leipzig-gik-flere-på-gaden-mod-Pegida-end-med/

  Kommentar by Liva — 22. januar 2015 @ 07:30

 30. Læg mærke til MSM’s fokus

  b.dk/globalt/der-kom-langt-faerre-islamkritiske-demonstranter-end-ventet-i-leipzig

  Kommentar by Liva — 22. januar 2015 @ 07:51

 31. Alt vil blive brugt imod anti-islamisterne.
  Islamisters halshugninger og nedskydninger af kristne og jøder vil ikke blive brugt imod islam.
  Spørgsmålet er om islams krav om alles underkastelse bliver gennemført vha af de statsejede massemedier? De vil bruge alle midler.

  Lutz Bachmanns parodiering af Hitler er på niveau med John Cleese’s og bedre end Prince Harry’s?

  “Harry says sorry for Nazi costume
  Prince Harry has apologised for wearing a swastika armband to a friend’s fancy dress party.”
  http://news.bbc.co.uk/2/hi/4170083.stm

  Kommentar by A-mad — 22. januar 2015 @ 09:03

 32. je suis “hitler selfie”:-)

  Kommentar by Frank Hagmann — 22. januar 2015 @ 11:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper