4. december 2008

Karen Thisted: “Roald Als havde den sjoveste tegning i Politiken…”

Man kalder det public service.

Apropos: Henrik Gade Jensen om Carl Ploug.

Hans politiske Kamp var ikke en Kamp Parti mod Parti, Mening mod Mening. Det var simpelt hen et Led i den evige Strid mellem godt og ondt. Og denne Kamp udfægtes ikke med Grunde mod Grunde, men med Formaninger mod Trods, med onde Grunde, med Trusler og med Straf. Han gendrev derfor ikke sine Modstandere, men skældte dem ud.‘ Sådan virker en offentlig mening. Den lever af at have moralen på sin side, og dens forvaltere behøver derfor ikke at argumentere eller begrunde, men kan leve af at udstille andres synspunkter som letkøbte, farvede, reaktionære eller det, der er værre.”

Oploadet Kl. 16:56 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6362/trackback

31 Comments »

 1. Man ved slet ikke om det er Anne Marie Helge eller Karen Thisted der udtaler sig. Galskaben er så udtalt.

  Kommentar by Anders Kusk — 4. december 2008 @ 17:28

 2. Apropos “foragt”… Jeg måtte slukke Deadline 17.00 for et øjeblik siden. De var ellevilde med Theils parti-skifte. Det var som en reklamesøjle for Socialdemokratiet. Der var så sandelig fest på DR2-redaktionen. Da de nåede til næste indslag hvor de tilsvinede Condi Rice, måtte jeg slukke i foragt. Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen; Jeg vil hellere dø, før jeg betaler partistøtte… Hov, jeg mente ‘licens’.

  Kommentar by Højrebladet Komet — 4. december 2008 @ 17:36

 3. Kim Møller: Det må da være Carl Ploug, du mener?

  Kommentar by Niels P. — 4. december 2008 @ 17:46

 4. Jeg har kun at sige… wow, sandheden for ful udblæsning, gad vide om hun ikke bifalder optøjerne og truslerne, og dog, det gør hun jo i klar tale forståes ved at sige at K.W. skal holde op med at tegne, og L.H. er reaktionær, så hør alle jeg er godt træt af dem, den kloge har talt. Ad og bræk.

  Kommentar by Per N — 4. december 2008 @ 17:53

 5. 2 H.K:
  Hvis nogen var/er i tvivl om hvor venstredrejet socialister de er, så er det beviset.

  Kommentar by Per N — 4. december 2008 @ 17:57

 6. Karen Thisted er en hattedame.

  Kommentar by Limewoody — 4. december 2008 @ 18:05

 7. Et par citater til Karen Thisted:

  The truth is incontrovertible, malice may attack it, ignorance may deride it, but in the end; there it is.

  You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
  Winston Churchill

  Kommentar by Anna Lyttiger — 4. december 2008 @ 18:12

 8. I det mindste går Huxi Bach hende lidt på klingen til sidst. Thumbs up til ham for det.

  Kommentar by Morten — 4. december 2008 @ 18:23

 9. Karen Thisted er jo bare en af disse narcissister, der føler sig, når de kommer i radio eller fjernsyn. Hun hader Kurt Vestergaard, fordi han tillader sig at karikere ikke alene Islam, men også personer som Karen Thisted selv.

  Kommentar by Cykelsmeden — 4. december 2008 @ 18:32

 10. Under Muhammed-‘krisen’ i 2006 fik vi det man idag kalder “Mette Winge”-syndromet. Er vi i forbindelse med udgivelsen af Hedegårds/Westergårds nye bog blevet ‘beriget’ med et “Karen Thisted”-syndrom??

  Mette Winge-syndromet går som bekendt ud på, at det vigtige er ikke substansen af hvad der bliver sagt (eller tegnet), men derimod hvem der der gør det. Er det en der af de kulturradikale hattedamer bliver anset som tilhørende gruppen ‘de onde’ er det forkasteligt, mens det samme ’stunt’ ville være helt i orden hvis det er en af ‘de gode’.

  Karen Thisted er selvfølgelig en lille forskræmt hattedame, der hvis hun virkelig konfronteret med voldsparate typer, med det samme mister det ‘rapkæftede mod’ hun ellers fører sig frem med i den offentlige debat. Hun er naturligvis for sølle til at indrømme hun er bange, så istedet kaster hun al sin vrede mod ofrene for voldsmændene, og prøver således på bekostning af dem der allerede ligger ned, at bibeholde det image som den ‘hårdtslående’ debattør hun så desperat prøver at opbygge i offentligheden. Jeg ved ikke om man kan beskrive “Karen Thisted”-syndromet med de gamle ord om “at rette bager for smed”???

  Kommentar by JensH — 4. december 2008 @ 18:33

 11. Hvor gammel er det lige Fru Thisted er?
  I guder et infantilt sprog hun benytter sig af.

  Påstande og tilsvining krydret med et komplet fravær af argumenter.

  Tonen, Fru Thisted tonen i debatten!

  Ynkeligt

  Kommentar by Offentlig — 4. december 2008 @ 19:43

 12. Hvem husker ikke det legendariske interview for godt og vel 10 år siden hvor Karen Thisted og Mette Fugl havde Søren Krarup og Mogens Camre i studiet. Thisted tabte hovedet totalt og skabte sig som et lille barn. Mette fugl måtte dysse hende ned for åben skærm. Noget jeg aldrig glemme.

  Kommentar by Mester — 4. december 2008 @ 20:24

 13. Så kom den. Heltegørelsen af Che Guevarra i en hollywood film, se traileren her:

  http://movies.yahoo.com/premieres/10924839/standardformat/

  Kommentar by Christianity — 4. december 2008 @ 22:26

 14. Som sagt før har jeg en smule melidenhed med den forrykte kone, for hun lyder ærligt talt som om hun er pissefuld eller har en kronisk hjerneskade.

  Og hvad fanden hun efterrabler jo alligevel bare hvad den samlede kunstnerstand dagligt brilierer med.

  Man kan sige historien gentager sig igen, sidst var det nazisterne og deres lige i kommunisterne de “kendte” kastede deres kærlighed over nu er det så den totalitære islam der har disse svage menneskers sympati.

  Kommentar by Whodares — 4. december 2008 @ 23:43

 15. Det fede er jo at Karen Thisted både er glad for Als’ tegning som er sjov, men samtidigt farer komplet i flint over Westergaard tegninger.

  At hun ikke selv kan lave mellemregningen og acceptere er der måske er nogen der mener at Westergaards tegninger er sjove og relevante – det er jo urkomisk. Det vidner om utrolig ringe intelligens.

  Kommentar by Anonym Københavner — 5. december 2008 @ 00:11

 16. Jeg vil ikke spilde mere end 3 millisekunder af mit liv med at høre på de savlende pladderhjerner. Men man kunne jo sende hende en dildo med en lille sprængladning i… flufff.. Hua Hua hua.. Det må være det plan vi skal ned på, hvis vi skal kunne følge med..

  Kommentar by Solipsisyfos — 5. december 2008 @ 01:22

 17. Der er ikke ret meget der blomstrer i Karen Tristhed..men derimod

  OT:

  ,,Feminismen blomstrer i islam!,,

  Jeg ved ikke hvad jeg skal mene… Men der er sigende og syrede ting i den artikel. Måske er de bare galen, de kvinder.. ??

  http://www.kvinfo.dk/side/559/article/833/

  Mens jeg læste så jeg lejlighedsvis de indre billeder af ,,hængning fra mobilkran,, og ,,stening af 16 årig pige,, og ,,gift med 12 årig pige,, -passere revy. Der er masser af dem på nettet.

  Jeg kan ikke få billederne til at hænge sammen med teksten. Kan nogen hjælpe mig??

  Kommentar by Solipsisyfos — 5. december 2008 @ 02:51

 18. Karen Thisted holder af islam, fordi hun holder af små araberdrenge, for små araberdrenge holder af hvad som helst med hul i(små piger, drenge, gamle piger, mænd, hunde, geder, kameler, you name it) – man må, i Karen Thisteds tilfælde håbe, de husker at slukke lyset.

  Kommentar by Bodil — 5. december 2008 @ 07:46

 19. 17

  Solipsisyfos

  Trods en hel del kulturrelativistisk vrøvl, så erkendes det klart at kvinder er undertrykte i mange muslimske samfund:

  “Kvinder er stadig undertrykte i mange muslimske samfund, og der er ingen tvivl om, at det stadig er kontroversielt at stille spørgsmålstegn ved de dogmatiske sider af islam, understreger Ahmed.”

  H t t p://www.kvinfo.dk/side/559/article/833/

  M.h.t. Thisted, så er hun ekstremt usolidarisk i forhold til vores frihedsrettigheder. Hun er desværre blevet en snæversynet snerpe.

  Kommentar by Janne — 5. december 2008 @ 10:24

 20. Hav lidt overbærenhed med Thisted. Når man i så mange år har ladet sig indsvøbe og indlulle i korrekte meninger og holdninger og så opdager, at andre kan argumentere, udstille, udskælde og afsløre denne sutteklud bliver man grædefærdig ulykkelig, vred som et pattebarn. Som en stofmisbruger søger man desperat at få fat i det der var så trygt og dejligt og er villig til at skabe sig og bruge tricks for at komme tilbage til den formodede sikkerhed.

  Kommentar by synopsis-olsen — 5. december 2008 @ 11:01

 21. >19 “..ekstremt usolidarisk i forhold til vores frihedsrettigheder”
  >20 “..grædefærdig ulykkelig, vred som et pattebarn..”
  Det er rigtigt set og godt skrevet om Karen Thisted.
  Selv synes jeg at Karen Thisted er forfærdelig vulgær. Den dødsdømte tegner, Kurt Westergaard (og hans kone, som Thisted er modbydelig nok til at navngive), skal værsgo lukke sig ind i deres hus og holde op med at “provokere”, altså lave tegninger. Ofret er blevet den skyldige og den fordømte.
  Derimod strømmer sympatien nu den terrorudviste tuneser i møde fra de toneangivende medier. Det ender vel med at han får adskillige hundrede tusinde kroner i erstatning for sit fængselsophold. Hvis man sendte ham til Tunesien, ville han formentlig få samme heltemodtagelse som den libanesiske terrorist Samir Kuntar fik for nogle måneder siden.

  Kommentar by Niels P. — 5. december 2008 @ 12:57

 22. Tja….om det er dumhed eller overdreven forbrug af lykkepiller eller virkeligheden set igennem en tåget rødvins påvirkning, der er årsagen til konen Karen Thissestedet i redens! mærkværdige virkeligheds fortrængning, ved jeg ikke?
  MEN, noget tyder på uoplysthed, når konen Karen Pissested, påstår at det muslimske kvindeundertrykkelses symbol hovedaffaldssækken, er det samme som vores bedstemødres tørklæder. Så hun sgu DUM.
  Kombinere koen Karen Pissedum så sin dumhed med overdreven indtagelse af lykkepiller, jamen så vil bivirkningerne jo være et forskruet syn på tingene, altså Kurt Westergaards tegninger er årsagen til den grimme muslimske adfærd, ikke muslimerne der bogstavstro efterlever koranen påbud om at dræbe vantro osv af grimme ting.
  Herefter går det helt galt for den hellige frelste KO Karen Pissedum, når indtagelsen af for meget rødvin dagligt, kommer oveni den medfødte eller selvforskyldte dumhed og lykkepillerne der spises som rosiner, 72 stk dagligt! herefter udtrykker sin mystiske cocktail af forskruede og latterlige lykkepille-meninger.
  Vi kan kun se undrende på denne omvandrende katastrofe, der måske inderst inde godt kan se, at en sæk over hoved vil gøre underværker på udseende og tie og underkaste sig en mand eller værge, vil hjælpe den svage let påvirkelige stærkt påvirkede! Karen kone.
  Konen ligefrem skriger på overtagelse, af den barmhjertige!! kvinde udslettende idelogi iSLAM.
  Det kan godt være iSLAM er lykken for koen Karen, MEN vi er altså nogle stykker kvinder, der absolut ikke har brug for iSLAM, tværdigmod.
  UD med tissekonen Karen Pissedum og iSLAM…..

  Kommentar by li — 5. december 2008 @ 14:16

 23. “Karen Thisted holder af islam, fordi hun holder af små araberdrenge, for små araberdrenge holder af hvad som helst med hul i(små piger, drenge, gamle piger, mænd, hunde, geder, kameler, you name it) – man må, i Karen Thisteds tilfælde håbe, de husker at slukke lyset.”

  Jæsss! Altid godt med lødig og præcis argumentation, det højner nemlig troværdigheden… suk… :-S

  Kommentar by Johnny — 5. december 2008 @ 19:53

 24. @NielsP

  Jeg tror ikke tuneseren ville få en heltemodtagelse. Tunesien er er ret frit land efter mellemøstlige forhold. Vestlige turister kan stort set gå og klæde sig som de vil, og man har fra regeringens side ingen interesse i at se sig udfordret af den islamiske revolution.

  Jeg tror han ville blive udspurgt lidt af den tunesiske sikkerhedstjeneste – nu er de jo afsløret. Han har sikker indset at det er meget lettere og behageligere at være islamisk terrorist i Danmark, end i Tunesien. Nu får han jo efter alt at dømme oven i købet en erstatning i 800.000 kroners klassen, skattefrit naturligvis, for at have siddet i fængsel.

  Den ene rejste for øvrig hjem, hvad skete der med ham?. Det har den dybtborende danske verdenspresse ikke ofret mange ressourcer på at finde ud af.

  Kommentar by PeterK — 5. december 2008 @ 21:19

 25. > 24 OK, PeterK, du har nok ret. Men mon ikke det vil være lidt svært for et arabisk land at torturere en mand der er udvist for at ville dræbe en Muhammad-tegner?

  Kommentar by Niels P. — 5. december 2008 @ 23:05

 26. > 23 Jorny

  MUAH MUAH MUAH,..

  Hvad hedder så en venstrefløjsfacistisk klimakteriemakrel med ravkæde kostume og med et efternavn der begynder med T og som især elsker at vrøvle og ind i mellem sutte på unge mælkechokoladefarvede voldsbandemænd?

  – En islamsuger!

  Jorny, skrid med dit negative og ulogiske puritanismepis. Ser det måske ud til at du skaber mere intigrarzion og islam-modstand ved at sidde pænt og tale LØDIGT? – hva?

  Det er vist dette århundredes største misforståelse. Ord skaber handling og derfor skal vi have lov til at sige de rigtige ord. Så skrid med dig.

  Prøv at se en hængning på nettet, så bliver du kureret for din LØDIGHED!

  Kommentar by Solipsisyfos — 5. december 2008 @ 23:53

 27. “Jorny, skrid med dit negative og ulogiske puritanismepis. Ser det måske ud til at du skaber mere intigrarzion og islam-modstand ved at sidde pænt og tale LØDIGT? – hva”

  Fint, jeg skrider gerne. Så kan I få lov at tilbede og bekræfte hinanden i jeres hysteriske sekt. I en anden tråd klynker I over, at der er så få i den danske befolkning, der støtter jer og har set det samme lys (formodentlig lyset fra Saurons øje). Well, hvis I tror at I får andre islam-skeptikere til at melde sig under jeres faner med den måde at tale og “debattere” på, så trænger I for alvor til et reality-tjek.

  Kommentar by Johnny — 6. december 2008 @ 16:03

 28. Æh Johnny nu er du vel på det rene med at kommentatorene er enkeltpersoner ikke……Du ved jo nok det slet slet slet ikke er pænt at generalisere, og i forhold til hvad Karen T OFFENTLIGT kalder andre og hvad hun ellers blamere sig selv med er hun vist sluppet MEGET billigt selv med de småfinker der er røget af panden også fra undertegnet.

  Så hun skulle nødigt begynde at tale om “bagvaskelse” !

  Kommentar by Whodares — 6. december 2008 @ 22:39

 29. Den dag muslimerne kommer og “kulturberiger” Karen Thisted – af ren og skær nød naturligvis, eller fordi de behøver kraftige briller ;-) -så er der ikke længere nogle tilbage til at komme til hendes assistance. Enten fordi de ikke kan, eller også får de et akut anfald af døv-blind-hed.

  Hun er jo totalt blæst og uvidende – og så den infantile, forurettede rappenskraldetone, hun fører sig frem med. Hun får ligefrem Mette Frederiksen til at lyde velartikuleret og velovervejet ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 7. januar 2010 @ 03:12

 30. Jeg er totalt enig med Karen Thisted. Jeg går ind for ytringsfrihed under ansvar. Der er regler og love omkring ytringsfrihed der går på, at man ikke må spotte, håne, fornedre eller ydmyge. Med hensyn til karikaturtegningerne, så har det været Flemming Roses, Kurt Vester-gaards bevidste mål at ydmyge, spotte og opildne hadet til muslimerne, det har intet som helst med ytringsfrihed at gøre. Jeg har stor respekt for alle religioner, ingen er bedre end andre. Såfremt i læser alt hvad i kan finde af artikler omkring Flemming Rose, så vil i nok få et andet syn på Muhammedtegninger og formålet med dem. Jeg syntes også, at K.W har forårsaget stor skade for vort samfund, jeg harmes, når jeg læser, at der bliver afsat 48 sikkerhedsvagter for at passe på ham. Hvad med de kvinder, som dagligt lever under vold og mordtrusler fra en eks., får de livvagter tildelt. K.W burde vide, at disse billeder ville få store konsekvenser for såvel ham som hele vort samfund.

  Kommentar by godmorgensol — 8. januar 2010 @ 07:54

 31. Jeg syntes det er tankevækkende, at tænke på, hvor megen opstandelse og oprør der blev, da Kurt Thorsen viste Jesus filmen, da Jens Jørgen Thorsen fremviste Jesus med erigeret lem, det fik sindene i oprør og billedet blev fjernet. De 2 eksempler gjorde ikke så ubodelig skade i vort samfund som Muhammedtegningerne, derfor K.W træd varsomt og stop dine foredrags-rækker, du har gjort skade nok. Det handler ikke om ytringsfrihed men om følelser, man krænker, sårer og håner en utrolig stor gruppe mennesker, hvad er meningen med det?

  Kommentar by godmorgensol — 8. januar 2010 @ 11:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper