20. februar 2015

Fredagsbøn på Nørrebro, døgnet før synagoge-drab: ‘Det står i hans Sira, at han skal i krig med jøderne’

Timingen er ikke just belejlig for herboende muslimer, men der er X Factor på DR1 i aften, så alt er godt. Fra BT – Nørrebro-imam dagen før terrorangreb: Gå i krig mod jøder.

“Blot et døgn før den 22-årige Omar El Husseins attentat i København, opfordrede en imam på Nørrebro til direkte krig mod jøder. … Prædiken fandt sted over middag fredag den 13. februar for fulde sale i moskeen Masjid Al-Faruq på Heimdalsgade på Nørrebro – kun omkring hundrede meter fra Mjølnerparken, som Omar El Hussein har haft en tilknytning til, og hvor han søgte tilflugt mellem de to attentater.

På en video menigheden bag moskeen selv har lagt på Facebook, opfordrer imamen Hajj Saaed på arabisk sine tilhørere til at følge profeten Muhammed, der førte krig mod jøderne.

‘Vores Profet havde jødiske naboer i Al Medina. Ønskede han tættere relationer, harmoni og dialog, sådan som FN og dem der ønsker at forene sandhed og løgn? Eller prædikede han, at de skulle betro sig til Allah? Når de krænker deres løfte og ikke accepterer hans kald, så ved du, hvad han gjorde ved dem. Det står i hans Sira (Muhammeds bog red.), at han skal i krig med jøderne,‘ lød det fra Hajj Saaed i prædiken, som BT har fået oversat.

Imamen slog fast, at alle mennesker er kaldet til at konvertere til islam, og dem der nægter er ‘uden tvivl vantro’. Han understregede samtidig i klare vendinger, at dem der foretrækker menneskeskabte love, frem for Allahs lov, skal betragtes som dyr. …

Dagen efter fuldførte Omar El-Hussein et terrorangreb mod den jødiske synagoge i Krystalgade…”

(Imam Hajj Saaed i Heimdalsgade-moskéen, 13. februar 2015; Facebook, Memri, Snaphanen)

(De mange der ødelægger det for de endnu flere)

Oploadet Kl. 06:09 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/64102/trackback

45 Comments »

 1. Hvornaar fik han sin udvisningdom?

  Kommentar by Dunk — 20. februar 2015 @ 06:56

 2. Intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden. Hurtigt videre.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 20. februar 2015 @ 07:44

 3. Helt forventeligt. Godt, at det kommer frem.
  Endnu en god grund til at smide muslimerne ud af Danmark og nedrive deres kaserner

  Kommentar by DanmarkErDanskernesLand — 20. februar 2015 @ 07:45

 4. KM kan du ikke tage ‘mmuslimer er ofre’-vinklen op? det svimler for mig… tør-du-gi-en-muslim et kram-kkampagner og tørklædte piger der hævder at få trukket i tørklæde, bli overfaldet og spyttet på. Medierne sluger det råt.

  Her i dag læser jeg, at muslim er blevet smidt ned ad trappen på flintholm station. Siger hun. Der må jo være video-overvågning. Jeg tror ikke på historien. Hvor er mediers kritiske spørgsmå?

  Kommentar by Joe — 20. februar 2015 @ 08:19

 5. »Det er afskyeligt og hæsligt, og det er gift for vores samfund, at vi har folk, der kommer til Danmark og misbruger vores ytringsfrihed. Som dansker og demokrat bliver man forarget, men især efter weekendens frygtelige hændelser, går det lige i hjertet. Jeg har næsten ingen ord for, hvor afskyeligt det er,«
  Citat, Anna mee Allerslev.
  Der er jo ikke et øje tørt. Årevis med voldtægter, vold, drab, hærværk, socialt bedrageri og røverier og så vågner Anna mee Allerslev pludselig op når der sker en begivenhed hvor mediedækningen er så stor at det kan sammenlignes med et kongeligt bryllup……….Aaaaaarr.
  Kom igen Anna:-)

  Kommentar by Frank Hagmann — 20. februar 2015 @ 08:48

 6. “Det står i hans Sira (Muhammeds bog red.)”.

  Muhammads Sira vil sige hans levnedsbeskrivelse, biografi.

  Kommentar by Niels P. — 20. februar 2015 @ 09:29

 7. Video-klippet, som BT omtaler, så jeg for flere dage siden som en hovedhistorie hos Memri TV (memritv.org). Her fremgår det at klippet er lagt på internettet af Hizb ut-Tahrir.

  Klippet viser i øvrigt, hvorfor det er omsonst at forvente at islam kan reformeres.

  Kommentar by Niels P. — 20. februar 2015 @ 10:08

 8. Det er ubegribeligt at “terrorpakken” intet gør for at løse problemet men kun symptombehandler. Så længe vi tillader opfordring til terror hjælper ikke nok så mange skudsikre veste til betjentene eller midler til “afradialisering”

  Kommentar by redneck — 20. februar 2015 @ 10:30

 9. Integrationsminister i København Anna Mee Allerslev (R) er fyldt over afsky over denne hadefulde imam.
  http://www.bt.dk/politik/integrations-borgmester-om-hadsk-video-det-er-afskyeligt-og-gaar-lige-i-hjertet

  Kan I forøvrigt gætte, hvem der for to år siden udtalte:
  “Det israelske flag kan virke provokerende for nogen og af sikkerhedsmæssige årsager ønsker man ikke det israelske flag.”?

  Var det imamen eller Anna Mee Allerslev?

  Kommentar by Peter Hansen — 20. februar 2015 @ 10:35

 10. Kilde: http://www.religion.dk/synspunkt/debat-borgmester-diskriminerer-j%C3%B8der-i-k%C3%B8benhavn

  Kommentar by Peter Hansen — 20. februar 2015 @ 10:35

 11. Hvordan i alverden er han havnet i vores land?
  Skal vi virkelig finde os i det?
  De politikere som er ansvarlig for at han er kommet hertil, må virkelig også få skruet en lov sammenså vi kan komme af med ham igen. Sådan noget snavs vil jeg ikke have i mit land!

  Kommentar by Robert R — 20. februar 2015 @ 10:41

 12. Til Anna Mee Allerslev, det palæstinensiske flag virker stærkt provokerende på mig, det kan få mig op i det røde feldt,så jeg ikke er ansvarlig for mine handlinger. Derfor må hun forbyde det Palistinensiske flag ved lignende arangementer.
  Palæstinensere jagede danskere og ønskede at slå dem ihjel under muhammedkrisen, så palæstinensere er vores fjender.

  Kommentar by Robert R — 20. februar 2015 @ 10:48

 13. 2. Ruby Tuesday
  Nemlig. Det bliver ikke kommenteret nogen steder. folk er ligeglade.

  Folk aner ikke noget om, der er noget der hedder §67 i grundloven og hvad den kan bruges til.

  Hvorfor vil den udøvende og dømmende magt, samt regeringen ikke reagere på vores opråb. De kan da i det mindste komme med en forklaring og hvorfor § 67 og andre ikke kan anvendes til at få Islam forbudt ved lov.
  Min retsbevidsthed er krænket, over det, derfor er hadet stigende og jeg er ikke alene.

  Jeg opfordrer ikke til vold, men jeg kan kun sige: Den kommer og det vil ikke blive rart, heller ikke for dem der evt har et forklaringsproblem.

  Kommentar by Sindsro — 20. februar 2015 @ 11:12

 14. Hvorfor opfordrede imamen til krig mod jøder og vantro?

  Fordi det var fredag.

  Kommentar by Nils — 20. februar 2015 @ 11:36

 15. @12 Sindsro
  Det du taler om er et Breivik lignende angreb, det er en meget alvorlig forudsigelse.
  Indtil nu har danskere forholdt sig roligt og ikke angrebet moskeer og muslimer, lad det forblive sådan.

  Kommentar by Robert R — 20. februar 2015 @ 11:38

 16. #14 Nils, præcis, fordi det var fredag…

  Kommentar by Johnson — 20. februar 2015 @ 12:27

 17. Her til formiddag var der et indslag i DR eller TV2 (ikke sikker) hvor de fortalte, at nu skulle der være den første fredagsbøm efter terroranslaget. Så de tog til Hvidovre … ud til de fredelige ahmadiyaer.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 20. februar 2015 @ 12:52

 18. Så læs midtsiderne i FS, hvor man har et tema om sameksistens m.m.
  Der er kun disse evindelige feel-good indlæg, fremedhadspostulater, naive og “fromme” ønsker om forståelse, respekt og alt det lort folk har sagt i 30 år nu.

  Forstå det nu!:
  Der kommer ikke til at ske en skid..folk siger nå..og så bare videre i byggemarkedet og ind bag tv/X-factor…det fortsætter til den bitre ende og da er vi kritikere enten døde af alderdom eller elimineret af andre årsager …vore børn vokser op i dette fremadskridende vanvid og vil for de flestes vedkommende føle og tro, at sådan er livet nu…

  Modstand og oprør vil aldrig ske – måske kun i beskedent ukoordineret galmandsværk, som hurtigt vil blive slået ned eller dø ud af sig selv (pegida-bevægelsen o.a.). Nogle stikker-likvideringer og attentater vil måske kunne ske – men samfundets sammenhængskraft er ophørt og mistillid, angiveri af hinanden og hundredtusinder af 5. kolonnemennesker vil sørge for, at al modstand vil blive elimineret via, direkte vold, men ofte via social kontrol, berufsverbot, chikane, terror osv… Selvbestaltede bevæbnede “vagtværn” og egentlige dødspatruljer vil måske opstå kortvarigt og sporadisk.

  Vi lever næsten nu i en tid, som umiddelbart før og i de første år af WW2, med “harmløs” modstand. Men til forskel fra den tid under WW2, vil vi ikke opnå en skærpet eller ændret modstand, som virkelig viser sig udslagsgivende, så vanviddet vil blive stoppet og vores land genoprettet som en homogen demokratisk retsstat.

  Det allerede for sent og vi kan lige så godt indse, at vore børn og børnebørn vil blive borgere i et muslimsk – sharia domineret samfund også selv om der ikke er et flertal af muslimer i DK – men deres store antal og alle de hundredtusinder af danske medløbere vil sætte kursen – derfor er de så direkte uforfærdende og skråsikre på at de vil vinde magten…

  I takt med at de internationale organisationer og vestlige betydende lande også ender i dette vanvid, vil presset på DK og “nødvendigheden” af at tilpasse sig denne virkelighed også foranledige, at DK bliver omdannet til et galehus.

  Fjenden er overalt og ikke som i WW2, hvor man havde et definerbart land, folk og fjende man skulle bekæmpe – Det er en slags lavintensitets borgerkrig der vil blive dagligdag i fremtiden – noget som til den tid vil være normalt, som det jo allerede er i mange lande kloden over i dag.

  Med mine mange års læsning af historiske bøger og alderserfaring, kan jeg tydeligt se alle farerne og også hvordan det vil gå – vi lærer ikke af historien, vi lapper bare hist og her og ofte er det ufattelig dumhed, tilfældigheder, uheld der afgør et situations udvikling og resultat.

  Se bare terrorhandlingen i KBHVN. Utilgivelig dumhed (løsladelse før tid af erkendt islamisk galning), utilstrækkelig rettidig omhu mht. at forhindre handlingerne (ingen sikkerhed udenfor/foran/omkring bygningerne), ubehjælpsomme udygtige og måske bange politifolk med maskinpistoler foran synagogen med våben de ikke forstod at anvende i en kritisk situation – hvorfor stille sig op og ikke vide hvad man kan gøre og rent held at alle ikke blev dræbt. Modet svigtede antagelig muslimsvinet, sådan at han ikke turde gå videre ind i synagogen – der var jo mere eller mindre frit til det – måske var han løbet tør for patroner – who knows!

  Den virkelige helt var Finn Nørgaard, som ifølge et nyt vidne, søgte at stoppe muslimsvinet ved Krudttønden, men ikke kunne klare ham og derfor blev likvideret (Finn har nok lige været ude bagved at ryge eller tisse en tår og hører så balladen uden foran bygningen og går om for at se hvad der sker og søger så resolut at stoppe svinet.

  Politiet og Pet evner ikke at forhindre attentaterne effektivt nok og at det ikke gik værre skyldes nok svinets manglende plan/koldblodighed og mod – Prøv at forestille jer der var 2 eller flere svin – så havde vi i dag været vidne til en massakre.

  Så igen historierne om hvordan historiens gang opstår, sker og ender med, gentager sig igen og igen. Dumhed, manglende rettidig omhu trods masser af information om det hele, held og uheld, dilletant adfærd, tilfældigheder osv… Verdenshistorien er fuld af disse ting (Hitler undgik flere attentatforsøg kun via bla. held – Charlie Hebdo massakren og manglende forebyggelsen af denne ugerning – Chamberlains + franske, italienske ufattelige naive aftaler med Hitler før WW2 – Muslims besættelse af vestlige demokratier på kun ca. 30 år osv- osv.).

  Alt det kan man ikke håndtere blandt almindelige borgere og de resignerer og koncentrerer sig bare om deres egen lille verden – ligesom mange millioner jøder gjorde det før og under WW2, selvom man godt vidste at man stod til at blive udryddet dagen efter, ofte af sine mangeårige naboer, som kom først og brugte anledningen til at finde den endelige løsning, selv flere år før den nazistiske ditto “løsning” (Polen, de baltiske lande, sovjet og især Ukraine (historisk betinget via misforholdet til sovjet og påstået socialistisk jødisk dominans i Ukraine – men indrømmet en lang kompliceret historie, som jeg har læst mange bøger om).

  Kort og godt:
  1. Der kommer ingen afgørende modstand eller oprør her i DK.
  2. Vi får bare et ustabilt usammenhængende modsætningpræget land, mere eller mindre i sammenhæng med omverdenen, som vil geråde i samme ulykke.
  3. Måske vil der kontinuerligt foregå en lavintensiv borgerkrig, som kan lade sig gøre fordi den ikke er tilstrækkelig indvirkende og omfattede for hovedparten af befolkningen (områdebestemt) og man hytter sit eget skind bedst muligt.
  4. De nye generationer vokser op med denne virkelighed (den har de mere eller mindre allerede inde på livet) og lever så bare som de bedst kan – staten og samfundet vil ikke kunne håndhæve og beskytte borgerne – antagelig ikke engang sig selv).
  5. Den vestlige verden falder bare tilbage til eksistensgrundlag som i middelalderen (ikke ment bogstaveligt) – men andre verdensdele/lande/alliancer tager teten og dominansen på jordkloden og vi kommer bare til at leve som mange folkeslag i dag lever i Afrika, Mellemøsten og andre dysfunktionelle områder af jorden. Vi vil måske nok have en bedre levestandard end i middelalderen og bedre end de folkeslag der i dag lever i nævnte områder, men vores dominans og levevis vil være en saga blot.

  6. Dominerende folk og lande/alliancer har det med kun at eksistere i nogle få århundreder +/-, så går de til grunde eller “løbes over ende” af andre former for menneskelig civilisation – det er mere eller mindre indbygget i verdens gang – Vi i “Vesten” og vores samfundsmodeller har haft vores storhedstid – epoken er ved at rinde ud og andre tager over og vi finder jo nok en måde at leve på og tilpasse os disse altafgørende forandringer – Men sådan som det er nu bliver slut inden for de næste få år/max 50-år!

  7. Trods 30 – 40 års advarsler er det nu for sent at ændre ved tingene – modstanden er omsonst og de samfund vi hylder og prøver at forsvare vil gå til grunde fra nu af…De sidste ugers debat og snak om islam, samfund osv. er bare en gentagelse af disse mange års dumhed og uansvarlighed – folket vil ikke forstå og orker ikke mere debat og lader bare stå til.

  8. Det kan godt være at der ved det næste valg og måske ved kommende valg (hvis der overhovedet kommer flere valg i den ånd der har hersket i årtier), vil ske forskydninger i sammensætningen i folketinget. Men selv jordskredsvalg (Glistrup 1973) er ofte ikke nok til at få tingene ændret på langt sigt, og med det vælgergrundlag i dag vil vi ikke opleve, at man tager problemerne alvorligt nok og får løst problemerne endegyldigt, det er der slet ikke noget i folket og politisk der indikerer på. Der vil kun blive tale om overbud, hensigtserklæringer og udpræget løgn og manipulation med alting – Alting vil falde tilbage i mageligheden og ignoreringen af situationens alvor – det går jo nok.

  9. Jeg tror ikke det danske folk er levedygtigt nok mere, til at fortsætte det samfund vi har haft og kendt indtil for få år siden – game is over – Roger over……!

  Kommentar by Black Watch — 20. februar 2015 @ 12:55

 19. Politikere, der lader dette ske i Danmark, burde sagsøges.

  Kommentar by Liva — 20. februar 2015 @ 13:11

 20. Fordi det er fredag vælger jeg at glæde mig over at en historie der normalt kun kan findes herinde eller på andre lignende blogs nåede BT. Hr og fru “islam er jo bare en eksotisk udgave af kristendommen” har nu fået lidt mere viden op til valget, så jeg håber at de vil lytte til deres instinkt og stemme efter det. Artikler som denne hjælper også: http://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/inden-omars-begravelse-stort-politiopbud-ved-fredagsboen/5450996

  “Normalt er der et par tusind til fredagsbøn på Dortheavej, men vagterne forventer, at der kommer lidt flere i dag på grund af mindehøjtideligheden for Omar efterfølgende.”

  “- Han støtter vores profet. Mere har jeg ikke at sige, siger Mohamed til Ekstra Bladets udsendte.”

  Kommentar by Per — 20. februar 2015 @ 13:38

 21. Ved begravelsen står de helt ude i gården, selv gården til moskeen er fyldt er kan ikke være flere. Sikke mange “moderate muslimer” der er, og det er kun dem der er villige til at få deres fjæs i pressen :(

  Kommentar by Helmut Kohl — 20. februar 2015 @ 13:42

 22. Imamer vil sige i deres fredagsbøn at Omars likvideringer ikke har noget med Islam at gøre. Så vidt jeg husker var der et vidne der hørte
  Omar råbte Allah-uh-Akbar

  Muslimer lyver når det er til deres eget bedste, og kan de få Anna Mee Allerslev med på vognen kører det for dem.

  Kommentar by k.m. — 20. februar 2015 @ 13:46

 23. Heimdalsgade skulle også være en Hizb ut-Tahrir moské

  Kommentar by Snaphanen — 20. februar 2015 @ 13:47

 24. Er der et kæmpe karnevals optog efter rustvognen?

  Kommentar by Helmut Kohl — 20. februar 2015 @ 14:00

 25. Fra BT i dag:
  “Enhedslisten retsordfører Pernille Skipper har kun foragt til overs for budskabet i prædiken.

  »Det er rigtig uhyggeligt at se og høre på. Ikke mindst når man tænker på, hvor kort tid efter en jødisk mand blev slået ihjel. At man har en ide om, at religioner skal bekrige hinanden er simpelthen så idiotisk og forhistorisk, som noget kan være, og jeg kan ikke finde ord for den foragt, jeg har til sådan en holdning.«

  ***
  Kære Pernille Skipper, Carina Lorentzen Dehnhart m.fl. på venstrefløjen – de største idioter jer selv.
  I har gennem årtier med glæde inviteret disse mennesker til Danmark, og hver gang fornuftige politikere forsøger at udvise dem lyder der et ramaskrig fra jeres lejr, lige nu har i gang i endnu større import af lignende religiøse tåber, og i propper dem ind alle steder fra Bornholm til Hanstholm hvor de stiller ublu krav fra dag 1.

  Jeg er SÅ træt af jeres forbandede hykleri, som voksne mennesker og folketingsmedlemmer burde i sætte jer ind i tingene, og ikke lade som om Islams tyranni kommer bag på jer hver gang noget som det her sker.

  Kommentar by k.m. — 20. februar 2015 @ 14:06

 26. “cheriffen” er ikke den der hænger seksløberen op på bommen når han rider ind i den søvnige by.

  Her får folketinget en over snuden.
  http://ekstrabladet.dk/nationen/cherif-skal-folketinget-bombes-foer-i-fatter-alvoren/5450777

  Kommentar by k.m. — 20. februar 2015 @ 14:17

 27. Er redox ud at fotografere og arkivere? nå ikke.

  Kommentar by Helmut Kohl — 20. februar 2015 @ 14:22

 28. “Mennesker må selvfølgelig have lov at krydse menneskeskabte grænser i en moderne verden. Hvad er overhovedet en grænse andet end en abstraktion….Flere jugoér, tyrkere og perkere, tak! Flere sorte, gule og tværstribede, tak! Flere kvinder med og uden slør på gaden, tak!..Flere kurdiske bjergbønder!…Flere tamiler…Mere sort, tak!..Se på for eksempel New York og Rio de Janiero!…De maddikefarvede danskere kan ikke tåle lyset og solen, de får kræft af den…..Hvad med at få nogle flere fremmede hertil, nogle mørke mennesker, så det sarte blot bliver fortyndet, og den rette kulør opnås…Ud med solarierne! Ind med de fremmede!”

  Skrev Carsten Nagel, forfatter, cand. psych., EkstraBladet 1/12 1991

  Kommentar by centerpoint — 20. februar 2015 @ 14:31

 29. http://jyllands-posten.dk/international/mideast/ECE7469024/Kim-Hartzner-Hovedet-står-stille-når-man-tænker-på-at-danskere-har-været-med-til-at-påføre-dem-lidelse/

  ***
  Dem Kim Hartzner påstår har sluttet sig til IS i Irak og andre steder
  er ikke danskere, men muslimer som uberettiget har opholdt sig i Danmark. Ingen danskere som er ved deres fulde fem slutter sig til
  en blodtørstig gruppe som Islamisk Stat, det gør kun mennesker der i forvejen tilbeder Islam og dermed er uden for pædagogisk rækkevidde.

  Kommentar by k.m. — 20. februar 2015 @ 14:34

 30. Og de “unge” er blevet glade for sorte flag og voksende skæg. Politiet “bekymret”:
  http://ekstrabladet.dk/112/politiet-i-gellerup-unge-vifter-med-is-flag-og-falske-vaaben/5451444

  Kommentar by Bene — 20. februar 2015 @ 15:40

 31. http://jyllands-posten.dk/indland/ECE7469886/Hundreder-vil-sige-farvel-til-terrorist/

  Hvorfor bliver dette lort ikke sendt hjem hvor de kom fra. ??

  og ydermere
  Så har islamiseringen fået en tand til med muslimske 5-kolonnes selvtægtsgrupper mod et opdigtet problem.

  https://hodja.wordpress.com/2015/02/20/sa-har-islamiseringen-faet-en-tand-til/#comments

  Hemmelig muslimsk gruppe klar til at anholde folk

  Talsmanden for gruppen i København, der kalder sig ‘Beskyt dine søstre’, fortæller til metroxpress, at der er flere hundrede mænd, der er klar til at rykke ud, hvis en kvinde bliver overfaldet.

  Vi er ikke en bande eller et tæskehold. Vi er fredelige muslimer, der ikke ønsker nogen noget ondt, uanset hvad de tror på. Hvis politiet ikke kan finde ud af at passe deres arbejde, så må vi hjælpe dem, siger han.

  Gruppen har 1.545 medlemmer i skrivende stund. Ifølge talsmanden findes lignende grupper over hele landet.

  Hvis gerningsmanden stadig er på stedet, når gruppen dukker frem, vil de foretage en civil anholdelse, siger talsmanden:

  Hvis hun er ved at blive fysisk overfaldet, så bliver han også overfaldet, så bliver der lavet en civil anholdelse og ringet efter politiet.

  Det er ren og skær trusselsretorik. Finder politi og retsvæsenet i det? Ville de finde sig i det, hvis etniske danskere stod frem på den måde? Hvor langt er der, til vi har rendyrkede Muttawaer på gader og stræder?
  Related

  Der udvikles hele tiden nye former for kommunale opgaver
  In “Immigration”

  Det tog radigalemig ikke lang tid…
  In “Aviser mm Danske”

  14-årig pryglet af Solvangskolens tæskehold
  In “Asyl”
  Comments (1)
  1 kommentar »

  Det samme vil ske, hvis svinene overfalder een af vore kvinder eller mænd. Eller rettere:
  Det samme vil ske, hvis svinene overfalder en Dansker. !! Ung, gammel, barn eller voksen.

  Den dømmende og den udøvende magt, kan ikke hjælpe dem, hvis det sker for en af mine de nærmeste.

  Kommentar by Sindsro — 20. februar 2015 @ 15:55

 32. 15. Robert R

  Hvad så når det kommer. Er det før da i orden ?.
  Breivik kunne måske være inde på noget rigtig ikke. ??

  Kommentar by Sindsro — 20. februar 2015 @ 16:05

 33. @18 flere ting i de scenarier du beskriver, er ikke utænkelige. Vi har en opbygning af konfliktmateriale, der efterhånden minder om optakten til 2. Verdenskrig, og det politiske klima nu minder foruroligende meget om det i 1930’erne: “Peace in our time”, og Islamismen (som fx praktiseret af ISIS) er nærmest en klon af Nazismen. Historien gentager sig moment for moment. Det er vanskeligt at sige, hvor vi havner om 10-30 år, men jeg tror ikke, at vi kan undgå meget omfattende ubehageligheder. Et par dræbte i Danmark (hvor tragisk det end er) giver næppe politisk anledning til mere end nogle justeringer – bevillinger til PET M.v. Egentlige samfundsomstyrtende ændringer hvor vi begynder at sende visse folk ud af landet eller flytte rundt på bestemte befolkningsgrupper osv, kræver tusindvis af dræbte (det ved vi fra konflikten imellem palæstinænsere og israelere). Der vil jeg tro, at vi vil være om cirka 10 år. Men om 10 år, uanset hvad der sker i Danmark, er det for så vidt ikke umuligt, at et islamisk parti kan kom til magten i fx Frankrig – sådan som den franske forfatter Houellebecq forstiller sig i sin aktuelle roman. Sker det, vil en islamisk regering have kontrol over strategiske atomvåben, og det kan til syvende og sidst blive enden på os alle. Ligenu opbygger der sig dog et sikkerhedsscenarie, der hedder, at IS vinder frem overalt og tættere og tættere på Europa – Libien bliver i den forbindelse den næste ekstraordinære flygtningesituation, hvor Danmark må modtage titusindevis årligt. Samtidigt står IS meget stærkt i Europa – og som det også kommer frem nu i DK. Ingen tvivl om at antallet af IS støtter i DK skal tælles i tusinder – og for så vidt angår de tavse støtter i titusinder: langt flere end efterretningstjenesterne nogensinde vil kunne overvåge. Hvis vi endvidere skal afradikalisere alle disse mennesker, skal vi afsætte kolossale resurser til dette, og det vil formentlig enten kræve brugen af tvang, eller at folk frivilligt går med i disse programmer. Ingen af disse ting kommer til at ske. Derimod bliver der formentlig lagt effektivt låg på tingene nu i medierne efter politisk pres (“for ikke at skabe splittelse”). TV2 ved godt at de bommede politisk ved at sende interviewet med den unge mand, der sagde, at det var ok at slå karikaturtegnere ihjel. Befolkningen og politikerne vil bare høre, at folk står sammen, og at vi er tolerante og elsker mangfoldighed. Dette vil mediebilledet derfor også afspejle i den kommende tid, og af den årsag får islamismen gode vækstbetingelser i noget tid nu.

  Kommentar by Nn — 20. februar 2015 @ 16:11

 34. K.m.

  Under artiklen om Cheriffen er der en afstemning. 87,58% mener ikke at politikerne gør nok.

  Cheriffen er iøvrigt et godt eksempel på at man kan have hjerte og hjerne på det rette sted selvom man har den mest udsatte baggrund af alle. Lad os også glædes over det!

  Kommentar by Sigwar — 20. februar 2015 @ 16:53

 35. Nn

  Læs det sidste kapitel i Guilliaume Faye’s bog “Archeofuturism”. Det er en science fiction novelle om det sejrrige Europa efter krigen mod Islam.

  Kommentar by Sigwar — 20. februar 2015 @ 16:57

 36. sigwar
  For flere år siden var jeg i dialog med Cherif, fordi jeg dengang mente han talte med to tunger som de tusinder af andre muslimer vi har gående.
  Han havde opstillet en slags køreplan for hvordan Islam kunne reformeres til at fungere i vores tidsalder. Jeg opfordrede ham til at forlade Islam for på den måde at bryde med sin fortid, når han nu alligevel var så ivrig efter at få især unge muslimer til at acceptere vores samfundsorden. Det ville han ikke høre tale om, han var muslim – basta.

  Var det sidste år han konverterede og lod sig døbe i en dansk kirke?
  Jeg synes jeg læste et sted at han havde opgivet at få danske muslimer i tale, hans én-mands hær hjælper vist ikke ret meget over for alle dem der absolut vil leve i en formørket religion.

  Kommentar by k.m. — 20. februar 2015 @ 17:36

 37. Krig mod jøder! Ikke på vilkår. – Til gengæld skulle imamen øjeblikkelig smides i den første og bedste gylletank. Med svinegylle – selvfølgelig.

  Kommentar by Torben F. — 20. februar 2015 @ 17:45

 38. Jyllands Posten skriver at terror offeret skal begraves tirsdag, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 20. februar 2015 @ 17:53

 39. Fra JP i dag:
  “Op mod halvdelen af de omtrent 500 deltagere, der alle er mænd, har maskeret deres ansigter med jakker eller tørklæder.”
  ***
  Det kræver to svar
  Hvorfor være maskeret til begravelse ? og
  hvorfor ingen kvinder til stede ?

  Kommentar by k.m. — 20. februar 2015 @ 17:54

 40. Black Watch — 20. februar 2015 @ 12:55

  Stærkt indlæg. Tak for det.

  Vi har desværre ikke 20 år tilbage. En befolkning, der ønsker at begå kollektivt selvmord, kan ikke reddes.

  I et multietnisk samfund (muslimsk i Danmark) vil der selvfølgelig ikke være nogen samhørighed. DET kræver et fælles sprog, og samme motiv til at opholde sig i landet.

  Egoismen vil blive mere og mere ekstrem, fordi du intet har til fælles med naboen.

  Og den ukendte X-factor vil blive udvidet til flere aftener i ugen. God fornøjelse.

  Kommentar by tavsen — 20. februar 2015 @ 18:12

 41. Joe — 20. februar 2015 @ 08:19

  Det må være almindelige trapper. På en rulletrappe vil gerningsmanden ryge med i faldet.

  Men overvågningskameraer må kunne dokumentere historien.

  Ellers vil det blive én af de sædvanlige muslimske vandrehistorier, der vil trave rundt på nettet i årevis.

  Kommentar by tavsen — 20. februar 2015 @ 18:16

 42. Det eneste jeg tænker og føler når jeg ser denne artikel er: DROP muslimer og Islam i Danmark en gang for alle. Erklær krig imod dem der støtter denne forkerte ideologi. Slaget kan ikke vendes. Du kommer ALDRIG til at omvende disse fortabte sjæle. Islam er en krig imod Danmark. En kamp for at omdanne Danmark til kalifat/muslimsk herredømme. Man kunne godt tro at jeg er fuldstændig gal, men nej billederne her og så mange andre vidnesberetninger lyver ikke. Jo mere vi pumper penge og tolerance og integration og alt muligt andet pis og papir i Islam, jo kortere tid er der til de bliver nok til at ødelægge dette land for good. Som det sker med Sverige. De få brave sjæle der er derovre, som blandt andet bruger AVpixlat jævnligt, kæmper en håbløs kamp imod vanviddet.

  Jeg tror ikke så meget som en hundrededel på at Islam kan “integreres” i Danmark, at muslimerne passer ind i landet. Det er et mareridt der ingen ende vil tage. Det store spørgsmål er både hvor mange er de der rent faktisk støtter op om at Danmark skal være muslimsk, og hvor hvor få er det der bestemmer og styrer Islam i Danmark.

  Kommentar by Endnu en vantro — 20. februar 2015 @ 19:32

 43. Åhh…det er jo bare taget ud af en kontekst. Det er bare fordi at vi er nogle hvide racister, at vi tror at imam svinet mener det han siger.

  Kommentar by Fritz — 20. februar 2015 @ 22:25

 44. Det er en god ide med et masseindvandrings-stop for personer fra ikke-vestlige stater(primært fra menap-stater), og indfør hjemsendelsesprogrammer(f.eks. af kriminelle udlændinge, asylshoppere, velfærdsnomader og lykkesøgere).

  Kommentar by F. Jensen — 21. februar 2015 @ 18:40

 45. @18 Black Watch

  Derfor skal man netop droppe Dansk Folkeparti og støtte de mere nationale organisationer. Der findes et hav af nationale bevægelser med hver deres indgangsvinkel til det fremmedpolitiske område. DF vil kun rulle udlændingepolitikken tilbage til 2011 – og dermed altså ikke foretage et afgørende skifte på området.

  Mange har tit stillet spørgsmålet: Kan kampen vindes inden for det liberale demokratis grænser? Jeg tvivler stærkt herpå. Jeg håber naturligvis på en relativt fredelig og demokratisk løsning på de fremmedpolitiske problemer, men jeg tror ikke helt på det. Der kommer nok en eller anden form for voldelig konflikt mellem danskerne og de fremmede, den dag vi kræver dem og deres efterkommere hjemsendt.

  Vi kan ikke bare give op.

  Kommentar by Niels — 22. februar 2015 @ 16:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper