22. januar 2015

DR-korrespondent Michael Reiter gør offer til skurk: Pegida’s nynazistiske Leipzig-demo var voldelig…

I går demonstrerede 10-15.000 Legida-tilhængere i Leipzig, og som ventet blev den angrebet af venstreradikale. Moralen i DR-korrespondentens fortælling må være, at enhver ikke-venstreorienteret demonstration der ikke frivilligt lader sig skræmme væk fra en lovligt anmeldt demonstration af angribende venstreradikale er ‘nynazister’ eller noget der ligner. At tørre det hele af på Pegida, der offentligt undsagde Legida før demonstrationen, var selvfølgelig heller ikke noget journalisten fandt væsentligt. Fra dagens P3 Nyheder, Kl. 08.00.

Nyhedsvært, P3: De seneste uger har vi talt rigtig meget om den islamkritiske bevægelse Pegida, der har demonstreret hver mandag i den tyske by Dresden, og som også har fået en afdeling i Danmark. Nu er der så også kommet en søsterbevægelse i Leipzig, som demonstrerede i går. (‘Wir sind das folk’) Sådan lød det i går. Nu har vi vores Tysklandskorrespondent Michael Reiter med, hvordan lød det i går.

Michael Reiter: Jamen, fronterne var trukket meget hårdt op mellem Legida-tilhængere og modstandere, og på et eller andet tidspunkt mundede det ud i åben vold. I første omgang da 50 Legida-tilhængere overfaldt journalister, slog en fotograf ned, og smadrede hans udstyr. Senere der kom det til direkte slagsmål mellem Legida-tilhængere på Leipzigs hovedbanegård med flere tilskadekomne.

Nyhedsvært: Indtil nu der har de her islamkritiske demonstrationer jo ellers virket ret fredelige. Hvorfor endte det så med så åbenlys vold i går.

Michael Reiter: Fordi tilhængerne i Leipzig blandt andet er erklærede højreekstreme hooligans, deciderede nynazister, de er altså voldelige elementer, og de har følt sig provokeret af at moddemonstranterne har forsøgt at bremse deres adgang til der hvor demonstrationen skulle finde sted. Det er altså en af grundene, vurderer jeg, at det her mundede ud i vold.

Nyhedsvært: Sådan lød det altså fra vores tysklandskorrespondent Michael Reiter, tak skal du have.

(Venstreradikale går til angreb ved hovedbanegården i Leipzig, 21. januar 2015; Welt via Snaphanen)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/63262/trackback

8 Comments »

 1. Vi får lige præcis hvad vi stemmer på. Så når danskerne stemmer på venstre og de konservastive, socialdemokratisk selvmordsparti samt resten af det røde terroristslam så får vi – røde løgnemedier, mere EUSSR og mere i-slam, Elementary, My Dear Watson.

  Kommentar by Fritz — 22. januar 2015 @ 17:07

 2. Det er sikkert pga de højreradikales aggressive fremfærd at de tyske betjente står med ansigtet vendt mod afa’s faner?!?

  Kommentar by Jesper J. — 22. januar 2015 @ 17:21

 3. Nyt opslag i Netto:
  Michael Reiter er et røvhul!

  Kommentar by Wazzla — 22. januar 2015 @ 17:32

 4. Løgnepresse.

  Kommentar by Svend Andersen — 22. januar 2015 @ 18:43

 5. Løgnepressen bliver de jo kaldt, og med god grund!

  Kommentar by Santor — 22. januar 2015 @ 18:47

 6. Præcis, medløbere og hyklere hele bundtet. Den røde terror og forfølgelse af anderledestænkende, negligeres pr. tradition og automatpilot som altid og alligevel undrer de sig over at gruppen af utilfredse europæere vokser. Hele venstrefløjen har sovet i timen, som om de er vækket fra koma.

  Kommentar by LarsB — 22. januar 2015 @ 19:50

 7. Det vi er vidne til er netop hvad Tyskland frygtede.

  En flok lettere naive borgere bliver misbrugt som løftestang af det extreme højre.

  http://www.sueddeutsche.de/muenchen/islamfeinde-in-muenchen-wie-bagida-den-nazis-auf-die-spruenge-hilft-1.2303195

  Mon ikke det også er ved at gå op for den nye talskvinde for PEGIDA der netop har lagt afstand til LEGIDA tosserne.

  Urias må da ha´ tabt pusten hvis han fortsat laver alle mulige krumspring for at dække over det der i virkeligheden er gang i ved at beskylde medier for at lyve fordi de ridser lidt i lakken og afdækker de mere end anløbne personer der står på spring i kolissen både dernede og herhjemme.

  Så Please !!! nu ikke mere staniolhattekonspirationsteori.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 22. januar 2015 @ 23:44

 8. I ekstreme tider og under ekstreme katastrofer er der naturligvis brug for “ekstreme” partier. Ideen om at det hattedamekollektiv som Dansk Folkeparti stille og roligt er blevet, har viljen og modet til at ændre noget som helst som vil betyde noget i længden er ønsketænkning. Ethvert parti som virkelig ønsker forandring vil blive stemplet som “ekstremt” af det samlede parnas med Judas i spidsen.

  Der findes ikke noget som er mere ekstremt end den politik som pt. føres af de fleste partier. Jeg kan ikke komme på noget som er mere ekstremt end en selvmordskult, hvor medlemmerne ofrer deres egne stammefrænder til dem som har erklæret sig som deres dødsfjender.

  Kommentar by Balder — 23. januar 2015 @ 06:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper