16. februar 2015

Terrorist identificeret: Omar Abdel Hamid el-Hussein, danskfødt palæstinenser – “… han hadede jøder”

For kort tid siden samlede jeg tre knivoverfald i enkelt post, og omtalte blandt andet et brutalt knivoverfald i et S-tog, der netop havde givet 22-årige Omar Hussein en dom for grov vold. Jeg medtog ikke det tilgængelieg billedmateriale af overfaldsmanden, for som jeg skrev juleaftensdag: “Han er snart på gaden igen, og måske kommer der gode billeder næste gang.” Omar Abdel Hamid El-Hussein blev løsladt for et par uger siden, og selvom den danskfødte palæstinenser med tilknytning til Brothas-banden mødte sit endeligt tidligt søndag morgen, så lykkedes det ham at blive dobbeltmorder: Terroristen bag ‘Copenhagen-shootings’. (Se evt. I & II)

(Omar Abdel Hamid El-Hussein, 22-årig palæstinenser; Dagens.dk, Ekstra Bladet)

Motivet.

Det faktum at terroristen også var almindelig kriminel, vil de kommende dage blive brugt til at nedtone terrorangrebet. Men når en palæstinensisk muslim forsøger at slå en kendt Muhammedtegner ihjel, og angriber en synagoge med en maskinpistol, så er det naturligvis terror. Medierne har fundet frem til tre der har mødt manden, og de er forbavsende enige. En journalist der fulgte den nævnte retsag (TV2 News), en forfatter der blev truet af ham i Mjølnerparken, og en klassekammerat fra hans tid på VUC Hvidovre.

Interview med sidstnævnte i Ekstra Bladet – Gik i klasse med gerningsmand: Han kunne godt lide at diskutere islam.

“Victor gik i klasse med Omar i et år på VUC i Hvidovre, hvor de begge to deres HF. … Specielt en episode står klart i hans hukommelse.

– Vi havde set en film i undervisningen, hvor en mand drikker en øl foran en muslim, selvom vedkommende ikke brød sig om det. Jeg sagde på klassen, at man burde have lov til at drikke en øl, hvis det var det man havde lyst til. Men Omar sagde, at man skulle respektere folks religion, siger Victor. … Victor husker generelt Omar Abdel Hamid El-hussein som en diskussionslysten og til tider aggressiv type.

– Han elskede at diskutere islam. Specielt diskuterede han tit Israel og Palæstina konflikten. Her var han ikke bange for at sige åbent, at han hadede jøder, siger Victor.

– Han havde rigtig meget temperament, siger han.”

Ekstra Bladet bliver ret så specifik omkring Omar Husseins motiv – Lagde Jihad-video på Facebook før angreb.

“Cirka 45 minutter inden det første angreb mod kulturhuset Krudttønden lørdag blev der lagt en video op på en Facebook-profil tilhørende den 22-årige Omar Abdel Hamid El-Hussein med en hymne om sværdets Jihad (væbnet Jihad) – altså hellig krig.

Videoen er produceret af et selskab, der kalder sig ‘Proud Muslim’ og er lagt på YouTube på en kanal, der virker til at have stærk sympati med Islamisk Stat. … I videoen, som er lagt på YouTube 5. februar, synges der på arabisk, men Ekstra Bladet har fået oversat teksten, som blandt andet lyder:

‘Snart snart, vil i se det ubeskrivelige’ og ‘formålet er at ødelægge dig, derfor er sværdet blevet gjort skarpt.’

‘Vi vil komme til jer, med slagtning og død. Med frygt og stilhed, vil vi myrde de nøgne. I tabte offentligt (med at bekrige os), så smag vore rædsel. Og flygt tilbage i mørkets lys’, lyder det ligeledes.”

(Video delt af Omar Abdel Hamid El-Hussein på Facebook, februar 2015; Youtube)

“Den 22-årige, som i terror-termer kaldes en ‘ensom ulv’, fordi han handlede alene i terrorangrebet, har ironisk nok en ulv som profilbillede. … Han står listet som ansat ved ‘Murder Inc’. Derudover afslører hans profil, at han er medlem af adskillige grupper, som støtter Palæstina.” (Ekstra Bladet om Omar Husseins Facebook-profil, 16. februar 2015)

Metroxpress har mere om islamistens Faceboook-alias ‘Abu Ramadan Almuhajir’.

“Den formodede gerningsmand bag terrorangrebet i København, Omar Abdel El-Hussein, havde i en årrække en Facebook-profil under navnet, Abu Ramadan Almuhajir, og fra denne profil postede han få minutter før gerningsøjeblikket en række opslag. … Ifølge metroxpress’ oplysninger er den sidste tekst, som er postet kl. 15.24, et udtryk for loyalitet og troskab overfor Abu Bakr al-Baghdadi, som er lederen af terrorbevægelsen, Islamisk Stat.” (Metroxpress, 16. februar 2015)

“I fængslet talte han åbent om, at han ønskede at rejse til Syrien for at kæmpe med Islamisk Stat, erfarer Berlingske. … Oplysningen om hans åbenlyse interesse for Syrien og Islamisk Stat er helt nye, men bekræftes af flere af hinanden uafhængige kilder.” (Berlingske, 16. februar 2015)

(Omar El-Husseins Facebook-alias ‘Abu Ramadan Almuhajir’, opdateret 14. februar 2015 kl. 15.24)

Politiken fører an i apologien, men bringer også interessante detaljer om ‘den kvikke og letantændelige’ Omar Husseins interesse for kampsport.

“Omar Abdel Hamid el-Hussein er født i København af palæstinensiske forældre… Politiken har ikke kunnet få bekræftet, hvordan forældrene kom til Danmark, men sikkert er det ifølge el-Husseins venner, at han var meget engageret i den palæstinensiske sag, sommetider ‘glødende’, og sjældent lod en chance for at tage del i en politisk diskussion om Palæstina passere.” (Politiken, 16. februar 2015)

Han var i perioder aktiv i den lokale thaibokseklub på Østerbro, Copenhagen Muay Thai. En klub der i samarbejde med Ungdomshuset sidste år afholdt stævnet ‘Christmas blood – Fight racism’, der inkluderer en Antifascistisk Aktion-banner i sin officielle flyer.

(Omar Abdel Hamid El-Hussein, topnavn til Copenhagen Muay Thai-stævnet ‘Rising StarZ 4’, 2010)

(Omar Abdel Hamid El-Hussein som thaibokser, 2009: Youtube)

Eventuelle medskyldige.

“To mænd bliver mandag fremstillet i grundlovsforhør ved dommervagten. De to mænd blev anholdt søndag og er sigtet for at være medvirkende til drabene i forbindelse med weekendens skudangreb i København. … Ifølge Jyllands-Postens journalist på stedet er mændene sigtet for at have hjulpet gerningsmanden, den 22-årige OEH, med at skaffe våben af vejen efter attentaterne.” (Jyllands-Posten, 16. februar 2015)

Efterspil.

Helle Thorning-Schmidt leger statsmand i disse dage, men ord er gratis, og det afgørende er ikke hvilket land hun vil have at Danmark skal være, men hvilke politiske forholdsregler hun vil tage for at undgå det bliver noget helt andet end det hun håber på. Et multikulturelt land med åbne grænser og et voksende muslimsk mindretal er et farvel til det Danmark vi kender, og et goddag til overvågningskameraer, pigtråd og gates communities.

“Ifølge TV 2’s oplysninger er der 40 bevæbnede politifolk, der lige nu bevogter synagogen og området omkring. Og de bliver der på ubestemt tid fremover. Der er desuden politifolk ved samtlige jødiske installationer i Danmark for en ukendt tid fremover.” (TV2, 15. februar 2015)

Det har ikke fremgået af medierne, hvorvidt Omar Abdel Hamid el-Hussein havde dansk statsborgerskab eller ikke, men det er sådan set også lige meget. Han var ikke dansker, og foragtede tydeligvis danskheden – hvad er noget nær normen når den islamiske identitet tager over. Kriminel eller ikke kriminel.

“TV 2’s reporter fortæller, at der på drabsstedet for den terrormistænkte 22-årige Omar Abdel Hamid El-Hussein er blevet tændt lys og lagt blomster for at minde den afdøde.” (TV2, 15. februar 2015, Twitter)

“Flere steder i København står maskerede betjente og stopper biler og tjekker dem. … Nogle unge af anden etnisk herkomst i en bil, syntes situationen var til, at more sig. De råbte Halla Halla til betjentene.” (Local Eyes, 15. februar 2015)

“… vitalt, at vi som muslimer ikke tager afstand” (Junes Kock, Hizb-ut Tahrir-talsmand, 15. februar 2015)

“… han gjorde noget som ingen andre turde at gøre. Han gjorde det for profet Muhammads (swa) skyld. Han er sandelig en helt.” (Tamana Sharza på Facebook, 15. februar 2015)

“Hvis man tegner profeten med en bombe, fortjener man at dø” (Abdullah på TV2, 16. februar 2015)

(Billeder lagt online af Onkeel Saliih og Ob Á la Mort, to der støtter Omar El-Hussein på Dagens.dk, 2013)

“… du stor i kæften ind til jeg planter en kugle i hjernen på dig din hvide luder !!! … du bar søn af en luder din fucking svans . jer dansker i bar nogen fucking hunde hvalpe uden snoor i kæfter op som en hund . men uden handlinger fucking dansker pisser på jeres land .” (Onkeel Saliih) / “Fuck jer små vantroer” (Ob Á la Mort)

“Den unge mand er af politiet registreret som tilknyttet banden Brothas. Og er altså et eksempel på, at visse unge i bandemiljøerne har meget ekstreme holdninger.” (Jyllands-Posten, 16. februar 2015)

Oploadet Kl. 07:37 af Kim Møller — Direkte link132 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/63951/trackback

132 Comments »

 1. Mette Bock efter terror: Jeg er stadig ikke bekymret for islam

  https://ksdha.wordpress.com/2015/02/16/mette-bock-efter-terror-jeg-er-stadig-ikke-bekymret-for-islam/

  Kommentar by KSD — 16. februar 2015 @ 07:45

 2. Flere på hinanden følgende konstant overvågede afspærringer med sluser og bevæbnede poster er det eneste, der bag afspærringen kan minde om det Danmak der var engang. Det vil ikke være helt det samme på grund af sådanne tiltag, natuligvis ikke helt. Men.
  Det er et helvede derude…

  Kommentar by Peter Buch — 16. februar 2015 @ 07:59

 3. Ja du fik nogle bedre billeder denne gang.
  Du har ret den kommende tid kommer til at gå med at nedtone islam og optone kriminalitet, for husk nu det har intet med islam at gøre, han er bare en simpel kriminel!
  Helle Thorning og Lars Løkke har travlt med at tale om den formørkede ideologi, men ingen af dem er ærlige nok til at nævne den formørkede ideologi ved navn.
  Hvis den fornægtende klasse ikke vil erkende problemets moder, bliver det noget frygteligt misk mask de finder på for at løse det. Noget med at hælde yderlige millioner, af vores hårdt opsparede skattepenge, i integrationen!
  For at løse et problem, må man først erkende hvad der skaber problemet! Jamen se jer omkring, det står en stor velvoksen elefant midt i rummet, er jeg virkelig den eneste, der kan se den?

  Kommentar by Robert R — 16. februar 2015 @ 09:02

 4. Helle thorning har været ude og sige at Danmark ikke er i krig med islam, men hvad hjælper det når islam er i krig med os?

  Kommentar by Robert R — 16. februar 2015 @ 09:06

 5. Klar og koncis beskrivelse af islam og hvorfor, den er uforenelig med personlig frihed og demokrati:
  http://denkorteavis.dk/2015/islam-islamisme-og-moderate-muslimer/

  Kommentar by DanmarkErDanskernesLand — 16. februar 2015 @ 09:23

 6. Tja, nu kan vi vel igen-igen forvente en ny kampagne fra københavns islamofile borglamme mesteren anna mææ allahslave, hvor københavn plasters til med plakater af gamle rynkede problem østerbrodamer med blåt hår og blå øjne, der er årsagen til tonen, der får små omar abnorm hadmide el-hussein til at gå amok. altså helt i islamisternes ånd, så skal den islamkritiske tone, have skylden for islamisten omar abnorm hadmide el-husmides ugerninger.
  Når de islamiske stor importør Das Radigale venstre, sådan hykler og vil arrangere mindehøjtidelighed for de dræbte vantro, så er vanviddet da helt fuldendt, altså, stor importørene af dræber islamister vil holde mindehøjtidelighed, for at kunne stå grædende og mindes deres islamisters vantro ofre, SÅ er målet altså nået for højeste hykleri.
  Når gamle blåhåret…øh, blåøjet østerbrodamer er farlige og jøderne ikke må deltage i mangfoldighedsfester, pga det krænker integrationen! så er kvalmegrænsen langt overskredet.
  Det er rigtigt som Das Raadigale Verdensfjerne partyet udgylper det, ifølge Zinke geStampo, “de har lært det i Danmark” ja de har, fordi sådanne hulthovede dukkespædlammebørn som geStampo og Mææææ, så har de lært, at give de vantro skylden for deres ugerninger, de skal ikke selv føle skyld over deres myrderier i pædofeten muhammeds navn, nej de skal hykle op om de vantros manglende RESPEKT for deres pædofet muhammeds befalinger om at udrydde jøder og vantro.
  Tænk, at en mindehøjtidelighed skal misbruges og ødelægges af kyniske Radigaliserede vantro hader, som Das Radigale Vanvidsparty. De hører hjemme på deres islamiske vens døds sted og der stå og udgyde deres had mod jøder og blåhåret gamle østerbro damer.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 16. februar 2015 @ 09:26

 7. @ Li

  Af hjertet TAK!

  Har lige set på TV, at Lars Aslan Andersen og Århusborgmester Jacob Bundsgaard skal være hovedtalere ved de to mindehøjtidligheder.

  Jacob Bundsgaard var medarrangør da DDL/EDL blev stenet ud af Århus af et DREAMTEAM bestående af AFA og Soldiers of Allah.

  Det er intet mindre end blasfemi. Jeg brøkker mig i lårtykke stråler.

  “Århus For Mangfoldighed”. Min bare røv, det er og bliver: “Århus For Enfoldighed”!!

  Kommentar by Erik — 16. februar 2015 @ 09:50

 8. ot
  http://ekstrabladet.dk/112/journalist-moedte-omar-han-virkede-afstumpet-og-koldblodig/5444524
  EB tv
  var jeg chefredaktør på eb ville der blive givet en sidste advarsel for brug af “lige precis” og “hvad skal man sige”.

  Kommentar by Peter Buch — 16. februar 2015 @ 09:50

 9. “Ifølge TV 2’s oplysninger er der 40 bevæbnede politifolk, der lige nu bevogter synagogen og området omkring. Og de bliver der på ubestemt tid fremover. Der er desuden politifolk ved samtlige jødiske installationer i Danmark for en ukendt tid fremover.” (Citat TV2)

  Nå, okay, skal det så forstås sådan at man slapper lidt af med fotovognene fremover, så?
  SÅ POLITIET KAN UDFØRE POLITIARBEJDE i stedet for at kradse skatter ind???

  Kommentar by mættehågen — 16. februar 2015 @ 09:58

 10. Det har intet med islam at gøre, det ved jeg fordi islamisk trossamfund mener det kommer til at gå ud over muslimerne nu. Sjovt nok har jeg været på alle de store blogs på den onde højrefløj, og der er folk sure og kræver handling, men ikke et sted har jeg set nogen opfordre til angreb på muslimer. Så det er vel et aflede kort man spiller for at slippe for de svære spørgsmål.

  Sjovt nok var der politi ved vores lille provins moske igår, men det er jo næppe fordi der er nogen der kan tror islam og terror har noget med hinanden at gøre

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 16. februar 2015 @ 10:06

 11. “Det Røde Felt” på radio 24/7 i dag – fyldt med perfide angreb på højrefløjen.

  Kommentar by Hodja — 16. februar 2015 @ 10:22

 12. Så massehjemsendelserne bliver ikke til noget alligevel..? Øv…

  Kommentar by we are charlie — 16. februar 2015 @ 10:32

 13. Hvis han ikke havde været her, så var det aldrig sket… Hvorfor lukker vi så yderligere 20.000 ind fra Syrien i stedet for at lukke nogen ud???

  Kommentar by Lars — 16. februar 2015 @ 11:03

 14. @8 Peter Buch

  “Journalist mødte Omar: Han virkede afstumpet og koldblodig”, Hahahaha…med andre ord, Omar virkede som alle andre ganske almindelige muslimer i danmark på offentlig forsørgelse.

  Nu da Omars lille ‘happening’ snart er glemt, så lad os ikke glemme, at det er de ca. 80-90% af danskerne som stemmer på Venstre og de konservastive samt de radigale og lallende arrogance, asocialdemokraterne samt de kommunistiske folkemordere i sf og einheizlisten som er de eneste ansvarlige for alle de mord og overfald på danskerne.

  Og det er de ca. 80-90% af danskerne som er vores, og Danmarks værste fjende.

  Kommentar by Fritz — 16. februar 2015 @ 11:20

 15. @4 Kommentar by Robert R — 16. februar 2015 @ 09:06

  “Helle Thorning har været ude og sige at Danmark ikke er i krig med islam, men hvad hjælper det når islam er i krig med os?”

  Du har helt ret og ideologien islam er ikke bare i krig med os, men hele den vestlige verden.
  Gåsen og andre naive politikere er spejlblanke.

  ….og ellers:
  Opsig konvektionerne og start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 16. februar 2015 @ 11:25

 16. Kunne være fint, hvis de åbne grænser også var åbne indefra.

  Kommentar by Nils — 16. februar 2015 @ 11:48

 17. Men er det ikke lidt dumt at begynde på den automatiske “Det har noget/Det har ikke noget at gøre med Islam” herinde? Det er jo en helt anden snak så at sige. Jeg synes det er dødærgerligt at i går i selvsving automatisk. Som at cd der hakker.

  Det handler vel om en eller anden kriminel perle, der er fuldstændigt afstumpet og som afreagerer som flere tusinde andre som hans slags har lyst til og sikkert også vil gøre for fremtiden, måske ikke med samme voldelige udfald.

  Jeg synes i den grad det er spildte kræfter at begynde på autofokus ift Islam hvad det så end betyder. Betyder jo ikke særligt meget når jeg læser indlæggene igennem her, blot noget der automatisk bliver skrevet i næsten hver artikel der bliver lagt op dagligt.

  Det her er jo ikke koordineret af en stor-moske eller bestilt arbejde fra PFLP eller andet. Det er så vidt jeg kan se, en eller anden kriminel afstumpet araber der afreagerer og går amok.
  Og det er da skræmmende at så få politikere hvis nogen anderkender at disse her psykopater udklækkes dagligt i stort antal blandt arabere og unge muslimske mænd. Man kan bare læse artiklerne herinde, eller kigge rundt om i de muslimske bolig-enklaver kaldet “ghettoer”(hvilket misbrug af ordet egentligt). For der går vel tusindvis rundt som ham, tikkende bomber der er parate til at gå amok uden at det rører dem synderligt. Danskere betyder vel noget nær ingenting oppe i deres hoveder. Der skal bare afreageres og slagtes.

  Kommentar by Endnu en vantro — 16. februar 2015 @ 11:57

 18. Det var islamofobi=tro på islam.
  Alle, der tror fuldt og helt på Allan, lider af denne fobi, som Mo startede.
  Alle fødes ifølge Mo som muslimer. Det har Mo ordret direkte fra Allan.
  Mo siger: Alle, der ikke endnu har underkastet sig Allan skal omvendes – eller dø, hvis de nægter, fordi de så stadig er vantro og derfor fjender af Allan.
  Allans lov viderébragt ordret af Mo, skal herske over hele verden. Det er en hellig pligt for muslimer at kæmpe for det med alle midler.
  Omar Abdel Hamid El-Hussein gjorde sin pligt og han er nu martyr.
  Det højeste en muslim kan nå ifølge Mo.
  Hvor svært kan det være?

  Kommentar by A-mad — 16. februar 2015 @ 12:15

 19. På det store billede: Det er sgu da indavl, det kan man da se.

  Er der nogen der har grisehoveder og gylle? Der lægges blomster på stedet hvor terroristen Omar Abdel Hamid El-Hussein blev skudt af politiet.

  Der er masser her ovre i Jylland.
  Der skulle vel også være nogle hos slagterierne ovre på Sjælland. Hvad angår gylle kan bonden altid give en spald eller to helt gratis, man kan jo altid gøde haven ikke:

  Teoristen skal bades i gris.

  Jeg selv havde i hvertfald gjort det, men det er lige som for langt fra Jylland og til København bare for det..

  Der skulle hentes en hel fuld gyllevogn, så er der jo også nok til moskéerne og Nørrebro, der hvo svinene holder til.

  Allerhøjest kan man blive nuppet for gadeuorden, da det er grundlovsstridig. ifl §67, (hh.t den offentlige orden) :) Men vi har da ikke slået nogen ihjel ved det. :)

  Kommentar by Sindsro — 16. februar 2015 @ 12:28

 20. Til de der bor på Sjælland, i kunne gøre det.
  Det er ikke ulovlig, kun når man bliver nappet.

  Kommentar by Sindsro — 16. februar 2015 @ 12:32

 21. Muslimerne siger med blomsterne: Han var én vor egne, en rigtig guttermand.

  Kommentar by Træt — 16. februar 2015 @ 12:42

 22. Selvfølgelig er idioten blevet opdraget islamisk, og har en islamisk/arabisk kultur i bagagen. Og det ødelægger mange unge mænd det er sikkert. Men hvor religionen bør ikke være hvor fokus rettes mest. Han er vel nederst i den islamiske pyramide, en der udgør den store grå masse, bunden.
  Men hvad vil i gøre herinde ved det faktum? Forbyde Islam? Begynde på det evindelige: Ikke alle muslimer er terrorister, men alle terrorister er muslimer? I er godt klar over at i kører i samme rille i alle artikler ikke?
  Jeg synes at noget nyt ville være hvis politikerne anderkender at Omar er én ud af ALT for mange unge arabere der slet ikke passer ind her i samfundet, og med en mentalitet og opførsel der er alt andet end dansk.
  Og hvad har man tænkt sig at gøre ved det?
  Og kan man sikre noget som helst? Man kan vel brandslukke en lille smule, og “lade” som om at man kan beskytte ditten og datten. Ja i nogle få uger måske, så er vi tilbage til status quo.

  Kommentar by Endnu en vantro — 16. februar 2015 @ 12:46

 23. 1. KSD
  Det vil aldrig nogen sinde fise ind hos denne kælling.

  Kommentar by Sindsro — 16. februar 2015 @ 12:53

 24. Det er åbenbart ikke usædvanligt at “de unge” radikaliseres i de danske fængsler: http://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/22-aarig-luftede-ekstremistiske-holdninger-i-faengslet/5444841

  Har de fået udleveret en skatteyderbetalt koran i fængslet?
  Har de kunnet tale med en skatteyderbetalt imam i fængslet?

  Mit gæt er 2 x ja.

  Hvornår fatter de mon at de udleverer tændstikker til pyromaner derinde?

  Kommentar by Per — 16. februar 2015 @ 13:20

 25. Det bedste forsvar er angreb. De rødsnoede barbarstøtter og de landsskadelige radikaler har fanme travlt med, at angribe modstandere af islam og barbarenes hærgen i Danmark.

  De står egentlig og siger, at mordere og voldtægtsmænd med islam på hjernen er velkommen i Danmark. At de er danske og vi er racister, hvis vi mener andet.

  De skal holdes op på deres ord og handlinger. Kommunister undslap folkedomstolen… denne gang skal der fanme rulle nogle medløberhoveder. Andet vil bare være en invitation til en gentagelse.

  Islam skal helt fjernes fra jordens overflade. Hverken mere eller mindre. Millioner af mennesker bliver således sat fri og får et værdigt liv i frihed.

  En muslim er en ikke-muslims fjende – PER DEFINITION. Husk det.

  Kommentar by Iznogut — 16. februar 2015 @ 13:26

 26. http://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/lagde-jihad-video-paa-facebook-foer-angreb/5445082
  Han lavede en “sværdets jihad” video 45 minutter inden. Tydelige links til IS.

  Kommentar by anon — 16. februar 2015 @ 13:55

 27. Grundloven § 78 sikrer enhver retten til at oprette en hvilken som helst forening uden forudgående tilladelse fra en offentlig myndighed eller andre. Foreningen skal dog have et lovligt formål; afgørende herfor er en samlet vurdering af vedtægter og af den aktuelle og forventede virksomhed. Spørgsmål om lovlighed kan afgøres enten af lovgivningsmagten ved lov eller af domstolene i henhold til lov eller anden anerkendt retskilde.

  Den udøvende magt kan opløse en forening foreløbigt, men regeringen skal straks derefter anlægge sag om opløsning ved domstolene. Regeringen har en særlig forpligtelse til at tage initiativ til opløsning af foreninger, der søger at nå deres mål ved vold eller lignende strafbare handlinger. Spørgsmål om opløsning af politiske foreninger kan uden særlig tilladelse indbringes for Højesteret.
  Ifl. Gyldendal, DEn store Danske.

  Kommentar by Ole Madsen — 16. februar 2015 @ 14:10

 28. Jeg har mere indhold ind i posten. Mere følger formentligt.

  Kommentar by Kim Møller — 16. februar 2015 @ 14:27

 29. @Iznogut og tænk dig så hvordan det står til i Sverige. Vores nabo. Alt det du skriver dagligt kan du gange med 5-10 stykker derovre. Jeg er egentligt glad for at vi ikke har deres totalitære tilstande. Og ja faktisk kan jeg langt bedre lide Sverige som land end Danmark. Men jeg er nu engang dansk, og derfor er mit fokus også på Danmark.
  Men hvis man tror det står slemt til her i DK, så skal man bare kigge derover og se hvor slemt det står til. Jeg tænker ikke særligt meget over det, men det vil kollapse og dele sig indenfor få årtier hvis ikke år. Det bliver GRIMT.

  Kommentar by Endnu en vantro — 16. februar 2015 @ 14:29

 30. Lad os huske, at når islam slår til, er reaktionerne:

  1) Utryghed og vrede i den almindelige befolkning,
  2) spandevis af floskler fra politikere og “eksperter”, og
  3) efter et par uger: 98 procent apati og glemsel hele vejen rundt.

  Således også denne gang, eller jeg skulle blive meget overrasket.

  Kommentar by Crass Børsting — 16. februar 2015 @ 14:40

 31. Særdeles interessant med den uhyggelige kobling til AFA. Det har jeg ikke set i andre medier. AFA miljøet er jo netop et miljø hvor vold mod anderledes tænkende legitimeres.

  Kommentar by Anonym — 16. februar 2015 @ 14:48

 32. Muslimer lægger blomster hvor gerningsmanden døde: http://jyllands-posten.dk/politik/ECE7455010/Politikere-gr%C3%A6mmes-over-blomster-til-terrorist/

  Kommentar by Per — 16. februar 2015 @ 15:00

 33. Statsministeren udtaler.

  »Vi står ikke i en kamp mellem Islam og Vesten. Det er ikke en kamp en kamp mellem muslimer og ikke-muslimer. Det er en kamp imellem værdier, som bygger på for frihed for den enkelte og en mørk ideologi,«
  Javel! Gerningsmanden en 22årig muslim af mellemøstlig herkomst er født og opvokset i Danmark og tilbeder Islam. Samtidig ligger vor muslimske patients
  handlinger tat op af Paris og er sikkert inspireret heraf.

  Det vi var vidne til, var altså overlagt og planlagt terror fra en islamist. Derfor er det selvfølgelig rent statsminister vrøvl at påstå, at de radikaliserede muslimer i Europa som tilbeder den mørke ideologi – og som vokser i lyntempo på grund af indvandringen – ikke er i krig med Vesten.

  Problemet er, som statsministeren og de andre politikere ikke har opdaget,
  at fanatikerne regerer islam i dette øjeblik i historien. Det er dem der
  marcherer, det er dem der systematisk slagter kristne i Afrika og gradvist overtage kontinent efter kontinent i en islamisk bølge. De tegner Islam og det er dem, der i stigende grad vil skabe terror i Europa. Derfor er “det fredelige flertal” de kuede muslimer Islams udvikling uvedkommende.

  Det er det Islam, der er i krig med Vesten, det er det Islam, der begår terror, fordi de unge radikaliserede islamister overalt i Europa hader de vestlige samfunds bærende idé om demokrati, sekularisering og åbenhed. Derfor
  bruger de naturligvis åbenlyst Islam som begrundelse for deres hellige krig, og
  de henter forsvaret for deres religiøse eller ideologiske mål i Koranen. Og
  belønningen venter i Paradis. Og det er den religion og ideologi, som
  politikerne i himmelråbende naivitet hver dag inviterer indenfor. Det er tilladt
  at brakke sig.

  Og når vore muslimske indvandrere er mange nok, så skal vi se ting og sager, når den organiserede terror mod politikerne og civil befolkningen begynder at gøre gaderne tomme og kirkegården fuld. For det viser udviklingen i de utallige samfund i Mellemøsten og ikke mindst Afrika, hvor Islam overalt er i krig mod de nuværende magthavere. Det er det, der venter Europa, hvis vi ikke smider de nuværende politikere på den politiske losseplads, hvor de hører hjemme.

  Kommentar by Machiavelli — 16. februar 2015 @ 15:15

 34. Kim Møller-hvor er mit indlæg: “Statsministeren udtaler.”

  Kommentar by Machiavelli — 16. februar 2015 @ 15:35

 35. De lægger blomster ude på Svanevej til minde om terroristen….

  Kommentar by Johnson — 16. februar 2015 @ 15:37

 36. Utroligt, at den lort kan gøre sig fortjent til, nærmest en nekrolog?!
  Hvad er der blevet af et par pæne mindeord om de uskyldige dræbte?
  Om jeg fatter, hvad der foregår i hovedet på socialister!

  Kommentar by mættehågen — 16. februar 2015 @ 16:02

 37. Jeg ville med glæde rykke hovedet af dette svin.

  http://jyllands-posten.dk/international/ECE7452490/Radikal-prædikant-Angrebet-var-et-svar-på-fornærmelser-mod-profeten/

  Jeg kan da fortælle det som mange andre ved. Islam betyder Underkastelse. og Bruger de ikke, eller retter damerne ikke ind efter grundloven, bliver det underkastelse.

  Det bliver ikke mig, det bliver pløk pløk først. !!

  Kommentar by Sindsro — 16. februar 2015 @ 16:08

 38. Gucci Helle Thorning-Schmidt (A) siger at det ikke er en strid mellem os og islam, der er i gang, men det er jo tydeligt at dele af islam klart modarbejder os, som af islamisten oven for kaldes for vantro. Samme term som bruges om ikke-muslimer i koranen mere en 40 gange:

  ekstrabladet.dk/nyheder/terror/lagde-jihad-video-paa-facebook-foer-angreb/5445082

  Kommentar by Liva — 16. februar 2015 @ 16:22

 39. Kim, Du mangler det her fra EB:
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/lagde-jihad-video-paa-facebook-foer-angreb/5445082
  “Lagde Jihad-video på Facebook før angreb.”

  …og dermed skulle ringen være sluttet.

  Kommentar by T. Snorrason — 16. februar 2015 @ 16:23

 40. Hvem i Kbhvn får de blomster fjernet – alternativt pisset på i aften når det bliver mørkt?
  Det kan man da ikke finde sig i, at dette svin mindes og hædres?

  Hvis man ikke kan gøre andet kan man da gøre det – i skide københavnere?

  Kommentar by Black Watch — 16. februar 2015 @ 16:32

 41. Kom så alle sammen i kor – “..det er samfundets skuld…”

  http://www.bt.dk/danmark/antropolog-mange-unge-foeler-de-bliver-set-som-en-sygdom

  Kommentar by Johnson — 16. februar 2015 @ 16:38

 42. Muslimer har fjernet blomsterne hos den afdøde formodede terrorist på Nørrebro, fordi, som de siger, det ikke er en muslimsk tradition at lægge blomster hos en afdød. Endnu en islamisk demonstrativ modarbejdelse af danske/vestlige traditioner. Men Gucci Helle (A) siger igen og igen at der ingen strid er imellem islam og danskere/vesterlændinge..

  Kommentar by Liva — 16. februar 2015 @ 16:53

 43. Den store flok muslimske mænd, der fjernede blomsterne, råbte højt og i kor: Allah er størst.

  Kommentar by Liva — 16. februar 2015 @ 16:58

 44. Total 0verraskende:

  Faderen er lige så overrasket som resten af verden.. Dumme svin.. hyklerisk bandit.. du er vidende om alt hvad der sker i din dysfunktionelle familie af kriminelle uslinge,

  Kommentar by Hans01 — 16. februar 2015 @ 17:15

 45. Nogen påstår morderen var rollemodel og arbejdede for at få unge væk fra radikalisering.
  Der røg en af multi-kulti-idioternes kæledægger.

  Politiet ønsker større våben og bedre kampuniformer.
  Det betyder reelt vi er i krig, og at dialogstrategien er død.

  Hizb-ut-Tharir siger ingen skal pådutte dem vestens levevis, de er her kun for at ødelægge Danmark og indføre sharia, vi nærmer os grænsen for hvornår de griber til våben.
  Det er nu Hizb-ut-Tharir skal forbydes jf. Grundloven.

  Det er godt brækposen er inden for rækkevidde, jeg får voldsom kvalme når jeg ser Lotte Rod fra de Radikale skal tale ved en mindehøjtidelighed i Vejle. Før for den lede, når det netop er de Radikale der har importeret disse dansk-hadende mennesker.

  Kommentar by k.m. — 16. februar 2015 @ 17:16

 46. Masser af indavl. Ud med dem !

  Kommentar by Spinner — 16. februar 2015 @ 17:26

 47. Deres falske navne bliver meldt. De skal ikke gemme sig.

  Kommentar by Spinner — 16. februar 2015 @ 17:41

 48. http://lokalavisen.dk/efter-terror-weekend-forhoejet-sikkerhed-paa-debatmoede-om-radikalisering-i-aften-/Lokale-nyheder/20150216/artikler/302169986/2087
  “AF: JACOB NIELSEN
  Det har været arrangeret i lang tid, men efter weekendens terrorattentat mod kulturhuset Krudttønden på Østerbro i København, hvor en person blev dræbt og tre sårede, bliver mandag aftens debatmøde i Gellerup ved Aarhus pludselig skræmmende aktuelt.
  Her mødes Aarhus´ borgmester Jacob Bundsgaard (S) og forsvarsminister Nicolai Wammen (S) og repræsentanter fra Østjyllands Politi, Aarhus Kommune og Aarhus Universitet på Gellerup Bibliotek i en åben diskussion om, hvordan man forebygger og bekæmper radikalisering.”

  Ikke alle journalister har styr på fakta, slet ikke her hvor man roder rundt i antal dræbte og sårede. Det er måske med vilje den dræbte jødiske vagtmand er udeladt i ovenstående artikel.

  Kommentar by k.m. — 16. februar 2015 @ 17:43

 49. Hans had til Vilks og til jøder, det er vel RET udbredt blandt muslimer. Men meget god analyse eller forståelse af en eller anden gut på tv2news, der har været i kontakt med nogle af de kriminelle bande-perler fra Nørrebro og omegn. Må ærligt indrømme jeg er pænt træt af brugere herinde der per automatik ved PRÆCIS hvad der er sket i hans hoved, hvorfor han har gjort som han har gjort, og udover det er eksperter i alt der omhandler muslimer. Måske man skulle tænke sig lidt om inden man kommer med en omfattende analyse?

  Jeg tænker på hvor dybt usympatisk han virker på mig. Hadsk og kold. Sådan som ja vel 99% af alle andre arabere i Danmark. Jeg kan faktisk ikke rigtigt begribe dem der sympatiserer med ham, men ja sådan er nogle mennesker desværre.

  Nogen der ved hvad der skete, hvorfor han blev dræbt? Har ikke fulgt så meget med hvad der skete ved Nørrebro Station.

  Kommentar by Endnu en vantro — 16. februar 2015 @ 17:48

 50. De Radikale i offerrollen.
  http://jyllands-posten.dk/politik/ECE7455981/Radikale-DF%E2%80%99er-kaster-med-mudder/

  Sørgeligt at så mange politikere ikke fatter en skid, selv efter weekendens terror.

  Kommentar by k.m. — 16. februar 2015 @ 17:55

 51. Efter hårderne af hætteklædte korandyrkere har fjernet de ‘uislamiske blomster’, udtaler Abudllah:

  “.. en stille og rolig person, der var interesseret i boksning. “En god person”.
  – Jeg er glad for, at han er i paradis nu. Det er sørgeligt, det der er sket. Når I snakker med mig, vil jeg gerne have et budskab frem. Og det er, at folk skal ikke tro, vi er terrorister. Nej, men når vi bliver angrebet, så skal vi forsvare os selv. Og sådan er det bare.
  – Han har prøvet at dræbe ham tegneren, fordi tegneren har krænket vores profet. Tidligere i historien så prøvede nogen i Frankrig at lave satire på profeten. Det er alvorligt”

  “Hvis man tegner profeten med en bombe på hovedet, så fortjener man at blive slået ihjel. Så krænker man 1,5 millarder mennesker. Så siger man, det er ytringsfrihed. Men når en bror lægger en smiley på Facebook, så er han terrorist, og han skal i fængsel. Det er jo ikke fair på nogen måde. ”

  http://nyhederne.tv2.dk/2015-02-16-hvis-man-tegner-profeten-med-en-bombe-paa-hovedet-fortjener-man-at-blive-slaaet-ihjel

  Kommentar by Polka Charlie — 16. februar 2015 @ 18:00

 52. #48 Vantro: “Nogen der ved hvad der skete, hvorfor han blev dræbt?”

  Bare et vildt gæt … fordi han åbnede ild mod politiet?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 16. februar 2015 @ 18:19

 53. I denne triste tid, så gav det alligevel et smil på læben, da “brødrene” dukkede op. Det lød som raporteren var ved at lægge en dej i buksen af frygt, og da hun endelig fik en til at udtale sig var han en god muslim og slet ikke i sporet med alle de andre der har kørt “sammenhold på tværs af religion” linjen hele dagen. Det var den mest mundlamme studievært der blev stillet om til, efter at have hørt en ung mand sige, at terroristen nu var i paradis og det var godt han havde myrdet uskyldige. Mon politiet er deres opgave voksen og henter alle dem der viser terror sympati, eller kan man ikke nå det.

  Kommentar by broholm (ordblind) — 16. februar 2015 @ 18:23

 54. Jeg har lagt lidt mere ind i posten.

  Hvis nogen støder på hans Facebook-profil eller hans kampvideoer, så tag kopier… Jeg nåede ikke at få det hele.

  Kommentar by Kim Møller — 16. februar 2015 @ 18:56

 55. På BT svarer Naser Khader på spørgsmål
  Han skriver bl.a.

  “3 timer siden
  Hej Pia. Hade-prædikanterne skal ud af fængslerne. Og så skal man kun ansætte moderate imamer, der kun taler med EN tunge.
  Naser Khader”

  ***
  Naser Khader er åbenbart ikke så klog og dansksindet som jeg troede.
  Imamer prædiker Islam, uanset om barometeret står på smukt eller storm.

  Kommentar by k.m. — 16. februar 2015 @ 19:06

 56. Læg mærke til hans begrundelse for at de fjernede blomsterne hvor terroristen døde, det var fordi blomster er imod fornyelse i islam som er forbudt!

  De mennesker er virkelig svære at holde af.

  Kommentar by Per — 16. februar 2015 @ 19:10

 57. Helle Thorning kan ikke synke dybere hvis hun udskriver valg efter weekendens terror. Det er simpelthen for plat at kapre stemmer på
  at lægge ansigtet i de rigtige folder og spille “Den Kære Leder”
  samtidig med at hun og de Radikale importerer tusindvis nye terrorister.

  Kommentar by k.m. — 16. februar 2015 @ 19:23

 58. Kommer der glimt fra Pegida aftenvandringen, taler eller andre optagelser?
  https://www.facebook.com/pegidadk

  Kommentar by Peter Buch — 16. februar 2015 @ 19:39

 59. Der er et program på DR2 nu hvor diverse muslimer og bo lidegaard lyver og bedrager alt hvad de kan om islam om profeten muhammed “som besvarede fornærmelser med tolerance” og mere i den dur.. Uimodsagt naturligvis.

  Kommentar by Per — 16. februar 2015 @ 19:43

 60. @ Broholm 18.23

  Det var Lisbeth Davidsen der havde “fornøjelsen”. Det var hende der spurgte Dan Park: “om han ikke selv var skyld i, at han blev overfaldet.”. Heldigvis er da lidt retfærdighed til en gang i mellem.

  Kommentar by Erik — 16. februar 2015 @ 19:59

 61. Hvad er det for nogle flag der bliver flaget med midt på pladsen, DR vil ikke rigtigt vise dem.

  Anna Mee fortjener et råddent æg..

  Kommentar by Geert — 16. februar 2015 @ 20:05

 62. 51, jeg tror det er nogle kurdiske foreninger. Og ja, anna mee allerslev burde buhes ud, ufatteligt at københavnerne lader hende tale til et arrangement hun delvist er skyld i!
  Og til næste valg stemmer de på hende, igen, og nægter fortsat at tale om islam.

  Kommentar by Per — 16. februar 2015 @ 20:10

 63. Læg iøvrigt mærke til det totale fravær af de sædvanlige røde faner fra diverse venstrefløjsorganisationer. De er nok ude og skrige “islamofobi” af pegida et andet sted i byen..

  Kommentar by Per — 16. februar 2015 @ 20:12

 64. Per

  Kvinden, navnet missede jeg, var nu ikke så dårlig til at argumentere mod Lidegaard, set herfra.

  Kommentar by Peter Buch — 16. februar 2015 @ 20:14

 65. Pegida skiver de var 97 til aftenturen…

  Kommentar by Peter Buch — 16. februar 2015 @ 20:16

 66. @Per takker

  Hvis ikke man vidste at der faktisk er borgerlige politikere tilstede, ville man med DRs mellemkomst få indtrykket af at kun de røde var mødt frem.

  Kommentar by Geert — 16. februar 2015 @ 20:17

 67. Et debatmøde, en konfomation er almindelige begiveheder…
  Statsminister Helle Thorning-Schmidt i talen lige før.

  Det blive det ikke ved med at være med den indvandingspolitik.

  Kommentar by Peter Buch — 16. februar 2015 @ 20:24

 68. konfirmation…

  tastaturet og mgl. koncentration

  Kommentar by Peter Buch — 16. februar 2015 @ 20:25

 69. Danskere dræbt af danske våben af en muslim i Danmark, det er det man kalder – TOTAL SUBMISSION. Lad borgerkrigen begynde.

  Kommentar by Fritz — 16. februar 2015 @ 20:26

 70. 54 det er rigtigt, jeg så kun noget af det. Jeg nåede dog at høre talsmanden for “muslimer for fred” forklare at profeten muhammed stod for fred og tolerance til en journalist der åd det hele råt, det var rigeligt. Og nu står helle t og taler om “de få” igen..
  Det er en opvisning i hykleri og dobbeltmoral af værste skuffe, INGEN kommer til at nævne islam som en mulig årsag til det arrangement, tværtimod vil de opfordre til at VI nu skal være de imødekommende! Og til næste valg stemmer de på politikere der vil mere af det samme. Jeg har lige set pia k i flokken, mon hun får sagt noget? Jeg tvivler..

  Kommentar by Per — 16. februar 2015 @ 20:27

 71. Det kan være at Omar Abdel Hamid El-Hussein med familie har fått opphold i Danmark på falskt grunnlag, og således kan terrorsaken også bidra til å avdekke asyljuks.

  http://www.rights.no/2015/02/statsborgerskap-pa-falsk-grunnlag/

  Kommentar by rsv — 16. februar 2015 @ 20:41

 72. #56
  På DDR så jeg et glimt af nogle raske drenge fra fredens religion, der fjernede de blomster, som tilsyneladende var udlagt af sindsforvirrede vantro. DDR holdt mikrofonen hen til en af tosserne, en typisk radikal eller enhedsliste repræsentant.
  Lige nu er begge kanaler optaget af at mindes de faldne og om et par dage så er alt ved det gamle, for islam er for ophøjet til at blive fedtet ind i hverdagens islam.

  Kommentar by Menig 442 — 16. februar 2015 @ 20:44

 73. “30.000 mindes ofrene i København”

  Jeg har det altid sådan lidt med sådan nogle manifestationer… og…hvad hjælper det? Det er så tandløst og blåøjet.

  Kommentar by Johnson — 16. februar 2015 @ 20:50

 74. @63 Per
  Efter en dejlig aften gåtur med Pegida, så kan jeg fortælle turen var hyggelig og med en god stemning og der var ingen afa idioter til at råbe deres uvidenhed ud over os, de har nok travlt med at lægge blomster på deres ven omar abe hadmide el-husmides døds sted.
  Kunne godt være taget videre til mindehøjtideligheden, men af hensyn til mine medmennesker, så valgte jeg ikke at møde op, da det effektive brækmiddel anna mææææ allahslave helt sikkert ville få mave indholdet skudt op i kanon fart.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 16. februar 2015 @ 20:56

 75. Utroligt du har blogget om Omar Hussein i December !

  Han burde sidde i sin celle !

  Kommentar by Spinner — 16. februar 2015 @ 21:01

 76. Al ære og respekt for politiets indsats. Men er der ved at ske en ændring i holdningen til indsatsen? Har den øverste politiledelse fejlet ved ikke at have sat vagter udenfor “krudttønden”, og har der været for få vagter foran synagogen?

  Kommentar by Erik — 16. februar 2015 @ 21:15

 77. På scenen så jeg en koreaner, en tyrker, en halvtyrker nogle overvægtige kulturradikale. Blandt de fremmødte tilskuere var der virkelig langt mellem mellemøstlige eller afrikanske. Alligevel var det lykkes Divya Daz fra TV2 News at finde en muslim … som var mødt frem alene.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 16. februar 2015 @ 21:17

 78. Erik

  http://snaphanen.dk/2015/02/15/kobenhavn-kl-02-alt-er-kaos/#comment-1856493704

  Kommentar by Peter Buch — 16. februar 2015 @ 21:22

 79. »Dermed vil El-Hussein aldrig kunne dømmes som den skyldige i forbrydelserne,« siger forsvarsadvokat Bjørn Elmquist til Jyllands-Posten og tilføjer, at hvis den dræbte 22-årige mands familie ønsker at få hans navn renset, kan de anlægge et civilt søgsmål mod politiet og forlange, at politiet anerkender, at han er uskyldig.

  Hvor er det godt vi har Bjørn

  Kommentar by Johnson — 16. februar 2015 @ 21:35

 80. Bjørn Elmquist er et vildskud af Homo Sapiens, en mand som har solgt sin sjæl til djævelen. Han må være syg i hovedet når han kan udtale sig sådan om en dobbeltmorder.

  Man skulle fandme stoppe et eksemplar af Ekstra Bladet ned i halsen på ham og tvinge ham til at læse den her artikel højt fra Folketingets talerstol.
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/ven-af-omar-de-er-selv-ude-om-det-det-var-selvforskyldt/5445654

  Kommentar by k.m. — 16. februar 2015 @ 21:45

 81. Helle Thorning-Schmidt (A) siger at der ikke er strid mellem islam og os, men Omars ven mener noget andet:

  ekstrabladet.dk/nyheder/terror/ven-af-omar-de-er-selv-ude-om-det-det-var-selvforskyldt/5445654

  Kommentar by Liva — 16. februar 2015 @ 21:47

 82. Mon tosse islamisten Adnan Avdic, direkte har kordineret “blomster rydningen”, med hans “bande medlemmer”.

  http://nyhederne.tv2.dk/samfund/2015-02-16-unge-fjerner-blomster-fra-drabssted

  Så Søren pind på DR2 ..GO GO Søren

  Kommentar by John M. — 16. februar 2015 @ 21:51

 83. @ Peter Buch

  Tak.

  Kommentar by Erik — 16. februar 2015 @ 21:52

 84. http://www.bt.dk/krimi/krystalgade-attentat-fanget-paa-video-den-er-fuldstaendig-forfaerdelig

  Hvis politiet og PET holder en overvågningsvideo hemmelig, får Bjørn Elmquist desværre ikke de blodige beviser at se.

  Kommentar by k.m. — 16. februar 2015 @ 21:59

 85. “Jeg er sikker på, at vi kommer styrket ud af den her begivenhed,” siger Anne Mee Allerslev”

  Fy fan! Begivenhed, det var en begivenhed!!!

  Kommentar by Helmut Kohl — 16. februar 2015 @ 22:01

 86. http://www.bt.dk/danmark/tusindvis-mindes-dan-og-finn-vi-kommer-styrket-ud-af-det-her

  Kommentar by Helmut Kohl — 16. februar 2015 @ 22:01

 87. Ven af Omar: De er selv ude om det – det var selvforskyldt.

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/ven-af-omar-de-er-selv-ude-om-det-det-var-selvforskyldt/5445654

  Kommentar by Spinner — 16. februar 2015 @ 22:02

 88. De maskerede venner af Omar lytter uden tvivl til ham her
  http://jyllands-posten.dk/international/ECE7452490/Radikal-prædikant-Angrebet-var-et-svar-på-fornærmelser-mod-profeten/

  Det er det samme lort hele vejen igennem, gengivet næsten ordret.

  Kommentar by k.m. — 16. februar 2015 @ 22:11

 89. ->76: Det norske politis inkompetance og dårlige beredskab var en medvirkende årsag til, at Stoltenberg ikke kunne indkassere den politiske kapital ved det efterfølgende valg.

  Så hvis det har noget på sig, må højrefløjen følge samme taktik, for at få HTS fra magten.

  Udover selvfølgelig at indvandringsspørgsmålet ikke kan holdes ude af den kommende valgkamp.

  OT: Ugens investeringstip https://hodja.wordpress.com/2015/02/16/ugens-investeringstip/

  Kommentar by Hodja — 16. februar 2015 @ 22:56

 90. Hvorfor fanden skal vi se og høre på Politikens Lidegaard konstant, denne gang i debat “imod” Christian Jensen fra Information, som om de to medier skulle stå i opposition til hinanden?!

  Har nogle medier rent faktisk kontaktet Kim Møller eller andre som rent faktisk har sat sig ind i tingene?, Kim Møller skrev som bekendt om Omar Abdel Hamid El-Hussein så sent som i december.

  Kommentar by Geert — 16. februar 2015 @ 22:57

 91. Medierne og politikerne er ikke rigtigt kloge! Nu spørger Skammelsen formanden for fængselsforbundet, hvordan det kan være, at terroristen ikke blev mandsopdækket 24/7, efter han kom ud af fængslet! Jeg synes hellere, Skammelsen skulle spørge, hvorfor han ikke fik 10 års fængsel for knivstikkerier, og hvorfor han ikke VAR blevet kylet ud af Danmark!! Hvis vi skal til at mandsopdække de farlige muslimer i DK, så må der vist hentes permanent forstærkning fra udlandet, for er det ikke 200 syriensterrorister (plus alle de andre), PET siger, vi har i landet pt..? Tænk på, hvilke ressourcer det ville kræve at mandsopdække så mange.

  Der burde anlægges erstatningssag mod Staten for mordet på Dan og Nørgaard, for det kunne jo have været undgået, hvis vedkommende var blevet smidt ud eller sad i fængsel i mange år.

  Man ævler om at stå sammen (bræk!!), og det ævl fortsætter nok i nogle dage endnu. Men sandheden er sikkert, at disse kujonagtige og totalt meningsløse mord blot er begyndelsen på ragnarok og endnu mere lovløshed og politiske forsøg på at hjernevaske befolkningen.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 16. februar 2015 @ 23:00

 92. @19 + @20 Sindsro

  Ja, man kan risikere at få en bøde for forstyrrelse af offentlig ro og orden.

  Da de fleste ikke sådan lige kan fremskaffe et grisehoved, så kan man hænge billeder af grise op tæt på stedet på Svanevej. Men det er naturligvis bare en ide fra min side.

  Kommentar by T. H. — 16. februar 2015 @ 23:01

 93. @ 33 Godt sagt, Machiavelli! Meget godt! Send det til alle politikere.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 16. februar 2015 @ 23:04

 94. Hvis det viser sig at alt det her i virkeligheden kun styrker muslimerne og deres danske kollaboratører så er det let at konstatere konsekvensen. Min mørke forudsigelse er, at der som det plejer vil blive vedtaget en række love, som mest vil være til skade for danske patrioter. Sådan har det været alle steder, hvor man i anledning af muslimsk terrorisme og muslimers vold og kriminalitet har vedtaget sådanne love. I Canada blev der vedtaget antiterrorlove i anledning af muslimsk terrorisme. Den eneste som nogensinde er blevet generet af den lov var den tyskfødte revisionst Ernst Zündel. Han blev med baggrund i terrorlovene udleveret til Tyskland til 5 års fængsel, foruden de to han havde tilbragt i canadisk varetægt; et land hvor han aldrig er blevet dømt for nogen forbrydelser. Bagefter blev denne terrorlov afskaffet igen. På EU-topplan ved de også godt hvem fjenden er; det er os, folket, det er med henblik på vores kommende reaktion på muslimisering og afnationalisering, at de indfører alle deres love. Muslimerne frygter de ikke i virkeligheden; de kan indgå en pagt med dem.

  Kommentar by Balder — 16. februar 2015 @ 23:12

 95. Har kun hørt 1 fornuftig udtalelse de seneste dage og den kommer fra Mikael jalving
  (41.07)
  http://www.radio24syv.dk/programmer/reporterne/10908832/reporterne-16-02-2015-1/

  Kommentar by John M. — 16. februar 2015 @ 23:15

 96. (42.07)

  Kommentar by John M. — 16. februar 2015 @ 23:19

 97. 92. T. H

  Ideen er gog nok, og så er den lovlig.
  Man skal jo være artig. :)

  Jeg opserverede under Udsendelsen tiil minde om terrorofrene: At der var et skildt som lige skulle med, for at ødelægge udsendelsen og bringe mit pis i kog.

  På skildtet stod: København for Mangfoldighed. Sådan nogle svin der reklamere for det.
  Der skulle have stået: Ud med de lorte MUSLIMER NU. Eller København for Enfoldighed

  Kommentar by Sindsro — 16. februar 2015 @ 23:34

 98. I øvrigt var der masser af landsforæddere med i denne forsamling, eller rettere, Indvandringsimportører.

  Kommentar by Sindsro — 16. februar 2015 @ 23:37

 99. Jeg tror nok, at I gør Bjørn Elmquist uret, selvom det er svært. Han peger blot på nogle formelle forhold og siger i sin helhed:

  “Ifølge forsvarsadvokaten Bjørn Elmquist vil politiets efterforskning sandsynligvis levere en overvældende række af beviser og indicier, der peger på El-Hussein som den skyldige. Ligeledes vil Den Uafhængige Politiklagemyndighed, som altid skal efterforske, når politiet har skudt på en borger, formodentlig konkludere, at det var berettiget, at betjentene dræbte Omar Abdel Hamid El-hussein.

  “Men da han er død, kan skyldsspørgsmålet ikke bringes for en domstol. Dermed vil El-Hussein aldrig kunne dømmes som den skyldige i forbrydelserne”, forklarer Bjørn Elmquist og fortsætter:

  “Hvis Omar El-Husseins pårørende ønsker ham renset for mistanke, er de henvist til at anlægge et civilt søgsmål mod politiet, hvor de kan forlange, at politiet anerkender, at han er uskyldig”.

  Elmquist siger IKKE, at han synes, at terroristens familie skal anlægge en sådan sag. Og det synes familien nok heller ikke selv.

  Kommentar by Gunnar Biering — 16. februar 2015 @ 23:38

 100. @95

  Tak for tippet til klippet med Jalving glimrende! Men Radio 24Syv skulle selvfølgelig lige slutte med et modsvar fra “en lytter” gennemskueligt.

  Kommentar by Geert — 16. februar 2015 @ 23:55

 101. Geert selvtak ..nemlig den “lytter sms” ..radio 24/7 RUC yngel ,som vi ser overalt konstant med DF bashing, DDR tv`s skjulte” budskaber nærmest overalt lige fra P1 til DDR3. Som vi også så før EU valget, men denne gang har det stået på i 5 mdr. p.t

  p.s. husk IKKE AT betale licens .!

  Kommentar by John M. — 17. februar 2015 @ 00:05

 102. OK Gunnar, teknisk set korrekt, men hvorfor er det så vigtigt for radikaleren at uddybe det, og hvorfor er det ham så magtpåliggende at forsvare familiens ære?

  “Hvis Omar El-Husseins pårørende ønsker ham renset for mistanke, er de henvist til at anlægge et civilt søgsmål mod politiet, hvor de kan forlange, at politiet anerkender, at han er uskyldig.”

  Renset for mistanke!!!

  Kommentar by Hr. Naturli' — 17. februar 2015 @ 00:11

 103. @99 Gunnar Biering

  Du overvurderer intelligensniveauet her på posten hvor den altovervejende majoritet ikke hæver sig over Extra Bladets Nationen niveauet.

  D.v.s at de ikke er i stand til at tænke to af hinanden uafhængige tanker uden at blive svimmel.

  Det meste af Danmark har i aften klart og tydeligt markeret,i fuld overensstemmelse med formanden for mosaisk trossamfund,Dan Rosenberg Asmussen at det er ekstremister vi bare ikke gider.

  Dan Rosenberg Asmussen fortalte i hans tale ved aftenens arrangement i København at mosaiks trossamfund har et glimrende samarbejde med flere islamiske organisationer.

  Så luk nu røven.

  Vi gider ikke høre på jeres enfoldige generaliserende vrøvl

  Slut herfra

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 17. februar 2015 @ 00:13

 104. “Slut herfra”

  Tak og farvel PHR. Du vil nok ikke blive savnet, men ha´ det nu godt alligevel.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 17. februar 2015 @ 00:29

 105. Du får sgu lige en udfordring, for du kan jo ikke holde kæft uanset hvad. Eftersom weekendens formodede gerningsmand som muligvis har begået politisk terror, nu skal “renses for mistanke”, så tænker jeg på hvilke ynkelige undskyldninger du har for disse taberperkere:

  http://lokalavisen.dk/hoejgravid-kvinde-udsat-for-gaderoeveri-fire-maend-efterlyses-/Sjaelland-Politi/20150216/artikler/150219474/1265

  “Fire gerningsmænd kørte bagfra hen til kvinden og frarøvede hende en taske med personlige ejendele, og det er formentligt de samme fire mænd, som kort forinden begik røveri på et stisystem ved Kløverbo/Nøddebostien i Vallensbæk Strand.

  De kom kørende på to knallerter mod den forurettede, som blev truet med en pistol til at udlevere sin mobiltelefon.”

  Skal de også “renses for mistanke” selvom de endnu ikke er blevet martyrer?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 17. februar 2015 @ 00:48

 106. “Kriminalforsorgen har nemlig set flere andre eksempler på, at kriminelle fra bander også har fanatiske religiøse holdninger.”

  Ja, vi ser jo hele tiden religiøse kristne, jøder, sikher, hinduer og buddhister, som kaster sig ud i bandekriminalitet..?

  Kommentar by Peter Andersen — 17. februar 2015 @ 01:17

 107. Morsomt at ungmuslimen hyldede Murder Inc. på Facebook. MI var en bande lejemordere i 1040’ernes USA, der blev stiftet og ledet af den jødiske forbryder Lepke Buchalter.

  Kommentar by Martin Kasler — 17. februar 2015 @ 01:37

 108. Terroristen Omar, bliver hyldet af en stor flok muslimer med høj Jihad-musik i København.
  Abdullah til ekstra bladet: ”Der er mange forskellige meninger om, hvad der er sket. Nogen er glade for det, mens andre er kede af det, fordi nu tænker alle danskere på ekstremisme og islam er skidt. Men sådan er islam ikke.”.
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/ven-af-omar-de-er-selv-ude-om-det-det-var-selvforskyldt/5445654

  Kommentar by Patrick Jensen — 17. februar 2015 @ 04:24

 109. Alle de koder, alt det log ind.
  Opgav i nat at få ny kode til Word Press og på
  http://larsvilks.com/2015/01/24/kom-til-debatmode-14-februar/ hjemmesiden spøge om mødet en anden dag genoptages ved afbydelsen eller starter helt forfra.

  Kommentar by Peter Buch — 17. februar 2015 @ 06:45

 110. Jeg deltog igår i en demo pga weekendens tragiske drab, og en ting slog mig, som tv dækningen af alle de andre demoer bekræftede. Til vores demo, så jeg en semikendt muslim fra Balkan, ud af de 800-900 personer der var tilstede, ikke en eneste fra segmentet der i disse dage burde vise sig fra deres bedste side. Jeg oplevede taler og sange, fra pæne danske borgere, af alle politiske overbevisninger, men ingen imam eller nogen af vores lokale berigende politikere på talerstolen.
  Samme billede så jeg faktisk alle steder der var billeder fra, pæne danskere i alle aldre, der på værdig vis tog afstand, og udover enkelt muslimer var det skræmmende så få der tog afstand fra det “enkeltstående tilfælde”

  På positiv siden fik jeg snakket med hele det politiske spektrum og selv de radikale og Enhedslistens folk havde bemærket det samme, selvom den radikale mente det måtte være fordi de var bange for at danskerne ikke kunne acceptere dem, så blev det bemærket at i vores by med ghetto og moskeer var der ingen manifestationer fra MENAP segmentet. Mon ikke Allah skulle få ny spindoktor, for linjen om der er fredens religion fanger ikke rigtigt når hans soldater bliver væk fra den slags demoer

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 17. februar 2015 @ 08:13

 111. Ad 99. “Men da han er død, kan skyldsspørgsmålet ikke bringes for en domstol. Dermed vil El-Hussein aldrig kunne dømmes som den skyldige i forbrydelserne”, forklarer Bjørn Elmquist og fortsætter:

  “Hvis Omar El-Husseins pårørende ønsker ham renset for mistanke, er de henvist til at anlægge et civilt søgsmål mod politiet, hvor de kan forlange, at politiet anerkender, at han er uskyldig”.

  Men hvis nu politiet har fældende beviser på, at han er skyldig i dobbeltmord. Så kan Bjørn Elmquist pakke al sin jura væk. Så er han, domstol eller ej, skyldig i mine øjne.

  Kommentar by Ole Madsen — 17. februar 2015 @ 08:54

 112. Familien El-Hussein har ingen interesse i at få “renset” deres afdøde rovøgle af en søn. Det fineste og mest værdifulde, de ejer nu, er hans martyrstatus.

  Kommentar by Nils — 17. februar 2015 @ 09:33

 113. I går aftes overværede jeg højtideligheden ved Krudttønden på TV. Det slog mig at det var en parade af venstrefløjspolitikere og radikale, der villigt blev fokuseret på. De samme venstrefløjspolitikere og radikale som har svigtet så stygt gennem 20-30 år.
  Der er simpelthen tale om et hykleri og en historieforfalskning, som savner sidestykke.
  En parade af de sidste dages hellige!

  Kommentar by Robert R — 17. februar 2015 @ 10:22

 114. Nogen der har læst eller hørt noget fra den afdøde araberes familie? Hvad de mener om det hele, hvad de har gjort for at stoppe hans kriminalitet osv? Det har vel en del relevans, hvor meget de har vidst og hvad de føler nu osv. Jeg kan ikke forestille mig at de tager afstand fra Omar eller begræder hans ofre. Men vil bare gerne have bekræftet at OMAR var ofret og Danmark er racistisk osv.

  Giver i øvrigt ikke fem flade for politiets latterlige magtdemonstrationer. Hvor er de når vi almindelige borgere bliver udsat for lidt småkriminalitet? Får ødelagt en bilrude, stjålet vores scooter, bliver fuppet og snydt i handler på nettet osv? Absolut ingen steder. Men når det gælder sådan en her sag ja SÅ vises der frem af hele kavaleriet. Så mangler der ikke ressourcer. Selvom alle ved at ingen nogensinde vil angribe noget som helst i dagene efter, som udgangspunkt. Der er undtagelser.

  Kommentar by Endnu en vantro — 17. februar 2015 @ 10:33

 115. Jeg savner ord der dækker diverse politikeres opførsel efter denne terrorhandling.
  Utroligt som disse mennesker er ude med strygejernet.
  Godt andre her på Uriasposten skriver så fint og rammende.
  Danmark som samfund er al for blød i forhold til reaktioner over for personer som ham der netop har “beriget” os.
  Blot synet af Anna Mee samt Frank Jensen giver mig forhøjet blodtryk.
  Og så disse kunstnere der sang.
  Koppel igen igen og igen.
  Ord som: Vi skal stå sammen, vi stod sammen osv. osv. = ordgylde.
  Relevante myndigheder var underrettede, intet skete.
  På samme måde med de Somalier (og andre berigere), der overfaldt parret ved juletid.
  Fint med indvandring, blot skal vi sende de tilbage der viser blot få tegn på negativ adfærd.
  Ikke noget med tålt ophold.

  Kommentar by AK JA — 17. februar 2015 @ 10:39

 116. Jeg er lidt mistænksom hvad angår Onkeel Saliih og Ob Á la Mort.

  Onkel Salig og Mod Døden/For Døden?

  – Men ganske “morsomt” påfund.

  Kommentar by Hans Und — 17. februar 2015 @ 12:20

 117. Jeg har lavet min egen Mohammedtegning

  http://tinypic.com/r/8zjuj9/8

  Kommentar by A Andersen — 17. februar 2015 @ 13:01

 118. 65. Peter Buch
  Pegida DK, skulle tage Grundloven med på råd.
  Blandt andet de §§’er det overtrædes af både Regering og ISLAM.

  Hvis man er udstyret med en smule hukommelse er Danmarks Riges Grundlov deprimerende
  læsning. Der er så sandelig plads til forbedringer. Ikke så meget forbedringer i
  selve Grundloven, men forbedringer for så vidt angår dens overholdelse.

  En lang række paragraffer overtrædes rutinemæssigt:

  – Selve forfatningens og styreformens ide og struktur respekteres ikke.
  – Højforræderi er observeret. (§§ 3, 13, 34 og 56).
  – Indfødsretten kastes i grams (§44).
  – Domstolenes adskillelse fra forvaltningen er særdeles tvivlsom. (§62).
  – Offentlig orden og sædelighed bliver ikke respekteret. §67.
  – Trosfriheden respekteres ikke (§§érne 68,-70).

  – Boligens ukrænkelighed er en vittighed (§72).
  – Ejendomsretten ligeledes (§73,1).
  – Forbudet mod censur er kun en drøm, omend det er værre andre steder i
  verden (§78).
  – Påbudet om opløsning af foretagender med forbryderiske formål overholdes
  ikke. (§78).
  – Mødefriheden krænkes og misbruges af ordensmagten. (§79). (Magtmisbrug)
  – §80. Benyttes ikke, da det er forstort et arbejde for Ordensmagten og Domstolene.

  Kommentar by Sindsro — 17. februar 2015 @ 14:19

 119. http://www.grundloven.dk/

  Kommentar by DanmarkErDanskernesLand — 17. februar 2015 @ 14:31

 120. 85. Helmut Kohl “Jeg er sikker på, at vi kommer styrket ud af den her begivenhed,” siger Anne Mee Allerslev”

  En stor skam at denne Mææææh ikke var i Krudttønden, sammen med Gestampe Zinken.
  Jeg mener: de skulle have prøvet det, og bestået med livet i behold.

  For var de blevet likvideret som ham manden der døde af det, så skulle vi jo tvinges til at hyle over det, hvis de to smuttede.

  Kommentar by Sindsro — 17. februar 2015 @ 14:34

 121. Jeg har set videoen igen fra Ekstra Bladet hvor de sorte fjerner blomster. Læg mærke til alle de strittende pegefingre.
  De fortæller os-“pas på, det vil blive hævnet”

  Mange danskere har været samlet til fællessang og eftertænksomhed,
  jeg kan bare ikke glemme at de ved næste valg stemmer rødt eller på de Radikale, og så er vi lige vidt.

  Kommentar by k.m. — 17. februar 2015 @ 15:08

 122. Ob Á la Mort : Denne profil er blevet fjernet.

  Kommentar by Spinner — 17. februar 2015 @ 17:35

 123. http://ekstrabladet.dk/112/omars-barndomsvenner-det-han-har-gjort-er-rigtigt/5446209
  “Måske kan det sætte en stopper for dem der tegner” siger en af Omars venner.

  Her ser vi de mennesker, de Radikale, SF, Enhedslisten og Socialdemokratiet kalder en berigelse for Danmark. Omar er desværre ikke den sidste ensomme ulv der pludselig går grassat.

  Vi har mange religiøse mindretal i Danmark, ingen andre end muslimer har så vidt jeg ved stillet særkrav til deres religion, man registrerer knap nok de er her, fordi de tilpasser sig, uden at vi behøver ofre milliarder på særbehandling.

  De sidste par dage har vi fået ørerne tudet fulde af, at det var en enkelt gal mands værk. Jeg tror desværre ikke de Radikale og venstrefløjen bliver klogere, uanset hvor mange danske lig der flyder i gaderne.

  Kommentar by k.m. — 17. februar 2015 @ 17:43

 124. “Murder Inc.” er altså bare en rapgruppe. Det er endnu ikke kriminelt at hære rapmusik.

  Kommentar by Itzak — 17. februar 2015 @ 18:24

 125. Sindsro

  Fortolkningen af Grundloven er vel dels hvordan den i forhold til oplægget, virker i praksis, så objektivt vi nu kan bedømme det.
  Dels hvordan vi ser på hele problematikken, hvordan vi vurderer ordene og begreberne i paragafferne, vor vinkling til sagene så at sige.
  Er ikke ganske uenig i din tolkning, men tilgangen til meget andet bliver svært, læs for snævert, fjernt og tørt for større fora, med et sådan udgangspunkt. Som jeg ser på det.

  Jeg tror en mere vellykket tilgang opnås ved at vælge enkelte punkter i din opremsning og argumentere ud fra det.

  Kommentar by Peter Buch — 17. februar 2015 @ 18:36

 126. I mange år råbte vores politikere kom-kom-kom til Danmark
  helst så mange muslimer som mulig. Nu kan vi ikke åbne en avis eller elektroniske medier uden at høre om hvordan vi undgår radikalisering.
  Journalister vil ikke sige om det er Jøder, Budister, Katolikker,
  Hinduer der pløkker uskyldige ned med kraftige militærvåben.
  Man vil eller tør ikke sige hvem der skal anti-radikaliseres. Vi får kun enorm dyre lappeløsninger uden virkning.
  Hvad hjælper det at adskille indsatte i landets fængsler, når selv børn under 10 år allerede kender forskel på “dem” og “os” og udøver den muslimske herrefolks mentalitet ?

  Kommentar by k.m. — 17. februar 2015 @ 18:54

 127. TV-vært lagde blomster for Omar: Tragisk ingen formåede at nå ind til ham
  http://www.bt.dk/krimi/tv-vaert-lagde-blomster-for-omar-tragisk-ingen-formaaede-at-naa-ind-til-ham
  »Finn. Dan. Omar. Hvil i fred. Intet glemt, alt tilgivet.«

  Kommentar by Geert — 17. februar 2015 @ 20:05

 128. TV vært i et talentshow !!!
  Ha ha, talentmassen i dansk TV ligger nær nul.

  TV værter er mere og mere uforskammede, han sviner jo morderens ofre og deres familier til, ved at sige alt tilgivet.

  Kommentar by k.m. — 17. februar 2015 @ 20:49

 129. Ret skal være ret. Tror og håber at denne studievært mener det godt. Altså manden er trods alt død. Og ja altså i en eller anden multikulti-rus/sindsforvirring, mon så ikke han tror at alle kan leve fredeligt og godt? Jeg ser ikke noget forkert i den udtalelse han kommer med. Omend han ikke helt lever i virkeligheden, så er der vel intet ondt i at ønske at folk havde valgt den rigtige vej i livet.

  Kommentar by Endnu en vantro — 18. februar 2015 @ 01:17

 130. “Ord er gratis” – temmelig markant kommentar, må man sige.

  Møller i krig med verden …

  Kommentar by Scavenius — 20. februar 2015 @ 05:46

 131. […] Am Ort der Erschiessung von Omar (rechts) wurden Lichter und Blumen zur Erinnerung an den verstorbenen Mörder platziert … Einige junge Leute “einer anderen ethnischen Herkunft” in einem Auto fanden die Situation amüsant, schrien den Polizisten mit (H)alla, (H)alla an. “…es ist  wichtig, dass wir uns als Muslime  nicht  (von den Morden) distanzieren” (Junes Kock, Hizb–ut Tahrir–Sprecher, 15. februar 2015) – Uriasposten 16 Febr. 2015. […]

  Pingback by Kopenhagen: Amateurhaftes muslimisches Mord-Komplott Operation unter falscher Flagge? Die Nutzniesser sind sehr deutlich | NEW.EURO-MED.DK — 11. marts 2019 @ 14:32

 132. […] The killings of an incidental Dane and a Jew  as well as the wounding of 5 policemen in Copenhagen on 14 Febr. 2015, committed by a Palestinian immigrant son, Omar Abdel Hamid El-Hussein (left), was not the deed of a lone wolf; he had at least 2 Muslim helpers – now arrested. At the scene of the killing of Omar (right) lights have been placed and flowers laid down in remembrance of the deceased murderer… Some young people of “another ethnic origin” in a car found the situation amusing, shouting (H)alla, (H)alla at the policemen. “…it is  vital, that we as Muslims do not distance ourselves (from the killings)” (Junes Kock, Hizb-ut Tahrir-spokesman, 15. februar 2015) – Uriasposten 16 Febr. 2015. […]

  Pingback by Copenhagen: Amateurish Muslim Killing Conspiracy a False Flag Operation? The Beneficiaries are very Obvious | NEW.EURO-MED.DK — 11. marts 2019 @ 14:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper