19. februar 2015

Den myrdede filminstruktør deltog i TFS-arrangementer: Har Redox billeder af Finn Nørgaard i arkivet?

“Ekstremisterne skal mærke vores ånde i nakken”, skrev Berlingske i går om mindehøjtideligheden i København, og illustrerede artiklen med et foto af Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen og Det Radikale Venstres Morten Østergaard, begge synligt berørte. Nøgternt set er ekstremisterne den værdipolitiske venstrefløj de selv tilhører. De har en revolutionær agenda, og repræsenterer kun en brøkdel af befolkningen. Enhedslisten forfølger den kommunistiske utopi, Det Radikale Venstre den multikulturelle. Begge vil ændre radikalt på det Danmark du kender.

Begge partier er ikke bare imod videoovervågning (der hjalp med at opklare Omar Husseins terrorangreb), men har i årtier været garanten for en lempelig udlændingepolitik, og her tænker jeg ikke specifikt på Palæstinenserloven af 1992, hvor radikaliserede politikere uddelte statsborgerskaber i flæng. Det Radikale Venstre har sågar gjort det til en mærkesag, at man ikke vil sortere asylansøgere efter religion. Vi tror på de fremmede, som det så smukt lyder på radikale valgplakater. Politisk idioti på højeste niveau.

Enhedslisten (der ikke vil bekæmpe Islamisk Stat militært), har ligefrem PFLP-støttere centralt placeret i partiet. En terrororganisation der for blot tre måneder siden likviderede fire jøder i en synagoge i Jerusalem. En af Enhedslistens mærkesager de senere år har meget sigende været et ønske om boykot af G4S, da sikkerhedsfirmaet også beskytter jøder mod militante palæstinensere. Da det efter Charlie Hebdo-massakren blev diskuteret i Borgerrepræsentationen i København, hvorvidt man skulle øge sikkerheden og overvågningen ved Det Jødiske Museum, valgte Enhedslisten som eneste parti at stemme imod.

Så vidt hykleriet hos partier, der ofte har udskammet Trykkefrihedsselskabet (TFS) som værende islamofobiske højreorienterede der bærer irrationel antipati for Islam. Den 55-årige filminstruktør Finn Nørgaard følte sig formentligt mere hjemme ved Lars Vilks Komitéens arrangementer, men han deltog faktisk ved flere arrangementer i regi af Trykkefrihedsselskabet. Flere husker ham, og en kilde nævner specifikt deltagelse i mødet med Mark Steyn (2010) og et af arrangementerne med Geert Wilders.

(Mulig Finn Nørgaard til TFS-arrangement med Geert Wilders, København, 2010; Foto: Snaphanen)

Jeg har ikke deltaget i mange TFS-arrangementer, men er flere gange blevet foto-registreret af den yderste venstrefløj ved sådanne lejligheder. Første gang i 2008 af et kendt medlem af Researchkollektivet Redox, og sidst af en fyr tilhørende samme segment, da jeg deltog som taler i 2012. De er der altid, ikke kun når Geert Wilders er på besøg, også når herboende jøder demonstrerer for Israel eller retten til at gå med kalot på Nørrebro.

(Simon Bünger til TFS-møde med Wilders, 2014 – Indsat: Wilders/Malmø, 2012; Kalot-demo, 2014)

Fast fotograf ved alt TFS-relateret i 2009-2010 var venstreloonien Carl-Erik Zølck, der eksempelvis foto-registrerede deltagere ved et arrangement med den franske gymnasielærer Robert Redeker, der år forinden var gået under jorden på grund af islamistiske reaktioner på hans islamkritik.

Et af billederne Carl-Erik Zølck tog til et TFS-møde i foråret 2009 endte senere på Redox’ hjemmeside i en udgave han ikke selv havde lagt online. Året efter slog PET til, og blotlagde at Researchkollektivet Redox reelt var identisk med erklærede militante Antifascistisk Aktion. Da Redox genopstod var det med Simon Bünger Paulsen som ansvarshavende chefredaktør, der ofte ses på gaden når islamismens modstandere mødes offentligt. I august sidste år fotograferede han jøder og sympatisører ved Rasmus Jarlovs kalot-vandring, og blot tre måneder senere fotograferede han systematisk alle deltagere ved et arrangement på Christiansborg. Et arrangement der havde Geert Wilders som hovedtaler.

(Carl-Erik Zølck til TFS-møde med Robert Redeker, 2009; Se evt. I, II, III, IV)

Det bliver ikke mig der laver den store diskurs-analyse af Det Radikale Venstre, men som Aia Fog og Morten Uhrskov så rigtigt har skrevet, så har radikale politikere et medansvar. Alt har konsekvenser. Kæmper man for indvandring fra islamiske lande, så gør man livet farligt for herboende jøder. Det er ikke raketvidenskab.

Med hensyn til Enhedslisten og den revolutionære venstrefløj, så er der ingen tvivl – de agiterer for åbne grænser, kæmper offensivt mod jøderne, og danner hermed front med islamisterne. Eksemplerne er mange, og det påvirker også mediedækningen.

Blandt dem der i disse dage kloger sig om Omar Hussein er sociolog René Karpantchof. Han støttede tidligere Blekingegadebanden, en militant PFLP-sympatiserende gruppe, der ligefrem førte arkiv over danske jøder. Karpantchof mener selvfølgelig, at det er højrefløjens ekskluderende retorik der drev Omar Hussein til jødedrab, og sådan kan medietrænede forskere tilpasse virkeligheden egen stålsatte ideologi.

Herunder ses han i udkanten af den store pro-Israel demonstration på Rådhuspladsen tilbage i 2009. Han står lige ved siden af en aggressiv araber (der senere heiler på tv). Karpantchof ser ham ikke. Han kigger på jøder og sympatiserende danskere, nogle af dem med et Dannebrog i hånden.

(Karpantchof ser på jøder og sympatisører til demo for Israel, 2009 – t/h: araber der senere heiler)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/64062/trackback

27 Comments »

 1. Jeg vil sige, at de følger en egalitære og universelistisk ideologi. Den dele træk med den kommunistiske ideologi som mener mennesket er en kontruktion som er ideologisk formbart. Folk som tror på utopier er desværre ligeså selektive i deres virkelighedsopfattelse som religiøst troede. Tingene skal meget langt ud før de “sekulariseres”

  Kommentar by Thorsted — 19. februar 2015 @ 18:14

 2. Kim ,du gør et fantastisk stykke arbejde .
  Tænk, hvis du var pressen .
  Ville gerne have din “journalistiske ” vinkel på dagens
  Danmark.
  Det ville gavne vores land.

  Kommentar by Pk — 19. februar 2015 @ 18:36

 3. @ 2. Pk.

  Jeg må give dig helt ret. Kim gør et fantastisk stykke arbejde. Stor hæder til ham.

  Kommentar by Svend — 19. februar 2015 @ 18:48

 4. Tak for arbejdet Kim. Det som vi ikke må se i den daglige presse /medier.

  Karpantshcof er en ubehagelig mand. tænk at man kan bruge ham som ekspert.

  Kommentar by Dinesen — 19. februar 2015 @ 19:09

 5. Stikkeren Simon Bünger Paulsen gør et job, der er tiltagende livsfarligt for hans politiske modstandere. Han burde kunne forudse, det kan ramme ham som en boomerang

  Kommentar by BB — 19. februar 2015 @ 19:33

 6. Danmark er endnu ikke et diktatur, men bruger ubehagelige personer som håndlangere, de seneste års udvikling viser at medier og politikere ikke har nogen skrupler

  Kommentar by k.m. — 19. februar 2015 @ 19:36

 7. I Lørdags, da skyderiet ved Krudttønden startede, befandt Finn Nørgaard sig udenfor skudlinien, i relativ tryghed. Havde han løbet sin vej, havde han været i live i dag. Den ubevæbnede 55-årige film-instruktør valgte ikke trygheden, valgte ikke sin egen sikkerhed. Finn Nørgaard valgte at træde ind i farezonen, han valgte at tage kampen op mod den automatgeværs-bevæbnede overmagt. Det kostede ham hans liv.

  Gid det også måtte vinde ham evig ære og respekt!

  Kommentar by William — 19. februar 2015 @ 19:42

 8. Er det ikke DR der stadig anvender Rene Karpantchof some ekspert?

  Lidt sært, hvor travlt de havde med at få losset Khader ud da han oplyste at han ville stille op for de Konservative.

  Kommentar by Johnson — 19. februar 2015 @ 19:45

 9. Nu ser de Radigale muligheden for at gøre Hjemmeværnet lige så kampberedt som Tivoligarden. De vil fjerne våbnene fra hjemmene.
  Så vidt jeg husker, har de for flere år siden fået fjernet ammunitionen.

  Kommentar by Menig 442 — 19. februar 2015 @ 19:47

 10. Smukt arbejde.

  Kommer til at tænke på de to dokumentarer DR lavede i 2013, begge omtalt på Uriasposten tidligere.
  Disse insinuerende og politisk farvede dokumentarer: Et ekstremt Netværk og Jødehad i Danmark? Står unægteligt i et tragikomisk lys i disse dage.
  Dertil kan du nævne de mange gange DR har undladt at sætte fokus på islamisme og venstreekstremisme, samt DRs åbenlyse politiske nedtoning af antisemitismen fra de muslimske miljøer i danmark. Tid til ransagelse? Sikkert ikke..

  Kommentar by Geert — 19. februar 2015 @ 19:49

 11. Kim Møller:

  Det bliver ikke mig der laver den store diskurs-analyse af Det Radikale Venstre, men som Aia Fog og Morten Uhrskov så rigtigt har skrevet, så har radikale politikere et medansvar. Alt har konsekvenser. Kæmper man for indvandring fra islamiske lande, så gør man livet farligt for herboende jøder. Det er ikke raketvidenskab.

  Nej, og det er heller ikke raketvidenskab at fastslå at den organiserede Jødedom + jødiske enkeltindivider (perlerækken af mediefolk, eksperter og andre kendisser) har leveret et meget væsentligt bidrag til at det er gået så galt som det er gået med den muslimske indvandring. Alt har konsekvenser som Uhrskov påpeger.

  Den jødiske minoritet har i hvert faldt officielt altid stået last og brast sammen med kulturmarxisterne, indvandrerne, Muslimerne, homoforkæmpere og alt andet multikulti, og været de fremmeste til at hetze mod patrioterne med deres evindelige nazisnak. Både Jødedommens officielle repræsentanter, og de mange jødiske mediefolk. Og ikke alle af dem har været venstre-loonies og “selvhadende Jøder”, nej f.eks. Arne Notkin var en forbenet Zionist, og selv mange af de angivelige venstrefløjs-jøder har i tidens løb bekendt kulør og har afsløret at deres zionistiske eller etniske bånd har stor betydning for dem, uanset marxisme, ateisme og modernitet.

  Deres holocaustpropaganda går til kvalmegrænsen, og er et angreb på vores børns intellektuelle og mentale sundhed, og er altid i ledtog med propaganda for indvandrere, flygtninge, Muslimer.. Det er i øvrigt jødiske ideologers opfattelse at vi “Goyim” lider af en genetisk antisemitisme, som skal udryddes i børn så tidligt som muligt.

  Disse hensynsløse partisaner og deres håndlangere slår ikke som Muslimer vores børn ned på gaden, men planter med alle deres hjernevasksprogrammer kimen til selvhadet i vores børn.

  Kommentar by Balder — 19. februar 2015 @ 20:56

 12. IS fører ikke krig med hjemmeværns våben. Dem har de råd til at købe på det sorte marked.
  Selvfølgelig ser rød blok og de Radikale fidusen i at fjerne hjemmeværnets våben så Danmark bliver forsvarsløs. Indvandrermiljøer svømmer i våben, dem vil de Radikale ikke samle ind.

  Vi kan ikke løse problemet med hjemmerøverier ved at opbevare al vores indbo i BOXIT, en absurd tanke som staten sikkert kunne finde på at gennemføre i sin iver efter at omstyrte samfundet.

  Kommentar by k.m. — 19. februar 2015 @ 21:10

 13. Vær hilset Kim Møller
  Tid til, at kigge nærmere på De muslimske friskoler, der som paddehatte skyder op i Danmark.

  Ahmed Akkaris bog afslørende, de muslimske “fri”skolernes systematiske snyd med eksamensresultater og kommunale tilskud.

  Der kunne vi kigge til England, og de afsløringer der så dagens lys af den engelske regerings rapport “trojan Horse” juli -2014

  “Report into allegations
  concerning Birmingham
  schools arising from the
  ‘Trojan Horse’ letter”:
  pdf:
  https://www.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/340526/HC_576_accessible_-.pdf

  http://www.telegraph.co.uk/education/educationnews/10983109/Trojan-horse-plot-report-disturbing-evidence-of-intolerant-Islamic-ethos.html

  Kommentar by John k. — 19. februar 2015 @ 21:54

 14. Godt at det siges, at vi har en ‘gammel’ femte kolonne.
  De har altid villet have både politi, forsvar og hjemmeværn afvæbnet og PET afviklet og deres muligheder for at overvåge Enhedslistens kadrer.
  Helt tragikomisk kom de nu igen for jeg ved ikke hvilken gang frem med at hjemmeværnet skal afvæbnes. Det var vist Pernille Skipper, der nu har fået store flotte DR-briller.
  Det morsomme er at de opfører sig som musene, der vil have kattenes klør klippet. Det er åbenbart en del af deres nervesystem.

  Måske var det på tide at både civilforsvar og hjemmeværn tog deres navne alvorligt, så de kunne tage kampen op med jihadisterne, der myrder og overfalder uskyldige danskere?

  Hvad med at kaste dem ind i kampen mod islamiseringen af Danmark?

  Kommentar by A-mad — 19. februar 2015 @ 22:09

 15. Hvad gjorde man ved stikkerne, værnemagere, 5’te kolonner virksomhed, og ikke mindst virksomheder der arbejdede for fjenden under WW2. ???

  Husk: Den kongelige forordning. Kan Googles.

  Kommentar by Sindsro — 19. februar 2015 @ 22:37

 16. Hvor mange muslimer er der i Hjemmeværnet?
  Hjemmerøveriet og andre tyverier kan være fingerede, ligesom “tabte” våben i militæret, hvor muslimer ikke er fritaget for værnepligt.

  Kommentar by Træt — 19. februar 2015 @ 22:39

 17. #7 William. Godt du gør opmærksom på det. Der er nu et vidne til den kamp, der kostede ham livet. Finn Nørgaard er en virkelig helt! Det skal huskes på en eller anden måde. En post mortem pris eller sådan noget.

  Kommentar by Tim Pallis — 19. februar 2015 @ 23:00

 18. 16. Træt.
  Hjemmeværnet har været infiltreret siden 1990, da arbejdede jeg sammen med een der var i hjemmeværnet.

  Min bagtanke under en samtale med ham var om, der skulle være noget om det. Han skulle dog ikke have mistanke mit forehavende under samtalen.

  Derfor er jeg sikke på at hjemmeværnet er infiltreret af stikkerne, værnemagere, 5’te kolonner. osv osv.

  Kommer der til uro, skal man ikke forvente at få hjælp fra den kant. Ligeledes fra den udøvende og den dømmende magt, samt regering o folketing.

  Disse er i lommen på Islam, som forventet. Ellers havde Danmark allerede været et Islam frit område, da de så havde benyttet sig af Grundloven.

  Når kommer der til, har de ingen undskyldninger, for medens tid var, kunne de jo have rettet ind efter grundloven.

  Kommentar by Sindsro — 20. februar 2015 @ 00:10

 19. Regerings assisteret nationalt selvmord

  Kommentar by Dunk — 20. februar 2015 @ 00:37

 20. “Begge partier er ikke bare imod videoovervågning (der hjalp med at opklare Omar Husseins terrorangreb)…”

  Man må skelne mellem privat og offentlig videoovervågning. De billeder, jeg har set i forbindelse med 14/2, ser ud til at være fra private overvågningskameraer (bl.a. en købmand og en netcafé).

  Kommentar by Fantomas — 20. februar 2015 @ 01:06

 21. Antisemitten Balder er heldigvis en sjælden gæst. Han demonstrere endnu engang, at han at han ikke aner hvad der foregår i det jødiske miljø i Danmark. Han hader dem bare. Jeg ville ikke acceptere ham som kommentator, hvis dette var min blog

  Kommentar by BB — 20. februar 2015 @ 03:45

 22. Karpantchof har det formentligt fint med at stå ved siden af en nazist. Der er under alle omstændigheder ikke den store forskel på dem. Begge hader de demokratiet.

  Kommentar by Mackety — 20. februar 2015 @ 06:15

 23. >22 BB

  Enig. Balder har mere tilfælles med Rene Karpantchof end med Kim Møller.

  Kommentar by Mackety — 20. februar 2015 @ 06:17

 24. Hvorfor ikke fjerne Balders indlæg jf. ovenstående? En Holocaust-fornægter. Manden er jo tydeligvis totalidiot.

  Kommentar by Nn — 20. februar 2015 @ 22:14

 25. -> Nn

  Sådan er det med ytringsfriheden. Brug din til at imødegå Balder.

  Kommentar by Kim Møller — 20. februar 2015 @ 22:34

 26. @ Kim Møller: Ytringsfriheden kan vi alle være enige om. Dette er et spørgsmål om moral, og personligt går min grænse præcis her. Jeg føler intet behov for at debatere med Holocaustfornægtere. De skal bare fordømmes.

  Kommentar by Nn — 21. februar 2015 @ 10:12

 27. @Nn

  Pænt af dig at skrive “Holocaustfornægtere” med stort H, på trods af fjendskabet dog pæne omgangformer. Du skal vide at det bliver påskønnet. Jeg er nu ikke “Holocaustfornægter” eller, jeg ved det dårligt nok, for betydningen af dette nysproglige udtryk er mig ikke helt klart. “Holocaust-benægter”, det er da næsten til at tage og følge på.

  Men “Holocaustfornægtere”; det kunne f.eks, være Jøder som frasiger sig fordele fordi deres forfædre har lidt under “holocaust”. Lige som alkoholfornægtere frasiger sig selv alkoholens glæder. Men man kunne sikkert finde flere udlægninger og forklaringer for brugen af det nye ord “holocaustfornægter”.

  Godt at høre fra dig. Det er rart at vide at ens ting bliver læst, selvom der er visse mangler i konklusionerne som må stå for din egen regning. Men godt at se at du er involveret. Efter denne gode start, skriv nogle flere indholdsrige indlæg. Så mødes vi igen om et par år.

  Kommentar by Balder — 21. februar 2015 @ 19:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper