20. februar 2015

Indsat i Vestre Fængsel: Muslimer hylder Charlie Hebdo-angreb, grafitti mod jøder, Israel og Danmark

Konservative Rasmus Jarlov har fået et brev fra en indsat i Vestre Fængsel, og det er artige sager. Set på Facebook.

“Dette brev er bare lige en orientering om, at terrorismens grimme ansigt er at finde overalt. Særligt slemt er det være herinde blandt radikale muslimer, som hylder episoden i Frankrig og omtaler ‘Charlie Hebdo’ som ‘Charlie Headshot’.

Det er rystende at høre dem rose drabsmændene bla. for at dræbe betjente og at avispersonalet selv er ude om det. En dansktalende muslim har ovenikøbet været sergeant (stavefejl?) i Den Danske Hær, har jeg tidligere hørt ham fortælle om. Jeg er nu blevet flyttet 12 gange i Vestre Fængsels forskellige fløje og etager. Konstant har jeg været på udlændinge etager/fløje med op til 99% udlændinge som det højeste, men aldrig under 80%og derfor har det gjort, at jeg 23 timer i døgnet er alene, selvom jeg er ikke er retsligt isoleret. Men kultur-religion og sprogforskelle udelukker muligheden for fællesskab selv på den 1 time daglige gårdtur går jeg derfor også alene rundt.

Det er en usikker tilværelse at være Dansk (etnisk) i Vestre Fængsel… Fremtiden i Danmark gør mig meget urolig…

M.v.h. NN

PS: Gad godt at være en flue på væggen til de ugentlige fredagsbøn med Imam, herinde i Fængslets gymnastiksal.

Grafitti med jødehad og mod Israel er at læse på toiletter ligesom mod Danmark

Opdate. Fyens Stiftstidende har mere – Indsatte i fynske fængsler jubler over terror i tv.

“Indsatte med muslimsk baggrund hylder åbentlyst terror, siger fængselsansatte. … Flere indsatte med muslimsk baggrund jubler højlydt, når tv viser nyhedsindslag om terror, halshugninger og døde amerikanske soldater. Og jævnligt må fængselsbetjente konfiskere hjemmelavede IS-symboler, der bliver hængt op på celledørene.

Det er en del af virkeligheden i de lukkede fængsler i Ringe og Nyborg, fortæller tillidsrepæsentanterne for fængselsbetjentene på Fyn.

– Vi oplever indsatte, som står og jubler og råber ‘længe leve Palæstina’ eller ‘død over jøderne’, når der eksempevis er noget om selvmordsangreb i tv, lyder det fra tillidsmand for de fængselsansatte i Ringe Statsfængsel, Steen Østerberg. …

Mette Nielsen fortæller, at de også jævnligt må pille hyldestsymboler for Islamisk Stat ned fra celledøre.”

Oploadet Kl. 05:35 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/64098/trackback

16 Comments »

 1. Selvom der ikke direkte er nye oplysninger i brevet så bekræfter det blot den viden vi allerede har om indsatte udlændinge i Danske fængsler.

  Ud over informationerne er brevet også et råb om hjælp. Gutten her kan ikke som Dansker være indespærret med en flok fjendtlig indstillet fremmede. Han bliver straffet ekstra hårdt muligvis med personalets vidende og direkte hensigt. Nogen burde undersøge sagen nærmere, det kunne så passende være Jarlov.

  Kommentar by Santor — 20. februar 2015 @ 07:26

 2. Hatten af for danske NN for at melde klart ud om forholdene i DANSKE fængsler

  Kommentar by DanmarkErDanskernesLand — 20. februar 2015 @ 07:53

 3. Hvad kan vi lærer. Fængslerne fungerer som udklægningsanstalter for terrorister, muslimer er langt mere kriminelle end rigtige danskere og som rigtig dansker må du holde dig på dydens smalle sti og holde ude af fængsel, alt andet er frygteligt farligt.

  Kommentar by Robert R — 20. februar 2015 @ 10:32

 4. Jeg kan ikke forstå det kan være så dyrt at “islolere” muslimske fanger hvis 80-99% allerede er muslimer. Så skal man jo “bare” tage de få tilbageværende etniske danske fanger og finde et nyt sted til dem.

  De tilbageværende muslimske fanger skal så naturlivis fratages deres mullah, men det er vel ikke en del af indsatsen mod radikalisering?

  Radikalisering….gælder det for øvrigt også folk der stemmer på det radikale venstre eller radikal alliance? :-)

  Kommentar by redneck — 20. februar 2015 @ 10:34

 5. Muslimske indsatte i Danske Fængseler: Hylder Charlie Hebdo-angreb, grafitti mod jøder, Israel og Danmark.

  Lortet skulle trækkes ud i fængselsgården og pløkkes ned, det er jo ikke vær at fodre på.

  Kommentar by Sindsro — 20. februar 2015 @ 11:18

 6. Kommentar by Sindsro — 20. februar 2015 @ 11:18
  Helt enig !

  Kommentar by Danskeren — 20. februar 2015 @ 12:19

 7. Fra ekstra bladet i dag: http://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/indsatte-med-muslimsk-baggrund-jubler-over-drab-i-tv/5450539

  Kommentar by Per — 20. februar 2015 @ 13:43

 8. Det faktum, at gerningsvåbnet fra Krudttønden var opladt med 28 patroner og ikke 30 som er dets fulde kapacitet er noget som politiet bør kigge nærmere på. Alle som er uddannet på M95/M96 ved, at våbnet er driftsikkert med en opladning på 28, men ikke med fuld kapacitet. Det kunne tyde på, at Omar har fået en eller anden vejledning i det.

  Kommentar by Polka Charlie — 20. februar 2015 @ 15:27

 9. Tak til NN for denne melding. Det lyder chokerende.

  Det undrer mig statistikkerne er så forskellige. Nogle siger 70 % i fængslerne er muslimer. Andre siger 20 %. Han her lyder til at sige langt nord for 70 %.

  Kommentar by Dinesen — 20. februar 2015 @ 15:50

 10. http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/fredagsboen-i-stormoske-hvorfor-faar-vi-skyld-for-kriminalitet/5451590

  Fordi det er jeres genetiske art der er kriminel.

  Kommentar by Jens R — 20. februar 2015 @ 16:25

 11. Kim, kan du ikke grave lidt mere information op omkring historien, at danske kamptropper skulle have været udkommanderet i København umiddelbart efter terrorangrebet. Det er tydeligvis noget, som MSM ikke har lyst til at dvæle meget ved. Se evt. Snaphanen.

  Kommentar by Jens H. Nielsen — 20. februar 2015 @ 17:10

 12. Neeejjjj. En dansker der bliver svigtet af myndighederne. Jeg ved ikke hvad gutten her har lavet, og mange er af den opfattelse jo værre forhold jo bedre. At det kan afholde dem fra kriminalitet.

  Men dette her er et svigt, og symboliserer det enorme svigt den danske stat har påført danskere igennem årtier.
  Det er jo groteske forhold, og man kunne da håbe at i en nær fremtid vil alle muslimer og ikke-danskere få en permanent og livsvarig udvisningsdom i stedet for en fængselsdom. Jeg har INTET til overs for dem, og deres enorme kriminalitet og afsky overfor Danmark.

  Normalt ville man sige at man ikke skal forskelsbehandle, men man bliver NØDT til at se hvordan man kan bevare Danmark dansk. Jo flere de kan forlade og landet og ellers blive smidt ud jo bedre. Hvorfor skal Danmark huse disse dansker-hadere? Udenlandsske Kriminelle HADER Danmark, på nær de værdier de kan stjæle.

  Kommentar by Endnu en vantro — 20. februar 2015 @ 19:26

 13. > Kommentar by Jens H. Nielsen — 20. februar 2015 @ 17:10

  Det er ikke danske “kamptropper”, men en eller flere danske specialeheder. De som har deltaget er – givetvis – fra Jægerkorpset, Frømandskorpset eller fra SSR (Hjemmeværnets specialenhed). Derudover er der ydet støtte fra flyvevåbnet, både hvad angår logistik, eftersøgning samt overvågning.

  Dette er vist ikke så unormalt. Jeg har selv deltaget i en operation på dansk grund, som soldat, hvor dette også var tilfældet. Det er omkring 10-11år siden. Ud over denne har jeg kendskab til een opgave, formentlig omkring 8-9år tilbage i tid, hvor forsvaret ligeledes bistod løsningen af en kompliceret opgave.

  Du får næppe mere at vide, end det jeg har skrevet her. Søges der aktindsigt, så vil det meste blive censureret væk af hensyn til rigets sikkerhed. Så den del kan der næppe graves meget i.

  Kommentar by Polka Charlie — 20. februar 2015 @ 19:37

 14. @ 5 Enig! Men uha nej! Det er jo mere legalt, at de pløkker os andre ned! Så står løgne-muslim-koret, sammen med en del politikere, klar til at messe i takt: “I-slam er jo en frææædens religion”. Jo, jo, og vi tror også på den om storken!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 20. februar 2015 @ 20:34

 15. Er der en helvedes imam, der propper fundamentalistisk islam i hovederne på de indsatte, skal vedkommende naturligvis fyres.

  Og ellers kunne undervisning i samfundsfag med særligt kendskab til det danske inkl. dansk lov og ret jo være obligatorisk.

  Kommentar by Anonym — 20. februar 2015 @ 23:58

 16. @15 Anonym — 20. februar 2015 @ 23:58:

  Og ellers kunne undervisning i samfundsfag med særligt kendskab til det danske inkl. dansk lov og ret jo være obligatorisk.

  Nej.
  Muslimer og andre primitive fremmede skal smides ud af Danmark; De har ingen odelsret til vort land, vi har ikke brug for dem, og de mangler desuden hardwaren til at tænke i andet end dualiteter

  Kommentar by DanmarkErDanskernesLand — 22. februar 2015 @ 19:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper