6. december 2008

Drabsmand for mørk til Expressen

En svensk musiker myrder en 55-årig pianist i et anfald af ‘roadrage’ på gaden i Los Angeles. Expressen bringer historien med nedenviste illustration af offer og gerningsmand – John Osnes, 55, föll offer för svensken (25/11-08).

Los Angeles Times navngiver drabsmanden (25/11-08): “David Mossy Jassy… got back in the SUV and drove over Osnes’ body.”.

(David Mossy Jassy aka Dave Monopoly)

Oploadet Kl. 23:37 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6367/trackback

25 Comments »

 1. […] journalistikkens  gave mod det kontroversielle – at farvede  mennesker kan begår forbrydelser : Drabsmand for mørk til Expressen. Der  ligger noget af en opgave  i at punktere  al den småborgerlige fimsethed, og det er da […]

  Pingback by Snaphanen » »Vi fører krig mod svenskerne« — 7. december 2008 @ 00:59

 2. En kraftige pixelering, er åbenbart ikke tilstrækkeligt for medierne i Sverige, man har ovenikøbet lysnet dem kraftigt, det her er sgu da racisme i yderste potens. Åh nej, det glemte jeg selvfølgelig, det handler jo hverken om hudfarve eller religion, selvom visse typer indenfor begge kategorier, synes at være særdeles overrepræsenteret!

  Kommentar by Front De Boeuf — 7. december 2008 @ 01:02

 3. Som ætlig af sorte afrikanske slaver i Dansk Vestindien er jeg meget forarget over Expressens og andre svenske mediers åbenlyse racisme.
  Når disse svenske medier forsøger at bortretouchere forbrydernes farvede pigmentering og give indtryk af, at de er hvide, udsender man det signal, at der er noget suspekt ved, at en forbryder også kan være farvet, og at farvede personer generelt skulle føle sig ramte, når forbrydelser begås af farvede, som om disse forbrydelser skulle være noget, der kendetegner hele den “farvede” race, mens man sagtens kan vise hvide forbrydere, fordi hvide alligevel er så anstændige, at de sjældent begår forbrydelser.
  Min farvede vestindiske familie i begyndelsen af 1900-tallet var anstændige, ikke-voldelige mennesker; læge, magister, en var kunsthistoriker, der underviste på Københavns Universitet. Deres børn var for 2 børns vedkommende politimestre, en var dommer og konservativ borgmester, en tandlæge og en rektor.
  Og hvem ville beskylde U.S.A.’s udenrigsminister Condoleezza Rice eller filosoffen Thomas Sowell for at være voldelige?
  Afslør venligst min farvede “familie”, der begår forbrydelser, som det de er: forbrydere, uden at forsøge at skjule deres køn, race, nationalitet, navn eller andet og dermed insinuere, at der er noget særligt suspekt ved at begå forbrydelser, når man er farvet, som om det er noget, der på problematisk vis skulle kendetegne alle farvede. Og hvis det er det, så lad os få det frem i lyset alligevel, så vi kan adressere problemets årsag: religion, nationalitet, kultur, sociale forhold eller racisme vendt mod vesterlændinge, kristne, hvide etc. og dermed fremhæve de anstændige, lovlydige farvede borgere, som “Condo”, Thomas Sowell, mine vestindiske forfædre og mange, mange andre, der påviser, at det ikke er pigmenteringen, som gør folk til forbrydere.

  Kommentar by Hanzi — 7. december 2008 @ 03:50

 4. Det eneste positive ved den historie er, at den er foregået i U.S.A. og ikke i Sverige. Han slipper nok ikke med 100 timers samfundstjeneste. Skal vi gætte: 30 år i et af Los Angeles’ fængsler fuld af hårdkogte latinamerikanske bande-medlemmer?
  Bend over!

  Kommentar by Hanzi — 7. december 2008 @ 07:48

 5. Jo da Hanzi, sverie er jo gledet helt ned i kloakken, de mangler bare at blive kørt det sidste stykke i den store multiblender det kommer der kompost ud af som så kan bruges til at gøde jorden for det næste årtusindrige, det er på tide at DK får nogle nye gasmasker især os der bor lige overfor dhimmi himlen. Rigtig glædelig Bend over.

  Kommentar by Per N — 7. december 2008 @ 11:05

 6. I samme boldgade:

  Angående knivstikkeriet på Amager:

  Er der noget signalement? Har kun hørt drabsmændene omtalt som en gruppe (aggressive) unge.

  Kommentar by Penol — 7. december 2008 @ 12:37

 7. SIAD holder julefrokost i IKEA på lørdag:

  “Julefrokosten er tilbage i Ikea! – ihvertfald hvis det står til SIAD.
  SIAD har tænkt sig at råde bod på syv års fornægtelse af julen i den svenske møbelgigant Ikea ved at fejre julefrokost i varehuset. Selvfølgelig vil det blive ekstra sjovt og festligt nu hvor vi har 7 år at følge op på.

  Vi vil medbringe knasende sprød flæskesteg og rødkål og snaps og hele herligheden vil blive uddelt til ansatte og kunder. Vi vil naturligvis dukke op i nissekostume, nissehue og nissenæser og humøret vil være helt i top. Måske vil der endda dukke en nissegris op og ønske glædelig jul.
  Nærmere information om aktionen rettes til SIADs kontor 96771784 eller mail:
  post@siad.dk

  Læs om baggrunden for aktionen:

  Da julen blev “det dårlige selskab” i Ikea.”

  http://www.siad.dk/index.php?aid=3289

  Kommentar by Penol — 7. december 2008 @ 12:39

 8. #6

  Det forlyder, at de 7-8 knivstikkere på Amager talte dansk indbyrdes, men derfor kan de selvfølgelig godt være udlændinge. Men selv om de skulle være danskere, så er jeg helt klart af den opfattelse, at de mange knivstikkerier og mord begået af 2.g’ere er med til at forråe unge mennesker generelt, heriblandt også danske unge.

  Kommentar by Hanzi — 7. december 2008 @ 14:08

 9. … Dr gjorde et enormt nummer ud af at skrive at genrningsmændene talte dansk indbyrdes. Det er utvivlsomt for at give indtryk af at det er danskere.. men lur mig om ikke det er indvandrere.. den tilfældighed og brutalitet er ikke civiliseret – alt peger på mellemøsten

  Kommentar by Per — 7. december 2008 @ 15:24

 10. Denne klamme voldtægtsmand var heldigvis ikke for mørk til et signalement:

  http://politiken.dk/indland/article608671.ece

  Kommentar by Johansen — 7. december 2008 @ 17:13

 11. Når aviserne udtrykkeligt skriver: “de talte dansk” betyder det perker-dansk. I modsat fald ville man dedikere det halve af artiklen til omhyggeligt at udpensle gerningsmændende som “etniske danskere”, “rockertyper” og helst tillige navne, bopæl og fotos. Når dertil føjes, at “der ikke er racistiske motiver”, udelukker man effektivt etniske danskere.

  En svada som den ovenstående er hvad der kommer ud af pressens evindelige forsøg på at sløre kendsgerninger som ikke stemmer med den vedtagne politiske korrekthed. Når de konsekvent behandler læserne som idioter der ikke kan læse mellem linierne, bliver samme idioter eksperter i at læse mellem linierne. Vor tids kremlologer. Gad vide, hvor tit vi tager fejl?

  Kommentar by Skjoldungen — 7. december 2008 @ 17:56

 12. Hvis det nu havde været en hvid mand der havde slået en sort mand ihjel, ville den hvide mand så være ’pixlet’ som sort mand på avisfotoet?

  Svensk multikultur har det åbenlyst svært med hudfarver.

  Jeg spår at inden længe så vil fotos af forbrydere i svenske aviser blive gjort grønne alle sammen, indtil marsmænd kommer med en klage til Institut for Guderettigheder.

  Kommentar by Janne — 7. december 2008 @ 18:16

 13. PS

  Den svenske avis går helt klart fabelagtige Monty Phyton i bedene. Monty Phyton kunne faktisk ikke have gjort det bedre.

  Kommentar by Janne — 7. december 2008 @ 18:18

 14. 11 Janne

  Svensk multikultur har det svært med at udstille mørke hudfarver, såfremt en forbryder skulle være i besiddelse af denne pigmentering.

  Havde forbryderen været etnisk svensker, ville der givetvis ikke være noget problem med at udstille vedkommendes hudfarve.

  Multikulturalisme er noget fanden har skabt. Det koncept køber man åbenbart både i Sverige og Storbrittanien.

  Kommentar by Johansen — 7. december 2008 @ 18:39

 15. Expressen udstiller sig selv ved overhovedet at have billedet til højre med. De har valgt at have så store pixels at den information man kan få ud af billedet ikke er meget andet end farven – hudfarven. Og så vælger de at forfalske den!… To virkeligt besynderlige valg, der viser at de i den grad må være besat af hudfarver.

  Kommentar by Mallebrok — 7. december 2008 @ 22:32

 16. De, der i høj grad styrer mediestrømmen og “oplysning til folket”, er blevet så rædselsslagne for at blive anklaget for racisme, at de tabuiserer sorte mennesker i en grad, så det tangerer racisme.

  Måske i virkeligheden disses manøvrer, der “udfaser” sorte mennesker som ligeværdige mennesker og skaber basis for nye og fremtidige ideer udi (udvalgte) racers renere “renhed” og uskyldigere “uskyldighed”?

  En ny raceideologi fra de antiracistiske?

  Vreden over begåede forbrydelser må endelig ikke gå ud over gerningsmanden, hvis han/hun har anden hudfarve end hvid?

  Ildevarslende som man i MSM får forset sig på race og ikke på personer og personers ansvar for deres handlinger her..

  Ikke nogle kvoteordninger, hvor sorte får fortrinsret til menneskelig skyld og fordærv på linie med de fortabte hvide? Por favor?

  Nej, sandsynligvis ikke..

  MSM har så forfærdeligt travlt med at være selvbestaltede vogtere og opdragere overfor befolkningen, at de har mistet al sund fornuft og menneskeligt fokus.

  Kommentar by +M+ — 8. december 2008 @ 01:20

 17. OT

  Noget man ikke hører så meget om..-

  http://edition.cnn.com/2008/WORLD/meast/12/06/iraq.violence/index.html

  Der findes altså nogen som terror bekæmper Al-Q. De passer bare ikke ind i venstrefascisternes nyhedsplagiat-strategi…

  Og de unge i Athen og Thessaloniki… de skulle vel ikke tilfældigvis være fra et islamoghetto-område?

  Man får intet at vide. Vi skal holdes for nar og holdes dumme. Vi skal malkes og ydmyges og nedgøres, for vores værdighed. Det er jo også så meget nemmere at være dum, for så er man heller ikke ansvarlig!!… -i venstrefløjens forstand…. Bahh…

  Realistisk set, er man kun ansvarlig for sig selv, sine umyndige børn og sine handlinger. Resten er kaos.

  Kommentar by Solipsisyfos — 8. december 2008 @ 03:10

 18. Det vi ser er EURABIA-gate in action. Der må ikke krummes et hår på islamisternes ære og rygte i Europa.

  Vi skal tvangselske Islam og Allahs hellige horder af imperialister. Vi skal lære at hade os selv for vores eksistens. Alt for freden og korrrektheden.

  Og når narcissismen slår fuldt igennem, og krisen gør vred nok, så får vi den næste krig. Izlamo-sozialismen, vil få alle tidligere diktatorsindssyge til at fremstå som godmodige og næstekærlige.

  Eller også glider vi bare stille og roligt ind i virkelighedens version af ,,The Matrix,,. -en malkekvægsbefolkning på hallu-piller.

  Hele fidusen ved religion, er at den træner en i at udstå smerte, fysisk/psykisk. Og da Europa er blevet a-religiøs, så er vi svagpissere, lige til at plukke.

  Kommentar by Solipsisyfos — 8. december 2008 @ 03:24

 19. Jahh det går også godt i Esbjerg:
  “mørk i huden og formentlig med anden etnisk baggrund end dansk,”
  http://www.jv.dk/artikel/564427

  Kommentar by M16 — 8. december 2008 @ 06:57

 20. P.s.
  “Hvis nogen i området har bemærket en person, der svarer til det her signalement, så vil vi meget gerne høre fra dem, siger vicepolitkommissær Lars Bjerregaard.”

  Kære Vicekiminahhlpolitikommizarrr du skal nok ikke regne med at vi gider henvende os til jer, for det hjælper ikke en skid ! Næ vi begynder snart at tage sagerne i ejen hånd, så vil begrebet “selvtægt” for en helt ny mening !

  Kommentar by M16 — 8. december 2008 @ 07:03

 21. Nu er det ikke ligefrem første gang at Expressen har ændret farvepigmenteringen på forbrydere: http://rettentilselvforsvar.wordpress.com/2008/08/23/svensk-propaganda-og-manipulation/

  Kommentar by RettenTilSelvforsvar — 8. december 2008 @ 09:59

 22. Vi har en liten avdelning för detta i Exilen ….

  http://www.exilen.eu/showthread.php?tid=1709

  Kommentar by Matti från Finland — 8. december 2008 @ 11:13

 23. Det er en meget symbolsk historie. En hiphop-artist myrder en pianist. Hiphopperen cruiser ned ad gaden i sin store potensforlænger (måske høj på stoffer). Hiphop symboliserer om noget vold, overfladiskhed, multikulturalisme og destruktivitet. Og pianisten er så den klassiske, stilfærdige kultur, som ikke formår at forsvare sig mod fjenderne. Han går til fods ude i det åbne samfund, hvor det forventes at bilerne standser i fodgængerfeltet.

  Også symbolsk at det er en nysvensker mod en amerikansk nordmand fra Minnesota. Måske skal man tage en rejse derover for at opleve skandinavisk kultur, mens den nedbrydes herhjemme?

  Det er et skæbnens tilfælde at de to lige skulle støde ind i hinanden.

  Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 8. december 2008 @ 22:18

 24. Tjo men den har Svenske “medier” (læs propagandaministeriet) jo brugt før, husker jeg ikke helt galt så i forbindelse med milion røveriet i Danmark hvor en svensk mørk spiller stod anklaget ?

  Kvalmende ærligt talt.

  Men værre er det dog når det er signalmenter man efterlyser og så slører ansigtet fra tx et overvågningskamera som i en episode for nyligt hvor svensk politi så bare mente at man kunne kigge efter manden trøje…..DOH !

  Kommentar by Whodares — 8. december 2008 @ 22:52

 25. […] Anden gang var da den svenske musiker, John Osnes, døde under en lidt for voldsom omgang kulturberigelse i Los Angeles: […]

  Pingback by Expressen, en racistisk svensk avis « Retten til selvforsvar — 1. februar 2009 @ 15:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper