11. februar 2015

Moderat Koran? Konvertit deltog i SVT-debat om ‘Hetsjakt på muslimer’, kæmper i dag for Islamisk Stat

Jyllands-Posten kan i dag fortælle, at unge muslimer søger væk fra ‘moderate imamer’, og disse ‘mere moderate muslimske kræfter’ ligefrem er bekymrede. Eneste navngivne i artiklen er imam Radwan Mansour fra ‘Fredens Moské’, og han har flere gange været i medierne for Koran-tro radikalisme. Da imam Raêd Hleihel fra Grimhøjvej under en fredagsbøn pointerede at kvinder var ‘Satans instrument mod mænd’, gav det genlyd i medierne (2006).

Radwan Mansour, der dengang var talsmand for ‘Den Arabiske Kulturforening’ støttede Hleihel med disse ord: “… rent religiøst, så passer det, han har sagt godt med Koranen og Profeten Muhammads beretning. Det er faste tekster, man ikke kan rette et komma i.”. Som bestyrelsesmedlem i Grimhøjmoskéen Youssef Loubani formulerer det i en af sidehistorierne: “Man kan ikke være ekstremist i Islam.”

Et par år tidligere var Radwan Mansour officiel taler ved et arrangement til minde for Hamas-lederen Ahmed Yassin, der et par dage forinden blev likvideret ved en velgennemført israelsk anti-terroraktion. Han var i øvrigt også en af imamerne der krævede en undskyldning af Jyllands-Posten.

“Vi var chokerede over, at de tegninger kunne blive bragt i en avis. Og vi vil ikke som imamer sidde og lære om demokrati, efter vi har oplevet, at det danske samfund ikke respekterer religiøse symboler. Mange muslimer føler sig undertrykt og misforstået i det danske samfund, og i den sammenhæng synes vi ikke, der er demokrati.” (Radwan Mansour i Århus Stifstidende, 4. maj 2006)

Apologeterne taler udenom, men Islam er Islam, og rettroende muslimer vil føle sig ‘undertrykte og misforståede’, lige til den dag Danmark er en provins i kalifatet. For et par dage siden bragte svenske Expressen historien om konvertitten Michael ‘Abd Salaam’ Skråmo, der tilbage i 2009 deltog i SVT Debatt under overskriften ‘Hetsjakt på muslimer’. Sidste år flyttede han til Syrien med kone og fire børn, og kæmper nu for Islamisk Stat med sin AK-47.

(t/v: IS-jihadisten Michael Skråmo alias Abd Salaam i SVT-debatt om ‘Hetsjakt på muslimer’, 2009)

“Vad är Islam? hur kommer det sig att när folk hör ordet Islam så tänker dom på en gubbe med skägg och en Ak 47 eller nån med Med ett spräng belte. Jag tror nog att Islam ÄR den Mest Missförståda religionen. … jag tror det som är shockande är att folk tror Islam är en religion av våld och hat.” (Michael Skråmo alias Abd Salaam på sin blog Illuminated, 20. september 2007)

“Den här skräcken som finns i Schweiz mot minaret… minoriteter… eeh eller vad heter det? Minareter. Alltså han, vad heter han, partiledaren sa ju att en minaret, det är ett vapen och sen såg man att vissa folk de trodde att minareten representerar någon maktsymbol i islam. Den här skräcken bildar på okunskap i islam.” (Michael Skråmo alias Abd Salaam i SVT Debatt, 2009)

Oploadet Kl. 12:14 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/63839/trackback

24 Comments »

 1. Kvinder ER Satans instrument mod mænd. Det ved enhver der har boet sammen med en…

  De skulle aldrig have haft stemmeret, så stod vi ikke i den her situation.

  Kommentar by Kenny Starfighter — 11. februar 2015 @ 12:38

 2. Håber Sverige bliver fri for Skråmo for altid.

  Kommentar by Nielsen — 11. februar 2015 @ 12:50

 3. Konvertitter er satans instrument imod almindelig sund fornuft.

  Kommentar by Per — 11. februar 2015 @ 12:55

 4. Islam er satanisk. Det er kristendommen vendt på hovedet.

  Kommentar by Helmut Kohl — 11. februar 2015 @ 13:02

 5. Nu synes jeg liiige, vi skal være lidt positive: Denne Skrårem, sorry skrumpehjerne, aih, det går ikke så godt… Prøver igen. Denne Skråmo har i det mindste taget sin rimeligvis indavlede og dysfunktionelle familie med til Syrien.

  Hvor man så må håbe, at de alle bliver pløkket af en drone. Jo før jo bedre. One down….

  Denne Radwan Mansour: En moderat imam, glem det. Loch Ness-uhyret og tandfeen er langt mere sandsynlige.

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. februar 2015 @ 13:37

 6. OT: http://www.bt.dk/udland/fem-anholdt-i-nat-unge-danskere-raserede-hotel-i-prag

  Se nu denne. Giver billeder på nethinden af, at der er tale om raske og rørige danske ungersvende. Og det er sådan denne vendes i debatten, når man fx går til angreb på Støjbjerg. Men som KM tidligere har haft fat i, så gemmer der sig faktisk you-know-who bagved.

  Irriterende at udlændinge skal give danskere dårligt ry i Tjekkiet. Ganske absurd. Ja, der er et par danskere, der opfører sig dårligt. Men de, der opfører sig værst er ubetinget palæstinensere, tyrkere, pakistanere og andre MENAP-typer, der tilfældigvis bor i DK.

  Kommentar by Mortensen — 11. februar 2015 @ 13:43

 7. Med enhver person med muslimsk kulturbaggrund, der oplever modgang i tilværelsen – bliver vred og frustreret over et eller andet – oplever at fysiske, psykiske, sociale, økonomiske eller seksuelle behov ikke bliver dækket tilstrækkeligt – vil der være en risiko for, at vedkommende skifter bane og går i kredsløb om det store islamistiske sorte hul. Har man hørt om “sudden jihad”?

  Og vi kan ikke forebygge det her. Der vil altid være en rest. Forebyggelse vil først og fremmest kræve

  – at religionen islam omtales og behandles med respekt og fløjshandsker
  – at behovene skal dækkes
  – at mellemøsten skal fikses til fuld tilfredshed. Udslettelse af Israel er et must.

  Vi må hæve omkostningerne ved at gå jihad-vejen. Efterforskning, opklaring, anholdelser, retsforfølgelse, fængslinger, udvisninger. Repeat.

  Kommentar by BE — 11. februar 2015 @ 13:50

 8. Dette skule laves om til et meme.

  Kommentar by Helmut Kohl — 11. februar 2015 @ 14:20

 9. Abebrødre er løs.
  http://ekstrabladet.dk/112/politi-efterlyser-to-marokkanske-broedre-for-skyderi/5437953

  Kommentar by Jens R — 11. februar 2015 @ 14:40

 10. Det er sgu synd for konvertittens familie og børn. Og selv er han da også offer for islamisk overtro af værste skuffe.

  Kommentar by Liva — 11. februar 2015 @ 14:40

 11. Luk broen. Nu.

  Kommentar by bastardo — 11. februar 2015 @ 14:43

 12. Men i daginstitutioner i København fremmes den kultur:

  Religiøs infektion i daginstitutionerne
  http://www.b.dk/kronikker/religioes-infektion-i-daginstitutionerne

  “I forbindelse med at min kone og jeg i sommer skulle vælge en daginstitution til vores yngste søn, blev jeg chokeret over, i hvor høj grad islam er blevet en del af hverdagen i Københavns daginstitutioner.”

  Og Venstres Pia Allerslev syntes at det var helt i orden.

  http://www.b.dk/nationalt/familiefar-drop-alle-religioese-regler-i-vuggestuer

  “Oplevelserne har vendt op og ned på Martin Skrivers politiske verdensbillede. I ti år har han stemt Enhedslisten, men i dag får DF hans kommunale stemme, og til næste folketingsvalg sætter han »helt sikkert« også kryds ud for Liste O. Med til historien hører dog også, at Martin Skriver er arg modstander af EU, og at DF efter hans mening i dag gør mere på den front end Enhedslisten.”

  Kommentar by mb — 11. februar 2015 @ 14:58

 13. OT.
  Dette er Araber / Chimpanse fodbold:

  En fodboldkamp i Egyptens hovedstad udviklede sig til en voldsom tragedie, da mindst 22 fodboldfans mistede livet søndag aften, oplyser landets myndigheder.

  Fodboldtilhængere fra de to Kairo-rivaler Zamalek og ENPPI stødte sammen uden for stadion, og politiet forsøgte at skille de to grupperinger ad.

  • 30 fodboldfans meldes dræbt i sammenstød i Kairo

  Det endte i voldsomme kampe, og mange tilskuere blev trampet ihjel i den efterfølgende tumult.

  I 2012 mistede over 70 mennesker livet under lignende sammenstød i Egypten, og mandag blev det oplyst, at ligaen er suspenderet på ubestemt tid, mens myndighederne forsøger at finde en løsning på problemet.

  Kommentar by Sindsro — 11. februar 2015 @ 18:04

 14. Islam er udsprunget af mellemøstlig tænkning. Den kan siges at være en rendyrket udgave af samme. Det er svært at sige, hvorledes mellemøstlig tænkning og islam adskiller sig fra hinanden.

  Det stik modsatte af Islam er ikke Kristendommen, der selv er udsprunget af Mellemøstens morads, men modereret af at kristendommen optog materiale og traditioner fra de hedenske religioner i Europa. Mange kristne traditioner (julen er blot eet eksempel blandt mange) stammer fra hedensk religion.

  Det er de hedenske religioner, der i dag repræsenterer den absolutte religiøse modsætning til Islam. Næsten alle de hedenske religioner i Europa og Asien stammer fra samme urreligion ( den protoindoeuropæiske). Hvis man vil have et sæt identitære værdier, der er Islams absolutte modsætning – så er der en masse bøger – både populære og forskningsmæssige – om emnet.

  Kommentar by Sigwar — 11. februar 2015 @ 18:06

 15. 3. Per
  Jeg vil Konvertitter, Allah’s feltmadrasser, hvad endten det hun/han køn, Røvp……’s og hans Pædofet er nemlig ligeglade. Blodskam, Insets og Indavl, det kan Muslimerne finde ud af.

  Jo yngre des bedre, Ifl Forbrydermanualen, Små pigerfims og små drengemunser er det bedste der findes for det slags aber, Det snærende bånd, kan forståes på 2 måder.

  Konvertitter, der konverterer til Ideologien Islam er Landsforæddere.

  Kommentar by Sindsro — 11. februar 2015 @ 18:22

 16. Når han og familien kommer krybende hjem, så står alle velfærdsstatens frelsende engle parat, lige fra Psykologer til socialrådgivere og gratis lægebehandling af diverse skudsår, hovedet kan de dog ikke skrue på igen, hvis det skulle være blevet fjernet.
  Det er for meget, det er ikke til at holde ud! Men vi skal huske på at der efterhånden er en mindre hær af menneske, der har gjort det til en levevej at frelse verden.
  Lad os kalde det, det flygtninge industrielle kompleks.
  Det bliver ikke bedre før vi får fyret dem, for de vil straks føle sig truet på deres brød, hver gang nogen taler om stramninger, og så hyler de op, rystende af forargelse.
  De skal bare lige huske at det er os der betaler, for at de kan føle sig gode!

  Kommentar by Robert R — 11. februar 2015 @ 18:36

 17. @ 1 Kenny Starfighter

  Det passer ikke, det er dog sandt at norden har set stærkere mænd i sin tid. Vikingerne.

  Kommentar by intetnavntak — 11. februar 2015 @ 19:21

 18. De etniske svenskere er væsentlig mere utilregnelige end muslimerne. Muslimerne er muslimer, og ændrer sig aldrig.
  Men svenskerne kan sgu holde mig vågen…..

  Kommentar by Wazzla — 11. februar 2015 @ 20:00

 19. Han er vist ikke den skarpeste kniv i skuffen ham Skråmo.

  Det er sgu sørgeligt at nogen skal være født så dumme, så de oven i købet konverterer til islam..!

  Så dum tror jeg ikke engang Zenia Stampe er…

  Kommentar by Peter Andersen — 11. februar 2015 @ 23:15

 20. -> Peter Andersen 23:15

  Er du nu helt sikker på det? Personligt tror jeg, at Stampe, i hvert fald i tankegangen, forlængst er konverteret.

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. februar 2015 @ 23:42

 21. 20. Henrik Petersen
  Jeg er heller ikke sikker på det. Da gud tog datteren, for gud ikke ville have hun skulle opdrages som brevsprække.

  Gud er til tider svær at forstå, men her forstår jeg ham.

  Kommentar by Sindsro — 12. februar 2015 @ 00:44

 22. >21
  Jeg synes også hun fortjente det.

  Kommentar by Nielsen — 12. februar 2015 @ 04:36

 23. Måske er det islams kvindesyn, der tiltrækker både kvindelige masochister og mandschauvinister.

  Kommentar by Ole Madsen — 12. februar 2015 @ 08:10

 24. Her er islam, udstillet i sin usle og løgnagtige substans.

  Kun en yderst enfoldig idiot, det være sig betalt eller frivillig, kan tolerere islam eller den slags totalitær barbarisme.

  Kommentar by Iznogut — 12. februar 2015 @ 14:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper