5. februar 2015

Inger Støjberg sagde sandheden, jages af MSM: Live-interview på P3 gik galt – Indvandrer: ‘Go ISIS!’

Da et øjenvidne bekræftede Inger Støjbergs udlægning af chikanen under ‘American Sniper’ i biografen tirsdag aften, gengav EB.dk hans beretning, men følte alligevel at historien skulle afrundes med diskret beklikken af hans politiske sindelag. Skolelærer Morten Suhr erkendte, at “han har stemt på partiet”. Med samme logik må hver anden dansker være inhabile i sådanne sager.

Aftenshowet havde et kritisk setup, og Pressen på P3 med de ulidelige Tony Scott og Tue Blædel forsøgte på samme måde, at vende sagen rundt. De havde sendt en reporter i biografen for interviewe indvandrere om deres syn på sagen. Live-interviews ender ofte galt, og denne gang gik det rigtigt galt.

(Pressen på P3 på Facebook, 4. februar 2015)

Delvis og lidt rodet transskription af sekvensen, der kan høres her.

Vært: Det er nu 17 timer siden, at Venstres ordfører Inger Støjberg satte sig til tasterne og skrev en Facebook-opdatering. Som om ikke ændrede verdenshistorien, så dog lavede en Kähler 2, nok til at det meste af Danmark gik amok, over hvad det var at hun havde skrevet. … Hvad synes vi så om det? De fleste er vel enige i, at det ikke var nødvendigt at få med om det var indvandrerrdrenge eller ikke var indvandrerdrenge.

Vært: – Det er så punkt 2. Man skal overveje generaliseringer. Hvornår giver det mening, og hvornår giver det ikke mening. … Vores reporter Mathias, vi har forsøgt at sende ham i biografen midt om dagen, for at se hvor galt det står til. Han er taget ind for at se American Sniper, så finder vi ud af, om han overhovedet kan komme frem for flyvende vingummier og popcorn. …

Vores reporter er taget en tur ind til midtbyen for at se om vi kan blive lidt klogere på det her optrin, der åbenbart var i Cinemaxx i aftes.

P3-reporter (Mathias): Jamen, det er jeg. Og i den forbindelse har jeg fundet ‘Haddi’, ‘Firash’, ‘Museen’ på henholdsvis 18, 18 og 17 år.

[…]

P3-reporter: Altså, hånden på hjertet ‘Firash’. Kunne du ikke godt finde på engang imellem at være en af dem der var lidt højlydte, under en eller anden film.

‘Firash’: Jov! Ærligt, jov.

P3-reporter: Hvorfor? Tænker du ikke at det er irriterende overfor de andre. Tænker du bare ikke over det?

‘Firash’: Jov, selvfølgelig tænker man over det. Så stopper man hvis det bliver for meget.

P3-reporter: Og hvad ville få dig til at stoppe, hvis du sad og tænkte – jeg kan sgu godt sidde og snakke lidt. Hvad ville man kunne gøre, for at få dig til at tænke, at nu lukker jeg lige i. Nu lukker låget simpelthen, fordi det er irriterende for de andre.

‘Firash’: Personligt, så vil jeg helst have at de selv kom over og sagde det til mig, at jeg skal dæmpe mig, så de ikke skal tilkalde vagten.

P3-reporter: Okay, så pointen det er ligesom, at få sagt, bare lige vende det om, sige…

Indvandrerdreng II: – på en rolig måde, en fin måde. På en stille og rolig måde kom over og være glad, og sige, hør lige her, kan I ikke slappe lidt af.

[…]

Indvandrer: Det kommer an på hvor kedelig filmen er jo.

P3-reporter: Hvor kedelig filmen er?

Indvandrer: Hvis den er kedelig, så er det bare med at komme i gang og løbe rundt.

Indvandrer II: – Jaja, det er rigtigt. Jeg giver ham ret i det han siger.

P3-reporter: Men I ved jo også godt, at der sidder nogle som har købt billet til filmen, som alligevel måske ikke synes den er kedelig. Hvad med dem?

Indvandrer: Det er dem det går ud over.

P3-reporter: Er det så ikke vores opgave, jeg kan også godt finde på at snakke lidt ind imellem.

Indvandrer: Han laver bare sjov. Jeg har ikke andet at sige end ‘Go ISIS!’.

P3-reporter: Ej, det mener I ikke overhovedet. Det tror jeg ikke på.

Vært: Ja, det sluttede lidt mærkeligt det live-interview, men sådan er det nogle gange. Det forstår jeg ikke helt, men en syg form for humor – forhåbentlig. … De sluttede af med det man godt kunne kalde en meget meget dårlig joke.

Oploadet Kl. 06:56 af Kim Møller — Direkte link66 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/63724/trackback

66 Comments »

 1. Haha, fantastisk – indhentet af virkeligheden!

  Kommentar by Lundahl — 5. februar 2015 @ 07:12

 2. Det må formodes, at det er sidste gang der bliver lavet live interviews med muslimske unge. :-) For helvede nogen latterlige “journalister.”

  Kommentar by Lightmann — 5. februar 2015 @ 07:20

 3. P3-reporter og værten på Aftenshowet virker racistiske. De vil ikke lytte til det indvandrerdrengene siger.

  Kommentar by Liva — 5. februar 2015 @ 07:29

 4. @1 Lundahl — 5. februar 2015 @ 07:12:
  Enig.

  1000 – 0 til Danmark

  Kommentar by DanmarkErDanskernesLand — 5. februar 2015 @ 07:39

 5. “De fleste er vel enige i, at det ikke var nødvendigt at få med om det var indvandrerrdrenge eller ikke var indvandrerdrenge. …”
  NEJ!
  Hvorfor sidder en flok indvandrer knægte i biografen og ser American sniper?
  Mit gæt er at de vidste præcis hvad de gjorde.
  Go isis:-(

  Kommentar by Frank Hagmann — 5. februar 2015 @ 07:43

 6. @4 Jeg er også overbevist om det var planlagt. Biografen vil også placere vagter der i fremtiden så biografen synes det samme.

  Kommentar by Helmut Kohl — 5. februar 2015 @ 08:02

 7. Det er ikke kun i biografen, at indvandrerdrenge i gennemsnit er mere støjende og chikanerende end andre børn. Det gælder også i skolerne.

  Anders Balle, formand for Skolelederforeningen, siger (http://tiny.cc/wdoktx), at integrationsopgaven i folkeskolen er blevet større:
  “Jeg er slet ikke i tvivl om, at det er blevet en sværere opgave. Særligt i forhold til drengene, hvor nogle drenge over for kvindelige lærere og ledere udviser manglende respekt.”

  Niels Egelund, der er professor og skoleforsker på Aarhus Universitet, mener også, at situationen omkring tosprogede elever i folkeskolen er blevet intensiveret igennem de seneste år.

  En undersøgelse fra Tyskland (http://tiny.cc/gjoktx) viser ligeledes, at muslimske elever i gennemsnit har en mere irriterende, afvigende og socialt uønsket adfærd i forhold til andre elever.

  Kommentar by KSD — 5. februar 2015 @ 08:05

 8. Først afviser man en direkte krigserklæring “go isis” som dårlig humor, derefter placeres et ansvar hos Hollywood, pga kedelige film, sådan!! Videre, det er glemt imorgen. Haha, priceless

  Kommentar by Wazzla — 5. februar 2015 @ 08:13

 9. Mon ikke de fleste kan se at “peace, love and understanding” perioden er ved at være slut.

  Konklusionen må være – Det virkede ikke, hvad gør vi så nu?

  Kommentar by Santor — 5. februar 2015 @ 08:19

 10. Filmen knækker ret hurtigt for mig. En venlig og pædagogisk linje overfor unge muslimske mænd, af den type der opfører sig som vilde og også ofte som aber? Som uciviliserede ædle vilde.
  HVORFOR? Har det hjulpet de sidste guderne må vide hvor mange år, at være blødsøden og pædagogisk overfor disse mentalt udfordrede unge med muslimsk baggrund? Her tænker jeg på journalisten. Man kan vel ikke med hjernen placeret i virkeligheden, have sådan et udgangspunkt vel?
  Eller er man så meget indoktrineret og indskolet, at man per automatik vælger en linje de unge vil skide et stykke når de bliver presset?

  @Frank Hagmann jeg studsede også over denne linje:
  “De fleste er vel enige i, at det ikke var nødvendigt at få med om det var indvandrerrdrenge eller ikke var indvandrerdrenge”.

  Æhhhh det vel det mest nødvendige punkt at belyse og diskutere. De er jo netop GIGANTISK meget værre på disse punkter såsom at lave ballade i biografen eller ødelægge et legeland for andre eller hvad disse bavianer end foretager sig når de skal have det sjovt, og det skal gå ud over vantro og mindreværdige. Det ville da være MEGET spændende hvis man gad at rode lidt i om der er forskel på hvordan de opfører sig når de er sammen med muslimer og ikke-muslimer dvs danskere feks. Om de er opdraget til at se ned på danskere, og det så forplanter sig i deres opførsel når de er sammen med hhv den ene og anden gruppe. Og om kvinder og piger får en ringere behandling af mænd.

  Men den slags er selvfølgelig ønsketænkning, så langt rækker licenskronerne selvfølgelig aldrig, og vi må stå tilbage med en lille omgang propaganda og blødsøden rundbordspædagogik der heldigvis gik galt(dvs virkeligheden overtrumfede den pædagogiske teori).

  Kommentar by Endnu en vantro — 5. februar 2015 @ 08:24

 11. Iøvrigt ærgerligt at hun ikke trækker tidligere eksempler fra f.eks EID frem og fortæller indvandrer-journalisten at det ikke er sjov det her. Han står jo og smiler, og leger taktisk journalist og prøver at få hende på glatis fremfor fokus på et evt. problem i biografen. Hun burde være væsentligt bedre forbedredt, der er eksempler nok.

  Kommentar by Wazzla — 5. februar 2015 @ 08:31

 12. Hehe. Hvis de interviewede siger det, som værten gerne vil høre, er det bevis for, at værten har ret. Hvis de siger det modsatte, mener de det ikke, det var bare noget, de sagde for sjov. Det er klokkeklar propaganda, der foregår på DR. Det sker selvfølgelig hele tiden, men dette er alligevel et pragteksemplar af et eksempel på, at enhver illusion om objektivitet og integritet er droppet for længst.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 5. februar 2015 @ 08:33

 13. Det hele ender ud i flere penge til integration, helst ikke under 100 millioner kroner, den hvide mand betaler aflad for sine udtalelser, forbyd islam i Danmark

  Kommentar by emmagad — 5. februar 2015 @ 09:51

 14. Det er virkelig sjovt at høre hvordan værterne ikke ved hvilket ben de skal stå på. Det starter 1:04 inde

  Kommentar by Kenny Starfighter — 5. februar 2015 @ 09:59

 15. http://www.uriasposten.net/archives/39698
  http://jyllands-posten.dk/indland/kbh/ECE4812375/biograf-advarede-mod-muslimer/

  Direktør undskylder

  Direktør i Nordisk Film Biograferne, John Tønnes, beklager opslaget i Palads.

  “Jeg kan godt forstå, at opslaget kan misforstås, og det er jeg ked af. Derfor er opslaget også straks pillet ned igen. Det er imod vores politik at lave den type opslag,” siger han til Ritzau.

  Det var ifølge John Tønnes en lokal medarbejder i Plads, der i en god mening ønskede at informere om, at der kunne være mere fest og farver i biografen end normalt på grund af slutningen på Ramadanen – Eid’en.

  “Det blev så et opslag, der kan misforstås og opfattes som stødende. Og i hvert fald er blevet det af mindst fem seks stykker,” siger John Tønnes.

  Kommentar by Træt — 5. februar 2015 @ 10:01

 16. “Lygenpressen” har været en så svinsk affære i de sidste 25-30 år
  i dets kamp for islam og Danmarks ødelæggelse.
  Fatter ikke at de tror, vi bliver ved med at købe dets produkter.

  Kommentar by Pk — 5. februar 2015 @ 10:15

 17. De indvandrere, der ikke ønsker at leve som danskerne, skal ikke integreres. De skal isoleres. Gerne i de ghettoer, som mange af dem selv ønsker. Skaden er sket og den kommer vi aldrig helt af med.
  Folk har selv stemt på de politikere, der lukkede dem ind og derfor må folk selv tage konsekvenserne. Det er demokrati in action. Stem på nogen andre.
  Danmark, som vi kendte det, er pist væk. Det kommer aldrig tilbage.
  Cut the crap !

  Kommentar by A-mad — 5. februar 2015 @ 10:21

 18. Faktisk forunderligt det er nødvendigt med vagter i en biograf.

  Temmelig nydansk foranstaltning i stil med vagter i butikscentre. Mon ikke det ender som i USA, hvor de er bevæbnede?

  Hvorfor skulle vi være i stand til at lave multietnisk samfund bedre end overthere?

  Kommentar by tavsen — 5. februar 2015 @ 10:34

 19. De selvsamme journalister som prøver at male et lyserødt billede af de “ædle vilde”, har alle deres børn i “all white” skoler. Fordi de VED at Inger Støjberg har ret… Alligevel prøver de at holde løgnen vedlige…. Vi lever i sandhed i det “post faktuelle” samfund… :-)

  Kommentar by ny kommentator — 5. februar 2015 @ 10:35

 20. Kun idioter går i biografen. Det er længe siden det har været en fed oplevelse. Derhjemme kan man pause filmen når man skal på toilettet, pocornene er altid frisklavede og man slipper for uopdragne børn.

  Hvis Cinemaxx vil gøre det til en lækker oplevelse igen, kan de overveje at smide forstyrrende elementer ud på røv og albuer.

  Kommentar by Vagn Henning — 5. februar 2015 @ 11:22

 21. #17 – Vagn Henning: Det er måske i tiden at skabe et nyt koncept; biograf for voksne, altså + 30 år og bare slippe de ind der kan legitimere sin alder.
  Det havde helt sikkert lokket mange frafaldne voksne biografbesøgere tilbage i biografen.

  Kommentar by PFEP — 5. februar 2015 @ 11:57

 22. Efter at have læse denne post og kommentarer, så tænker jeg bare på hvor glad jer er for ikke at betale licens. Og slet ikke til de klaphatte til “journalister” på P3.

  Kommentar by Klaus B — 5. februar 2015 @ 12:07

 23. Det er da heller ikke mange måneder siden der var en historie imedierne om et par unge danskere som blev stukket ned i biografen da de bedte en gruppe “unge” om at holde kæft under en film

  Kommentar by A Andersen — 5. februar 2015 @ 12:13

 24. Tror det var denne sag , godt nok uden knivstik

  http://politiken.dk/indland/ECE2284887/masseslagsmaal-i-palads-biografen-efterlader-saarede-men-ingen-anholdte/

  Kommentar by A Andersen — 5. februar 2015 @ 12:16

 25. Inger Støjberg har succes med at kalde en spade for en spade.

  ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/facebook-boom-til-stoejberg/5429309

  Kommentar by Liva — 5. februar 2015 @ 12:38

 26. OT:

  Var der PEGIDA aftentur i mandags d. 2.feb.? Jeg har ikke kunnet finde omtale nogen steder.

  Kommentar by Bente — 5. februar 2015 @ 13:34

 27. #26 Bente – ja, det var der.

  Kommentar by Johnson — 5. februar 2015 @ 13:36

 28. https://www.facebook.com/pegidadk

  Kommentar by Johnson — 5. februar 2015 @ 13:38

 29. #27. 28. Johnson, Mange tak.

  Kommentar by Bente — 5. februar 2015 @ 13:52

 30. vågn op jeg ved i kan tænke undersøg iluminarti tiden løber ud

  Kommentar by gravballeman — 5. februar 2015 @ 14:17

 31. “De fleste er vel enige i, at det ikke var nødvendigt at få med om det var indvandrerrdrenge eller ikke var indvandrerdrenge.”
  Ja, de fleste er vel også enige i, at vi som dhimmier ønsker at underlægge os islams overhøjhed på en rolig og fredfyldt måde, og derfor er vi, som har gjort os så store anstrengelser for at lede befolkningen på rette vej, forargede over at Inger Støjberg øger vor arbejdsbyrde med at argumentere for uskylden i fredens religion.

  Kommentar by Menig 442 — 5. februar 2015 @ 14:23

 32. Selvføgelig er det relevant at få med at det var indvandrerdrenge.

  Bare i Palads Bio har der indenfor kort tid været episoder med grov vold begået af indvandrerdrenge. Jeg husker to separate hændelser, en fra “Ækte Vare” og så en anden.

  Det er jo så kun en brøkdel der kommer til offentlighedens kendskab.

  Kommentar by Johnson — 5. februar 2015 @ 15:44

 33. Maria Helleberg
  5 timer ·
  Har masser af erfaringer med larmende møgunger i biografen. Engang var jeg selv sådan en larmende møgunge. Nej, som 15-årig overvejede jeg ikke meget, om jeg var i færd med at give noget til samfundet. Jeg gik ud fra, at samfundet var os alle sammen, ikke en koncern ledet af mennesker som Støjberg.

  Margrethe Monika Mølgaard Rasmussen synes godt om dette.

  https://www.facebook.com/maria.helleberg1/posts/10205360253541951

  Kommentar by Spinner — 5. februar 2015 @ 15:54

 34. Linket virker kun hvis du er VENNER med hende !

  Kommentar by Spinner — 5. februar 2015 @ 16:01

 35. Verden er af lave her i lille Danmark.

  Først rejser der sig en storm i et glas vand over at Støberg har været udsat for drengestreger,

  ene og alene fordi det var unge med ikke etnisk Dansk oprindelse.

  Men hendes egne politiske vandal børn i VU har hun mig bekendt ikke ofret nogen som helst tid på at irettesætte på Facebook.

  Om det så er fordi der nok ikke,hvis nogen overhovedet,er ret mange med invandrer baggrund i VU står så hen i det uvisse.

  Og så kommer minsanten Pia K tromlende ligeledes fra højre flanke med et Berufsverbot lignende angreb på en politiker fordi denne har holdt jul med noget familie der bor på Cristiania.

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/mettes-fristads-jul-splitter-blaa-blok/5429734

  http://politik.tv2.dk/2015-02-05-pia-k-raser-mod-mette-fs-jul-paa-christiania

  Den politiske analfabetisme er om sig gribende

  Suk…..

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 5. februar 2015 @ 16:03

 36. Ordet ” fremmedhad” er overalt på Ingers væg. Sagt af røde danskere.

  FY FOR DEN LEDE !

  Kommentar by Spinner — 5. februar 2015 @ 16:10

 37. Tja, tingene har altså ikke ændret sig, jeg kan berette om mit besøg i Perkerlasset…..øh, palads for 15 år siden, da var der også en muhammed opdraget sjakal gruppe “unge” som stod oppe på gangen og kastede små glaskugler ned i hovederne på kun dansk udseende vantro, det blev så mit sidste besøg der.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 5. februar 2015 @ 16:18

 38. De drenge er Danmarks fremtid. Selv Rune Kristensen (JP blogger)
  går en sørgelig alderdom i møde, med mindre han på uskøn vis har
  lagt flere millioner til side, så han kan købe sig til hvid hjemmehjælp.

  Når mennesker har levet med islam i århundreder, hvor drengebørn ingen opdragelse får, behøver hjernen ikke tænke på at overholde nogen grænser. Mens de her drenge føjter rundt i biografen sidder deres søstre dydig derhjemme med tørklæde på hovedet.
  Uopdragne drenge, der oven i købet lider af mangel på situationsfornemmelse, kan ikke selv vurdere hvornår de er til gene, det skal de have andre til at fortælle dem(på en pæn måde)selvfølgelig

  jow jow, de forventer vi kommer krybende – igen tegn på herrefolks mentalitet.

  Kommentar by k.m. — 5. februar 2015 @ 16:19

 39. Mon ikke hipsterdrengene på P3 har fået forbud mod at lave flere interviewers? Båndede interviews er lidt nemmere at rette til efter DRs venstreorienterede narrativ.

  Kommentar by Geert — 5. februar 2015 @ 16:23

 40. Verden er af lave i lille Danmark

  Ja, Per Henrik Rasmussen, det er du skyld i, sammen med dine røde
  medsammensvorne

  Kommentar by k.m. — 5. februar 2015 @ 16:24

 41. LØGNER-eks-PRESSEN
  Privatiser DR og TV2 News, måske er det sidste udkald/valg for de anstændige. Det bliver kun værre og værre som tiden går. De bedste af de bedste politikere vil blive jaget 24 timer nonstop, af journalister som hylder den samme manual som Pol Pot & Ceausescu. Eller af såkaldt borgerlige kommentatorer, gamle journalister, som slikker socialisterne et vist sted. Hvem holder til det i længden?
  Tænk på folket i Cambodja Og Rumænien. Uden troværdige medier er vi prisgivet.

  Kommentar by mister jones — 5. februar 2015 @ 16:27

 42. 81 procent støtter Støjberg på Eb.dk

  http://ekstrabladet.dk/nationen/politik-min-bare-roev-81-procent-stoetter-stoejberg/5429223

  Kommentar by Spinner — 5. februar 2015 @ 16:32

 43. Bitterblog sætter sagen i et satirisk relief: http://www.bitterblog.dk/2015/02/pladder-pa-plakaten.html

  Kommentar by Geert — 5. februar 2015 @ 16:35

 44. @40 k.m

  1000 tak for at du med dit indlæg klart og tydeligt sætter en tyk streg under min pointe i #35

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 5. februar 2015 @ 16:35

 45. I Statsministeriet sidder en skattesvindler og ønsker, at alle hendes røde propagandamedier skal udbasunere “skandale historier” om alle hendes politiske modstandere, dog især Venstre.

  Hun har personligt sørget for fordobling af mediestøtten til svindleravisen Ekstra Bladet og det fornægter sig ikke af sprøjtens hetz mod Venstre og Dansk Folkeparti.

  Den knaldrøde propagandasender D(D)R har selvfølgelig en fest, når en borgerlig politiker kan svines til og udstilles som et nederdrægtigt menneske.

  Skattekronerne er igen misbrugt til eget formål, hvilket især kendetegner damen i Statsministeriet.

  Kommentar by Iznogut — 5. februar 2015 @ 16:54

 46. Per Henrik Rasmussen
  igen – du kan takke dig selv for at det går ad helvede til i Danmark

  lidt off-topic
  Christiania blev opført som fristad, hvor BZ’erne ville være uden for det normale samfund. Nu kommer de rendende bagefter og forlanger statsgaranterede lån til deres rådne bræddeskure. Hvad f….n gør husejeren ude på landet, hvor kreditforeningen siger: “dit hus er usælgelig, du bor i det forkete postnummer”

  Hvem ved om Mette Frederiksen har været på Christiania og fyre den fede, det er vel ikke utænkelig selv om hun er minister med privatchauffør til daglig.

  Kommentar by k.m. — 5. februar 2015 @ 16:57

 47. @40

  Ja Spinner… det er da ubegribeligt at nogen mener at Extra Nationen og Uriasposten skulle være ét fedt.

  Hvordan er en så syg tanke mon opstået ?

  Enhver kan jo med det blotte øje se at der er en ret markant forskel ved at på Nationen er det kun 81% der støtter hende, mens der her, vel løseligt anslået, og nok lavt sat, er tale om ca.99,8 %

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 5. februar 2015 @ 17:29

 48. Sorry #47 er rettet til #42

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 5. februar 2015 @ 17:31

 49. Vi letter lige stemningen:-)
  http://www.bitterblog.dk/

  Kommentar by Frank Hagmann — 5. februar 2015 @ 20:25

 50. “…Alligevel så jeg som det første, da jeg trådte op af trappen og ind i den sal, der skulle levere to timers fortløbende pinsel, det måbende, dumme fjæs på en otte-årig fed dreng, der var blevet slæbt med ind af sin bovlamme bedstemor, en statement-bebrillet, grå-korthåret ko af en offentlig-skrankepave-type.”

  LOL som man siger

  Kommentar by Johnson — 5. februar 2015 @ 22:47

 51. Uopdragne folk i Biografen skal smides ud.
  Støjberg skulle have ringet til Politiet.
  Tror hun ikke på at de dukker op ?
  Ualmindeligt stupidt, at muslimerne er så åbenlyst provokerende under en biograftur.
  Bio burde have grebet situationen mere håndfast ad.
  Ikke betryggende.
  Drop den slappe muslimbio.

  Kommentar by JANE VON RATHSACH — 6. februar 2015 @ 00:48

 52. Danmark er vort, danskernes land på den stakkels ovebefolkede moder jord. Det skal vi kæmpe for at bevare for os. De primitive horder af dyremennesker må udvikle sig i deres eget tempo og på deres egen måde i deres egne lande – Vi skal smide dem ud ud af vore lande. Hvis de vægrer, må vi internere dem i kønsopdelte lejre til de udrejser eller dør af alderdom.
  Bliver situationen kritisk, må vi aflive dem – De har ingen odelsret på vore lande, og de skal fjernes på den ene eller anden måde …

  Kommentar by DanmarkErDanskernesLand — 6. februar 2015 @ 06:21

 53. Enig! Det er på høje tid vi begynder at returnere de islamiske horder(muslimerne)

  Der er kun et parti som evner at få ryddet op, og det er Danskernes Parti! Med eller uden nazister! Vi kommer jo ikke uden om at et nazistisk styre er fantastisk sammenlignet med et muslimsk, det er bare trist at den danske befolkning tror der er en form for “mellem løsning”, selv ikke DF vil kunne redde Danmark. Kræftsygdomme islam, ER I Danmark og vil formere sig voldsomt. DF’s løsning er at stoppe for at flere kræftceller kommer ind i kroppen, men vil ikke fjerne den kræftknude som vil blive ved med at brede sig!

  DF, trækker bare pinen ud!

  Kommentar by Jesper — 6. februar 2015 @ 08:20

 54. At fastslå, at det er indvandrerdrenge, er helt sagligt, fordi det er statistisk relevant i forbindelse med problemet, og fordi indvandrere skal opføre sig bedre end danskere, netop fordi de er inviteret indenfor.

  Kommentar by Søren — 6. februar 2015 @ 11:36

 55. > 40 k.m.
  Hvis du inspirerer det, sætter det turbo på gaspedalen, og spammen tager ingen ende.

  Kommentar by Nielsen — 6. februar 2015 @ 12:32

 56. http://politiken.dk/debat/profiler/mikkelandersson/ECE2535493/inger-stoejberg-saetter-fingeren-paa-et-oemt-punkt/
  Støjbergs udmelding om indvandrerdrenge er et symptom på et reelt problem.

  Et helt særskilt problem er, at rigtig mange i debatten i øvrigt synes aldeles ligeglade med, hvorvidt Inger Støjbergs udmelding er et symptom på noget som helst eller siger noget om et reelt problem. I stedet synes forstemmende mange primært optaget af at positionere sig som gode mennesker, der søreme ikke er generaliserende racister. Det er halvfemserne om igen, hvor ikke at kunne lide Pia Kjærsgaard nærmest blev en politisk identitet i sig selv.

  Det ironiske er naturligvis, at det er lige præcis denne selvfede arrogance, der har gjort Dansk Folkeparti til et parti, der i perioder står til at blive landets største. For når andre ignorerer de indlysende problemer, som rigtig mange oplever i deres dagligdag, overlader man de facto banen til dem, som i det mindste anerkender, at der eksisterer et problem. Når så mange andre nægter blot dette, bliver konsekvensen imidlertid også, at det kun er de løsningsmodeller, som Dansk Folkeparti & Co. sætter i spil, som kommer til at fylde på den politiske dagsorden……

  Pga. tekniske problemer er det i øjeblikket ikke muligt at kommentere indlæg på politiken.dk.

  Kommentar by tavsen — 7. februar 2015 @ 22:48

 57. Apropos

  Flere unge mænd af anden etnisk herkomst end dansk overfalder flere biografgæster

  nyhederne.tv2.dk/2014-05-08-stor-sl%C3%A5skamp-i-palads-flere-blev-overfaldet-i-biograf

  Kommentar by Liva — 8. februar 2015 @ 08:56

 58. “Go ISIS”.

  Måske troede knægten, at IS var en forkortelse for Inger Støjberg? :)

  Kommentar by MartinH — 8. februar 2015 @ 11:09

 59. I er total til grin P3, Go ISIS, og det er bare en spøg, hvornår tager i virkeligheden alvorlig.

  Kommentar by Ole Clemmensen — 9. februar 2015 @ 12:36

 60. Jeg har et nært familie medlem, som har deltaget i de krige, som vi har måtte involvere os i igennem snart 20 år. Dvs at et enormt erfarings grundlag lige fra Balkan, henover mellemøsten, Afganistan mm. ligger til grund for hans vurdering af ISIS, som det utilpassede individ i radioen udtalte sin støtte til…ISIS er Taleban/Al Quada X 100 !!!
  Det er ikke mennesker, men sindsyge dyr, der voldtager, skære hovedet af børn og bagbundene, sætter ild til levende mennesker, som de har spærret inde i et bur, smider homoseksuelle ud fra høje bygninger, stener og halshugger bagbundne kvinder +++ Dvs en ideologi, som er lig med Nazismen i sin mest modbydelige form.
  Og det udtaler en forkælet snothvalp med indvandrebaggrund, som får alt serveret på et sølvfad (uddannelse, bolig mm) finansieret af dine skattekroner, sin støtte til på Danmarks Radios landsdækkende kanal…Uden anden konsekvens end at journalisten forsøger at undskylde ham – kuk kuk…
  Ihvertfald er pointen at mit familiemedlem, som er et nøgternt menneske, at det er meget, meget vigtigt at det begynder at gå op for folk i Danmark og resten af Vesten, hvor farlig en situation vi rent faktisk befinder sig ellers ender det grueligt galt…Tænk over det når du skal sætte dit kryds. Det er vigtigere end du tror og langt, langt vigtigere end medierne vil give udtryk for.

  Kommentar by 9-11 — 9. februar 2015 @ 15:06

 61. 9-11 — 9. februar 2015 @ 15:06

  Det vil aldrig gå op for danskerne. Muslimsk mentalitet er så langt væk fra deres fatteevne.

  Hvis de får nedkæmpet ISIS, jamen så popper det bare op et andet sted i den muslimske verden. Der vil altid være tilstrækkelig bogstavtro muslimer, og våben nok til at starte jihad.

  De ønsker et verdensomspændende kalifat. De er forpligtet til det ifølge koranen

  Kommentar by tavsen — 9. februar 2015 @ 20:30

 62. De trænger til at fryse, og sulte, og arbejde til de besvimer i søvn.FOR FANDEN da nogle forkælede SNOTVALPE.

  Kommentar by Henrik G — 10. februar 2015 @ 07:15

 63. @ 41 ja, jeg har sagt og skrevet det til flere i de sidste 3 år: Vi bliver nødt til at have en skandinavisk, fælles tv-kanal, som bringer folk sandheden og ikke indhyller den i tossede, såkaldte ‘eksperters’ åndssvage udsagn og ‘analyser’ af ditten og datten, som de alligevel kun har viden om fra bøgerne på universitetet.
  De danske medier er ved at være mindst lige så slemme som de svenske og norske, når det gælder fornægtelse. De tror, faren driver over, hvis vi ikke snakker om den. Ligesom strudsen, der stikker hovedet i jorden og tror, ingen kan se dens store røv!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 10. februar 2015 @ 22:25

 64. @ 53 DF har sagt, at de ikke ønsker fuldt stop for indvandringen, og det gør mig skeptisk – og ‘opgitt’, som man ville sige på norsk. Vi har brug for et virkeligt slagkraftigt parti og en krigerisk, stærk leder. Islam vil ikke kunne bekæmpes uden krig, men det ved de fleste vel…

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 10. februar 2015 @ 22:29

 65. @ 60 Dyr er pr definition ikke i fare for at blive sindssyge. Det findes ikke i dyreverdenen. ISIS består af dæmonbesatte og onde muslimer (ikke sindssyge), derfor vil en såkaldt ‘afradikalisering’ aldrig nytte en skid!

  Der står i Johannes Åbenbaring 6,4 at der i de sidste tider skal løses 4 ‘væsener’ ved Eufrat, og ‘der blev givet dem magt til at tage freden fra jorden bort, for at menneskene skulle myrde hverandre; og der blev givet ham et stort sværd.’ Læs også kapitel 9.

  I Johannes Åbenbaring står der også, at de kristne martyrers blod råber til Gud i Himlen, og muslimerne har siden 2013 slået ca. 250.000 kristne ihjel i Mellemøsten og Afrika. Vi lever i de sidste tider, og Dommedag fremskyndes af djævlene fra ISIS. Kun troende kristne kommer i Himlen. Hedninger, spottere og ateister m.fl. havner i Helvede sammen med djævelens folk, muslimerne. Hvilken gru! En evighed sammen med de djævle…..

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 10. februar 2015 @ 22:45

 66. Fyr dog disse komplet uduelige DR-medarbejdere.

  I praksis lyver disse DR-medarbejdere jo licensbetalerne lige op i ansigtet.
  Det er utåleligt.

  Kommentar by Ole — 10. februar 2015 @ 22:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper