20. februar 2015

Gellerup: “De lader skægget gro, er begyndt at komme i moskeen og kører rundt med ISIS-flag…”

Hvis terror intet har med Islam at gøre, og Islam i virkeligheden betyder fred, så burde det vel ikke bekymre politiet at kriminelle muslimer begynder at komme fast i bydelens moskéer. Fra tidsskriftet Dansk Politi – Rødderne flager for Islamisk Stat i Gellerup, der fortæller sandheden, men pakker det ind i bortforklaringer.

“I Østjylland har man ikke hidtil oplevet, at det er i de kriminelle grupperinger, man finder Syriensfarere. Men måske er den tendens ved at vende. Jens Espensen, leder af den lokale politistation i Gellerup, bekymrer sig over, hvad der foregår lige for øjeblikket. …

– De rødder, vi normalt har problemer med fordi de stjæler knallerter, sælger hash og laver andre dumheder, er begyndt at røre på sig på en anden måde. De lader skægget gro, er begyndt at komme i moskeen og kører rundt med ISIS-flag og falske kalashnikover. Den udvikling gør det ikke nemmere at være politimand her i området, påpeger Jens Espensen.

Siden terrorangrebet i Paris og det planlagte angreb mod belgisk politi, der blev afværget, har dansk politi været i ekstra beredskab. Med angrebet i København gik man endnu en tak op. Det giver en ekstra udfordring i områder som Gellerup, fordi politiet her har en klar strategi om at være åbne, imødekommende og i udpræget grad et borgernes politi, der er til for at skabe tryghed. Hvordan håndterer man det, hvis områdets kriminelle pludselig ser sig selv om muslimer…

(Dansk Politi, 2015/1, s. 1)

Professoral bortforklaring.

“Vi taler om den lille racisme. Følelsen af aldrig helt at høre til. Man klarer sig godt i skolen og på studiet, men man føler sig ikke helt velkommen. Så har man en dobbelt identitet. Måske bliver man overfaldet af nogen fra White Pride, måske bliver man gang på gang afvist på diskoteket. Kombinerer man de oplevelser med teenagerens søgen efter en identitet og et ståsted i tilværelsen, så er der altså nogle unge, som er i risikogruppen for at finde dette i radikaliserede miljøer, hvor de oplever fællesskab, og hvor de føler sig ønsket.” (professor Preben Bertelsen, Aarhus Universitet; Dansk Politi)

Oploadet Kl. 19:45 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/64111/trackback

18 Comments »

 1. Dem som tror at nu fik vi vores terrorangreb og så er det det, må tro om. Det er først lige startet og det bliver ved, først i København, oftere og oftere, så i Aarhus, så Odense og Aalborg, det bliver noget vi kommer til at vende os til, det bliver bare noget der sker ind imellem. Det er noget som fra at ryde forsiderne og hele TV aften, bliver til forsider en enkelt dag og noget af en TV avis, og videre til avisens side 2 og et indslag i TV avisen og når vi er hærdet bliver det en notits neders på side 7 blandt trafikuheld og undsluppende vaskebjørne. Når vi når dertil har terroristerne vundet, vi gider sikkert ikke længere kæmpe for ytringsfriheden, der dør for mange når vi gør det.

  Kommentar by Robert R — 20. februar 2015 @ 20:05

 2. Professoren skulle tage hen til de lande hvor fredens religion råder og studere, hvordan fremmedarbejderne der oplever fællesskabet og om de føler sig ønsket, den dag arbejdet på f. eks. et præstige stadion er færdig.
  Prøv da for poker at undersøge hvordan vantro vil blive behandlet i deres land, hvis de stod i samme situation, som de står her.
  Så kunne man få ægte ekspert status.

  Kommentar by Menig 442 — 20. februar 2015 @ 20:10

 3. Hvis politiet antræffer en skægget araber med en kalashnikov, så håber jeg at de spørger bagefter om den er ægte. Det lyder som en ren Darwin award at rende rundt med replikaskydevåben og IS flag.

  Kommentar by Marius — 20. februar 2015 @ 20:25

 4. Hold nu kæft med at kalde dem for “rødder”, “ballademagere” og hvad der ellers findes på. Det er kriminelle.

  Kommentar by Johnson — 20. februar 2015 @ 20:26

 5. “moderat muslim” kalder BT ham.

  For mig er man ikke “moderat muslim” hvis man har klassisk Mohammad-skæg og beder i moskeen hver fredag.. hvor dumme tror de egentlig vi er?

  http://www.bt.dk/danmark/moderat-muslim-ved-minde-hoejtidelighed-derfor-er-vi-her

  Kommentar by Johnson — 20. februar 2015 @ 20:44

 6. Det er jo det glade vanvid. Kunne elevrådsformanden ikke snart komme med en kommentar på hvor vi, som land, er på vej hen og hvad hun har tænkt sig at gøre ved det?

  Kommentar by Santor — 20. februar 2015 @ 21:19

 7. http://www.bt.dk/danmark/efter-omar-el-husseins-begravelse-terrorangreb-er-jeres-egen-skyld

  Adnan Avdic for fuld sharia-udblæsning.

  Det krænker ikke profeten at muslimer har myrdet min. 120.000 af deres egne i Syrien.
  at muslimer udløser bilbomber og myrdet hundreder/tusinder i Irak
  at muslimer/Taleban halshugger 15 civile og myrder løs i Afghanistan
  at muslimer halshugger 21 kristne Egyptere
  at muslimer bortfører over 200 skolepiger, udsætter dem for tortur
  og anvender dem som sexslaver
  at Taleban ødelægger andre religioners helligdomme, f.eks. Buddha statuerne i Bamiyan
  at muslimer ødelægger verdenskulturskatte i Mali

  listen over muslimers hærgen er lang som et ondt år, mens bistandsklienten Avdic hyler over en tegning af en mand der angivelig skulle have levet for 1500 år siden et sted i Mellemøsten.

  Kommentar by k.m. — 20. februar 2015 @ 21:19

 8. Se Nærmere på dem fulgte Omar til graven, og spørg dig selv om Danmark har en fremtid? Gode argumenter har aldrig stoppet nogen voldsmand, og vi har ingen mulighed længere for at matche dem i voldsparathed. Det er en skam, ja og ærgerligt, men glem den om Holger Danske. Han slumrer trygt ved tanken om, at det kun er nogle få og med lidt større ressourcer til de belastede områder, så skal det hele nok blive godt igen.

  Kommentar by Jakob — 20. februar 2015 @ 21:41

 9. Grimhøj moskéen i dag:
  “Oussama El Saadis tale til de mange fremmødte i Grimhøj Moskéen sluttede med ordene:

  – Jeg vil gerne gøre det meget klart; generelt i islam er drab ikke tilladt på uskyldige civile.”

  Grimhøj moskéen tidligere:
  “Hylder selvmordsbomber

  Det gælder bl.a. den danske konvertit Victor Kristensen, der har deltaget i krigen i Syrien og været tilknyttet en militant islamistisk gruppe. Ifølge ubekræftede oplysninger udførte han et selvmordsangreb i Irak med flere dræbte og sårede personer.

  Oussama El-Saadi har tidligere kaldt ham en helt, hvilket førte til en politianmeldelse for opfordring til terror. Det smiler han ad i programmet.

  »Jeg bruger mine rettigheder til ytringsfrihed, og jeg siger, hvad jeg mener, og hvad der er min holdning. Og jeg synes, at hvis han gør det for sin tro, og at han gør det for Allahs skyld, så er han martyr – han er en helt,« siger Oussama El-Saadi, der også bliver spurgt, om han syntes, at det var i orden, at Victor Kristensen tog til Syrien for at kæmpe og også selv – det viser flere billeder – var bevæbnet.”

  ***
  Hvor længe vil danske medier være det bekendt?
  at de ikke husker og konfronterer herboende muslimers løgne
  den ene dag hylder de en selvmordsbomber der er kommet i deres moske
  den næste dag tager de afstand fra drab på civile, udelukkende for at aflede opmærksomheden på deres undergravende virksomhed.

  Kommentar by k.m. — 20. februar 2015 @ 21:43

 10. “Den udvikling gør det ikke nemmere at være politimand her i området, påpeger Jens Espensen.” hvad mener dhimmistrisseren dog med det han siger, for vi får jo hele tiden at vide, at det går fantastisk godt i de Mohammedanske ghettoer, også selvom dhimmistrisserne ikke selv tør nærme sig ghettoerne.

  Kommentar by Fritz — 20. februar 2015 @ 22:30

 11. Måske bliver man overfaldet af nogen fra White Pride, måske bliver man gang på gang afvist på diskoteket.
  Med hvilken ret kalder Preben Bertelsen sig for professor?
  Hvis man vil ha’ et realitets tjek bør man nok ikke høre på en skattebetalt propagandist som ham.

  Kommentar by Frank Hagmann — 20. februar 2015 @ 22:32

 12. Den politiske korrekte elite forekommer nærmest at lege gemmeleg som børn, lukker man øjet kan man se lidt, lukker man begge er man i skjul.

  Kommentar by klaus j — 20. februar 2015 @ 23:45

 13. Krigen er startet Siger Cherif El-Ayouty.

  Cherif: Skal Folketinget bombes før I fatter alvoren?

  Cherif El-Ayouty kom til Danmark i 1968 – og elsker sit liv her.
  Men han synes politikerne er nogle svæklinge over for radikale muslismer.

  Noget mørkt, som er i gang med at vokse sig stærkere, er imod vore demokratiske principper, vores værdier samt vores eksistens, og vi må kæmpe mod dette mørke med nye og stærkere midler, end vi tidligere har gjort.

  I over 20 år nægtede politikerne at lytte til dem, som kendte til islam og dens subkultur. Nu skal prisen betales – i blod! Men vores regeringer lukkede ørene, holdt den ene hånd for munden og den anden for øjnene.

  Sådan indleder Cherif El-Ayouty et læserbrev til Ekstra Bladet om den situation Danmark står i efter weekendens terroraktion – og om den terrorpakke, regeringen i går fremlagde. For lidt, for sent og for slapt er den korte version af brevet, som fortsætter således:

  Hør nu godt efter: Vi er i krig. Åben og regulær krig. Det vi har oplevet indtil nu, er kun begyndelsen af langt værre grusomheder i Danmark. Vi kan ikke forsvare os selv. Vi er totalt blottet, fordi politikerne har lammet vort demokrati.
  ——————-
  Her siger jeg: fordi politikerne og deres vælgere har lammet vort demokrati.

  Jeg håber da at vi lige når vores folkefest, inden ballonen går op.

  Kommentar by Sindsro — 21. februar 2015 @ 00:31

 14. Hvis der er nogle slimer der køre rundt med IS flag og replika våben så skyd lortet ned. I kunne jo ikke se det var “replika” våben men formodede det var rigtige våben.

  Kommentar by jens r — 21. februar 2015 @ 09:05

 15. Det er en glidebane at straffe Muslimer eller andre som ser én eller anden terrorist som helt og sætter deres mening til offentlig skue. Lad os beholde ytringsfriheden, og skille os af med Muslimerne, og ikke omvendt. Jeg er mere bange for vores politikeres panikhandlinger og ja, for en gangs skyld populisme. Vi laver ikke om på straffeloven hvar gang der begås et mord. Vi har terrorlove etc. og det er idioti at ville lave dem om efter ethvert tilfælde, blot fordi Mette Frederiksen, Trine Bramsen og andre gæs vil vise “handlekraft”.

  Kommentar by Balder — 21. februar 2015 @ 09:45

 16. Ps. Hvad bliver det næste? Lister med navne af folk som man ikke må udtrykke sympati for? Stalin, Hitler, Jean Marie Le Pen, Jobbik, Golden Dawn, Che Guevara, Quizling, Rudolf Hess, George Bush, Nelson Mandela… der skal laves kommissioner som skal bestemme hvilke politikere, ledere og terrorister må roses, og hvilke ikke? Det er sindsygt, lige som pasregler som gør staten til slavejere/barnepige af sine undersåtter. Man vil forbyde folk at forlade den moralistiske heilsstat, lige som den gang i DDR. Republikflugt!

  Kommentar by Balder — 21. februar 2015 @ 09:54

 17. Jeg enig med Balder. Alle de virkemidler som bliver solgt på at de skal bruges mod terrorister (I ved hvem de er) vil blive brugt først og fremmest mod statens fjender og hvis I tror at statens fjender er indvandret fra mellemøsten, hvordan kan I så forklare at indvandringen fortsætter og kun øges?

  Se på når staten kører kampagner (eks. muslimer ber om blå øjne eller sidste nye racist hetz i de statslige medier) og I vil se statens fjender, statens fjender er os.

  Du kan tænke at jeg er ikke den danske stats fjende, og det er rigtigt, men der skal nu kun en til at føre krig og staten vil føre krig mod højre – al indvandringen, volden og terroren er bare biprodukter af venstrefløjens brug af staten i dens politiske kamp mod højre.

  Tænk nøje over hvor stærke våben i vil være med til at give venstrefløjen til at bekæmpe jer selv med.

  At venstrefløjen sidder på magten i staten (inc. regioner og kommuner) uanset hvem der er statsminister kan ikke oprigtigt bestrides.

  Kommentar by Helmut Kohl — 21. februar 2015 @ 11:36

 18. Jeg håber, at professor Preben Bertelsen er ‘humanistisk samfundsforsker’, du ved, der forsker ved intuitivt at forstå sammenhængene ud fra de marxistiske staveplader: “Når jeg tænker nærmere over det føler jeg lissom at bla..bla..bla..
  Den impiri-fri ‘forskning’ har også bredt sig langt ind i den samfundsvidenskabelige forskning.
  Alle disse ‘forskere’ føler lissom det samme, når de sidder og tænker, mens de kigger på deres obligatoriske marxistiske staveplader…
  De burde spares væk fra offentlig støtte – hellere i dag end i morgen!

  Kommentar by A-mad — 21. februar 2015 @ 18:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper