15. februar 2015

Terror mod debatarrangement og synagoge, to døde: 55-årige Finn Nørgaard og 37-årige Dan Uzan

Den viser sig her til morgen, at den dræbte ved Kulturhuset Krudttønden lørdag eftermiddag, var Finn Nørgaard, en 55-årig filminstruktør der deltog i arrangementet. Gerningsmanden stak af, og gik kort før midnat til angreb på Krystalgade-synagogen, hvor han likviderede Dan Uzan, en 37-årig jødisk mand der stod vagt for et arrangement i menigheden. Fem politibetjente er sårede ved de to episoder, ingen livstruende. Mere i tidligere post.

(Skudhuller i facaden ved Kulturhuset Krudttønden, 14. februar 2015)

“Jødisk formand om afdød mand: Dan Uzan var med til at forhindre massakre” (Berlingske, 15. februar 2015)

“Det var den 55-årige fotograf, producer og instruktør Finn Nørgaard, der lørdag mistede livet i forbindelse med et skyderi på Østerbro i København, hvor en gerningsmænd åbnede ild mod kulturhuset Krudttønden.” (TV2 Online, 15. februar 2015)

(Finn Nørgaard, 55-årig filminstruktør, ejer af ‘Filmiske fortællinger’, tidligere DR)

(Dan Uzan, 37-årig jøde, tidligere elite-basketballspiller for Hørsholm)

Ved 05-tiden søndag morgen blev den formodede gerningsmand dræbt, da politiet konfronterede ham ved Nørrebro Station. På TV2 News kan man se, at politiet har ransaget samtlige lejligheder på adressen Mjølnerparken 38. Derudover efterforsker politiet adressen Svanevej 1.

(Overvågningsfotos af gerningsmanden efter angrebet på debatmødet, 14. februar 2015)

(Første billede af den afdøde gerningsmand, 15. februar 2015)

Krystalgade-synagogogen, søndag formiddag.

Reaktioner, før & efter.

“Det er jo ikke terror – der løber altså en gal svensker rundt. Undskyld, jeg siger det. Lars Vilks har jo tigget og bedt om at blive angrebet. Jeg har ikke ondt af den svensker, der har gjort alt, hvad han kunne, for at provokere. Ham har jeg ikke for fem flade ører sympati for. Det har du sikkert heller ikke, Mogens (Lykketoft, Kim), men du kan ikke tillade dig at sige det.” (Uffe Ellemann-Jensen i Berlingske, 23. maj 2010)

“Jag vill inte dö för Vilks rondellhund … I en annars vältänkt kolumn i Dagens Nyheter påminner Lars Linder om Voltaires tillskrivna maxim ‘Jag ogillar vad du säger, men jag skulle dö för din rätt att säga den’. Det är den stoltaste men också tommaste av alla paroller – daterad sedan länge. Hur många är på allvar beredda att dö för en åsikt man finner förhatlig? Det vore ju förskräckligt om en av Sveriges bästa skribenter skulle offra sitt enda liv för Lars Vilks rätt att hetsa mot muslimer. Jag skulle inte göra det.” (Åsa Linderborg i Aftonbladet, 14. marts 2010)

“Synd inte Vilks fick en kula någonstan!” (Socialdemokraten Mia Giorgetti på Twitter, 14. februar 2015)

“Det vil klæde politikerne også at vise deres solidaritet med alle herunder også muslimerne, der uden tvivl vil blive de næste ofre i deres almindelige hverdag.” (Pressemeddelelse, Det Islamiske Trossamfund, 14. februar 2015)

“Terror er et produkt af konflikt, krig og social hjælpeløshed. At bruge terror som undskyldning for at skabe mere af det er ikke bare dumt og ufornuftigt. Det er at hjælpe terroristernes sag.” (Erik Storrud på Modkraft, 14. februar 2015)

“Man hører SR kæmpe ret hårdt for deres virkelighedsbeskrivelse, at det trods alt var ‘politisk yderliggående’, der blev ramt.” (Nyheter på SVT, En död i attentat i Köpenhamn, 15. februar 2015; via Snaphanen)

“Aftenens mest skræmmende bemærkning fik jeg fra en ældre svensk dame til en fødselsdagsfest i Sverige,som en kommentar til terrorangrebene i København. Kommentaren lød: Kan de ikke bare spærre ham Lars Wilks inde?” (tilsendt)

“Er du bekymret for hvilke konsekvenser det kan få for danske muslimer?” (Svenska Dagbladets Asem Elghiouane til statsminister Helle Thorning-Schmidt under pressekonference, 15. februar 2015)

“Terroristerne har vundet hvis vi trykker tegningerne.” (Arne Ullum i Presselogen på TV2 News, 15. februar 2015)

“Hvis det viser sig at terroristen er muslim, så skal jeg være den første til at sige, at han ikke er muslim.” (ikke ordret gengivelse af Minhaj-ul Quran-talsmand Qaisar Najeeb på TV2 News, 15. februar 2015)

“Svenskens teckningar av profeten Muhammeds ansikte har nu krävt ett liv i Danmark.” (Expressen, 15. februar 2015; via Samtiden)

“… vi er nødt til tænke dybere over problematikken og indse, at kun for alvor får sat foden ned overfor den dybeste kilde til potentiel terror i vore vestlige samfund, hvis vi ændrer vores disrespektfulde forhold til muslimerne i vores samfund. Lige som den almindelige tysker var medansvarlig for nazisternes hetz mod jøderne i 1930’erne, så er vi alle medansvarlige for vores højrefløjspolitikere og andres hetz mod muslimerne i vore samfund de forgangne årtier.” (Sociolog Lars Jørgensen på Facebook, 15. februar 2015)

“Der kommer til at opstå så mange drab i hele verden den dag drabet stopper er den dag hvor de stopper med at trykke mohammed tegninger men hvornår fatter i det ALDRIG” (Abdul Vivir Abbas på Facebook, 15. februar 2015)

(Mohammad Ali på Facebook, 15. februar 2015)

Oploadet Kl. 09:32 af Kim Møller — Direkte link140 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/63912/trackback

140 Comments »

 1. Fredens religion slår til igen …

  Kommentar by Carter — 15. februar 2015 @ 09:42

 2. Det hele er en misforståelse. Zenia Stampe har allerede lavet en tilbundsgående religiøs analyse, som viser at det hele er iscensat af CIA, FBI og en forstyrret mand.
  Udøverne af fredens religion kunne jo aldrig finde på den her slags.

  Kommentar by Jens — 15. februar 2015 @ 09:42

 3. Det finns sovande terrorceller runt om i Europa som bara väntar på att få order. “Tyvärr har vi sett att de börjar vakna upp nu,” säger dansken Morten Storm, före detta medlem i Al-Qaeda och senare agent för PET och CIA.

  Storm varnar för att dessa terrorister är obevekliga och redo att ge upp sina egna liv. “Många människor tror att man bara kan bli medlem i ISIS eller al-Qaida genom att resa till Mellanöstern för att gå med. Problemet är att det är en ideologi, en tro, ett sätt att praktisera islam,” sade han och förklarade att vissa människor med denna ideologi blir ensamvargar.

  http://insider.foxnews.com/2015/01/16/morten-storm-sleeper-cells-are-waking-now

  Kommentar by Knute — 15. februar 2015 @ 09:47

 4. Jeg vil komme med en lettere omskrivning af, hvad jeg skrev efter terrorangrebet på Charlie Hebdo:

  Det er naturligvis tragisk, at to er omkommet ved angrebene. Det er dog endnu mere tragisk, at mediernes dækning af islam og indvandring ikke vil ændre sig. De danske medier vil alle sige, at terroristen ikke er rigtige muslim. Og om nogle dage vil kritikerne af islam og indvandring igen blive udstillet som hadefulde mennesker med nazistiske tendenser.

  De to dræbte er derfor døde forgæves. Det er den egentlige tragedie.

  Originalteksten: http://tiny.cc/9zb3tx

  Kommentar by KSD — 15. februar 2015 @ 09:47

 5. Det bliver nu hele den politiske løgnmaskine som bliver sat i omdrejninger. Nu skal det hurtigt deflekteres og ledes bort omkring islam og religion. Jeg kan stadig ikke lade være med at tænke på Glistrup. Jeg sender ham her en tanke.

  Kommentar by jens r — 15. februar 2015 @ 09:56

 6. Johanne Schmidt-Nielsen (E) siger netop nu på DR2 at nogen har voldtaget islam. Men er islam ikke rigtig god til at voldtage islam? Det mener jeg.

  Kommentar by Liva — 15. februar 2015 @ 10:22

 7. FJERN licensen til DR og TV2 .. den bliver brugt til landsundergravende virksomhed. Det skal stoppes NU

  Kommentar by Hiawatha — 15. februar 2015 @ 10:28

 8. Vedr. Arne Illums censur af tegninger i Danmark, så viste TV2 News Lars Vilks profet Muhammedhund i går, da der blev vist et kort portræt af Vilks.

  Kommentar by Liva — 15. februar 2015 @ 10:29

 9. Man plejer at sige, at Vestens succes bygger på åbenhed over for nye ideer. Det kan der være noget vist rigtigt i dog med den tilføjelse, at vores succes derudover hænger sammen med vores evne til at gøre os af med dårlige ideer. Europæerne har altid været parate til uden unødig sentimentalitet at kassere det, der ikke dur.

  Personligt er jeg imod splatterreligion. Andre synes derimod, at det er en god ide, og så må vi jo tag en diskussion.

  Kommentar by Nils — 15. februar 2015 @ 10:46

 10. Hiawatha: nemlig CIVIL ULYDIGHED….drop licensen, ingen grund til at betale til de samfundsundergravende, ensidige og manipulerende medier. Brug dine afmeldte licenskroner til at støtte alternative og mere nuancerede medier.

  Kommentar by Malenkow — 15. februar 2015 @ 10:59

 11. Arne Illum? Er det ikke Arne Ullum?

  Kommentar by Hans Und — 15. februar 2015 @ 11:08

 12. Apropos Uffe Ellemann’s utrolige vulgære “analyse” fremsat i selskab med den nuværende formand for Folketinget (Gud bedre det!) Mogens Lykketoft – er der nogen der har bidt mærke i om denne personage (altså Lykketoft! – Elllemann må efterhånden bare karakteriseres som et subjekt!) har kommenteret de seneste døgns hændelser med noget der ligner en eftertænksom kommentar???!!

  Rosenkavaleren

  Kommentar by Rosnkavaleren — 15. februar 2015 @ 11:12

 13. Jov, retter.

  Kommentar by Kim Møller — 15. februar 2015 @ 11:13

 14. Min kondolence til de familier der har mistet en af deres kære.

  Det mest tragiske er politikere og mediers reaktion. De tilskynder til politisk og religiøs betinget mord, og begræder at Wilks ikke blev dræbt. Sådan en flok modbydelige svin.

  Kommentar by k.m. — 15. februar 2015 @ 11:16

 15. Lydfil af skyderiet ved Krudttønden.

  http://www.bbc.com/news/world-europe-31472745

  Jeg antager det er Inna Schevchenko der taler, da skyderiet begynder.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Inna_Shevchenko

  Det er en smule ironisk, at talen bliver afbrudt netop som, der bliver sagt: Vi har ytringsfrihed, men! Det er dette men, der er…

  Kommentar by Thorbjørn — 15. februar 2015 @ 11:32

 16. Italesættelsen!

  Den enlige galning er løs i medierne.”Vi er jo ikke i krig med islam”. Pia Olsen Dhyr og Johanne Smith Nielsen giver den; “de fleste muslimer er moderate”, for fuld skrue.
  Selv om aktionen ligner Charlie Hebdo og det jødiske supermarked i Paris på en prik, så skal det i dansk presse nok ende med at det er den enlige galning der igen husere.

  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 15. februar 2015 @ 11:47

 17. “Terroristerne har vundet hvis vi trykker tegningerne.” (Arne Ullum i Presselogen på TV2 News, 15. februar 2015)”.

  En interessant tankegang host-host. Hvem er denne dysfunktionelle Ullum i øvrigt?

  Personligt vil jeg mene, at terroristerne = muslimerne, ja, også din søde muslimske grønthandler, har vundet, hvis vi selv begrænser vores ytringsfrihed. Som i øvrigt, blot til orientering for den underfrankerede Ullum, er Grundlovssikret, naturligvis under ansvar.

  Næh, som Lars Vilks selv gjorde opmærksom på i går efter attentatet: Jo hyppigere vi viser vores ytringsfrihed og foragt for de, der hader ytringsfrihed, jo før taber terroristerne. Helt enig.

  De alternativt begavede svenske politikere er under alle omstændigheder uden for enhver form for rækkevidde.
  Deres had mod deres egen befolkning og deres knuselsken over for vildt- og kulturfremmede muslimer er uden for enhver beskrivelse, med mindre man vil overtræde injurielovgivningen.

  Med fare for dette enig med k.m 11:16

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. februar 2015 @ 11:57

 18. Politiet har nettop rensaget lejl. tilhørende :
  Aydarus Mohamed Adan
  Mjølnerparken 38 1, th, 2200 København N

  01/11/2014 – Mohamed Aydarus Adan har fået fem måneders fængsel for hærværk og vold

  Kommentar by John k. — 15. februar 2015 @ 12:01

 19. Forfærdelig hændelse. Forfædelig dag for København og Danmark.

  Kondolancer til pårørende til de to ofre og god bedring til de politifolk der er ramt.

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 15. februar 2015 @ 12:03

 20. I stedet for at udtrykke bekymring for den muslimske befolkning i Danmark, var det måske lidt mere på sin plads at udtrykke bekymring for den jødiske og den almindelige kristne dansker.
  Det er næsten ikke til at holde ud at hører Helle Thorning og Mette Frederiksen fordømmelse og påtagede handlekraft, men ansigterne lagt i påtaget statsmandsagtige folder. Det er dog dem og deres ligesindede forgængere, som har gødet jorden for det der netop er sket, og som ville være blevet meget værre hvis ikke PET, politi og jødernes egen vagtmand ikke havde handlet resolut og professionelt.
  Jeg er frygtelig bange for at danskerne nu bakker op om statsministeren, hvad man ofte gør i krisetider. Det eneste de vil få ud af det, er den samme selvmordskurs.

  Kommentar by Robert R — 15. februar 2015 @ 12:04

 21. @13

  Så sandt, så sandt… En enlig galning skal vise sig at have voldtaget islam og bragt skam over alle danske muslimer, der hver morgen står op for samvittighedsfuldt at hjælpe os med at holde hjulene igang og dermed sikre velstand og rigdom for alle.

  Men det var ikke lige det, man sagde, da Breivik gik amok, var det? Da var vi alle medskyldige – ikke mindst indehaveren af denne blog. Der er forskel på folk.

  Kommentar by Arne Torp — 15. februar 2015 @ 12:05

 22. @ Robert R, #17

  Jeg deler din bekymring for, at Helle Thorning nu får fremgang i meningsmålingerne. Jeg har skrevet mere om det her: http://tiny.cc/f0i3tx

  Kommentar by KSD — 15. februar 2015 @ 12:18

 23. Hvornår begynder hjemsendelserne?

  Kommentar by we are charlie — 15. februar 2015 @ 12:19

 24. For første gang siden besættelsen har et direkte angreb mod det danske jødiske samfund kostet et menneskeliv.

  Og fjolserne taler om “ytringsfrihed” og “muhammedtegninger”. Hvad præcis havde mordet på Dan Uzan med det at gøre…??

  ברוך אתה ה’ אלוהינו מלך העולם דיין האמת

  Kommentar by Michael Jensen — 15. februar 2015 @ 12:20

 25. Som jeg skrev i går. Rød Blok arbejder på højtryk lige nu for at kunne lave en Stoltenberg a’la Utøya på den danske befolkning.

  Vær sikker på, at begravelserne skal udnyttes til sidste propagandablodsdråbe.

  Tekstforfatterne er i gang med denne: http://www.rhetor.dk/stalsat-v%C3%A6rdighed-%E2%80%93-retorisk-analyse-af-jens-stoltenbergs-tale-i-oslo-domkirke-efter-ut%C3%B8ya/

  Kommentar by Hodja — 15. februar 2015 @ 12:27

 26. En enlig galning, hmmm??

  Som tilfældigvis har adgang til minimum et semiautomatisk våben samt et mindre våben (som han forsøgte at anvende mod AKS i Nordværst, hvor han ligger lit de parade), har adgang til en lejlighed på Svanevej 1 samt en lejlighed i Mjølnerparken 38. I think not.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. februar 2015 @ 12:34

 27. Lad os vise Muhammed Ali skid, hvem der bestemmer i Danmark.
  Dvs. Ud med skadedyrene og fjern alt hvad der har med Islam at gøre. og det skal være nu.

  Tiden er til det.
  Den Kongelige forordning giver lov til det. Grundloven giver ret til det.

  Ikke mere tale, der skal handling til.
  Tag jer så sammen i den regering.

  Kommentar by Sindsro — 15. februar 2015 @ 12:37

 28. Mohammed Ali – Hold kæft en klam perker… find, og nak ham eller spær ham inde på guantanamo

  Kommentar by A Andersen — 15. februar 2015 @ 12:54

 29. Der er ikke tale om nogen voldtægt af islam. Det rigtige udtryk er: autofellatio.

  Kommentar by fidibus — 15. februar 2015 @ 13:03

 30. Som nordjyde kan jeg tydelig huske TV2 Nords historier om de vietnamesiske søskende der tog springet til København og chancen med at åbne en fin restaurant. Finn Nørgaard stod bag dokumentaren om dem. Se den på Filmstriben: http://www.filmstriben.dk/bibliotek/film/details.aspx?filmid=9000000100

  Kommentar by Michael Jensen — 15. februar 2015 @ 13:04

 31. Åbent brev til Det danske jødiske samfund fra Nordjyske venner af Israel:

  Kære Dan Rosenberg

  Det er med vrede, sorg og afsky, at jeg her til morgen hører om den forbrydelse, der er overgået jeres vagtmand i går aftes. Vreden, sorgen og afskyen bliver ikke mindre af, at jeg som formand for Nordjyske venner af Israel har haft æren af at opleve den gæstfrihed, som det Jødiske Samfund udviser over for de danske israelforeninger. Eksempelvis ved at lade vores fælleskomite holde sine årsmøder i menighedshuset, og ved at invitere os til at overvære fejringen af 200 året for Fredrik VI´s frihedsbrev til det jødiske samfund.

  Jeg vil gerne på min forenings vegne forsikre om vores deltagelse i denne svære stund. Specielt ønsker vi at udtrykke vores medfølelse med den dræbte vagtmands familie.

  På vegne af Nordjyske venner af Israel

  http://nvaisrael.skysite.dk

  Kommentar by Michael Jensen — 15. februar 2015 @ 13:09

 32. Der er ingen der får søndagskrydderen galt i halsen blot fordi der natten igennem har være et terrorangreb på Danmark. Dybest set er de fleste ligeglade. De føler sig ikke angrebet, de er ikke selv fortalere for ytringsfriheden eller andre frihedsrettigheder. De har det fint med at holde kæft.

  De dræbte og sårede er jo ikke en del af deres bekendtskabskreds, det var blot jøder og dissidenter, der som bekendt selv er ude om det, og politifolk, der jo får løn for at blive skudt på. Så Danskerne græder tørre tåre.

  Der er ingen der begriber hvad der skete men alle er klar over hvad de skal gøre for ikke selv at blive ofre for islams terror, og det har de tænkt sig at efterleve til fulde. De havde nemlig ikke tænkt sig at kæmpe for noget som helst.

  Terror virker, og Vi er målet men Danmark sidder med hænderne i skødet og venter på at det er overstået – for denne gang!

  Kommentar by Santor — 15. februar 2015 @ 13:11

 33. Santor har ret.

  Kommentar by Helmut Kohl — 15. februar 2015 @ 13:25

 34. -> A Andersen 12:54

  Guantanamo? Hvad blev der af Search and Destroy?

  -> Santor 13:11: Du har nok desværre ret. Politikerne, herunder de talrige borgmestre i Københavns kommune, er formentlig ret ligeglade.

  Disse borgmestre vil i morgen aften holde en mindehøjtidelighed ved Krudttønden på Østerbro.

  Selv om jeg bor tæt på, deltager jeg ikke: Tænk at stå sammen med de muslimleflende Anna Mee Allerslev (R), Pia Allerslev (V) og Morten Kabell (Ehl) m.fl.
  Og sikkert afsynge Nordahl Griegs hjenedøde ‘Kringsatt av fjender’ med blandt andre idiotiske linie: ‘Findes der sult og nød, skyldes det svig’.

  Nej-nej, det skyldes den permanente overreproduktion af børn i muslimistan og subsahara i uheldig kombination med manglende evner til at producere varer og tjenesteydelser. Og en imponerende fantasi til at komme til fx Danmark og udtale Azul, hvilket giver dem permanent opholdstilladelse for evigt.

  Svig, ja, fra de talrige danske politikere, der gennem årene har gennemført en masseimport af indavlede, dysfunktionelle og vestenhadende muslimer og negre til Danmark.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. februar 2015 @ 13:27

 35. Finn Nørgaard var særdeles positiv over for det multietniske samfund, og var fuldstændig blind og døv over for de massive problemer, som Islam, har givet vesten, så det må siges at være skæbnens ironi, at netop han blev skudt og dræbt, af en muslimsk terrorist.

  Kommentar by Christian — 15. februar 2015 @ 13:33

 36. instant karma

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. februar 2015 @ 13:35

 37. http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/danske-kendisser-soerger-over-skudofre/5443656

  Ibi Støving: “- Skal vi ikke aftale, at vi ikke bliver et islamhadende land, fordi nogle psykopater har gjort noget ondskabsfuldt?”

  Skal vi ikke aftale, at du holder din kæft, indtil du fatter, hvad du taler om?

  Idiot!

  Kommentar by Hr. Naturli' — 15. februar 2015 @ 13:36

 38. Det jeg lige nu bider mærke i, er de forskellige røde politikere og deres afstumpede og kolde udtryk i ansigtet. PRØVER alt det bedste de har lært at fortælle at de udviser empati og sorg. Men deres ansigt viser indoktrinerede og programmerede røde robotter, for hvem disse hændelser blot er mikroskopiske bagateller. Ja indtil de selv bliver beriget og ramt, så skal vi nok se ægte følelser. Godt at læse avpixlat.info. Der er sgu stadigvæk håb for svenskerne. Gid vi havde et lige så velbesøgt og godt site i Danmark. Det kunne vi lære noget af.

  Kommentar by Endnu en vantro — 15. februar 2015 @ 13:39

 39. Det er interessant at islamiske organisationer fordømmer ‘drab på uskyldige’ (uskyld må være defineret af Sharia, vil jeg tro), fordømmer ‘forkerte hævngerninger’, men undlader at kalde attentatmanden ‘frafalden’.

  Samtidig bruger islamiske organisationer anledningen til at kræve flere offentlige ressourccer.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 15. februar 2015 @ 13:42

 40. Hører netop nu kommunisten Lally Hofmann på News fortælle at Selfie-Helle skulle have udtalt, foran synagogen: “Det handler ikke om islam – det handler om terror.”

  Fy for Satan da!

  Kommentar by Hr. Naturli' — 15. februar 2015 @ 13:46

 41. Personlig er jeg desværre ret ligeglad med disse 2 episoder. Når de endelig sker tæt på hvor jeg bor, ja gider jeg faktisk ikke beskæftige mig med det, og få hældt tonsvis af journalistisk pladder og ævl i hovedet. De går FULDSTÆNDIGT i selvsving på tv2news og DR2. Bekræfter mig bare endnu engang hvor meget jeg hader MSM og deres evige hungren efter sensationer og skandaler og drab og mord i Danmark. Så længe det er sensationelt, bliver det hverdag bliver det trivielt og ikke relevant. Ingen dybde som udgangspunkt what so ever, jo i nogle få udsendelser. Resten er bare indoktrinering, manuskript-journalistik, og platte og overfladiske og ligegyldige vinkler.

  Msm kan man altid kende.

  Kommentar by Endnu en vantro — 15. februar 2015 @ 13:47

 42. @Endnu en vantro.

  Ja, sådan er det jo.

  Man kan vel heller ikke sige at det var en overraskelse at det skete. København er bare endnu et bynavn i rækken der vil fortsætte lang tid endnu.

  Kommentar by Michael Jensen — 15. februar 2015 @ 14:07

 43. “intet i terroristens handling kan sammenkædes med islam”: http://ekstrabladet.dk/112/muslimske-organisationer-opfordrer-til-sammenhold/5443832

  Måske lige bortset fra de hundredevis af koranvers der opfordrer til kamp imod vantro og drab på enhver som fornærmer profeten!

  Hvem tror efterhånden på noget som helst der kommer fra de mennesker??

  Kommentar by Per — 15. februar 2015 @ 14:15

 44. @Michael Jensen. Det er ret underligt, men jeg bliver langt mere rørt når jeg ser feks Charlie Hebdo angrebene end angrebet/ne i går. Måske har jeg levet for langt tid i trygge Danmark. Jeg gider faktisk ikke tænke eller fokusere på hændelserne i dag. Der vil jo ikke ske noget alligevel. Jeg er nok ret opgivende. Og så kan man lige så godt tænke på sig selv og være egoistisk. For hvem bekymrer sig som sådan for jøderne i Danmark? Sådan RIGTIGT. Politikerne? Medierne? De kendte? Hvem bekymrer sig oprigtig for Lars Vilks? Og hvem mener at han nok selv var lidt eller meget ude om det? Folk på gaden er sgu ligeglade, de er pisse egoistiske. Og jeg er desværre nok bare smittet af det.

  Jeg ved faktisk ikke rigtigt hvad jeg skal tænke og føle angående hændelserne sådan dagen derpå. Der kommer nok ikke meget fornuft ud af de danske politikere som udgangspunkt.

  Kommentar by Endnu en vantro — 15. februar 2015 @ 14:24

 45. @Endnu en vantro

  “For hvem bekymrer sig som sådan for jøderne i Danmark? Sådan RIGTIGT. Politikerne? Medierne? De kendte? Hvem bekymrer sig oprigtig for Lars Vilks? Og hvem mener at han nok selv var lidt eller meget ude om det?”

  Du har desværre helt ret..!

  Kommentar by Michael Jensen — 15. februar 2015 @ 14:27

 46. »Vi står ikke i en kamp mellem Islam og Vesten. Det er ikke en kamp en kamp mellem muslimer og ikke-muslimer. Det er en kamp imellem værdier, som bygger på frihed for den enkelte og en mørk ideologi,« sagde Helle Thorning-Schmidt.
  http://www.bt.dk/krimi/helle-thorning-schmidt-vi-er-ikke-i-kamp-med-islam

  Hvilket i praksis vil sige en kamp imod islam.

  Desværre er lars “terroristerne har voldtaget islam” løkke ikke et hak bedre.

  Kommentar by Per — 15. februar 2015 @ 14:28

 47. Hvilken forskel gør det egentligt om man kan “kæde” attentaterne/drabene sammen med Islam? Skal vi diskutere Islam, eller skal vi diskutere en tilfældig muslim og dennes gerning?
  Der er jo tusindvis af muslimske krudttønder(med vilje) der bare venter på at eksplodere, om det er i nattelivet, om det er som her imod nogle der er Islams fjender, om det er i de muslimske lande.

  Den menige muslim på gaden er sgu da fuldstændigt ligeglad med ofrene. Hvor mange promiller føler ærligt talt empati og rigtig sorg med ofrene? Men de medier jeg kigger på dagligt, vinkler ALDRIG disse hændelser på denne måde.
  Jeg er så træt af Islam, og kan alligevel ikke stille noget som helst op. Politikerne gider ikke, MSM gider ikke, de kendte og meningsdanneren gider og tør ikke. Den menige dansker er ligeglad, så længe det ikke går ud over denne.
  Det ser sgu lidt håbløst ud.

  Kommentar by Endnu en vantro — 15. februar 2015 @ 14:31

 48. Det røde og radicoole segment håber og tror stadig på at manden bag attentatet er et nazistisk medlem af Dansk Folkeparti ….

  Kommentar by Anonym — 15. februar 2015 @ 14:31

 49. “35.Finn Nørgaard var særdeles positiv over for det multietniske samfund, og var fuldstændig blind og døv over for de massive problemer, som Islam, har givet vesten, så det må siges at være skæbnens ironi, at netop han blev skudt og dræbt, af en muslimsk terrorist.

  Kommentar by Christian — 15. februar 2015 @

  36.instant karma

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. februar 2015 @

  Citat, Finn Nørgaard d. 7 janur 2015: “Det er rystende og skræmmende, at modige mennesker er myrdet af kujonagtige muslimske fascister”

  Hvad er jeres pointe….!!!???

  Kommentar by Michael Jensen — 15. februar 2015 @ 14:32

 50. ‘..“Svenskens teckningar på profeten Muhammeds ansikte har nu krävt ett liv i Danmark”, skriver Expressen ..’
  ht tp://www.samtiden.nu/10418/expressen-vilks-teckningar-dodade/

  Kommentar by anno — 15. februar 2015 @ 14:41

 51. Ja, jeg tegnede også ham der Mo i går aftes. Gad vide hvornår den tegning koster menneskeliv!? Tegninger er jo meget farlige…

  Forbyd blyanter, kridt, vandfarve og kuglepenne!!!

  Kommentar by Michael Jensen — 15. februar 2015 @ 14:44

 52. 19 Hippie

  En god dag for mig Hippie.

  Hjemsendelsen af de muslimske svin (Deportation om man vil) starter når som helst, når folk er møre.
  Dette vil ske uafhængig af politi hær og regering.

  Regering og politi lægger låg på sammen med Lügen presse og tv.
  Men husk: Grundloven skinner i fjæset på hele magtens elite.

  Vi har medaljens side 1. Jeg har den dybeste medfølelse over for dem som det gik ud over samt deres pårørende, vel og mærket, kun de pårørende der har stemt på Invandre-import-pratierne, for dem har jeg absolut ingen medfølelse for.

  Som jeg har skrevet før: Det hygger mig en del, og dette er medaljens side 2.
  Fordi: Nu kan regeringen og dens åndssvage vælgere se hvad frugten er, af deres lorte indvandringspolitik, (Tænker med Breivik in mente). Deres overtrædelse af grungloven.
  FN-Konventionernes snærende bånd, som giver grundloven i køb.
  Regeringens handlingslammelse af EU systemet, som giver grundloven i køb.

  “Statsminister Helle Thorning-Schmidt og justitsminister Mette Frederiksen understregede på et pressemøde søndag, at det danske sikkerhedsberedskab er tilstrækkeligt.”

  Nå da. Er den det.??. Hvis den var det havde Islam været ude, damerne er her de rene fjolser.

  • “Mette F.: Politiet forhindrede det der var værre.”

  Det er muligt, at Kruttønden var en afledningemanøvre, for at få længere tid til udryddelserne at jøderne omme på krystalgade.!! Man tænker så ved sig selv: Strategisk er metoden jo rigtig. Skulle jeg nappe en Moské ville jeg da gøre lige så.

  “Men Danmark kan aldrig sikre sig 100 pct. mod et terrorangreb, hvilket blev tydeligt lørdag og natten til søndag.” Siger damerne.

  Her vil jeg give damerne fuldkommen ret. MEN der er et MEN.!! De skiftende regeringer siden 1972 og EF, skulle ikke have importeret Islam her op. Havde de læst grundloven den gang og taget den til efteretning havde vi været Islamfrit Danmark idag.

  “Hvis en galning er parat til at ofre sit eget liv, så kan vi aldrig gardere os 100 pct.,” lød det fra Statsministeren. rigtig.

  40.
  Det er en Krig Mellem Islam og Vesten Fru Statsminister. !!!!!!

  Sørg så for at overholde grundloven Statsminister Helle Thorning-Schmidt og justitsminister Mette Frederiksen. I har overtrådt den længe og mange gange.

  Bare rolig: I er ikke alene om det. Og det vil selvfølgelig blive husket. !!

  Kommentar by Sindsro — 15. februar 2015 @ 14:52

 53. 50/anno

  Expressen tænker ikke over at den kan være det næste mål for jihadister. Avisen er både vantro og vestlig.

  Den svenske dame, citeret her oven for, der mener, at Vilks skal spærres inde, tænker ikke på at hun, fordi hun er vantro og kvinde, kan være den næste, som jihadister vil lukke munden på. Både Expressen og kvinden, begge svenske, tænker ikke principielt, ikke i perspektiv og slet ikke langt.

  Kommentar by Liva — 15. februar 2015 @ 14:54

 54. “Danmark føler med det jødiske samfund,” siger Helle Thorning. Men hvem føler med det danske samfund? Hvad med vores lidelser? Jo – vi får bare at vide, at vi skal “stå sammen” om vores “værdier”. Sammenhold er magthavernes svar. Altså: Vi skal være kede af det på jødernes vegne (og jeg kondolerer sandelig herfra), og så skal vi ellers bare tage os sammen og besinde os.

  Kunne man foreslå, at en eller anden magthaver begyndte at tage danskernes parti. Levede sig ind i den kaotiske forandring, som magthaverne har foranlediget siden 1983, med istænk af diverse andre kaosfaktorer (EF 1973 m.m.). Kunne nogen mon tænkes at blive rørt på vores vegne?

  Kommentar by Boethius Victor — 15. februar 2015 @ 15:27

 55. Ak,ja,den enlige galning…Undskyld til alle normale
  galninge…

  Kommentar by ivan johansen — 15. februar 2015 @ 15:49

 56. Episoder som gårdsdagens bliver hverdag inden længe. Danmark mangler en folkelig revolution som engang for alle fjernede den danske adel, som har skylden for tingenes tilstand. Vi bliver konstant løjet, snydt og taget i røven. Hvorlænge finder ordentlige mennesker sig i det.

  Kommentar by hans01 — 15. februar 2015 @ 15:51

 57. Fra JP.DK nu:

  “Det Jødiske Samfund i Danmark: “En trussel mod jødisk liv i Danmark.”

  Fair nok.

  Men kunne man ikke omskrive det til:
  “Det Danske Samfund i Danmark: “En trussel mod dansk liv i Danmark.”

  Må vi danskere også have lov at være her?

  Kommentar by Boethius Victor — 15. februar 2015 @ 15:59

 58. Et spørgsmål til Christian 35) — 15. februar 2015 @ 13:33

  “Finn Nørgaard var særdeles positiv over for det multietniske samfund, og var fuldstændig blind og døv over for de massive problemer, som Islam, har givet vesten, så det må siges at være skæbnens ironi, at netop han blev skudt og dræbt, af en muslimsk terrorist.”

  Jeg har truffet og talt med Finn Nørgaard ved møder i Trykkefrihedsselskabet, det du (Christian)giver udtryk for er IKKE det indtryk jeg fik af manden.
  De gange jeg talte med ham udspecificerende han at netop Islam, baseret på Koranen som et grundlæggenden samfunds problem. Han deltog i flere møder bla. et med Gert Wilders og det med Mark Steyn. Begge gange talte jeg med ham og han var meget klar i sin negative holdning til Islam og navnlig Koranen. Det kan selvfølgelig være at jeg tager fejl, eller han måske bare ville “falde ind” i tilskuermængden, men jeg tror det ikke.

  Så mit spørgsmål er, hvad helt præcist BASERER du dine udtalelser PÅ?

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 15. februar 2015 @ 16:14

 59. Hykleriske Johanne Schmidt-Nielsen stiller sig op og taler om had. Ingen har som Waffen-SF og Einheilslisten opfordret til anti-semitisme og jødehad. Det skulle da lige være de radikale. Kvalmende.

  Kommentar by Hodja — 15. februar 2015 @ 16:25

 60. Den enlige galning i Danmark er pt vores Statsminister.
  Jeg glemmer aldrig Stoltenbergs reaktion efter Utöya, og “anti-radikalisering” kampagne (med formål at lukke munden på islamkritikere)
  Helle Thorning står med samme udtryksløse ansigt som Stoltenberg,
  vi har gennemskuet deres løgne, når de siger de kæmper for vores frihedsværdier og ytringsfrihed.

  Man har sat forskellige grupper mennesker og organisationer på terrorliste, nu må vores politikere vågne op og tage Islam som
  begreb med på listen. Ingen i Danmark kan længere vide sig sikre, vi kan ikke mødes uden de kender tid og sted, (her spiller venstrefløjens efterretningstjeneste sikkert en vigtig rolle som stik-i-rend-dreng) for fjenden.

  Vi har set så mange tusind enkeltstående tilfælde af enlige galninge,
  at det ikke længere er en tilfældighed, men et mønster som politikere må forholde sig til enten de vil eller ej. Danmark som selvstændig stat er truet på livet – DET kræver handling.

  Kommentar by k.m. — 15. februar 2015 @ 16:28

 61. @ Sindsro

  Jeg orker ikke. Hvis vi ikke engang kan enes om at det er en sorgens dag når almindelige mennesker skydes ved et lovligt arrangement, så tror jeg ikke vi når nogen form for enighed.

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 15. februar 2015 @ 16:32

 62. – ikke at forglemme den mand der mistede livet ved synagogen…

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 15. februar 2015 @ 16:32

 63. “Kære Maj-Britt. Du har fået fakta galt i halsen. Jeg har ikke travlt med at indføre muslimsk kultur. Jeg mener, at der skal være plads til alle mennesker i Danmark, og at det kun beriger os som danskere. Jeg mener ikke, at hverken du eller andre har patent på danskhed, og jeg tror fx. ikke, at største delen af københavnerne er enig i din fortolkning. Derfor skal der være plads til alle. Mvh Anna Mee (Allerslev)”

  Kommentar by Johnson — 15. februar 2015 @ 16:41

 64. @58
  Mon ikke “Christian” er en psykopat.

  Kommentar by anon — 15. februar 2015 @ 16:45

 65. Historyman 58. Hele han´s virke, samt en fælles bekendt.

  Jeg siger ikke at han støttede muslimske terrorister, eller benægtede at koranen var fællesnævner for al muslimsk terror , blot at han ikke syntes at forstå, at jo flere muslimer der kommer til Danmark, vil betyde mere terror osv. da de såkaldte asylsøgere, familie-sammenførte osv., jo er dem, der fordrer nye terrorister

  Jeg tror at han var blevet lidt mere skeptisk, for Islams indtog i Vesten, her de senere år, hvis det du siger, var blevet han´s holding.

  Hellere sent end aldrig…

  Kommentar by Christian — 15. februar 2015 @ 16:46

 66. Mogens Glistrup sagde, hvad der ville komme. Men politikerne vil hellere sætte landet over styr end søge efter guldkorn i hans muhamedaner plan.

  Kommentar by Menig 442 — 15. februar 2015 @ 17:05

 67. Måske er det på tide at atter minde om:

  At de 3 millioner, der er blever dræbt i Sudan siden 1960’erne ikke tegnede billeder af muhammad.

  At de 3 millioner dræbt i Nigeria siden 1960’erne ikke tegnede billeder af muhammad.

  At de 100.000 dræbte kristne, buddhister, hinduister siden 1960’erne ikke tegnede billeder af muhammad.

  At tusindvis af dræbte buddhister i Thailand gennem de seneste årtier ikke tegnede billeder af muhammad.

  At de tusindvis af dræbte kristne på Fillipinerne gennem de seneste årtier ikke tegnede billeder af muhammad.

  At de tusinder irakiske kristne som IS nu begår folkemord på ikke har tegnet billeder af muhammad.

  At Hirsi Ali of Theo van Gogh, hvis film startede trenden med tegninger af muhammad, ikke tegnede billeder af muhammad, men blot viste nøgne muslimske kvinder samtidigt med at de fremhævede de kvindeundertrykkende vers i de muslimske tekster.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 15. februar 2015 @ 17:06

 68. 52. Sindsro
  En rettelse:
  Jeg ser med gru at der er opstået en fejlformulering, Hjerne kører som sagt hurtigere end fingrene. :)

  Der skal stå.
  “””
  Vi har medaljens side 1. Jeg har den dybeste medfølelse over for dem som det gik ud over samt deres pårørende, vel og mærket, kun de pårørende der I K K E har stemt på Invandre-import-pratierne, for dem har jeg absolut ingen medfølelse for.”””” så det er bare IKKE det mangles i teksten. Unskyld for dette, og håber det går. :(

  Kommentar by Sindsro — 15. februar 2015 @ 17:31

 69. Stor respekt til det danske politi og specialenheder for en, efter omstændighederne, fremragende indsats mod dette modbydelige lortebæst. Gid dog for helvede de politikere ville vågne op, og se hvad der sker i samfundet. Lad os starte med at få et snarligt valg her i landet, og stramme så satans meget op på visse ting, samt sørge for, at politiet og efterretningstjenesterne får langt bedre arbejdsvilkår, så de får en chance for at dæmme op for, samt opspore disse forpulede kujoner af islamister.

  Kommentar by Carsten Morgenstern — 15. februar 2015 @ 17:34

 70. http://ekstrabladet.dk/112/familie-paa-syv-bevogtet-i-tre-timer/5443809

  Bemærk navnene:

  http://map.krak.dk/gadefoto/K%C3%B8benhavn-Mj%C3%B8lnerparken-38

  Kommentar by Hr. Naturli' — 15. februar 2015 @ 17:46

 71. Hvad er det der er rundt og hader islam?

  Kommentar by Helmut Kohl — 15. februar 2015 @ 17:51

 72. Fortæl os det

  Kommentar by Johnson — 15. februar 2015 @ 17:59

 73. Allah ved jo bedst:

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206348396335530&set=a.1991685758561.2120778.1435911434&type=1

  Kommentar by Spinner — 15. februar 2015 @ 18:00

 74. ? Er der ikke nogen der undres over at, Jøder er nød til at have vagt, ved af holding af konfirmation i dagens Danmark ????

  Man burde stille kritiske spørgsmål til de ansvarlige politikersvin, og blive ved med at afkræve dem svar. Men kan man ikke uden at risikere sit arbejde og helbred.
  Det betyder så ikke at man ikke gør noget, men det bliver på denne her måde:
  http://www.denstoredanske.dk/@api/deki/files/19985/=419602.501.jpg?size=webview

  Kommentar by HMAK — 15. februar 2015 @ 18:02

 75. TROR DU MUSLIMER BER´OM BLÅ ØJNE?

  Kommentar by Johnson — 15. februar 2015 @ 18:04

 76. jyllands-posten.dk/international/ECE7452490/Radikal-prædikant-Angrebet-var-et-svar-på-fornærmelser-mod-profeten/

  Kommentar by Liva — 15. februar 2015 @ 18:12

 77. Hvad er det der er rundt og hader islam?

  Det er hele verden!

  Kommentar by Helmut Kohl — 15. februar 2015 @ 18:12

 78. Hovedmålet for angrebet ignoreres. Sad smiley.

  Kommentar by Helmut Kohl — 15. februar 2015 @ 18:35

 79. Hvad der irriterer mig og gør mig mest harm pt. er ganske enkelt mange journalisters og mediernes generelt løgnagtige “terroren kom til Danmark”. Det er så manipulerende og bevidst løgnagtigt, at det skriger til himlen!!!

  Terroren har været i Danmark og det ganske mange gange – den har naturligvis været islamisk.

  I 1985 var der 3 terrorangreb i København. Det første mod Northwest Orient Airlines, det næste mod synagogen i København og det tredje mod El AL i København. Alle angreb samme dag udført af islamister som alle blev anholdt senere.

  Terrorsagen fra Glasvej er en dansk terrorsag fra 2007, hvor Hammad Khürshid og Abdoulghani Tokhi blev dømt for forsøg på terrorisme. Sagen begyndte, da Hammad Khürshid vendte hjem fra et ophold i en al-Qaeda træningslejr i Pakistan den 30. maj 2007. Politiets Efterretningstjeneste mødte efter tip fra amerikanske efterretningsfolk op i Københavns Lufthavn og skyggede ham. Der blev også sat overvågning op i Khürshids lejlighed på Glasvej i Nordvestkvarteret.

  Efter et halvt års tid med overvågning af Khürshid og hans omgangskreds, turde PET ikke vente længere, og den 4. september 2007 blev otte personer anholdt i sagen. Det var dog kun Khürshid og Tohki, som blev tiltalt, og som nu er dømt. De to dømte påstod oprindeligt, at det bare var pral og drengestreger, når de har talt om kontakter til terrornetværket al-Qaeda, og når de har prøvesprængt en lille mængde hjemmelavet TATP i en trappeopgang.[1]

  Den 21. oktober 2008 blev de fundet skyldige i at have forberedt bombeterror og idømt henholdsvis 12 og 7 års fængsel. Landsretten stadfæstede den 27. juni 2009 byrettens dom på 12 års fængsel til Hammad Khürshid, og skærpede straffen for Abdoulghani Tokhis vedkommende til 8 års fængsel.[2] Khürshid og Tohki er dømt for at planlægge terrorvirksomhed og ikke for udførelse af en terrorhandling. Det blev aldrig kendt, hvad der var de dømtes planlagte mål.

  Terrorsagen fra Glostrup er en bosnisk-dansk terrorsag fra 2005. Sagen begyndte den 19. oktober 2005 i Sarajevo i Bosnien-Hercegovina. I en lejlighed i en af byens forstæder anholdt bosnisk politi den 18-årige svensk-bosnier, Mirsad Bektašević (med øgenavnet “Maximus”), og den 19-årige dansk-tyrker Abdulkadir Cesur (AC) fra Hvidovre ved København. I lejligheden fandt politiet 20 kg sprængstof, et færdigmonteret selvmordsbælte med tre gange 100 g sprængstof og en skarpladt pistol. I lommen på Mirsad Bektašević lå et videobånd, der indeholdt en optagelse med to camouflageklædte mænd, der demonstrerede, hvordan man laver en selvmordsbombe. På båndet siger en stemme, at de to mænd er klar til ofre deres liv for Allah, og der trues med, at våbnene vil blive brugt imod de lande, der har styrker i Irak og Afghanistan.[1][2]

  Bosnisk politi fandt hurtigt ud af, at de to anholdte havde tætte forbindelser til fire unge mænd fra det storkøbenhavnske område. Det viste en gennemgang af de telefonsamtaler, de havde ført fra Bosnien. Dansk politi blev underrettet, og efter flere dages nøje forberedelser slog betjente den 27. oktober 2005 til på adresser på Frederiksberg, Nørrebro, Avedøre og i Brøndby Strand. I første omgang blev både mistænkte og familiemedlemmer anholdt, men i løbet af kort tid blev alle på nær en lille gruppe bestående af fire unge mænd med indvandrerbaggrund løsladt.

  Politiets teori var, at de fire havde planlagt at begå en terrorhandling et sted i Europa sammen med de to personer, der siden blev dømt i Sarajevo. Ifølge anklageskriftet gik planen ud på, at de terrordømte efter aftale med deres kammerater i København rejste til Sarajevo. Formålet med rejsen var at anskaffe våben og sprængstof, der siden kunne bruges til et terrorangreb, der havde til formål at slå mennesker ihjel. Sagen var den første herhjemme, hvor den paragraf 114 i straffeloven om terrorisme blev taget i brug. Straframmen går op til fængsel på livstid.

  Volsmose-sagen(kort):
  11 års fængsel blev det til for såvel den 34 årige statsløse palæstinenser Mohammed Zaher som den 22-årige kurdiske iraker Ahmed Khaldahi. En 32-årig konverteret dansker Abdullah Andersen fik en dom på 4 år, mens en 19-årig statsløs palæstinenser blev frifundet. Det skriver Berlingske Tidende.

  Gruppen har blandt andet downloadet bombemanualer, eksperimenteret med fremstilling af bomber, omtalt bombemål i Danmark og opfordret til hævn over Danmark og mord på Jyllands-Postens Muhammedtegninger.

  Terrorsagen mod JP:
  De fire dømte personer kørte den 28. december 2010 fra Stockholm i en lejet sølvgrå Toyota Avensis på vej mod Danmark. Den svenske efterretningstjeneste, Säpo, havde gennem flere måneder overvåget gruppen og skyggede dem på vejen. Säpo vidste fra overvågningen at gruppen var bevæbnet og skulle overnatte i en lejlighed på Mørkhøjvej 82 i Herlev. Undervejs til Danmark stod en af de fire af efter en uenighed. De tre andre fortsatte over Øresundsbroen, hvor det danske politi overtog overvågningen. I København stod de af ved en tankstation for at spørge om vej og fortsatte derefter ind til Tivoli, hvor de mødtes med en dansk-iraker, som havde sørget for lejligheden. De kørte derefter til lejligheden hvor de tre svenskere sov.[3]

  I lejligheden havde Politiets Efterretningstjeneste (PET) installeret skjulte overvågningskameraer og kunne følge dem næste morgen den 29. december 2010, hvor svenskerne vågnede og begyndte at bede. Samtidig tog Politiets Aktionsstyrke (AKS) opstilling og efter at en af svenskerne råbte “Allah, giv os velsignelsen til at slagte de vantro” stormede aktionsstyrken lejligheden. Da en af svenskerne angreb politibetjentene blev han pacificeret med peberspray og de tre blev anholdt. Omtrent samtidig anholdt politiet personen i Greve der havde sørget for lejligheden, og i Stockholm anholdt svensk politi den person der var blevet i Sverige.[3]

  Ifølge politiet var et terrorangreb nært forestående ved anholdelsen, hvor de dømte ville forsøge at trænge ind i JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen i København og dræbe så mange som muligt. Terrorplanernes baggrund skulle være Muhammed-tegningerne i 2005. Ved ransagninger fandt politiet en maskinpistol med tilhørende skarp ammunition og lyddæmper samt en 9mm pistol. De fandt også plastikstrips som politiet hævder kan anvendes som håndjern. Ransagningen fandt også 20.000 dollar i kontanter.[4][5]

  Ifølge anklageren ville de dømte gennemfører et angreb under Årets Fund-arrangementet som skulle foregå i underetagen i JP/Politikens Hus den 29. december 2010. Til arrangementet var over 100 sportsfolk, sportsledere og andre gæster samlet. Kronprins Frederik ville også være tilstede som æresgæst, men ifølge anklageren vidste de dømte ikke det.[5]

  Under retssagen i april 2012 kom det frem at de nu dømte også diskuterede andre muligheder. Fra en lydoptagelse, der stammer fra den 24. december 2010, sagde en af de dømte: “Det er ikke sikkert, at vi trænger ind til avisen. Måske trænger vi ind i en villa, hvor der er mange mennesker. Det var min plan. Det er den dag, hvor folk sidder og spiser i dag

  Eksplosionen på Hotel Jørgensen var en eksplosion på Hotel Jørgensen i København fredag den 10. september 2010. Ved en større politiaktion og under stor mediebevågenhed blev den formodede gerningsmand til eksplosionen pågrebet og undersøgt for bomber. Politiet havde svært ved at identificere ham, da han hverken opgav navn eller havde materiale på sig, der kunne identificere ham. Den 15. september lykkedes det dagbladet B.T. at identificere ham som den tjetjensk-belgiske Lors Doukaiev.

  Politiet mente, at Doukaiev var i færd med at fremstille en brevbombe af TATP med stålkugler, og at bomben skulle sendes til Jyllands-Posten. I maj 2011 blev den mistænkte kendt skyldigt i forsøg på terrorisme og idømt 12 års fængsel.

  Havde PET og FET ikke været dygtige og måske heldige havde Danmark været ragnarok.

  Kommentar by cicero — 15. februar 2015 @ 18:47

 80. Voldsdømte Erik Storrud i JP:

  “Højrefløjen vil benytte dette skyderi til at skabe endnu mere frygt, og få gennemført flere stramninger på indvandrerpolitikken,” siger han og fortsætter:

  “Men det de faktisk bør gøre, er at opprioritere de forskningsbaserede, forebyggende anti-radikaliseringsprogrammer, der kører i f.eks. Aarhus. Det ville give mere mening end at begrænse indvandringen,” siger han.

  Højrefløjen, som åbenbart allerede skaber frygt, vil skabe endnu mere frygt? Og vi skal bare lade grænserne stå åbne, og ellers spilde millioner på såkaldt af-radikalisering?

  Jøsses for en nar :-(

  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE7452103/H%C3%B8jrefl%C3%B8jen-vil-benytte-dette-skyderi-til-at-skabe-endnu-mere-frygt/

  Kommentar by Hr. Naturli' — 15. februar 2015 @ 18:50

 81. 65) Til Christian — 15. februar 2015 @ 16:46

  Jeg må tage dit ord for det. Den person du beskriver er ikke helt den samme som jeg har mødt. Det kan være at jeg har taget fejl, men den Finn Nørgaard jeg har mødt og snakket med, var meget præcis i sin analyse og kritik af Islam, funderet på en gennemlæsning af koranen (på dansk). Ved mødet med Mark Steyn 11/9 – 2010 kan jeg tydeliget huske, at han var meget kritisk overfor islam. Det kan selvfølgelig være at,”hyle i blandt de ulve man nu var sammen med”. Men i så fald var hans forståelse af Koran citater og tolkningen af disse en rigtig god “hylen”.

  Jeg håber, at der er andre personer der også var tilstede ved disse arrangementer, der ligeledes vil og/eller kan af- eller bekræfte min synspunkt af Finn Nørgaard.
  Ellers, og misforstå mig endelig ikke, så er din gengivelse af Finn Nørgaard i nogen grad en defamering af en henrettet mand, der passede sig selv, og kun ønskede at høre noget om ytringsfrihed.
  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 15. februar 2015 @ 18:53

 82. @81
  “din gengivelse af Finn Nørgaard i nogen grad en defamering af en henrettet mand, der passede sig selv, og kun ønskede at høre noget om ytringsfrihed.”

  Det er ikke andet end det, Historyman.

  Kommentar by anon — 15. februar 2015 @ 18:58

 83. Omar Abdel Hamid El-Hussein, har lært det i Danmark…
  http://ekstrabladet.dk/112/afsloering-her-er-gerningsmanden/5444324

  Kommentar by Polka Charlie — 15. februar 2015 @ 18:59

 84. Her er grimrianen – Omar Abdel Hamid El-Hussein:

  http://ekstrabladet.dk/112/afsloering-her-er-gerningsmanden/5444324

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 15. februar 2015 @ 19:00

 85. Omar Abdel Hamid El-Hussein blev i december 2014 idømt to års fængsel for grov vold(knivstikkeri) og løsladt for to uger siden! FLOT

  Kommentar by Pedersen — 15. februar 2015 @ 19:17

 86. Smid kadaveret i en gylletank.

  Kommentar by Danskeren — 15. februar 2015 @ 19:34

 87. @ 75 – Johnson

  Nej – de har så rigeligt,at de gladelig deler ud af dem.

  Kommentar by - by Proxy - — 15. februar 2015 @ 19:41

 88. Søndagsfrokosten i dag var en total skandale. Jon Steffensen er det største svin, der findes pt i debatten – føj, hvor han væmmelig sammen med en eller anden erhvervskvinde Ghoularami. Det var simpelthen så lavt af dr at bruge dem. Det var så relativistisk, og Jon og damen lod forstå, at det jo skyldtes højrefløjens hetz, jp og df – det var gyseligt.

  http://www.dr.dk/p1/soendagsfrokosten/

  Lyt til det, det er virkelig hård kost.

  Kommentar by Mick — 15. februar 2015 @ 19:44

 89. Ingen (her) er forbavset. Volden flyder over. Kongehus, statsminister, justitsminister … politiledelse, folketing, religiøse ledere, whatever… Uha uha… Islam, Islam, og Islam…

  Vi er gået sammen alle 8 partier.
  Vi er imod vold og terror.
  Vi er imod intollerance.
  Man angriber hele Danmark og alle danskere.
  Vi er i sorg.
  Vi er i sorg… Det er ikke os.
  Vi er dem vi er.
  Større respekt for andre mennesker.
  Vi må værne om det…
  Modige…
  Det er tid til sammenhold.
  Et chock.
  Dræbt fordi de er medborgere.
  Det liv vi har så kært.
  …rejse sig op.. Leve videre.. Skulder ved skulder…
  Leve vores liv som vi gjorde igår…
  Dygtigt politi…
  Holde fast i de danske værdier..
  Skulder ved skulder og holde fast i hinandens skulder…

  At have noget på hjertet skaber et digt… Og en digter… Jeg er glad og kan komme videre. Øjeblik. Jeg brækker mig.

  Øjeblik… Jeg hører den franske ambassadør

  Kommentar by River — 15. februar 2015 @ 19:49

 90. Je suis krudthuset

  Kommentar by River — 15. februar 2015 @ 19:50

 91. Fuldstændig rabiat udtalelse af Mona Sahlin: http://www.expressen.se/kvallsposten/mona-sahlin-hatets-ideologier-har-likheter/

  Muslimer og deres moskeer har nu brug for beskyttelse. Det er hvad kællingen vælger at fokusere på.

  Kommentar by Mick — 15. februar 2015 @ 19:56

 92. Undskyld, krudttønden.
  Jeg hører i min øresnegl:
  Der bliver ved med at komme folk herind.
  Noget forfærdeligt der er sket.
  Og mærke at man ikke er alene om at føle.
  Vi var her i dag.
  Jeg håber min søn får et minde, om end ikke noget godt, men alligevel ikke et minde.
  Jeg må ud igen…

  Kommentar by River — 15. februar 2015 @ 20:03

 93. Erfaringskataloget med islam er lige blevet udvidet med et par kapitler.

  Kommentar by Jernhesten — 15. februar 2015 @ 20:03

 94. 86 River
  “Skulder ved skulder og holde fast i hinandens skulder…”
  Ikke med de forløjne venstresvin!
  “Et chock.”
  Nej!
  “Vi er imod vold og terror.”
  Næppe. De har selv importeret lortet.

  Kommentar by Frank Hagmann — 15. februar 2015 @ 20:08

 95. Omar Abdel Hamid El-Hussein: Må Du rådne op i Helvede.

  Kommentar by Spinner — 15. februar 2015 @ 20:11

 96. hvorfor blev han løsladt så kort tid efter?

  Kommentar by Dinesen — 15. februar 2015 @ 20:15

 97. Ikke, at jeg ønsker ham noget godt. Folk som ham repræsenterer noget af det laveste et menneske kan synke.

  Men jeg foretrækker nu, at han får 72 hungrise med hundehoveder og Westhergaards, samt Theo van Goghs ansigt tatoveret på alle synlige flader.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 15. februar 2015 @ 20:19

 98. Cicero

  Klassikeren er her- at det intet har med islam at gøre.

  Kommentar by Peter Buch — 15. februar 2015 @ 20:19

 99. Flere billeder af manden:

  http://localeyes.dk/68465-1234-nye-billeder-af-efterlyst-knivstikker-fra-s-tog/

  Kommentar by SMJ — 15. februar 2015 @ 20:19

 100. Det er sjældent dansk politi skyder og dræber en muslim.
  Og hvad kan vi så lære af det ?????

  At alle betjente fra nu af er skydeskive for hævngerrige muslimer
  der formentlig betragter ham som martyr, nu hvor han fik ram på to vantro danskere.

  Det her sætter noget i gang, og vi har ikke set det værste endnu.

  Kommentar by k.m. — 15. februar 2015 @ 20:35

 101. Jeg hører lige i min øresnegl at 21 kristne har fået skåret halsen over

  Kommentar by River — 15. februar 2015 @ 20:37

 102. Hvem var den politiker der gav udtryk for at “de” bliver som “os” når “de” er født i Danmark.
  At den svenske Mona S. kommer med sådanne udtalelser, det kan ikke overraske.
  De “skyldige” er de politikere, som uden skelen til ret og skel, har tilladt denne massive indvandring, uden konsekvenser når berigerne overtræder gældende lov.
  Naturligvis har sagen her, intet med Islam at gøre.

  Kommentar by AK JA — 15. februar 2015 @ 21:13

 103. Ôzlem Cekic i Politiken:
  “Tit fremstiller de borgerlige politikere socialt udsatte boligområder som ’en stat i staten’, hvor lov, orden og tryghed er en by i Rusland. Tingbjerg fremstår f.eks. som et bandestyret område, hvor ingen tør bevæge sig ud efter mørkets frembrud.

  Der er ikke noget at sige til, at befolkningen er bange for hinanden, når bl.a. borgerlige politikere som Inger Støjberg (V), Martin Henriksen (DF) og Søren Pape (K) er så gode til at piske en stemning op.

  Til jer vil jeg sige: Tag nu at gå en tur gennem den smukke Vollsmose, Gellerup, Taastrupgaard, Mjølnerparken eller Blågården. I vil blive overrasket over, hvor glade og tilfredse beboerne for det meste er.

  Vi skal være bedre til at anerkende alt det gode, som almene boligområder også byder på. Det er første skridt til at bygge bro og nedbryde fordomme og utryghed. Som min mor plejer at sige: »Det er mere jer, der har et problem, end os, der bor her«.

  ***
  Ja, Ôzlem Cekic, jeg har et problem med mennesker som dig og din mor.
  Hun får stillet en lækker 3 værelses til rådighed af bl.a. mig som skatteyder. Hvad bidrager din mor med ud over at brokke sig over at danskere har et problem med indvandrere ?
  Den mand der lige har udført en terrorhandling boede og søgte tilflugt i en af de ghettoer du roser som et dejligt sted, hvor sammenhold og tolerance trives.
  Sverige er mere islamiseret end Danmark men vi har de samme problemer som beskrevet her
  http://denkorteavis.dk/2015/talsmanden-for-ambulancefolkene-vi-bliver-angrebet-og-ma-snart-sige-stop/

  Forstår du hvorfor jeg synes både du og din mor er klamme fremmede
  der vender virkeligheden på hovedet og ikke vil se jeres egne fejl ?
  i kommer her og brokker jer over at måtte vaske jer i en balje, hvis det er så slemt så flyt da for helvede tilbage hvor i kom fra.

  Kommentar by k.m. — 15. februar 2015 @ 21:15

 104. > 96. Dinesen

  Han havde siddet varetægtsfænglset siden 2013. Det modregnes 1:2, så de “2 år” i fængsel havde han faktisk allerede afsonet da han fik dommen i dec. 2014.

  Kommentar by Liberté — 15. februar 2015 @ 21:20

 105. Modtaget på mail
  “Det Islamiske Trossamfund efterlyste offentligt i kølvandet på terror i København en offentlig og reel analyse af de tilbage grundliggende mekanismer for at vi kunne komme videre. Tiden til at udvise seriøsitet er fortsat tilstede og det efterlyses fortsat.

  Is this a joke? Lad mig sige til DIT hvad er årsagen til den mekanisme de taler om og gøre som om de ikke ved hvad de rigtige årsager er. Her er årsagen for den 100. gang, i dag fortalt af Lone Nørgård:

  Det er ufatteligt, så meget nonsens en række partiledere, andre politikere, (DR)journalister og diverse kommentatorer har lukket ud i forlængelse af jihadisters massakre på Charlie Hebdo. Uvidenheden om islam og hellig krig mod de vantro rækker til himlene. Her 10 år efter Muhammed-krisen skal læsere, lyttere og seere fortfarende præsenteres for udtalelser som: Gerningsmændene er kriminelle voldsmænd og terrorister. Likvideringerne har ikke noget med islam at gøre (selv om der bliver råbt Allah-u-akbar, så det klodser). Det handler ikke om religion, men om sindssyge galninge. Islam er blevet voldtaget / kidnappet / misbrugt. Islam er fredens religion. Vi skal ikke lægge islam og / eller muslimer for had, fordi nogle (højre)ekstremister / islamister udøver barbariske handlinger. Fortsæt selv med den hykleriske lyrik leveret af afsendere, der lider grumt af faktaresistens.

  Men sagen er den, at man ikke kan bekæmpe en fjende, hvis analysen af denne fjende ikke er korrekt. Terrorismen / hellig krig er uadskillelig fra islam, og derfor er det også så katastrofalt, at europæiske politikere med hovedet under armen har tilladt en masseindvandring fra muslimske lande under flaget multikulturalisme. Politikerne har to figenblade at gøre godt med: Det ene er, at islamforskerne stort set alle lægger røgslør ud. Det andet figenblad er de landsdækkende (tv)medier, som bærer en ekstremt stor skyld for, at politikerne træffer de forkerte beslutninger i forhold til muslimsk tilvandring. Fordi medierne med DR i spidsen i alt for mange år ikke har haft hverken evnen eller viljen til at oplyse om islam.

  Fjenden er islams helligtekster, som muslimske retslærde og imamer udlægger for muslimer, hvoraf mange aldrig har været i nærheden af Koranen og måske ikke engang kan læse. Men de samme retslærde og imamer har en enorm magt over de muslimske sjæle.

  Lad mig stave det med store bogstaver: ISLAM ER IKKE BARE EN RELIGION, som f. eks. kristendommen, men EN TOTALITÆR OG VOLDELIG IDEOLOGI, hvis adelsmærke er at sætte skel: Mellem rent og urent, mellem mænd og kvinder og ikke mindst mellem de (ret)troende og de vantro (mig!).

  Den afgørende forskel hedder SHARIA, det islamiske lov- og retssystem, som muslimer udleder dels af Koranen, dels af hadith. Begrebet hadith dækker over beretningerne om, hvordan Muhammed og hans fire første efterfølgere (khaliffer) opførte sig.

  Lovsystemet består af en samling af påbud og forbud, der ligger milevidt fra moderne vestlig og dansk opfattelse. Fx opererer sharia med forbrydelser i form af sex før ægteskab, utroskab, homoseksualitet, indtagelse af alkohol, gudsbespottelse, vantro og frafald fra islam. Sharia er grundlaget for islam, og den handler altså om visse ytringer og bedrifter fra en fjern fortid, som er ubetinget forpligtende, og som hævdes at udtrykke Allahs vilje.

  Et helt grundlæggende træk ved sharia er det skarpe skel mellem mænd og kvinder, drenge og piger, hvor kvinderne i værste fald er mandens ejendom. I bedste har de færre rettigheder, fx den halve arveret af mændene. Kvinderne skal livet igennem være underlagt en mandlig beskytter, og de må som regel ikke færdes alene uden for hjemmet. De er også underlagt strenge begrænsninger, hvad angår udseende og påklædning (bl.a. tørklædetvang), og så er de ellers henvist til kønsopdelte skoler.

  Mandens / klanens ære er helt afgørende og må for alt i verden ikke besudles af kvinders “forkerte” opførsel. Dette er baggrunden for æresdrab (læs: kvindelikvideringer). Mandens ære er sharaf, som reduceres eller forsvinder, hvis en kvinde har kontakt med en mand, der ikke er godkendt af hendes klan – især ikke en ikke-muslim. Sharaf kan genoprettes ved blod = mord på kvinden. Er hendes ære blevet tabt, kan den ikke genskabes. Derfor skal hun dø. Skellet mellem shariamuslimer og kulturmuslimer findes især her. Alt dette handler om islamisk mentalitet, og hvornår vil politikerne monstro begynde at tage mentale eller kulturelle forskelle alvorligt?

  Sharia er altså et politisk system i form af en lovpakke, der former hverdagslivet. Denne lovpakke kan man som muslim ikke unddrage sig, for en muslim skal leve i overensstemmelse med forskrifterne i Koranen og Hadith uden at sætte kritiske spørgsmålstegn. Det betyder, at sharia-loven står over politiske beslutninger vedtaget af Folketinget. Er man rettroende muslim er verden delt skarpt op i muslimer og vantro, og det gælder om at udbrede ummaen = det muslimske fællesskab til alle andre mennesker i verden.

  Hvor kristendommen giver mennesket friheden til at tænke selv, gør islam det ikke, fordi islam også er en totalitær ideologi. Islam har svar på alt, og i det omfang svaret ikke kan findes i Koranen og Hadith, vil imamer gerne være behjælpelige med at fortælle, hvordan muslimer skal leve deres liv fra vugge til krukke.

  Mange muslimer vælger selvfølgelig at være kulturmuslimer, ligesom danskerne er kulturkristne – dvs. vi går i kirke juleaften og tror på næstekærlighed. Problemet er imidlertid, at en kulturmuslim af rettroende muslimer bliver regnet for vantro og frafalden, hvilket er forbudt iflg. islam. Derfor er der næsten heller ingen moderate muslimer = kulturmuslimer, der tager til orde i den offentlige debat. De kan ganske enkelt ikke.

  Forsøg at få helt ind på lystavlen, at islam IKKE kan adskilles fra islamisme. Læs først Koranen grundigt, siden dokumentationen i Mogens Camre, Ole Hasselbalch og Lars Hedegaards seneste bog: ”Der var et yndigt land”(2014), som burde have været breaking news i samtlige medier i november og december, men i stedet er blevet tiet ihjel af dovne og feje journalister og redaktører på de traditionelle medier. Samt såkaldt intellektuelle. For de tre forfattere kommer Charlie Hebdo ikke som nogen overraskelse. Det eneste overraskende er, at der gik så lang tid, før jihadisterne slog til.

  Summa summarum: Som rettroende er det ikke muligt at skelne imellem islam og islamisme. Der findes ingen moderat islam, men til gengæld findes der millioner af moderate muslimer, der praktiserer en skriftløs version af islam.

  Islamiseringen af Vesten sker ikke igennem terrorhandlinger, men snigende i form af islamisering af demokratiets institutioner via politiske særkrav forklædt som religion: Den ene dag er det krav om forbud mod svinekød i institutioner, den næste dag kønsadskilt svømmeundervisning og bederum. Med islam følger altid sharia og krav om særbehandling af muslimer, herunder stormoskébyggeri med minareter. Med islam følger også altid parallelsamfund, der giver magten over det pågældende territorium, typisk ved hjælp af bandekriminalitet som følge af den destruktive adfærd, som mange muslimske drenge lærer. Det er den samme historie i hele Vesten.

  Vi befinder os i en civilisationskamp mellem vestlig demokratisk kultur og islamisk fundamentalisme. Det kan godt være, at kun få vil udøve vold ved at gribe til øksen, sværdet og maskingeværet og meje vantro ned på gader, stræder og i supermarkeder i Paris, London og København. Men da antallet af muslimer i verden er mindst en milliard, så hjælper det ikke, at andelen af dem måske kun udgør én promille eller mindre. Det bliver stadigvæk til en million.

  Jeg erkender blankt: I dag ved jeg så meget om islams historie og blodige grænser, at jeg er bange. Men samtidig er jeg vred og fortvivlet, fordi de politikere, der sidder på magten, ikke vil træffe de nødvendige beslutninger til at beskytte deres befolkninger. I stedet går beslutningstagerne som katten om den varme grød. De VIL ikke erkende, at islam er problemet. Og at svaret på truslen er, at vi skal stoppe for yderligere tilvandring fra muslimske lande og samtidig gå i gang med repatriering af de mennesker, som foretrækker sharia for det vestlige demokrati. De har 57 dejlige, muslimske lande at rejse til.

  ​=====================​

  ​Det jeg bliver ved med at sige:​

  ​Den endelig svar: ISLAM SKAL REFORMERES OG BRINGES UP-TO-DATE MED DEN 21. ÅRHUNDREDE.​

  Kommentar by k.m. — 15. februar 2015 @ 21:23

 106. Jeg morede mig ved læsningen af kommentarerne – lige til jeg nåede @85. Det er forhåbentligt lyv??!!! Hvorfor hulen slipper man sådanne muhammedanske voldspsykopater UD efter blot et par mdr?? Så han kan knivstikke flere tilfældige? Det er det, de gør bedst, mange muslimer! Dræber.

  Når folk står og siger, at ‘nogen har voldtaget islam’, så er de dummere, end politiet tillader. Tjek thereligionofpeace.com HVER DAG, eventuelt mange gange om dagen, og der kommer hele tiden ny ofre for ISLAM på! I skrivende stund: 25.114 terrorangreb siden 9/11!! Ikke udført af hverken Anders And, buddhister, hinduister, kristne eller jøder, nej – af MUSLIMER! Ellers er det sørme da også mærkeligt, at de lede djævle altid skråler Alllaaaaahu akbaaar efter deres lede gerninger. Ufatteligt, at nogen vil forsvare en så morderisk og ødelæggende ideologi.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 15. februar 2015 @ 21:39

 107. Jeg hun kun set tv sporadisk i dag, men det virker som stats-tv kun har haft et mål i dag, glatte ud, ligge låg på og tale muslimernes sag.

  Kommentar by Geert — 15. februar 2015 @ 21:48

 108. Eller også skal de forlade religionen.

  Kommentar by Dinesen — 15. februar 2015 @ 21:48

 109. “TID TIL BOYCOTT
  Der er arrangeret en mindehøjtidlighed ved Krudttønden på Østerbro i København.

  Bag det står de to Københavnske politikere Lars Aslan Rasmussen og Anna Mee Allerslev. Og det er netop problemet. Begge er berygtede for deres islamofili og har aktivt arbejdet med, at lukke munden på folk, der ikke stiltiende ser på islamiseringen af samfundet. Lars Aslan senest ved at agere fidibus for venstreekstremisten Jan Hoby og forlange Nicolai Sennels fyret. Anna Mee har blandt andet været politisk bagmand for blå øjene kampagnen..”
  https://undskabenshotel.wordpress.com/2015/02/15/tid-til-boycott/
  “Lad dem dyppe deres hænder i blodet fra de tusindvis af ofre for islamiseringen, men lad dem gøre det alene”

  Kommentar by Geert — 15. februar 2015 @ 21:50

 110. #106 og #107. I DRs TV-Avis her til aften, var der en rigtig smart journalist i Krystalgade. Han fortalte, at han tidligere havde talt med en muslima, som ville lægge blomster for den henrettede jøde. Hun skulle angivelig have sagt, at gerningsmanden var en galning som havde voldtaget islam. Hvis det virkelig var tilfældet, hvorfor fik DR så ikke nogle billeder, der jo ville passe perfekt ind i deres utopiske multikultidrøm? Fordi hun slet ikke eksisterer, eller fordi hun ikke ville risikere at blive genkendt af ummahen? Nå, men DR fik da leveret de islamofiles nye yndligsfloskel om voldtægt af islam.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 15. februar 2015 @ 22:34

 111. @91

  Jeg har set SVT1 og 2 her til aften og heldigvis modsagde svenskernes statsminister Sahlins udtalelser.

  Kommentar by Michael Jensen — 15. februar 2015 @ 22:40

 112. deadline p.t.

  Det er simpelthen AAARRRG. -RAGE-! DDR tv .
  http://www.dr.dk/tv/se/deadline/

  Det er simpelthen, så sørgeligt at man vælger disse gæster / tilgang.På en dag som denne.

  Men same same /alt som det plejer at være.
  ALDRIG har denne matrikel betalt licens.

  Kommentar by John k. — 15. februar 2015 @ 22:41

 113. Se Krasnisks interview NU på DR2!

  Men DRs Deadline viste dog ikke Lars Vilks Muhammedtegning. Det gjorde svensk Tv trods alt her til aften i ‘Akutelt’…

  Kommentar by Michael Jensen — 15. februar 2015 @ 23:06

 114. Helle Merete Brix fra Vilks komiteen var til gengæld fremragende i Deadline. Hun svarede supergodt for sig og udstillede DR og de andre mediehyklere.

  Kommentar by Geert — 15. februar 2015 @ 23:07

 115. Der er mere, hvor det kommer fra. (koptere=egyptere, der forblev kristne ikke lod sig omvende til islam, da Egypten blev invaderet)
  “FØLGES TIL HENRETTELSESSTEDET: Her geleider IS-bødlene sine ofre fram til stedet der de henrettes. Dagbladet viser ikke bilder av selve henrettelsene. Foto: IS-propagandavideo
  Video viser at IS dreper 21 kristne egyptere Kledd i fangedrakter.
  TORGEIR P. KROKFJORD
  tpk@dagbladet.no søndag 15. februar 2015
  21 egyptiske kristne fiskere henrettet i Libya
  IS sier drapene er hevnaksjon.- Stor terrorfare i Europa.
  (Dagbladet): Den islamske staten (IS) slapp i kveld en ny video som viser halshoggingen av 21 egyptiske kristne koptere.
  Videoen er profesjonelt produsert – som propagandamaterialet til terrorgruppa pleier å være – og viser grufulle bilder der de 21 henrettes og sjøen blir rød av blod etter henrettelsene.
  Videoen viser at egypterne, som var kledd i oransje fangedrakter, blir halshugget etter at de først blir tvunget ned på bakken på en strand.”
  http://www.dagbladet.no/2015/02/15/nyheter/krig_og_konflikter/is/utenriks/37730314/

  Kommentar by A-mad — 15. februar 2015 @ 23:20

 116. dette REpost . bliver slettet gang på gang på div. medier:
  ———————-
  Har du overvejet, at det er samme uheldige statistik disse muslimer / fupflygtning / lykke riddere og efterkommere er garant for, er ENS OVERALT i EU !! !!

  Se evt. stastikker fra Tyskland :
  http://www.bka.de/nn_205960/sid_7D6BA7E62D1F0E7E9B6C67BF6816CF53/DE/Publikationen/PolizeilicheKriminalstatistik/pks__node.html?__nnn=true

  Eller Schweiz :
  http://www.bfs.admin.ch/bfs/portal/de/index/themen/19.html

  slå selv flere op

  KUN stigende år efter år efter år ….OVERALT I EU !!

  Så det er med 100% IKKE noget med Danmarks integration at gøre !
  ———————————————————————————-

  Langt de fleste er Fypflygtninge / lykkeridderne

  TV2 viste søndag d.28 sep. 2014 aften et meget interessant indslag med netop denne vinkel. Her blev der sat fokus på syrere, der opholder sig i Tyrkiet, men som ser en chance for et bedre liv i Europa. Vi fulgte en 24-årig mand, der har boet et år i Tyrkiet. Han arbejder tolv timer om dagen for at spare sammen til at blive menneskesmuglet til Europa, gerne Danmark. For her får man hurtigere asyl, de sikrer ens fremtid og her skulle han på universitetet, forklarede den unge mand. Han ville så at sige gerne gå i fodsporene på andre bekendte, der allerede har taget den tur.

  Ja, selv DANSK POLITI UDTALER :

  “De ankomne er syrere. Men det er syrere, som i mange år har boet uden for Syrien. Jeg møder familier, hvis børn går på universitetet i Istanbul, og som har levet uden for Syrien i måske otte år eller mere, siger en kilde, der har arbejdet med udlændingeområdet siden år 2000.

  Hans observationer bekræftes af flere politiansatte, som arbejder med udlændingeområdet. Ingen har lyst til at stå frem med navn, da området er ekstremt politisk følsomt, men DANSK POLITI kender deres identiteter. Den begrundede mistanke om, at en del asylansøgere ikke er flygtet fra krigen- gen, stammer både fra direkte udsagn og egne observationer, forklarer en kilde fra Center Sandholm.

  Det er ikke de rigtige flygtninge, der kommer. De her mennesker er nøje udstyret med viden om, at hver person over 18 år får 10.500 kroner hver måned af staten. De ved, hvor mange håndklæder man får udleveret i Center Sandholm, og de har hørt, at man får et gratis fjernsyn af kommunen.

  De har iPhones med sig og tøj på, som vidner om et helt andet liv end den flygtningelejr, de burde komme fra. Samtidig sidder der mennesker i store lejre i Istanbul og Libanon, som er flygtet fra død og ødelæggelse, men ikke får hjælp, siger kilden.”

  http://www.dansk-politi.dk/media/130642/dp_0614_epaper.pdf (side 18)

  Dvs. alle i hele verden, kan komme og få evig forsørgelse i Danmark.

  1951-konventionen , stammer fra en svunden tid og var beregnet til 2.verdenskrigs flygtninge …som tog “hjem”

  Vores nye “gæster” tager aldrig hjem ( jo på ferie).
  Bemærk at der faktisk er lov hjemmel for, med 10 års !! tilbagevirkende kraft at fratage enhver opholdstilladelse ! ,… men den lov har den nuværende amatøragtige landsskadelige regering ikke tænkt sig at følge.

  Ingen udvises, og da slet ikke kriminelle voldtægtsmænd eller mordere, nej de skal fortsat underholdes, helst med charter ferier, zumba træning eller nye top moderne renoverede boliger. ! FY FOR SATAN

  “Dog kan opholdstilladelsen
  inddrages inden for de første ti år, selvom den er blevet
  permanent, hvis flygtningen rejser på ferie i hjemlandet,
  og hvis risikoen for forfølgelse ikke er der mere”

  Langt over 50% (nok nærmere 80%) vil leve på EVIG forsørgelse i Danmark, i deres paralel samfund. Med alle de voldsomme udgifter og skader det danske samfunds folk påføres. (vold, voldtæger,mord,social svindel osv. osv.)

  Danmark befinder sig i en døds spiral

  Kommentar by John k. — 15. februar 2015 @ 23:53

 117. Og samtidig: Jødisk begravelsesplads i Frankrig udsat for hærværk: http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4626958,00.html

  Nazismen formåede at udrydde over halvdelen af europæisk jødedom. Islamismen, som over de sidste 25-30 år er importeret af vores politikere, truer nu det der er tilbage.

  Hvornår indser vores politikere truslen?

  Nogle tror stadigvæk at truslen kommer fra Johnni Hansens tosser i Greve eller tosserne i Danskernes Parti og Danmarks Nationale Front.

  Jeg er alvorligt bange for, at vores politikere ikke forstår truslen i hverken vores børn ellers deres børns tid.

  Spørgsmålet er bare så, om det så ikke er for sent?

  Kommentar by Michael Jensen — 15. februar 2015 @ 23:55

 118. På DR2 er de alerede begyndt at tale om at terroristen har haft en ulykkelig barndom.
  Det skal såmænd nok ende med at det er synd for ham og at det i virkeligheden er ham der er offer!

  Kommentar by Robert R — 16. februar 2015 @ 00:00

 119. http://youtu.be/mxYvUcSPPNA

  HAHa forventet og MEGET spændende. DF -V- SF

  Kommentar by John k. — 16. februar 2015 @ 00:06

 120. Omar Abdel Hamid El-Hussein forekommer at være en ung mand, der har ligget nederst i fødekæden i det kriminelle netværk, han har indgået i. En skvattet fyr man kunne sende i byen for at knivstikke en eller anden i et tog for snurrende overvågningskameraer uden at han rigtig havde noget valg. Måske har han dummet sig, og det var en straffeekspedition, han var ude på, eller det var en del af en optagelsesprøve, eventuelt en slags narreærinde.

  Frisk løsladt fra fængslet blev han så jihadist velforsynet med våben, men man kan undre sig lidt over, om han virkelig er typen, der følger med i, hvad der afholdes af møder i København, herunder hvad der sker i synagogen, eller om han ikke snarere er sendt i byen på endnu en selvmordsaktion af nogle andre, der sikkert er mere kriminelle end de er muslimske, og som har skullet demonstrere deres magt over ham, og som måske samtidig har haft en interesse i at han blev slået ihjel.

  Han virker som et svagt kort, ærlig talt også på grund af et noget bøvet udseende, og jeg tror han var under kommando. Den virkelige prøve for det danske terrorberedskab bliver at afsløre hans bagmænd.

  Kommentar by Nils — 16. februar 2015 @ 00:35

 121. 105. k.m
  Islam kan ikke reformeres, man skal tage hele pakken.
  Men de kan fjernes for bestandig. og bliver det under WW3.

  Kommentar by Sindsro — 16. februar 2015 @ 00:40

 122. Omar Abdel Hamid El-Husseins forsvarer, Rolf Lindegaard Gregersen, som fik ham løsladt efter at have siddet varetægtsfænglset 11 måneder ud af en straf på 2 år, har før forsvaret Janaid Iqbal, som i “selvforsvar” skød en anden mand 12-14 gange….!!!!

  “Din tid kommer, du skal passe på” skulle Iqbals onkel have sagt til den dræbte.

  http://folketidende.dk/Kriminal/Drab-ved-moske-giver-faengsel-i-14-aar/artikel/170604?&start=108

  Rolf Lindegaard Gregersen må have en god smag i munden lige nu…

  Kommentar by Michael Jensen — 16. februar 2015 @ 00:51

 123. Og mon ikke Gregersen er den samme forsvarsadvokat som i 2006 fik en dom for besiddelse af børneporno? http://ekstrabladet.dk/112/article4418636.ece

  Kommentar by Michael Jensen — 16. februar 2015 @ 00:55

 124. MJ, at forsvarere forsvarer de kriminelle kan man ikke rigtig kritisere dem for – det er deres job.

  Omar Abdel Hamid El-Hussein blev løsladt fra varetægt, da dommen på to år var anket, så hans udestående med retsvæsnet var ikke afsluttet. Der skal vel også være en grænse for, hvor længe folk kan sidde i fængsel uden en dom, der er trådt i kraft.

  Kommentar by Nils — 16. februar 2015 @ 01:10

 125. Det er netop sådan en holdning til retsvæsenet der har gjort, at han var på fri fod til at slå ihjel.

  At der så er et problem med varetægtsfængsling er en helt anden sag. Han burde have fået en lang fængselsdom for over et halvt år siden.

  Og bed mig ikke om at forsvare en forsvarer der har fået en dom for børneporno. At han overhovedet har lov til at praktisere er et andet problem med vores retsvæsen.

  Kommentar by Michael Jensen — 16. februar 2015 @ 01:25

 126. 58, Historyman

  Jeg saksede fra din kommentar og brugte det her:

  https://undskabenshotel.wordpress.com/2015/02/15/tid-til-boycott/

  Kommentar by Hans Und — 16. februar 2015 @ 06:45

 127. Han var åbenbart en psyko i forvejen:
  http://ekstrabladet.dk/112/journalist-moedte-omar-han-virkede-afstumpet-og-koldblodig/5444524

  At man ikke har givet ham det hvide snit kan stå åbent.

  Kommentar by jens r — 16. februar 2015 @ 07:03

 128. @ Nils

  Ren spekulation naturligvis, men ikke desto mindre en interessant teori. Noget der dog virker underligt hvis der skulle have været folk der var “interesseret i at få ham dræbt” er at forklæde det som et terrorangreb. Det skjuler naturligvis motivet, men tiltrækker sig langt mere opmærksomhed end et “almindeligt” banderelateret drab.

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 16. februar 2015 @ 09:06

 129. 126) Hans Und 16. februar 2015 @ 06:45

  OK, med mig. Men som jeg har skrevet i de andre indlæg. Så er den opfattelse jeg fik af Finn Nørgaard, noget forskellig i forhold til andres. Om det var forkert, ved jeg ikke. Jeg har kun min hukommelse at støtte mig til.
  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 16. februar 2015 @ 09:49

 130. Det var nu ikke lige det, jeg skrev, hippie. Selvfølgelig har nogen i baggrunden først og fremmest ønsket at udføre en terrorhandling.

  Kommentar by Nils — 16. februar 2015 @ 11:43

 131. 129 Historyman,

  Jeg har stor tiltro til din bedømmelse. Men bemærker, at andre rosende har omtalt hans evne til, at omgås mennesker. Det skal også med, at havde han offentligt indtaget stærke synspunkter, så var hans indkomstgrundlag forsvundet som dug for solen.

  Kommentar by Hans Und — 16. februar 2015 @ 12:38

 132. Om jeg fatter at svinet får blomster. Jeg er ramt af raseri og håber der ingen dansker, der har givet ham det! Føj for satan!

  //off-topic

  @121

  Egentlig er religiøs reformation vel et historisk begreb hentet fra kristendommen. Og kristendommen er ikke en lovreligion som islam er, hvilket yderligere besværliggør reformation. Endnu mere det, at islams hovedskrift anses for at være ’sakral’. Jødedommen ligeså, men med den betydelige forskel, at der i dens fortolknings tradition trækkes på alt fra det eksoteriske til det bogstavtro. Traditioner kristendommen overtog. Det har også været en fordel for jødedommen, at have jøder leve i diaspora; landflygtighed FRA Israel, hvor det for muslimer i “landflygtighed” ikke har en snert af geografisk teologi a la diaspora, men en imperialistisk teologi bag sig (ummah). Alt det i mente gør det islam ganske uimodtagelig for religiøs reformation.

  Jeg har mødt Naser Khader et par gange og han har min sympati – mest fordi jeg tror på, hvem han siger han er, men ikke for hans projekt. Det tror jeg simpelthen er for naivt.

  Kommentar by anon — 16. februar 2015 @ 12:40

 133. @ Nils

  Ok, modtaget :-) I så fald er vi enige om at han næppe har været helt alene om det, men kan se på de danske medier at der er flere anholdte nu…

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 16. februar 2015 @ 14:50

 134. Jeg håber ikke at outlandish eller lign også skal optræde…. det er nok med HTS og Anna Meeeee

  Kommentar by Helmut Kohl — 16. februar 2015 @ 20:17

 135. Først i går aftes begyndte det for alvor at gå op for mig, at jeg aldrig igen skal se Store Dan stå vagt ved demoer og inde foran synagogen… Min følelse var, at det måtte være løgn, og han da nok ville vågne op af koma om et par dage.

  Jeg er stolt over, at jeg kendte Dan i en periode for nogle år siden. Vi mødtes til en fakkeldemo foran synagogen, hvor han stod vagt. Det var instant sympati, da vi fik øje på hinanden.. Han har siddet i min sofa, og den giver stadig den dag i dag et lille umiskendeligt ‘knaks’ i den ene side, fordi Dan – den granvoksne fyr – satte sig en smule tungt i den… Noget fnug var han jo ikke.

  Han var en stor, glad dreng med et stort hjerte og flotte øjne! Han var også et legebarn, og jeg har wrestlet med ham på stuegulvet. Det var enormt sjovt, for man var bare en kludedukke og kunne intet stille op!!

  Jeg er ked af, at søde, rare Dan skulle myrdes af en ond, fej og grim muslim!! En muslim, der – som millioner af andre muslimer verden over – hader jøder og bevidst targeter jøder. Ligesom deres forgænger gjorde det! Jeg fatter det ikke endnu.. Det er, som om jeg ønsker at sige noget til Dan, noget personligt, men nu KAN jeg ikke! Fordi en ond muslim ville hædres af sine muslimske fæller i den tro, at han kommer op i paradis og kan ligge med 77 x 77 jomfruer! Fy for den lede for en pervers tankegang. I stedet er han et meget, meget varmt sted nu!

  Jeg er vred! Jeg er vred over, at folk i aften står i en samlet gang følelsesporno og ævler om ’sammenhold’ og ‘accept’, og jeg fravalgte det arrangement, men har været inde ved synagogen og tænde lys for Dan! I går og i dag. NEJ! Jeg ønsker intet som helst sammenhold af nogen art med muslimer! Jeg hverken ØNSKER eller KAN nogensinde ‘acceptere’ en dødskult, som fratager mennesker – især jøder og de kristne i Mellemøsten – deres håbefulde og bidragende liv!! En pervers dødskult, som kun fortjener vores foragt og vores venden ryggen til!

  Vi skal distancere os fra islam, vi skal distancere os fra muslimer. De burde aldrig være blevet lukket ind i Vesten! Det er DEM, der burde sige undskyld og atter undskyld fra nu af og til Dommedag – til hele verden, men især til jøderne, de kristne i Mellemøsten og Afrika, og til Israel!! Men det gør de ikke! I stedet kværulerer de og forsøger endda at slå plat på både angrebet i Paris og her i Kbh. ved at sende fiffige beskeder ud til muslimer om at ‘forholde sig i ro og opføre sig som vanligt’ og bla-bla-bla! De forsøger at påtage sig den store offerrolle, når det i realiteten ALTID er DEM, som er efter OS i den judeo-kristne verden. I har min fulde afsky og foragt! FOREVER!

  Alle truende og hardcore kriminelle muslimer, eller blot kriminelle med arabisk baggrund i DK, skal UD af MIT land!

  Shalom, Store Dan! Hvilket tab. Du vil blive savnet… Eretz Yisrael.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 16. februar 2015 @ 22:07

 136. @135 Løsriv Jylland! — 16. februar 2015 @ 22:07:

  Vi skal distancere os fra islam, vi skal distancere os fra muslimer. De burde aldrig være blevet lukket ind i Vesten! Det er DEM, der burde sige undskyld og atter undskyld fra nu af og til Dommedag – til hele verden, men især til jøderne, de kristne i Mellemøsten og Afrika, og til Israel!! Men det gør de ikke! I stedet kværulerer de og forsøger endda at slå plat på både angrebet i Paris og her i Kbh. ved at sende fiffige beskeder ud til muslimer om at ‘forholde sig i ro og opføre sig som vanligt’ og bla-bla-bla! De forsøger at påtage sig den store offerrolle, når det i realiteten ALTID er DEM, som er efter OS i den judeo-kristne verden.

  Enig
  Og så er det i øvrigt på tide, at vi forsvarer os og vort mod muslimernes idelige angreb og invasioner – Hjemme i deres egne lortelande må de gøre, som de vil, men i vore lande har de intet at skaffe. Lad hjemsendelserne begynde

  Kommentar by DanmarkErDanskernesLand — 17. februar 2015 @ 13:35

 137. Jeg har set fængselsforbundets formand Kim Østerbye (han ser lige så usympatisk ud som Skattedirektør Erling Andersen), på TV2-News.

  Østerbye lægger meget vægt på, at lille HASSAN er meget STIGMATISERET når han bliver anbragt i fængslet. Samtidig påpeger Østerbye, at der ikke er særlige religiøse grupperinger i fængslerne. I Københavns Fængsler er ca. 30% af de indsatte muslimer.

  Denne usympatiske fagforeningspamper er en større del af problemet end løsningen!

  Kommentar by Erik — 17. februar 2015 @ 13:56

 138. “Det faktum at terroristen også var almindelig kriminel, vil de kommende dage blive brugt til at nedtone terrorangrebet.”

  True dat:

  “Anger of Suspect in Danish Killings Is Seen as Only Loosely Tied to Islam
  By ANDREW HIGGINS and MELISSA EDDY, FEB. 16, 2015” –New York Times
  http://www.nytimes.com/2015/02/17/world/europe/copenhagen-denmark-attacks.html

  Kommentar by Yngvar — 18. februar 2015 @ 04:37

 139. Selve det her med sammenhold og at vi bekymrer os og tager os af hinanden er det, der kan forhindre voldshandlinger, der er begået af folk der føler sig udenfor. Det kan politikerne ikke gøre meget ved udover at skabe rammer for fællesskab og at folk mødes. Det er op til alle at få vores medmennesker til at føle sig elsket. Jeg tror ikke at det har noget med religion eller ideologi at gøre, men det kan se sådan ud fordi muslimer oftere føler sig udenfor end andre i Danmark.

  Én ideologi kan jo aldrig være demokratisk. Demokrati er et system for ideologier. Som børsen er det for virksomheder.

  Omar har højest sandsynligt været dybt paranoid og har haft tvangstanker, med en følelse af at være udenfor, så skal der en stærk person til ikke at have kraftige reaktioner – det er dog normalt ikke så kraftige reaktioner, fordi folk kan fornemme at deres tanker afviger og ikke er bevist at være rigtige. Hvad hvis nu Omar var blevet budt velkommen med kærlighed i det danske samfund?

  Tre Vintergækker:
  http://feb.imghost.us/OCze.png

  Kommentar by Tre Vintergækker — 19. februar 2015 @ 17:19

 140. Stærk artikel! Fedt med et sådan overblik. Jeg har brug den til en opgave.

  Kommentar by Lucky Luke — 30. maj 2016 @ 18:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper