25. januar 2015

P1 normaliserer en massemorderisk stalinist – DR2 mener nationalkonservatisme er lidt suspekt…

Her til eftermiddag kom jeg for skade at høre lidt Apropos på P1, der handlede om ‘Normalitet’ som begreb. Det blev blandt andet fortalt, at det til enhver tid herskende ‘normale’ i virkeligheden var en historisk konstruktion. Lektor Bertel Nygaard forklarede, at normalitetsbegrebet var bredere i dag end førhen, men understregede så, at der stadig fandtes mange der dyrkede ‘det normale som ideal’, og eksempelvis havde et problem med protestsymboler såsom Che Guevara. Kun reaktionære normalitetsdyrkere problematiserer en massemorderisk stalinist.

Lørdag aften var Sørine Godtfredsen, Søren Hviid Pedersen og Morten Uhrskov gæst i Deadline til en debat om muligheden for en nationalkonservativ partidannelse til højre for Dansk Folkeparti. At dømme efter Niels Krause-Kjærs spørgsmål, så var det klart udenfor normalitetsbegrebet. Klart udenfor TV-byens normalitetskonstruktion.

Niels Krause-Kjær, DR2: … man risikerer at tiltrække nogle kræfter, som man egentligt gerne ville undgå. …. Lad mig tage et andet citat, det er dig Morten Uhrskov, fra din blog på Jyllands-Posten i februar 2013, ikke så lang tid siden, hvor du skriver, at årsagen til denne dybe ulyst til assimilering, det eneste fuldt acceptable slutpunkt for modtagerlandet, er uklart, sådan som alle årsagsforklaringer er det – det kan alene skyldes dybe kulturelle indlejringer som gør det umuligt for størsteparten for en fremmed gruppe at blive et med den anden, det kan også være at genetiske forskelle spiller en rolle. Hvad mener du med det?

Morten Uhrskov, Dansk Samling: For det første så er det ikke noget Dansk Samling beskæftiger sig med, det står der ikke noget om i grundsynet. Personligt har jeg interesseret mig for det – jeg svarer meget gerne på spørgsmålet. Personligt interesserer jeg mig for det, jeg mener ikke man kan udelukke sådanne forklaringer, de er baseret på læsning af videnskabelig litteratur i et omfang der er meget stort – formentligt større end det du har læst.

Niels Krause-Kjær: – at der er genetiske forklaringer på at muslimer ikke kan integreres i Danmark.

Morten Uhrskov: Nu skal jeg udtrykke det helt præcist. At der er en mulig genetisk forklaring på relative, det vil sige gennemsnitlige forskelle – de er aldrig nogensinde absolutte, men på relative forskelle imellem befolkningsgrupper. Det er en mulig, det er i hvert fald en klar mulighed, at der er – en tildels, naturligvis i øvrigt kun, genetisk forklaring. Du har formentligt læst nul bøger om det. Jeg har læst temmelig mange. Det er baseret på videnskabelig litteratur, og jeg må endnu engang sige, at det må være fuldstændig legitimt at fremlægge det som mulige forklaringer, sammen med kulturelle og socio-økonomiske i øvrigt.

(Morten Uhrskov, Mosbjerg Folkefest 2014; Uriasposten)

“Sidste vinter meldte DF f.eks. ud, at det ikke ønskede at begrænse islamisk indvandring. Nej, pludselig var det kun indvandring fra ‘ikkevestlige’ lande, man ville begrænse… Jeg skal ikke kunne sige, om det var en taktisk smart manøvre. Men jeg ved, at alle de smarte taktiske manøvrer, der forhindrer DF i at kalde tingene ved deres rette navn, er uinspirerende, demotiverende og begejstringsafmattende.” (Katrine Winkel Holm, Jyllands-Posten, 24. januar 2015)

“‘Den helt basale faktor er demografien. Europæerne gider ikke mere at reproducere sig selv… Den anden væsentlige faktor er tilvandringen… Medierne er et fjerde problem. Især de elektroniske såkaldte public service-tv-kanaler har udviklet sig til en slags politiske partier, der ganske vist er uden noget folkeligt mandat, men som i egen selvforståelse har ret til at sætte den politiske dagsorden og bestemme, hvad der skal, og hvad der ikke må diskuteres. Og da alle undersøgelser entydigt viser, at disse medier beherskes af venstreorienterede, skaber de en permanent forvridning af den offentlige debat om alvorlige samfundsanliggender, herunder Europas undergang. (Bent Jensen, Jyllands-Posten, 22. januar 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/63373/trackback

13 Comments »

 1. Morten Uhrskov gjorde et flot indtryk på gårsdagens deadline. Krause DR Kjær udspurgte Erik Meier Karlsen den ene halvdel af deadline, og spurgte Sørine Gotfredsen dernæst. Da endelig Morten Uhrskov og Kim hvad han nu hedder fik taletid, gjorde de det godt.

  Kommentar by Nielsen — 25. januar 2015 @ 23:48

 2. Det er underligt, at man ikke tør kalde en spade for ..ja, en spade. Alle ved, at islam er en krigsideologi og død, død og atter død er det gennemgående mantra i overfaldsmanualen.

  Ord dræber, ikke? Jeg flytter lige kommaet: Ord dræber ikke!

  Der kan stå nok så meget vrøvl, løgn og latin i den satans koran, men når de underkastede handler på budene, er det dem og deres, som er idioterne.

  Det fører os frem til, at muslimer der bekender sig til islams lære, er uønsket i Danmark.

  “fremmede, ikke-vestlige, flygtninge, asiater and what not” er slet ikke i nærheden af problemets kerne.

  Det er muslimerne. De kan ikke komme her, hvis de har den overbevisning fra islam der gør, at de kalder sig selv for muslimer.

  Kommentar by Iznogut — 26. januar 2015 @ 00:15

 3. Synes bare, at Krause-Kjær skal have lov til at blive præsenteret ved sit oprindelige fornavn: Niels – i stedet for Mikkel!

  Med venlig hilsen – Rosenkavaleren

  Kommentar by Rosenkavaleren — 26. januar 2015 @ 00:39

 4. Ja, Uhrskov er blevet fremragende på TV, og det er helt nødvendigt i 2015

  Kommentar by josef k — 26. januar 2015 @ 00:42

 5. Hedder han ikke Niels i stedet for Mikkel? Med mindre han har en bror der også er at finde på DR.

  Kommentar by Endnu en vantro — 26. januar 2015 @ 01:00

 6. -> Endnu en vantro

  Jeg havde lige hørt Mikkel Krause i Apropos, før jeg så Deadline med Niels Krause-Kjær. :-)

  Kommentar by Kim Møller — 26. januar 2015 @ 01:11

 7. Hehe tænkte det nok. Jeg skulle lige google det, og der findes også en mikkel krause. Men sikkert ikke på DR2.

  Kommentar by Endnu en vantro — 26. januar 2015 @ 01:19

 8. Søren Hviid Petersen var også fremragende. Hvor mege jeg end synes om Sørine Godtfredsen, så har hun ikke ret i, at vi “i stedet for at danne nye partier, skal forbedre de gamle.”

  Tidpunktet er inde for at presse DF inden et valg, og det medvirken denne snak om bla Dansk Samling til.

  Kommentar by BB — 26. januar 2015 @ 03:24

 9. Normalitet?

  Eller måske venstreorienteret konformitet udstillet?

  Here I am at a famous school
  I’m dressin’ sharp’n’ I’m acting cool
  I got a cheerleader here wants to help with my paper
  Let her do all the work’n’ maybe later I’ll rape her

  Oh God I am the American dream
  I do not think I’m too extreme
  An’ I’m a handsome sonofa[G]bitch
  I’m gonna get a good job’n’ be real rich
  (get a good, get a good …)

  Women’s liberation
  Came creepin’ all across the nation
  I tell you people, I was not ready
  When I fucked this dyke by the name of Freddie

  Kommentar by Hans Und — 26. januar 2015 @ 05:04

 10. Det eneste dårlige ved denne udgave af Deadline var at Sørine Godtfredsen kom med unødige islamofobi beskyldninger. Hun hæmmer derved debatten – hun skulle i stedet for at fokusere på form debattere emnet. Og hun mener ikke at man skal begynde forfra med indvandringsdebatten. Men det er ikke et forfra – det er en nødvendig fortsættelse, der hvor DF er blevet ‘bovlamme’. Senest synes DF at det er en god ide at Føtex skilter på arabisk. Jo, der er brug for fortsat religionsdebat og indvandringsdebat – også til glæde for indvandrere.

  Kommentar by Liva — 26. januar 2015 @ 07:13

 11. @ Liva: Nu har jeg genhørt det, og det siger hun da ikke

  http://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-871#!/

  HUn mener, at vi skal holde os til eksisterende partier, og det er jeg helt uenig i. DF skal presses,og det skal være nu. DF har ikke fattet, at der er NU vi skal prøve at holde et muslimsk mindretal så lille som muligt af hensyn til efterkommerne. DF vil ikke have Flygtningekonventionen opsagt.

  Uhrskov siger det også: DF skal presses

  Kommentar by Josef K — 26. januar 2015 @ 09:26

 12. For en gang skyld en debat i tv, hvor man ikke fik sludder og løgne fra rød fløj at høre. Det var befriende med en normal diskussion.

  Kommentar by LarsB — 26. januar 2015 @ 14:28

 13. Jeg tror nu ikke, det var DF som Sørine Godtfredsen sigtede til, snarere de konservative. Med DF’s ekstreme topstyring ville det også være umuligt at påvirke partiet indefra.

  Kommentar by Martin Kasler — 26. januar 2015 @ 15:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper