26. januar 2015

Fagforeningskommunist vil have ‘tjenstlig sag’ mod Pegida-talsmand og børnepsykolog Nicolai Sennels

Heksejagten fortsætter. Jan Hoby der var taler til den venstreradikale moddemonstration mandag aften, er tidligere medlem af Danmarks Kommunistiske Ungdom og Danmark Kommunistiske Parti, og er i dag aktiv i Enhedslisten og det trotskistiske Internationale Socialister. En Rizau-historie fra TV2 Online – Fagforening kræver tjenstlig sag mod dansk Pegida-leder.

“Lederen af den danske islamkritiske Pegida-bevægelsen, Nicolai Sennels, kan se frem til en tjenstlig sag, hvis fagforeningen LFS får sin vilje. Det skriver arbejderen.dk.

Nicolai Sennels er børnepsykolog ved Børne- og Ungeforvaltningen i Københavns Kommune, og det er i den stilling, at LFS, der er Københavns største pædagogiske fagforening, mener, at Pegida-lederen ikke passer sit job.

LFS’ næstformand, Jan Hoby, siger til Ritzau, at hans medlemmer – Nicolai Sennels’ kolleger – er gået til deres fagforening med konkrete eksempler på sager, hvor de er ‘utrygge’ ved, om Pegida-lederen kan skille personlige holdninger og faglige vurderinger ad.

– De har rejst det i deres lokale med-udvalg og til deres chefer, og der var indsigelser imod hans ansættelse. Der gjorde man udtryk for, at man var rigtig utryg ved hans faglige vurderinger, siger Jan Hoby. …

Man har ifølge Børne- og Ungeforvaltningen ikke modtaget noget konkret fra LFS endnu, men har noteret sig deres kommentarer til arbejderen.dk.”

(Nicolai Sennels og Pegida DK ved Statens Museum for Kunst, 26. januar 2015; Mere i Arbejderen)

“… det er enormt synd, når en demonstration som denne knyttes til venstrefløjen, som eksempelvis (særligt) Jan Hoby gjorde i sin tale. Jeg er selv venstreorienteret, men jeg tror, demonstrationen og dens budskab samler folk på tværs af et stort politisk spektrum. Derfor er jeg også ked af, når en taler, som ikke repræsenterer et parti eller en politisk organisation, men derimod en fagforening, taler til og om forsamlingen som venstrefløjen. Det kan, og bør, han jo ikke insinuere. Ligeledes synes jeg, Gorm Anker Gunnarsens parallel til SYRIZAs valgsejr i Grækenland var fejlagtig. Der er jo ikke tale om, at folk møder op for at hylde den europæiske venstrefløj, men for at støtte op om en mangfoldig, medmenneskelig kamp for tolerance.Jeg er bange for, at man fremmedgør mange af de midtersøgende stemmer…” (Martin Sidney Langdal Topf, deltager i den venstreradikale ‘København for mangfoldighed’; Facebook)

Oploadet Kl. 23:42 af Kim Møller — Direkte link52 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/63431/trackback

52 Comments »

 1. En kommunist vil have Sennels fyret, fordi han er formand for en forening, som demonstrerer lovligt og under politibeskyttelse mod bl. a. kommunisten, som altså vil have ham fyret.

  Det er vel nok betryggende, at have de løsgående kommunister rundt blandt almindelige mennesker :D

  Måske, Sennels burde rejse en sag mod kommunisten?

  Kommentar by Iznogut — 27. januar 2015 @ 00:01

 2. Jeg kan selvfølgelig ikke afgøre om der er hold i de indberetninger fra hans kolleger om manglende faglighed.
  Og der fremgår heller ikke et tidsforløb over hvornå disse klager startede.
  Var det for et år eller et halvt år siden.
  Hvis det viser sig at disse indberetninger begyndte efter at Nicolai startede PEGIDA.DK
  Så lugter det godtnok fælt

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 27. januar 2015 @ 00:18

 3. Jan Hoby var TALER ved moddemonstrationen.

  Kommentar by Steffen Nielsen — 27. januar 2015 @ 00:36

 4. Det ville vel også være naivt hvis Nicolai Sennels troede at han kunne få lov til at ytre sig i fred og fordragelighed.

  Venstrefløjens voldspsykopater ved at de ikke kan røre ham og så bruger de naturligvis andre og lige så antidemokratiske metoder. Deres slagord om ligeret, inklusion og alle meningers ret gælder ikke deres politiske modstandere. Venstrefløjens voldspsykopater har selvfølgelig støtter overalt der er villige til at angribe der hvor AFA´s vold ikke kan ramme effektivt.

  Ingen sten lades urørt!

  Kommentar by Santor — 27. januar 2015 @ 00:58

 5. Fra relateret artikel på siden, “ekspert” udtaler: Det er fordi du er arbejdsløs at du ikke kan lide islamisme: http://nyhederne.tv2.dk/2015-01-26-hoejrefloejsekspert-islamkritiske-pedigadk-er-en-doegnflue

  Jeg har et arbejde, så jeg elsker åbenbart mennesker der skriger “allah er stor” og dræber folk i hans navn. At være “højrefløjsekspert” kræver åbenbart kun at man akkurat lige kan formulere en sætning, så bringer tv2 den gerne for dig.

  Kommentar by Per — 27. januar 2015 @ 01:27

 6. Santor
  Det med naivitet har du nok ret i.
  Nu er det jo således at der i visse stillinger forventes at du ikke flasher dit politiske tilhørsforhold.

  Tror du at pegida gængerne ville syntes at det var særligt betryggende hvis en politibetjent der var sat til at passe på dem offentligt havde udbasuneret at han mente at de da må være en flok indavlede bonderøve ?

  Her er det nok ikke ret meget anderledes med en psykolog hvor patienten da gerne skulle kunne forvente fordomsfrihed uanset dennes race,religions eller politiske tilhørsforhold

  Men de har altså stadig grundlovssikret stemmeret

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 27. januar 2015 @ 02:20

 7. …”flasher dit politiske tilhørsforhold” Nå, hvad det med PEGIDA at gøre?

  …”indavlede bonderøve”… Nå, overfor hvilke andre kategorier, skal betjenten ikke udføre sit arbejde, på betryggende vis?

  …”race, religions eller politiske tilhørsforhold”.. Nå, er det en tilståelsessag? Du ved, at Sennels har gjort sig skyldig i arbejdssvigt på baggrund af racen, religionen eller patientens politiske tilhørsforhold (børnepsykolog)…??

  Ja, tyv tror hver mand stjæler. Ikke sandt, Per Henrik Rasmussen?

  Kommentar by Iznogut — 27. januar 2015 @ 02:42

 8. Iznogut
  Skal vi ikke lige sove på det.
  Jeg har en begrundet mistanke om at at du er mere beruset end godt er

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 27. januar 2015 @ 02:45

 9. Jeg kan vel sige det samme om dig?

  Din sledske facon må skyldes noget unaturligt. Prøv at sove det væk.

  Kommentar by Iznogut — 27. januar 2015 @ 02:54

 10. Per Henrik Rasmussen

  At postulerer nogen er indavlede er ikke et politisk tilhørsforhold.

  Der foreligger altså fakta-baserede reporter om det. Men den slags er selvfølgelig ilde hørt – i visse kredse nu…

  Kommentar by Peter Andersen — 27. januar 2015 @ 02:55

 11. Dana Watsham : Jeg har sendt linket til Københavns Kommune.

  https://www.facebook.com/dana.watsham/posts/10152755369013759

  ( Hun er bare for meget !! )

  Kommentar by Spinner — 27. januar 2015 @ 03:13

 12. Peter Andersen
  Der findes også faktabaserede undersøgelser der dokumenterer at DF vælgere er overpræsenterede i statestikken over folk med stort set ingen uddannelse.
  Men det har intet med det jeg skriver om i #6 om at der faktabaseret er stillinger i det offentlige hvor det klart bliver indskærpet at du ikke skal reklamere med din politiske overbevisning da det forventes at du fordomsfrit (begge veje) kan betjene alle borgere og at der ikke skal kunne stilles spørgsmåltegn ved det

  Jeg prøver ikke på nogen måde at dømme Nicolai der er offentligt ansat for noget som helst men han kender altså disse vilkår og havde han en privatpraksis der slog sig op på at han var islamfjendtlig specialist i det ene eller andet ville der ikke være noget problem i det.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 27. januar 2015 @ 03:25

 13. “Det skriver arbejderen.dk.”

  Jo tak vi kender lizzom fødekæden:

  Et eller andet venstreekstremt forum planter en løgn historie. Den refereres så i et af deres medier. Herefter tager islamiske al-Ritzau over og sender det som telegram. Så bringes det som notitser i MSM. Der efter bruges det vidt og bredt: TVTOO oplyser sag mod rabiat/nazist/højre/radikal/islamofob osv. osv.

  Løgne medierne med deres løgner sjovnalister.

  Kommentar by Hans Und — 27. januar 2015 @ 04:57

 14. I Norge fik de faktisk fyret læreren Max Hermansen for “ekstremisme”

  http://snaphanen.dk/2015/01/26/folkefiender-for-og-na/

  Kommentar by Snaphanen — 27. januar 2015 @ 06:54

 15. Det ligner unægtelig en tanke, at en taler, Jan Hoby, ved moddemonstrationen vil have Nicolai Sennels fyret. Timingen er påfaldende, og der er vel også noget omkring Jan Hobys habilitet, når han er så involveret på den modsatte fløj.

  Kommentar by Steffen Nielsen — 27. januar 2015 @ 07:35

 16. # 6 Per Henrik Rasmussen .

  Kan du ikke lige liste de stillinger hvor man ikke må flashe sit politiske tilhørsforhold?

  Kommentar by Santor — 27. januar 2015 @ 08:11

 17. Venstrefløjen hylede højt, da tyskerne havde berufsverbot i 70’erne. Berufsverbot skulle sikre, at voldelige venstreekstremister, der ville skade den vesttyske stat, ikke blev ansat i selvsamme stat.

  Nu ønsker de selv at få fredelige, demokratiske, politiske modstandere fyret, for at have en mening, som de er uenige i…

  Kommentar by Jern Henrik — 27. januar 2015 @ 10:01

 18. Det er da velkendt, at de venstreorienterede ikke tolererer at blive modsagt. Det kunne jo ryste deres verdensbillede, hvor de udstiller sig selv som de gode og humanistiske.

  Men i virkeligheden er de jo det stik modsatte af, hvad de gerne vil fremstå som.

  De vil ikke se ud som fremmedhadere og racister, og alligevel hader de jøder som pesten.

  De vil gerne se ud som dejlige og humanistiske, og alligevel tilbeder de den menneskefjendske kommuisme, som kun kan eksistere ved strengt diktatur.

  De elsker islam, som overgår nazismen i overgreb på menneskeheden med vold, frygt, folkedrab, kvindeundertrykkelse og dyremishandlinger.

  For at kunne hade nazismen, kalder de den højreorienteret. Deres matra for alt ondt. Men nazismen udsprang jo af socialisme (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei). Den blev bare lige som kommunismen drejet hen til at blive et diktatur for at kunne eksistere.

  Derfor er et jo ikke underligt, at de vestreorienterede vil bekæmpe ytringsfriheden. De vil jo ikke konfronteres med deres livsløgne.

  Kommentar by Anonym — 27. januar 2015 @ 10:19

 19. Hold da kæft for en dobbeltmoral! Deres perfide angreb er et selv-leveret bevis på, hvem det faktisk er som ikke adskiller det politiske fra det faglige.

  Kommentar by Jacques d´Biann — 27. januar 2015 @ 11:28

 20. Torkil Lauesen fra blekingegadebanden, og dermed mulig morder, har været (er stadig?) ansat i Kbh kommune. Han har undervist på Kbh universitet såvidt jeg husker.
  Så hvis nogen er “utryg” ved ham, eller andre mordere, så må vi gå ud fra at kommunen og universitetet straks fyrer ham.

  Kommentar by Asger Nielsen — 27. januar 2015 @ 11:29

 21. Kim, jeg er stensikker på at Jan Hoby er fra Internationale Socialister.

  Kommentar by Jacob A — 27. januar 2015 @ 11:44

 22. Mwn jeg kan jo tage fejl. Det gær jeg iflg gooogle. Er bare sikker på han var IS’er.

  Kommentar by Jacob A — 27. januar 2015 @ 11:46

 23. IS er nu også stalinister af alt sndet end navn, så deet.

  Kommentar by Jacob A — 27. januar 2015 @ 11:47

 24. -> Jacob A

  Det tilføjer jeg, foruden DKU, DKP, Ø.

  Kommentar by Kim Møller — 27. januar 2015 @ 12:19

 25. Godt nok, hr Øller.

  Kommentar by Jacob A — 27. januar 2015 @ 12:37

 26. Her får man at vide faktisk alt on denne banan.
  http://spip.modkraft.dk/nyheder/article/foraeldre-fingrene-fra-fritteren

  Næstformand for Landsforeningen for Socialpædagoger, Jan Hoby, håber, at den ny regering vil gøre op med den borgerlige børn- og unge politik.

  https://www.lfs.dk/9997

  Og hvis du ikke ved det Kim Møller, så se.

  Kommentar by Sindsro — 27. januar 2015 @ 13:21

 27. Sennels er som så mange islamkritikere udsat for heksejagt. Han tillader sig at kritisere islam og det er det værste man kan gøre i dag. Sennels er meget modig modsat f.eks. danske stand-up’ere, som ikke mere er modige – de står ikke op for vores frihedsrettigheder, men bør kaldes fall down’ere. Sennels står til gengæld op for vestlige frihedsrettigheder og det indbefatter nødvendigvis islamkritik.

  Kommentar by Liva — 27. januar 2015 @ 14:13

 28. Kommunisme og islamisme, det er jo stort set ens idiotiske og farlige ideologier, så hvem kan undres over hvad røde galninge tænker og egentlig prioriterer.

  Kommentar by LarsB — 27. januar 2015 @ 14:16

 29. @16 Santor

  Jeg har ikke skrevet noget om at der er stillinger hvor du ikke må det.

  Men der er masser af stillinger hvor det forventes at du ikke flasher mere eller mindre rabiat holdninger offentligt.

  F.eks i politiet,dommerstanden og ledende stillinger i det private erhvervsliv.

  Et glimrende princip som forældre til et psykisk sygt barn vel også et eller andet sted må kunne forvente af en offentligt ansat psykolog.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 27. januar 2015 @ 14:26

 30. @20 Asger Nielsen

  Nu er det således at Torkil Lauesen fik en straf og har afsonet den.
  Om han er morder eller ej kan jeg ikke afgøre og det kunne retssystemet heller ikke så princippet om at man er yskyldig
  hvis man ikke er dømt gælder så også for ham.
  Det danske retssamfund fungerer nu engang på den måde at når en staf er afsonet så er tavlen vasket ren.
  Like it or not.

  Og så har han mig bekendt heller ikke på noget tidspunkt stillet sig op på en ølkasse i Kongens have og proklameret at Græsk katolske præster skulle være indavlede degenererede pædofile religionstosser eller noget lignende volapyk.

  Hvis det skulle vise sig at de arbejdsgivere han måtte ha´ haft vurderede at hans faglighed ikke slog til eller at hans fortid skabte så meget utryghed blandt kolleger/studerende at arbejdspladsen bare ikke fungerede så er der i min verden ikke noget der skulle tale imod en fyring af ham.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 27. januar 2015 @ 14:29

 31. Apropos Sennels og heksejagt

  I aftes da Pegida.dk demonstrerede i København, lavede TV2 en meget lunken live udsendelse, hvor der mest blev filmet bag ved demonstranterne, så det var svært at se skiltene og svært at se hvor mange mennesker, der var med i demonstrationen. Kun da demonstranterne stod ved Den lille havfrue, kunne skilte og deltagere ses. Her blev der sunget Kim Larsens “På Langebro” med ændre omkvæd, der lød “Hvis du tør, så gå med os”. Der var ikke så mange, der turde gå med i aftes, men det skyldes måske at der var håndboldkamp: Danmark – Island. Jeg håber det

  Da Sennels blev interviewet, var det svært at høre hvad han sagde og TV2 reporteren blev ved med at spørge, om der var nazister med i demonstrationen. Selvom der ingen var. I stedet for skulle TV2 reporteren have spurgt moddemonstranterne om, hvorfor de ikke tager afstand fra fundamentalistisk islam. Og hvorfor de ikke tager afstand fra religiøs fanatisme. Men det valgte TV2 ikke at gøre.
  TV2 filmede derimod demonstranter der skreg “Ingen racister i vores by”. Men det er ikke racistisk at kritisere ekstrem religion. Det er ikke racistisk at kritisere ekstreme religiøse handlinger. Og det er vigtigt at huske at islam ikke er et menneske, men et tankesystem, som skal kunne kritiseres på lige fod med alt andet.

  Sennels tør godt at kritisere religiøs fanatisme. Godt og fredeligt gået, Sennels. Du er bare for sej.

  Kommentar by Liva — 27. januar 2015 @ 14:41

 32. Jeg har set Sennels citeret for at udtale “jeg får kvalme af islam”. Om han har sagt sådan, ved jeg ikke. Men hvis en skolepsykolog havde samme holdning til kristendommen, så ville jeg i hvert fald gerne have mig frabedt, at han kom i nærheden af mine børn.

  Kommentar by Martin Kasler — 27. januar 2015 @ 15:03

 33. Trollen perhenrikrasmussen minder i høj grad om williamjansentrollen fra Glistruplinket nogle poster siden. Jo mere i fodrer ham, jo mere ødelægger han bloggen.
  >32 Martin Kasler
  Det er let at få kvalme af kristendom og andre slags overtro. Men islam udskiller sig fra de fleste trosretninger -måske undtaget nazisme og socialisme- ved at være en voldsideologi, samtidig med at være religion/overtro. Derfo er der ikke mange normaltbegavede mennesker, som ikke er træt af muhammedanismen.

  Kommentar by Nielsen — 27. januar 2015 @ 15:33

 34. # 29 Per Henrik Rasmussen.

  Noget forsludret vrøvl. Der er politifolk, dommere og ledende erhvervsfolk der stiller op i politik på begge fløje. Om deres meninger er rabiate er kun et spørgsmål om hvem du spørger.

  Du forveksler private meninger med arbejdsmoral. Det er typisk for socialister at kalde modstandernes meninger for rabiate. Anklagen er beviset!

  Tolerance er, med tanke på hvilken dag det er i dag, stadig ikke en egenskab socialisterne er i besiddelse af. Havde vi været i Tyskland 1940 havde Jan Hoby vel krævet Sennels kastet i et fangehul.

  Socialisterne er stadig de samme nazi-svin som dengang.

  Kommentar by Santor — 27. januar 2015 @ 15:47

 35. “Der er politifolk, dommere og ledende erhvervsfolk der stiller op i politik på begge fløje. Om deres meninger er rabiate er kun et spørgsmål om hvem du spørger”

  Jamen det skal de da så sandelig ha´ lov til og så bare håbe på at de partier de ønsker at stille op for ikke sorterer dem fra ud fra det princip jeg omtaler.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 27. januar 2015 @ 16:11

 36. #33: Jeg ville heller ikke sende mine børn til en skolepsykolog, der var kendt for aggressiv ateisme.

  Kommentar by Martin Kasler — 27. januar 2015 @ 16:34

 37. Jeg troede egentlig ikke at børn fra troende familier kunne få brug for en skolepsykolog. Men måske har emsige tilhængere af den kritiske teori ment at det netop er de religiøse børn der skal have en omgang humanistisk sjælevask. Guderne må vide det!

  Kommentar by Balder — 27. januar 2015 @ 16:52

 38. Per Henrik Rasmussen.
  Dit problem med Sennel bygger vel bare på klassikeren, at en profet ikke anerkendes af sin samtid.
  Hvis man har fattet konsekvensen af den matematiske eksponentielle funktion, og kan koble den på befolkningsudskiftningen, så har man profetens værktøj.
  Da det af humanistiske grunde ikke kan lade sig gøre at sende migranter retur, må humanisterne alene bære ansvaret for fremtidens rod og kaos.

  Kommentar by Menig 442 — 27. januar 2015 @ 17:47

 39. Jeg kan konstatere, at PHR ikke kan sove det unaturlige væk. Måske derfor, at han bekæmper en psykolog? Tilmed en BØRNEpsykolog.

  Nå, men Carsten Halvorsen… du er genkendt. Kryb tilbage i hullet.

  Kommentar by Iznogut — 27. januar 2015 @ 18:48

 40. Man kan sagtens være både nationalist og socialist på en og samme tid. Socialisme er ikke nødvendigvis lig marxisme og kulturradikalisme.

  Det er er bare til orientering.

  Det er måske årsagen til mit lidt anstrengte forhold til Sennels og de nationalkonservative/nationalliberale bevægelser? Jeg vil så gerne støtte. Men det ideologiske…

  Kommentar by Niels — 27. januar 2015 @ 18:50

 41. Og det gode, socialistiske eksempel?

  Kommentar by Iznogut — 27. januar 2015 @ 18:58

 42. Cirkler der fotografer rundt i samme omfang til venstrefjolsernes demontrationer?

  Kommentar by Johnson — 27. januar 2015 @ 19:17

 43. @39 Iznogut 18:48

  Du må da ha´ tabt sutten !!!

  For du tér dig jo som et pattebarn der ikke kan få sin vilje.

  Eller måske nærmere som en profetbespottet hysterisk muslim.

  Måske kan vi overtale Menig 442 til at ta´ dig i hånden og følges med dig til til profetens tempel for at få foretaget et hovedeftersyn med efterflg. indavlstjek udført med køkkenkniv.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 27. januar 2015 @ 19:58

 44. Iznogut må næsten ha ret, PHR er Carsten “kokkeknive/1 flaske rødvin per dag” Halvorsen :)

  Kommentar by Johnson — 27. januar 2015 @ 20:06

 45. Ha ha ha ha

  Det her har jeg været udsat for før her på posten.

  Og ovenikøbet at jeg skulle ha´ stjålet en død mands identitet med link til dennes dødsannonce

  Det spændende er så hvor lang tid der denne gang går før i også i den antagelse tar´ fejl.

  Gi´ den gas – fuld skrue – GO GO GO

  Jeg er spændt på hvem i eller kan finde på at koble min identitet med

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 27. januar 2015 @ 20:21

 46. En Bodil Bruun skriver hos Dana Watsham facebookprofil: uha – er der ikke nogen som kan finde fotos hvor Nicolai Sennels leger Hitler, ligesom Lutz Bachmann?

  Kommentar by Steffen Nielsen — 27. januar 2015 @ 22:19

 47. >36 Martin Kasler
  Nok er jeg ateist, men aggressiv er jeg langtfra. Hvis jeg skulle befinde mig i nærheden af dine børn, vil jeg passe på dem, som på mine egne.
  > 37 Balder
  Så du “KZ-lejrenes befrielse – Hitchcocks glemte film” for lidt siden på DhimmiRadioens kultur tv? Der er rigelig dokumentation, af Hitlers og SS’s massemord på jøder.
  > Alle
  Lad nu for pokker perhenrikrasmussen-trollen være.

  Kommentar by Nielsen — 27. januar 2015 @ 23:17

 48. @41 Iznogut

  Taler du til mig?

  DDR var værdipolitisk set en sundere stat end BRD. Desværre var DDR ikke en omstillingsparat stat. I mine øjne handler moderne socialisme om at man har en god og fornuftig balance mellem det statslige og det private. De vigtigste samfundsmæssige områder må og skal være ejet af staten. Alle kerneområder skal naturligvis være ejet af staten. Hvorfor nu det?

  Vi nationale kan i den sammenhæng tage et lille kig på kulturradikalismen og De Radikale. Sandheden er den, at Radikale kun har omkring 8-10% af vælgertilslutningen bag sig, men alligevel har de den totale magt over uddannelsessystemet, og de har også den absolutte kontrol på andre vigtige værdimæssige områder. DF har fået massiv opbakning fra vælgerne, men alligevel er De Radikales indflydelse langt større ude i det danske samfund.

  Nationalisme og socialisme kombineret, det finder man mange eksempler på ude i Europa. I Tyskland har man NPD. I Grækenland har man Gyldent Daggry. Så det er i bund og grund ikke umuligt.

  Forskellen mellem den nationale socialisme og den internationale socialisme er ganske enkelt den, at sidstnævnte har et mystisk fællesskab med alle kulturelle og etniske grupper på planeten, hvorimod nationale socialister har et fællesskab med folket, kulturen og den nationale historie.

  Kommentar by Niels — 28. januar 2015 @ 04:27

 49. Socialisme er formel for fordeling af fællesskabets goder, der varetages af “de udvalgte”.

  Det er diktatur og ikke noget for mig. Det kan jeg sige i et ikke-socialistisk land, uden frygt for mit liv :D

  Kommentar by Iznogut — 28. januar 2015 @ 21:55

 50. @48 Niels
  Jamen jeg syntes da bare at du skal melde dig ind i DF

  For det er jo i flg. Pia Kjærsgaards udtalelser tilbage i 2012,og deres partiprogram,i virkeligheden et nationalsocialistisk parti.

  Morten Messerschmidt påstår så godt nok at det er et konservativt parti og mon det ikke også er grunden til at han er parkeret nede i EU.

  En stemmesluger af det format ekskluderer de jo nok ikke.

  Du kan jo bare læse den borgerlige Søren Hviid Pedersens forklaring her:

  http://www.b.dk/kommentarer/df-som-baade-socialdemokrater-og-konservative

  Du må så finde dig i at partiet nok kommer til at svigte nogle af dine idealer ved et evt. kommende samarbejde med V og K hvor de med statsgaranti igen igen vil forlange gammeldags grænsekontrol som modydelse for at føre borgerlig økonomisk politik og fremhæve England som eksempel på at de ved at stå udenfor Schengen netop har grænsekontrol ved samtlige indfaldsveje til kongeriget.

  Ikke bare stikprøvekontrol men samtlige indrejsende skal vise pas

  Der er så lige det lille aber dabai at England er det land i Europa hvor der opholder sig flest illegale indvandrere (anslået til ca. 1 million) fortalte en jura proffesor fra SDU sidste uge i en tv2 news 22 nyhedsudsendelse

  Om det så er fordi de ikke anvender røde og hvide grænsebomme står hen i det uvisse.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 29. januar 2015 @ 02:57

 51. @50 Per Henrik Rasmussen

  Nu er Dansk Folkeparti jo et nationalkonservativt parti med en socialdemokratisk fordelingspolitik. Det er vel ikke den store nyhed i det ganske land, at De Konservative altid har hadet DF. Konservative Folkeparti er i dag et kulturradikalt parti med en strammere udlændingepolitik end De Radikale.

  I øvrigt er der stor forskel på nationalsocialisme og DF. Lad mig give et lille eksempel:

  DF:

  Dansk statsborgerskab kan gives til fremmede.
  Kristendom er et bærende element i dansk kultur.
  Grundloven står over alt.
  Man afviser ikke et multietnisk samfund.

  Nationalsocialisme:

  Dansk pas kan kun gives til svenskere, nordmænd, tyskere og andre nært beslægtede folkeslag.
  Grundloven må aldrig stå i vejen for det danske folks etniske og kulturelle overlevelse og udvikling.
  Kristendommen er ikke et bærende element i dansk kultur.
  Man afviser et multietnisk samfund.

  Der er altså en afgørende forskel på DF og den nationale socialisme. NPD i Tyskland er et godt eksempel herpå.

  Desværre har vi ikke et parti i stil med NPD her i Danmark.

  Kommentar by Niels — 29. januar 2015 @ 20:39

 52. Mandens personlige holdninger kan velsagtens også være fagligt funderede.

  Kommentar by Simon — 30. januar 2015 @ 17:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper