21. februar 2015

Politikere taler udenom, medier flytter fokus: 1500 muslimer til mindehøjtidelighed for jødemorder…

“Det er ikke en kamp mellem vesten og islam”, lød det fra statsminister Helle Thorning-Schmidt sidste weekend, og oppositionen er at dømme efter fælles-kronikken i onsdagens Jyllands-Posten helt på linie: 10-15 gange nævnes terror, ikke et ord om Islam, ikke et ord om muslimer. Den nyoprettede ‘Finn Nørgaard Foreningen’ har kærlighed og dialog som kerneværdier, og har det overordnede formål at støtte børn i udsatte boligområder, eksempelvis i forhold til “integration af indvandrere og indvandreres efterkommere i Danmark”. Med andre ord. Mere af det samme.

Medierne er second to none i det her spil, og der tænkes kreativt i disse dage for ikke at give danskerne forbudte tanker om fremtidens Danmark. Op imod 1500 deltog i går i en mindehøjtidelighed for terroristen i Islamisk Trossamfunds moské på Dortheavej, og 6-700 deltog ved den muslimske gravplads i Brøndby, og ret beset burde det være en øjenåbner for den gennemsnitlige velmenende dansker. De få er tydeligvis mange.

Hovedhistorien i TV-avisen var terrorbekæmpelse, imamers afstandtagen fra mord på ‘uskyldige’, og det at herboende muslimer i stort antal hylder en terrorist der lige har myrdet to danskere, er åbenbart mindre væsentligt journalistisk set, end andre muslimers (mere eller mindre tvetydige) afstandtagen. En Usman Jensen får eksempel lov til at afrunde et indslag i 18.30-udgaven med at fortælle om “… det fredelige budskab, som Islam jo i bund og grund handler om” .

TV2 News og TV2 Nyhederne var næsten en kopi af TV-avisen, men bragte dog også enkelte af de farlige interviews med Islams uofficielle talsmænd. De fleste ønskede ikke at udtale sig, men en yngre araber lod sig ikke kue af kameraet. Den dag vrede unge arabere er tilfredse med livet i Danmark, vil danskerne være fremmedgjorte, og dømt til et liv på tålt ophold. I bedste fald.

Araber: Hvad jeg tænker om de han har gjort? Hvad tænker I om de tegninger I har sendt ud.

Journalist, TV2: Synes du det er i orden det han har gjort?

Araber: Selvfølgelig er det i orden.

(Araber mindes terrorist, Islamisk Trossamfund, 19-Nyhederne, TV2, 20. februar 2015)

Når nu så mange muslimer mindes terroristen, forsøgte flere medier også at nedtone problemets karakter. BT forsøgte sig med ‘moderat muslim ved mindehøjtidelighed‘, og lader ingeniør Ziad El-Abdellah forklare, at selvom Omar døde ‘i en speciel begivenhed’, så har han stadig ret til at blive minde. Han forklarede endvidere, at imamen blandt andet talte om “den uretfærdighed der nu herefter sker mod den muslimske befolkning”.

Diverse.

“En gruppe unge mænd råbte ‘Allahu akbar’ (Gud er stor, red.) efter rustvognen, fortæller TV 2’s livereporter på stedet. Ifølge en tilstedeværende muslim, som ikke ønsker at stå frem med navn, er det ikke normalt at gøre sådan.” (Anonym til TV2, 20. februar 2015)

‘Takbir’, ‘Allahu akbar’ (TV2, 20. februar 2015)

“Når der er så mange, der kommer ud for at deltage i begravelsen, er det, fordi det ikke er op til os at vurdere, om han er skyldig eller ej, siger en ung mand i sort dynejakke efter begravelsen.” (Jyllands-Posten, 20. februar 2015)

“Jeg tror ikke på, at han er skyldig. Det er aldrig blevet bevist, at han er skyldig.” (Anonym til TV2, 20. februar 2015)

“Det er tragisk for begge parter. Vi er her udelukkende for at vise sympati med familien.” (Anonym til TV2, 20. februar 2015)

“Det er ikke noget der er godt… det (han, Kim) er jo min bror i Islam.” (Bilal El-Khatib til DR Nyheder, 20. februar 2015, 21.00)

“Han støtter vores profet. Mere har jeg ikke at sige.” (Mohamed til Ekstra Bladet, 20. februar 2015)

“I er selv skyld i det. … Vi tager ikke ansvar for den her handling. Det er jer, som skal tage ansvar for krænkelserne af profeten Mohammed. Det er jer, der har skabt den her handling, den her terrorist.” (Adnan Avdic til BT, 20. februar 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/64117/trackback

35 Comments »

 1. Læg mærke til ordet “uskyldige”.

  Imamer, Obama, og lignende sørger altid for at de siger, at de “fordømmer mord på usyldige civile”.

  De siger aldrig:

  “Jeg/vi fordømmer mord på civile.”

  Kommentar by John — 21. februar 2015 @ 13:36

 2. Nå, så er der gang i mospuderne og de ‘moderate’ muslimer igen-igen.

  Og deres danske airbags aka Birthe Rønn Hornbech, Carsten Jensen, David Trash (ja, med vilje stavet forkert) samt alle de andre blæste, herunder en eller anden apologetisk og naturligvis radikal rådkvinde i Odense, som hellere end gerne vil skjule fakta for skoleeleverne.

  Faktum er, at en steroidpumpet muslimsk morder har dræbt to uskyldige og såret adskillige med et stjålet mg, før han selv – heldigvis – blev nedlagt.

  At muslimer hylder ham kan vel ikke komme bag på nogen, der har fulgt en smule med: Hujende muslimer på Shawarma-street og i Nordværst efter 9/11.

  Jublende muslimske storkriminelle i lukkede fængsler, når de ser IS skære halsen over på gidsler.

  Råbende, jodlende og stenkastende muslimer på Københavns Rådhusplads, når der holdes en stilfærdig sammenkomst til ære for Israel (åbenbart den sidste bastion mod muslimer).

  Og de kulturradikales darling, Yahya Hassan, der forstår terroristen.

  At drage ækvivalens mellem det at tegne satire, hvilket er en normal tradition i Europa, og tilfældige myrderier, er et rigtig godt udtryk for muslimers ekstremt lave intelligens.

  Jeg har intet mod muslimer, så længe de forbliver i deres selvdøde failed states. I vesten har de intet at gøre.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. februar 2015 @ 13:46

 3. Man siger lige børn leger bedst. Det er derfor svagt begavede danske politikere har det bedst sammen med lige så svagt begavede indvandrere.
  Venstrefløjens måde at tænke på passer som fod i hose til Islam.

  Kommentar by k.m. — 21. februar 2015 @ 13:55

 4. “Egyptian TV Host Ibrahim Issa: “Nobody Dares to Admit That ISIS Crimes Are Based on Islamic Sources”.
  http://www.memritv.org/clip/en/4773.htm

  Vi skal åbenbart se mere egyptisk tv for at få at bekræftet at barbariet er en del af islam.

  Kommentar by Niels P. — 21. februar 2015 @ 14:14

 5. @ John: En vantro er aldrig ‘uskyldig’

  For hver dag vi skyder en konfrontation ud med disse typer, bliver slaget sværere at vinde.

  “Dialog og kærlighed” nu er katastrofe senere

  Kommentar by BB — 21. februar 2015 @ 14:24

 6. Forstår politikerne det, eller taber de også denne mulighed på gulvet?

  Torben Lund (S) forstår ikke en brik

  https://pbs.twimg.com/media/B-SSH1aIQAANlI3.png:large

  Kommentar by Josek K — 21. februar 2015 @ 14:28

 7. Stygt, stygt og endnu en gang stygt hele vejen igennem. Politikere fra begge fløje, medier og løgnagtige ”moderate” imaner i en kvalmende kædedans. 50 % mener at statsministeren har gjort det fremragende eller fortrinligt (hvad er forskellen?) i den aktuelle terrrorsag. Hun har ikke foretaget sig noget som helst andet end det som står skrevet i ”håndbog for politisk korrekte”. En tåreperser af en tale om at vi alle står sammen (hvad vi overhovedet ikke gør), nogle krokodilletårer i forbindelse med Dan´s begravelse og en uvederhæftig forsikring om hvor meget regeringen er parat til foretage sig, så vi alle kan være trygge igen. Det absolut eneste vi ikke kan være, så længe en anakronistisk samling af politikere sidder på Christiansborg. Det som er foruroligende er at der fortsat er en alt for stor gruppe borgere, som nærmest er totalt uvidende om, hvad der egentlig foregår i vores land. Birthe Rønn er lidt knotten over at vi overhovedet skal tegne denne ”profet”. My god! Hun inkasserer helt fortjent pokalen for den mest idiotiske holdning til dato. Jalving JP. Hendes kendskab til islam er lige så omfattende som hendes kendskab til betjeningsvejledningen for sit mobilkamera. Alså nul. Men hvad skal den ”helt almindelige dansker” (nedslidt udtryk) dog tro og tænke, når dette er det vise budskab fra et fremtrædende medlem af det parti, som aspirerer til at overtage statsministerposten? Selv Støjberg har efter en glimrende uge dæmpet sig og taler om misbrug af koranen. Overrasket? Nej desværre overhovedet ikke. Vi kigger ud over et fladt politisk landskab. Men det kommer ikke til at virke, kære politikere. Og imens venter vi.

  Kommentar by EH — 21. februar 2015 @ 14:44

 8. OT:

  TORBEN LUND – fhv. soc.dem. minister er temmelig kontroversiel i en debat på David Trads facebook profil.

  Torben Lund omtaler Adam Holm og Martin Krasnik som den jødiske propagandavirksomhed m.m.

  Efter kritiske kommentarer i mod ham, konstaterer han tørt at “propagandavirksomheden virker. Meget interessant”

  Mandens antisemitisme er velkendt, f.eks. i et læserbrev af Melchior i Politiken for 10 år siden.

  Men det er altid godt at få udstillet hykleriet fra venstrefløjen. Og en racistiske socialdemokrat der var minister under Nuryp, fortjener at blive udstillet til spot og spe alle steder.

  Kommentar by Superman — 21. februar 2015 @ 14:57

 9. Enig 2.Henrik Petersen. Der er noget galt. De kan ikke tælle. Jeg håber PET kan tælle (de kan åbenbart ikke skyde?)
  Optog i sin tid ‘ligtoget’ der fulgte en faldet muslimsk kriger fra Nørrebro Station til Nørreport Station, hvorfra han blev kørt til lufthavnen for at blive fløjet til begravelse i den hellige, hjemlige jord i mellemøsten.
  Og som du nævner har der været jihad jubel ved 9/11 og flere andre lejligheder.
  Er der ikke en dybdegravende journalist eller samfundsforsker, der kan gennemse alle disse optagelser og tælle op, hvor mange muslimer der aktivt hylder jihad-mordere?

  Kommentar by A-mad — 21. februar 2015 @ 15:05

 10. MSM propagandamaskine kører på fuld tryk, og den måbende befolkning bliver belært om at det skam intet har med islam at gøre, selvom det er åbenlyst for enhver at det hele drejer sig om netop islam. Gad vide hvem de tror de kan snyde?

  Kommentar by Robert R — 21. februar 2015 @ 15:08

 11. Muslimske piger er skrækslagen ved tanken om at der kommer en dansker og hiver i hendes tørklæde. Hun vil hellere undertrykkes af sin egen familie og Islam der er grunden til “den stille terror” bag hjemmets fire vægge.
  Hun slipper ikke levende fra at kalde sin egen familie racister.

  Kommentar by k.m. — 21. februar 2015 @ 15:11

 12. Prøv at tænke på at hvis situationen var omvendt – hvis nogle havde fået nok nu og selv foretog sig det nødvendige over for det udbredte danske forræderi mod sin egen befolkning?

  Nej – det er slut – vi har tabt kampen – vi går alle mod dommedag…før eller siden…Der er ingen løsninger…kun forfaldet og udslettelsen af den verden på godt og ondt vi har kendt i århundreder – men det var vores verden som vi kendte den…det er slut med den…og alle må leve og dø i den nye verden … det bliver ikke sjovt…nærmest et mareridt et tænke på…men det vil de jo – de fleste…Tilgiv dem thi de ved ikke hvad de gør…

  Kommentar by Black Watch — 21. februar 2015 @ 15:11

 13. Utroligt at se den måde hvorpå de danske stats-medier og statsstøttede medier marcherer i takt i disse dage. Alle medier skriver formodede terrorrist, og danner dermed et alibi for en senere undskyldning til hvorfor så mange muslimer møde op til begravelsen.
  Derudover kan det tælles på få hænder hvor mange gange islam har været nævnt siden terrorangrebet.

  Kommentar by Geert — 21. februar 2015 @ 15:14

 14. 1) Islam er ikke en religion, men en ond totalitær politisk ideologi, der forklæder sig som en religion. Kritik af Islam er derfor en del af en frihedskamp. Islamkritikere er frihedskæmpere.

  2) At være muslim er ikke at tilhøre en bestemt race, men betegner udelukkende en tilhænger af Islam. Kritik af Islam er derfor ikke racisme.

  3) En voksen muslim er en person, der aktivt har til valgt Islam ved at indtræde eller forblive i en ond ideologi. En voksen muslim har dermed til valgt ondskab i sit liv selvom vedkommende næppe selv ser sig som ond. At være muslim er at være ond.

  4) Støtte til Islam fra ikke-muslimers side er derfor støtte til ondskab.

  Kommentar by Sigwar — 21. februar 2015 @ 15:39

 15. Jeg væmmes ved vores syge tv-kanaler! INGEN kommenterer, at stakkels Dan jo INGEN som helst del har i det med tegninger! INGEN! Han var jøde, derfor blev han dræbt.

  Der bliver helvede på jord pga. det usle muhammedaner-afkom, som vi i stor stil bliver overdænget med! De vælter ind i millionvis. Vesten er helt færdig! Når der ikke er flere at slagte for ISIS i Mellemøsten, så går det rigtigt løs på deres nye legeplads: Europa! En dag vil de venstreorienterede skrige til bjergene om at skjule dem!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 21. februar 2015 @ 15:41

 16. Hmm… syntes denne formodede ensomme sjakal…øh, ulv, har en meget stor flok venner

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 21. februar 2015 @ 15:41

 17. @ 14 Jeg er enig, men det kuriøse er dog, at arabere lader til at have et meget mere ekstremt og ondt islæt, altså et ondt gen, end andre folk. Det er flest arabere, der er terrorister. De tiltrækkes ligesom ekstremt af Satan.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 21. februar 2015 @ 15:43

 18. Underligt at politiet har så svært ved at finde beviser for den formodede jihad terrorist var gerningsmandslingen, der må vel være nogle fingeraftryk på våbnet, men politiet er moske ved at indsamle fingeraftryk fra samtlige rynkede blåøjede østerbro damer af forståeligt hensyn til, ikke at få den storstormende racisme stikker Zinke geStampo rendende på politigården.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 21. februar 2015 @ 15:50

 19. Den eneste måde at håndtere dette på, er ved at indsamle alle de lede perkere, der deltog i kujonens begravelse, og sende dem retur til Langtbortistan, hvor de hører hjemme! Det er såre simpelt, Thorning! Lav en lov, som de har i Storbritannien, hvor de eksekverer straksdomme! Jeg har familie derovre, og der tales om i medierne, at det er underligt, at Danmark ikke straks fængsler hjemvendte ISIS-terrorister, men nærmest klapper dem på på deres lusebefængte mospude og lover psykologhjælp osv!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 21. februar 2015 @ 15:50

 20. Når en fundamentalistisk imam, og imamer er for 90% vedkommende fundamentalister, fordømmer mord på ‘uskyldige’, siger han sådan set bare, at det er forbudt at slå muslimer ihjel. Eller sagt med andre ord, så har imamen lige fordømt politiet fordi de slog en muslim ihjel? Den muslimske terrorist derimod vil jo “kun” slå jøder og karikaturtegnere ihjel, og de er jo netop ifølge islam ikke uskyldige, da jøden jo fornægter islam og karikaturtegneren gør grin med muhammed.

  Så når imamen fordømmer drab på ‘uskyldige’ giver han faktisk tilladelse til at myrde flere tegnere og jøder, så længe man bare ikke myrder muslimer, og muslim er man naturligvis kun, hvis man adlyder sharia til punkt og prikke. Jeg kender selv et par stykker af muslimsk baggrund, som de fundamentalistiske imamer uden at tøve ville kalde skyldige, alene fordi de ikke er så muslimske at det gør noget.

  Selv efter snart 14 års intensiv islamdebat siden 11. September 2001 fatter danske journalister og politikere stadig ikke islamisternes koder, hvilket gør dem ret så hårrejsende dumme. Eller også gør de, hvilket vil være langt værre, da de i så fald lyver lodret mod bedre vidende.

  Så hvilket er det, kære “elite”? Er i snotdumme, eller er i samvittighedsløse lystløgnere?

  Hvad muslimer angår, er der kun at konstatere, at dårlige muslimer ofte er dejlige mennesker, og dem kender jeg gudskelov et par stykker af. Men gode muslimer er til gengæld for de flestes vedkommende rædselsfulde mennesker, og gode muslimer har jeg desværre mødt mange af.

  Kommentar by Mackety — 21. februar 2015 @ 16:12

 21. Hermed en ide til et nyt reality show på DR.

  Tag en gruppe udvalgte halal-hippier, f.eks. David Trads, Anna Mee Allerslev, Johanne Smidt-Nielsen, Frank Jensen og se hvem der først bukker under som indvandrer i et muslimsk land. De skal først og fremmest stå fast på deres kristne baggrund, de skal sørge for opførelse af en kirke, en friskole hvor læring er baseret på vestlige værdier, og pigerne må gerne smide toppen på stranden.
  Hvis de vælger Saudi Arabien skal pigerne huske at stå fast på kravet om selv at køre bil.

  Kommentar by k.m. — 21. februar 2015 @ 16:23

 22. Det er skandaløst at etniske Danskere over skattebilletten skal bidrage til ekstra omkostninger i forbindelse med islamiske terror myrderier i Danmark, pengene skal tages fra de indavlede fætter/kusine sammenførte kriminelle stenkastende pyromaner selv, derudover skal alle de politikere der har godkendt masse importen af disse islamiske terrorister aflevere 50% af deres skatteyder betalte løn indtil de finder en løsning der udviser de kriminelle samfunds omstyrtere og får lukket de Danske grænser for ovennævnte, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 21. februar 2015 @ 17:49

 23. Enig 13.Geert. ‘Alle medier skriver “formodede” terrorrist. Både før og efter han var aflivet.
  Der er noget ravende galt ved det.
  Hvis de bliver ved med at kalde ham ‘den formodede terrorist’, skal han så gå over i Danmarkshistorien som ‘den formodede terrorist fordi han blev skudt inden han kunne stilles for en dommer?
  De sammenblander – måske bevidst – den juridiske trivialitet “man er uskyldig indtil andet er bevist og man er dømt af en dommer” og så virkeligheden, hvor en mand der skyder to andre gennem hovedet, selvfølgelig er morder.
  Det er lige ud af landevejen, ligesom at en mand, der kører på cykel, er cyklist…
  han er ikke ‘formodet cyklist’! :)

  Kommentar by A-mad — 21. februar 2015 @ 17:52

 24. Politiet i østjylland har godkendt en muslimsk udrykningsstyrke, som skal bistå politiet med at hjælpe muslimer der overfaldes. Var der nogen der sagde shariepoliti.
  Man kan kun spørge hvor naiv kan man tillade sig at være?
  Det vil svarer til at Hells Angles blev spurgt om de ville hjælpe politiet med muslimers angreb på danskere!

  Kommentar by Robert R — 21. februar 2015 @ 17:57

 25. “Medierne er second to none i det her spil, og der tænkes kreativt i disse dage for ikke at give danskerne forbudte tanker om fremtidens Danmark.”
  De forbudte tanker er kommet for at blive.
  Det bliver borgerkrig eller Sharia, og her foretrækker jeg det første.

  Regeringen og dets støttepartier samt store dele af oppotionen halter langt langt bag efter udviklingen.

  Som Chriffen spørger: Skal Folketinget bombes før I fatter alvoren?

  Her tror jeg at, det bliver et ja. !!

  12. Black Watch
  “hvis nogle havde fået nok nu og selv foretog sig det nødvendige over for det udbredte danske forræderi mod sin egen befolkning?”

  Det kan jeg nemt sige dig, hvad der vi ske:

  Der vil ske det, at DK breiviken, vil blive indsat på “brasen” (Vridsløselille Statsfængsel). og så er den potte ude. fordi folk ikke er møre nok til opgøret, mod besættelsesstyrken (De muslimske skadedyr. Nogen af os er selvfølgelig, det villle være løgn at sige andet. Men Ifl loven må vi ikke handle, men efter den kongelige forordning (Forholdsordre) er jeg i tvivl herom.

  Der vil så blive kørt på følelser og kun følelser, S1 på medaljen, da der er flest dumme mennesker, som ikke kan se hvorfor det skete. S2 på medaljen.

  Kommentar by Sindsro — 21. februar 2015 @ 18:02

 26. ..og hvis en mand laver en jihadhjemmeside, hvor han hylder ISIL og deres leder Abu Bakr al-Bagdadi, skyder en deltager i et ytringsfrihedsmøde med bl.a Lars Vilks og hans Muhammed Rondelhund og skyder en jøde, der er vagt ved en bar mitzva i synagogen og råber at Muhammed er hævnet, ‘aluha Akbar’ osv, så er han selvfølgelig islamisk terrorist og morder.

  Kommentar by A-mad — 21. februar 2015 @ 18:02

 27. 24. Robert R.
  Sharia Politi Ja, Mange gange.

  Hvad vil Politiet i østjylland sige til hvis de kristne opretter en udrykningsstyrke. Så tror jeg ikke at politiet vil bistå med at hjælpe de kristne.

  Man kan ikke stole på politiet i den henseende, kun at de Statsautoriserede tyveknæktene sidder i fotofælderne og stjæler folks penge.

  Kommentar by Sindsro — 21. februar 2015 @ 18:10

 28. Så et eller andet sted en Facebook opdatering fra Lars Løkke i meget klare vending (for en politiker) der sagde at der også var en religiøs grund til dem og os tankegangen, første kommentar var en af “dem” der følte det var en krænkende opdatering. Hvis der ikke skal mere til en krænkelse, så skal PET vist være Stasi størrelse for at holde øje med alle de enkelt personer der viser deres ansigt i disse dage

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 21. februar 2015 @ 18:20

 29. @Superman –> 8

  Når man som offentlig ansat og kendt journalist aktiv fører kampagne mod et forbud mod kønslemlæstelse af børn, hvilket begge herrerne + et væld af andre jødiske kolleger har gjort, så bedriver man “jødisk propaganda”, det står udenfor enhver tvivl. Propagandaen udgår fra Jøder, og har en jødisk mærkesag som subjekt.

  Og ja, Adam Holm og Martin Krasnik er præget af deres stærke jødiske identitet, og de personlige holdninger, som de gang på gang udstiller direkte eller indirekte, og de er også optaget af det som generelt er emner for Jøder; først og fremmest omskæring og kosherslagtning, og lempeligere statsborgerregler (dem har de nu fået!). Men også dybdeborende og ubarmhjertig religionskritik ligger det dem på sinde at begrænse. Hvorfor mon? Fordi de ikke ønsker at se “holocaust cartoons” *), og ikke er interesseret i at der bores i religiøse tekster og føres kampagne mod indvandring på disses baggrund. Det er let at forstå, for Jøderne vil nok ikke bryde sig om at der opstår en ny “Lars Hedegaard”, men denne gang én som sætter ind med kritik af Judaismen og dens forbindelse til jødisk politisk ageren i verden.

  Gang på gang bliver ofrene spurgt om det samme; om det er det værd, og om vi bare skal fortsætte med at krænke. Det hjælper ikke at ofret har svaret klart fra starten. Og i øvrigt; efter al den diskussion vi har haft omkring ytringsfriheden, så er spørgsmålet i sig selv vanvittigt og inkriminerer spørgeren. Det er en mere eller mindre subtil støtte til censurvældet, som kryber oppe fra alle skidtkrogene i disse dage.

  Krasnik og Holm er parate til at ofre ytringsfriheden og menneskerettighederne for fortsat kønslemlæstelse, fortsat censur (uanset om den er juridisk eller via andre former for undertrykkelse) for at beskytte jødiske hellige huse. Men for censurens vedkommende vil de nok vogte sig for at udtale det alt for direkte; derfor sættes det op som en slags hypotetisk spørgsmål, som ikke nødvendigvis udtrykker deres holdning.

  Holm lægger konstant sine egne synspunkter frem, og bliver ved med at bore, hele tiden med dem som udgangspunkt (lige som Nynnebarnet i øvrigt). Desuden kommer de hele tiden ind på deres jødiske identitet og andre jødiske emner. Ville Superman synes det var morsomt hvis de muslimske ansatte også begynder at gøre det? For det er jo konsekvensen; Jøder som agerer multikulturens elitetropper. Og både Holm og Krasnik er ateister. De handler og tænker altså ud fra etniske kriterier.

  Bege laver da også propaganda til fordel for Israel, selv om det ofte kan være svært at bevise konkrete tilfælde. Men Holm er endda blevet officielt kritiseret for at blande sine private synspunkter med sin status som DR vært. Manipulation kan finde sted på mange måder. F.eks. hvad for nogle gæster man inviterer. Det er ulige meget lettere at snakke Fahti Al Abbed under bordet end Pertou Mach for eksempel… Men prozionistiske påvirkninger vil nok ikke forstyrre Supermans nattesøvn. Ovenstående er blot for at gøre opmærksom på at Zionister ikke altid har den danske befolknings vel og ve som førsteprioritet.

  Man kan i øvrigt blive meget klogere omkring hvad Jøder mener om os andre, f.eks. ved at læse læserkommentarer i (jødiske) Algemeiner for eksempel.

  Der er godt fyldt op med had mod Europæerne. Ideen om at vi alle samme har skyld i “holocaust” er populær. En del af det er faktisk rystende læsning..

  *) Angående “holocaust cartoons”, her fremstiller begge herrerne, muligvis som de fleste andre ikke-jødiske ytringsfrihed-med-forbehold-forkæmpere (vits) vanemæssigt ideen om at en vittighedstegning med referencer til holocaust nødvendigvis tager de stakkels myrdede Jøder på kornet. Men sandheden er vel, at de fleste holocaust-cartoons formentlig forholder sig til jøders misbrug og sygelige omklamring af hændelserne. Derudover er det let at finde andre sammenhænge hvor en “holocaust cartoon” kan være relevant uden i øvrigt at være stødende for ofrene. Det er lige som med Dan Park; med tilstedeværelsen af negerhoveder i galger bliver tegningen automatisk stemplet som racistisk, selv om meningen med tegningerne er en hel anden.

  Kommentar by Balder — 21. februar 2015 @ 18:31

 30. Duck test:
  If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.

  Kommentar by A-mad — 21. februar 2015 @ 18:32

 31. Duck Hunt: Shoot the Duck

  Kommentar by A-mad — 21. februar 2015 @ 18:33

 32. Oprettelsen at et muslimsk vagtværns korps, er måske det største retspolitiske skred der er sket i nyere tid. Det er intet mindre end en katastrofe. Vi behøver bare at se hvad der sker i London, hvor selvbestaltet shariapoliti patruljerer i områder af øst London.
  I Danmark er et åbenbart ikke selvbestaltet men velsignet af myndighederne.
  Der er katastrofer og så er der store katastrofer! Detter er en af de sidste.
  Det er mig en gåde at østjyllands politi er naive i en grad der nærmer sig dumhed!

  Kommentar by Robert R — 21. februar 2015 @ 19:59

 33. @Robert R

  Sådan et “vagtværn” er ikke langt fra en milits eller måske en partisan gruppe. Det måske aldrig blive til noget eller det kan udvikle sig meget hurtigt. Vi får se.

  Umiddelbart synes jeg “bare” det lyder som nogle unge der er vil vise afstand til det danske samfund ved at flashe nogle internet aggressioner.

  Forskellen fra deres sms kæder der kan mobilisere mange voldsparate på minutter til enhver oplevet krænkelse eller trafikuheld´er til at overse.

  Det væsentligste nye er vel offentliggørelsen af disse strukturer. Det er selvfølgeligt alvorligt nok, men den øjeblikkelige adgange til aggressive fætre og fætres fætre er ikke noget nyt.

  Kommentar by Helmut Kohl — 21. februar 2015 @ 20:42

 34. En større del af menap-asylshoppere/velfærdsmigranter(f.eks. fra libanon, irak og somalia) rejser/rejste kort tid efter de har opnået asyl i Danmark, på længerevarende ophold i det land, de er flygtet fra. Det burde have haft den konsekvens, at deres danske opholdstilladelse blev ophævet. For derefter at blive udvist af landet. Men det “glemte” de danske myndigheder, desværre.

  Kommentar by F. Jensen — 22. februar 2015 @ 09:25

 35. Menap-asylsøgere er kommet til Danmark via flere sikre stater. Ifølge reglerne kan de derfor afvises ved grænsen, og sendes tilbage hvor de kom fra. Dette sker imidlertid alt for sjældent, da grænsen ikke er effektivt overvåget. Desuden bør personer med opnået asylstatus placeres i et “flygtninge”center uden familiesammenførings-mulighed, hvor de opholder sig, indtil det er muligt at sende dem ud af landet.

  Kommentar by F. Jensen — 22. februar 2015 @ 18:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper