21. februar 2015

Efter Hebdo-terrorangrebet ville regeringen retsforfølge Syrien-jihadister: I torsdags stemte de imod…

Ugen efter angrebet på Charlie Hebdo, kunne DR Nyheder berette, at “Regeringen vil stemple Syrien-krigere som landsforrædere”. Torsdag fik det røde flertal vedtaget en lov om en ’styrket indsats mod rekruttering til våbnede konflikter i udlandet’, og umiddelbart efter faldt oppositionens forslag om ’strafforfølgelse for deltagelse i væbnet konflikt med danske styrker i udlandet’. Imod stemte Socialdemokraterne, SF, De Radikale og Enhedslisten.

Hvor oppositionen vil undgå Islamisk Stat-jihadister kommer ind i landet, så vil rød blok fratage dem passet midlertidigt, så de ikke rejser ud. Forskellen er alt.

(Folketinget, 19. februar 2015: B50, Forslag til folketingsbeslutning om strafforfølgelse…)

“Jeg plejer ikke at være så hård i min tone, men hvor ville jeg ønske i de her dage, at Dansk Folkeparti har magten og kunne fjerne sådan nogle mennesker som Omar og hans venner…” (Mohammad Sabah Ahmad i Radio24syv, 17. februar 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/64120/trackback

18 Comments »

 1. Det er så her jeg ville ønske nogen ville spørge dem hvorfor, men det sker nok ikke.

  Kommentar by Per — 21. februar 2015 @ 01:56

 2. 179 medlemmer i FT.
  106 stemmer… der er vel folk til møder og andet, MEN noget så vigtigt.
  Hvordan foregår det, er det aftalt ” hvis jeres 10 møder op, kommer vores 12 også så”. Altså afstemninger er afgjort på forhånd. At der skal være min. 90 er jeg klar over.
  Kunne der ikke været pludselig mødt 9 fra oppositionen op, og stemme
  Er der nogen der vil oplyse mig her.
  Man lærer hver dag, der er meget at forstå.

  Kommentar by John k. — 21. februar 2015 @ 01:58

 3. Det er ret almindeligt at de folketingsvalgte ikke gider at møde op for at stemme – de har et sindrigt system kaldet “clearingaftaler”, hvor partierne aftaler hvor mange af deres MFere der udebliver på forhånd. Se evt. http://www.hvemstemmerhvad.dk/oversigter/mest_fravaer.php

  Kommentar by Onkel M — 21. februar 2015 @ 02:26

 4. Læs Cherifs læserbrev til Ekstrabladet i dagens avis.

  Kommentar by Machiavelli — 21. februar 2015 @ 03:07

 5. “og kunne fjerne sådan nogle mennesker som Omar og hans venner.”

  Det er helt afgørende, at skaffe sig af med folk der gør hvad de kan for at antænde en borgerkrig. Det vil kræve udvisninger, nul-indtag af muslimer og en benhård magtpolitik mod shariafortalere og islamister.

  På kort sigt vil det radikalisere nogle, men i længden vil det spare os for uendelige lidelser.

  Dialogvejen fører os lige lukt i væbnet konflikt.

  Kommentar by bb — 21. februar 2015 @ 05:35

 6. Styrket indsats, det er noget med at hælde nogle milliarder af mine surt opsparede skattekroner ud over ghettoområderne, noget med en mindre hær af kvindelige socialrådgivere, psykologer og endnu en pose penge til PET.
  Det skal nok formildne de hellige krigere. We must be mad!

  Kommentar by Robert R — 21. februar 2015 @ 07:32

 7. Samuelsen: Reaktionerne mod terror skal være kærlighed, venskab og tillid

  https://ksdha.wordpress.com/2015/02/21/samuelsen-reaktionerne-mod-terror-skal-vaere-kaerlighed-venskab-og-tillid/

  Kommentar by KSD — 21. februar 2015 @ 08:49

 8. Hvor tit hører vi ikke at “vantro” proklamerer, at de har muslimske venner. Endda mange når noget i mangfoldigheden skal sættes på plads.
  Det står tydeligt i bogen, at en muslim må ikke tage en vantro som trofast ven. Her venter også store overraskelser til dem, der ikke kan sin islam for vantro.

  Kommentar by Menig 442 — 21. februar 2015 @ 09:52

 9. Det største problem er, at muslimerne for lov at manipulere med de danske medier, hvorfra såvel vælgere som politikere (og journalisterne selv) henter deres “viden”.

  Islam er ondskaben selv, og det virker passende at man i “People of the Lie” kan læse at løgn og at skabe forvirring er blandt de vigtigste kendetegn ved ondskab.

  Her er essensen af Amazon-brugers anmeldelse af bogen:

  1. Ondskab skjuler deres motiver med løgne

  2. Onde mennesker vil gerne blive anset for gode.

  3. Når man konfronteres med ondskab, vil kloge og selvsikre voksne typisk opleve forvirring.

  4. Ondskab forsøger at afskrække folk fra at tænke selv.

  5. For at imødegå ondskab skal vi hele tiden og for enhver pris stå fast på virkeligheden.

  1. Massive løgne fra muslimer og deres nyttige idioter på venstre fløjen.

  2. Det hedder “Fredens Religion”

  3. Hvis man gennemgår Lügenpresses udgivelser og udsendelser siden Krudttønden vil man se signaler i alle retninger. Trusler om mere vold, forsikringer, udglattende ord. Samt, først og fremmest, at det er mohammedanerne, der er ofrene. Tæl selv efter hvor meget vi har måtte læse om “hvor synd det er for flg. grupper:”
  a. danskerne
  b. jøderne – som reelt også er kulturdanskere
  c. muslimerne – som reelt er kulturarabere

  4. “Forklaringer” i spandevis af imamer og Manu Sareen-typer, som placerer skylden hos os racister “der har tabt mange unge på gulvet”.

  5. Facts er den eneste vej. Tak til Uriasposten, Morten Uhrskov, de andre blogs, og alle andre, der bidrager med information – hvor Lügenpresse for det meste nøjes med “holdninger”.

  Bogen har desuden en klar anbefaling til, hvad man skal gøre, når man møder ondskab: Run (løb)! Her bliver det desværre lidt ærgeligt for os – jeg mener, hvor skal vi løbe hen?

  Kilde til omtalte anmeldelse: http://www.amazon.com/review/R1RGQAV8LTCR40/ref=cm_cr_dp_title?ie=UTF8&ASIN=0684848597&nodeID=283155&store=books

  Kommentar by John — 21. februar 2015 @ 10:01

 10. Trine Bramsen vinder værdi kampen,
  Vort lands fremtid ligge nu helt fast .
  Sharia vil vinde , folketinget ønsker det.

  Kommentar by Pk — 21. februar 2015 @ 10:29

 11. http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/davidtrads/ECE7471304/Muslimer-gør-Danmark-rigere/

  David Trads gør Danmark fattigere

  Kommentar by k.m. — 21. februar 2015 @ 10:42

 12. Muslimer danner sikkerhedsnetværk – ikke for at få fat på farlige radikaliserede i egne kredse eller kriminelle i egne kredse – men for at beskytte deres muslimske søstre mod potentielt vrede danskere.

  Det er oplagt, at dette religiøse vagtværn udnytter situationen optimalt til at fremme dels kontrol i egne rækker dels islamiseringen i samfundet som helhed. Da udgangspunktet for vagtværnets virke vil være islamiske normer, vil de betragte al kontakt mellem muslimske kvinder og danskere, der ikke følger islamiske normer, som kriminelt.

  Ud fra danske normer vil der sandsynligvis ikke være noget forkert eller kriminelt i de konkrete episoder/situationer, og politi og myndigheder vil næppe have noget at komme efter.

  Samtidigt er hele det danske politiske og mediemæssige etablissement i gang med en massiv kampagne om at udøve selvkontrol blandt danskerne og vende den anden kind til med tolerance, kærlighed og ikke mindst endnu flere skattemidler til området. Intet må gøres for at genere de offerrolle-søgende muslimer. Ikke engang lovgivning for at beskytte samfundet mod terror kan gennemføres. Apologien er ved at gå helt amok.

  Interessant at jo flere skattemidler, der spenderes på området, jo flere aggressive, radikaliserede muslimer døjer vi med.

  Og Information konkluderer en række forfattere sådan bredt, at vi som danskere er de eneste i globale offentlighed, i hvert fald ikke holde på, hvem vi selv er. Alle andre – og helst verdens mest intollerante – skal have lov til at gennemtrumfe deres normer, men det er alt for farligt og for os danskere at insistere på at være sig selv.

  Total selvudslettelse og betaling ved kasse 1 er bare svaret på tidens udfordringer.

  Kommentar by traveler — 21. februar 2015 @ 11:08

 13. Fra BT i dag:
  “Selv om digteren Yahya Hassan tager afstand fra den formodede gerningsmand bag terrorangrebene i København sidste weekend, erklærer han samtidig, at han på nogle punkter faktisk godt kan forstå ham.

  I et interview med Politiken siger den unge digter, at han ser mange lighedspunkter mellem sig selv og den terrormistænkte Omar Abdel Hamid El-Hussein, der menes at stå bag attentaterne mod kulturhuset Krudttønden på Østerbro og synagogen i Krystalgade i det indre København, og som blev skudt og dræbt af politiet efter angrebene.

  »Selvfølgelig skal man nedkæmpe sådan en idiot. Men … jeg forstår ham,« siger Yahya Hassen til avisen.

  Læs også:

  Se billederne: Omar Abdel Hamid El-Hussein begraves

  Den 19-årige Yahya Hassans forældre er af palæstinensisk afstamning – det samme er Omar El-Husseins. De er desuden begge vokset op i socialt belastede områder.

  »Han var fanget på bunden af samfundet ligesom jeg. Han var indigneret over den palæstinensiske situation og forvirret over den højreorienterede drejning i Europa,« siger digteren.

  Desuden understreger Yahya Hassan, at både han og 22-årige Omar El-Hussein begge har været involveret i knivstikkerier og har været i voldelige klammerier.

  Læs også: Nørrebro-imam dagen før terrorangreb: Gå i krig mod jøder

  »Han har begået kriminalitet, mens han boksede og prøvede at finde sin passion og formåen. Jeg har lavet kriminalitet, mens jeg skrev en digtsamling. Han tabte sin boksekamp og fortsatte med automatvåbenet. Jeg var heldig at blive udgivet. Jeg siger ikke, at ellers var jeg endt som terrorist, men jeg havde siddet fat i nogle af de samme omgivelser,« siger Yahya Hassan til Politiken.

  Samtidig advarer digteren mod, at danskerne står så fast på retten til ytringsfrihed, at vi ender med at skubbe de almindelige muslimer fra os.

  Læs også: Attentatmand cyklede i gågade kort før terror-drab

  Han kritiserer, at den formodede gerningsmand bliver omtalt som muslim, når han »først og fremmest er kriminel«.

  Fredag kom det frem, at Københavns Politi har fundet DNA fra Omar El-Hussein ved Krudttønden. Politiet formoder, at det var ham, der skød og dræbte først en 55-årig mand ved kulturhuset og siden en 37-årig mand uden for synagogen i Krystalgade. Fem betjente blev desuden såret under angrebene.”
  ***
  Yahia Hassan er og bliver palæstinenser med stor P.
  Han forstår ikke hvorfor han selv er under beskyttelse.
  Jeg synes PET skal trække deres agenter væk og overlade Hassan til sin skæbne. Jeg er sikker på der går et par tusind muslimer rundt derude, der er parat til gøre ende på hans liv.

  Hassan advarer mod at vi holder fast på ytringsfrihed.
  Det er sgu da netop den frihed der giver Hassan lov at udgive sine digte, men indskrænket som han er fatter han ikke en skid og nu falder han os i ryggen(David Trads har ham nok på listen over rollemodeller)

  Kommentar by k.m. — 21. februar 2015 @ 11:16

 14. Det ville vaere befriende om muslimerne tog ansvar for deres egne liv,i stedet for at oedelaegge andres ,for at komme i paradis .Der findes ganske givet “moderate” muslimer,men der er ingen moderat islam. Een representant een gud een bog een sharia.De har simpelthen ikke noget brugbart,indtil de laerer at forstaa, for at tage noget ud af kassen maa man laegge noget i.Der er adskillige “hjemmefoedninge”, der forsaavidt godt kunne tage ved laere ogsaa .

  Kommentar by Dunk — 21. februar 2015 @ 11:49

 15. Første gang palæstinenserne skrev sig ind i historien var i 1992 da 78 af Arafats politisk og militært trænede terrorister besatte Blågårds kirke og nægtede at udrejse. Det skete efter de havde fået afslag på ophold her i landet.
  Man valgte en særlov for ikke at demoralisere venstrefløjen ved at sætte hårdt mod hårdt- (det var før fokusgruppernes tid).
  Samme regeringskonstellation vil nu stikke os blår i øjnene med en pjatlov der skal foregive at løse problemet med et snuptag.
  Det kunne man have gjort i 92- nu er det forsent.

  Kommentar by perk — 21. februar 2015 @ 12:35

 16. Moderate muSLIMER? Jeg skal da ikke sige, de ikke findes, men jeg kan sige, at jeg aldrig har set en enhjørning, ej heller en flyvende gris. Hvorfor jeg må henregne alle disse fænomener til mytologi.

  Kommentar by Karl — 21. februar 2015 @ 14:01

 17. Vredens religion viser igen tilhængernes sande ansigt. De såkaldte statsløse, flygtninge og familiesammenførte muslimer er her af to årsager i uprioriteret rækkefølge:

  At få snablen i bistandskassen.

  At blive tilstrækkeligt mange til at gennemføre kalifatet, også i Danmark.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. februar 2015 @ 14:01

 18. -> k.m. 11:16

  Meget enig: Hvis Hassan ‘forstår’ terroristen, er der jo ingen grund til at beskytte ham.

  Det muslimske parallelsamfund vil formentlig tage pænt imod ham, da han nu atter er typisk muslim og vender tilbage ;)

  Så kunne PET måske bruge kræfterne på de personer, der virkelig er truede i Danmark?

  -> Karl 14:01
  Jeg kan komme i tanke om én moderat muslim, Naser Khader.

  De øvrige, som David Trash nævner på sin blog på JP er blå elefanter, tandfeer, spaghetti-monstre, Loch-Ness tingester og lignende.

  Alle de øvrige er for mig same-same og bør være i deres elskede sharialande. Hvor de jo frit kan udøve deres stenalderlovreligion og uddø, fordi de ikke er i stand til at foretage sig det ringeste konstruktive.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. februar 2015 @ 14:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper