3. februar 2015

Mere om Skolevalg 2015: Dansk Folkepartis mærkesager blev frasorteret af Undervisningsministeriet

I weekenden bloggede jeg om ‘Skolevalg 2015’, der trods hele 25 mærkesager, ikke havde noget noget som helst relateret til modstand mod EU og indvandring. Jeg har undersøgt sagen lidt nærmere. Det viser sig, at Dansk Ungdoms Fællesråd har modtaget utallige forslag fra partierne, herunder også fra Dansk Folkeparti, men at forslagene er blevet afstemt i Undervisningsminsteriet. Med andre ord: Undervisningsministeriet har ikke ønsket debat i folkeskolerne om EU og indvandring.

(Undervisningsminister Christine Antorini, 2014; Lokalavisen)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/63675/trackback

14 Comments »

 1. De venstreorienterede demagoger og tilhængere af politisk korrekte (=pk) kulturmarxistiske og kulturradikale løgne om bla. “multikultur” (en af de tykke, åbenlyse pk-løgne), som endnu i kort tid danner regering, véd godt, at de ville tabe stort til Dansk Folkeparti, hvis skoleeleverne, som nu skal agere vælgere i denne farce af et “valg”, blev præsenteret for emner som (masse)indvandring (af muslimer). pk-tilhængerne kan kun få tilhængere blandt vælgerne ved at undertrykke sandheden og lave afledningsmanøvrer (Lars Løkke Rasmussens tøj-“gate”-sag i Ekstra Bladet).

  Kommentar by barfbag — 3. februar 2015 @ 23:46

 2. Hvordan er det gaaet til at der er saa mange eventyrligt dumme, naive, pjattede, selvoptagne, uforstaaende,ignorante fjolser i folketinget ?

  Kommentar by a.v.duch — 3. februar 2015 @ 23:56

 3. >2 a.v.duch
  Det er nok fordi så mnge dumme, naive, pjttede, selvoptagne, uforstående, ignorante og fjollede vælgere stemmer på dem til folketingsvalgene.

  Kommentar by Nielsen — 4. februar 2015 @ 00:09

 4. I skolen indoktrineres børnene nu til at oplysninger fundet på nettet ikke er så troværdigt som det der står i det materiale de får udleveret i skolen.

  Faktisk er det i masser af spørgsmål kun muligt at nå frem til en sand erkendelse ved internetsøgninger, hvor det er muligt at sammenligne forskellige både holdningsbaserede og evidensbaserede uddybninger af et emne.

  Kommentar by perhag — 4. februar 2015 @ 00:12

 5. Naturligvis vil ministeriet ikke have at eleverne debattere den slags utugtige ting det kunne jo nemt komme til at påvirke deres spæde politiske opfattelse og det går jo ikke.

  A.V. Duch kalder folketinget dumme men det er regeringen og deres ministre, via Dansk ungdoms fællesråd, der bestemmer den slags ting og de er bestemt ikke dumme. De er helt og fuldt dedikeret til at påvirke eleverne i en bestemt retning, nemlig mod en regeringsstyret stat helt på linje med det gamle DDR. Husk på at Oleg Sohn har været socialdemokrat et helt år, på dato.

  Det er deres mål og de er villige til at lyve, snyde og bedrage hvem som helst for at nå det mål!

  Kommentar by Santor — 4. februar 2015 @ 00:21

 6. “Med andre ord: Undervisningsministeriet har ikke ønsket debat i folkeskolerne om EU og indvandring.”

  Wonder why… …

  Kommentar by Jens Jensen — 4. februar 2015 @ 00:22

 7. 3. Nielsen.
  Enig.
  Vælgerne stemmer med hovedet under armen, De er sådan set hallalslagtet. :)

  Kommentar by Sindsro — 4. februar 2015 @ 00:25

 8. Det er skidt for Danmark at være medlem af EU og det er skidt for Danmark med den ukontrollerede indvandring fra ikke vestlige lande, alle politikere i folketinget ved det godt, men de saver den gren over som de selv sidder på hvis de siger sandheden, de vil blive truet med en fyreseddel på lige fod med Nicolai Sennels, alle Danskere ved at skattelettelser vil øge beskæftigelsen, men fy og skam den politiker der fremsætter sådan et tilbud til Danskerne, den politiske elite er korrupt.

  Kommentar by emmagad — 4. februar 2015 @ 00:50

 9. @ 3, 7

  I modsætning til jer, så bor jeg også i dette land. Jeres mentalitet har intet med hverken nationalisme eller demokrati at gøre.-

  Nationalisme: Fordi det er nationen i fokus.
  Demokrati: Fordi demografisk udskiftning, som burde være på dagsordenen. Er anti-demokratisk, 1+1=2.

  Kommentar by intetnavntak — 4. februar 2015 @ 01:23

 10. “..men at forslagene er blevet afstemt i Undervisningsminsteriet.”

  Hvem er din kilde?

  Kommentar by lange johannes — 4. februar 2015 @ 02:02

 11. Det Danmark vi kender – nu med valgssvindel i ministeriet.

  langsommejohannes, hvem ønsker at vide kilden? Har du en høne at plukke med rette vedkommende? I voldsamøber har jo jeres metoder.

  intetnavntak, hvad har du drukket?

  Kommentar by Iznogut — 4. februar 2015 @ 04:47

 12. 10,

  Brug linket i posten. Det er en ren tilståelse fra ministeriets side.

  I øvrigt bliver en vis Ulykketoft omtalt som ejermand til projektet.

  “Skolevalg 2015 giver eleverne undervisning i demokrati og de politiske partiers holdninger og afsluttes altså med en valghandling blandt landets elever på 8.-9. klassetrin den 29. januar.

  Mogens Lykketoft (S), formand for Folketinget og projektejer for Skolevalg 2015, glæder sig over, at så mange skoler har valgt at deltage i Skolevalget.”

  http://www.kl.dk/menu/Stigende-tilslutning-til-Skolevalg-2015-id165430/

  Kommentar by Hans Und — 4. februar 2015 @ 04:56

 13. Sikkert også derfor at Enhedslisten fik så få stemmer (de har trodsalt et lyspunkt at de vil helt ud af EU) Så dette giver slet ikke mening fordi det går også ud over Enhedslisten

  Kommentar by Daniel — 4. februar 2015 @ 08:44

 14. “— forslagene er blevet afstemt i Undervisningsminsteriet. Med andre ord: Undervisningsministeriet har ikke ønsket debat i folkeskolerne om EU og indvandring.”

  Om og om igen. Samme smøre. Hvem har tillid til myndighederne? Hvornår går det op for en bredere del af befolkningen, at EU-landenes regeringer er i lommen på EU. EU er skurken bag indvandringen og islamiseringen ifølge deres forhandlinger med araberne 1973-78, den såkaldte Europeiske-arabiske Dialog. Af den fremgår det at Europa ikke bare åbnede portene på vid gavl for indvandring fra de arabiske lande, men også at EU-landene skulde fremme arabisk kultur (= islam).

  Kommentar by Gertrud — 4. februar 2015 @ 16:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper