2. februar 2015

Enhedslisten-forgreningen ‘Racismefri by’ planlagde fællesmøde mod ‘muslimhetz’ i AFA-hovedkvarter

Da Danmarks Nationale Front sidste sommer demonstrerede på Christiansborg Slotsplads, arrangerede Racismefri by og Antifascistisk Aktion hver sin demonstration, så almindelige venstredrejet demonstrationsfyld ikke ufrivilligt kom for tæt på maskerede autonome. Det gik helt som planlagt. Kort efter talspersoner for Racismefri by, havde talt om at man ikke kunne tie nazisme ihjel, gik gadekrigerne til angreb.

Racismefri by vil gerne markedsføre sig selv som bred bevægelse, men talspersonerne er alle kendte fra Enhedslisten, herunder eksempelvis Susie Fulton Visholm (Sydhavn), Christine Bergen (Valby) og Jesper Juul Mikkelsen (Amager Vest). Flere i gruppen er dog samtidig aktive i trotskiske Internationale Socialister, der lige har meldt sig ud af Enhedslisten, på grund af det revolutionære partis postulerede højreorienterethed. Til demonstrationer ses ovenstående de ofte sammen med IS-medlemmet Anders Bæk Simonsen, der for et par år siden stod frem i TV2 Nyhederne som medlem af Antifascistisk Aktion. Mange kasketter, samme personkreds.

Søndag var Racismefri by initiativtager til et fællesmøde med overskriften ‘Stop hetzen mod muslimer’. Mødet blev af pladsmæssige hensyn flyttet fra Kafa-X til Folkets hus. Folkets hus har tidligere lagt lokaler til AFA-arrangementer, men Kafa-X er officielt hovedkvarter for erklærede militante Antifascstisk Aktion. Der er aldrig langt fra Enhedslisten til revolutionære gadekrigere.

(Modkraft.dk, Kalender, 1. februar 2015)

Antiracistisk logik: Vore politiske modstandere skal ikke have lov til at demonstrere, fordi det ender i vold når vi angriber.

“Det er bekymrende, at et nazistisk parti får lov til at indkalde til demonstration på Christiansborg Slotsplads. … Problemet med nazister er, at de bygger på vold. Hver gang de har samlet sig et sted, bliver det efterfulgt af voldelige overfald.” (Christine Bergen og Susie Visholm fra Racismefri by i Alt om København, 25. april 2014: Antiracistisk organisation: Nazidemonstration kan ende i vold)

Oploadet Kl. 05:38 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/63603/trackback

6 Comments »

 1. Det er underligt at se “socialister” gå til kamp for den mest reaktionære og bagstræberiske ideologi, Jordkloden hidtil har lagt jord til.
  Man håner DF for at ville føre Danmark tilbage til de harmoniske og fredelige 1950’ere, men her er tale om nogen, som vil føre verden tilbage til 700’tallets Arabien.
  Ærkekommunisten Broby Johansen beskrev kvindens stilling i den verden sådan: “I arabernes religion, muhamedanismen, er nomadesamfundets håndfaste syn på kvinden som husdyr nedfældet i lovbestemmelser, der ikke alene indespærrer hende i haremet, men også gør hende temmelig retsløs der.”
  (R. Broby-Johansen: Krop og klær. 1953)
  Det er altså de forhold, AFA/Enhedslisten stræber efter. De kan kalde det, hvad de vil, men socialisme er det Gud hjælpe mig ikke!

  Kommentar by Harry Vinter — 2. februar 2015 @ 10:49

 2. Derfor Harry Vinter:

  1 Eks:
  FORBYD ISLAM VED LOV, GRUNDLOVEN INVITERER TIL DETTE FORBUD.

  Se blot på Grundlovens § 67,
  hvori der står: “Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på
  den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages,
  som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.” slut”

  Enhver, der har gjort sig den ulejlighed at gennemlæse koranen kan overbevise sig
  om at, der i denne såkaldt hellige skrift indgår mangt og meget som strider mod
  “sædeligheden”. Og hvis justitsministeren skulle have glemt det, kan vi oplyse
  ham/hende om at, der ved “sædeligheden” forstås at lever i overensstemmelse med
  god seksualmoral og almindelig anstændighed.
  ————————
  Hvad betyder Usædelighed ? Usædelig er nemmere at diffinere end Sædelig.
  —– Derfor:
  USÆDELIGHED:= Utugtig, Uterlig, Uanstændig, jf. Vellystig.
  Herunder indgår Pædofili, Nekrofili, Voldtægt, Blotning for børn og voksne.
  Ja kortsagt: Alt det uhumske.
  ————————
  Det meste af dette står Forbrydermanualen, Koranen for. !!

  * Opfordringer til mord på jøder og anderledes troende strider i allerhøjeste grad
  mod sædeligheden, sådan som dette ord forstås i dette land.
  —————————————————————–
  Der er mange andre eksembler det kan tages i anvendelse. !!

  Foreninger der opfordrer til vold.
  Moskeer der opfordrer til vold og sympatiserer med terror.
  Osv Osv.

  Jeg ved godt der er ingen der gider at sætte sig ind i Islam problematikken, og dermed få problemet løst, inden der kommer en borgerkrig. Folk lusker rundt om dette problem som katten om det varme grød. Folk og fæ vil hellere have en borgerkrig en at løse Islamproblemet een gang for alle vha. grundloven.

  Regeringen og dens vælgere vil ikke, de bryder grundloven.

  Min opfordring. Vi skal alle der er utilfreds med at, Islam er her i danmark, anmelde Islam til politiet samt regeringen for grundlovsbrud.

  Kommentar by Sindsro — 2. februar 2015 @ 11:37

 3. De rødes logik er altså følgende : almindelige mennesker må ikke gå på gaden, for når vi angriber dem forsvarer de sig…
  Kan det blive mere sygt ??

  Kommentar by Danskeren — 2. februar 2015 @ 15:21

 4. Jeg er helt enig med “Danskeren”, men min pointe er, at de røde ikke er røde. Er man rød, så afviser man enhver form for religion som “opium for folket”.

  Kommentar by Harry Vinter — 2. februar 2015 @ 15:34

 5. Det er artikler som denne, der får mig til at overveje blot at tjene flere penge, så jeg kan købe Kim mere tid til at drive Uriasposten…

  Hvis 100 personer udskifter DR med Urias, konkret 200 kroner / måned, må vi være tæt på at kunne sponsorere Kim til at arbejde på fuld tid med dette vigtige stof.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 2. februar 2015 @ 20:02

 6. Med ondt skal ondt bekæmpes: Den ekstreme højrefløj skal slås ned med vold, siger anti-fascist

  Vi smutter, så snart de ligger ned. De bliver kørt væk i ambulancer, og vi har erobret gaden igen, siger den 31-årige Jesper. Han er anti-fascist og har i årevis forsøgt at bekæmpe folkene på den modsatte side af det politiske billede: den yderste højrefløj.

  Ekstrabladet juli 2006. Artiklen findes desværre ikke længere på eb.dk

  Like fullt, det kan også bli hevdet at mange innvandringsliberalere og antirasister viser voldelige og antidemokratiske trekk, at de til dels ledes av folk uten dypere nasjonale kjensler, og at flere av dem er politiske opportunister som kryper for inntrengerne og driver meningssensur overfor gode nordmenn. I et slikt perspektiv blir det innvandringsliberalerne som likner mest på bildet av den idealtypiske nazist.

  Sigurd Skirbekk

  Kommentar by Hodja — 2. februar 2015 @ 21:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper