14. februar 2015

Enhedslisten Odense indkaldte til ‘Antiracistisk film- og debataften’ med “en ny film produceret af AFA”

Jeg har gennem årene skrevet en del om organisationer i og omkring Antifascistisk Aktion, det være sig ikke bare Researchkollektivet Redox, men også ad hoc-organisationer såsom Produktionskollektivet Opbrud. De mange organisationer skyldes naturligvis, at det er svært for at den øvrige venstrefløj at samarbejde åbent med militante venstreradikale. Enhedslisten ser ikke altid problemet.

Herunder en reklame for en ‘Antiracistisk film- og debataften’ i Odense, der inkluderer Opbruds 2012-produktion ‘Bombemordet i Søllerødgade’, “en film produceret af AFA”, som bestyrelsesmedlem Jens Andersen så afslørende noterer. Filmen var produceret af Andreas Rasmussen, Charlie Krautwald og Rasmus Preston, så der er ingen reelt afsløring. Blot mere dokumentation.

(Enhedslisten Odense, Ø-Posten, 2012/2)

Filmen var i øvrigt støttet af 1. majfonden (kommunistisk fond), 3F Kastrup og omegn (3F-lokalafdeling), Lager, Post og Servicearbejdernes Forbund (3F-forbund), Rosafonden (venstreradikal fond), Snabslantern (Projekt under Københavns Kommune) og SUF (Socialistisk Ungdomsfront, bl.a. tipsmidler via Dansk Ungdoms Fællesråd).

Oploadet Kl. 14:22 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/63866/trackback

6 Comments »

 1. Bombemordet i Søllerødgade: Jeg kan altså ikke lade være med at grine hvergang jeg bliver mindet om denne brevbombe. Internationale Socialist kontor i Søllerødgade i 1992. Puff og man kunne forestille sig at kunne se at vundues sprosserne vippede ud og ind efter detonationen. :) :) :)

  Fantasien fejler ikke noget, Så den skal bruges.

  Og min demokratiske ret er at grine, hvor og hvad der passer mig. :)

  Hvor er det.?
  Et par stinkbomber, eller et par rådne æg ville hjælpe på AFA’s humør. :)

  Kommentar by Sindsro — 14. februar 2015 @ 14:48

 2. Bomben i Søllerødgade: Er der overhovedet nogen som helst i det her land (udover AFA og lign.) der betvivler, at det var idioten selv (Henrik Christensen), der stod og rodede rundt med noget bombegrej ??

  Kommentar by kent — 14. februar 2015 @ 15:56

 3. Der blev i IS-kontoret i Søllerødgade gennemført en meget stor kriminalteknisk undersøgelse udført af Københavns Politi i samarbejde med Scotland Yard og det engelske anti-terrorkorps (specialist i IRA-bomber). Det kommunistiske TV-Stop kom ved et uheld til at røbe, at undersøgelsesrapporten fastslog, at der ikke kunne findes noget som helst spor af en detonator til det sprængstof, som eksploderede i Søllerødgade. Den eneste teknisk mulige forklaring på fravær af en detonator er, at det, der eksploderede var noget ISerne selv var ved, at fremstille, og at noget gik galt under fremstillingen.

  Kommentar by Nissen — 14. februar 2015 @ 18:26

 4. Der forlyder fra rygters bureau. at AFA ikke længere står for Anti fascistisk Aktion, men for: Allah For Alle…

  Det giver også mere mening, når man tænker på deres gøren og laden, som feks. deres utallige voldelige overfald på alt og alle, der ikke tilhører den yderste venstrefløj, samt den had de har, til alle, der ikke har samme politiske overbevisnings som dem, om at Islam, er der bedste, der nogensinde er sket Verden og Vesten….

  Kommentar by Christian — 14. februar 2015 @ 19:44

 5. Den religiøse fascismes heppekor som vi kender dem.

  Kommentar by Fabrice S — 14. februar 2015 @ 20:12

 6. Demokrati og ligeværd er ikke betegnelsen man kan sætte på kommunister, min overbevisning er at de er terrorister og samfunds omstyrtere, så liste Ø bør forbydes.

  Kommentar by emmagad — 14. februar 2015 @ 22:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper