10. februar 2015

Aftonbladet hænger folk ud der bruger ytringsfriheden mod Islam, udskriver Islam af kriminalhistorie

Ideologisk ‘anti-racisme’ er statsreligion i Sverige, og det overraskede mig ikke synderligt, at Aftonbladet i går portrætterede seks ‘nazister’ på forsiden. Dagens forsidehistorie er avisens kortlægning af det ‘laglösa forumet Flashback’: “De sprider rasism och hat på nätet”. I dag starter vi en artikelserie om Flashback noterer Richard Aschberg, hvorefter historien rulles ud over seks sider (s. 8,9,10,11,12,13) med særlig fokus på tre Flashback-kommentatorer, to af dem med navn og ansigtsfoto.

Herefter direkte videre til en politisk analyse under overskriften ‘Bakslag efter bakslag för SD’, der kommenterer en TV4-afsløring af en SD’ers skattesag, ‘brottsmisstankar’ mod Sverigedemokraterna (s. 15). Mon ikke morgendagens forside er dedikeret til udhængning af fæle ‘Islamfientliga’ Pegida-demonstranter. Alle otte.

(Aftonbladet, 10. februar 2015, s. 8: “… fått hjälp med research av Researchgruppen”)

Eks-kommunisten Richard Aschberg, var manden bag Expressens kampagne mod Avpixlat-kommentatorer, og værten med baseballbat i den efterfølgende ‘Trolljägerna’, sendt på TV4 sidste år. Han samarbejder åbent med Redox-pendanten Researchgruppen (afløste AFA Dokumentation). En af de udhængte var SD-ordføreren Matthias Philipsen fra Båstad, der mistede sit levebrød som en konsekvens af heksejagten. Han skød i øvrigt sig selv tidligere på måneden, noterer Gunnar Sandelin på sin blog og afrunder: “Mattias Philipson lämnar en liten dotter efter sig.”

Et citat fra dagens afsløringer.

Han är läkare med specialistkompetens på ett stort svenskt sjukhus. Samtidig har han skrivit rasistiska inlägg på Flashback där han också berättar detaljjer om sina utländska patienter. ‘Muslimer är i allmänhet bara korkade får. Islam är däremot en ondskefull människofientlig våldsideologi som är utformad just för att utnyttja korkade får som kanonmat.'” (s. 11, ‘Läkare gick till rasistattack mot patienterna’)

Der er forsidehenvisninger til to historier. Øverst til venstre en sportshistorie om Pia Sundhage, træneren for det svenske kvindelandshold i fodbold, der fortæller at hun “Vill få hjälp – av Zlatan” (tillæg, s. 2,3,4). Hun er lesbisk kommunist, Zlatan er det officielle symbol for multikultur. Alt er godt.

Øverst til højre dagens eneste større kriminalhistorie. Om hvorledes et par vagter på Malmøs hovedbanegård i fredags passiviserede en 9-årig dreng med overdreven magtanvendelse. Drengen, der var i selskab med en 12-årig, var stukket af fra en døgninstitution, havde kørt gratis med toget, og sparker efterfølgende en af dem i ryggen. Vagterne gjorde intet ulovligt, men begge er suspenderede mens sagen undersøges. Øjenvidnet ‘Jafsko’ var chokeret over vagternes brutalitet og filmede episoden.

Aftonbladet har sløret drengens ansigt, omend det indirekte fremgår at drengen ikke er svensk. Ser man videoen i sin helhed, fremgår det ikke bare at den hysteriske dreng kæmper det bedste han har lært, men også at han råber ‘la ilaha ill Allah’. Identisk med første vers i den islamiske trosbekendelse, hvad suppleres med den utvetydige ‘tawheed-finger’, tidligere omtalt her på siden.

(Aftonbladet, 10. februar 2015, s. 9-10: ‘Dunkar pojkens huvud i marken’)

(Sekvens optaget af ‘Jafsko’ via Sydsvenskan/Youtube, 9. februar 2015; Usløret, anden vinkel)

“Det er derfor ikke nok, at man idet man bevidner sætningen la ilaha ill Allah, kun bevidner, at der ingen anden gud er end Allah, man skal også bevidne, at man kun må være tjener og slave for Ham samt, at man kun må tilbede Ham.

At være slave og tjener for Allah (swt) betyder fuldstændig adlydelse om man vil det eller ej. På samme måde som det er, med en person der er slave. Han har ingen valgfrihed, og er helt og aldeles underlagt sin herre.

Tilbedelse betyder mere end blot, at man holder bøn. Det betyder også, at underkaste sig Hans lov dvs. at følge en anden lov er haram og forbudt ifølge Islam… (Iqra.dk, Betydningen af la ilaha ill Allah)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/63816/trackback

22 Comments »

 1. Så møgungen fortalte i virkeligheden blot resten af de tilstedeværende, og i vagten i særdeleshed, at han ville skide dem en lang march.

  Kommentar by Santor — 10. februar 2015 @ 21:16

 2. Nord Korea kunne ikke gøre det bedre.

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2015 @ 21:30

 3. @2. Så sandt. Sverige er den sidste stat i østblokken…

  Kommentar by Jern Henrik — 10. februar 2015 @ 21:33

 4. Nu er Aftonbladet også gået i gang med at ‘afsløre’ diverse skinhellige politikere fra venstrefløjen. Folk som ikke er sene til at ‘flashe’ deres uendelige godhed i medierne og selv føre an i de stampistiske heksejagter på unerwünschte elementen såsom tegnere og gadekunstnere. Det viser sig nemlig, at nogle af disse stampister selv har kommenteret anonymt på Flashback – og her luftet deres egen grundliggende antipati mod muslimer! – Tydeligvis en særdeles udbredt gut feeling

  Men hvad så, når Svenne Medelsvensson derude ser, at søjlehelgerne – trods deres ydre tilbedelse af mångfall – inderst inde tænker det samme som han selv? – Kanske Svenne så tænker, at når de kan, så kan jeg også…?

  Så moské giver Aftonbladets kampagne mod Flashback backlash?

  Kommentar by Voldposten — 10. februar 2015 @ 21:42

 5. Den anden video, hvor han sparker en vagt i ryggen, er her

  http://www.liveleak.com/view?i=144_1423546248

  U Tube sletter den hele tiden

  SVT Rapport viste klippet, men afbrød da han begyndte sine muslimske besværgelser

  Kommentar by Snaphanen — 10. februar 2015 @ 21:49

 6. Muslimer ER nu altså sjove.

  Bare synd, at de aldrig har humoristisk sans. Så ville de selv opdage det.

  Kommentar by bastardo — 10. februar 2015 @ 21:55

 7. Svenske myndigheder har faktisk lukket Flaschback to gange. Nu ligger den i USA.

  De kan IKKE lide den, den har ivrigt 2 millioner anvendere OM UGEN. Der er slet ikke brug for sådan noget andre steder i Europa-

  Kommentar by Snaphanen — 10. februar 2015 @ 21:55

 8. Da jeg først læste historien, tænkte jeg, der var noget galt.
  Hvor ville jeg dog ønske, jeg ikke så ofte fik bekræftet mine såkaldte fordomme.
  Fremtiden vil overraske rigtig mange pæne mennesker.

  Kommentar by Jakob — 10. februar 2015 @ 22:08

 9. Bukserne skulle være revet af de satans knækte, derefter livremmen af bukserne.
  Så skulle knaktene have nogen i deres bare røv. og der gø ikke noget enden af remmen hvor spændet er , bliver brugt.

  En ni halet kat. hvordan laves den. ??

  Kommentar by Sindsro — 10. februar 2015 @ 22:20

 10. Drengen er angiveligt 13 år og skal have røvet en 82 årig dame, der råbte om hjælp

  http://snaphanen.dk/upload/2015/02/Pojken-1.jpg

  Kommentar by Snaphanen — 10. februar 2015 @ 22:21

 11. Hver gang jeg hører islamkritikere udråbt som nazister, kommer jeg uværligt til at tænke på George Orwells 1984, hvor et af det det socialistiske diktaturs ministeriers opgave, var at omskrive historien!
  Man skal ikke have læst meget i en historiebog før man erfarer at et af nazismens hovedmål var at udryde jøder og jødisk kultur. Det stemmer meget dårligt overens med at Pedigas ledere kaldes nazister! Et af Pedigas fornemmeste mål er netop at forsvarer jødisk og kristen kultur. Samme kritik kan rettes mod Aftonbladets artikel hvor islamkritikere udråbes som nazister, alt den stund at Adolf Hitler og datidens mægtiste muslimske repræsentant, stormuftien af Jerusalem, indgik en alliance vendt mod jøder og englændere. Islam og nazis var og er allierede, ikke modstandere som historieforfalskerne forsøger at bilde os ind. Vi ser da også skilte og bannere ved muslimske demonstrationer hvor der står ” god bless Hitler” og “we will finish Hitlers Job”, med slet skjult reference til jødeudrydelsene. Selvom disse skilte og bannere forsøges skjult at MSM.
  Den der skriver historien har magten, og hvis historien forfalskes, banes der vej for et tyranisk diktatur. Vi ser allerede de første tegn på parlamentarismens opløsning i Sverige, hvor de nu regerer vha. provisoriske love, ganske som vi gjorde i Danmark indtil 1901. Sverige er med stormskridt direkte på vej til opløsning og diktatur. Hvor trist!

  Kommentar by Robert R — 10. februar 2015 @ 22:38

 12. Margrethe Monika Mølgaard Rasmussen :
  5 timer ·

  Man mishandler ikke børn fat det racstiskesvin !

  (…..)

  Kommentar by Spinner — 10. februar 2015 @ 23:19

 13. # 10 Snaphanen.

  Den første indskydelse er at spørger hvorfor MSM lyver for os, men så kommer erkendelsen, udtrykt via et opgivende – nåår Ja, selvfølgelig.

  Kommentar by Santor — 10. februar 2015 @ 23:24

 14. Skal avsløre politikeres hemmelige fortid: – De skrev om sexovergrep, utnytting av prostituerte og sperm i drinker

  http://www.dagbladet.no/2015/02/09/nyheter/research/researchgruppen/flashback/journalist/37468863/

  Kommentar by Hodja — 10. februar 2015 @ 23:43

 15. Mere her om ham

  http://snaphanen.dk/upload/2015/02/IMG_91681604656826.jpeg

  jeg stoler mere på hvem som helst, end svenske medier

  I aften er der demonstrationer i Sverige. Man kan se mere her i begyndelsen

  http://www.svtplay.se/aktuellt

  Kommentar by Snaphanen — 10. februar 2015 @ 23:43

 16. Ak ja, den gamle digter havde ret: Asien begynder i Malmø. Bortset fra at det nok snarere er mellemøsten og Afrika, der begynder i Malmø.

  Tænk i øvrigt at være så voldsparat som 9-årig. Der skal nok blive en rigtigt kulturberiger ud af ham? Tillykke med jeres afgrundsdybe stupiditet, svenskere.

  Luk Øresundsbroen nu!

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. februar 2015 @ 01:34

 17. Så Så
  Tør nu øjnene
  En del af jeres holdninger er åbenbart begyndt at smitte af på politiets arbejde.

  Her er et glimrende eksempel.

  En ung invandrer der “umotiveret” overfaldes bliver tildelt en bøde der tilsvarer den overfaldsmanden bliver præsenteret for.

  http://politiken.dk/indland/ECE2541472/racistisk-overfaldsmand-slap-med-boede/

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 11. februar 2015 @ 01:54

 18. Nå ja, de lærer jo allerede i daginstitutionerne, at de er herrefolk.

  Lidt OT og så alligevel: http://www.b.dk/kronikker/religioes-infektion-i-daginstitutionerne

  Det synes den blæste borgmester Pia Allerslev (V) er helt i orden. Hun er ca. lige så hjernedød som den radikale borgmester Anne Mee Allerslev.

  Måske en blogpost værd?

  I øvrigt afslører barnets far, der tidligere har stemt på Enhedslisten, at han fra nu af stemmer DF til både kommunal- og Folketingsvalg.

  Bedre sent end aldrig. For mit eget vedkommende: Aldrig mere en stemme til Venstre. Ikke at jeg er særlig imponeret over DF’s midtsøgende linie, men af to onder….

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. februar 2015 @ 01:56

 19. Ophæv kriminel lavalder.
  Pædagoguddannelsen skal ændres så praktik i vagtkorps indgår.

  Kommentar by Peter Buch — 11. februar 2015 @ 02:58

 20. Når det officielle samfund ikke anerkender Islamkritik må islamkritikken gå under jorden.

  Løsningen for Svenskerne er at opbygge “styrke” i udkantssverige!

  Kommentar by Sigwar — 11. februar 2015 @ 07:42

 21. Det er også morsom at se de utallige svenske krimier som DR disker op med. Kvinderne er for det meste sorthårede og forbryderne er nazister, til nød kan der også være østkriminelle iblandt og den store støtte i politiets opklaringsarbejde kommer fra arabisk udseende mænd.
  For god odens skyld, så ser jeg ikke mere svenske krimier.

  Kommentar by Menig 442 — 11. februar 2015 @ 17:51

 22. Jeg ser en vagt, der tilsyneladende gerne vil have, at drengens hoved vender ud til siden. Når drengens hoved vender opad, vil vagten gerne have sin hånd hen over drengens mund.

  Jeg tænker, at der bliver spyttet.

  Kommentar by BE — 12. februar 2015 @ 01:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper